2025.07.20, Vasárnap, 05:49
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

MioDátum: Péntek, 2017.07.07, 15:21 | Üzenet # 726
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Szereted te, hogy ilyen gonosz vagyok.* - Tudom, tudom.*Virul is a fejem rendesen.* - Szerintem rajtad kívül senki nem tud, így zavarba jönni.*Hihetetlen, hogy mennyire édes vagy.* - Hamarosan nem kell visszafognod a hangod, bár ebben is meg van az izgalom.*Saját orvosod leszopod a kórterembe, azért ez elég izgalmas, erre gondolva, annyira nem kiakasztó a helyzet, hogy miért is vagyok itt.* - Annyira finom vagy.*Nyelem tövig a farkad*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 21:39 | Üzenet # 727
Yaoista
- Rajtad kívül senki nem tud így zavarba hozni. *Fordítom kicsit félre a tekintetem.* - Már alig várom... *Az biztos, hogyha kikerültél, amint betettük a lábunk a lakásomba, már a hálószobámba foglak vonszolni.* - Remélem ahh... azért néha meglátogatsz. *Jó lett volna, ha néha meglepsz. Biztos szakítottam volna rád időt. Teljesen odavoltam abban a pillanatban, hogy tövig bekapod a farkam. Annyira jó érzés volt.* - Hősöm... *Remegek szinte..*

MioDátum: Szombat, 2017.07.15, 12:20 | Üzenet # 728
Yaoista
- Ez zene füleimnek és ne is változzon.*Lehelem a füledbe.* - Szavak nincsenek rá, hogy mennyire várom.*Egyre jobban és jobban kívánlak.*  - Ebben biztos lehetsz, sőt lehet meg is kell vizsgálnod egy - két testrészemet.*Vigyorodom el kajánul.* - Annyira szexi és édes vagy.*Nem bírok veled betelni.* - Felfoglak falni.*Szoplak hevesen tovább és a golyóid is simogatni kezdem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 18:49 | Üzenet # 729
Yaoista
- Ennyi év alatt nem változott... *Remegek meg hangodra. Éreztem rajtad a vágyat irántam, hogy kellek neked és kívánsz. Ez csodás volt. Örültem, hogy akarsz engem.* - Szívesen... *Nevettem el magam.* - Falj fel... teljesen. *Hevesebb szopásodra még jobban nyögtem. Mikor golyóim is simogatni kezded, véletlen löktem egyet, olyan jó érzés volt.* - Ethan...ahh... *Annyira más volt, ahogy kényeztettél. Sokkal többet jelentett, mint bárkivel a szex.*

MioDátum: Hétfő, 2017.07.17, 00:16 | Üzenet # 730
Yaoista
- Ohh már alig várom.*Hozzád szívesen jövök be, akkor is ha nem történik semmi.* - Annyira kívánatos vagy.*Kőkemény vagyok, senki nem tudta elérni, hogy pusztán ennyitől felizguljak.*  - Ez tényleg kínzás, de megéri kivárni.*Együtt vagyunk és csak ez számít, a többi meg ráadás.* - Ideje, hogy máshol is megkóstoljalak.*Feltolva a lábaid végignyalok a lyukadon.* - Hogy remeg, pedig még semmit se csináltam.*Vigyorgok, majd nyalni kezdelek.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.07.18, 23:24 | Üzenet # 731
Yaoista
- Nagyon kívánlak... *Rám is volt írva. Azt nem láttam, hogy te is kemény vagy, de azon a végén úgy is segítek.* - Kicsit maochista... vagy. *Kuncogok és nyögök vegyesen. Hagytam, hogy feltold a lábaim, sőt még megragadva a combjaim, segítettem is tartani. Elpirultam szavaidra, majd beharaptam a szám, hogy egy nagyobb nyögést visszafojtsak. Nagyon jó érzés volt, amit műveltél velem.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.07.20, 11:35 | Üzenet # 732
Yaoista
- Igen tudom, ahogyan én téged.*Ide nem kellenek szavak, egyértelmű mindkettőnk részéről.* - Miattad megéri.*Vigyorodom el.* - Olyan érzékeny vagy.*Benyálazom az ujjaimat.* - Lazíts.*Lassan egyet feldugok és rögtön a gyönyörpontod kezdem el izgatni és ismét szopni kezdelek. Azt akarom, hogy minél jobban élvezd.* - Nem fáj?*Pillantok rád, bár nem úgy tűnik, de biztosra akarok menni.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.07.21, 00:07 | Üzenet # 733
Yaoista
- Ne csodálkozz...  *Bólintok és lazítok is. Kicsit se fáj, ahogy bedugod az ujjad és igen ügyesen találtad meg rögtön az érzékeny pontom, amire hátravetettem a fejem. Farkamra még jobban ki lettem és nyögtem rendesen. Aléltan nézek rád és elmosolyodom.* - Egy kicsi se... folytasd. *Kérlek meg édesen. Annyira oda voltam, hogy már az is megfordult a fejembe, hogy meglovagollak és nem érdekel, de aztán eszembe jutott, hogy szép legyen és sokat számít.* - Ethan... *Nyögöm neved.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 19:42 | Üzenet # 734
Yaoista
- Akkor jó szépségem.*Olyan gyönyörű látványt nyújtasz.* - Mondjad szívem.*Nyomom fel még egy ujjam és hevesebben szoplak.* - Csak úgy szívod magadba, de jó lesz, amikor a farkam lesz bent benned jó mélyen.*Vigyorodom el kajánul. Addig kényeztetlek, amíg el nem mész.* - Ez fincsi volt.*Nyalok le rólad mindent.* - Leszopsz, akkor te is? Kőkemény vagyok.*Veszem elő a farkamat.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 23:37 | Üzenet # 735
Yaoista
*Még hangosabban nyögtem fel és hirtelen be is fogtam a szám.* - Annyira... akarlak. *Nem is kellett sokat munkálkodnod rajtam és elélveztem. Rengeteg jött ki. Néha még sóhajtottam egyet, ahogy letakarítasz. Aléltan pillantok rád és elmosolyodom.* - Szeretnéd? *Helyezkedek el és finoman végig nyalok makkodon.* - Meddig kapjam be? *Kacérkodok és finoman nyalogatlak csak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 21:04 | Üzenet # 736
Yaoista
*Hangodra csak elvigyorodom.* - Én is téged.*Sose kívántam még ennyire senkit, mint téged.* - Igen nagyon szeretném, ha leszopnál.*Nem esik nehezemre kimondani és zavarban se vagyok.* - Ameddig csak tudod nyuszikám, minél mélyebben annál jobb.*Nyögök fel picit.* - De kényszeríteni se akarlak.*Persze ezt tudod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 00:16 | Üzenet # 737
Yaoista
*Sejtettem, hogy ezzel téged nem hozlak zavarba* - Értem. *Mosolyodom el, de játszani akartam veled.* - Tudom hősöm. *Annyira édes voltál.* - Akkor ha csak ezt csinálom... *Kapom be kicsit a makkod és szórakozok.* - Akkor elég? *Kacérkodok veled egyre inkább.* - Hogy szeretnéd? *közben persze folyamatosan nyalogatom és szopogatom makkod.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.08.01, 11:23 | Üzenet # 738
Yaoista
- Elégnek nem mondanám, de nagyon jó.*Nyögök fel.* - Tudod te jól, én meg azt, hogy élvezed a játékot.*Vigyorodom el és a fejedre simítok.* - Alig várom, hogy hosszasan játszunk.*Nyalok végig az ajkaimon, már kőkemény vagyok.* - Azért kicsit jobban is bekaphatnád, a farkam éhezik a kicsi szádra.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.08.02, 20:49 | Üzenet # 739
Yaoista
- Még szép, hogy élvezem. *Mosolyodom el.* - Én is nagyon várom. *Nagyon tetszett a szexi nyalásodon.* - Tudod... a kicsi szám is éhezik a szép farkadra. *Lassan egyre jobban bekapom, míg nem tövig a torkomra engedtelek.* - Valahogy így gondoltad? *Kérdezem és tovább szoplak. Annyira élveztem, hogy kényeztethetlek. A jelenléted és az ízed érezni... csak úgy kalapált a szívem. Ameddig csak tudom, elhúzom, hogy kiélvezhesd, mert utána egy darabig megint nem lesz lehetőségünk ilyesmire. Mikor elmentél, minden csepped lenyeltem és még le is tisztítottalak a számmal.* - Jól esett? *Csókolok a nyakadba.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.08.03, 01:07 | Üzenet # 740
Yaoista
- Ezt örömmel hallja a szép farkam.*Vigyorgok, ami nyögésbe megy át.* - Igen pontosan így.*Nyögöm elégedetten. Nagyon élvezem, amit művelsz és ennek hangot is adok, nem fogom magam vissza, bár azért így is halkabb vagyok nálad. biggrin * - Isteni voltál.*Igen csak elégedett fejet vágok.* - Ne kímélj, mikor csinálhatjuk legközelebb?*Kérdezlek és megcsókollak.* - Olyan rossz, hogy ilyeneket kérdezni kell.*Sóhajtok fel.* - De ezen is túl leszünk.*Most tényleg egész pozitív a felfogásom.* - Mond csak boldog vagy?*Kérdezem hirtelen.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.04, 21:03 | Üzenet # 741
Yaoista
- Örülök. *Kuncogok, nagyon édes ez az elégedett tekinteted.* - Igazából most se lett volna szabad. *Csókollak meg hosszan.* - Az lenne az igazi, ha csak akkor csinálnánk bármi perverzet, miután kikerültél, de hogy adjak egy kis motivációt... *Gondolkozom el.* - Ha már ráállhatsz a lábadra. *Csókollak meg újra.* - Nemsokára nem kell és akkor támadsz le, mikor csak szeretnél. *Suttogom a füledbe.* - Túl bizony. *Felvettem legalább az alsóm, majd visszabújtam még hozzád. Nagyon meglepett kérdésed. Picit elhúzódtam, de csak annyira, hogy a szemedbe tudjak nézni.* - Sosem éreztem magam még ilyen boldognak. *Bújtok vissza és csak mosolyogtam.* - Te boldog vagy? *Kérdezek vissza.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.08.10, 01:18 | Üzenet # 742
Yaoista
- Akkor mikor nem lehet ismét?*Vigyorgok érted te miről van szó.* - Olyan finomak.*Suttogom az ajkaid közé.* - Ugyan kérlek most semmi perverzet nem csináltunk.*Kötekedem.* - Igen?*Már most tetszik.* - Hmm ez remekül hangzik.*Most én csókollak meg.* -  Elég nagy motivációt ad.*Persze nem csak emiatt küzdök, de tény hogy kellően motivál.* - Pedig pucéran vagy a legszebb.*Ölellek magamhoz.* - Ennek nagyon örülök.*Jó tudni, hogy ennyire boldog vagy. Nem mintha nem érezném, de jobb biztosra menni, még minden annyira új és törékeny.* - Igen az vagyok, amennyire lehetek a helyzethez képest.* - Ahogyan gyógyulok, csak boldogabb és boldogabb leszek.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 03:05 | Üzenet # 743
Yaoista
*Visszakérdezésedre azért elnevettem magam.* - Jogos, ez még nem perverz. *Vigyorgok. Csókod picit el is nyújtom, annyira tetszik.* - Örülök. *Puszillak meg. Persze tudtam, hogy nem csak ezért küzdesz, de azért örültem neki, hogy ennyire kívánsz engem.* - Tudom, de nem akarok megint felizgulni. *Mosolyodom el.* - Akkor jó. *Nagyon aggódtam, hogy nem leszel az velem. Lágyan csókollak, majd elmosolyodom.* - Nagyon igyekszem majd, hogy boldoggá tegyelek. *Simítok az arcodra és finoman cirógatni kezdem.*

MioDátum: Kedd, 2017.08.15, 20:00 | Üzenet # 744
Yaoista
- Tényleg nálad mi számít perverznek?*Kérdezem kíváncsian.* - Megértem és jobb is, mert én is felizgulnék.*Nevetek fel. A csókodat hosszasan viszonozom.* - Kicsim ezt nem rajtad múlik, hiszen már most boldogabb vagyok és ez csak fokozódik és fokozódik.*Mondom lágy hangon, majd egy kicsit elkomorodom.* - A többi nem rajtad múlik te is tudod.*Cirógatlak én is.* - Mesélj nekem még magadról.*Rólad akarok hallani és nem a történtekről beszélni és gondolni.* - Szeretek rólad hallani.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.08.17, 21:37 | Üzenet # 745
Yaoista
- Majd meg tudod időben, hősöm. *Nyalok végig kacéran az ajkaidon.* - Na látod. *Nevetek veled jóízűen.* - De én még azért próbálkozhatok, nem? *Cirógatom a pofid.* - Azért kicsit igen. Elvégre az orvosod vagyok, nemde? *Puszillak meg.* - Minden rendben lesz. *Nyugtatlak kedvesen.* - Mit szeretnél hallani? *Helyezkedek kicsit és a mellkasodra teszem a buksim.* - Bármit elmesélek neked. *Annyira jó volt érezni téged.* - Nem akarok kikelni. *Bújok még jobban.*

MioDátum: Hétfő, 2017.08.21, 00:30 | Üzenet # 746
Yaoista
- Rendben van, már kíváncsian várom. Van egy -  olyan érzésem, hogy perverz egy nyuszika vagy te.*Nyalok végig én is az ajkaidon.* - Azt mindig kicsim.*Mosolyodom el.* - Tudod jól, hogy mire gondolok.*Valamin senki se tudsz változtatni.* - Ha te mondod neked elhiszem.*Most is olyan sok erőt adsz, mint régen.* - Mindent, hiszen mégis csak 10 évről van szó.*Ölellek magamhoz.* - Maradj amíg csak tudsz.*Puszillak meg.* - Akkor mesélj el mindent.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.08.24, 23:11 | Üzenet # 747
Yaoista
- Egész jók a megérzéseid. *Kuncogok.* - Egyébként, ha most elkezdeném részletezni, megint beindulnánk. *Nevetem el magam, amit csak tettedre hagytam abba. Édesen elmosolyodom és örültem a hallottaknak.* - Helyes. *Puszillak meg.* - Igaz... néha még mindig olyan hihetetlen, hogy itt vagy és szeretsz engem... *Bújok jobban az ölelésedre.* - Nem is akartam hamarabb menni. *Kuncogok. Elgondolkozom, hogy mit is meséljek és végül úgy döntöttem, hogy mesélek neked Devanról és Asamiról. Hogy találkoztunk meg ilyesmi.* - Asamit egyébként kedvelni fogod, ő is kicsit nyers, de nem úgy, mint Devan. *A kezedért nyúltam és finoman összekulcsoltam az ujjainkat és adtam rá egy csókot.* - Nagyon tetszik, ahogy simogatsz. *Mosolyodom el lágyan.* - El is felejtettem mondani. Ha minden igaz, Rose jövőhéten kijöhet a steril szobából. *Lelkesülök be.* - Szedett fel egy keveset és már fel tud állni. *Látszik rajtam, hogy mennyire megkönnyebbültem.* - Végre használ a gyógyszer.

MioDátum: Szerda, 2017.08.30, 12:57 | Üzenet # 748
Yaoista
- Ismerlek.*Vigyorgok.* - Jogos és én is.*Nevetek fel.* - Pedig ez az igazság.*Csókollak meg. Figyelmesen hallgatlak, hogy miket is mesélsz.* - Említetted már.*Kuncogok.* - Tényleg annyira gazdag?*Kérdezlek.* - Nagyon kíváncsi vagyok rá és igazából Devanra is, jó lenne, ha idővel jóban lennék.*Erőltetni nem fogom, de jóban szeretnék lenni a barátaiddal, de ha Devannal nem is fog megtörténni, akkor legalább balhé ne legyen.* - Aaaron nem tudom, hogy mennyire áll közel hozzád, de vele biztos nem lesz gond.*Elsőre szimpatikus volt.* - Szerinted jól meg lesznek? Elég érdekes a kapcsolatuk.* - Nekem is nagyon tetszik, hogy simogathatlak.*Mosolyodom el.* - Tényleg? Ez remek hír, nagyon örülök neki.*Mosolyodom el boldogan, nagyon megkedveltem.* - Akkor már ő is meglátogathat engem, sőt lassan mehetünk együtt az udvarra, Akkor nem is fog visszakerülni? Múltkor kissé bizonytalan voltál vele kapcsolatban, de ez nagy előrelépés. Nagyon büszke vagyok rád.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.09.01, 21:30 | Üzenet # 749
Yaoista
- Még annál is gazdagabb. *Nevettem el magam.* - A szüleinek szállodalánca van, neki pedig egy nagyon jól menő hostklubja. Az, hogy rengeteg pénze van, nem leírás. *Mosolyodom el.* - Amúgy sznob is és rettentő arrogánsan tud viselkedni néha, de mindig figyel azokra, akiket kedvel. *Magyarázom neked.* - Jóban vagyunk és megölöm Daveant, ha bántani meri megint. *Morgom. Nagyon dühös voltam azért még mindig.* - Nehéz kérdés. Azon múlik, hogy Devan mikor adja be a derekát. *Ha nem kezdi el kínozni, akkor rendben lesznek.* - Akkor mindenkinek jó. *Kuncogok.* - Még azért nem, de afelé haladunk. *Mosolyodom el.* - Egyenlőre még azért az épületet nem hagyhatja el és Lucky-t se viheted még be. Egy picit még erősödnie kell. *Hatalmas remények voltak vele kapcsolatba.* - Remélem nem. Még visszaeshet, ezért nagyon kell figyelni. Külön csipogóm van csak hozzá. *Ha baj lenne, csak rohanni keljen, ne azt nézegetni, hogy kihez is menjek. Szavaidra elpirulok és elmosolyodom.* - Igyekszem... *Bújok jobban.* - Mindent megteszek értük... *Gondolok itt a betegeimre.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.09.03, 23:29 | Üzenet # 750
Yaoista
- Azta, akkor tényleg nagyon gazdag. Személyesen nem találkoztam még ilyen emberrel és nem hittem, hogy fogok.*Mondjuk sose érdekelt a pénz.* - Egyre kíváncsibb vagyok rá.*Mosolygok.* - De ugye semelyikkel nem volt semmi testiség?*Jó ezt tisztázni, ki tudja, hogy mi történt, amíg nem voltatok barátok.* - Miért ilyen? Fél elkötelezni magát? Külső szemmel jól mutatnak együtt. Szurkolok, hogy minden jól alakuljon.*Mosolygok.* - Rendben, csak szépen lassan, de ez is nagy előrelépés és biztos vagyok benne, hogy teljesen fel fog épülni.*Bizakodó vagyok.* - Tényleg nagyon jó orvos vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tudom kicsim ezt mondanod se kell, de te mindig ilyen kis gondoskodó voltál.*Mosolyodom el.* - Olyanokkal is, akik meg se érdemelték. Emlékezz vissza, hogy amikor elfajultak dolgok és verekedés lett, mert beszóltak neked, még a barmokat is kérdezted, hogy jól vannak e bunyó után.*Amire csak ki voltam, mert nem érdemeltek meg.* - Nem ismerek hozzád hasonlót.*Puszillak meg.*

Keresés: