Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.01.23, 03:48 | Üzenet # 551 |
 Yaoista
| - Igen és megvallom, még mindig nem értem teljesen... *Mondom halkan.* - De kénytelen vagyok belátni, hogy neked ez az álmod és el kell fogadnom. Te sem mondtad nekem soha, hogy ne legyek orvos. *Pedig ez is elég sok teherrel és felelősséggel jár.* - Én csak.... aggódtam és féltem. *Mondom halkan.* - Tudom, hogy gyűlölöd. *Simítok az arcodra.* - Tényleg csak pár nap, oké? *Puszillak meg.* - Egy kicsit sem más. *Közlöm veled. A folytatással, viszont határozottan megleptél. Hirtelen meg se tudtam szólalni, aztán hirtelen átölellek és magamhoz szorítalak.* - Tényleg? *Kérdezem halkan, annyira boldog voltam.* - Maradj... *Puszilgatlak és végül igen szerelmesen megcsókoltalak. Miután elváltunk, megtámasztottam a homlokom a tiéden. Csak néztelek és mosolyogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.01.23, 12:50 | Üzenet # 552 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ezt senki se érheti meg, én se érteném fordított helyzetbe.*Jegyzem meg.* - Ez volt.*Hiszen már a múlt.* - Úgy legyen.*Aztán kitudja, hogy úgy gyógyulok e és így tovább. Nem tudtam semmihez most optimistán hozzá állni pedig amúgy mindig is ilyen személyiség voltam.* - Szerinted.*Ebben úgysem fog egyezni a véleményünk most.* - Igen tényleg.*Bólintok és érted megérte, hogy ennyire boldoggá teszlek, bár nem tudom, hogy mit fogok kezdeni az életemmel. A csókodat viszonozom és magamhoz ölellek.* - Nem megyek már sehova ígérem.*Cirógatom meg az arcodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 18:53 | Üzenet # 553 |
 Yaoista
| - Bízz bennem és magadba. *Puszillak meg. Csak még jobban bújtam szavaidra és belecsókoltam a tenyeredbe.* - Jó hallani... *Hiszen nagyon hiányoztál.* - Köszönöm. *Mondom halkan, mert tudtam, hogy nagy részben miattam. Lehet, ha most nem találkozunk, visszamész ugyanúgy, de mégis... valamilyen csoda folytán itt vagy velem és szeretsz.* - Te vagy a mindenem Ethan. *Simítok én is az arcodra és gyöngéden cirógatlak.* - Minden rendben lesz, megígérem neked.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 22:39 | Üzenet # 554 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Bízom benned, de itt azért többről van szó.*Mondom komolyabban.* - Ne köszönd, én se akarok már nélküled élni és nem is menne.*Suttogom* - Neked meg te kicsi nyuszikám.*Mosolyodom el és a tenyeredbe csókolok.* - Nagyon remélem, de az még hosszú idő.*Sóhajtok fel.* - Bár nem tudom, hogy mit fogok csinálni és kezdeni magammal, de ezt még ráérek kigondolni.*Az első az volt, hogy meggyógyuljak ugye bár.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.29, 00:02 | Üzenet # 555 |
 Yaoista
| - Tudom. *De fontos volt, hogy bízol bennem.* - El sem tudod képzelni, hogy ezt milyen jó hallani. *Bújok hozzád még jobban.* - Nem olyan hosszú. *Kevesebb, mint amilyen messze voltál.* - Szerintem te bármibe kezdenél, sikeres lennél. *Ezt komolyan így gondoltam.* - Olyan karizmád van, amit sokan megirigyelhetnek. *Kuncogok és finoman megcsókoltalak.* - Nézelődj, hogy mi érdekel, aztán segítek bármiben neked. *Cirógatom meg a pofidat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 22:15 | Üzenet # 556 |
 Yaoista
| - Azért valamennyire eltudom, mert nekem is nagyon jó.*Mosolyodom el, azért tényleg jobban vagyok a jelenlétetek nagyon sokat számít, ha egyedül lennék sokkal nehezebb lenne.* - Neked elhiszem.*Puszillak meg.* - Ez kedves, bár azért te elfogult vagy.*Ami nem baj, meg azért én se féltem magam, csak előbb össze kéne szednem magamat.* - Köszönöm.*Viszonozom a csókodat.* - Te minek tudnál elképzelni?*Érdeklődöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 23:11 | Üzenet # 557 |
 Yaoista
| *Még jobban elmosolyodom válaszodra.* - Helyes. *Kuncogtam édesen.* - Lehet elfogult vagyok, de az nem jelenti azt, hogy nincs igazam. *Közlöm veled a tényeket.* - Hm, nem is tudom. *Gondolkozom el és közben finoman cirógatom az arcod.* - Talán valami olyan munkát, ahol állatokkal vagy emberekkel foglalkozol. Ahol segíteni kell. *Hiszen most is ezt csináltad, csak kicsit másképpen.* - Neked van valami ötleted?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 23:46 | Üzenet # 558 |
 Yaoista
| - Mernék én veled vitatkozni?*Kuncogok.* - Nem tudom, igazából emberekkel nem tudom, hogy tudnék e foglalkozni.*Vagyis ezt most így gondoltam.* - De kutyákkal szívesen, szóval olyanokat kiképezni, mint Lucky.*Simogatom meg.* - Az tetszene, de biztos, hogy nem irodai munka ismersz megkattannék.*Kuncogok.* - Azért van még bőven pénzem szóval nem kell eltartanod.*Kacsintok rád, persze tudtam ez nem lenne gond, na nem mintha engednék.* - Még van időm kitalálni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.02.06, 01:51 | Üzenet # 559 |
 Yaoista
| - Igen. *Nevettem el magam.* - Majd eldöntöd. *Mosolyodom el.* - Ez jó ötlet, értesz is az állatokhoz. *Mindig szerettek téged.* - Elég hamar. *Kuncogtam, ahhoz te túl aktív voltál. Szükséged volt arra, hogy pörögj, hogy történjen valami.* - Pedig nekem tetszene. *Kuncogtam.* - Te lennél a selyemfiúm. *Vigyorgok és megcsókollak.* - Bőven hősöm. Bármennyi időd van. *Cirógatom meg az arcod.* - De tudod az nagyon jó, ha a jövőn gondolkozol. *Nagy erőlépést jelentett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 22:56 | Üzenet # 560 |
 Yaoista
| - Selyemfiúd mi? Te kis hamis.*Mosolyodom el féloldalasan és a csókodat viszonozom.* - Inkább akkor én tartanálak el téged, de tudom, hogy te se engednéd. Tudod mit tartsuk el egymást.*Kacsintok rád.* Tudom tudom.*Bólintok.* - Igen? Nos ebben te vagy a szakértő.*Igaz éreztem, hogy azért jobban vagyok, de attól hogy jobban legyek még nagyon messze vagyok.* - Te vagy az én megmentőm.*Csókollak meg lágyan, majd hozzád bújok.* - Nem zavar, hogy nem vagyok a régi?*Hiszen sose leszek már a régi önmagam és egy részem mindig egy megtört ember fog maradni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.02.13, 22:52 | Üzenet # 561 |
 Yaoista
| - Most, hogy nem tetszene. *Nevetek tovább.* - Na ez tökéletes megoldás. *Kuncogok és megpuszilom az arod.* - Igen, ebben én. *Bólintok és közben rettentő lágyan nézek rád.* - Te pedig az enyém. *Kiélvezem a csókod és mikor odabújsz, szorosan ölellek.* - Hm, nehéz kérdés. *Gondolkozom el.* - Egyébként nem zavar, szóval ez nem jó szó rá. *Mosolyodom el és egyik kezemmel a hátad a másikkal az arcod cirógatom.* - Eltelt 10 év, ami sok idő és megváltoztál egy részről, egy másikról pedig rengeteg minden ugyan olyan. Biztos vagyok benne, hogy én is változtam. Inkább azt mondanám, hogy csak újra meg kell kicsit ismerjelek, ahogy neked is engem. *Kicsit elhallgattam és csöndben cirógatlak, majd halkan megszólalok.* - Tudom, hogy a történtek mindig el fognak kísérni téged. Lesznek jobb és rosszabb napok, lehet én is be fogok sokallni, de veled akarok lenni, mindegy mi történik. *Adok egy puszit a homlokodra.* - Lehet nem tündérmese, de a miénk és nekem ez elég. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 20:46 | Üzenet # 562 |
 Yaoista
| - Na akkor megbeszéltük.*Kuncogok.* - Csakis a tiéd kicsim.*Suttogom az ajkaid közé. Csöndesen hallgatlak és teljesen megértelek, ennél jobban nem tudtam volna én se megfogalmazni.* - Teljesen igazad van, minden egyes szavaddal teljesen egyetértek.*Puszillak meg, majd kicsit elhallgatok.* - Leighton viszont, ha egyszer nem bírod, annak ellenére, hogy mindent megpróbáltál, én nem fogok megharagudni, ha elhagysz.*Mondom komolyan.* - Ezt nem rosszból mondom és tudom, hogy szeretsz engem, de nem biztos, hogy boldoggá tudlak tenni és nem akarlak magammal rángatni a mélybe.*Suttogom.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2016.02.15, 23:47 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 23:12 | Üzenet # 563 |
 Yaoista
| - Hm, várjál, felírom a naptárba. *Pimaszkodok kicsit és elnevettem magam, de közben rettentő zavarban voltam. Kicsit ismét elhallgattam, majd lágyan rád mosolyogtam.* - Tudod hősöm, te egy nagyon kedves, önzetlen és nagyszívű ember vagy. *Adok egy puszit a buksidra.* - De tudod... ha egyszer valóban megtapasztalom, hogy milyen veled lenni, nem hiszem, hogy valaha újra eltudnálak engedni. *Ismerem be.* - Nem fogsz sehova magaddal húzni és boldoggá sem kell tenned. *Nem tudtam, hogyan magyarázzam el neked.* - Ne engem akarj boldoggá tenni. *Mosolyodom el.* - Hanem magadat, és hidd el, akkor én is az leszek. *Nem tudtam másképpen megfogalmazni, de reméltem megértesz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 00:07 | Üzenet # 564 |
 Yaoista
| - Kis pimasz.*Kuncogok.* - Te pedig túlzol, de köszönöm.*Mosolyodom el. Én régen se láttam ennyire jónak magam, mint te engem.* - Oké ezzel nem tudok vitatkozni szépségem.*Puszillak meg.* - Most viszont ezzel nem értek egyet. Megértem részben, amit mondasz, de akkor se mondj ilyet. Én boldoggá akarlak tenni téged és nem akarom, hogy azért legyél boldog, mert én is az vagyok, bár ha te boldog vagy én is az vagyok.*Mondom, majd picit felnevetek.* - Ez elég kusza lett, de remélem érted.*Cirógatom meg a pofid.* - Bár 10 éve szeretjük egymást szóval akkor minden akadályt le kéne győznünk nem?*Kérdezlek egy kis féloldalas mosollyal és megcsókollak.* - Te tényleg rengeteg erőt adsz nekem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:14 | Üzenet # 565 |
 Yaoista
| *Erősen kellett figyelnem, hogy megértsem, amit mondasz, de végül veled nevetek.* - Igen, azt hiszem értem, mire szeretnél kilyukadni. *Mosolyodom el.* - Én nem aggódok az akadályok miatt.*Mosolyodom el lágyan, majd csókod még el is nyújtom.* - Te is nekem, nem is tudod, hogy mennyit. *Szeretgetlek tovább.* - Megnyugodtál nagyjából? *Kérdezem kedvesen, de eszemben sem volt elengedni téged.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 01:34 | Üzenet # 566 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Mégis miben?*Most igazából nem tudtam elképzelni, hogy vajon miben adhatok én neked erőt.* - Igen meg hála nektek.*Simogatom meg a kiskutyámat is.* - Tényleg nagyon jó ötlet volt, ha nem lett volna itt, bele se gondolok mi lett volna.*Suttogom, de erre tényleg kár is gondolom.* - Bizony nagyon ügyes voltál.*Puszilom meg.* - Amúgy őt ezt nem nagyon terheli meg? Nem akarok neki rosszat.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 01:12 | Üzenet # 567 |
 Yaoista
| - Tudod egész életemben te volt az erő, aki előrehajtott. Miattad akartam jobb lenni. Nem is miattad, hanem érted. *Mosolyodom el lágyan.* - Rengeteg kitartást és önbizalmat igényel ez a munka... és ezt te adtad meg nekem. *Sok-sok évvel ezelőtt.* - Most, hogy itt vagy, látom és érzem, hogy mennyire hiszel bennem... és ez leírhatatlanul jó érzés, hatalmas löketet ad. *Adok egy gyöngéd puszit a homlokodra. Csak bólintok egyet, hiszen valóban nagyon jó volt. Féltem, hogy egyébként megint gyógyszer kellett volna. Amennyire csak lehet kerülni akarom őket.* - Igen... nem hiába ő volt a legjobb. *Simogatom én is.* - Nem, nem igazán. Nem jobban, mint mondjuk engem. Te másképp érzékeled, de ő csak azt látja, hogy a gazdi szomorú. Nem érti, hogy miért, csak hamarabb felismeri az érzelmeket, mint egy átlag kutyus. *Nézek rá büszkén és simogatom egyik kezemmel, a másikkal neked simogatom a buksid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 16:09 | Üzenet # 568 |
 Yaoista
| *Nagyot dobban a szívem és olyan jól esik, amit mondasz.* - Örülök, hogy így gondolod, de mondjuk úgy, hogy megadtam a kezdő lökést és melletted voltam, de rajtad is sok múlott.* - De nagyon sokat jelent ez.*Puszillak meg.* - Nem csodálom.*Mosolyodom el.* - Értem, hát remélem nem fogja sokszor látni a gazdit szomorúnak, na meg te se.*Csókollak meg.* - Szóval akkor a műtét mikor is lesz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 18:35 | Üzenet # 569 |
 Yaoista
| - Túl szerény vagy hősöm. *Kuncogtam, de ezt imádtam benned. Amilyen kis egoista tudsz lenni, néha pont annyira szerény is. Puszidra édesen mosolygok.* - Igen, jó lenne. *Tényleg boldognak akartalak látni. Kicsit elhúzom a csókod és még jobban magamhoz ölellek.* - Pár nap. *Nem akartam mondani, hogy meg akarom várni, amíg hozzászoksz a nyugtatószedéshez és utána.* - Végig veled. *Nagyon aggódtam érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.03.29, 23:53 | Üzenet # 570 |
 Yaoista
| - Ilyen téren igen, de amúgy tudod, hogy helyén van az egom.*Kuncogok.* - Rendben van, úgyis mondod előtte.*Közben folyamatosan cirógatlak.* - Aggódsz ugye?*Hiszen rád volt írva.* - Mitől félsz?*Kérdezlek.* - Különben van kockázat?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.04.02, 14:47 | Üzenet # 571 |
 Yaoista
| - Igen, tudom. *Kuncogok veled.* - Persze. *Cirógatlak lágyan. Kicsit elmosolyodom rajtad.* - Túl jól ismersz. *Adok egy puszit a buksidra.* - Kockázat nincs igazán... persze van, mint minden műtétnek, de semmi rendkívüli... *Nem a műtét aggasztott. Finoman az arcodra simítok és felemelve a fejed szerelmesen megcsókoltalak.* - Nem szeretném, ha rohamod lenne és nem tudom, hogy mivel küszöbölhetném ki teljesen. Tehetetlennek érzem magam... *Suttogom halkan. Óvni akartalak téged.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 10:52 | Üzenet # 572 |
 Yaoista
| - Ahogyan te is engem.*Mosolygok.* - De?*Várom a folytatást de persze a csókodat viszonozom.* - Értem.*Bólintok.* - Megértem, hogy aggódsz és én se örülök neki, de ugye ez akkor fog kiderülni, de reméljük, hogy minden rendben lesz.*Cirógatom meg az arcod.* - Te mindent megteszel értem, szóval ne ostorozd magad.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.04.08, 13:10 | Üzenet # 573 |
 Yaoista
| - Igen, remélem. Itt leszek veled és Lucky is itt lesz. *Persze addig majd viszem én sétálni, amíg te nem járkálhatsz.* - Szeretnék még többet. *Mosolyodom el. Ha tehetném, minden időm neked szentelném. Csak veled foglalkoznék.* - Kitalálok valamit.... *Csókollak homlokon és ráfektetem a fejem a tiédre. Elég sokat voltam veled a műtétig, vigyáztam rád. Élveztem a közelséged egyre jobban, teljesen feltöltött. A műtét napján nagyjából elmagyarázom neked, hogy mi fog történni. Anyukáddal előtte beszéltem, hiszen te most nem írhatsz alá semmilyen papírt. Végül szépen előkészítettünk. Finoman simogatom a buksid bent a műtőben már, én be is öltöztem, de a maszkot lehúztam most.* - Ott leszek,mikor felébredsz. *Mosolyodom el és várom, hogy elaludj. Mikor mindennel készen vagyunk, elkezdjük a műtétet. Nagyon jól haladuk szerencsére és nagyon jól is sikerül. Mindent meg tudtunk oldani. Miután végeztünk, bekötöztük a lábad és színbe tettük, hogy ne mozdítsd el. Visszavittünk a szobádba. Persze infúziót azt kaptál folyamatosan. Lucky szépen lefeküdt az ágy mellé és pedig a szélén ültem és gyöngéden simogattam a kezed, vártam, hogy felébredj.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.04.10, 23:01 | Üzenet # 574 |
 Yaoista
| - Én így már semmitől se tartok.*Mosolyodom el.* - Tudom szépségem.*Puszillak meg, tényleg te vagy a legjobb. Szerencsére a napok jól telnek és az állapotomhoz képest jól vagyok és rémálmom sincsen. Az elégé idegesít, hogy nem én írom alá a papírt, de hát tudom nincs mit tenni. Nem félek a műtéttől, mert tudtam a legjobb kezekben vagyok.* - Alig várom.*Mosolygok és a következő pillanat az, amikor felébredek.* - Sziasztok.*Köszönök még azért igen kómásan.* - Minden rendben ment?*Emelem fel a kezed és megpuszilom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 16:47 | Üzenet # 575 |
 Yaoista
| - Szia. *Mosolyodom el.* - Igen, minden. *Bólintok és a kezemre csak még jobban mosolygok. Odahajolok és adok egy finom puszit a szádra.* - Igyál egy kicsit. *Tartom oda a poharat, persze volt benne szívószál is, hogy ne kelljen megemelned magad.* - Nemsoká elmúlik teljesen a gyógyszerek hatása, addig kicsit kábának érezheted magad. *Cirógatlak közben.* - Egy pár hét és olyan lesz a lábad, mint újkorában. *Kuncogok halkan. Közben ránézek a gépre és megnézem, hogy minden rendben van-e.* - Ha elmúlt a kábaság, adok fájdalomcsillapítót. *Hiszen nem akartam, hogy szenvedj és azért tudtam, hogy lesznek még fájdalmaid.*
|
|
| |