2025.07.20, Vasárnap, 10:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.04.20, 00:54 | Üzenet # 701
Yaoista
*Bólintok, hogy mindent megteszek, mégis úgy éreztem, nem elég. Még többet kellene. A szemedbe nézek én is és nem tudtam kimondani. Nem tudtam a szemedbe hazudni. Picit nedves lesz a szemem, de nem folytak le könnyeim.* - Képtelen vagyok ezt mondani... *Nagyon ki voltam. Kicsit megremegett a kezem, ahogy fogtam a tiéd.* - De nem fogom hagyni, hogy bezárjanak. *Ezt viszont komolyan gondolom.* - Akkor inkább tartalak magam mellett, ahol én tudok rád vigyázni. *Már képtelen lettem volna elengedni téged. Bármennyire fájdalmat okozna, akkor sem hagytalak volna el.* - Ha nem engednék, akkor inkább hagynám az orvoslást és melletted lennék.

MioDátum: Vasárnap, 2017.04.23, 16:47 | Üzenet # 702
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nagyon szépen kérlek, hogy ne gondolj hülyeségekre. Mindent megteszel és kész.*Mondom komolyan.* - Nem akarlak gyötörni kicsim, de tudnom kell.*Törlöm meg a szemeid. Ismertelek, hogy ezt fogod mondani és pont ezt nem akartam.* - Én pont az ellenkezőjét akarnám.*Suttogom, majd megcsókollak remegő ajkakkal.* - Küzdeni fogok nagyon nagyon.*Suttogom füledbe a csók után és szorosan ölellek.* - Mindent megfogok tenni, hogy ez ne történjen meg és ketten együtt, ezen is túl leszünk.*Másként nem történhet.* - Nem akarok erről többet beszélni.*Mindketten érzékelni fogjuk, ha romlik az állapotom, de tényleg ne történjen meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.04.24, 01:04 | Üzenet # 703
Yaoista
- Túl jól ismersz. *Mosolyodom el egy picit.* - Tudom, tudom. *Ismételgetem halkan.* - Ethan... tudom, hogy miért mondod ezt, de... senki más felé nem tudok ilyen komolyan érezni... csak veled vagy boldog. *Már nem tudtalak volna úgy elengedni, mint régen. Képtelen lettem volna rá. Annál őrültebben szerettelek.* - Nem is kételkedtem. *Mondom csókod után és bújtam hozzád.* - Igen... túl leszünk... aztán együtt élünk, amíg meg nem halunk. *Semmi pénzért nem engedtelek volna el.* - Én sem. *Én leszek az első, aki észreveszi, a romlik az állapotod.* - Azért még annyit... lehet nem veszed észre úgy a fejlődést... de tudod... pár hete elutasítottad, hogy mesélj bármit is. Nem rég pedig nagyon sokat meséltél nekem. Ez hatalmas dolog. *Csókollak homlokon, majd az ajkaid.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.07, 17:05 | Üzenet # 704
Yaoista
- Ahogyan te engem.*Puszillak meg.* - Kicsim tudom jól, de ha ez megtörténne az már nem én lennék és azt akarom, hogy éljél.*Hiszen akkor mellettem már nem lenne életed.*- De megértelek, én is így tennék, de mint mondtam, ez nem fog megtörténni.*Nem lehet vége így az életünknek.* - És még azon túl is.*Mosolyodom el.*- Igaz és ha a rosszról is tudok beszélni, az még jobb jól.*De erre még nem vagyok felkészülve.* - Mit szeretnél elsőre csinálni, miután kijöhetek? A szeretkezést leszámítva.*Vigyorodom el.*- Nagyon várom már, hogy szeresselek és ne csak az álmaiban vagy a gondolataiban.*Csókollak meg.* - Remélem nem okozok, majd csalódást.*Kis félsz van bennem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 23:36 | Üzenet # 705
Yaoista
*Nem mondtam semmit arra, hogy éljek. Nélküled nem tudnék.* - Igaz. *Mosolyodom el picit, majd elpirultam.* - Igen, de nem kell siettetni semmit. *Cirógatom meg a pofid.* - Pedig azt. *Nevettem el magam.* - Elmenni egy randira. *Nézek rád édesen.* - Megnézni egy filmet, elmenni vacsorázni... csak egy egyszerű randit szeretnék. *Olyan jó lenne. Nem gondolkozni semmin, csak jól érezni magunkat.* - Én is nagyon várom már... Múltkor is már reggel alsónacit kellett cserélnem. *Kuncogok, amit csókodra hagyok abba.* - Hát... az ízelítőből kiindulva, amit kaptam... nem hiszem, hogy aggódnod kéne. *Már akkor olyat éreztem, amit még sosem.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.05.18, 10:55 | Üzenet # 706
Yaoista
- Azért csalódtam volna, ha nem ezt mondod.*Nevetek fel.* - Rendben, akkor ez lesz. Régen is sokat jártunk így, csak az nem randi volt, bár sokszor annak képzeltem.*Vallom be.* - Mesélj mit álmodtál.*Vigyorgok.* - Akkor jó, de majd őszinte ítéletet kérek, bár senki nem panaszkodott még rám és gondolom rád se.*Ebben biztos vagyok.* - Azért utálom a pasikat, akikkel együtt voltál, mint régen a csajokat.*Nevetek fel, de komolyan gondolom.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.05.20, 17:32 | Üzenet # 707
Yaoista
- Én is sokszor. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Hát... amit múltkor műveltünk csak nem lett vége ott, ahol abbahagytuk. *Kuncogok.* - Nem hiszem, hogy gond lesz. *Lágyan megcsókoltalak.* - Nem azért... de nekem még senkivel se működött így a kémiám. Egyszerűen... mindig kicsit izgatott vagyok melletted. *Mással még sosem éreztem ezt.* - Ne aggódj, kölcsönös. *Nevetek veled.* - Erről jut eszembe... *Pillantok az arcodra.* - Jamesszel volt valami? *Kérdezem picit féltékenyen.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.28, 20:09 | Üzenet # 708
Yaoista
- Hamarosan nem fogjuk abbahagyni.*Már nagyon várom.* - Te leszel a jutalmam, amikor meggyógyulok.*Mondom édesen és a csókodat viszonozom.*  - Akkor jó, bár a testünk összepasszol.*Attól még izgulok, de ez szerintem természetes.* - Ezzel én is így vagyok szépségem.*Csókollak meg most én.* - Akkor jó.*Vigyorgok, majd felnevetek.* - Ez most, hogy jött? Különben nem vagyis megmondta az elején, hogy szívesen megdugna, de közöltem vele, hogy esélytelen, hogy én legyek alul, utána meg barátok lettünk pluszban, de azért szeret beszólogatni.*Vigyorodom el.* - Csak nem féltékeny vagy? Meg kell hagyni, azért jóképű pasi nem?

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.06, 23:05 | Üzenet # 709
Yaoista
- Még ismétlünk is. *Vigyorgok, hiszen egyszer biztos nem lesz elég.* - Pontosan. *Mosolyodom el én is.* - De még hogy. *Értek egyet.* - Akkor jó, örülök, hogy nem csak én vagyok nonstop kanos kicsit. *Kuncogok, amit csókodra hagyok abba.* - Mindenkire az vagyok, aki veled lehetett. *Közlöm veled és megcsókoltalak.* - Igen, jóképű és kedves nagyon. Látszódott, hogy mennyire aggódik érted. *Cirógatlak finoman.* - Egyébként, ha én szeretnék néha felül lenni, azt sem engednéd? *Pusztán kíváncsi voltam, mert nekem mindegy volt, meg hát azért kettőnk közül egyértelmű volt a helyzet. Az más, hogy néha én voltam felül, de ott olyan is volt a partnerem.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.08, 11:24 | Üzenet # 710
Yaoista
- Mondtam már, hogy mennyire szeretek ismételni?*Vigyorodom el kajánul.* - Melletted az lenne a fura, ha nem lennék folyton kanos.*Kuncogok.* - Ahogyan én is, de már nem kell, hiszen végre együtt vagyunk, bár igaz egy kis természetes féltékenység belefér.*Mosolyodom el és a csókodat viszonozom.* - A marcona külső egy érzékeny lelket takar, csak ezt jól tudja titkolni.*Nevetek fel.* - Huu micsoda kérdések.*Nevetek fel.* - Sose érdekelt a fordított helyzet, de ha rólad van szó, akkor nem tudok nemet mondani, szóval ha szeretnél olykor lehetek alul, bár nem tudom elképzelni a helyzetet és remélem nem veszed sértésnek.*Csókollak most meg én.* - Szóval szeretnél leteperni nyuszikám?

szela00Dátum: Szombat, 2017.06.10, 22:27 | Üzenet # 711
Yaoista
- Bíztam benne. *Simítok végig az ajkaidon, majd csak elnevettem magam.* - Úgyis az leszek, ahogy te is. El a kezekkel tőled. *Suttogom füledbe a végét, majd megcsókoltalak. Lehet nem mondtam ki, hogy szeretlek, de annál jobban éreztettem veled.* - Értem. *Mosolyodom el, utána csak kíváncsian hallgattalak. Csókod viszonozom, majd elnevettem magam.* - Igen, sőt le is foglak, nem is egyszer. *Vigyorgok, hiszen nem csak úgy lehet felül, hogy én vagyok benned.* - De igazából én se tudom elképzelni, hogy én legyek az aktív. *Puszillak meg.* - Mármint... szóval voltak olyan barátaim, akiknél én voltam felül, de fordítva jobban szeretem. Ha pedig rólad van szó... *Csókolok a nyakadba.* - Alig várom, hogy magadévá tegyél. *Nyalok bele füledbe, majd kicsit elhúzódtam.* - Ne haragudj... *Kezdett melegem lenni és látszódott is rajtam, picit piros voltam.* - Mintha az önfegyelmem elfújták volna. *Sóhajtok egy nagyot, majd csak nevetek.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.15, 22:49 | Üzenet # 712
Yaoista
- Ott a pont.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Imádom, ahogyan az édes kis hangoddal a fülembe suttogsz.*Mindig megborzongok tőle.* - Azért reméltem is.*Bár attól nem kell tartanom, hogy nem fogsz te kezdeményezni. Figyelmesen hallgatlak és azért örülök, hogy te is így vélekedsz, de neked tényleg engednék olykor.* - Zene füleimnek, a többi testrészemről pedig nem nyilatkozom.*Vigyorodom el, ami morranásba megy át.* - Nem haragszom, nekem is nagyon nehéz visszafogni magam.*Markolok bele a popsidba.* - Ohh ne is mond, lassan már azt se tudom, hogy mi az.*Suttogom az ajkaid közé és végül megcsókollak, de igen csak hevesen, a popsidat pedig nem engedem és amennyire tudlak magamhoz húzlak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.06.18, 00:26 | Üzenet # 713
Yaoista
*Elnevettem magam azon a szövegen, hogy zene füleidnek. Mindig is mókamester voltál.* - Csak nem akarlak felhúzni. *Magyarázom és nyögtem egyet halkan a popsimra.* - Valami fogalom. *Kuncogok és egyre hevesebben csókoltalak. Simultam is rendesen és mikor elválunk, csak félig lehunyt pillákkal nézek rád.* - Annyira finom. *Bújok oda még jobban és érezhetően nagyon fel voltam hevülve.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.19, 22:30 | Üzenet # 714
Yaoista
- Én sem akarlak téged, de lehetetlen ellenállni neked.*Mondhatni kész kínzás.* - Igen valami fogalom.*Nevetek fel.* - Túlságosan is finom.*Csókollak meg ismét és magamra húzlak.* - Egy kicsit játszhatnánk nem gondolod? Nem erőltettem magam, csak óvatosan.*Nyúlok be az alsódba és egyik ujjammal finoman végigsimítok a bejáratodon.* - Mit mondasz?*Kezdem el a nyakad csókolgatni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.22, 12:18 | Üzenet # 715
Yaoista
*Nagyon megértettelek téged.* - Igen... *Motyogom édesen. Hagytam magam és helyezkedtem, ahogy szeretted volna. Még időm sincs válaszolni, már megérzem az ujjad a bejáratomnál, amire kicsit megremegtem és még nyögtem is egy aprót. Igazából már egyszerűen nem tudtam magam visszafogni.* - De tényleg nem erőltetheted meg magad. *Motyogom halkan, majd szenvedélyesen esek ajkaidnak. Annyira kívántalak csak úgy kalapált a szívem. Igazából a helyzethez képest elég jól bírjuk. Lemásztam rólad és levetkőztem, na meg rajtad is felhúztam a kórházi köntöst, mivel még abba kellett lenned.* - Szép... *Suttogom, ahogy visszamászok föléd és végigsimítok a hasadon. Kissé zavarban voltam, amit próbáltam leplezni, de hát a világos bőröm és hajam csak jobban kiemelte a pirosságom.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.26, 18:40 | Üzenet # 716
Yaoista
- Mérnek neked ellentmondani?*Vigyorodom el, mint egy kisfiú, de tényleg viselkedni fogok.* - De neked is viselkedned kell.*Jegyzem meg a csókod után.* - Már amennyire a helyzet engedi.*Kuncogok.* - Annyira gyönyörű vagy.*Maga a látványod elég ahhoz, hogy felizguljak.* - Meg kell hagyni, hogy ilyenkor nagyon jó a köntös, bár nem ez a funkciója.*Mondjuk ez már mellékese.* - Örülök, hogy tetszik.*Sokkal izmosabb vagyok, mint anno, de akkor legalább nem voltam tele hegekkel, bár lehetne sokkal rosszabb a helyzet, sőt valamelyik még szexisé is tesz.* - Megint tiszta vörös az arcod, sőt szinte már a füled is.*Rágcsálom meg.* - A pucérság vagy a helyzet miatt van esetleg is - is?*Kérdezlek, de közben a feneked markolászom és a nyakadat csókolgatom.* - Mennyire mozoghatok?

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:12 | Üzenet # 717
Yaoista
- Neked annyi lenne. *Nevettem el magam.* - Én viselkedem. *Mosolyodom el. Bókodra tovább pirulgatok.* - Többfunkciós. *Kuncogtam el magam.* - De még mennyire. *Igazából engem kicsit se zavartak a hegeid.* - Már szépen begyógyultak. *Állapítom meg, hiszen még sok volt, ami gyógyulóba volt, mikor idekerültél. Fülemre és szövegedre kicsit megremegtem. Nyakamra már a hangom is kiengedtem és halkan nyögtem egyet-kettőt.* - Mint egyébként. Csak a lábad ne terheld. *Például egyébként is nyugodtan felülhetsz, amíg nyújtva van a lábad. A szemeidbe nézek és hosszan megcsókollak, már ennyitől félig kemény voltam.*

MioDátum: Kedd, 2017.06.27, 19:28 | Üzenet # 718
Yaoista
- Más helyzetben játszhatunk ilyet.*Vigyorgok.* - Tudom megint én viszlek bele a rosszba.*Nevetek fel.* - Azért nem visszük haza, de az orvosi köpenyed igen.*Vigyorodom el kajánul.* - Nekem is szerezhetnél és a doki bácsi, majd jó mélyen meghőmérőzi a kis pácienset.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Mennyire várom már.*Nyomom a farkam a popsidnak.* - Rendben.*Viszonozom a csókodat, óvatosan megfordulok veled.* - Annyira szép vagy.*Mérlek végig, majd az egyik mellbimbód kezdem el csókolgatni és a félig merev farkadra simítok.* - Imádom, hogy ilyen hatással vagyok rád.*Harapom meg finoman a kis rózsaszín bimbódat.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 07:04 | Üzenet # 719
Yaoista
- Bizony. *Kuncogok. Szövegedre elpirulok, de azért engem se kell félteni.* - Biztos, hogy lázas leszek és szükségem lesz egy speciális injekcióra. *Csókollak meg szenvedélyesen.* - Alig várom. *Simítom én is a popsim rendesen. Hagytam, hogy megfordulj velem, majd elmosolyodom.* - Te pedig nagyon helyes... *Mellbimbóm se perc alatt megkeményedett.* - Még milyennel leszel... *Nyögök édesen, de azért visszafogom a hangom, nem akarom, hogy meghalljanak. Isteni, ahogy simogatod a farkam, nagyon hamar felállt teljesen. Harapásodra kicsit jobban megremegtem.* - Olyan jó érzés... *Simítok végig a karodon.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.07.02, 19:23 | Üzenet # 720
Yaoista
- Ahogyan mondod perverz kis nyuszikám.*Suttogom az ajkaid közé és a csókod forrón viszonozom.* - Örülök, hogy tetszem.*Vigyorodom el fülig, mint régen.* - Hamarosan kiderül.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Még jobbá teszem szépségem.*Nyalok végig a farkadon.* - Nagyon finom.*Nyalok rajta ismét végig rajta.* - Mond, hogy szopjalak le.*Pillantok rád kajánul.* - A te szádból akarom hallani.*Imádok veled játszani.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 21:27 | Üzenet # 721
Yaoista
*Hát mosolyodtól még jobban oda voltam. Egyszerűen olyan jóképű voltál, hogy az már nem fair.* - Bizony. *Nyalásodra megremegek édesen. Finoman a fejedre simítok és pirosan rád nézek.* - Hogy mi? *Oké, szoktam perverz szöveget nyomatni, de általában magamtól, nem kérésre.* - Perverz. *Teszem is szóvá. Kicsit elfordítom a tekintetem és szégyenlősen megszólalok.* - Kérlek... szopj le... *Lihegem, mert nagyon fel voltam forrósodva.*

MioDátum: Hétfő, 2017.07.03, 18:17 | Üzenet # 722
Yaoista
- Jól hallottad.*Vigyorgok, nem számítottam arra, hogy ennyire zavarban leszel.* - Igen az vagyok, sőt fogalmad sincs róla, hogy mennyire.*Még nem lendültem be igazán.* - Bocsi, de nem hallottam jól. Megtudnád ismételni, hogy biztos legyek a dolgomba? Mert lehet, hogy ezt...*Végignyalok a farkadon.* - nem is akarod.*Vigyorgok pimaszul. Túl édes vagy így muszáj folytatnom a játékot.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 20:34 | Üzenet # 723
Yaoista
- Annyira érzem, hogy ezt még megszívom. *Nevettem el magam, mert persze tudtam, hogy nagyon is élvezni fogom.* - Dehogynem hallottad. *Motyogom édesen, majd hangosan felnyögtem, mire rögtön eltakartam a szám.* - Gonosz... *Lihegem neked. Finoman az arcodra simítok és most a szemedbe néztem.* - Ké-kérlek... szopj le... *Még mindig elég halkan mondtam, rák vörös volt az arcom.*

MioDátum: Hétfő, 2017.07.03, 22:50 | Üzenet # 724
Yaoista
- Te is tudod, hogy élvezni fogod.*Olyat nem tennék, ami neked nem jó.* - Mondom, hogy nem. Most mégis miért hazudnék neked?*Nézzek rád ártatlan kiskutya szemekkel, de a vigyorgom nem tudom lekaparni, na meg tudom, hogy nem veszed be a dumám.* - Még a végén meghallanak minket doktor úr.*Kuncogok.* - Ugyan csak egy picit.*Vigyorodom el.* - Annyira édes vagy.*Csókollak meg.* - Szóval azt szeretnéd, hogy leszopjalak?*Ez már csak költői kérdés.* - Akkor megkapod.*Kapsz még egy csókot, majd a farkadhoz visszatérve végignyalok rajta.* - Megkapod a jutalmad.*Kezdelek el szopni.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.07.05, 22:50 | Üzenet # 725
Yaoista
- Igen. *Mosolyodom el édesen.* - Pont azért, mert gonosz vagy. *Motyogom aranyosan, zavarba hozott a helyzet.* - A te hibád... *Ha lehet, még pirosabb lett a pofim, sőt már a füleim és a vállam is. Amennyire csak elpirulhat egy ember, annyira elpirultam. Csókod még el is húzom, olyan finom volt és csak keményebb lettem.* - Igen. *Pillantok az arcodra. Újabb csókod is kiélvezem. Mikor végre a szádba veszel és szopni kezdesz, kicsit hangosabb leszek. Oda is kapom a kezem, de még így is nagyon hallani a hangom. Megfogtam a takaród és ráharaptam, ez már segített és csak halk nyöszörgés hallatszott. Nagyon jó érzés volt.*

Keresés: