2025.07.20, Vasárnap, 22:10
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Péntek, 2016.08.26, 11:29 | Üzenet # 2251
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nem törődöm veled, hiszen tényleg nem szeretlek még, de tény közel vagyok hozzá, bár kíváncsi vagyok mit fogsz reagálni, ha tényleg szerelmet vallok, hiszen te azt mondtad nem fog megtörténni és most nagyon biztosnak tűnsz mégis.* - Én is boldog vagyok.*Mosolyodom el, bár másként mint te és ugye megvannak a fájdalmas pillanatai is. A szüleim csak mosolyognak, a bátyám pedig morog magában, de most szerencsére nem tesz megjegyzést.* - Bocsánat..*Mondom a hirtelen megszólaló mobilomra.* - Ez Gray biztos fontos..*Ismét elnézést kérek, majd felállva felveszem és kimegyek. Köszönök neki, majd figyelmesen hallgatom és elmosolyodom.* - Oké édesem először is próbálj kicsit lehiggadni.*Kuncogok és rágyújtok.*  - Nem értem igazából mi a gond. Tetszel Asaminak és neked is ő, bár tény nem hittem, hogy ilyen könnyen az ujjai köré csavar.*Vigyorgok.* - Mégis mi a baj? Tényleg mitől tartasz ennyire? Asami jó parti, miért félsz tényleg ennyire egy kapcsolattól?*Tényleg nem értettelek főleg, hogy soha egy rossz élményed se volt.*

MioDátum: Péntek, 2016.08.26, 11:37 | Üzenet # 2252
Yaoista
*Akarnám kérdezni, hogy a mi baj, de akkor viszonozod a csókomat és még repetát is kapok.* - Megyek, megyek pá szépségem.*Kuncogok és elmegyek igen csak viruló fejjel. Örülök nagyon, hogy összefutottam veled, legalább kiderült, hogy már most odavagy értem, pedig még semmit se csináltam igazán.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.30, 01:53 | Üzenet # 2253
Yaoista
- De, de, de.... hogy tudnék már lehiggadni! *Teljesen kész voltam.* - Ne is mond... megőrjít. Simán azok közé a szép, ügyes karmai között vagyok. *Motyogok.* - Nem akarom, hogy megváltoztasson. *Suttogom halkan. Nagyon féltem igazából.* - Mert semmi jó nem sülhet ki belőle. Úgyis lesz valami, amit meg akarna bennem változtatni. *Magyarázom makacsul.* - Én csak élvezni akarom vele a szexet, de ez a búcsúcsók... ez... ez nem olyan volt. Tudod azok a romantikus filmek, na pont olyan. Csak kicsit szemérmetlenebb. *Kuncogok.* - Ajj.... Aaeron ments meg. *Magyarázom édesen.*

MioDátum: Szerda, 2016.09.07, 11:17 | Üzenet # 2254
Yaoista
- Azt se értem, hogy minek vagy ideges.*Sóhajtok fel.* - Hmm milyen szép megfogalmazás.*Nevetek fel.* - Már miért változtatna meg? Azt maximum a szerelem teszi, de ő maga nem, mivel ő se változna. Az meg más, ha alkalmazkodsz, de azt felém is megteszed.*Legalábbis én így látom. Tovább hallgatlak, de csak nevetni tudok.* - Bocs drágám, de nagyon édes vagy. Őszintén csak reméltem, de magam se hittem volna, hogy így foglak hallani, főleg ilyen hamar.*Tökre élvezem.* - Mégis hogyan? Csábítsam el Asamit vagy mi?*Kuncogok.* - Csak azt tudom mondani, hogy sodródj az árral vagy hagyd az egészet, bár Asami nem fogja engedni, mert kellesz neki, a kérdés, hogy mennyire.

szela00Dátum: Péntek, 2016.09.09, 23:11 | Üzenet # 2255
Yaoista
- Még sosem beszélt így velem senki, mint ő. *Emiatt voltam a legidegesebb.* - Nem tudom... *Motyogom, igazából csak ez egy nagyon jó kifogás volt.* - Ez még jobban kikészít... még ha tetszene is, akkor se most kéne még. *Hiszen alig találkoztam vele.* - Nekem az is megfelel. *Nevettem fel, tetszett ez a beszólás.* - Azt mondta, ha valamit nagyon akar, mindenképpen megszerzi. *Mesélem el.* - De ez rohadt ijesztő. Én nem vagyok ehhez hozzászokva. *Rágcsálom közben a szám, még a telefonon keresztül is érezni lehetett, mennyire kivagyok.* - Nem tudom, hogy kezeljem őt. Ááááááá... *Akadok ki.* - Na jó, bocsi egyébként... jól érzed magad? Puszilom a szüleid és a tesód. *Mosolyodom el.* - Ne mond el a profnak, hogy kiborultam, jó??? Asaminak nem kell tudnia... *Kérlek meg.*

MioDátum: Szombat, 2016.09.10, 21:20 | Üzenet # 2256
Yaoista
- Nos megtörtént.*Mosolygok.* - Ez nem kedv kérdése.*Mondom, majd felnevetek.* - Meghagyom neked.*Vigyorodom el.* - Igen, igen ez Asami, szóval lehet nem menekülsz.*Kivételesen nem te vagy az aki irányít vagy most legalábbis nem.*  - Valóban az, de jó érzés is nem?*Vagyis én így gondoltam.* - Kicsim azért próbálj megnyugodni.*Jót mulatok rajtad, de nem akarom, hogy ki legyél.* - Igen azt hallom, de többet én se tudok mondani.*Minden rajtad múlik.* - Átadom és igen azt leszámítva, hogy a bátyám ki nem állhatja Devant, pedig semmit se tud. Ő pedig élvezi, hogy szívhatja a vérét. A bemutatkozásnál összefeszültek már, szóval remek.*Nekem is meg van a bajom és ez tényleg probléma.* - Dehogy mondom, nem vagyok olyan, ezt tudhatnád.*Ettől nem kell tartanod.* - Amint haza megyek, akkor átmegyek jó?

szela00Dátum: Szerda, 2016.09.14, 23:38 | Üzenet # 2257
Yaoista
- Tudod, hogy ügyesen bujkálok, ha kell. *Azért én féltem.* - Nem az... kiszolgáltatottnak érzem magam. *Motyogom aranyosan.* - Igyekszem és már jobb, hogy beszéltünk. Imádlak. *Tényleg jobb volt, te jó hatással voltál rám.* - Hát ez várható volt. *Igazából az lepett volna meg, ha rögtön lepacsiznak.* - Szerinted nagy balhé lesz? Hogy látod? *Kérdezgetlek.* - Köszi. *Mosolyodom el.* - Rendben, az nagyon jó lesz, de élvezd a pihenést és a családlátogatást, még akkor is, ha a bátyád egy cuki seggfej. *Nevetek fel.* - Na de nem zavarlak tovább... érezd jól magad és ha bármi van hívj nyugodtan tudod. *Köszönök el tőled, majd lerakom a telefont. Nagyon pánikban voltam, de nem akartalak most terhelni, mikor végre a családoddal vagy.* - Hülye Asami...

MioDátum: Csütörtök, 2016.09.15, 11:05 | Üzenet # 2258
Yaoista
- Az igaz, de nála nem biztos, hogy fog működni.*Kuncogok.* - Bolond vagy.*Sóhajtok fel.* - Örülök és én is téged.*Mosolyodom.* - Biztos vagyok benne, az lepne meg, ha nem.*Elég gondterhelt a hangom.* - Igyekszem és élvezem is, de ideges is vagyok.*Bár ezt mondanom se kell.* - Micsoda megfogalmazás ez tetszik.*Nevetek fel, mindig feltudod dobni a kedvem.* - Meg lesz és amint haza érek megyek hozzád, kivéve ha Asamival vagy éppen.*Kuncogok nem bírtam kihagyni.* - Csókollak.*Lerakom, majd visszamegyek.* - Bocsánat itt is vagyok.*Mosolygok.* - Minden rendben?*Kérdezi anyukám.* - Igen persze.*Bólintok.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.09.21, 12:05 | Üzenet # 2259
Yaoista
- Fog működni... *Makacsolom be magam, persze az egy dolog volt.* - Azért a remény hal meg utoljára. *Mosolyodom el kicsit biztatásképpen.* - Nyugi, majd a nagyfiúk lemeccselik. *Kuncogok, tényleg meg akartalak nyugtatni, de hát nevettél is, szóval örültem.* - Nem leszek vele. Ha rólad van szó, azért elsőbbséget élvezel. *Jegyzem meg, hiszen ezt tudnod kéne. Nem tudtam, hogy mit kezdjek magammal, így leültem tanulni, végül este elmentem szórakozni, hogy ne gondoljak Asamira. Teljesen kikészített, hogy mennyire magával ragadt. Össze is jött egy könnyű kis kaland szerencsére és máris nyugodtabbnak éreztem magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.09.25, 20:00 | Üzenet # 2260
Yaoista
*Én addig, amíg elvoltál elég jól elbeszélgettem a szüleiddel. Nem köntörfalaztam nekik, adtam magam, a bátyáddal pedig nem foglalkoztam túlzottan. Még befejeztük az ebédet, aztán mivel annyira fel voltál már pörögve, belementem, hogy sétáljunk egyet.* - Kérsz? *Kínállak meg cigivel és rágyújtok menet közben.* - És merre megyünk? *Kérdezem, miközben átkarolom a nyakad.* - Van valami terv? *Kérdezem miközben sétálunk.* - Elég békés város... *Állapítom meg.* - Aaeron!? *Szólal meg egy hang a hátunk mögül.* - Aaeron, te vagy az? *Hallani lehetett az örömet, mire egy srác szinte lerohamoz. Elengedtelek, ő meg megölelgetett.* - De jó látni. *Mosolyodik el.* - Hogy vagy?

MioDátum: Vasárnap, 2016.09.25, 20:23 | Üzenet # 2261
Yaoista
- Igen, köszi.*Veszem el.* - De tele van a pocim.*Simogatom meg.* - Akkor neked is izlet minden?*Kérdezlek.* - Előre.*Nevetek fel.* - Semmi érdekes, csak megmutatom a környéket vagy neked van terved?*Kérdezlek és én is átkarollak, annyira jó így sétálni.* - Valóban az, lehet neked furcsa, de én nagyon szeretem és hiányzik.*Mondom, majd a nevemre megállok és rögtön fel ismerem ki is az.* - Lucas, ezt el se hiszem.*Ölelem meg én is.* - Téged is, nagyon.*Mosolyodom el.* - Jól vagyok és te?*Kérdezem, majd kapcsolok.* - Milyen udvariatlan vagyok. Ő Devan, a párom és ő pedig Lucas az exem.*Mutatlak be titeket kissé zavartan azért, hiszen azért ez nem mindennapi helyzet.* - Jöttünk látogatóba, nem hittem, hogy összefutottunk, de nagyon örülök.*Még mindig nagyon kedvelem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.26, 21:05 | Üzenet # 2262
Yaoista
- Igen, ízlett. Nagyon egyformán főztök. *Szerencsére.* - Nincsen, csak kérdeztem. *Sejtettem, hogy tetszik a helyzet neked.* - Nem furcsa, nem mondanám, bár tény, nem ehhez vagyok szokva. *Én nagyon városi voltam, de nem akadt problémám az ilyen kisebb helységekkel sem. Hagytam, hogy ott ölelgesd Lucast, nem volt nehéz rájönni, ki ő.* - Hello. *Nyújtok kezet, de nem mondok semmit, csak végigmérem elsőre.* - Hm... én jobb vagyok. *Közlöm veled, hogy erre jutottam.* - Hogy mi van!? *Lepődik meg eléggé.* - Ó, értem. Biztos örülnek anyukádék, ők jól vannak? *Látszott, hogy ő is kedvel téged nagyon, amire azért picit összeszaladt a szemöldököm, de semmi komoly.* - Egyébként mi volt ez a ki jobb a másiknál? *Kérdezi tőled, mivel rajtam látszódott, hogy úgy se felelek.*

MioDátum: Kedd, 2016.09.27, 12:30 | Üzenet # 2263
Yaoista
- Mégis csak tőle tanultam és a fia vagyok, ebben is hasonlítunk.*Nevetek fel.* - Igen tudom.*Bólintok. A beszólásodra csak megcsóválom a fejem, hozod a formám.* - Ne foglalkozzál vele.*Mondom Lucasnak.* - Igen jól, de tudod, hogy mindig szívesen látnak, sőt itt van a bátyám is talán beszélhetnél az érdekembe, hozza a morgós formáját.*Sóhajtok fel.* - Devan már csak ilyen, meg se halld.*Legyintek. Elégé érződik köztünk még azért a szikra és egyértelmű, hogyha egyszer szexelnénk mással az ő lenne.* - Te mit csinálsz erre? Valamikor találkozhatnánk.*Örülök neki nagyon.*

MioDátum: Hétfő, 2016.10.03, 11:58 | Üzenet # 2264
Yaoista
*Másnap felkelve gondoltam megleplek otthon, ha már ilyen hatással vagyok rád és lemerem fogadni, hogy nem számítasz rám. Elkészülök és elmegyek hozzád, gondoltam elmehetnénk együtt reggelizni. Oda érve kikeresem a neved és feltelefonálok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.09, 14:27 | Üzenet # 2265
Yaoista
- Rendben, rendben, összefutok vele mindenképpen. *Vigyorg.* - Rendben. *Nem is foglalkozik tovább velem. Én viszont figyeltelek és lassan átkaroltam a nyakad, de nem tettem többet. Hagytalak beszélgetni, csak kifejeztem nem tetszésem, na meg azt, hogy rettentő mód unatkozom.* - Csak a boltba megyek cigiért és benne vagyok. Akár hívhatod a bátyád is és akkor a lelkére beszélek, csak mert vagyok olyan kedves. *Kuncogok.* - És mond csak mióta vagytok együtt? *Érdeklődik kíváncsian.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.09, 14:35 | Üzenet # 2266
Yaoista
*Reggel hót kómásan másztam vissza a lakásomra. Eléggé meglepődök, mikor ott talállak az ajtó előtt.* - Asami? *Látszott, hogy görbe estém volt és nem csak boltba ugrottam ki.* - Mi járatban? *De valahogy kicsit távolságtartóbb voltam, érezhetően nem is tudtam mit reagáljak erre, hogy itt vagy. Elég nagyokat pislogtam és nem értettem semmit... mégis úgy éreztem, hogy menekülnöm kellene.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.09, 23:18 | Üzenet # 2267
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el hálásan. Ahogyan átkarolsz magamba elmosolyodom és a derekad én is átölelem.* - Oké megbeszéltük és még visszatérünk rá.*Mondom, majd a kérdésen elgondolkozom.* - Egy ideje, ennél jobb választ nem tudok adni, mert nem szokványos a kapcsolatunk.*És ez még igaz is. Nem tudtam, hogy Lucasnak el akarom e mondani az igazat.* - Nos, akkor mi megyünk és akkor hívlak mindenképpen.*Lépek el tőled és megpuszilom.* - Nagyon örültem.*Mosolygok édesen.*

MioDátum: Hétfő, 2016.10.10, 00:31 | Üzenet # 2268
Yaoista
*A hangodra feléd fordulok.* - Jó reggelt.*Mosolyodom el.* - Gondoltam, hogy ehetnénk együtt és megleplek, ami sikerült.*Kuncogok.* - Látom hosszú éjszakád volt.*Mérlek végig és persze feltűnik, hogy vannak rajtad új csóknyomok, ami őszintén meglep, de ez nem látszódik rajtam.*- Szóval eszünk együtt vagy esetleg aludni akarsz?*Kérdezlek, majd odahúzva megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.10.11, 23:10 | Üzenet # 2269
Yaoista
- Hát sikerült rendesen... *Ismerem be és tényleg nem tudtalak hova tenni. Még válaszolni se tudtam, mikor te magadhoz húzol és megcsókolsz. Automatikusan viszonozom és hagyom magam. Mikor elválunk, az arcodra pillantok egész édesen, majd kapcsolva picit ellépek.* - Öhm... igazából lehet most kihagynám. *Makogom.* - Elég fáradt vagyok és később pedig van még egy csomó tanulni valóm... szóval ne haragudj, oké? *Teszem azért hozzá és elég jól előadtam magam, meg igazából ez nem is volt hazugság.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.10.14, 23:36 | Üzenet # 2270
Yaoista
- Rendben, akkor azért ezt én lebeszéltnek tekintem. *Bírta a bátyád.* - Értem, gyanús vagy te nekem, de majd beszélünk. *Lejött neki, hogy valami nem kerek a sztoriban.*  - Hívjál. *Erősíti is meg és ő is ad neked puszit, mire kissé morgok és mikor elenged, magamhoz húzlak és megcsókollak.* - Mehetünk már!? *Kicsit untam már, hogy itt tartom fölöttetek a gyertyát.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.16, 21:37 | Üzenet # 2271
Yaoista
- Rendben.*Tudtam, hogy nem fogja ennyiben hagyni.* - Foglak ne aggódj.*Kuncogok, majd amikor elmegy és te megcsókolsz viszonozom, majd felnevetek.* - Ne legyél morcika.*Kuncogok és most én adok egy csókot.* - Igen.*Bólintok, majd a kezedért nyúlok.* - Szabad?*Kérdezlek.* - Különben, ha van kedved, te is gyere el.*Bár tagadod, de tudom, hogy Lucasra és másra is, de főleg rá féltékeny vagy.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.16, 21:57 | Üzenet # 2272
Yaoista
*Nem erre a válaszra számítottam, de látszik, hogy tényleg hulla vagy.* - Semmi baj, akkor pihend ki magad.*Adok egy puszit és elmegyek. Lemerem fogadni, hogy azért feküdtél össze mással, mert teljesen összekavartalak, de úgyis én nyerek. A nap folyamán nem kereslek, de másnap felhívlak, de te nem veszed fel és nem is hívsz fel. Így telik még el két nap és egyre jobban kiakadok, mert egy velem még így nem viselkedtek, kettő legalább annyi legyen benned, hogy azt mondod hagyjalak, de úgy látszik, ekkora nagy szád nincsen már. Fogom magam és elmegyek az egyetemed elé, egy kis kérdezéssel megtudom, hogy mikor végzel. Megérkezve kiszállok a kocsimból és neki támaszkodva várlak. Elég nagy feltűnést keltek, a kocsimmal, na meg úgy, az egész kinézetemmel, mint mindig úgy festek, mint aki most lépett ki egy divatmagazinból.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.10.18, 21:34 | Üzenet # 2273
Yaoista
*Nem vettem fel a telefont, de láttam, hogy kerestél. Tanakodtam is, hogy mit tegyek, de végül hagyom a fenébe. Eléggé bepánikoltam, ez tény és való. Nem akartam kötődni senkihez, de te annyira magaddal ragadtál, mint még senki és ez rettentő mód megijesztett. Így hát be is húztam a fülem és farkam. Az egyetemnél már hallom a sugdolódzást, amikor kiérek óráról, de nem értettem, hogy mi ez a tömeg. Mikor megláttalak, kitágultak a szemeim és nem is tudtam mit reagáljak. Pár percig csak néztelek, majd odamentem.* - Miért vagy itt? *Kérdezem komoran.* - Nem voltak egyértelműek a jelek? Nem érdekelsz... kopj le rólam. *De rám volt írva, hogy valamiért nagyon félek tőled.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.10.18, 22:05 | Üzenet # 2274
Yaoista
- Nem vagyok az. *Csak már untam, hogy itt volt.* - Szabad. *Fogom meg a tiéd, de persze az én kezem volt fölül, én voltam a főnök.* - Abban biztos lehetsz, hogy ott leszek. *Nincs azaz isten, hogy a bátyáddal és Lucasszal hagyjalak, még a végén befűznek, amilyen kis hülye vagy és amíg én igényt tartok a seggedre, más ne tegye. Amíg azt mondom, addig az enyém vagy.*

MioDátum: Péntek, 2016.10.21, 12:13 | Üzenet # 2275
Yaoista
- Akkor nem vagy.*Kuncogok. Nem zavar, hogy alul van a kezem, nekem csak az a fontos, hogy fogod.* - Rendben van, de ha balhézni fogtok, az biztos, hogy lelépek.*Közlöm veled komolyan, még ha téged ez nem is érdekel vagy számodra ez tökre jó szórakozás, nekem nem az, de most nem is gondolok rá. Útközben lelkesen mesélek neked mindenfélét, bár nem tudom, hogy mennyire érdekel téged.* - Tényleg nagyon szeretem itt lakni.*Mondom és éppen egy szép parkban sétálunk.* - Gyere üljünk le.*Így is teszünk és egy padra ülünk ami egy tóra nézz.* - Olyan szép nem?*Kérdezlek, majd az arcodra simítva megcsókollak.*

Keresés: