2025.07.20, Vasárnap, 18:33
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

szela00Dátum: Péntek, 2016.06.10, 19:56 | Üzenet # 601
Yaoista
- Majd később. Ígérem fogok enni, de most nem vagyok éhes. *Mosolyodom el, nagyon jól esik, hogy így vigyázol rám.* - Ne aggódj most emiatt. Igazából, ha jobban belegondolunk, Lucky a mi kutyánk, nem? *Cirógatom meg a pofid.* - Nekem is kell róla gondoskodni, nem csak neked. *Hiszen az csak jó, ha hallgat rám is.* - Akkor ez mindenkinek tiszta haszon. *Nevetek fel.* - De, hiszek, csak ezt mindig meg szoktuk kérdezni, ne haragudj. *Csókollak homlokon.* - Meg hát... jó kicsit túlzásba is viszem, de nagyon aggódok érted. *Tényleg féltem, hogyan fogsz erre az egészre reagálni. Most jól voltál, de ki tudja, hogy később hogy leszel.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 21:17 | Üzenet # 602
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Helyes.*Úgyis figyelni fogok és ha nem eszel, akkor rád szólok.* - Igazad van, a mi kiskutyánk.*Mosolyodom el nagyon lágyan, olyan jó azt mondani, hogy a miénk.* - Az biztos.*Kuncogok.* - Igen tudom jól és nem haragszom.*Csókollak meg.* - Hidd el megértelek és én is tisztában vagyok vele, hogy leszek még nagyon ki nem is egyszer, de te itt vagy mellettem és te segíteni fogsz.*Azért már tényleg bizakodóbb vagyok.* - Lesznek pillanatok, amikor fel akarom adni, de te nem fogod hagyni, de egy biztos, hogy fel akarok épülni és örülök, hogy életben maradtam.*Ezt még nem mondtam ki még ugye csak az ellenkezőjét.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.20, 19:47 | Üzenet # 603
Yaoista
- Akkor jó *Nyugszom meg, hogy nem haragszol és persze csókod nagyon jól esett.* - Igen, segítenek neked bármiben. *Puszillak meg. Szavaidra szinte elérzékenyültem. Leülve az ágy szélére neked dőlök és magamhoz szorítalak.* - Köszönöm... *Ez volt az első, hogy azt mondtad, élni akarsz. Rettegtem, hogy kárt fogsz tenni magadban, de ez most megnyugtatott.* - Hát még én mennyire örülök... *Kicsit még könnyesek is lesznek a szemeim, de boldogan mosolygok.* - Ne haragudj.. egyél tovább. *Cirógatom meg a pofidat.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.22, 00:05 | Üzenet # 604
Yaoista
- Ezt nem kell köszönöd, én sajnálom, hogy olyat mondtam.*Ölellek magamhoz.* - Tudom, hogy nem volt szép, ne haragudjál.*Mart a bűntudat igen csak.* - Mindent mást is sajnálok és előre is bocsánatot kérek, mert lesznek pillanatok amikor nem leszek a legkedvesebb.*Mert amúgy az vagyok főleg veled.* - Mindenki örül.*Simogatom meg az arcodat.* - Ne viccelj ilyenért soha.*Csókollak meg és tovább eszem.* - Mára még sok dolgod van?*Érdeklődöm.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.25, 22:38 | Üzenet # 605
Yaoista
- Nem haragszom egy kicsit sem... *Tényleg nem haragudtam egy percig sem, csak nagyon féltem.* - Tényleg nincs semmi baj hősöm. Tudom jól, hogy ez ilyen. *Simítok az arcodra.* - És mindenért kárpótol, amikor ilyen vagy velem. *Éreztem, hogy fontos vagyok neked.* - Még akad egy kevés. Ma még igazából nem dolgoztam sokat, csak veled foglalkoztam. *Mosolyodom el.* - De ne aggódj, nem hanyagolok senkit sem. *Csókollak meg.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.04, 13:12 | Üzenet # 606
Yaoista
- Akkor jó, de azért én haragszom magamra.*Suttogom.* - Tényleg te vagy a legjobb.*Csókollak meg.* - Ezt én annyira nem bánom, de feltartani se akarlak.*Hiszen nem csak én vagyok a beteged.* - Akkor jó.*Viszonozom a csókodat.* - Akkor azt jelenti, hogy látlak még ma?*Nem akartam sok időt külön tölteni nélküled.* - Velem alszol ma is?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.04, 22:17 | Üzenet # 607
Yaoista
- Meg te. *Nagyon tetszett csókod.* - Nem tartasz fel. *Cirógatom meg a pocidat.* - Igen, látsz. *Bólogatok, majd kérdésedre elgondolkoztam.* - Ma haza kéne mennem. Hoznom kell váltóruhát, ilyesmit. *Meg neked is szerettem volna kaját hozni.* - De reggel itt leszek korán jó? És csak a tiéd lesz. *Puszillak meg.* - Szabadnapos lennék. *Teszem hozzá. Persze ha már itt vagyok, akkor mindenképpen tartok egy gyors vizitet, de az más.* - Az én csókomra fogsz kelni. *Cirógatom a pofid.*

MioDátum: Kedd, 2016.07.05, 19:03 | Üzenet # 608
Yaoista
- Túlzol.*Mosolygok.* - De köszönöm.*Tudom, hogy te tényleg így gondolod.* - Értem.*Azért kissé elszomorodom, de megértelek.* - Figyelj, ha van valami dolgod, akkor nyugodtan csináld. Ott vannak a barátaid is, miattam ne hanyagold őket.*Nem várhatom el, hogy csak velem legyél.* - Jól hangzik, de tényleg nem haragszom, ha nem csak velem vagy és majd Lucky vigyázz rám.*Csókolok a tenyeredbe.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.07.05, 21:53 | Üzenet # 609
Yaoista
- Nincs semmi dolgom... illetve mégis. *Mosolyodom el.* - Itt lenni veled. *Csókollak meg jó hosszan.* - Nem hanyagolok senkit. Asamival amúgy is ritkán találkozok, Devan pedig odavan. *Cirógatlak. Miután befejezted a hamit, még visszabújtam hozzád.* - De én szeretnék segíteni Luckynak. *Kuncogok és megsimogatom a kutyuskánkat.* - Kérsz valamit? *Kérdezem azért, hiszen fel nem kellhetsz.* - Annyira örülök, hogy jól sikerült a műtét. *Azért látszódott rajtam, hogy mennyire megkönnyebbültem. Persze egy rohamtól féltem nagyon.* - Jut eszembe. *Állok föl és hozok neked vitamint és a nyugtatót.* - Sajnálom... *Annyira bűntudatom volt miatta. Ha lehetett volna, kihagyom, de ez látszódott is rajtam.* - Ígérem, csak amíg meg nem gyógyul a lábad.

MioDátum: Csütörtök, 2016.07.07, 12:40 | Üzenet # 610
Yaoista
- Ez nagyon jól hangzik.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Akkor jó, majd talán megismerem Asamit is, bár szerintem, akkor ő sem fog kedvelni.*De talán, majd idővel megkedvelnek, az mindenkinek jobb lenne főleg neked és azt akarom, hogy a legboldogabb legyél.* - Ennek ő csak örül igaz kiskutyám?*Kérdezlek, mire vakkant egyet és még egy puszit is kapok.* - Jól van, én is nagyon szeretlek.*Puszilom meg én is szeretlek.* - Semmit köszönöm.*Cirógatom meg az arcodat.* - Én is nagyon, legalább már ezen túl vagyok.*Az már sokat számít, ha a legalább a testem jól van.* - Semmi baj.*Hiszen muszáj, még ha nem is akarom.* - Igen tudom kicsim, nincs semmi baj.*Be is veszem.* - Ilyenek miatt ne aggódjál jó?*Puszilom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 17:43 | Üzenet # 611
Yaoista
- Asami más, mint Devan... nagyon más. *Nevettem el magam.* - Nem mondom, hogy kedves lesz, de fele annyira sem ellenséges, mint Devan. *Mosolyodom el.* - Egyébként szerintem Devan-nel se lesz baj. Megszokja a dolgokat és szerintem még meg is fog kedvelni. *Főleg, ha látja, mennyire boldog vagyok most veled. Majdnem ott csöppentem el a kutyusoddal való dolog után.* - Rendben. *Puszidra aranyosan elmosolyodtam. Örültem, hogy megérted.* - Tudod... egyre jóképűbb vagy. *Bújok vissza hozzád és finoman cirógatlak.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.11, 17:23 | Üzenet # 612
Yaoista
- Miért ő milyen? Mesélj róla.*Tényleg érdekelt milyenek a barátaid.* - Értem, hát csak jó lesz a vége, tényleg szeretnék jól kijönni velük.*Majd minden kialakul.* - Legyen igazad.*Puszillak meg.* - Azt mondod? Te meg egyre szebb vagy.*Csókollak meg.* - Bár szerintem te túlzol.*Jegyzem meg a csók után és szorosan magamhoz ölellek.* - Meddig kell feküdnöm?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 22:17 | Üzenet # 613
Yaoista
- Igazi nagykutya. Egy host klubja van és egy szállodalánc örököse. Igazi sznob. *Nevettem el magam.* - De egyébként nagyon kedves és törődik azokkal, akik fontosak neki. Mindig lehet rá számítani és bár makacs, de sosem bunkó. *Mosolyodom el, látszott, hogy szeretem, legalább annyira,mint Devant.* - Minden rendben lesz, ha már megismertek. *Puszillak meg. Bókodra rettentő édesen elmosolyodom.* - Szerintem meg te. *Nevetek fel.* - Nagyjából a hét és utána is csak kicsit terhelheted. *Mondom komolyan.* - Két hét múlva már sétálhatsz, de akkor se nagy távokat.

MioDátum: Hétfő, 2016.07.11, 22:43 | Üzenet # 614
Yaoista
*Igen csak kikerekednek a szemeim.* - Az szép, komolyan neked aztán érdekes barátaid vannak.*Nevetek fel.* - Bár ez jellemző volt rád, hogy mindig is vonzottad a különlegesebb embereket.*De erre tényleg nem számítottam.* - Talán még munkát is tudna, bár nyugi nem hostnak mennék.*Vigyorgok.* - Biztos mondta neked párszor, hogy menjél oda nem?*Hiszen igen csak imádnának.* - Az a fő, hogy jó barátok és szeretnek téged.*Más nem számít.* - Hiszek neked.*Puszillak meg én is.* - Én biztos nem.*Kuncogok.* - Szóval, akkor csak szépen lassan.*Sóhajtok fel.* - Hozzál, majd be könyveket?*Mindig is szerettem olvasni és lesz rá időm.* - Meg talán laptopot nagyon nagyon sok filmről le vagyok maradva, bár veled szeretném megnézni a legtöbbet.*Úgy az igazi. Tényleg igyekszem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz vagyis most legalábbis.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 21:59 | Üzenet # 615
Yaoista
- Igen, nem egyszerűek. *Nevetek fel.* - Mint téged. *Puszilom meg az arcodat.* - Biztosan, megkérdezzem? *Majd vigyorgok.* - Annak nem is engednélek, mégha sikeres is lennél. *Csókollak meg finoman.* - Felajánlotta, de nekem az orvoslás az életem... na meg te. *Mosolyodom el.* - Igen, tényleg azok. *Bólintok.* - Akkor én sem. *Kacérkodok tovább.* - Igen, lassan. *Bólintok.* - Persze, amit csak szeretnél. *Mondom a könyvre.* - Rendben, akkor könyvek és laptop. Megbeszélve. *Majd elpirulok.* - Ezt jó hallani hősöm. Én is szeretnék sok időt tölteni veled. *Csókolok a nyakadba.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.25, 23:44 | Üzenet # 616
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Miért nem jó ötlet?*Kérdezlek kíváncsian.* - Helyes, ahogyan én se téged.*Bár szerencsére ez a veszély nem fenyeget.* - Igen mióta az eszedet tudod, sőt szerintem az első szavad is az orvosláshoz köthető.*Kuncogok.* - Szoktál te tükörbe nézni?*Vonom fel a szemöldököm.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Annyira édes vagy, hogy ettől elpirulsz, ha lehet még jobban beléd estem.*Csókollak meg.* - Ennek nagyon örülök.*Sóhajtok fel halkan, majd ismét megcsókollak.* - Annyira szeretlek.*Lehelem az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.07.26, 23:31 | Üzenet # 617
Yaoista
- De igen, szerintem nagyon jó. *Örültem, hogy már a jövőt tervezed.* - Én csak neked akarok tetszeni. *Puszillak meg.* - Valószínű. Akárcsak neked a katonaság. *Kuncogok halkan.* - Szoktam... és általában egy nagyon fáradt, karikás szemű valaki néz vissza. *Vigyorgok. Ettől aztán végképp lángba borult az arcom.* - Tudom hősöm. *Annyira boldog voltam és nyugodt.* - Annyira jó veled. *Sosem éreztem magam még így. Nagyon szerelmesen néztelek, még akkor is, ha én nem mondtam ki. Nem álltam rá készen, hogy neked mondjam, de hát te voltál életem szerelme és ezzel tisztában is vagy. Egész délután veled voltam, csak annyira mentem el, míg viziteltem. Másnap korán bejöttem, de még lepakoltam és úgy indultam hozzád.*

MioDátum: Szerda, 2016.07.27, 00:32 | Üzenet # 618
Yaoista
- Bár nem tudom, hogy mit tudna intézni.*Hiszen a katonaságot leszámítva nincsen végzettségem.* - Ennek örülök és ez kölcsönös.*Puszillak meg én is.* - Igen.*Bólintok.* - Aki még úgyis gyönyörű.*Nekem mindenhogy tetszel.* - Így meg főleg az vagy.*Kuncogok. Nem zavar, hogy te nem mondod, hiszen tudom jól, hogy szeretsz és majd eljön az ideje, amikor kimondod.* - Veled is nyuszikám.*Csókollak meg. Nagyon jól érzem magam veled, mint mindig és utána is el vagyok, leginkább alszom, ha pedig nem akkor a kiskutyámmal vagyok el, aki szintén nagyon türelmes velem. Nem jó nélküled aludni, de megértem, hogy nem lehetsz folyton itt. Másnap, amikor jössz én még alszom és Lucky fent van velem az ágyon és őt ölelem, de látszik, hogy nyugodtan alszom és jól vagyok. Ő fel is ébred rád, amikor odajössz kapsz tőle egy puszit, de nem ugrál és nagyon óvatos.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.02, 22:38 | Üzenet # 619
Yaoista
- Hát, majd megkérdezem és megmondja. *Mosolyodom el.* - Más nem, szexi kidobó fiú leszel. *Sóhajtok egy nagyot, ahol elképzellek fekete ingbe, nyakkendőbe és öltönybe.* - Te még akkor is szépnek látsz... *Annyira jó volt hallani. Mikor bemegyek és látom, hogy alszol, elmosolyodom. Most sokat kell pihenned.* -  Ügyes vagy... *Suttogom Luckynak halkan és leülök. Nagyon óvatosan felemelem róla a karod.* - Gyere. *Ugrik le finoman, majd én fekszek be a helyére.* - Itt vagyok hősöm. *Adok egy óvatos puszit és hozzád bújok, de figyelek rá, hogy ne keltselek fel.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.04, 13:09 | Üzenet # 620
Yaoista
- Az nem zavarna, ha az lennék? Lehet elvenném ezzel a hostok munkáját.*Viccelődöm, mert bár van egóm, de nem szoktam elszállni.* - Ez így van.*Mosolyodom el. Reggel, amikor befekszel mellém automatikusan magamhoz ölellek és elmosolyodom, majd olyan fél óra múlva felkelek.* - Jó reggelt szépségem.*Csókollak meg.* - Így olyan, mintha velem aludtál volna.*Mosolyodom el édesen.* - Mikor jöttél?*Kérdezlek és felülök, de igen csak kómás és kócos vagyok még.* - Szia kiskutyám.*Persze rögtön köszönt.* - Nagyon ügyesen őrizte az álmomat.*Puszilom meg, mire én is kapok egyet.* - Te jól aludtál nyuszkóm?*Simogatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 03:13 | Üzenet # 621
Yaoista
- Neked is hősöm. *Mosolyodom el és csókodra jólesően felsóhajtok.* - Csak párszor aludtam veled, de már szinte alig tudok nélküled. *Gondoltam ez boldoggá fog tenni.* - Nem rég, nagyjából fél órája. *Elkuncogtam magam rajtad, annyira aranyos vagy.* - Nagyon szexi... *Ülök föl én is és a hajadba túrok.* - Igen, láttam. Ügyes nagyon. *Simogatom.* - Igen, csak hiányoztál. *Csókolok a tenyeredbe.* - Na meg aggódtam. *De legalább már nem tűntem hulla fáradtnak.* - Kérsz reggelit? *Ölellek át.* - Csináltam amerikai palacsintát vagy van a kórházi, azt nem tudom ma mi. *Az arcodra simítok és megcsókollak.* - Utána ellenőrizlek. *Cirógatlak.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 19:37 | Üzenet # 622
Yaoista
- Ismerős, ha nem lett volna itt a kiskutyám, akkor nem is ment volna.*De az ő jelenléte nagyon sokat segít.* - Azóta nézed, ahogy alszom?*Mosolyodom el.* - Pedig tiszta kóc vagyok, de örülök, hogy tetszik.*Túrok bele én is.* - Igen az.*Bólintok.* - Te is nekem kicsim.*Puszillak meg.* - Látod minden rendben van.*Szerencsére.* - Jobb a színed is.*Cirógatom meg az arcodat.* - Igen igen kérek.*Most is van étvágyam, ami jó jel.* - Szerinted a kórházi kosztot kérem?*Vonom fel a szemöldököm.* - Azt se tudom mikor ettem utoljára palacsintát, főleg nem a tiedet.*Éppen ideje van.* - Rendben van.*Mondom csók után.* - Picit azért fáj a lábam, de annyira nem, hogy gyógyszer kelljen inkább kellemetlen.*Tényleg nem akarok semmit eltitkolni.* - Ugye eszel velem?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 20:10 | Üzenet # 623
Yaoista
- Igen... *Mosolygok én is.* - Pont azért... nagyon édes. *Teljesen megbabonáztál. Puszidra is édesen néztem nagyon.* - Igen, látom, de attól még aggódni fogok, mint ahogy te is értem. *Cirógatom meg a pofidat.* - Tetszik a borostád. *Állapítom meg ezredjére is.* - Sokat számít egy kiadós alvás. *Simul az arcom rendesen.* - Hát remélem nem. *Nevetek fel.* - Hát akkor, mindjárt hozom. Teát vagy gyümölcslét kérsz? *Kérdezem még.* - Oké, megnézem, de ez normális. Fájni fog, főleg mikor elkezded a fizikót. *Akkor majd kell gyógyszer.* - Hát igazából nem vagyok éhes. Tudod főztem és kóstolgattam. *Kuncogok.* - Hoztam ebédet is. *Magyarázom neked.* - De ígérem veled ebédelek, jó? *Puszillak meg.* - Meg egyébként is itt leszek, de akkor eszek is. *Kuncogok és megcsókollak.* - Annyira megkönnyebbültem. *De ez látszódott is.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.11, 01:09 | Üzenet # 624
Yaoista
- Örülök, hogy tetszik.*Kuncogok.* - Ez így van.*Csókolok a tenyeredbe.* - Akkor hagyjam meg?*Mert, ha így jobban tetszem, akkor nem fogom levágni.* - Az biztos, de azért még rád fér több óra alvás.*Ezt nem rosszból jegyzem meg, csak aggódom érted.* - Lehet mindkettőt?*Kérdezem a régi kisfiús mosolyommal.* - Igen tudom, de kifogom bírni, voltak már nagyobb fájdalmaim, leginkább a fekvés őríjt meg.*Annak ellenére, hogy nagyon is rám fért a pihenés, de ugye a kényszer pihenőt sose szeretem.* - Sose eszel velem.*Szontyolodom el.* - Megígéred?*Nyújtom oda a kisujjamat, ahogyan régen.* - Tényleg egyél, mert ketten jobb enni, na meg akkor látom, hogy eszel.*Mondom komolyabban.* - Szednéd kéne fel pár kilót, ne hanyagold el magad nagyon kérlek.*Én nem nevetek nagyon is komoly vagyok, de a csókodat persze viszonozom.* - Annak örülök, azért én is.*Bár még neheze hátra van.* - Akkor megkapom a reggelit? Farkaséhes vagyok.*Simítok a hasamra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 13:25 | Üzenet # 625
Yaoista
- Csak ha te is szeretnéd. *Cirógatom meg a pofidat.* - Tudnék még aludni, de ráér. Majd alszok veled, ha elfáradtál. *Legalábbis ez volt a tervem.* - Lehet. *Nevetek fel, annyira aranyos volt tőled.* - Igen, sejtettem, hogy a fekvés nem fog tetszeni, de ahogy beszéltük, hoztam könyveket és egy laptopot. *Nem felejtettem el.* - Megígérem. *Teszem le veled a kisujj esküt.* - Nem hiszed el, hogy eszek? *Kérdezem kicsit sunyi.* - Igyekszem, hidd el. *Tényleg próbáltam figyelni.* - Igen meg, nehogy éhen maradjon a pocid. *Simogatom meg.* - Rögtön hozom hősöm. *Csókollak homlokon, majd magadra hagylak pár percre. Tálcán behoztam mindent és az öledbe raktam.* - Jó étvágyat. *Szép nagyadagot hoztam neked, hogy tuti elég legyen.* - Egyébként, ha bármi eszedbe jut, amit ennél, szólj. Szívesen főzök neked. *Közben felállok és adok Luckynak is hamit, nehogy ő éhen maradjon.* - Látod? Nem eszel egyedül. *Mosolyodom el, ahogy enni kezd a kutyulink.*

Keresés: