Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.15, 10:43 | Üzenet # 526 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Miattad.*Mosolygok.* - Én is érzem és olyan jó..*Nyögöm és még hevesebb leszek.* - Én is.*Nem kell sok és szinte egyszerre megyünk el.* - Ez isteni volt.*Dőlök rád és igen csak lihegek.* - Legközelebb belülről foglak összemocskolni.*Nyalok füledbe, majd megcsókollak.* - Hamar ki kell jönnöm, mert a végén a kórházba lesz az első szeretkezésünk.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 16:00 | Üzenet # 527 |
 Yaoista
| *Élvezés után szinte csak lihegésre futotta.* - Pedig meg akartalak kóstolni... *Kuncogtam el magam.* - De ami késik, nem múlik. *Vigyorgok.* - Már alig várom... *Sóhajtok egyet a fülemre, majd csókodba szinte beleveszek.* - Mondjuk... kórházban se szexeltem még. *Nevettem el magam.* - De ez nagyon fontos nekem... *Mosolyodom el lágyan.* - A műtéted után sok mindenre leszek kíváncsi, aztán ha kiengedhetlek és szeretnéd, akkor kapsz egy kulcsot, meg egy szekrényt nálam... és ha nincs kedved hazamenni, hanem inkább maradnál, az tökéletes lenne. *Csókollak meg finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.20, 11:12 | Üzenet # 528 |
 Yaoista
| - Van még amit megtudsz kis perverzem szóval csak szolgáld ki magad.*Vigyorgok.* - Igen nagyon sok mindenre lesz.*Puszillak meg.* - Én is.*Kicsit még mindig lihegek.* - Én már igen, de az csak szex volt.*Veled teljesen más lesz.* - Ahogyan nekem is szerelmem.*Mondom kedvesen.* - Ez nagyon jól hangzik.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Különben, ha haza mennék elég messze lennék azért.*Jegyzem meg.* - Vicces még sose volt saját lakásom. Néha úgy érzem, hogy megállt az idő, amióta katonának mentem vagy éppen ezer évesnek.*Mosolyodom el.* - Mond csak mennyire szabad cigiznem?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 20:57 | Üzenet # 529 |
 Yaoista
| - Igaz. *Vigyorgok én is. Végighúzom a mutatóujjam a farkadon, majd szexin lenyalogatom.* - Finomabb, mint gondoltam. *Nyalom meg a szám szélét.* - Azért majd meg fogom engedni, hogy meglátogass. *Kuncogtam és reméltem veszed a lapot, hogy mire is gondoltam.* - Olyan jó, ahogy ezt mondod... *Még mindig olyan volt minden, mintha álmodnék.* - Igaz... *Bólintok.* - Minden szépe ki fog alakulni, ne aggódj. *Csókollak homlokon.* - Hm, most a műtét miatt jó lenne, ha nem, meg a fizika alatt se... utána ahogy jól esik. Bár egészségtelen. *Azért a doki előtört belőlem.* - Ha magányosak az ajkaid, azon könnyedén segíthetek. *Suttogom és finoman elkezdtem kóstolgatni az ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 22:52 | Üzenet # 530 |
 Yaoista
| - Basszus így ismét kemény leszek te kis perverz szexi nyuszika.*Csókollak meg.* - Reméltem is.*Persze, hogy vettem a lapot.* - Ez csak az igazság.*Puszillak meg.* - Igen ebben biztos vagyok, mert mellettem vagy.*Mosolyodom el lágyan.* - Igen tudom.*Annyira kis figyelmes és aggódó vagy.* - Azt mondod?*Kuncogok és egy csókot csinálok.* - Különben igazad van és tudod mit nem is kell, de ott azért sokszor nagyon jól esett.*Ami azért nem meglepő.* - De még se kell ez sokkal jobb.*Csókollak meg ismét.* - Szeretlek kicsim.*Ölellek magamhoz szorosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 01:13 | Üzenet # 531 |
 Yaoista
| - És? Az baj? *Kérdezem ártatlanul, nagyon elő tudtam adni, persze csókod már kicsit vadabban viszonoztam.* - Te pedig mellettem. *Mosolyodom el szerelmesen. Még ha nem is mondogattam neked, akkor is szerettelek.* - Elhiszem, hősöm. *Puszilom meg az arcod.* - Sejtettem, hogy tetszeni fog. *Kuncogok és persze csókunk kiélvezem nagyon is.* - Tudom és érzem... *Bújok hozzád. Olyan megnyugtató volt a karjaid között lenni.* - Érzem, hogy milyen erős vagy... *Cirógatom a hátad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.31, 11:43 | Üzenet # 532 |
 Yaoista
| - Nem baj te kis hamis, de azért itt tényleg vissza kéne magunkat fogni.*Jegyzem meg, de a csókod persze viszonozom.* - Igen.*Mosolygok és azért azt hittem jobban örülni fogsz, hogy miattad leteszem a cigit.* - Nem vagyok hülye.*Kuncogok.* - Lehet, hogy fizikailag erősebb vagyok, de lelkileg te vagy az.*Suttogom és igazából egész gyerekkoromba így éreztem, hiába én védtelek meg téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.02, 11:47 | Üzenet # 533 |
 Yaoista
| - Tudom, csak nehéz nagyon. *Ismerem be édesen, miközben hozzád bújok.* - Köszönöm, hogy ennyire töröd magad értem. *Mosolyodom el, de nagyon szerelmesen.* - Csak mert te ott voltál nekem... *Mindig te voltál, aki előre hajtott, aki miatt küzdöttem.* - Nem akartam, hogy aggódj értem. *Simítok finoman az arcodra,* - Tényleg te vagy az én hősöm... *Szorítalak magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.02, 12:09 | Üzenet # 534 |
 Yaoista
| - Ezzel nem vagy egyedül.*Mosolygok.* - Ne köszönd, hiszen rólad van szó.*Katonaságot leszámítva mindent megtettem és megteszek érted.* - Nekem meg te, szóval kölcsönösen jó hatással vagyunk egymásra.*Mondom lágy hangon.* - Pedig ez lehetetlen.*Csókolok a tenyeredbe.* - Te pedig az én csodaszép nyuszikám.*Ölellek még szorosabban.* - Ne haragudj, de kicsit alszok, megint annyira elfáradtam, ez valami borzalom.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 00:16 | Üzenet # 535 |
 Yaoista
| - Igen, úgy tűnik szerencsére. *Mosolyodom el kicsit.* - Tudom, de azért próbálkozni szabad. *Pirulok el kicsit csókodra.* - Ez finom... *Mondom az ölelésre és a becézésre. Annyira jó volt hallani a hangod. Megérinteni, veled lenni.* - Semmi baj, én is fáradt vagy. *Kár is tagadni, hogy mennyre. Föléd hajolva még szerelmesen megcsókoltalak, majd a mellkasodra fektetem a fejem, mint régen, mikor vigasztalni próbáltál.* - Te vagy a mindenem, Ethan... *Suttogom és el is alszok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.01.09, 14:05 | Üzenet # 536 |
 Yaoista
| - Azt mindig.*Kuncogok.* - Igen nagyon.*Mosolyodom el. A csókod viszonozom, majd ahogyan elhelyezkedsz szorosan magamhoz ölellek.* - Te pedig az enyém Leighton.*Azzal én is elalszom. A napok jól telten, jó formában vagyok és a műtétet napja is ki lesz tűzve. Egyik nap éppen délután alszom, de te nem vagy ott, mert dolgozol. Ismét rémálmom lesz, de most az a szerencse, hogy a kiskutyám felébreszt és még hívót is megnyomja okosan. Ágyamon van és úgy ölelem magamhoz, de most zokogok. Mindent megint átéltem és úgy most minden kijött rajtam. Egy csapásra eltűnt minden és ismét padlón voltam vagy annál sokkal lejjebb. A fájdalom és a bűntudat amit érzek leírhatatlan volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 06:57 | Üzenet # 537 |
 Yaoista
| *Szinte minden időm veled töltöttem, persze senki mást sem hanyagoltam, de még akkor is itt voltam veled, amikor szabadnapom lett volna. Legfeljebb főzni jártam haza, hogy vissza tudd szedni a versenysúlyod. A műtéted minden apróságán dolgoztam éppen, mikor egy nővér szalad be, hogy tőled ment a hívó. Ami a kezembe volt, szinte el is dobtam és rohantam hozzád. Berontok és akkor meglátlak.* - Ethan... *Suttogom halkan, majd leülök mögéd és hátulról átölellek.* - Minden rendben hősöm... itt vagyok... *Sejtettem, hogy rémálmod volt. Megszakadt a szívem attól, ahogy zokogsz és még az én szemem is könnyes lett.* - Beszélj hozzám, kérlek. *Segíteni akartam.* - Mond el mi történt. *Ilyen szempontból kicsit se jutottam viszont előrébb veled. Kimozdultál már csak Lucky miatt is, de még mindig nem beszéltél velem erről.* - Nem a te hibád...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.11, 22:25 | Üzenet # 538 |
 Yaoista
| *Nem tudok megszólalni csak zokogok és remegek. Szegény kiskutyám is nagyon aggódik értem és hol karom, hol az arcom nyalogatja és nyüszít. Annyi jó van benne, hogy legalább most így kiadom magamból dolgokat és legalább most nem kaptam rohamot, de beszélni most se tudtam. A sírás miatt amúgy se tudtam megszólalni és nem is akartam, még nem ment. Nem csak neked nem tudom elmondani, hanem senki másnak se, mi is zajlik bennem és mit is érzek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.12, 08:54 | Üzenet # 539 |
 Yaoista
| *Finoman simogatlak egy darabig, majd elengedlek. Finoman kibontottam a karod Luckyról.* - Lucky. *Szólok neki és le is ugrik, persze a buksiját ráfektette a combodra és úgy nyüszög neked. Leültem eléd, gyöngéden az arcodra simítottam, majd odahúztalak magamhoz. Szorosan öleltelek, védtelek mindentől.* - Nincs semmi baj... *Adok egy puszit a fejedre és finoman simogatlak. Igyekeztem nagyon türelmes lenni veled.* - Csak álmodtál, már nincs baj. *Nyugtatgatlak és persze a kutyusod továbbra is vigasztal. Jobb hogy zokogtál, sokkal jobb, mintha ismét rohamod lenne az biztos, de majd megszakadt érted a szívem. Folyamatosan cirógatlak, majd halkan dúdolni kezdek neked, mint régen. Sokszor dúdolgattam neked, ha ágyban kellett maradnod és vártam, hogy elaludj.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 16:15 | Üzenet # 540 |
 Yaoista
| *Végül szépen lassan lenyugszom miattad és persze Lucky miatt, majd végül az a vége, hogy alszom. Jó pár óráig alszom, majd amikor felkelek te ott vagy.* - Szia.*Köszönök, de igen csak élettelen hangom.* - Szia kiskutyám.*Nagyon örül nekem és puszit is kap.* - Nem akarok róla beszélni.*Mondom neked, majd magamhoz ölellek és megcsókollak.* - Nem akartalak megijeszteni és téged se.*Simogatom meg Luckyt is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 18:13 | Üzenet # 541 |
 Yaoista
| *Most bent maradtam nálad és figyeltem, ahogy alszol. Persze néha megvizsgáltalak, hogy minden rendben van-e, be ne fulladj mégis. Mikor felébredsz, elmosolyodom.* - Szia. *Cirógatom meg az arcod és hát persze Lucky is nagyon örült. Először nem válaszolok. Odabújtam és a csókod is viszonoztam.* - Nincs semmi baj. *Puszillak meg.* - Ethan. *Nagyon komoly volt a hangom és el is engedtelek, hogy a szemedbe tudjak nézni, persze a kezed fogom.* - Ez most nem akarás kérdése. Muszáj beszélned. Ha nem velem, akkor mással. *Megérteném, ha tartanál tőle, hogy másként néznék rád, pedig az sosem fordulna elő.* - Nem kell mindent... nem kell egyszerre, nem kell erről az esetről beszélned még, de el kell kezdened, különben később csak rosszabb lesz. Ahogy tud javulni az állapotod, ugyanúgy tud romlani is. *Bár ezzel tisztában vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.13, 18:30 | Üzenet # 542 |
 Yaoista
| - Nem kényszeríthetsz rá.*Mondom én is komolyan. Nem arról volt szó, hogy neked nem akarok beszélni, hanem senki másnak se.* - Majd beszélek, de nem most és ha most ezzel fogod rágni a fülemet, akkor el is mehetsz.*Morgok, amit azért nem teszek mióta együtt vagyunk.* - Fogok beszélni mivel nincs más választásom, de éppen az álom után nem akarok és kicsit nem gondolni rá, ami amúgy is nagyon nehéz.*Sóhajtok fel és a kezem is remegni kezd.* - De jó lenne rágyújtani...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.14, 11:25 | Üzenet # 543 |
 Yaoista
| - Ebben igazad van, de addig kiengedni sem tudlak. *Jegyzem meg.* - Én csak jót akarok neked. *Nem hittem, hogy morogni kezdesz és elküldesz, de nem fűztem hozzá semmit.* - A menekülés ebben az esetben sajnos nem megoldás. *Én lennék a legboldogabb, ha azzal, hogy nem gondolsz rá, mindent meg lehetne oldani. Éreztem, hogy remeg a kezed, így felemelve adtam rá egy csókot és finoman cirógatni kezdtem.* - Sajnos azt most nem lehet. *A műtét miatt nem lehetett ugye. Kicsit elhallgattam és közben eszembe jutott valami.* - Van egy kompromisszumom számodra. Minden héten vannak különböző találkozók poszttraumás stresszben szenvedőknek és van külön egy csoport veteránoknak és leszerelt katonáknak. Nem kell beszélned. *Szögezem le.* - De talán segítene, ha beszélnél olyanokkal, akik megértik, hogy min mentél keresztül. *Hiszen én teljesen sosem érthetem. Megérthetem a szomorúságot, olvastam a szakirodalmat, de az más, mint ott lenni.* - Luckyt is viheted magaddal. *Cirógatom meg a buksiját.* - Ha eljársz, akkor egy darabig nem hozom fel, hogy beszélj.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 19:43 | Üzenet # 544 |
 Yaoista
| - Tudom.*Sóhajtok fel.* - Igen tudom sajnálom.*Kapcsolok, hogy nem téged kéne bántanom. Tudtam jól, hogy igazad van, de akkor is nehéz.* - Tisztában vagyok vele.*Szerintem a műtét nélkül se adnál.*- Miféle?*Kérdezlek és figyelmesen hallgatlak, majd egy picit csendben maradok, hogy átgondoljam.* - Rendben benne vagyok.*Egyezem bele.* - Sajnálom, hogy bunkó voltam, nem akartalak megbántani.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tudom jól, hogy segíteni akarsz csak minden annyira nehéz.*Ölellek magamhoz.* - Csak ne haragudj.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 21:40 | Üzenet # 545 |
 Yaoista
| *Csöndben várom a válaszod és közben csak a kezed cirógatom.* - Akkor megbeszéltük. *Mosolyodom el boldogan.* - Semmi baj, tudod jól, hogy nem haragszom. *Puszillak meg.* - Tudom hősöm. *Szorítalak magamhoz.* - Nem haragszom. *Puszilom meg a buksid, majd gyöngéden megcsókollak.* - Tudom, hogy sosem akarsz megbántani. *Tényleg tisztában voltam vele, hogy nem akarsz engem bántani.* - Ne aggódj értem. *Simogatom a hátad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 11:54 | Üzenet # 546 |
 Yaoista
| - Te sose haragszol.*Nem használom ki vagyis szándékosan nem, de olykor lehet nem lenne baj, ha haragudnál.* - Szándékosan sosem.*Suttogom a csók után.* - Ne kérj lehetetlent.*Hiszen úgyis aggódni fogok érted, ahogyan te értem még ha más is a helyzetünk, de szeretjük egymást.* - Szóval mikor lesz műtét?*Váltok témát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:03 | Üzenet # 547 |
 Yaoista
| - Ez nem igaz. *Tudok haragudni, de tudtam, hogy ezt nem direkt csinálod.* - Tudom, tudom. *Mosolyodom el. Kérdésedre komolyabbra vettem a szót.* - Holnap után. *Mivel most meg kellett várni, amíg a nikotin kiürül a szervezetedből. Így biztosabb volt és inkább eltoltam a korábbi időpontot.* - Szóval nemsoká elég sokat kell feküdnöd. *Mondom komolyan.* - Nem fogsz tudni felkelni és nem is szabad felkelned, különben olyan károk keletkezhetnek, amit csak egy sokkal komolyabb műtéttel tudnánk helyrehozni. *Közben lágyan cirógatlak.* - Tudom, hogy nem lesz egyszerű. *Igazából féltem, hogy ki kell majd szíjazni. Benyúlok a zsebembe és vettem elő neked gyógyszert.* - Szeretném, ha ezt szednéd addig. Nyugtató. *Ismerem be.* - Nem erős, de ha gond lenne, könnyebb lesz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:23 | Üzenet # 548 |
 Yaoista
| - Gyerekként is én voltam jobban haragtartó persze az se tartott sokáig.*Emlékszem vissza és sose volt komoly csak akkor sokkal makacsabb voltam.* - Rendben.*Bólintok, de a folytatás nem tetszik.* - Már előre várom.*Tudtam, hogy bajok lesznek, de azért Luckyval nagyon sokat segítettetek.* - Nem akarok több műtétet.*Már így is elég volt a kórházból, pedig nagyon messze vagyok még attól, hogy kijussak.* - Szóval idáig jutottam.*Mosolyodom el fájdalmasan.* - Emlékszel régen még egy fájdalomcsillapítót is alig akartam bevenni? Most meg nyugtató kell.*Gyűlöltem az aki lettem.* - Tényleg nem kellett volna elmennem katonának. Hallgatnom kellett volna rátok és most nem lennék egy nyomorék.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:41 | Üzenet # 549 |
 Yaoista
| - Valahogy egymásra sosem tudtunk sokáig. *Nevettem el magam.* - Tudom, hogy nem akarsz. *Én se akartam, hogy egy perccel is tovább maradj itt, mint kell. Fájdalmas arcodra én is elszomorodom.* - Ethan. *Simítok az arcodra.* - Nem igaz... nem kellett volna ránk hallgatnod. *Kezdtem belátni, hogy sosem lett volna szabad kérnem, hogy maradj.* - Nincs szükséged rá. Nem állandóan kell. Azok után, amin átmentél, nagyon jó, hogy nem kell semmit szedned. Csak egy adag cukiságra volt szükséged. *Utalok Luckyra.* - Ez megelőzésnek kell. *Magyarázom türelmesen.* - Műtétek előtt amúgy is kap mindenki kedélyjavítót, hogy ne legyen ideges. Ez semmiben sem különbözik attól, de az állapotod miatt nem tudom megjósolni, hogy fogsz reagálni az altatás után és azt sem, hogy arra hogyan fogsz, hogy nem tudsz szabadon mozogni. *Ugyan nem mondtad, de gondoltam, hogy nem csak úgy flangálhattál az ellenségnél.* - Nem vagy nyomorék. Egy sérült ember vagy. Mondanád azt valaha egy társadra, hogy nyomorék? *Kérdezem komolyabban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.01.22, 13:33 | Üzenet # 550 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Mosolyodom el.* - Most meg már nem? Hiszen eddig azt hajtogattad, hogy miért mentem el.*Persze ezt nem rosszból mondom, hiszen fordítva én is így reagáltam volna.* - Az biztos.*Simogatom meg a kiskutyám, aki azért már megnyugodott.* - Értem, azért ez így másként hangzik.*Bár nem örülök neki, de más, mint ahogyan én vezetem le.* - Nekem egyenlő a kettő.*A lelki sérüléseim voltak azok, amik tényleg igazán komolyan és súlyosak voltak.* - Soha, de az más.*Persze tudtam, hogy nem, de most nem tudtam másként gondolkodni.* - Ami biztos nem fogok vissza menni már a sereghez.*Mondom nagyon komolyan.* - Ideje lesz leszerelnem.*Most tényleg így gondoltam, hogy ha még mehetnék is se akarnák és nem csak a történtek miatt, hanem miattad is.* - Itt maradok veled, mit szólsz?*Kérdezlek.*
|
|
| |