Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 17:49 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó.*Mosolygok és én azért egy gyengéd csókot csinálok a pusziból.* - Köszönöm.*Iszok is egy kicsit.* - Az jó lesz, ígérem igyekszem önmagamhoz képest türelmes lenni.*Kuncogok és persze a kiskutyám is ad nekem puszit.* - Szia pajti.*Puszilom meg én is.* - Jól vagyok ne aggódj, hamarosan nagyokat fogunk játszani.*Simogatom meg.* - Oké főnök.*Cirógatom meg az arcodat.* - Na gyere feküdj be mellém és pihenj egy kicsit, ha van időd, mert lemerem fogadni nem tetted.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 22:17 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
| *Semmi kifogásom a csók ellen.* - Helyes. *Cirógatom meg a pofidat.* - Nagyobbakat, mint eddig. Ha minden jól megy és úgy gyógyulsz, ahogy kell, akkor nem fogsz érezni semmit. *Tényleg megtettem mindent.* - Nem, egy kicsit sem pihentem. *Hajnal óta fent voltam, hogy minden tuti stimmeljen és minden a helyén legyen. Óvatosan bebújtam melléd, mert amúgy ráértem.* - Elég korán keltem. *Vallom be és megcsókollak.* - De az volt a lényeg, hogy minden rendben legyen. *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 22:25 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| - Az nagyon jó lesz, mert elég roncsnak érzem magam.*Sóhajtok fel.* - Sejtettem.*Csóválom a fejem, bár fordított esetben én se pihentem volna.* - Akkor most tessék szépen piheni.*Ölellek magamhoz, amennyire tudlak.* - Remélem, hogy hamar lekerül az infúzió.*Nagyon nem szeretem.* - Most már megnyugodtál szerelmem?*Kérdezlek és ismét megcsókollak.* - Szeretlek nagyon remélem tudod.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 01:56 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| - Nem vagy az. Sokkal jobb állapotban vagy, mint hiszed. *Mosolyodom el.* - Pihenek, pihenek. *Bújok hozzád. Nagyon jól esett az ölelésed.* - Még ma kell, estére már nem. *Puszillak meg.* - Nem egészen, de mondjuk. *Hiszen a műtét meg volt és sikeres, de még most jön a neheze, de közben minden csókod viszonozom.* - Igen... már igen. *Mosolygok boldogan és most én csókoltalak meg.* - A fiziko jót fog tenni egyébként és nem csak a lábadnak. *Teszem hozzá.* - Látszik a mozgásodon, hogy mennyi tehernek voltál kitéve és biztos vagyok benne, hogy valamikor fájnak az ízületeid.... ezen is segít majd. *Mosolyodom el.* - Összeraklak, ne félj. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 11:04 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| - Tudod, hogy neked elhiszem.*Valóban így volt, na meg én most elég negatív módon látom magam.* - Addig kibírom.*Kuncogok.* - Megbeszéltük, hogy ezen is túl leszünk nem de?*Ez mindkettőnknek egy nehéz időszak, persze nekem főleg, de neked se a legkönnyebb az egyszer biztos.* - Helyes.*Viszonozom a csókodat.* - Valóban?*Lepődöm meg, mert ezt nem tudtam.* - Tudod éneklik is, hogy nehéz a dolga a katonának.*Kuncogok, azért jó jel, hogy most viccelődöm.* - Emiatt is mondtam, hogy roncsnak érzem magam, ahogyan mondtad elégé meg volt terhelve a testem.*Sóhajtok fel.* - Mi vagyok én robot?*Nevetek fel.* - Tényleg te vagy az én megmentőm.*Csókollak meg szerelmesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 20:51 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| - Igen, meg. *Mosolygok, de attól még nagyon féltettelek téged.* - Orvos vagyok. *Kuncogok. Lehet más nem venné észre, de én látom, mert ez volt a dolgom.* - Tényleg. *Kuncogok és nagyon örültem, hogy képes vagy viccelődni evvel.* - Hm, de vannak azért pozitívumai. *Simítok végig a pocidon. Elnevettem magam a robot dolgon.* - Te pedig az én hősöm. *Teljesen elmélyülök csókodba, majd visszabújtam.* - Olyan finomak a csókjaid. Imádom. *Azért tényleg elég fáradt voltam. A kezem azért a pocakodon maradt és gyöngéden cirógatlak.* - A legtöbb sérülésed már elég szépen begyógyult egyébként. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.04.13, 11:19 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| - A legjobb orvos.*Mosolygok, de tényleg így gondoltam.* - Bejön mi?*Vigyorodom el. Mindig is sportos voltam, de ugye sokat változott a testem.* - Így van édes kis nyuszikám.*Suttogom az ajkaid közé.* - Ahogyan te csókjaid meg minden porcikád.*Csókolok a nyakadba.* - Igen valóban, de ugye sok meg is fog maradni.*Bár ugye ezt tudtad.* - Most már tessék aludni, most én fogom őrizni az álmaid szépségem.*Ölellek jobban magamhoz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 11:56 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| - Még szép, hogy be. *Kuncogok halkan. Nyakamra nyögtem egy aprót és csak bújtam.* - Igen, de nem baj. Na meg még mindig áll, hogyha szeretnéd, eltüntetjük. *Puszilom meg az egyik heged.* - Értettem... *Kuncogok és nem is kellett több, be is aludtam. Nagyon fáradt voltam, azért már kezdtem ismét a határaim feszegetni. Nem miattad, hanem mindenki miatt. Időnként van ilyen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 22:59 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| - Megértem.*Vigyorodom el.* - Nem szeretném, mert ezek hozzám tartoznak, na meg hiába tüntetted el, a fejembe, akkor is megmaradnak az emlékek.*Sok sérülést szereztem és nem is emlékszem mindenre, de ezekre igen.* - Még mindig érzékeny, de jól esik.*Mondom, ahogyan megpusziltad az egyik hegem.* - Kis bolondom.*Puszillak meg, majd lassan én is elalszom ismét, azért a műtét után főleg gyenge és fáradt vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.04.20, 01:13 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| - Rendben és tudom. *Puszillak még meg. Nagyon jó érzés volt így veled aludni, valahogy sokkal nyugodtabb voltam. Nagyon jót tett, hogy magam mellett éreztelek és éreztem minden rezdülésed. Egy pár óra múlva felébredek és elmosolyodom, hogy te is alszol. Csöndben figyellek csak, nem mocorgok kicsit sem. Lucky is szépen lefeküdt a helyére és aludt kicsit. Aranyos volt, tudta, hogy most nem tudsz vele játszani.* - Annyira jóképű... *Motyogom és szinte belepirultam a látványodba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.04.21, 11:27 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| *Akkor ébredek fel, amikor dicsérsz engem.* - Köszönöm édesem.*Nyitom ki a szemeimet.* - És még bele is pirulsz komolyan, annyira édes vagy.*Csókollak meg.* - Mikor keltél? Még elégé fáradtnak tűnsz, bár így is annyira gyönyörű vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Kicsit most már érzem a lábamat, de még nem kérek gyógyszert, minél kevesebbet akarok bevenni.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:30 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| - Piszkálódsz. *Kuncogok, de csókod viszonozom.* - Most nem rég. *Teljesen odavagyok és cirógatásod nagyon jól esik.* - Az vagyok kicsit, de nem vészes. Jól esett kicsit aludni... veled meg főleg. *Puszillak meg.* - Rendben hősöm. *Kicsit helyezkedtem és végül a fejed mellett megtámaszkodva szerelmesen megcsókoltalak.* - Fontos, hogy ne hallgass el előlem semmit. Még azt sem, amire azt gondolod, hogy normális lehet, oké? *Túrok finoman a hajadba és újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 18:22 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| - Csak picit, de tudom, hogy szereted.*Kuncogok.* - Ezzel egyetértek.*Mosolyodom el, majd a csókod viszonozom.* - Oké így lesz főnök.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Tudod már nagyon várom, hogy amikor minden rendben lesz elvigyelek randira meg elutazunk és együtt éljünk. Nagyon sok mindent be kell pótolni.*Simítok az arcodra.* - Tudom, hogy a múltat nem tudom visszacsinálni, de nagyon igyekezni fogok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 19:25 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| - Igen, élvezem. *Nevettem el magam.* - Helyes. *Mosolygok és csöndben hallgatom a folytatást.* - Én nem mondanám pótlásnak. *Csókolok a tenyeredbe.* - Nem kell visszacsinálnod. *Szépen elhelyezkedem és a fejem a mellkasodra teszem.* - Tudod sokszor nem is rád voltam mérges és most sem igazából rád vagyok dühös, hanem magamra.*Magyarázom halkan.* - El kellett volna mondanom személyesen és hinnem kellett volna a te érzéseidben is. *Mondom komolyan. Rád pillantok, majd újra megcsókoltalak.* - De most már mindig hinni fogok benned.... *Mondom lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.26, 22:27 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| *Magamhoz ölellek és úgy hallgatlak.* - Viszont, ha elmondod, akkor lehet tényleg nem tudtam volna elmenni, mert úgy tényleg más lett volna, de ezt már nem tudjuk meg.*Mondom és közben folyamatosan cirógatlak.* - Ennek örülök.*Suttogom a csók után.* - Különben meg az érzéseimről meg nem tudtál semmit, de értem mire mondod.*Puszillak meg.* - Különben az jó, ha hiszel bennem, mert én annyira nem hiszek magamban.*Sóhajtok fel.* - Tudod lehet tényleg kellett nekünk ez a 10 év. Elmondod az érzéseid és én végül maradok, de belül mindig ott lent volna bennem, hogy nem tettem meg és ez rámehetett volna a kapcsolatunkra, bár ezt sose tudjuk meg.*Teszem azért hozzá.* - Minden ellenére, ami történt, ha visszamehetnék az időbe, akkor is katona lennék, minden rossz ellenére.*Ölellek meg szorosabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.04.30, 20:26 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| - Már nem. *Mosolyodom el. Arra gondoltam, hogy nem kellett volna azt hinnem, hogy meggyűlölnél.* - Na látod... én hiszek helyetted is. *Nevettem fel.* - Tudod jól, hogy elengedtelek volna előbb-utóbb. *Mondom lágyan.* - Úgyis mindig meggyőzöl. Könnyedén le tudsz venni a lábamról. *Kuncogok. A folytatásra komolyan rád nézek, majd gyöngéden megcsókollak.* - Tudom... *Tisztában voltam vele, hogy mindenképp elmentél volna.* - Egyébként lehet kellettek ezek az évek, de akkor is nagyon hiányoztál. *Simulok hozzád.* - Nagyon boldog vagyok... sosem voltam még ennyire az. *Simítok az arcodra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.05.24, 12:53 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Mosolyodom el.* - Azt mondod?*Kuncogok.* - Ez rólad is elmondható.*Puszillak meg és persze a csókodat meg viszonozom.* - Te is nekem kicsim, de már itt vagyok és nem megyek sehova.*Csókollak most meg én.* - Ennek örülök.*Csókolok a tenyeredbe.* - Én is boldog vagyok.*Vagyis ami minket illet, mégha sokszor nem is látszódik.* - Még boldogabbá foglak tenni. Elmegyünk randira, elutazunk és még sorolhatnám.*Cirógatlak.* - Már nagyon várom.*Bár igen távolinak tűnt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 11:33 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| - Még szép, hogy el. *Mosolyodom el és élvezem a puszit nagyon is.* - Ennek meg én örülök nagyon... *Tényleg jó volt hallani, hogy boldog vagy, mert benne volt a pakliban, hogy nem leszel az velem se.* - Jól hangzik... *Bújok még jobban cirógatásodra.* - Én is... és nem is olyan sok idő. *Hiszen ahhoz képest, hogy mennyit voltál távol, ez már itt volt egy karnyújtásnyira. Én nem bántam, hogy várnom kell, mert itt vagy velem.* - És hol legyen az első randink?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 13:04 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Puszillak meg.* - Nagyon jó is lesz.*Mosolygok és persze folyamatosan simogatlak.* - Mondjuk igaz, a tíz évhez képest nem sok idő.*Értek egyet.* - Nos mivel az első randira én viszlek, az meglepetés lesz.*Kacsintok rád. Magam se tudtam, hogy hova megyünk, de kiakarok tenni magamért és olyan randira vinni, amit sose felejtesz el és senkitől nem kaptad még meg.* - Utána te viszel, majd én és így tovább és még öregen is fogunk menni, csak akkor nyugger programokat választunk.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.06.03, 00:37 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| - Ajjj, nagyon kíváncsi vagyok. *Látszott, hogy mennyire várom és izgatott vagyok miatta.* - Jól hangzik nagyon. *Csókollak meg újra, nem tudtam betelni az ajkaiddal.* - Rendben. Majd együtt megyünk gyógytornára. *Nevettem el magam. Lassan felülök és nyújtózkodom egyet.* - Elgémberedtem. *Kuncogok kicsit. Azért megnéztem a kötésed is.* - Nem fáj? *Kérdezem komolyan, hiszen tudtam, hogy egy izomsérülés azért nagyon fájdalmas.* - Nem vagy éhes vagy szomjas? Vagy bármi?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 13:37 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| - Mindig is nagyon kíváncsi voltál, de én akkor se árultam el.*Kuncogok.* - De így nagyobb a meglepetés nem?*Cirógatom meg az arcodat.* - Örülök neki.*Csókollak meg.* - Ugyan, annál sokkal fittebbek leszünk, majd szinten tartalak.*Vigyorodom el kajánul.* - Megmasszírozzalak?*Kérdezlek kedvesen, na meg én is élvezném.* - Fáj, de még kibírható. Megbeszéltük, hogy szólok és tényleg így lesz.*Ülök fel és megcsókollak.* - Most, hogy mondod mindkettő vagyok, de inkább éhes.*Egyre jobban visszatért az étvágyam.* - Köszönök mindent.*Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| - Sose sikerült belőled semmit kiszednem. *Sóhajtok egy nagyot.* - Igen, igen, csak fúrja az oldalam. *Kuncogok aranyosan.* - Megbeszéltünk. *Nyalom meg a szám szexin.* - Hm, remek ajánlat, de te most csak pihenj. Majd legközelebb behajtom. *Nagyon jól esne, de azt akartam, hogy pihenj.* - Rendben, csak azért biztosra mentem. *Meglepett csókod, de nagyon jól esett.* - Akkor hozok neked enni. *Cirógatom meg a pofid, majd teljesen elpirultam. Kissé meg is illetődtem. Miután szétváltunk elmosolyodom.* - Nincs mit megköszönnöd. *Csókollak homlokon.* - Mindjárt jövök. *Hagylak magadra pár percre. Persze készültem és hoztam neked otthonról és természetesen az egyik kedvenced. Hamar vissza is értem és az öledbe teszem.* - Jó étvágyat. Óvatosan, mert meleg. *Igazból élvezem, hogy gondoskodhatok rólad.* - És itt van víz is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.06.06, 12:20 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Vigyorgok.* - De tudod, aki kíváncsi, hamar megöregszik.*Kuncogok.* - Olyan izgató vagy.*Csókolok a nyakadba.* - Oké oké.*Nem fogok veled vitatkozni.*- Oké.*Bólintok.* - Most miért jöttél ennyire zavarba?*Tényleg nem értem.* - Azért én mégis megakarom.*Nyugtázom mosolyogva és várlak vissza, persze addigra már Lucky is felébred.* - Köszönöm szépen.*Mosolygok.* - Majd te is kapsz enni ne aggódj.*Simogatom meg a kiskutyámat.* - Nagyon jó illata van, de te is egyél valamit.*Enni is kezdek.* - Isteni finom.*Eszek jóízűen, most úgy mint régen, hiszen azért a hasam igen csak szeretem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.06.08, 02:12 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| - Hát a hajam már sokkal őszebb úgy sem lehet. *Nevetek fel.* - Zavarba hoz, ahogy megköszönöd... *Motyogom édesen, de tényleg aranyos voltam. Amilyen csak melletted szoktam lenni.* - Szia Lucky. *Simogatom meg a buksiját.* - Nincs mit. *Örültem,hogy örülsz az ételnek és hogy van étvágyad.* - Majd eszek. *Mosolyodom el.* - Akkor jó. Szeretek neked főzni. *Közben felállok és Luckynak is rakok kis kutyakaját a táljába.* - Jó étvágyat... *Simogatom meg a hátát, na meg kezet mostam.* - Jó látni, hogy így fogy. *Ülök vissza melléd.* - NEm szédülsz vagy érzed magad szokatlanul gyengének? *Kérdezem azért, hiszen az altató kitudja mit vált ki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.08, 11:33 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| - Az igaz.*Nevetek fel.* - Olyan kis édes vagy.*Puszillak meg.* - Mondjuk most? Nem csak nekem kell ennem.*Mondtam, hogy vigyázok rád.* - Köszönöm, hogy neki is adtál, amint jobban vagyok gondoskodom róla.*Persze ezzel te tisztában vagy, de kissé engem bánt a helyzet.* - Én meg szeretem, hogy főzöl nekem.*Nevetek fel.* - Mert isteni finom.*Cirógatom meg az arcodat.* - Jól vagyok tényleg. Kicsim megmondtam, hogy szólok nem? Oké tudom, hogy szakmai ártalom, de tényleg mondom. Nem hiszel nekem?
|
|
| |