2025.07.20, Vasárnap, 17:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.12, 14:07 | Üzenet # 226
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Szerencsére nincsen rémálmom. Lassan én is ébredezek.* - Jó reggelt.*Suttogom és Lucky vakkant is egyet, mire ténylegesen felébredek és szinte kipattanok az ágyból.* - Egy kutya?? És te? Mi folyik itt?*Kérdezlek és látszik teljes képszakadás van és kutyuskám észleli és próbál nyugtatni, hogy ne zaklassam fel magam még jobban.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 09:13 | Üzenet # 227
Yaoista
*Elmosolyodom kicsit, majd mikor felébredsz tényleg és kipattansz, eléggé meglepődök. Felülök és kérdéseid teljesen ledöbbentenek és hirtelen nem is tudom, hogy mit feleljek neked. Nem akartalak én sem felzaklatni, így csak elmosolyodtam.* - Sajnálom, valószínűleg elaludtam. *Mondom halkan.* - Bejöttem reggel, hogy idehozzam neked Lucky-t és miközben vártam, hogy felkelj, úgy tűnik elaludtam és hát... megszokások. *Hiszen régen is aludtunk így, nem volt újdonság.* - Bocsánat... *Kérdek újra bocsánatot, de közben nagyon rossz volt. Még sem akartam így elmondani, hogy mi volt tegnap, hiszen így nincs is értelme, ha nem emlékszel.* - Aztán gondolom ő is úgy gondolta, hogy felmászik mellénk. *Remélte, hogy elég hihető.* - Azért hoztam, hogy figyeljen rád és ne unatkozz. tudom, hogy nagyon szereted az állatokat. *Felálltam és nyújtózkodtam egyet.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 11:36 | Üzenet # 228
Yaoista
*Ahogyan mondod dolgokat csak bólintok.* - Értem értem...... ez jó ötlet és nem haragszom..*Felelem de látszik, hogy teljes a zavar nálam.* - Szia...*Guggolok le hozzá és elkezd nyalogatni.* - Jól van jól van.*Mosolyodom el kicsit, de nem az igazi.* - Leighton....*Pillantok rád.* - Valami nincs rendben ugye?*Kérdezlek, mert érzem, hogy kiesett valami nagyon.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 12:50 | Üzenet # 229
Yaoista
- Akkor jó. *Mosolyodom el.* - Aranyos, ugye? *Láttam, hogy nem teljes a mosolyod.* - Igen? *Kérdezek vissza, majd lágyan elmosolyodom és leguggolok melléd, majd elkezdem simogatni Lucky-t.* - Minden rendben van. Tegnap rosszul voltál. *Magyarázom.* - De aztán jobban lettél. Oxigén kellett. *Gondoltam, ha ennyit mondok, az elég.* - Idővel eszedbe jut, ne félj. *Cirógatom meg az arcod.* - Nincsen semmi baj, ha dolgok nem jutnak az eszedbe. Pont ezért vagy itt, hogy rendbe gyere. *Mondom kedvesen. Persze halványan ott volt a nyakamon a csókod nyoma, de ezt én se tudtam.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 14:13 | Üzenet # 230
Yaoista
- Igen az.*Bólintok.* - Rosszul?*Kérdezlek és kezdek lassan derengeni a dolgok. Csak nézlek, majd a nyakadon észre veszem a foltokat és egyre több kép villan be, de a fejem is elkezd fájni és el is sápadok, persze Lucky rögtön jelez.* - Nem érzem jól magam...*Fogom a fejemet.* - Sajnálom.... annyira sajnálom.*Még nem volt minden tiszta de tudtam én csináltam foltot és téged is elfelejtettelek.* - Nem akarlak bántani....

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 15:02 | Üzenet # 231
Yaoista
- Igen. *Bólintok és felállok. Ahogy lesápadsz, felállok és felsegítelek.* - Ülj le. *Nem akartam, hogy elájulj. Ahogy folytatod, csak elmosolyodom. Annyira kedves voltál még így is.* - Nyugodj meg, nincsen semmi baj. *Ölellek magamhoz.* - Minden rendben, nem bántasz. *Meg akartalak nyugtatni, nem lett volna jó, ha kiborulsz. Elengedlek és kisöpröm az arcodból a hajad.* - Oké? *Nézek a szemeidbe kedvesen, de nagyon közel voltunk. Egyszer csak kopognak és Roy jön be erre a jelenetre.* - Jó reggelt. *Mondja komolyan. Kiegyenesedem és közben a fejed simogatom.* - Szia. Minden oké? *Kérdezem kedvesen tőle, de azt látja, hogy nem vagy jól.* - Megvárlak a rendelőbe, beszélni akarok veled. *Mondja és hát ő kiszúrta rögtön a foltot.* - Rendben. *Mondom neki. Lucky odament hozzád és a fejét az öledbe tette, közben halkan nyüszített.* - Nem viszed le sétálni? *Kérdezem kedvesen.* - Siess. *Mondja még nekem és látszik rajta, hogy valamit érez irántam.*

MioDátum: Szombat, 2015.02.14, 12:39 | Üzenet # 232
Yaoista
*Leülök, ahogyan kéred.* - De van baj.*Suttogom és hozzád bújok.* - De igen, mert elfelejtettem..*Tény nem tehetek róla, de akkor is bánt.* - Annyira nem oké, de remélem ez többször nem fordul elő.*Suttogom és a kedvességed, a közelséged kezd megnyugtatni. Meglep, hogy megjelenik a kollégád vagyis az, hogy olyan furcsa.* - Üdv.*Köszönök neki. Luckyra már jobban elmosolyodom és simogatni kezdem.* - Oké az jót fog tenni. Csatlakozol majd?*Kérdezlek.* - Baj van?*Kérdezem a kollégádra látszik, hogy nem valami munkaügyi dologról van szó, persze most nem látom át tisztán a dolgokat, ami amúgy simán menne.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.02.14, 13:08 | Üzenet # 233
Yaoista
- Nem baj. *Mondom kedvesen, de azért örültem, hogy kezdtél megnyugodni.* - Igen, majd utánad megyek. *Simogatom tovább a fejed. Kérdésed meglepre Roy-t.*- Nem, nincs. *Mondja, majd sóhajt egy nagyot.* - Akkor majd várlak. *Hagy ott minket és bemegy a rendelőmbe, de persze látszik, hogy nagyon is van baja.* - Emlékszel hova vidd? *Kérdezem kedvesen. Ha nem emlékeztél elmagyaráztam, hogy hova tudod levinni Lucky-t, majd bementem a rendelőmbe.* - Mégis mi a fenét művelsz!? *Esik nekem.* - Mire gondolsz? *Kérdezek vissza, adva a hülyét.* - A beteged és lent smárolsz vele az udvaron? Eszednél vagy? Na meg... komolyan Leighton... velünk mi van? *Folytatja, mire elszakad nálam a cérna.* - Te is randizgatsz másokkal, ha jól tudom, semmi közöd hozzá, hogy mi van velem és Ethannel. Lehet a betegem, de sokkal régebben ismerem. *Válaszolok, mire odalép és megcsókolok.* - Én csak veled találkozgatok egy ideje. *Mondja halkan. Erre teljesen ledöbbentem.* - Akkor sem járunk. *Hárítok gyorsan.* - De ha ezt csinálod, nem is fogunk. *Közlöm vele és faképnél hagyom. Lementem utánad és mikor megláttalak elmosolyodtam, de Roy nem nyugodott bele. Utánam jött és elkapta a karom.* - Miért csinálod ezt? *Én lerázom magamról a karját.* - Hagyj. *Mondom komolyan.* - Kérlek ne csináld ezt, nem akarok erről beszélni. *Fájdalmas lesz az arcom. Te is simán láthattad az egészet.*

MioDátum: Szombat, 2015.02.14, 14:14 | Üzenet # 234
Yaoista
*Tudtam jól, hogy neked nem baj.* - Várni fogunk.*Mosolyodom el picit. Nem igen hittem neked, de most nem mondok többet.* - Sajnos nem.*Nagyon ki vagyok emiatt. Bólintok, ahogyan elmondod, majd elköszönök és lemegyünk. A fejem már szerencsére jobban van és jót tesz a levegő na meg Lucky és kezdek megnyugodni mondjuk ki vagyok magamra, de lassan jutnak eszembe a dolgok, aminek örülök és nem bánom, hogy ez történt köztünk, bár mar a bűntudat, hogy ilyet elfelejtettem még ha nem is tehetek róla. Reméltem legalább ezek a képszakadások elmúlnak. Velünk mi lesz, majd kiderül. Szerettelek és veled akartam lenni, de féltettelek magamtól nem kicsit. Teljes  a zűrzavar bennem, de próbálok most nem kattogni. Amikor megjelensz Lucky rögtön észrevesz és amikor odapillantok meglátlak, mire elmosolyodom, de a folytatásra igen csak kiakadok.* - Héé.*Rohanok oda és Lucky jön velem és elkezd ugatni, mert érzi a változást.* - Mit csinálsz??*Állok eléd védelmezően.* - Leighton mi folyik itt?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.02.14, 22:40 | Üzenet # 235
Yaoista
*Ahogy odajössz és megvédesz csak elmosolyodom.* - A dolgok nem változnak. *Mondom kedvesen, majd a karodra simítok kedvesen.* - Nincs semmi baj Ethan. Csak összekaptunk, de nincs baj. *Nem akartam, hogy ideges legyél.* - Minden oké. *Simogatom meg a hátad.* - Nem hallgatott végig, de semmi közöd hozzá. *Morogja, mire én csak sóhajtok.* - Hagyjuk ezt most, jó? Majd beszélünk. *Nem akartam elmondani neked, hogy ki is ő.* - Ma délután. *Közli és ott hagy minket, mire én csak sóhajtok.* - Ne haragudj. *Cirógatom meg az arcod, de látszik, hogy nem vagyok annyira jól, mint állítom.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 17:53 | Üzenet # 236
Yaoista
- Valami nem.*Értek egyet.* - Nekem nem úgy tűnik.*Jegyzem meg.* - Igen is van hozzá közöm.*Morgok. Örülök, hogy elmegy nem szimpi.* -  Nem haragszom, de szeretném tudni, hogy mi folyik itt. Akar tőled valamit? Tényleg csak egy munkatárs?*Kérdezlek és fel se tűnik, hogy féltékeny is vagyok egyben.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 18:17 | Üzenet # 237
Yaoista
*Ahogy nekem esel a kérdésekkel, nem tudtam mit válaszoljak neked.* - Bonyolult, nem akarok róla beszélni, ha nem baj. *De valahogy nem tudtam a szemedbe nézni. Nem akartam, hogy tudd, mi a helyzet, vagy éppen mi nem. Viszont azzal tisztában voltam, hogy egy ilyen válasz neked kevés és túl jól ismersz.* - Talán tetszem neki, de csak munkatársak vagyunk és haragszik, mert szabályt szegtem. *Magyarázom és végül is kikerültem a válasz egy részét.* - Egy pár papírt nem töltöttem ki Lucky miatt. *Fogom rá.* - De majd később megbeszélem vele. *Reméltem, hogy elhiszed, de féltem, hogy lebukok.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 19:01 | Üzenet # 238
Yaoista
*Nem igazán örülök ennek a válaszodnak, de végül csak folytatod, de mégse tudok neked hinni.* - Nem hittem volna, hogy eljutunk arra a szintre, hogy hazudsz nekem.*Mondom igen komolyan.* - Szóval bejössz neki és volt is valami?*Kérdezlek.* - Legyél őszinte Leighton még az is jobb, ha azt mondod, hogy semmi közöm hozzá minthogy hazudsz.

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 19:35 | Üzenet # 239
Yaoista
*Nagyon elszégyellem magam a szavaidra és tényleg képtelen voltam  szemedbe nézni. Nem akartam neked válaszolni, de végül csak kinyögtem a dolgokat.* - Párszor találkoztunk mostanában. *Ismerem be, de kicsit úgy éreztem, hogy elárullak. Nem véletlen nem tudtam megmaradni senki mellett.* - De nem történt semmi komoly közöttünk. Pár csók csak. *Nem tudtam, hogy fogsz reagálni és nem akartalak kiakasztani.* - Nagyon is sok közöd van hozzá. *Mondom halkan.* - Sajnálom, hogy hazudtam, de nem hiszem, hogy ezekről a dolgokról most kellene beszélnünk. *Meg nem is nagyon akartam.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 20:24 | Üzenet # 240
Yaoista
*Az már rossz jel, hogy nem nézel rám.* - Hallgatlak.*Mondom, majd ahogyan folytatod már minden tiszta.* - Szóval akkor kettőtökről akart beszélni*Mondom magamnak.* - Nem tudom mit gondoljak most. Minden annyira zavaros és most itt van ez a csávó is. Különben meg mi van velünk? A csókkal?*Kezdek tényleg kiakadni.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 20:57 | Üzenet # 241
Yaoista
- Igen, vagyis gondolom. *Mondom halkan. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Ethan... őszintén, te hogy képzelted? Mire gondoltál, mi lesz, ha egyszer hazajössz? *Kérdezem meg komolyan, majd vettem egy nagy levegőt.* - Mindegy, ne válaszolj. *Mondom gyorsan. Igazából é nem akartam elmondani, hogy mit gondoltam.* - Tényleg ne most beszéljük ezt meg, mert nincs is értelme jelenleg. Én most csak azt szeretném, hogy rendbe gyere és ezért bármit meg fogok tenni. *Kinyújtom a kezed, majd megfogom a tiéd.* - Én nem bánom a csókokat, sőt. *Mosolyodom el halványan. Nem csak neked volt minden zavaros.* - Visszamenjünk? *Kérdezem komolyan.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 21:21 | Üzenet # 242
Yaoista
*Nem tudtam pontosan mit válaszoljak, de hát nem is engeded. Végighallgatlak de én nem mosolygok.* - Egyedül akarok lenni. Nekem ez most túl sok volt egyszerre.*Túl sok.* - Menj és beszéld meg inkább azzal pasival a dolgaitokat.*Indulok el és Lucky is jön velem.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 21:38 | Üzenet # 243
Yaoista
*Ahogy közlöd velem, hogy egyedül akarsz lenni, elengedtem a kezed rögtön.* - Sajnálom. *Azt hittem, most csalódtál bennem, ami nem lepett volna meg.* - Később mehetek hozzád? *Kérdezem meg, még mielőtt messze érnél és nem hallanál. Nem voltam benne biztos, hogy látni akarsz engem. Nem tudom, hogy milyennek képzeltél vagy mit vártál tőlem. Válaszod után bementem a rendelőbe és gyorsan lezuhanyoztam és ruhát váltottam, hiszen volt itt mindig. Nem tudtam, hogy mit kezdjek a helyzettel.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 22:22 | Üzenet # 244
Yaoista
- Igen.*Felelem, de nem nézzek rád. Luckyval jó darabig lent vagyok és sikerül lenyugodnom és szinte minden eszembe jut a tegnapról és még jobban ki vagyok magamra és azt se kellett, hogy úgy rád förmedjek. Elmentem a büfébe, hátha van kedvenc csokidból és van is, remélem még ezt szereted. A recepción megkérdezem merre vagy és pont a rendelődbe vagy így bekopogok, majd amikor kiszólsz bemegyek.* - Szia. Kicsit zavarlak.*Luckyt elengedem és máris odamegy hozzád.* - Nekem szinte minden eszembe jutott. Tényleg sajnálom, hogy nem emlékeztem és amiért olyan szemét módon beszéltem veled.*Oda adom csokit.* - Remélem még szereted és persze tudom ezzel nincs semmi rendbe és megoldva.*Teszem hozzá.* - Leülhetek?

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 23:02 | Üzenet # 245
Yaoista
*Még ha nem is néztél rám, nagyon örültem az igennek. Közben én azt próbáltam elintézni, hogy bemehess ahhoz a betegemhez, aki a steril szobába volt. A kopogás meglep, de persze kiszólok, hogy gyere.* - Szia, rendben. *Luckyra elmosolyodom és felé fordulva megsimogatom.* - Értem. *Mondom halkan. A csokira elmosolyodom és el is fogadom.* - Köszönöm, édes vagy. *Mondom a csokira és ki is bontom.* - Kérsz? *Kérdezem, persze Lucky is ácsingózik érte.* - Ne haragudj, de ebből te nem kaphatsz. *Simogatom meg a fejét.* - Nem haragszom kicsit sem. *Inkább csak tartottam tőle, hogy csalódtál bennem.* - Persze, ne légy buta. *Mosolyodom el, de nem volt az igazi.* - Örülök, hogy emlékszel és nem voltál szemét, megérdemeltem.

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 23:55 | Üzenet # 246
Yaoista
- Ugyan nem vagyok, az te vagy.*Mosolyodom el picit.* - Nem köszi.*Luckyn picit kuncogok.* - Igaz te nem vagy az a fajta vagy felém.*Jegyzem meg majd leülök.* - Köszi.*Felsóhajtok.* - Nem vagy az Leighton.*Picit elhallgatok.* - Mint mondtam nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rád. És hogy mire gondoltam? Őszintén? Az, hogy visszajövök és együtt lehetnénk.*Vallom be, majd felnevetek.* - De ez ugye nem ilyen egyszerű. Sose tudtam, hogy mikor jövök vissza és a másik, hogy biztos voltam benne hogy te nem vagy egyedül, mert egy ilyen srác, mint te az képtelenség, de aztán mégis.*Ismét elhallgatok picit.* - Aztán most itt van ez a pasi aki akar téged és tökre idegesít.*Morgok, majd csak felsóhajtok.* - Itt vagyok én, aki meg van kattanva és csak fájdalmat okozok és hiába mondod, hogy nem akkor is így van még ha nem direkt is teszem.*Hiszen szándékosan sose tenném.* - Nem tudom mi legyen annyira nem...*Fogom a fejem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 01:17 | Üzenet # 247
Yaoista
*Én azért eszek a csokiból. Rád mosolygok, ahogy leülsz.* - Nem tudom... *Mondom halkan. Csöndesen végighallgattalak. Bennem is voltak kételyek, nem is kevés.* - Ehtan... én nagyon sokáig mást sem csináltam, csak vártam. *Mondom komolyan, szerettem volna, ha ezt tudod. Kicsit elhallgatok, majd felállok és az ablakhoz megyek. Megtámaszkodok a keretnél és kifele nézek.* - Senkivel nem működött. *Ismerem be.* - Ideig-óráig megvoltam bárkivel, de... rájöttek, hogy nem szeretem őket annyira, mint kellett volna. Sőt, inkább csak kedveltem őket. *Gondolkozom el hangosan.* - Teljesen mindegy ki akar és ki nem, ha én nem akarom őt. *Mondom halkan. Odamegyek hozzád és megcirógatom az arcod.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.19, 11:56 | Üzenet # 248
Yaoista
- Mit nem tudsz?*Kérdezlek. Némán hallgatlak és annyira jó, de egyben rossz hallgatni, mert én most nem tudnálak boldoggá tenni és kitudja mi lesz velünk.* - A legrosszabb embert akarod magadnak.*Suttogom és felállva magamhoz ölellek.* - Édes kicsi nyuszikám.*Cirógatlak finoman.* - Agyam és a szívem mást diktál.*Hiszen az agyam mondta, hogy ezt így nem szabad, de a szívem téged akart meg úgy minden porcikám.* - Szerinted lenne jövőnk?*Kérdezlek, de nem engedlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 12:31 | Üzenet # 249
Yaoista
- Hogy mi legyen. *Válaszolok elgondolkozva.* - Nem tehetek róla. *Mosolyodom el és ahogy magadhoz ölelsz, hozzád bújok kicsit.* - Nem kell eldönteni máról holnapra, hogy mi legyen. *Ezt komolyan is gondoltam, hiszen ugyan ugyan azok voltunk, de mégis mások. Kicsit újra meg kellet ismernünk egymást. Annyira jó volt, hogy nem engedtél el.* - Nem tudom hősöm. *Ismerem be, kár lett volna ámítani.* - Nekem sem volt egyszerű eddig sem. *Főleg eleinte.* - Dühös vagyok rád. *Mondom halkan, de jobban magamhoz szorítottalak.* - Annyira... rohadtul dühös. Tudom, hogy nem kéne és ocsmány dolog tőlem, de nem tudok vele mit kezdeni. *Nem azért, mert most nem emlékeztél, hanem mert nem jelentkeztél és eltűntél.* - És még nem tudom, hogy túl tudok-e rajta lépni... azt viszont tudom, hogy akarlak és ha nem te vagy, más nem jó. *Valahogy mindig minden pasim hozzád mértem, még ha nem is direkt.* - Viszont most tényleg az a legfontosabb, hogy amennyire lehet, rendbegyere. Ezeken ráérünk utána rágódni. *Mondom kedvesen és adok egy puszit.*- Én nem fogok elszaladni, eddig sem tettem. *Cirógatom meg az arcod.* - Egyébként elintéztem, hogy bemehess a steril szobába. *Teszem hozzá, nem tudtam mennyire van meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 21:23 | Üzenet # 250
Yaoista
- Igen tudom.*Mosolyodom el.* - Igen igazad van.*El se tudnám dönteni.*  - Tudom, hogy nem könnyű.*Mondom komolyan és a folytatás se lep meg igazából, mert sejtettem, hogy az vagy és végre kiadod magadból legalább.* - Sajnálom Leighton tényleg de ennél többet nem tudok neked mondani. Tudod jól, hogy miért nem jelentkeztem.*Hiszen elmondtam és eszembe is jutott.* - Értem.*Erre nem tudtam neked mit mondani, mert a múlton változtatni nem tudok és különben is ha visszamennék az időbe is így cselekednék.* - Tényleg bolond vagy.*Puszillak homlokon. Én ennél jobban most nem tudok neked beszélni az érzéseimről, már így is sokat mondtam.* - Ez igaz.*Bólintok.* - Én se rohantam el.*Jegyzem meg.* - Ohh valóban? Az jó és mikor?*Kérdezlek jobb is ha témát terelünk.*

Keresés: