2025.07.20, Vasárnap, 21:25
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 17:56 | Üzenet # 301
Yaoista
*Miután elmentél ő szinte rögtön el is aludt, azért könnyen kifáradt. Én éppen Roy-jal próbáltam dűlőre jutni, hogy mi is legyen velünk és veled. Mikor bejössz, elmosolyodom.* - Nem zavarsz. *Mondom kedvesen és Roy is csak morgott neked.* - Légy szíves ne morogjatok. *Kérlek meg titeket, mire Roy csak sóhajt egy nagyot.* - De még nem fejeztük be. *Mondja Roy és látszott is, hogy tényleg nem fejeztük be a beszélgetést.* - Tudom, Roy. *Látszott, hogy teljesen tanácstalan vagyok. Itt volt álmaim férfija, aki jelenleg nem tud velem lenni és van egy pasi, aki mindenre kész értem. elfogadja még azt is, hogy téged mindig szeretni foglak.* - Este megkereslek, jó? *Lépek oda hozzá és megcirógatom az arcát.* - Hülyeséget csinálsz. *Mondja halkan, majd elköszön és ott hagy minket. Veszek egy nagy levegőt, majd feléd fordulok.* - Jól érezted magad Rose-zal?

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 18:03 | Üzenet # 302
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Én nem morgok.*Morgok tovább. biggrin Csöndben vagyok, de ahogyan megsimogatod az még jobban zavar. Igazából nem lehet vele bajom, hiszen nem ismerem, de hát féltékeny vagyok. Biccentek neki.* - Igen nagyon jól.*Elmesélem milyen jól elvoltunk.* - Figyelj valamit mondanom kell.*Leülök veled és megfogom a kezedet.* - Tudom azt beszéltük, hogy várunk amíg fel nem épülök és én is elleneztem a dolgokat, ahogyan minden barátod is.*Elhallgatok és tényleg nagyon izgulok.* - Szeretlek. Már nagyon régóta, csak én se mertem bevallani, de a levelednél már szeretelek és azóta se változott. Tudom, hogy instabil vagyok és hosszú az út, mire rendbe jövök, de nem akarok várni. Kellesz nekem Leighton veled akarok lenni. Adnál nekünk egy esélyt?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 18:55 | Üzenet # 303
Yaoista
*Mosolyogva hallgatlak, tényleg örültem, hogy jól kijöttetek.* - Örülök, hogy megértitek egymást. *Reméltem, hogy valami jó lesz a vége, de ebbe reménykedni se mertem, mégis nagyon örültem neki. Leülök melléd, ahogy szeretnéd és várom, hogy mit mondasz.* - Igen. *Bólintok, majd teljesen elvörösödöm és csak nézlek. Felét fel se fogom annak, amit mondasz. Percekig csöndesen ülök és szinte láthattad, ahogy forognak a kerekeim. Szorítottam a kezeid és csak néztem előre. Annyira hallani akartam tőled ezt. Annyira régóta vágytam ezekre a szavakra, de ha te készen is álltál, én nem.* - Ethan, én nem tudom neked ezt mondani. *Nézek rád és egyik kezemmel finoman az arcodra simítok.* - Te vagy minden, amit akartam. *Mondom komolyan.* - De ennek még akkor sincs itt az ideje. Lehet... lehet holnapra nem is emlékszel, hogy ezt mondtad nekem. *Mondom halkan és lehajtom a fejem, de a kezed ugyan úgy szorítom.* - Most egy kicsit neked kell türelmesnek lenned, már ha akarni fogsz még akkor...

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 19:02 | Üzenet # 304
Yaoista
*Elmosolyodom a pirulásodra, de a folytatás az sokként ér, nem erre számítottam, nagyon nem. Megértelek, hogy ezt mondod, én voltam a hülye, hogy azt hittem igent mondasz.* - Megértem, mégis mit képzeltem.*Ennyire hülyének még sose éreztem magam. Elveszem a kezemet és felállva arrébb megyek persze Lucky rögtön jön. A jókedvem teljesen eltűnt.* - Persze várok, bár kitudja mi lesz azzal a fickóval.*Célzok itt Royra és még csak nem is hibáztathatlak. Ki akarna egy ilyen emberrel együtt lenni, mint én.* - Felejtsd el amit mondtam.*Mosolygok rád, de ebben semmi boldog nincs.* - Én most lepihennek.*Suttogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 19:45 | Üzenet # 305
Yaoista
- Ethan... *Mondom neved halkan. Hagyom, hogy elvedd a kezed és csak nézek előre. Nem tudtam neked mit mondani Royra, én se tudtam mi lesz vele.* - Nem fogom elfelejteni. *Komolyan is gondoltam.* - Soha nem fogom elfelejteni. *Hogy felejthetném el azt, mikor először mondtad nekem, hogy szeretsz.* - Rendben. *Felállok és odalépek eléd.* - Ne gyűlölj meg, jó? *Kicsit remegett is a hangom és rád néztem.* - Ez nem miattad van Ethan... *Szerettem volna, ha ezt megérted.* - Ez most miattam van.

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 19:57 | Üzenet # 306
Yaoista
*Ahogyan még Roy ellen se tiltakozol az még rosszabb volt, bár nem értem, akkor mi volt a tegnap. Nem mondok semmit arra, hogy nem fogod elfelejteni.* - Sose gyűlölnélek.*Ezt a szemedbe mondom, de utána elfordítom a tekintetem.* - Persze.*Csak én nem így gondoltam, ha nem felejtettem volna, ha nem lennék páciens nem ez lenne.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 20:29 | Üzenet # 307
Yaoista
*Megnyugtat a válaszod, de a folytatást nem vettem be. Finoman az arcodra simítok, hogy a szemembe nézz.* - Tudod, hogy sosem hazudok neked és sosem hazudnék, igaz? *Nagyon komoly voltam.* - Nem miattad, miattam. *Igazából féltem, hogy csak egy esélyünk van és nem akartam elrontani. Folytattam volna, de akkor kopognak és nyílik az ejtő.* - Szia. *Morgom neki.* - Szia Aaeron. *Mosolyodom el és elengedlek, majd adok neki egy puszit.* - Egy akkora pofont érdemelnél most, hogy egy hétig egy irányba menj. *Közlöm Devannel.* - Aaeron, Daven ő Ethan. *Mutatlak be.* - Ethan, Daven az a fickó, akiről meséltem, a tanár és Aaeron volt nálam tegnap.

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 20:46 | Üzenet # 308
Yaoista
- Tényleg?*Ez nagyon meglep, nem néztem volna ki belőled.*  - Benne vagyok.*Mosolyodom el.* - Megbeszélve.*Szívesen főzök rád. A csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Jogos. Úgyis mindig kibékültök.*Simogatom meg az arcod. Igen csak fincsi reggelit csinálok neked. A hajamat nagyon élvezem bár zavarban vagyok. Utána elkészülünk elmegyünk Leightonhoz, azért én is izgulok. Amikor bemegyünk, valahogy sejtem a srácra, hogy nem egyszerű páciens.* - Sziasztok.*Én is adok puszit és jól esik a törődése.* - Szia Aaeron vagyok.*Mutatkozok be és egyértelmű, hogy ki ő és az is, hogy valamit nagyon megzavartunk.* - Jöjjünk vissza később?*Kérdezzem és Lucky persze szimatol kezd minket.* - Jujjj de édes kutyus.*Kezdem el simogatni.*

*Rád pillantok.* - Valóban, de én másként vélekedek.*Úgyse tudsz meggyőzni, hogy nem így van. Odafordulok az ajtó nyitásra. Kicsit elmosolyodom rád és már a szövegből kitaláltam, hogy kik ők.* - Sziasztok.*Mutatkozom be.* - Nem kell, én már éppen indultam.*Mondom de azért nagyon picit ismét elmosolyodom.* - Ő Lucky. Kedvel téged. Leightontól kaptam.*Mondom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 21:09 | Üzenet # 309
Yaoista
- Ugyan már Leighton. *Vigyorodom el.* - Megoldottuk a dolgokat. *Ahogy bemutatja Ethan-t rögtön, levágtam hogy ki már akkor, mikor még a nevét se ejti ki.* - Hello. *Nyújtok kezet, én nem ismétlem meg a nevem.* - Nem bírlak. *Teszem hozzá mérgesen. Rajtad meg se lepődtem, ahogy rögtön kutyázol. Én is megsimogattam, de csak egy kicsit.* - Hogy-hogy hazakeveredtél? *Kérdezem meg, de látszik, hogy nem bírom.*

*Sóhajtok egy nagyot, de gondoltam később megbeszéljük.* - Beszélünk, rendben? *Mondom neked. Nem akartam ennyiben hagyni. Meg se lep Devan és csak sóhajtok rá egyet.* - Jelenleg én vagyok az egyetlen, aki nem bír valakit, méghozzá téged. *Védelek meg Devannel szemben. Luckyra elmosolyodtam kicsit.* - Barátságos kutyus, de jelenleg Ethan a gazdi és valószínűleg ő is marad. *Mondom kedvesen.* - Nagyon okos és kivételes.

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 21:19 | Üzenet # 310
Yaoista
- Igen meg, de azért egy pofon lehet nem árt.*Vigyorodom el.* - Devan ne csináld.*Morgok.* - Fiúk.*Sóhajtok fel.* - Szóval Lucky nagyon örvendek.*Kapok egy puszit is, amire felnevetek.* - Jujjj de édes vagy.*Olvadozom és persze, ha nem lenne itt akkor komolyabb lennék, de hát annyira aranyos. biggrin *

- Én se téged.*Közlöm vele.* - Semmi közöd hozzá.*Morgok, majd pont neki fogok erről beszélni.* - Nem csak ő az édes*Jegyzem meg már csak azért is, bár ki vagyok, de ezt el kellett sütnöm.* - Szeretnéd megsétáltatni velem? Addig beszélhetnek.*Mondom még egy séta lehet jót is tesz.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.03.09, 21:24

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 21:53 | Üzenet # 311
Yaoista
- Ebben igazad van. *Mondom komolyan. Elmosolyodom Aaeronon, örültem, hogy itt van.* - Menjetek csak. *Mondom kedvesen, de mégis aggódok érted. Mondjuk a beszólásod nekem se tetszett, de most én se mondhatok semmit, hiszen éppen most utasítottalak vissza.* - Vigyázz magadra és ha nem érzed magad jól, szólj, rendben? *Kérlek meg, mivel sejtettem, hogy velem ebédelni sem lesz kedved, ami persze normális volt. Féltem, hogy talán ezzel most, mint barátot is elveszítettelek.*

- Ch, nem kell pofon. *Morgom, főleg neked.* - Ugyan már, nem kell morognod neked se. Kibékültünk, hallod? *Kérdezem vissza morcin. Téged csak nézlek, ahogy kutyázol és hagylak kibontakozni, nálunk úgy se lesz állat.* - Hé. *Szólok rá Ethanre.* - Hagyd őt. *Közlöm és a válladra simítok. Leightonra csak sóhajtok.* - Menj, ha akarsz. *Nem tudtam, hogy mit mondhatnék.* - Itt a kulcsod. *Veszem elő és odaadom. Még az a kulcstartó volt rajta, amit régen Ethan adott neki, csak én nem tudtam.* - Már nincs rá szükség.

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 22:09 | Üzenet # 312
Yaoista
*Vigyorgok rajtad.* - Igen ki, majd mesélek.*Mosolygok.* - Köszike.*Vigyorgok és a reakciód külön élvezem, meg hát jó pasi azért meg kell hagyni.* - Kösz Uram, hogy megengedi.*Pimaszkodok, mert ha nemet is mondasz, akkor is elmegyek.* - Oké mehetünk.*Bólintok.*

- Hiszen semmit nem csináltam.*Közlöm velem. Igen csak meglepődök a kulcstartón, de kedves tőled.* - Mindenképpen és velem van Lucky is meg Aaeron.*Mondom.* - Nem lesz baj és később találkozunk.*Nem akarok veled rosszban lenni, de persze fel kell dolgoznom a dolgokat azért.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 23:13 | Üzenet # 313
Yaoista
- Az már pont elég volt. *Mondom komolyan.* - Mielőtt bárhova is mennétek, gyere ki velem. *Intek Ethannek. Azért neked adok egy puszit a fejedre, majd kimegyünk, de Lucky bent maradt.* - Ide figyelj... nem érdekel, hogy miért vagy itt, nem érdekel, mit akarsz. De ha Leightont még egyszer szomorúnak látom miattad, kicsinállak. Milliószor próbáltuk már lebeszélni, hogy felejtsen el téged, de makacsul ragaszkodott. *Közlöm veled.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 23:16 | Üzenet # 314
Yaoista
- Rendben. *Kíváncsi voltam, ugyan mi történt, ha már ekkora a harmónia.* - Daven, ne legyél paraszt. *Szólok rá, még mielőtt kimegy, mert tudtam, hogy mennyire dühös Ethanre.* - Ezek sosem lesznek jóban. *Sóhajtok egy nagyot.* - Kérsz egy teát vagy kávét? *Kérdezem kedvesen.* - Na hogy békültetek ki? *Kérdezek rá, ha már egyedül maradtunk.*

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 23:32 | Üzenet # 315
Yaoista
*Nekem csak nagyobb lesz a vigyorom.* - Jó legyél.*Mosolygok és a puszira nem hittem, hogy előtettek is csinálja.* - Szerintem  se, viszont aggódik érted.*Mi másért hívta volna ki még ha nem is a legjobban fejezd ki magad.* - Kávé jöhet köszönöm.*Leülök persze Luckyt simogatom.* - Nem csak, hogy kibékültünk, hanem járunk is.*Mondom boldogan és mindent elmondok, ami lényeges és persze a féltékenységed is.* - Mit szólsz? Bolond vagyok?*Kérdezlek.* - Veletek mi van? Jóképű pasi.*Mosolygok.*

*Megvonom a vállamat.* - Jól van.*Kimegyek és végighallgatom.* - Igen én is mondtam, hogy el kell felejteni és igazatok van, de nem érdekelte vagyis eddig. Szerelmet vallottam én is és visszautasított sőt van valami más pasi a színen szóval örülhetsz.*Nem is értettem, hogy minek mondom el neki.* - És nem viccből vagyok itt, hanem a betege is vagyok, de mindegy.*Morgok, majd csak felsóhajtok.* - Soha nem akartam őt bántani nem szándékosan csináltam.*Tényleg komolyan mondom.* - Szeretem őt...

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 23:57 | Üzenet # 316
Yaoista
- Magyarázott valamit még korábban. *Mondom a pasira.* - Hülye vagy, ha azt hiszed, azért utasított vissza, mert nem szeret vagy mást akar. *Mondom komolyan.* - Ez nem érdekel, te dolgod. *Azért annyi gerinc volt bennem, hogy ezzel ne jöjjek elő.* - Ó, nem szándékosan csináltad? És most sajnáljalak? *Komolyan nézek rá.* - Ha szeretnéd, nem csináltad volna ezt vele. Tudod, hogy tudtuk meg, hogy létezel? *Húzom fel a szemöldököm.* - Egy átbulizott éjszaka után nála maradtunk, mert nagyon berúgtunk. *Ez gyakran előfordult.* - A neved kiáltotta, mi arra ébredtünk fel. Szakadt róla a víz és reszketett. Erre fogta magát és leült tanulni. Két órán keresztül faggattuk Asamival, mire kinyögte, hogy ki vagy és hol vagy. *Azért attól függetlenül, hogy milyen voltam, igenis védtem a barátaimat. Kevés volt belőlük.* - A végén csak legyintett, hogy jól van. Mert hogy csak valami levél miatt álmodta ezt, amit visszakapott, mert már nem ott állomásoztatok, de úgy nézett ki, mint aki ott helyben elbőgi magát. *Mesélem el.* - Megszámolni nem tudnám, hányszor történt ez meg. *Persze ezek csak azok az alkalmak voltak, mikor ott voltunk vagy legalább az egyikőnk, azt nem tudtam hányszor, ha nem voltunk ott.* - Én elhiszem, hogy kurvaszar volt, de csak, hogy tudd: ugyanúgy végigszenvedte az éveket, akárcsak te és eszébe nem volt feladni téged.

szela00Dátum: Kedd, 2015.03.10, 00:08 | Üzenet # 317
Yaoista
- Miattam nem kell. *Mosolyodom el, de nem volt igaz.* - Rendben. *Odamegyek a kávéfőzőhöz és elindítom.* - Mit kérsz bele? *Kérdezem és leülök melléd, miután elkészült.* - Tessék. *Adom a kezedbe a bögrét, miután lefőtt.* - Igen!? *Lepődök meg, de az arcomra is rá van írva. Türelmesen végighallgatlak és elmosolyodom.* - Értem, látod? Én megmondtam neked. *Mosolyodom el, kérdésedre viszont nem tudtam, hogy mit mondjak.* - Igen, nagyon jóképű. Mindig helyes volt. *Mondom lágyan.* - Nincs velünk semmi és nem tudom, hogy lesz-e. *Fonom keresztbe a karjaim.* - Szerelmet vallott, de most elutasítottam. Félek, hogy sok lenni neki még egy kapcsolat is.

MioDátum: Kedd, 2015.03.10, 00:15 | Üzenet # 318
Yaoista
- Tudom jól, hogy szeret.*Ebben nem kételkedek.* - Nem és nem kell.*Morgok viszont ahogyan beszélni kezd és mondta és mondta kezdek elsápadni és egyre rosszabbul lenni. Minden egyes szó a szívembe, mintha tőrként hatolna.* - Elég legyen.*Ütök a falba.* - Nem akartam rosszat, de ezeket már nem tudom visszacsinálni.*Emelem fel a hangom.* -  Szar ember vagyok vettem. Tudom, hogy meg se érdemel Leightont, tisztában vagyok vele oké??*Kezdek el remegni.* - Mit vársz tőlem? Húzzak el vagy mi???*Kezdek ismét összeomlani.*

MioDátum: Kedd, 2015.03.10, 00:24 | Üzenet # 319
Yaoista
- De pedig kell ne legyél hülye.*Dorgálok meg.* - Csak tejet köszönöm.*Mosolygok.* - Vicces arcot vágsz.*Kuncogok.* - Igen meg.*Bólintok, de látom most ez éppen nem igen érdekel téged.* - Nos igaz én nem tudok rólatok sokat, sőt szinte semmit csak azt, hogy oda vagy érte és hogy féltenek tőle. Mondjuk csak rád kell nézni és látszik, hogy érzel iránta.*Mosolyodom el.* - Tudod én a helyedbe igent mondta volna, hiszen te is szereted. Tényleg nem akarok beleszólni, de én ezt tenném. Ez is más, de nézd meg én meg Devannal vagyok és gondolj bele hogy indult és mi lesz míg. Másokkal is dugni fog és biztos sokszor jövök hozzád majd kiborulva, de mégis vele akarok lenni és még szerelmes se vagyok, de igen csak tetszik.*Mosolyodom el.* - Szerintem adnod kéne egy esélyt neki, az még lehet az állapotán is segítene. Én nem tudnám elképzelni azt, hogy akit szeretek és viszont szeret mellettem van beszélek vele és mégse vagyunk együtt, ez olyan szomorú.*Fejtem ki a véleményem.* - De tényleg nem rosszból mondom és kioktatni se akarlak. Én itt vagyok neked oké? Bár lehet, hogy csak egy kölyöknek tartasz, de számíthatsz rám.*Simogatom meg az arcát.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.03.10, 00:42 | Üzenet # 320
Yaoista
- Elég? Pedig ez még a fele se annak a sok mindennek, amit az évek alatt láttam tőle. *Közlöm veled elszántan.* - Nem érdemled meg, de téged akar, ezzel pedig nem lehet mit kezdeni. *Ezt nagyon komolyan gondoltam.* - Én mit várok? Hmm... *Gondolkozom el, engem ne érdekelt, mennyire van szarul.* - Hogy legalább annyira szeresd, mint ő tette az elmúlt évekbe és elfejtsen minden kibaszott rémálmot és csalódást, mikor várta a leveled. Képes vagy ennyire szeretni? *Nem viccből kérdeztem.* - Mert ha nem, akkor hagyd békén, különben csak tovább bántod.

MioDátum: Kedd, 2015.03.10, 00:51 | Üzenet # 321
Yaoista
- Hallgass.*Fogom a fejemet, persze tudom jól, hogy igazad van. Mindenben igaza van még akkor is amikor pont neki nem kéne nekem papolnia.* - Igazad van, de sok dologról fogalmad sincs. Minden levél meg van, amit én írtam neki, csak nem küldtem el. Meg van a levele amit ő küldött nekem. Nehéz volt nekem is és mindig gondoltam rá, de ha beszélek vele, akkor nem tudtam volna ott maradni és nem olyan biztos, hogy ő kibírta volna. Amilyen érzékeny még jobban azon kattogott volna, hogy mikor kapja hírt, hogy elestem. Igen kegyetlenül hangzik, de nem tudod mi zajlott és zajlik bennem.*Tudom hogy nem érdekel, de én nem viccből léptem le, azért nagy különbség, hogy a hazát védtem.* - Fogalma sincs neki se róla, hogy mennyire szeretem..*Remegek tovább.* - Senkinek sincsen fogalma... nem vagyok egy szörnyeteg..... nem...*Fogom a fejemet.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.03.10, 00:55

szela00Dátum: Kedd, 2015.03.10, 01:01 | Üzenet # 322
Yaoista
- Sajnálom, hogy nem figyelek annyira. *Mondom halkan.* - Egyébként nem vagy bolond annyira. *Mosolyodom el.* - Tudom Devanhöz kell egy bizonyos szintű hülyeség. *Vigyorodom el.* - De mondtam, hogy kedvel. *Cirógatom meg az arcod.* - Gyerekkorunk óta barátok voltunk. Nem emlékszem, hogy mikor szerettem belé, de gimiben már tudtam, hogy nem barátként tekintek rá. Hiába voltak barátnőink, igazán akkor is Ethan volt az első. *Mesélem el.* - 18 évesen rájöttem, hogy szeretem és a nők nem izgatnak úgy. *Mondom nagy vonalakba.* - Elment katonának, de mikor elköszönt, leírtam neki egy levélben, hogy már évek óta szeretem. Megkértem, hogy csak akkor olvassa el, ha már elment. *Kicsit elhallgattam.* - De választ nem kaptam. Egyetlen levelet, hívást vagy egy apró üzenetet sem kaptam tőle. *Fejezem be.* - Ennyi a történetünk. *Dőlök hátra.* - Szeretem, de... bármikor kattanhat. *Mondom halkan. Ahogy Devan-t említed, elmosolyodom kicsit.* - Más a kapcsolatotok. Devan... olyan, amilyen. Ezen nem lehet változtatni. De senkit nem védett még úgy, mint téged. Sokkal jobban kedvel, mint beismeri. *Mosolyodom el.* - Nagyon sokáig így voltunk pedig. *Kuncogtam el magam.* - Legalábbis én biztos. Féltem beismerni, hogy egy fiút szeretek. *Magyarázom meg neked.* - Tudom, hogy nem rosszból mondod és nagyon aranyos vagy. Főleg a kezedre mosolygok.* - Valahogyan csak összejön előbb-utóbb, de most... kikészül, ha nem emlékszik, valamikor még engem sem visel el. Egy kapcsolat akkor is jár egyfajta feszültséggel, ha minden rendben van... nem akarom a nyakába zúdítani. *Valójában én féltem, hogy nem tudom majd kezelni a dolgokat.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.03.10, 01:17 | Üzenet # 323
Yaoista
- Nehéz volt? És gondoltál rá, ő mit hisz? Mit gondol? *Kérdezek rá.* - Nehogy rá merd kenni azt, hogy te nem bírtál volna maradni. *Jelentem ki.* - Szerinted így nem kattogott folyton? *Ezt nem rosszból kérdezem, de hát ne erre apellálj már.* - Nem tudom, de te sem, hogy ő benne. Katona vagy, ezt becsülöm és tisztelem benned. *Ezzel nem is vicceltem és nem is gúnyból mondtam. Valóban tiszteltem.* - Hogy lenne róla bármilyen fogalma. Azok a levelek vagy gondolatok semmit se érnek, ha nem tudta, hogy gondoltál rá. *Jegyzem meg.* - Senki nem mondta, hogy szörnyeteg vagy. *Erre nem is gondoltam.* - De ha ennyire szereted, akkor szeresd.

MioDátum: Kedd, 2015.03.10, 01:41 | Üzenet # 324
Yaoista
- Gondoltam oké? Nem akarom rá kéne a kurva életbe már.*Messzebb vagyunk kicsivel ezért nem hallotok minket, de azért megnéznek minket.* - De kattogott.*Akkor se tudok rajta változtatni. Nem mondok semmit, hogy tisztel meg becsül érte, nem úgy tűnik.* - Ítélkezni nagyon könnyű mások felett.*Jegyzem meg és próbálok lenyugodni.* - Nem tudok mit tenni, ha nem akar velem lenni. Küzdenék érte, de ha azt se akarja akkor megint csak rosszat teszek.*Suttogom.* - Oké értem, hogy véded őt, de mit akarsz ezzel elérni?*Képembe vágni azt, amivel úgyis tisztában vagyok vagy mégis mit?*

MioDátum: Kedd, 2015.03.10, 01:53 | Üzenet # 325
Yaoista
- Ugyan nem gond, úgyis folyton csak én panaszkodok neked.*Kuncogok.* - Hmm ez tetszik és van benne valami.*Nevetek fel.* - Igen igazad lett és ennek nagyon örülök, csak sikerül teljesen meghódítanom.*Mondom zavartan. Figyelmesen hallgatlak és közben kávézom és Luckyt simogatom.* - Akkor jó régóta szereted és azért ez elég durva, nem csoda, hogy ki voltál és próbáltalak lebeszélni róla, de a szerelem már csak ilyen.*Mosolyodom el. Fiús dolgot is megértem, hiszen először saját magunknak kell elfogadni, hogy mások vagyunk.* - Nem hittem, hogy ennyire komoly az állapota most semmi nem látszódott rajta. Valami tragédia érte?*Kérdezem, de ha nem válaszolsz az se baj.* - Kicsit különlegesnek érzem magam Devannal kapcsolatba.*Mosolyodom el.* - Értelek Leighton és azt is, hogy félsz, de mi van, ha mégis emlékezni fog? Vagy ha nem de ismét vall vagy alapból próbálkozni fog? Vagy várni akarsz, amíg felépül? Mi van, ha túl késő lesz? Hiszen ő az igazi nem?

Keresés: