2025.07.20, Vasárnap, 21:39
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Kedd, 2016.08.09, 23:58 | Üzenet # 2226
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Az meglehet, de a szépség múlandó és a legfontosabb, hogy milyen a lelked.*Én így gondoltam, amin azért sokan meglepődnek.* - Nos meglehet, de más meg nem érdekelt.*Vonok vállat.* - Nem mondtam, hogy ez a másik nevem?*Vigyorodom el és a csókodat természetesen viszonozom, de érzem én, hogy ez gyöngéd, ami ismét elárul téged, de én igen csak kiélvezem.* - Nagyon finom.*Harapok rá finoman.* - Tényleg a vad külsőd nagyon megtévesztő.*Simítok ki egy tincset az arcodból.* - Látod, ha nincs Devan, akkor nem ismerkedünk meg vagyis kevesebb esély lett volna, hiszen Aaeron nem hozott be.

szela00Dátum: Szerda, 2016.08.10, 00:02 | Üzenet # 2227
Yaoista
- Mondott egy párat, de ne foglalkozz vele. *Mosolyodom el, aranyos azért, ahogy védsz.* - Te. *Cirógatom meg a pofidat.* - Értem. *Láttam, hogy nagyon büszke vagy rá, de ez normális volt.* - Figyelj Aaeron. Én alapból nem adok senki véleményére, akkor majd pont az övére... tőlem az FBI feje is lehet, leszarom. *Közlöm veled.* - Próbálkozhat, amivel akar. Amíg én azt mondom, hogy az enyém vagy, addig az úgy van. *Simítok végig egy hajtincseden.* - Tőlem fényezheti az exedet, előadhatja magát, nem érdekel... *Rántom meg a vállam, majd hirtelen megcsókollak.*

MioDátum: Szerda, 2016.08.10, 00:09 | Üzenet # 2228
Yaoista
- Nehéz nem foglalkozni vele.*Sóhajtok fel.* - Ezt most bóknak veszem.*Kuncogok.* - Ez igaz és ennek most nagyon örülök, hogy nem törődsz vele, de engem akkor is idegesít és bánt. Téged nem zavarna, ha rólam mondanának rosszat?*Kérdezem kíváncsian.* - Igen csak a tiéd.*Mosolyodom el édesen.* - Mily meglepő, hogy Lucassal jött, komolyan ettől meg főleg kiakadok.*Morgok tovább, a csókodat persze viszonozom elég hosszasan.* - Nekem se kéne hagyni, hogy elrontsa az itt töltött napokat.*Bújok hozzád, azért tényleg rosszul esik, hogy így viselkedik, pedig aztán semmit nem tud rólad. biggrin *

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 13:15 | Üzenet # 2229
Yaoista
- Akkor elterelem a figyelmed. *Csókollak meg jó hosszan, hogy gondolkozni se tudj.* - Nem tudom. *Igazából nem tudtam volna megmondani, hogyan reagálnék, ha valaki leszólna téged.* - Felejtsd el. *Cirógatom a pofidat.* - Valahogy úgy... *Ölellek magamhoz, majd újra birtokba veszem az ajkaid. Tényleg el akartam érni, hogy ne kattogjon a kis buksid.* - Na hogy állunk azokkal a csúnya gondolatokkal? *Kérdezek rá és közben a nyakadba csókolok.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 13:56 | Üzenet # 2230
Yaoista
- Benne vagyok.*Suttogom az ajkaid közé, ahhoz nagyon jól értesz.* - Értem, bár ez ne történjen meg.*Bár tény engem jobban kedvelnek az emberek, mint téged. biggrin * - Igyekszem.*Simítom az arcomat a tenyeredbe. Nincs ellenemre, hogy ismét megcsókolsz, mert tényleg nagyon jó és megnyugtat.* - Hmmm kezdenek lassan eltűnni..*Döntöm oldalra a fejemet.* - Majd este még jobban eltüntetted.*Simulok még jobban hozzád.* - Talán szobára kéne menni nem? Legalább ne itt csináljatok.*Morog, mire hátrapillantok de nem megyek arrébb.* - Te ma csak morogni tudsz és beszólni?*Kérdezem tőle ridegen.* - Nem, de ez nem nagy kérés.*Közli velem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 16:22 | Üzenet # 2231
Yaoista
- Hát arról nem nyilatkozhatok. Azt másnak kell eldöntenie. *Mosolyodom el.* - Furcsa, hogy ezt gondolod, miközben mennyire allergiás vagy, ha csak a szempillád nem jó irányba áll. *Kuncogok.* - Elfelejtetted megemlíteni. *Motyogom még a csók előtt. Harapásod nagyon tetszett és meg is nyaltam utána szexin a szám.* - Annyira azért nem... *Mosolyodom el, de erre a gyöngéd gesztusodra ismét kicsit zavarba jöttem. Elnevettem magam azon, amit mondasz.* - Aaeron nem akart annyira bevinni, mert fél, hogy rosszalkodnék és megharagudnál. *Kuncogok még.* - De végül is.. igaza volt. Bementem és rosszalkodtam is... *Lesz egy picit buja a tekintetem.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 16:33 | Üzenet # 2232
Yaoista
- Amit megismertem az egy zavart, makacs de mégis szép lélek.*Mosolyodom el.* - Az tény.*Nevetek fel, tényleg bejön a dumád.* - Fontos a külső, de mit sem ér a szépség, ha belül rohad.* - Most felkavarnálak, ha csak szimplán egy nagyon dögös pasi lennék, de semmi több?*Kérdezlek kíváncsian.* - Most már tudod.*Kuncogok.* - Pedig de.*Bármit is mondasz.* - Ohh, de még hogy megharagudtam volna.*Ezt viccen kívül mondom.* - Az teljesen más, de tényleg Gray egyszer se okoz nekem kellemetlen perceket.*Jegyzem meg komolyabban.* - Hidd el, ha messzire mész téged is simán kiváglak.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 16:35 | Üzenet # 2233
Yaoista
- Sejtettem. *Kuncogok halkan.* - Abban biztos lehetsz. *Szívem meg picit a nyakad. Nem nagyon zavartattam magam a tesód miatt.* - Miért? Csak csókolózunk. *Vigyorgok.* - Pedig még be se melegedtem. *Közlöm a tesóddal, majd megragadva az állad, olyan csókot adtam, amibe aztán nyöghettél rendesen. Nem értem hozzád máshol, csak faltam az ajkaid. Mikor elváltunk, végigsimítok az ajkaidon.* - Még mindig aranyosan reagálsz. *Kuncogok.* - Ó, bocs... *Adom elő magam drága bátyádnak.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 17:20 | Üzenet # 2234
Yaoista
*Mielőtt bármit mondanék te ismét megcsókolsz, amit már ezek után csak azért is viszonozom, igen csak hosszasan és szenvedélyesen és bele is pirulok.* - Hülye.*Motyogom és bújok hozzád.* - Seggfej.*Morog.* - Mindjárt kaja.*Megy be inkább.* - Ha továbbra is így csókolsz, akkor felfogok izgulni.*Suttogom a füledbe, még a csók hatása alatt vagyok és nem érdekel a bátyám.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 19:30 | Üzenet # 2235
Yaoista
- Bunkó. *Vágom vissza a tesódnak.* - Köszi, hogy szólsz. *Mosolygok, de ez amolyan, menj a francba mosoly.* - Igen, tudom. *Cirógatlak finoman.* - De hallottad, mindjárt kaja. Nyugodj le. *Hagylak így pihenni és néha adok egy puszit, de semmi többet.* - Kifejezetten élvezem, ahogy a bátyád reagál. *Vigyorgok, de nagyon mocsok mód.* - Ezt még élvezni fogom. *Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 19:34 | Üzenet # 2236
Yaoista
- Ó, köszönöm. *Mosolyodom el én is.* - Hm, ez jó megfogalmazás. *Bólintok rá.* - Nem hiszem. Azok unalmasak. *Nem érdekeltek az izomagyú idióták, legfeljebb egy kör erejéig.* - Nem tudlak meggyőzni. *Adom is fel egy nagy sóhaj keretében.* - Pedig jól viselkedtem volna. *Vágon be picit a durcát, de csak megjátszottam.* - Nem mondom, hogy nem lett volna egy görbe estém, de csak is munka után. *Vigyorgok.* - Ez alól csak a főnök kivétel. *Kuncogok.* - Nem terveztem. *Ezt már én is komolyabban mondtam.* - Mi számít messzinek? *Kérdezlek.* - De nem kell aggódnod... a hostjaid a nyomodba se érnek. *Azért szemügyre vettem őket.* - Hogyha enyém a király, mint akarnék az udvartól? *Kuncogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 19:58 | Üzenet # 2237
Yaoista
- Mivel én mondtam.*Vigyorgok.* - Na látod.*Ezzel én is így vagyok, az üresfejű szépségekkel.* - Ezt jól látod.*Kuncogok.* - Ez a te szádból nem hangzik hihetően.*Kuncogok.* - Ahogy mondod, okos vagy te.*Paskolom meg a fejed, annyira jó szívni a véredet, de persze nem vagyok veled lekezelő.* - Szerintem te nagyon jól tudod.*Mondom, majd elvigyorodom.* - Ez tetszik, nagyon is. Megjegyzem.*Ha lehet még jobban növelted az egomat.* - De azért nálam a legjobbak vannak és bár engem dicsérsz, de most a kis barátod csúnyán leszóltad.

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 20:10 | Üzenet # 2238
Yaoista
*Megcsóválom a fejemet rátok.* - Miattad vagyok nyugtalan.*Kuncogok.* - Legalább te élvezed, mert tudod ezzel egyedül vagy.*Sóhajtok fel, majd adok egy csókot és bemegyünk enni, anyukám tényleg igen csak készült.* - Szóval Professzor mi?*Kérdezem apám, mert ő is tudja már dolgot.* - Hogy állsz a pálinkával? Vagy más tömény? A szöszi annyira nem bírja.*Kuncogok.* - Hát sajnálom.*Pufogok édesen.* - Kicsit azért nekem is tölthetsz.*Most rám fog férni. Apám tölt mindenkinek, amit kér.* - Akkor igyunk a fiatalokra.*Kuncog anyukám, a bátyám meg csak szemét forgatja.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2016.08.14, 20:46

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 20:42 | Üzenet # 2239
Yaoista
- Az nem baj. *Nem érdekelt, ha csak én élvezem, az pont elég. Csókod még viszonozom és megyek veled.* - Igen, építészet, a gonosz professzor. *Kuncogok, hiszen tudtam, hogy mennyire gyűlöltél.* - Bármi jöhet, jól bírom az alkoholt. Azt már tapasztaltam, hogy ő kevésbé. *Vigyorgok, hiszen nem felejtettem el még a szívatásunk, hogy rámásztál Asamira.* - Köszönjünk. *Koccintunk és le is hajtom.* - Finom. Ti főztétek? *Kérdezek rá.* - Nyugodtan igyál... ha berúgsz, vigyázok rád. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 20:47 | Üzenet # 2240
Yaoista
- Miért? Ártatlan vagyok. *Pillogok nagyokat és már majdnem hihető, de csak majdnem.* - Héé... *Nevetek fel.* - Mondtam, hogy az vagyok. *Azért volt egom nekem is.* - Nem, nem tudom. *Húzom kicsit az agyad, majd elmosolyodom.* - Szerintem egy-két helyen már át is léptem. *Mondjuk nem a te klubodban, de máshol már valószínű.* - Nem szóltam le.. ez csak a potenciális partnerekre vonatkozott. Aaeron nem az. A többiek, nos... nézelődtem, tényleg szép felhozatal. Helyes arcok, jó testek... de téged még akkor is simán kiszúrnálak közülük, ha nem ismertelek volna előtte. Neked van egy különleges karizmád... *Simítok végig az arcodon.* - Ami miatt ennyire ki vagyok készülve... *Mosolyodom el kicsit.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 21:16 | Üzenet # 2241
Yaoista
*Megcsóválom a fejemet rád.* - Igen igen a gonosz prof.*Kuncogok én is.* - Na elég legyen már, nem ér összefogni ellenem.*Morcogok édesen, amin azért a bátyám is kuncog, hiszen ő is tapasztalta.* - Nem, az egyik barátom, de majd adok és tudtok vinni.*Mondja apám.* - Inkább kihagyom, szeretnék a napra emlékezni.*Pirulok el.* - Na mi történt?*Kérdezi anyum kíváncsian.* - Hagyjuk inkább együnk.*Nem tudtam te mennyire tartod a szád. Anyukám mindenkinek szed és enni kezdünk.* - Remélem ízlik Devan.*Igen csak izgatott anyukám.* - Mennyire hiányzott már, isteni finom.*Eszek jó ízűen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.08.18, 21:08 | Üzenet # 2242
Yaoista
- Dehogynem ér. *Vágom rá, engem aztán ezzel nem hozol zavarba.* - Köszönöm. *Azért néha tudtam udvarias lenni. Hát ha akartad, ha nem, én elmeséltem az egész sztorit.* - Azóta nem ivott. *Fejezem be vigyorogva. Megköszönöm anyukádnak, hogy szedett, majd jó étvágyat kívánva beleeszek az ételbe.* - Igen, finom. *Tőlem azért ez nagy dicséret, főleg, hogy mennyire finnyás vagyok mindenre. Rád pillantok és elmosolyodom egy kicsit, majd letörlöm a szád sarkát a hüvelyujjammal, amit le is nyalok. Nem zavart, hogy mások is vannak itt.* - Malac. *Jegyzem meg neked.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 16:15 | Üzenet # 2243
Yaoista
- Lehet valaki ezt beveszi, de én nem.*Nevetek fel.* - Mi az?*Kuncogok.* - Igen igen az vagy.*Tényleg annak tartalak.*  - Pedig de és tényleg jobb, ha nálam viselkedsz.*Jegyzem meg ismét komolyan.* - Az nem érdekel és én is, de mellette tudom, hogy hol kell viselkedni.*Nálad azért jobban. biggrin * - Igaz.*Bólintok.* - Én is így látom magamat.*Vigyorodom el.* - Édes vagy tényleg.*Csókolok a tenyeredbe, majd az ajkaid veszem birtokba.* - Mi tagadás elég jó géneket örököltem, ahogyan te is. Lemerem fogadni, hogy senkinek se lehet panasza a családodba.*Cirógatom meg a pofidat.* - Viszont mennem kell most már. Elvigyelek valameddig?

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 16:22 | Üzenet # 2244
Yaoista
- Pedig nem.*Durcázok és hát elégé kiakadok, hogy mindent elmondasz.* - Szemét.*Morgom halkan, a többiek meg csak döbbenten néznek elsőre, majd felnevetnek.* - Így már megértem, hogy nem igen akarsz inni, de legalább a főnököd nem élt vissza a helyzettel.*Vigyorog apám.* - Azután jöttél össze vele? Vagy mégis hogy jöttetek össze?*Érdeklődik a bátyám, én pedig csak fortyogok magamban, de annak örülök, hogy ízlik a hami és a tettedre kicsit elpirulok.* - Köszönöm.*Mosolygok anyukám.* - Olyan édesek vagytok.*Pirulgat.* - Köszi.*Mosolyodom el.* - Igen rá nem sokkal.*Hiszen ez igaz.* - Majd Devan elmondja, ha akarja.*Kíváncsi vagyok, mit adsz elő, ha mondasz valamit.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 19:31 | Üzenet # 2245
Yaoista
- De így szeretsz. *Vigyorgok. Sejtettem, hogy nevetni fog mindenki.* - Asami nem az a fajta. *Mosolyodom el kicsit.* - Ránk tartozik, hogyan jöttünk össze. *Mondok ennyit a bátyádnak, hiszen ez így volt. Bár igazából nem érdekelt volna, ha te elmondanád.* - Ha akarod, elmondhatod. Nem érdekel. *Azért ezt megjegyzem neked, hiszen vigyázok rád. Senki sem érhet hozzád egy ujjal se.* - De maradjunk annyiba, hogy segítettem csökkenteni a költségeit.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 19:40 | Üzenet # 2246
Yaoista
- Megígérem. *Tényleg viselkedek majd nálad mindig. Legalábbis ami a klubbot illeti.* - Jó leszek. *Cirógatom meg a pofidat. Csókod picit el is nyújtom.* - Nincs... anyukám csodaszép, apukám jóképű, a bátyám is, a húgaim pedig cukik. *Kuncogok és belesimul az arcom a kezedbe.* - Rendben és nem kell, köszi. Csak öt percre lakok innen. *Magyarázom kedvesen, majd felállok.* - De a bejáratig mehetünk együtt. *Nyújtom neked a kezem, mint aki segítene felállni.* - Hazakísérsz, ugye? *Kacérkodom veled.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 20:12 | Üzenet # 2247
Yaoista
- Helyes.*Hittem neked.* - Azt meghiszem.*Biztos megkörnyékeznék mindenkit amúgy.   biggrin * -  Rendben.*Elfogadom a segítséged.* - Persze, én is így gondoltam, hiszen úriember vagyok.*Kuncogok és séta közben is jól elbeszélgettünk, amíg meg nem érkezünk.* - Örültem, akkor hamarosan találkozunk.*Simítok az arcodra, majd magamhoz ölelve hosszasan megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 20:33 | Üzenet # 2248
Yaoista
- Chh kedvelek.*Javítalak ki, mert tényleg nem szeretlek, csak nagyon tetszel ez tény. A többiek vagyis szüleim tökre élvezik a helyzetet és a bátyám is élvezné, ha nem rólad lenne szó.* - Tényleg nincsen semmi érdekes története. Egyre többet beszéltünk és rájöttem, hogy igazából nem is olyan szörnyű alak, aztán felgyorsultak az események és most együtt élünk.*Az igazat nem mondhatom és amúgy is ez fél igazság.* - Az a lényeg, hogy boldogak vagytok.*Mosolyog anyukám.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.08.22, 00:05 | Üzenet # 2249
Yaoista
- Ahha... *Én már rég elkönyveltem, hogy belém szerettél. Kíváncsi voltam, hogy mit mondasz és végül is, igaz volt ez is.* - Igen, azt hiszem azok. *Elmélkedem hangosan, hiszen nálam ez nem olyan egyszerű kérdés, mint másnál.* - Vagy Aaeeron nevébe nem nyilatkozhatok, de én élvezem a helyzetet, az tuti. *Ezt eddig is tudtad, hiszen elég "hasznos" vagy nekem, de egyébként nem lennék elveszve akkor sem, ha nem lennél velem, legalábbis szerintem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.08.22, 00:18 | Üzenet # 2250
Yaoista
- Igen, igen. *Mosolyodom el. Rájöttem, hogy egész kellemes veled tölteni az időt.* - Rendben. *Meglepődtem csókodra, de csak egy pillanatig tartott és rögtön viszonoztam. Kicsit sem bántam, sőt mikor elváltunk, visszahúztalak még egyre, majd elkuncogtam magam.* - Na sipirc... tanulnom kell. *Simítok végig az ajkaidon, kapsz még egy puszit, majd beszaladtam a lépcsőházba. Felmentem a lakásba, majd bemenve, lecsúsztam az ajtónál.* - Mi a fenét művelek...? *Akadok ki magamon.* - Nem hiszem el... *Simítok az ajkamra, majd rögtön előkotortam a telefonom. Felhívtam Aaeront és nem érdekelt mennyire elfoglalt, elhadartam neki a történteket és valami bölcs tanácsra vágytam. Én nem akartam ezt, nagyon úgy éreztem, hogy veszélyes vagy.*

Keresés: