2025.07.20, Vasárnap, 14:45
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 15:17 | Üzenet # 626
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Majd, csak akkor szedem le, ha nagyon zavar.*Idő után elkezd viszketni.* - Helyes, helyes.*Bólogatok.* - Ohh király, köszönöm.*Mosolyodom el.* - Persze, hogy nem.*Közlöm veled.* - Vagyis eszel, de nem eleget.*Simítok be a pocidra és megcsíplek.* - Itt lennie kéne egy kis húsinak.*Közlöm veled.* - Az igyekezet nem elég, egyél normálisan.*Azért ez is jó jel, hogy csesztetlek, még ha nem is szereted.* - Nehogy.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Mosolygok.* - Te aztán készültél, bár a te kajádból bármennyit meg tudok enni.*Hiszen nagyon ügyes vagy.* - Emlékszel, hogy amikor eltörtem a lábam és nem tudtam sportolni, hogy magamra szedtem? Felhizlaltál.*Vigyorgok, bár tény utána le is adtam.* - Innét és kijövök vagyis nem, mert gurulni fogok.*Nevetek fel.* - Na de majd lemozgóm és ebben te is a segítségemre leszel.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Köszönöm kincsem.*Puszillak meg.* - Mert ő is imádja a pociját, főleg ha ilyen finomat kap.*Eszek jóízűen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 16:53 | Üzenet # 627
Yaoista
- Rendben. Nekem tudod, hogy mindenhogy tetszel. *Puszilom meg a pofidat.* - Sosem találkoztam még olyan jóképű férfival, mint te, szóval... *Kuncogok édesen.* - Így is sokat eszek. *Legalábbis én úgy gondoltam.* - Auuu... *Egyáltalán nem fájt, csak méltatlankodtam.* - Van ott. *Tiltakozok.* - Eszek... *Csak néha kimarad a rohangálás miatt.* - Szükséged van rá. Neked tényleg fel kell szedned jó pár kilót. *Láttam, hogy mennyire le vagy fogyva.* - Igen, fel. De te kérted. *Nevettem el magam.* - Nem fogsz, akkor majd kapsz diétás kosztot. *Kuncogok tovább.* - Abban biztos lehetsz. *Nézek rád rettentően csábító szemekkel.* - Azt hiszem Lucky nagyon jó választás volt. *Jó volt nézni, ahogy hamizol.* - Ó, tényleg. *Adom oda a vitamint is.* - Ezt is vedd be. *Teszem a tálcára. Mikor Lucky jól lakott, jött oda hozzád kunyerálni.* - Nem erre neveltelek te rosszcsont. *Csóválom meg a fejem, de mosolygok. Ő meg csak nyalta a pofiját és nagyokat nyelt.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 17:42 | Üzenet # 628
Yaoista
- Ahogyan te nekem.*Mosolygom.* - Köszönöm, én pedig egy ilyen szépséges angyalkával.*Puszillak meg.* - Na persze, ezt csak te hiszed és nincs semmi ott.*Közlöm veled.* - Egyél is, mert figyelni foglak és ellenőrizni.*Közlöm veled.* - Igen, de vissza is fogom szedni.*Szerencsére van étvágyam.* - Nem tudsz nemet mondani nekem.*Vigyorgok.* - Kímélj meg kérlek.*Húzom el a számat. Persze szeretem a zöldségeket meg hasonlókat, de ha lehet kihagyom az egyhangú étkezést.* - Már nagyon várom.*Lopok egy csókot.* - Igen a legjobb.*Nézem mosolyogva.* - Beveszem.*Bólintok, majd felnevetek.* - Nincsen semmi baj, túl finom igaz?*Kuncogok, majd adok neki egy kicsit.* - Még a végén kapsz.*Puszilom meg, nem bírtam neki ellenállni.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.08.20, 02:14 | Üzenet # 629
Yaoista
*Bókodra elmosolyodom, nagyon jól esett.* - Tudom. Köszönöm, hogy vigyázol rám. *Puszillak meg.* - Hála az égnek. *Nagyon örültem, hogy legalább fizikailag 100%-osan rendbe tudlak tenni. Már ez is teljesítmény.* - Te sem nekem. *Kuncogtam.* - Még sütit hoztam az ebédhez. *Jegyzem azért meg neked, hogy örülj.* - Nem vagy nyúlkajára kárhoztatva. *Nevetek fel. Tudtam, hogy adni fogsz neki, nem volt meglepő. Meghatódottan néztem, ahogy megpuszilod.* - Szerintem Lucky fog gurulni. *Simogatom a buksiját.* - Igaz, drága? *Erre rám ugatott.* - Igaz, igaz, te sportolsz. *Dédelgetem a kis édest.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 14:54 | Üzenet # 630
Yaoista
- Ez természetes.*Mosolyodom el.* - Ez így van.*Puszillak meg most én.* - Süti? Tényleg? Azt már tényleg nagyon rég ettem.*Mosolygok, mint egy kisfiú, igen csak édesszájú vagyok, te sütiedeit meg egyenesen imádom.* - Helyes helyes.*Nevetek fel.* - Ugyan ledolgozzuk, majd ugye? Amint meggyógyulok hatalmasakat fogunk játszani ígérem.*Cirógatom meg, majd befejezem hamit és persze Lucky is kap még.* - Köszönöm, isteni volt.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 23:44 | Üzenet # 631
Yaoista
- Igen, tényleg. *Imádtam, mikor olyan voltál, akár egy kisfiú. Csak vakkant neked és csóválja a farkát, majd odahoz egy labdát neked.* - Olyan cuki vagy, így is játszol, igaz? *Vakargatom meg a fejét.* - Látod? Őt sem zavarja. *Persze a végén, amit kap hamit csak úgy falja befelé.* - Bármikor máskor is. *Viszonozom a csókod. Kicsit elfeledkezve magamról igen hevesre sikeredik.* - Khm... megnézem a lábad. *Állok föl gyorsan, nem akartam beindulni. Lefertőtlenítem a kezem és kesztyűt húzok, majd lehúzom rólad a takarót.* - Tudod még a kórházi köntösben is jól mutatsz. *Kuncogok és óvatosan levágtam a kötést.* - Szépen tisztul. *Aminek örültem és szemügyre vettem.* - Úgy varrtuk, hogy ne maradjon heg, bár gondolom ez nem izgat. *Én azért tényleg óvtalak. Nagyon komolyan megvizsgállak, végül újra bekötöm.* - Oké, rendben lesz. Megnézem a többit is. *Ha már elkezdtem. Szépen végignéztelek és amit kellett, azt elláttam.* - Szerencse, hogy gyorsan gyógyulsz. *Fejezem be végül és visszatakarlak. Felállva kinyitom az ablakot.* - Friss levegő. *Ülök vissza és adok egy csókot.*

MioDátum: Hétfő, 2016.08.22, 13:08 | Üzenet # 632
Yaoista
- Minden lehetőséget kihasználunk igaz?*Simogatom meg.* - Valóban.*Kuncogok és el is kezdünk, így labdázni.* - Szavadon foglak.*Nevetek fel, persze tudtam, hogy erre nincs szükség, hiszen mindig gondoskodsz rólam. Engem nem zavar, hogy a csók heves lesz.* - Khmm oké.*Kuncogok, nagyon jót szórakozok rajtad.* - Főleg, hogy alatta pucér vagyok mi?*Vigyorodom el.* - Azért ma már felöltözhetek? Nem szeretek ebben lenni vagy akkor csak pucér leszek.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Eggyel több vagy kevesebb nem számít már, hozzászoktam.*Vonok vállat, tényleg nem érdekel.* - De persze azért örülök a jól végzett munkának.*Mosolyodom el.* - Oké.*Bólintok és hagyom neked magam és csak párszor szisszenek fel.* - Legalább valami pozitív is van.*Értek egyet.* - Ez jó ötlet.*Mosolygok és a csókodat hosszasan viszonozom.* - Köszönök mindent.*Puszillak meg.* - Most mi a terv?

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.23, 07:45 | Üzenet # 633
Yaoista
- Ne kísérts. *Nevettem el magam.* - Jobb lenne, ha ez maradna rajtad és nem a pucérság miatt. *Kuncogok.* - Csak ha baj van, ez a legkényelmesebb. *Magyarázom neked.* - De ha szeretnéd, valahogy megoldjuk. *Puszillak meg.* - Sejtettem, de én ilyen nyomot nem szeretnék rajtad hagyni... *Hajolok oda és megszívom a nyakad kicsit.* - Csak ilyeneket. *Vigyorgok.* - Nem kell semmit sem megköszönnöd. *Mosolyodom el szélesen a puszidra.* - Hát, pihenés és majd később leviszem Lucky-t, meg azért csak ránézek a betegeimre. *Lelkiismeretes voltam.* - Délután jön egy fizikoterapeuta, kicsit megmozgat. Azt nem fogod szeretni, fájni fog, de nem szabad hagyni, hogy eltunyuljanak az izmaid, különben még rosszabb lenne. *Közben melléd bújtam.* - Egyébként pedig a társaságom élvezheted. *Csókollak meg.*

MioDátum: Kedd, 2016.08.23, 11:41 | Üzenet # 634
Yaoista
- Miért ne?*Kérdezem huncutul.* - Tudom én, hogy a pucérságra megy ki*Nevetek fel, persze csak viccből mondom.* - Maradok ebben akkor, ez a legkevesebb.*Kifogom bírni.* - Azért reméltem.*Kuncogok és kicsit felnyögök.* - Ki kísért kit?*Vonom fel a szemöldököm, nem mintha bánnám.* - Már megtettem.*Kuncogok. Figyelmesen hallgatlak mi is a program.* - Te vagy a legjobb, annyira büszke vagyok rád.*Nem győzöm hangsúlyozni.* - A fájdalomhoz már hozzászoktam és tudod, hogy nagy a fajdalomküszöböm, így meg főleg, hogy tudom, ez jót tesz nekem.*Mosolygok* - Nagyon jól hangzik a program, főleg a tárasságod.*Mosolygok és a csókodat hosszasan viszonozom.* - Annyira finom.*Falom az ajkaid és a popsidba markolok.*  - Tényleg mikor voltál utoljára férfival?

szela00Dátum: Szerda, 2016.08.24, 11:23 | Üzenet # 635
Yaoista
- Azért, mert mos volt műtéted. *Pirulok el picit.* - Arra majd otthon megy ki. *Nevetek fel.* - Rendben. *Puszillak meg.* - Te engem. *Vigyorgok.* - Köszönöm... *Jövök zavarba bókodra, olyan jól esett, mikor ezt mondtad. Igazából egyedül a te elismerésedért dolgoztam annyira.* - Igen, tudom. *Bár inkább ne nőtt volna meg így a fájdalomküszöböd.* - Tiéd is... *Egyáltalán nem zavart, hogy a kezed a fenekemen járt, sőt kifejezetten tetszett. Kérdésed kicsit meglepetten.* - Hát, úgy nagyjából másfél-két hónapja, az akkori barátommal. *Egy éjszakás kalandjaim nem nagyon voltak.* - Nem voltunk együtt sokáig. *Teszem hozzá.* - Roy-jal pedig nem feküdtem le. *Bár ezt tudtad. Finoman belecsókolok a nyakadba, majd újra megcsókoltalak.* - És te?

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.25, 11:03 | Üzenet # 636
Yaoista
- Akkor, amint jobban leszek szabad?*Kuncogok.* - Szóval, majd otthon se öltözhetek fel, értem.*Nevetek fel.* - A nyakadat is én szívtam meg?*Vigyorodom el.* - Az nem volt olyan rég.*Bár nem tudom, hogy miért lepődöm meg, hiszen mindig is népszerű voltál és vagy, bár tény, akkor Roy is hamar jött.* - Akkor is hajtott már rád Roy?*Érdeklődöm.* - Miért lett vége? Persze, ha nem titok.*Azért érdekelne. A csókodat viszonozom.* - Hmm mikor is.*Gondolkodom el.* - Olyan 8 hónapja. Tudod, azért kissé nehezebb az ember helyzete vagy hogy mondjam, na meg én senkivel nem jártam, ez csak a testiségről szólt. Igazából, csak gimiben volt kapcsolatom, de ugye az se az igazi, szóval nekem te vagy az első kapcsolatom.*Mosolyodom el, amit egyáltalán nem bánok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.08.25, 19:47 | Üzenet # 637
Yaoista
- Akkor nem, hogy szabad, elvárt. *Nevettem el magam.* - Hát... maradjunk annyiba, hogy nem kötelező. *Cirógatom meg a pocidat.* - Az más. *Kuncogok halkan.* - Nem, nem annyira. *Értek egyet.* - Nem, vagyis én nem tudok róla, de valószínű tetszettem neki, mert nem sok idő telt el, hogy elhívott egy randira. *Cirógatlak közben. Kérdésedre kicsit elhallgattam, majd megcsókoltalak.* - Szerettem, de nem voltam szerelmes. *Egyértelmű, hogy miattad, mivel téged szeretlek hosszú évek óta. Csöndesen hallgattalak és elmosolyodom nagyon édesen.* - El nem tudod képzelni, hogy milyen jó ezt hallani. *Bújok kicsit jobban. Mindig elfelejtem, hogy te is szeretsz engem régóta.* - Remélem az utolsó is. *Teszem hozzá huncutul és lágyan birtokba veszem ajkaid, miközben a hajadba túrok.* - Lehet lovagomnak kéne hívjalak. *Kuncogok mellékesen.* - Szóval 8 hónap... meg még amíg kiengedhetlek... sok idő lesz összesen. *Elmélkedem.* - Majd kárpótollak jó sokszor. *Puszillak meg.*

MioDátum: Szombat, 2016.08.27, 00:13 | Üzenet # 638
Yaoista
- Értettem.*Kuncogok.* - Azt sejtettem, de neked se.*Kacsintok rád.* - Gondolhattam volna.*Nevetek fel. Figyelmesen hallgatlak és a csókodat viszonozom.* - Azért lenne némi tippem.*Hiszen bár te voltál másokkal együtt, mégis én vagyok számodra az igazi.* - Ebben biztos lehetsz.*Mosolyodom el és az ajkaidat hosszasan falom.* - Ahogy szeretnéd, kis bolondom.*Nevetek fel.* - Igen tudom, de ha már eddig kibírtam menni fog, bár így nehezebb visszafogni magam, de csak menni fog és addig marad más kényeztetés.*Vigyorodom el kajánul.* - Különben meg a legfontosabb, hogy együtt vagyunk.*Mosolyodom el, igen csak szerelmesen.* - Azért azt reméltem, bár ez most úgy hangzik, mintha csak én vágynék rád.*Pimaszkodom.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.30, 01:23 | Üzenet # 639
Yaoista
- Hm, bíztam benne. Szeretek pucérkodni. *Kuncogok aranyosan.* - Ez tetszik, nagyon is. *Biztos is voltam benne. Szinte belesóhajtok csókodba.* - Mikor így csókolsz, az egész bensőm beleremeg. *Közlöm veled nagyon elégedett fejjel.* - Bizony. *Puszillak meg, imádtam ezt a kicsit perverz vigyorod.* - Na igen, meg hogy itt van Lucky. *Nevettem el magam.* - Kérlek... majd megmutatom mennyire vágyok rád. *Igazából nagyon kis ki voltam éhezve. Lehet nem volt rég az utolsó alkalmam, de akartalak téged, jobban, mint eddig valaha bárkit.* - Tudod hősöm, sosem éreztem magamban még ennyire tomboló vágyat. Nagyon nehéz visszafogni. *Csókollak meg ismét, de most aztán megmutattam, hogy mennyire kellesz nekem.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.09.08, 10:24 | Üzenet # 640
Yaoista
- Helyes és ez nem lep meg.*Kuncogok.* - Ez kölcsönös nyuszikám.*Cirógatom meg az arcodat.* - Mint egy család nem?*Kérdezlek mosolyogva.* - Jogos, na meg a tekintetted mindent elárul és minden egyes mozdulatod.*Puszillak meg.* - Nagyon áttudom érezni a helyzetet.*Kuncogok és a csókodat hosszasan viszonozom, de annyira nem lendülök bele.* - Te direkt kínzol engem.*Sóhajtok fel.* - Viccen kívül te is fogd vissza magad jó? Nagyon jó érzés ezt érezni, de egyben rossz is, mert tovább nem mehetünk és most gondolom a csókon kívül főleg nem, de ha így folytatjuk akkor felizgulok.*Közlöm veled.* - Nehezebb lesz, mint gondoltam.*Sóhajtok fel és magamhoz ölellek.*  - Még egy ilyen csók és merev leszek.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.12, 21:33 | Üzenet # 641
Yaoista
- Hát.. azok vagyunk. *Mosolyodom el.* - Ennyire könnyű bennem olvasni? *Kuncogok édesen.* - Bár sok éves tapasztalatod van benne. *Sosem voltam még ennyire boldog.* - Hát nem direkt... csak annyira finom. *Motyogom édesen neked.* - Jó leszek, megígérem. *Cirógatom meg az arcodat.* - Igen... részemről is. *Sóhajtok egyet veled, de azért odabújok.* - Akkor most nem kapsz többet. *Fektetem a buksim a válladra és odabújok melléd még jobban.* - Egyébként én is közel állok hozzá. *Teszem hozzá halkan.* - Tudod nagyon jó érzés volt, mikor kényeztettél. *Magyarázom édesen.* - Szóval tuti lesznek nehéz percek. *Kuncogok.*

MioDátum: Szerda, 2016.09.14, 11:57 | Üzenet # 642
Yaoista
- Igen azok.*Mosolyodom el nagyon boldogan.* - Ismerlek már.*Kuncogok.* - Na látod.*Puszillak meg.* - Ezt én is mondhatnám, de akkor is te vagy, aki nem viselkedik.*Vigyorgok.* - Amint meggyógyulok nagyon nagyon sokat fogunk rosszalkodni.*Vigyorodom el.* - Együtt ezt is kibírjuk valahogyan, az a fő, hogy együtt vagyunk.*Ölellek magamhoz szorosan.* - Megnyugodtam, hogy nem csak én szenvedek.*Vigyorgok.* - Sok nehéz perc, de megéri.*Puszillak meg.* - Különben meg lehet csók nem azt mondtam, hogy nem.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.09.17, 13:11 | Üzenet # 643
Yaoista
- Visszafogom magam, megígérem. *Nem akartam nehezebbé tenni.* - Tetszik a terv. *Vigyorgok én is és hát már ettől is érezhetően egy picit jobban melegem lett.* - Igen, az a legfontosabb. *Annyira boldog voltam, hogy itt vagy velem és szeretsz engem. Ezt semmi sem kárpótolhatja.* - Te örülsz, hogy én is szenvedek? *Nevettem el magam.* - Pontosan. *Puszidra édesen felpillantottam az arcodra.* - Igen, csak egy picit le kell higgadnom. *Magyarázom aranyosan. Iszonyat kanos voltam, ha rólad volt szó.* - Alig várom, hogy otthon legyünk és csak az enyém legyél. *Suttogom, hiszen nem kell félnem tőle, hogy mikor mész el. Nem kell osztoznom senkivel. A barátok persze más tészta.*

MioDátum: Hétfő, 2016.09.19, 11:16 | Üzenet # 644
Yaoista
- Helyes.*Mosolygok.* - Az lett volna a meglepő, ha nem tetszene.*Kuncogok.* - Persze, hogy örülök, mert együtt jobb szenvedni.*Vigyorodom el.* - Nagyon édes vagy.*Puszillak meg.* - Már így is csakis a tiéd vagyok, sőt igazából mindig is a tiéd voltam.*Mondom édesen, majd kapsz egy szájra puszit.* - Levinnéd, majd Luckyt?*Persze tudom, hogy ezt kérdezni se kell.* 

szela00Dátum: Szerda, 2016.09.21, 11:41 | Üzenet # 645
Yaoista
- Hát az tényleg meglepő lett volna. *Én is kuncogok veled.* - Jogos. *Mosolyodom el, puszidra pedig picit el is pirulok. Olyat sokat puszilgatsz és ez nagyon tetszett.* - Ezt olyan jó hallani.. *Kalapál megint a szívem. Apró puszid viszonozom, de nem csinálok belőle csókot.* - Persze, ez nem is kérdés. *Mosolyodom el.* - Egyébként akartam már mondani... képzeld, Rose jobban van. *Nagyon lelkes voltam.* - Még nem jöhetett ki a steril szobából, de szedett fel egy kis sújt és már egyedül fel tud állni megint. *Tényleg küzdöttem érte.* - Ha így javul tovább, legközelebb már ő fog téged meglátogatni. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Szombat, 2016.09.24, 11:58 | Üzenet # 646
Yaoista
- Érezni még jobb, nem?*Kérdezlek mosolyogva.* - Tényleg?*Csillannak fel a szemeim.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el.* - Az lenne a legjobb, ha együtt sétálhatnánk lent.*Hiszen akkor azt jelentené, hogy mindketten jobban vagyunk.* - Szurkolok neki és tudom, hogy sikerülni fog, mond meg neki kérlek.*Mondom, majd eszembe jut valami.* - Mond csak levelezni tudnék vele?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.26, 20:59 | Üzenet # 647
Yaoista
- De... határozottan. *Mosolyodom el.* - Tényleg. *Nagyon széles és boldog vigyor lesz az arcomon.* - Igen, valóban. *Bólintok is egyet.* - Megmondom mindenképpen. Kérdezett is rólad, hogy vagy. *Cirógatom meg a pofidat.* - Persze. Azt könnyen meg tudjuk oldani. *Hiszen azt könnyű volt lefertőtleníteni, plusz mégis személyesebb, mintha én üzengetnék.* - Szeretnéd? Akkor elviszem neki. Ígérem, nem olvasom el. *Kuncogok.*

MioDátum: Szerda, 2016.09.28, 19:46 | Üzenet # 648
Yaoista
- Szeretem, amikor igazam van.*Kuncogok.* - Kedves tőle.*Mosolyodom el.* - Király.*Lelkesülök be, mint egy kisgyerek, ez mindig is szokásom volt.* - Igen és akkor még ma és nyugodtan elolvashatod, mert nincsenek előttem titkaid.*Azt se akarom eltitkolni, hogy mi történt velem, de arra még nem vagyok felkészülve.* - Tudod úgy érzem, hogy együtt hamarabb felfogunk épülni.*Mosolyodom el.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.09, 15:36 | Üzenet # 649
Yaoista
*Imádtam ezt a lelkesedést benned, rettentő édes voltál tőle.* - Rendben. *Nevettem el magam és adtam egy puszit az arcodra.* - Nekem sincsenek titkaim, remélem tudod. *Mosolyodom el. Persze volt, amiről nem akartam, hogy tudj, de ha rákérdeznél, elmondanék neked mindent.* - Ez jó dolog. *Már nagyon örültem, hogy elintéztem azt a kis találkozót.* - Ezért mondtam neked a veterán találkozót is. *Cirógatlak finoman.* - Lehet még egy-két barátra is szert teszel... nem mintha nem kötnél szinte mindenkivel elsőre barátságot. *Kuncogok halkan.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.09, 22:12 | Üzenet # 650
Yaoista
- Igen tudom, ahogyan sosem voltak.*Puszillak meg most én.* - Igen tudom, bár arra nem érzem teljesen úgy, hogy készen állok, de elmegyek vagyis egyre mindenképpen, de remélem, hogy jól sül el.*Tényleg igyekszem.* - Na arra neked se lehet panaszod.*Nevetek fel, de tény, hogy mindig is népszerű diák voltam.* - Különben tényleg te is legyél nyugodtan a barátaiddal.

Keresés: