Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:33 | Üzenet # 201 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Rohadj meg..*Morgok, bár magam mondtam az elején, de tőled hallani még durvább. A folytatásra jobban remegek és amikor visszalöksz ökölbe szorul kezem. A csókod nem viszonozom és elkapom fejem. A cigit elnyomom a pénzhez nem nyúlok.* - Nem kell tőled semmi...... inkább éhen döglök..*Remegek egyre jobban, most nagyon megsértettél.* - Csak éld ki magad és engedj el...*Suttogom de igen élettelen hangon és rád se nézzek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:34 | Üzenet # 202 |
 Yaoista
| - Majd a temetőbe megfogok. *Közlöm veled, igazából a sértéseid leperegtek rólam, de már pofátlan módon.* - Képzelem... *Vigyorodom el. Nem hittem, hogy egy ilyen dolog ennyire kiveri nálad a biztosítékot, de érdekesek voltak a reakcióid.* - Már csak azért sem, mert ezt akarod... *Simítok végig az arcodon.* - Mit vártál? *Kérdezek rá, majd kicsit komolyabban, magam se tudom miért, de rákérdeztem.* - Mit gondoltál rólam, mikor előadtam magam?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:34 | Üzenet # 203 |
 Yaoista
| *Erre nem mondok semmit ezt a beszòlàst mùltkor lejàtszottuk ugyan így.* - Ja mert ha azt mondanám maradok akkor megelengednél.*Morgok. Elràntom az arcom rosszul vagyok az érintésedtől. Nem értelek először, majd felsòhajtok. Előkeresem a sajàt cigim és ràgyùjtok.*- Azt hogy talàn tényleg normális vagy és érdekellek. Amikor ott beszélgettünk normálisan azt élveztem de minden egy hazugsàg volt és mèg mindig ki vagyok magamra, hogy egy kicsit is bedőltem neked.*Remegek meg és mélyet szívok a cigimből.*- Ez volt a legaljasabb hùzásod.*Vâlaszalok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:34 | Üzenet # 204 |
 Yaoista
| - Nem. *Azért tényleg nem engedtelek volna el, csak mikor kedvem tartja.* - Tetszett? *Kérdezem még, engem ugyan nem zavart, hogy mennyire vagy ki rám, vagy magadra. Láttam, hogy átvérzett az egyik kötésed, így elkapva a karod finoman leszedtem rólad és elkezdtem újra ellátni, de nem mondtam egy mukkot se.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:35 | Üzenet # 205 |
 Yaoista
| - Igen.*Felelem. Nem mondok semmit a karomra és nem ellenkezek. Nem tudtam mi lesz, hiszen ha folyton itt kell lennem akkor tőled kapok pénzt ami nem kell, de akkor gondban leszek nem kicsit.*- Minek ápolsz le? Tényleg nem értem.*Pillantok ràd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:35 | Üzenet # 206 |
 Yaoista
| - Nem értem. *Mondom komolyan. Nem értettem, mi olyan jó, ha valaki olyan, mint amit megjátszottam.* - Megsérültél, nem? *Nem igazán értettem a problémád.* - Fel tudsz állni? *Kérdezem úgy mellékesen, gondoltam egy fürdő jól esne. Valahol most még jó fej is voltam, hiszen mivel kibéreltelek, tőlem hamarabb szabadulsz, mint egyébként a munkahelyedről és több időd lesz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:35 | Üzenet # 207 |
 Yaoista
| - Magadfajta nem értheti.*Közlöm.*- Igen meg de ez téged miért érdekel? Èn meg ezt nem értem.*Jegyzem meg.*- Fel... kissé remegő làbakkal de igen. Âllva akarod?*Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:36 | Üzenet # 208 |
 Yaoista
| - Magamfajta? *Kérdezek vissza.* - Megmondtam, hogy sérülést nem akarok okozni. *Jegyzem meg, hiszen ezt komolyan mondtam. Kérdésedre nem mondtam semmit. Felálltam és elővettem egy törölközőt, majd odadobtam neked.* - Fürödj le. *Állok föl és otthagylak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:36 | Üzenet # 209 |
 Yaoista
| Aki csak magàt szereti és ilyen dolgokat művel, mint te és mèg szépen fejeztem ki magam.*Felelem.* - Most nem de kitudja mi lesz majd. Egy szavad se hiszem el.*Közlöm veled. Nem èrtelek ismét de elmegyek fürdeni. Kötèsre probàlok figyelni majd amikor végzek felöltözök és kimegyek.*- Most akkor mehetek?*Kèrdezem döbbenten.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:39 | Üzenet # 210 |
 Yaoista
| - Szóval egy önző fasznak tartasz. *Összegzem a dolgot.* - Valamennyire még is hiszel, hiszen itt vagy. *Mondom komolyan. Kint várlak a nappaliba, majd mikor jössz, rádnézek. Kérdésed előtt felállok és megnézem a kötéseid.* - Mehetsz. *Mondom, majd megcsókollak és elengedlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 13:15 | Üzenet # 211 |
 Yaoista
| - Pontosan és még ez is enyhe kifejezés.*Mondom.* - Hülye vagy, azért vagyok itt, mert kényszerítesz.*Közlöm még. Amikor odajössz és megnézzed a kötéseim nem mondok semmit, de a folytatás meglep. Indulnék de te megcsókolsz, amit viszonozok, mert ha ellenkezek talán maradnom kéne. Amint elengedsz már el is megyek. Igen csak nehezen jutok haza bicajjal. Otthon a tanulásba merülök vagyis az eszébe, de annyira, hogy nem alszok semmit, de legalább elkészülök és amit lehet mind leírom meg a véleményem is és így meg lesz az oldalszám és több is. Elkészülök a suliba, szerencsére a szám nem olyan durva és csuklóm se bár a kötés marad és hosszú ujjút veszek, szerencsére olyan az idő, hogy még viselhető. A nyakamra már csak alapozót teszek, majd azt mondom volt egy kalandom úgyis zaklatnak, hogy miért nem pasizok, na meg tegnap biztos kiszúrták a járásomból, ami már ma jobb, de zsibbad a popsim. Később mi lesz a nyomokkal, ha hagysz rajtam nem tudom. Mindent elpakolva elmegyek a suliba és veled van az első órám. Találkozom is az egyetem előtt egyik barátommal, de nagyon nem tudunk beszélni mivel az a mocsok, aki tegnap beszólt szépen elgáncsolt és mivel fáradt vagyok nem kapcsoltam, így igen nagyot taknyolok és az orrom bánja. Persze a drága barátom már pattog meg mondja, hogy szóljunk valakinek de közlöm, ez nem általános vagy gimi na meg akkor se tenném. Őt elküldöm órára, hogy szóljon neked, hogy később megyek kicsit. Tudtam utálod későket sőt már be se jöhetnek, de hát az orromból igen csak ömlik vér, igen szerencsétlenül estem. Elmegyek az orvosiba, ahol azt mondom béna voltam. Ellátnak, de közlik még feküdnöm kell kicsit. El is terülök és neked meg szól a haverom, de persze, hogy elmondja mi történt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 13:35 | Üzenet # 212 |
 Yaoista
| *Másnap a suliba én kicsit hamarabb bementem elkészíteni az órát, hiszen gondoltam meglepetésből ma mindenki tervezni fog. Vártam, hogy mindenki megérkezzen, de akkor odajön egy srác és rólad hablatyol, meg arról a srácról, aki szekált téged. Dühös leszek, mert nehogy már valaki hozzáérjen az én játékszeremhez. Felállok és szólok mindenkinek, hogy másolják le a táblát, majd elmegyek az orvosiba.* - Hello. *Megyek oda hozzád.* - Hát veled mi történt? *Kérdezem és megnézem az orrod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 13:44 | Üzenet # 213 |
 Yaoista
| *Meglep, hogy megjelensz.* - Szia... béna voltam és elestem.*Mondom, nem kell tudnod az igazat.* - Főnök ki lesz.*Sóhajtok fel.* - Mindjárt megyek az órádra, ha mehetek és meg van, amit kértél is.*Mondom és előszedem.* - Tessék.*Dőlök vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 13:56 | Üzenet # 214 |
 Yaoista
| - Ahha, hallottam a lényeget. *Jegyzem meg úgy mellékesen.* - Szóval felesleges hazudni. *Közlöm veled.* - Nem hiszem, hogy ki lesz. *Gondoltam megmentem a segged.* - Majd délután bepótolod nálam. *Jegyzem meg, ebből vehetted, hogy jönni fogsz hozzám. Elvettem az esszét és elkezdem olvasgatni.* - Egész jónak tűnik, de majd később elolvasom alaposabban. *Mondom és leteszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 14:01 | Üzenet # 215 |
 Yaoista
| - Remek, pedig mondtam, hogy ne mondja el.*Sóhajtok fel.* - De kurva jó nekem.... ezt a szar napot.*Morgok. Nem elég, hogy fáradt vagyok, fáj az orrom mehetek ismét hozzád és még pénzem se lesz ismét.* - El is mehetsz... nem kell, hogy itt legyél.*Fordulok oldalra. Esszére nem mondok semmit a végén lehúzod úgyis.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 14:11 | Üzenet # 216 |
 Yaoista
| - Hát, pedig elmondta. *Mondom komolyan.* - Így jártál. *Közlöm veled a szokásos stílusomba.* - Úgy is órát kell tartanom. Aludj egy kicsit. *Hajolok oda és adok egy csókot, majd ott hagylak és visszamegyek órát tartani. Az esszédet is magammal vittem. A többieknek kiosztottam a feladatot és pedig átnyálaztam az esszéd. Volt benne egy-két baromság, de alapból tényleg nem volt rossz. Odaírtam, hogy mit csesztél el és kiemeltem, amit szépen megírtál. Erre most jegyet nem adok, hiszen bünti volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 14:21 | Üzenet # 217 |
 Yaoista
| *Nem mondok neked semmit és a csókra se reagálok. Kicsit alszom, majd odamegyek a teremhez, de akkor már csak te vagy ott és persze órán a csávó tette magát neked. Úgy voltam vele, hogy majd ezért is megszívatsz, mert nem voltam órán, hiába mondtad, hogy aludjak, majd visszakapom.* - Enyém?*Kérdezem az esszére.* - Hányra menjek?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 14:28 | Üzenet # 218 |
 Yaoista
| *Mikor bejössz óra végén, csak bólintok és odaadom az esszét.* - Tiéd. *Kérdésedre elmosolyodom kicsit.* - Úgy, mint tegnap. *Mondom lazán.* - És hozd magaddal, amit ma kellett órára. *Teszem hozzá, hiszen komolyan gondoltam, hogy megtartom neked az órát később.* - Hogy vagy egyébként? *Kérdezem normálisan és felállva közrefogom az arcod és nézegetem az orrod.* - Nem tört el, ugye? *Kérdezem azért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 14:33 | Üzenet # 219 |
 Yaoista
| *Elveszem és láttam írtál jót és rosszat, de majd megnézem rendesen.* - Oké.*Nem igen értettelek, de ez nem új. * - Hogy vagyok?*Kérdezem meglepetten. Nem húzom el az arcomat, majd felsóhajtok.* - Remélem nem.. és meg vagyok a helyzetemhez képest.*Felelem.* - Szerinted eltört?*Kérdezlek.* - Különben azt a kis kretént meg dugtad vagy nem és az a baja?*Kérdezlek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2014.05.30, 15:05 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 15:07 | Üzenet # 220 |
 Yaoista
| - Igen, egy egyszerű kérdés. *Teszem hozzá azért kissé bunkón.* - Akkor jó. *Mondom azért.* - Akkor elküldött volna azért az ápoló a kórházba, szóval nem hiszem. *Cirógatom közben azért az arcod.* - Nem dugtam meg, mert nem is érdekel, szóval lehet az utóbbi. *Mondom lazán és elengedlek.* - Nem nagyon szokásom még mindig a diákjaim dugni, mert csak bonyodalom lesz belőle. *Mondom mellékesen és elkezdek összepakolni.* - Van még ma órád?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 15:10 | Üzenet # 221 |
 Yaoista
| - Jó belőled nem nézzem ki.*Felelem kedvesen.* - Miért érdekel? Csak nem aggódsz.*Nevetek fel, hiszen ez még viccnek is rossz.* - Igaz.*Bólintok.* - Akkor ez a baja. Kis fasz.*Morgok.* - Ja csak megfenyegetni és megdugni.*Mondom gúnyosan.* - Van még kettő, kivéve, ha nem az orvosiba kötök ki ismét.*Sóhajtok fel.* - Valaki mindig rám szokott szállni.*Mondom de magam se tudom miért.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 15:18 | Üzenet # 222 |
 Yaoista
| - Csak megkérdeztem.*Úgy se mondom azt, hogy mert érdekelt.* - Ő baja. *Rántom meg a vállam, bár azért mérges voltam, hogy szemétkedik veled.* - Régóta te vagy az első. *Közlöm veled, magam se tudom, hogy miért.* - Menj haza inkább. Aludd ki magad. *Teszem hozzá.* - Kikkel lesz órád? *Kérdezek rá. Dühös voltam arra a faszkalapra, hogy hozzád mert érni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 15:37 | Üzenet # 223 |
 Yaoista
| *Bólintok.* - Igen az ő baja, de remélem leszáll rólam.*Morgom.* - De jó nekem.*Gúnyolódom tovább.* - Nem akarok lógni, múltkor se voltam és nem akarok órákat kihagyni, még ha nincs is katalógus akkor se, fontos a suli tudod jól és szeretem az órákat.*Mondom, más ezt kihasználta volna és haza megy, de nem én.* - Akkor négyre megyek át. Mehetek?*Kérdezlek* - Fura vagy.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 15:55 | Üzenet # 224 |
 Yaoista
| - Lefog. *Majd én elintézem, hogy hozzád se szóljon, az biztos.* - Szerintem is. *Vigyorodom el.* - Tudom, hogy szereted, de van, mikor fel kell adni. *Ezt nem rosszból mondom.* - Ha úgy érzed, nem bírod, menj haza. *Mondom komolyan.* - Fura? *Kérdezek vissza.* - Oké, igen mehetsz. *Ülök vissza és a beszedett cuccokat kezdem átnézni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:13 | Üzenet # 225 |
 Yaoista
| - Miből gondolod?*Tényleg nem értettem.* - Soha.*Jelentem ki.*- Birom... mùltkor is csak azért nem jöttem mert kidőltem hála valakinek de azt leszàmítva meg mostani òrád csak akkor hiányoztam amikor negyven fokos lázam volt és akkor is haza zavartak.*Mesélem el.*- Igen mint aki aggòdna ami lehetetlen bár tegnap se értettelek.*Jegyzem meg.* - Akkor megyek szia.*Intek és elmegyek. Szerencsére barommal nincs közös òrànk a baràtaim pedig az orrommal vannak elfoglalva nem a nyomokkal szòval minden rosszban van valami jò. Èdesek hogy aggòdnak és persze bosszùt akarnak de mondom nem kell az màs hogy hallgatnak e ràm. Örülök az építő krtikàdnak na meg dicséretnek bàr azért tartottam még hogy nem csak hülyítés e. Suli utàn otthon picit alszom majd megyek hozzàd.* - Szia.*Köszönök orrom csodásan fest.*- Főnököt hivtad gondolom.*Mondom és hasam megkordul hiszen ma nem ettem, remélem nem hallottad.xd*
|
|
| |