2025.07.20, Vasárnap, 17:50
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 22:17 | Üzenet # 2201
Yaoista
- Ezt én is elmondhatom. *Ha akarom, majd megismersz rendesen. Jól esett cirógatásod, de továbbra sem szemeztem veled túlságosan.* - Talán mindkettő. *Ismerem be és a fejem a tenyeredbe hajtom.* - Olyan, mintha keresztül látnál rajtam és nem szeretem ezt... *Nagyon megijesztett.* - Nem akarom, hogy átlássanak rajtam. *Tényleg tartottam tőle, hogy átlátsz mindenen, amit csak mondok vagy teszek.* - Megrémít... *Pillantok fel végre, de mint egy kis félénk kiscica. Nem bánt velem még senki így, mint te. Téged nem ettelek meg reggelire.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 22:28 | Üzenet # 2202
Yaoista
- Nem vagy ufó csak ritka olyannal találkozni, aki ennyire... tiszta. *Mondom ki végül. Perverz voltál és tudtad használni a popsid, de a lelked az tiszta volt, akár a friss hó.* - Az biztos... *Pedig még bírnám azért, nem véletlen dugok melletted máskor is. Kevés vagy nekem, bár nekem mindenki az. Miután elváltunk, rásimítok az arcodra és finoman megcirógatom. Te voltál az első, akinél kicsit bántam, hogy olyan vagyok, amilyen. De nem fogok megváltozni. Senkiért.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.07.24, 22:31 | Üzenet # 2203
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Tudom.*Bólintok és ez így van rendjén.* - Nos igen elég jó emberismerő vagyok, amire szükségem is van.*Mosolygok és tovább cirógatom az arcod.* - Szóval nem olyan, hanem így is van.*Javítalak ki.* - Ha ez megnyugtat sokan biztos nem látnak át rajtad.*Kuncogok.* - Miért ijesztő ennyire? Eddig is szépnek tartottalak, de most nagyon szép vagy.*Hajolok közelebb és megcsókollak igen csak lágyan, amit eddig nem tettem.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.07.24, 22:53 | Üzenet # 2204
Yaoista
- Még ezt se mondták rám, köszönöm.*Mosolyodom el, nem hittem, hogy ilyenek látsz.* - Nagyon jó nap lesz, majd meglátod.*Csókolok a tenyeredbe, majd ismét megcsókollak és csak egy hang miatt hagyom abba, akinek nem más, mint a bátyám a gazdája.* - Hello.*Köszön morogva. biggrin * - Ennyire azért ne örüljél az öcsédnek.*Vigyorgok persze tudom, hogy miért ilyen és még azt se tudja, hogy ki is vagy pontosan.* - Neked örülök.*Közli, de azért kezet nyújt.* - Yuichi.*Azt nem teszi hozzá, hogy örvend, mert nem így van.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 00:03 | Üzenet # 2205
Yaoista
*Engem nem zavart volna a hang.* - Devan. *Rázok vele kezet, majd elvigyorodom. Igazából azért is bosszantani akartam.* - A professzora és az aki, dugja. *Teszem hozzá, igazából amiért így állt hozzám, ezért én is ezt tettem. Amúgy se vagyok kedves, akkor majd pont vele. Kíváncsi voltam, hogy mit fog reagálni. Előveszek egy cigit és meggyújtom.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.25, 00:22 | Üzenet # 2206
Yaoista
*Csak a fejem csóválom főleg a folytatásra, ami ugye annyira te vagy, de most igazából tényleg jogos.* - Ez ugye valami vicc?*Pillant rám és ő is rágyújt, így már én is.* - Nem vicc. Igen ő prof, akit annyit szidtam és most együtt élünk.*Akkor se a dugást fogom mondani meg hát annál azért több.* - Pedig ez egy nagyon rossz vicc. Valami itt nagyon bűzlik.*Közli és rád pillant.* - És kifogom deríteni mi az.*Közli veled.* - Komolyan a munka az agyadra ment. Meg se jöttél és már ilyen ellenséges vagy.*Morgok, mire azért elszégyelli magát legalábbis felém nézve.* - Igazad van sajnálom öcskös.*Ölel magához.* - Hiányoztál.*Mosolyodik el lágyan, azért rád gyilkolva nézz.* - El van nézve.*Mosolygok, bár tudtam ennek itt nincs vége.* - Te is nekem.*Puszilom meg, majd elválunk.* - Nem kevés mesélni valód lesz.*Jegyzi meg.* - Különben nem vagy te túl öreg Aeronhoz? És kétlem, hogy az egyetemen ennek örülnének egy professzor és egy diák.*Csóválja fejét.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 21:19 | Üzenet # 2207
Yaoista
*Én csak vigyorgok és szórakozok rajtatok. Azért elnéztelek titeket.* - Miért lennék? *Kérdezem kíváncsian.* - Vagy helyet cserélsz vele? Hány éves is vagy? Elég jól nézel ki. *Állapítom meg.* - Látszik, hogy testvérek vagytok. *Állapítom meg.* - Az egyetemnek ehhez semmi köze. *Villantom meg a szemeim. Nem igazán zavartattam magam.* - Aaeron dolga, hogy velem van-e. *Igazából tényleg, hiszen egyszer már elengedtelek, de te akartál maradni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 21:27 | Üzenet # 2208
Yaoista
- Ez nem teszi jobbá. *Nem örültem, hogy így is van.* - Nem, mert te igen... *Nagyon szenvedtem.* - Mert nem akarom... *Pillantok a szemeidbe.* - Furcsa ízlésed van. *Én csak égőnek éreztem magam.* - Azért ijesztő, mert még senki se volt ilyen velem, mint te. Nem tudom, hogy reagáljak. *Nem találkoztam még olyannal, aki ennyire levett a lábamról.* - Égek itt. *Takarom el az arcom.* - Soha többet nem fogsz így látni. *Makacsolom be magam, de ezt az önfejűséget el is fújták, amint megcsókoltál. Ilyen csókot aztán végképp nem kaptam még. Akaratlanul is hozzád bújtam és átöleltelek közben, teljesen magával ragadt.*

MioDátum: Kedd, 2016.07.26, 00:00 | Üzenet # 2209
Yaoista
- Chh te tényleg vele vagy együtt?*Kérdezi ridegen, de ez a szöveged nekem se tetszik, de ugye hozod a formád.* - Biztos nem cserélnék és semmi közöd hozzá.*Nem akarta, hogy bármit is tudj róla, nem mintha tőlem nem tudnád meg.* - Igen tisztában vagyok vele.*Azért egoja neki van, ebben nem hasonlítunk.* - Az tény, hogy nem tagadhatjuk le egymást.*Mondja, mire én csak bólogatok. Azt tudtam, hogy nem fogtok kijönni az elején legalábbis, de erre én se számítottam és még csak pár perce találkoztatok.* - Különben tényleg az én dolgom, hogy kivel vagyok.*Jegyzem meg.* - De egy barom basszus, hát ennyire vak vagy?*Akad ki.* - Igaz van egy stílus, de akkor se ismered.*Bár tudom, hogy nincs szükséged, hogy megvédjelek és hát nem a legjobban mutatkoztál be, de akkor se csak egy barom vagy. biggrin * - Nos nem is akarom megismerni.*Jegyzi meg.* - Most már tényleg elég legyen Yuichi.*Szólok rá erélyesen.* - Most, de ennyivel úgyse tudom le.*Makacskodik.* - Most tényleg ki a barom?*Akadok ki.* - Komolyan kikészítettek.*Hagylak ott titeket és inkább járok egyet, mielőtt jobban felmegy a pumpa, ez hirtelen sok volt.* - Ez is miattad van.*Közli veled.* - Szóval hogy is jöttetek össze?*Ez azért érdekelte.*

MioDátum: Szerda, 2016.07.27, 00:09 | Üzenet # 2210
Yaoista
- Nem baj.*Vigyorodom el.* - Ha akarod, ha nem ezen nem tudsz változtatni.*Én ezt nagyon élvezem.* - Szerintem meg nagyon jó ízlésem van.*És ez igazából ugye egy bók nem is kicsi.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el.* - Ugyan szerintem egyáltalán nem égsz.*Kuncogok, annyira édes vagy.* - Hiszed.*Leszel te még sokkal jobban zavarba. A csókot igen csak elmélyítem és magamhoz ölellek, ahogyan bújsz.* - A végén tényleg belém fogsz esni.*Közlöm veled a csók után.* - Alig találkoztunk és tessék most nem szexről szól és teljesen összezavartalak.*Virul a fejem.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.07.27, 00:52 | Üzenet # 2211
Yaoista
- Lehet barom vagyok, de jó pasi. *Közlöm vele. Azért édes volt, ahogy kiborultál rám. Ahogy elviharzol, elkuncogtam magam.* - Kis pukkancs. *Én remekül szórakoztam. Nem volt gondom azzal, hogy bunkózik a bátyád, volt már nekem keményebb ellenfelem is.* - Hidd el, tőlem már megszokta. Még sosem hagyott így itt. *Legalábbis azért nem, ahogy beszélek veled.* Kérdezd tőle. *Közlöm vele.* - Rohadtul semmid közöd hozzá, hogy mi történt közöttünk. Meg amúgy se lesz hosszútávú, ne aggódj. Csak addig leszek vele, amíg meg nem unom. *Fújom ki a füstöt.* - Bár így, hogy azt dugok meg, akit akarok, nem is rossz, ha van, aki főz otthon. *Állapítom meg.*

MioDátum: Szerda, 2016.07.27, 01:06 | Üzenet # 2212
Yaoista
*A dumádra csak megforgatja a szemét. A pukkanccsal egyetért, de nem mondja.XD.* - Szóval azt állítod, hogy miattam ment el?*Vonja fel a szemöldökét.* - Nagyon is van, hiszen a bátyja vagyok és nem hagyom, hogy egy barommal legyen együtt.*Neki az vagy akkor is és még szépen fejezi ki magát.* - Tessék?*Döbben le egyre jobban.* - Nem tudom, hogy miért ment el ennyire Aaeron esze, de kifogom deríteni.*Mondja nagyon komolyan.* - Nagymenőnek érzed magad mi? Ismerem a fajtádat nagyon jól, de hidd el a végén én fogom letörölni a képedről a vigyort.*Közli veled a tényeket.* - Nagyon megfogod bánni, ha miattad szenvedni fog.*Bár ez már megtörtént, de ugye ezt ő nem tudja.* 

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.02, 23:07 | Üzenet # 2213
Yaoista
*A bókod jól esett, hiszen tőled ez tényleg az volt.* - Hát még nekem milyen jó... *Suttogom azért már összeszedve magam.* - De... *Tényleg úgy éreztem, mindjárt kigyulladok.* - Tudom. *Javítalak ki, azért makacs tudok lenni. Teljesen elvesztem a csókra, kiürült a buksim. Mikor elváltunk, kellett még egy kis idő, hogy összeszedjem magam.* - Nem fogok... *Közlöm veled én is határozottan, de ahogy találkozott a tekintetünk, ismét elfordítottam.* - Ne is mond... szerinted hogy érzem magam!? *Akadok ki kicsit, de magamra, nem rád.* - Kikészítesz... *Csókollak meg újra.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.02, 23:15 | Üzenet # 2214
Yaoista
- Igen. *Most hova kerteljek.* - Eddig elvolt velem. *Amíg nem jöttél.* - Ez úgy is rajta áll. Ha egy ilyen barommal akar lenni, akkor úgy sem tehetsz semmit. *Közlöm vele.* - Én vettem el. *Vigyorgok. Szinte biztos voltam benne, hogy már nagyon közel van Aaeron ahhoz, hogy belém zúgjon.* - Nem érzem magam annak. *Fordulok felé.* - Tudom, hogy az vagyok. Aaeron örülhet, hogy még velem van. *Hiszen azért eléggé vigyázok rá, még a sok hülyeség ellenére is. Senki nem piszkálhatja, amíg velem van. Csak én.* - Ugyan kérlek... egyéb klisé? "Ha sírni fog miattad megöllek!" *Adom elő magam.* - Kímélj meg kérlek a testvérkomplexusodtól.

MioDátum: Szerda, 2016.08.03, 12:31 | Üzenet # 2215
Yaoista
- Akkor is miattad van minden.*Morog.* - Majd azt meglátjuk.*Bár tudta, hogy igazad van, de akkor se fogja, annyiban hagyni.* - Én meg akkor, majd visszahozom. Nálad sokkal jobbat érdemel, a nyomába se érsz az exének.*Közli veled.* - Nagyon el vagy szállva magadtól.*Húzza el a száját, egyre inkább nem kedvelt. biggrin * - Lehet, hogy testvérkomplexusom van, de akkor se fogom annyiban hagyni a dolgokat. Más lehet csak dumál, de nem cselekszik, viszont ez rám nem igaz. Nem foglak megölni, már csak azért sem, mert egy ilyen ember vérével nem fogom bemocskolni a kezemet, de nem jelenti azt, hogy nem tudlak tönkretenni.*Mondja halálosan komolyan.* - Megszoktad, hogy mindig te nyersz, de nem velem szembe.*Közelebb hajol hozzád.* - Mindent kifogok rólatok és rólad deríteni ebben biztos lehetsz.*Suttogja füledbe.* - Remélem nem gond, ha majd sűrű vendég leszek nálatok Devan.*Paskolja meg az arcod és elindul befelé.*

MioDátum: Szerda, 2016.08.03, 12:51 | Üzenet # 2216
Yaoista
- Kis cukorfalat.*Kuncogok.* - Most se tudod irányítani az érzéseid miből gondolod, hogy utána tudod, majd?*Ez amolyan költői kérdés.* - Ez nem eldöntés kérdése, most is alig tudod, hogy hol vagy.*Tényleg nagyon jól szórakozom.* - Még csak rám se bírsz nézni.*Vigyorgok, de már igen csak pofátlan módon.* - Hogy érzed magad?*Kérdezlek mosolyogva.* - Igen tudom.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom az újabb csókod.* - Nagyon örülök, hogy összefutottunk.*Mondom a csók után.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 03:13 | Üzenet # 2217
Yaoista
- Hát... amíg nem leszel a közelembe, addig helyre rakom magam. *Motyogom, de nem valami magabiztosan.* - Tudom, hogy hol vagyok és azt is, hogy kivel. *Kacérkodok én is kicsit.* - A te hibád... *Vágom rá. Minden a te hibád volt.* - Nehéz és rossz... most utálom magam. *Hajtom le a fejem.* - Nem akarok így reagálni rád. *Jelentem ki, de az egy másik kérdés volt, hogy képtelen voltam máshogy most.* - Én még nem tudom, most nem... *Nem örültem.* - De nem bánom. *Teszem hozzá egy kis mosollyal.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 03:29 | Üzenet # 2218
Yaoista
- Istenem, ezt mennyit hallottam már. *Bár nem érdekelt az exed annyira, bár mostanra azért kíváncsi lettem. De én akkor is jobb vagyok.* - Remélem tudod, ha engem tönkreteszel, elfelejtheted, hogy az öcséd valaha is építész legyen. *Pillantok rád.* - Tudod eléggé zárt kör. Rengeteget számít, hogy kinél tanul, hol és kitől kap ajánlást. Ráadásul senki más nem fog belőle egy rendes tervezőt faragni. *Ezzel azért jobb, ha tisztában vagy, ha már itt fenyegetőzöl.* - Én nem a nyerésre megyek, csak nem veszítek. *Nem ijesztett meg. Sőt, ahogy odahajol, ráfújom a füstöt először.* - Hajrá... *Elvigyorodok és a nyakába csókolok, ha már így a fülembe suttog.* - Szóval ennyire megtetszettem? *Vigyorgok, de az arcpacsira én elkapom a karját és végignyalok a középső ujján.* - Hallgathatod az öcséd nyögését akkor. *Nyomom el a cigit és közben várlak vissza.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 12:48 | Üzenet # 2219
Yaoista
- És még sokszor fogod is.*Legalábbis tőle.* - Micsoda?*Döbben le.* - Képes vagy ennyire messzire elmenni?*Most már tényleg utál.* biggrin - Megfogom találni a módját, hogy ő ne sérüljön.*Akkor se fogja ennyiben hagyni.* - Most fogsz, mert én se veszítek soha.*Ebből a szempontból igen csak hasonlóak vagytok. A füst nem érdekli, de utána igen csak kiakasztod.* - Tetszel? Te? Ne legyél nevetséges.*Morog, bár tény van szeme, de akkor is egy patkánynak tart.* - Ezt még nagyon megfogod bánni.*Rántja el kezét.* - Még jó, hogy nem mellette van a szobám.*Húzza el a száját és tényleg otthagy téged mielőtt még neked menne, mert már nem sokkal hozzá. Pár percre rá én is megérkezek, valamennyire lenyugodtam.* - Sajnálom Devan, tudtam hogy nem lesz a legkedvesebb, de erre én se számítottam.*Én szégyellem magam a tesóm helyett.* - Ne haragudj jó?*Simítok az arcodra és adok egy apró csókot.* - Komolyan nem hiszem el, hogy ezt művelte le és még csak meg se jött, komolyan olyan idióta tud lenni.*Morgolódom.* - Komolyan úgy viselkedik, mintha éppen egy vádlottat hallgatni ki, Mr. FBI.*Kezdem ismét felhúzni magamat.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 19:01 | Üzenet # 2220
Yaoista
- Akkor lehet, hogy folyton a közeledbe kéne lennem.*Kuncogok.* - Különben a kis buksidba benne leszek.*Paskolom meg finoman.* - Helyes.*Olyan kis vicces vagy.* - Én ezt nem bánom.*Kuncogok.* - Mit ne mondjak elég érdekesen gondolkodsz. Tényleg ennyire rossza, ha valaki felé vannak e fajta érzéseid?*Kérdezlek kíváncsian.* - Hasonlítasz Devanra, bár ő már lassan Aaeron markába van, még ha nincs is vele tisztában.*Jegyzem meg csak úgy mellékesen.* - Pedig megtörtént.*Vigyorgok.* - Ohh azért nem bánod ez megnyugtató, de ha akarod le is léphetek.*Bár lassan úgyis kell mennem.* - Tényleg nagyon furcsa és különleges vagy, ez kifejezetten tetszik.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 19:27 | Üzenet # 2221
Yaoista
- Nem leszel, mert ügyes vagyok. *Közlöm veled, nagyon makacs voltam.* - Azt sejtettem. *Gondoltam, még büszke is vagy rá.* - Nem akarom, hogy megváltoztassanak. *Nagyon halkan mondtam, de annál komolyabban. Igazából nem arról szólt a dolog, hogy akarok-e bármit, csak egyszerűen féltem.* - Úgyhogy, igen, tényleg ennyire... *Teszem hozzá.* - Nem hasonlítok arra a majompofára. *Vágom rá rögtön. Engem csak ne hasonlítgass hozzá.* - Igen, meg és nagyon zavar... *Tényleg nem tudtam napirendre térni a dolgok felett.* - Nem mondtam, hogy lépj le. *Mosolyodom el, majd kuncogtam.* - Jó ízlésed van, mint nekem. *Nézek végre a szemedbe rendesen.* - Senki nem viselkedett velem még így, mint te... *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 19:40 | Üzenet # 2222
Yaoista
- Kezd unalmas lenni. *Jegyzem meg.* - Nem én tenném tönkre, hanem te. *Mutatok rá.* - Ha én elbukok, nagy projektekre senki sem fogja alkalmazni, de ha az én nevem ott van az ajánlásán, akkor nyert ügye van. Ez igaz mindenkire, akit tanítok. *Azért szakmán belül elég nagy névnek számítok.* - Természetesen Aaeron tehetséges, lehet magán kis viskókat tervezhetne akkor is, de mindketten tudjuk, hogy nem ez a célja. *Azért ezzel jobb, ha a drága tesóka tisztában van.* - Még a végén belém zúgsz. *Vigyorgok.* - Ugyan, kérlek. Ha engem bántasz, az öcsédnek fog fájni. *Hiszen ő lenne a legjobban ki. Mikor elmegy végre, elnevettem magam.* - Semmi baj. *Mosolyodom el kicsit.* - Ennyire már ismersz. Engem ez nem érdekel. *Csókod én elnyújtom kicsit.* - Igazából én jót szórakozok rajta. *De ez látszódott is.* - Kis puffancs. *Kuncogok.* - FBI? *Kérdezek vissza, azért erről nem tudtam, nem mintha ez meghatna.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 21:12 | Üzenet # 2223
Yaoista
- Tönkreteszed, én is megfogom tenni.*Közli veled.* - Rajtad kívül is vannak nagykutyák.*Oké nem jártas a szakmában, de ebben biztos volt.* - Sokkal tehetségesebb lesz nálad.*Ő nem hallotta ugye, miket mondtál rólam.* - Még álmaidban se.*Erre semmi esély sincsen.* - Majd meglátjuk.*Ő is tudta, hogy nem lesz könnyű menet, hiszen ebben igazad van.* - Jogos, de akkor is tuti sok baromságot mondott még neked és még fog is.*Sóhajtok fel.* - Ezzel egyedül vagy.*De legalább nem vagy ki rá vagyis még nem.* - Én vagy ő?*Kérdezlek, majd rágyújtok.* - Igen elégé magas beosztása van és a kihallgatás a specialitása. Tudom nem lehet róla megmondani, de tényleg nagyon jó a szakmába.*Mondom büszkén.* - Elégé kilóg, mert ugye anya rajz és művészettörténet tanár, apum is tanár és oké én nem leszek az, de közelebb állok hozzájuk.*Szívok mélyet a cigimből.* - Azért tényleg elbeszélgetek vele és tényleg meg se halld, hogy mit papol.

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 21:18 | Üzenet # 2224
Yaoista
- Ez nem meg változtatás, de akkor gondold így.*Többet nem tudok neked mit mondani.* - Vigyázz, mert a végén öregkorodra egyedül maradsz.*De a te életed.* - Ez tetszik, majd mondom neki.*Vigyorgok.* - Pedig egy - két dologban igen.*Hiába nem akarod.* - Igen már említetted az elmúlt pár percben.*Csóválom a fejemet.* - Tudom tudom.*Puszillak meg.* - Mindegy, majd minden kialakul most ezt annyira kár tovább feszegetni, mert te is meg én is másként vélekedünk, de tény ennyire még senkit nem kavartam fel vagyis nem tudok róla.

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.09, 23:11 | Üzenet # 2225
Yaoista
- Tudom... *Mondom a végére. Tisztában voltam vele, hogy ha ezt sokáig folytatom nem lesz senkim.* - De én öregen is szép leszek. *Mosolyodom el.* - Rendben, megengedve. *Kuncogok, majd csak morogtam neked. Puszidra azért megenyhülök és elmosolyodom kicsit.* - Szerintem nem én vagyok az egyetlen. *Legalábbis szerettem volna nem én lenni az egyetlen.* - Maga vagy az ördög... *Motyogom édesen, majd újra megcsókollak. Kezdtem magam összeszedni és ismét bátran csókoltalak, de valahogy mégsem úgy, mint előtte. Megvolt benne ugyanaz a gyöngédség is, mint az előbb.*

Keresés: