2025.07.20, Vasárnap, 14:31
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

szela00Dátum: Péntek, 2016.10.14, 23:32 | Üzenet # 651
Yaoista
- És sosem lesznek. *Teszem hozzá.* - Nem most kell, majd megbeszéljük, hogy mikor is pontosan. *Azért oda is le kell szólnom, hogy mész. Nem akartam, hogy baj süljön ki belőle.* - Biztos jó lesz. *Láttam rajtad, hogy mennyire szeretnél te is tenni annak érdekében, hogy jobban legyél.* - Hm, de a barátaimmal nem csinálhatok ilyeneket... *Csókollak meg nagyon lágyan.* - Tudom, nem szép dolog hanyagolni őket, de egy picit kibírják. Most annyit akarok veled lenni, hogy a végén megunjam a fejed. *Nevetek fel, mert hát ez sosem fog bekövetkezni.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.16, 21:35 | Üzenet # 652
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Tudom*Mosolyodom el.*- Te vagy a főnök.*Puszillak meg.* - Remélem.*Bólintok, majd elmosolyodom.* - Engem nem zavar, csak akartam, hogy tud, hogy megleszek.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat viszonozom.* - Különben meg jó, hogy nem csinálhatsz ilyeneket vele.*Csípem meg a popsidat.* -  Vagy én a tiéd, bár arra semmi esély nincsen, de azért legyél csak velem sokat, hátha mégis összejön.*Kuncogok, persze csak viccelek.* - Annyira jó veled szerelmem.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.10.18, 22:15 | Üzenet # 653
Yaoista
*A főnk dologra elnevettem magam.* - Rendben. *Tudtam, hogy meglennél, bár kitudja meddig, de most akkor is veled akartam lenni, senki mással.* - Naaa.... *Méltatlankodok a fenekemre.* - Micsoda dolog itt csipkelődni. *Csípek vissza finoman olyan helyen, ahol tudom, hogy se sebed, se más sérülésed.* - Kétlem, hogy összejönne, de próbálkozni szabad. *Vigyorgok, hiszen én se gondolom komolyan. Sosem tudnálak megunni.* - Veled is... *Még bele is sóhajtok csókodba, egyszerűen nem tudom megszokni, hogy élvezhetem az ajkaid és a közelséged. Sosem éreztem még hasonlót.* - Úgy ver a szívem, mint az őrült. *Kuncogok édesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.30, 20:01 | Üzenet # 654
Yaoista
- Ohh mintha nem élveznéd, te kis hamis.*Kuncogok, majd hangosan feljajdulok, de persze nevetek közbe.* - Micsoda támadás ért.*Pimaszkodom.* - Nem fogok összetörni, ha ez nem sikerül.*Mosolyodom el.* - Annyira szeretem, amikor így nevetsz.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ahogyan az enyém is, de annyira jó érzés.*Ölellek jobban magamhoz.* -Soha többé nem foglak elengedni.*Suttogom füledbe.* - Olyan sok helyre szeretnék elmenni veled és minden annyira jó lesz, még ha csak a sarki boltba ugrunk le, mert veled teszem.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 20:53 | Üzenet # 655
Yaoista
- Őőőő.... most mondhatnám, hogy nem, de akkor hazudnék. *Nevetek ismét, főleg a színpadias jajdulásodon.* - Még milyen fog érni, ha meggyógyultál. *Kicsit perverzen mosolygok rád.* - Reméltem... *Puszillak meg. Picit elpirulok bókodra és a simogatásodra. Imádtam, hogy így érsz hozzám.* - Igen, nagyon... *Suttogom és én is jobban bújtam egy kicsit.* - Soha többé nem szabadulsz tőlem. *Szinte elveszek az ölelésedben. Kis könnycseppek szöktek a szemembe, de csak az örömtől és a boldogságtól. Gyorsan meg is törlöm őket és megcsókollak.* - Igen... minden... *Olyan tökéletes volt most minden.* - Majd hazaviszlek és bemutatlak hivatalosan is, mint a párom. *Közlöm veled. Bár lehet már a családjaink rég tudták azt, amit mi nem, hogy összetartozunk.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.11.03, 11:52 | Üzenet # 656
Yaoista
- Igen nagyot hazudnál.*Vigyorgok.* - Hmm már alig várom, hogy szétszedjél.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Sose akartam tőled megszabadulni.*Suttogom.* - Ne sírj nyuszikám.*Suttogom az ajkaid közé és lágyan viszonozom a csókodat.* - Nem volt nap, hogy ne gondoltam volna rád.*Simítok az arcodra.* - Az nagyon jó lesz, ahogyan én is, bár szerintem nem fogunk ezzel újat mondani legalábbis nem az anyukáinknak.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 18:31 | Üzenet # 657
Yaoista
- Darabokra. *Csókollak meg.* - Tudom... *Legalábbis már tisztában voltam vele, hogy nem akartál sosem elhagyni és ez azért adott egy kis vigaszt. Tényleg csak azt sajnáltam, hogy nem bíztam eléggé és nem vártam rád. Csodás lett volna, ha veled szeretkezek először.* - Nekem se volt... *Csókolok a tenyeredbe.* - Sosem éreztem még így magam. *Pillantok az arcodra.* - Igen, szerintem se. *Nevetek fel.* - Biztos vagyok benne, hogy sejtették... tudod anyukám rengetegszer megkérdezte, hogy mi újság veled, illetve velünk. *Magyarázom neked édesen.* - Lehet ő már akkor tudta mit érzek irántad, mikor még én sem...

MioDátum: Csütörtök, 2016.11.17, 21:44 | Üzenet # 658
Yaoista
- Helyes.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Puszillak meg.* - Ahogyan én sem szépségem.*Mosolyodom el lágyan.* - Enyém is, sőt szerintem egymással is megbeszélték.*Nevetek fel.* - Mindig is nagyon szeretek és szeretnek téged, a mi házunk a tiéd is, ez mindig is így volt, de a legjobb, hogy most közös otthonunk lesz.*Mosolyodom el, majd megcsókollak.* - Mesélj, milyen házba szeretnél lakni?

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 22:33 | Üzenet # 659
Yaoista
- Nem lepne meg. *Én is veled nevetek.* - Igen, ez így van, mint ahogy téged az én szüleim. *Mosolyodom el.* - Ez benne a legjobb. *Sosem hittem, hogy valaha ezt hallani fogom. Veled egy közös otthon. Csókod viszonozom, de vissza is húzlak még egyre.* - Igazából... fogalmam sincs. Mindig álmodoztam erről, de sosem hittem igazán, hogy megtörténik. *Magyarázom aranyosan és csak úgy bújok hozzád. Olyan boldog voltam.* - Mindig veled akarok lenni. *Suttogom és kicsit még csöndben bújok.* - Szeretnék egy nagy nappalit, egy szép hálót.... *Kezdem el mondani.* - Szerintem jó lenne, ha úgymond lenne mindkettőnknek egy dolgozószobája. Egy szép keret Luckynak, ahol lenne egy hintaágy és össze tudnánk bújni rajta. *Rád pillantok és elmosolyodom.* - Te mit szeretnél?

MioDátum: Hétfő, 2016.11.21, 00:34 | Üzenet # 660
Yaoista
- Igen.*Mosolyodom el. Nincs ellenemre, hogy visszahúzol és tovább csókollak.* - Pedig most megfog.*Cirógatom meg az arcodat, majd figyelmesen végighallgatlak.* - Jól hangzik, főleg a hintaágy.*Kuncogok, arra én nem gondoltam.* - Pont így csak nem volt meg a hintaágy, de a többi stimmel, bár van konkrét elképzelésem, szóval te most olyat mondtál, ami alapból van.*Nevetek fel.* - A kutyuskánk már meg van hozzá.*Simogatom meg, majd elmesélem, hogy milyennek képzeltem és benne vannak olyan dolgok, amiket te szeretsz, bár elég egyező az ízlésünk.* - Kórházhoz közel, hogy ne keljen sokat dolgoznod, de egyben jó lenne egy park is, ahol Luckyval ellehetnénk.*Fejezem be.* - Elég sok pénzem van félrerakva, bár ki kell egészíteni, meg kitudja mennyi megy el a kezelésekre, de erre nem is gondolok.*Nem akarok elrontani a hangulatot.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.27, 23:41 | Üzenet # 661
Yaoista
- Reméltem is, hogy tetszeni fog. *Mosolyodom el.* - Igen? Mi az elképzelésed? *Nem is gondoltam rá, hogy te ilyeneken agyalsz, hogy milyen házunk lenne.* - Igen, bizony. *Én is megsimogatom, imádtam Luckyt. Csöndesen hallgatlak és nagyon tetszik minden, amit mondasz.* - Meg fogjuk találni... vagy veszünk egy telket és felépítjük magunk. *Puszillak meg. Biztos voltam benne, hogy megoldjuk.* - Drágám... először is, nekem is van tartalékom, szóval megoldjuk. A másik pedig, hogy egy fityingedbe nem kerül a kezelés. Ha hálálkodni szeretnél nekem, akkor elég ha csókolgatsz. *Kuncogok, bár én egyébként sem fogadtam el soha semmit, legfeljebb egy tábla csokit vagy ilyesmit.*

MioDátum: Péntek, 2016.12.02, 12:31 | Üzenet # 662
Yaoista
- Veled élhetek együtt, már miért ne tetszene?*Mosolyodom el.* - Jól hangzik, addigra már ismét erős leszek.*Feszítek be.*  - Igen tudom, csak ki akarom bőven venni részem.*Mondom komolyan.* - Rendben van, de azért nem csak  te kezelsz vagy talán mást is csókolgassak?*Vigyorodom el pimaszul.* - Viccen kívül, akkor tényleg nem kell fizetnem?*Nem tudtam, hogy mégis mennyit állnak, bár tény, hogy a pénz az nem számít.* - Csak legyünk ezen túl.*Persze igazából sosem leszek túl rajta.* 

szela00Dátum: Szombat, 2016.12.03, 19:28 | Üzenet # 663
Yaoista
- Jogos. *Nevetem el magam.* - Most is az vagy. *Puszillak meg.* - Értem. *Szóval közös dolgokat akarsz, aminek én nagyon örültem.* - Neeee, mást ne. *Harapok finoman az ajkaidra.* - Tényleg nem. Ilyen esetekben a teljes költséget a katonaság fizeti. Minden katonánál így szokott lenni. *Magyarázom kedvesen.* - Túl leszünk. *Legalábbis annyira, hogy együtt éljünk. Tudtam, hogy sosem fogod magad túltenni a dolgokon és sosem lesz minden tökéletes, de téged akartalak. Nem akartalak elengedni, egyszerűen képtelen voltam rá.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.12.11, 19:51 | Üzenet # 664
Yaoista
- Köszi édes vagy.*Mosolyodom el.* - Na jó, akkor nem.*Adom elő, mintha ez annyira rossz lenne nekem, hiszem eszem ágában sincsen igazából mást csókolgatni.* - Értem, bár fizetnem kéne.*Mert akkor nem ilyen esetről lenne szó.* - Volt már dolgod hasonló esettel?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ezt, majd sokszor kell hangoztatnod.*Csókollak meg.* - Tényleg előre bocsánatot kérek a viselkedésemért.*Tudtam nem szükséges, de én akkor is akartam.* - Tudod te nagyon sokat erőt adsz, mert őszintén megvallva félek, hogy mit hozz a jövő.*Pedig ez sose volt rám jellemző.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.12.11, 23:37 | Üzenet # 665
Yaoista
- Helyes... én úgy se tudok betelni velük. *Kuncogok édesen. Csak megsimogatom a pofidat, átéreztem.* - Igen, volt. Összesen kettő, te vagy a harmadik. Fizikailag ők rosszabbul voltak, mint te. Az egyik egy férfi volt, akinek sajnos nem tudtam megmenti a lábát. Szilánkosra tőrt. Próbálkoztam mindennel, de sajnos amputálni kellett. Nehezen dolgozta fel, hogy elveszítette a lábát, de végül kilábalt. Ha jól tudom azóta családja van és sokat jár futni. *Mosolyodom el.* - A másik egy nő volt, más anyuka. Ő úgy érkezett hozzánk, hogy az egyik karját leszakította egy gránát. *Tűnik is el a mosolyom.* - Ő is felépült és a kisfia szerint nagyon menő, hogy az anyukája egy kiborg. *Mosolyodom el ismét.* - Mindketten szenvedtek poszttraumás stresszben, de egyik sem volt olyan súlyos, mint a te eseted. Ők sosem szakadtak el a valóságtól. *Bújtam hozzád.* - Nagyon... bánt, hogy én csak a tested tudom gyógyítani... és a lelked nem annyira, mint amennyire szükséges lenne.*Fúrom az arcom a nyakadhoz.* - Náluk összeszedtem némi tapasztalatot és konzultáltam is, hogy mi lenne a legjobb, de hozzád ez édes kevés. Igyekszem most minél többet olvasni és beszélni a téma szakértőivel, de még mindig nem tudok eleget. *Dühös voltam ezért magamra.* - Annyiszor mondom, amennyiszer csak kell. *Puszillak meg.* - Én mindig itt leszek melletted és neked, ne aggódj.

MioDátum: Péntek, 2016.12.16, 12:16 | Üzenet # 666
Yaoista
- Remélem sose fog változni.*Mosolyodom el. Figyelmesen hallgatlak, majd először csak megcsókollak.* - Azt nem mondom, hogy nem fogok aggódni, hiszen te is fogsz, de hogy itt leszel mellettem az nagyon sokat jelent és erőt ad hidd el.*Mosolyodom el, majd elkomorodom.* - Igen sajnos ez elég gyakori nálunk is volt ilyen eset, de őszintén jobban örülnék, ha velem is ilyen történik, még ha morbidul is hangzik.*Sóhajtok fel.* - Viszont, ami a legfontosabb, hogy te nem tehetsz semmiről. Az csak jó, ha még nem találkoztál ilyen esettel, az enyém nem sűrűn fordul el, ami azért jó.*Hiszen ezt senkinek nem kívánom.* - Elmegyek, majd terápiára és majd segít Jason is, csak még egy pici időt kérek. Tudom, hogy nem húzhatom a végtelenségig, de csak egy nagyon pici időt kérek jó?*Pillantok rád.* - Amint lábam rendbe jön annyira, hogy mozogni tudok, neki kezdek rendben?*Tudtam, hogy ha valamit megígérek, az úgy lesz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.12.18, 14:48 | Üzenet # 667
Yaoista
- Persze, hogy fogok, hiszen nagyon fontos vagy nekem. *Puszillak meg.* - Nekem csak az számít, hogy itt vagy. *Mosolyodom el.* - De segíteni akarok. *Meg akartam oldani minden problémát.* - Figyelj hősöm. *Ülök föl és szembe fordulok veled. Mielőtt bármit mondanék, csak közre fogom az arcod és adok egy eléggé érzelmes csókot.* - Lehet nem érzed úgy, de már így is rengeteget fejlődtél, hidd el. Az sem baj, ha még nem állsz készen. Igaz, nem húzhatod a végtelenségig, ezért mondtam a veterán gyűlést. *Közben elkezdek visszahelyezkedni.* - Rendben. *Örültem az ígéretednek nagyon. Gyöngéden cirógatlak csak és éreztettem veled, hogy mindig itt leszek neked.* - Ethan... szeretném ha tudnád, hogy nem tudsz olyat mondani, ami miatt már nem kellenél nekem, oké? *Pillantok a pofidra.*

MioDátum: Kedd, 2017.01.03, 21:16 | Üzenet # 668
Yaoista
- Ahogyan te is nekem.*Mosolyodom el.* - Segítesz is, ha kell ezerszer mondom el, velem vagy és szeretsz, ezzel nagyon sokat segítesz, nélküled nem menne.*Mondom komolyabban.* - Minden egyes szavad lesem.*Mosolyodom el és a csókodat viszonozom, majd figyelmesen hallgatlak.* - Neked elhiszem.*Puszillak meg.* - Ezt jó tudni vagyis bíztam benned, de jó a megerősítés.*Ölellek szorosabban magamhoz.* - Mesélj nekem, mik történtek veled.*Hiszen van miről beszélned.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.07, 21:38 | Üzenet # 669
Yaoista
*Elmosolyodom szavaidra, majd adok egy puszit.* - Ennek én csak örülök, ha már ezzel is segítek. *Olyan jó volt veled lenni. Örültem, hogy elhiszed nekem, boldoggá tett.* - Bármikor elmondom neked újra és újra. *Bújok hozzád. Mindig veled akartam lenni és melléd bújni.* - Húú... mindenféle. *Kuncogok és elkezdek beszélni neked mindenfélét.  Leginkább az egyetemről, hiszen az előtte lévő életemről mindent tudtál. Elmondtam pár dolgot az exeimről is, de nem sokat. viszont egy dolgot leszűrhettél belőlük: rád hasonlítottak.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.08, 16:23 | Üzenet # 670
Yaoista
*Figyelmesen hallgatlak és nem egyszer felnevetek a történeteiden. Végigcirógatlak és csak úgy iszom a szavaidat. Feltűnik, hogy akikkel voltál azok rám hasonlítottak és ez nagyon édes tőled.* - Mostantól ismét közös kalandjaink lesznek.*Csókollak meg.* - Tényleg nagyon várom már, olyan jó lesz és persze a családommal is lenne. Tényleg valakivel tartod a kapcsolatot a gimiből?*Jut eszembe.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 15:25 | Üzenet # 671
Yaoista
*Nagyon tetszett, ahogy nevetsz, imádtam.* - Igen, de még mennyi. *Nyújtom el csókodat.* - Csak még a kiskutyánk is velünk lesz. *Mint egy család.* - A családod nagyon vár haza, legalábbis anyukád biztos. Vele beszélgettem. Biztos be is jön hozzád nemsokára. Írtam neki, hogy most már tud veled beszélni nyugodtan. *Simogatom meg a pofidat.* - Nem, nem tartom folyamatosan, de ha valakivel összefutok, mindig beszélünk azért pár szót. Na meg ha van valami találkozó, arra ha tudok, elmegyek. *Magyarázom, de közben folyamatosan simogatlak és bújok. Kicsit olyan voltam, mint aki fél, hogy eltűnsz mellőle.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.22, 20:57 | Üzenet # 672
Yaoista
- Igen pontosan.*Simogatom meg.* - Apa is, csak tudod, még ha nem is látszik, de őt alapból az egész katonaság jobban megviselte és ezt most főleg, de telefonon beszéltem vele és legközelebb jön anyával, jó lesz látni őket nagyon, főleg hogy már magam vagyok.*Nagyon hiányoztak.* - És rólam kérdeztek?*Hiszen ki mástól kérdeznék, ha nem tőled, mindig együtt voltunk.* - Édes vagy nagyon.*Puszillak meg és persze én is folyton simogatlak.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.01.25, 19:05 | Üzenet # 673
Yaoista
- Igen, sejtettem. *Mosolyodom el.* - Biztos vagyok benne, hogy sírás lesz. *Kuncogok kicsit, mert én ennek csak örültem.* - Igen, kérdeztek. *Bólintok.* - De sosem mondtam nekik semmit. *Amúgy se lett volna mit, meg persze bántott, hogy annyit tudok, mint ők.* - Ha lesz idén is, valószínűleg te is fogsz tudni jönni. Mehetnénk együtt. *Pillantok a pofidra.* - Jó lenne. *Csókollak meg lágyan.* - Most miért? *Kérdezem, mert nem tudtam, hogy most éppen miért vagyok édes.*

MioDátum: Hétfő, 2017.01.30, 21:02 | Üzenet # 674
Yaoista
- Én is, így gondolom.*Nevetek fel.* - Az majd kiderül vagyis legyek jól, csak tudod azt nem akarom, hogy kérdezzenek és hasonlók, de ez még messzebb van, akkor majd kiderül, hogy megyek e vagy sem.*Cirógatom meg az arcodat.* - Azért igyekezni fogok oké?*Suttogom az ajkaid közé.* - Csak, mert édes vagy. Nincsen különösebb oka, te így születtél, szóval alapból édes vagy, csak ezt tudod fokozni.*Nevetek fel.* - Az csókod is édes, ahogyan minden más porcikád, már nagyon várom, hogy még jobban elolvadjál tőlem.*Suttogom füledbe búján.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.02.01, 19:06 | Üzenet # 675
Yaoista
- Rendben, nem akarok erőltetni semmit. Rajtad áll. *Puszillak meg, hiszen ez volt a legfontosabb.* - Tudom, hogy igyekszel hősöm. *Tényleg éreztem.* - Óh, értem. *Nevetek veled, ez tőled volt aranyos gondolat, de tetszett. A fülemre kicsit megremegtem, annyira erotikus volt, ahogy mondod a dolgokat.* - Nem hiszem, hogy meg kell magad majd erőltetned. *Kuncogok édesen és a nyakadba csókolok, majd én hajoltam a füledhez.* - Alig várom, hogy a méretes barátod bennem legyen. *Nyalok is bele.*

Keresés: