2025.07.20, Vasárnap, 05:35
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

MioDátum: Szombat, 2014.12.27, 13:55 | Üzenet # 76
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Most bármit mondasz nem számít én csak azt látom, hogy minden az én hibám.* - Nem haragszom.*Ezt tudnod kellett te nem vagy hibás.* - Akkor valamit tudok nagyon.*Jegyzem meg a bókolásra. Ahogyan a barátaidról beszélsz, rád pillantok.* - Igazuk van, ők csak jót akarnak, ahogyan én is.*Ismét visszafordulok. A folytatásra csak felsóhajtok.* - Akkor felesleges más orvos.*Mondom, hiszen én tényleg téged akartalak, de hát féltettelek nem kicsit.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2014.12.29, 21:39 | Üzenet # 77
Yaoista
*Valahogy nehezemre esett elhinni, hogy nem haragszol rám, de nem firtattam a dolgot.* - Valamit igen. *Mondom én is. Jobban ismertél bárkinél. Talán még jobban, mint én saját magamat.* - Tudom, de én pontosan tudom, hogy mi a jó nekem. *Mondom kedvesen, de nem rosszból. Nagy rendes volt tőled is és a fiúktól is, hogy ennyire vigyázni akartok rám, de én tudtam, hogy mit akarok, nagyon régóta tudtam, de csak az idő előrehaladtával tudatosult bennem, hogy igazán csak téged akarlak.* - Rendben. *Mondom végül és még visszapillantok rád.* - Még jövök később, hozok enni, de aludj nyugodtan, nem keltelek fel. *Lépek ki az ajtón. Elkezdtem körbejárni a betegeket, mindenkivel beszélgetek, aki olyan, azzal incselkedek is kicsit, mint mindig. Persze rajtad kattogott az agyam közben, hogy mit tegyek azért, hogy élni akarj és beszélj velem a történtekről. Miután végeztem a körbejárással, halkan bekopogtam hozzád, majd benyitottam.* - Hoztam neked enni. *Tettem le az éjjeliszekrényre.* - Nem baj, ha nem eszed meg mind, de kérlek egyél. Csak pár falatot. *Szinte már könyörgök.*

MioDátum: Kedd, 2014.12.30, 13:03 | Üzenet # 78
Yaoista
*Nem mondok neked többet. Próbálok aludni, de nem megy így csak ismét bámulok kifelé az ablakon. Egyszerre jó és rossz volt is téged látni. Nem így kellett volna találkoznunk, nem ilyen állapotba, de ezen sajnos nem lehet változtatni. Amikor bejössz ismét és kéred, hogy egyek bólintok.* - Eszek keveset.*Tényleg elkezdek enni, bár nincs étvágyam, de infúzióra se tudnak kötni.* - Tudtad azt, hogy kifogják vizsgálni a történteteket?*Kérdezem hirtelen.*  - Persze ez rutin eljárás.*Mindenki tudja, hogy nem hibáztam.* 

szela00Dátum: Kedd, 2014.12.30, 13:35 | Üzenet # 79
Yaoista
- Akkor jó.*Azért láthatóan megnyugodtam én is. Leülök az egyik székre és csak csöndben nézlek. Kérdésed kicsit meglep, majd bólintottam.* - Kicsit utánanéztem, miután anyukád bejött hozzám. Bár még semmi hivatalos iratot nem kaptam, mert gondolom majd akarnak veled is beszélni. *Amihez persze nekem is lesz egy-két szavam. Semmiképp se akarom engedni, hogy feleslegesen felzaklatnak, főleg ha továbbra se vagy hajlandó beszélni.* - Gondolom minden ilyen helyzetet kivizsgálnak, nem? *Azért annyira nem voltam képben.* - Ha... azt hozná ki a vizsgálat eredménye, hogy te mindenben jól jártál el... akkor sem hinnéd el, hogy nem te hibáztál?

MioDátum: Kedd, 2014.12.30, 13:51 | Üzenet # 80
Yaoista
- Meg se lep.*Mondom arra, hogy utána néztél, de nem is zavar igazából.* - Alapból se kapnád még egyszerűen, még ha az orvosom vagy, akkor se mégis csak egy civil vagy és ezeket ügyeket igen csak titkosan kezelik.*Mondom.* - Különben igen velem is beszélgetnek, de nem csak, hogy te de még a közvetlen felettesem se engedi szóval ne aggódj.*Tudtam mennyire féltesz.* - Igen mindig el kell járniuk.*Bólintok.* - Bármi derül ki az én véleményem sose fog változni.*Mondom túlságosan is komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.12.30, 14:48 | Üzenet # 81
Yaoista
- Nem arra gondoltam, hogy írják le, mi volt. *Mondom kedvesen.* - Én azt még mindig tőled szeretném hallani és nem aktából olvasni. *Ezt komolyan gondoltam.* - Valami.. kérdést, hogy mégis tudnak-e veled beszélni, vagy ilyesmi. *Magyarázom.* - Ugyanis ide ők se szambázhatnak be csak úgy az engedélyem nélkül, jelenleg azért az én véleményem számít, hogy milyen állapotban vagy. *Tényleg védtelek. Nem tudtam milyen hatást váltana ki, ha egyenruhába neked esnek, még ha csak szavakkal is.* - Akkor jó.. *Nyugszom meg, azért annak tényleg örültem, hogy nem engedi a felettesed.* - Értem. *Mondom a végére. Legszívesebben odaültem volna melléd, magamhoz öleltelek volna és elmondtam volna, hogy minden rendben lesz és én itt vagyok.* - Figyelj Ethan... én tudom, hogy nehéz elfogadni. Mint mondtad nem ugyan az, de részben tudom, hogy milyen érzés, ha valaki a kezeid között hal meg. A döntéseinken emberek életbe múlhat. Egy rossz gyógyszer, egy rossz vágás és vége. Nem tudom menyi idő lesz, míg megérted, hogy nem tehetsz senki haláláról, de megfogod érteni. *Én ezt komolyan is gondoltam.* - Az első halott betegemnél, azt hittem, én öltem meg. Meg voltam róla győződve. Még az is sok időbe telt, mire elfogadtam, hogy nem így van. Megvallom őszintén el se tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most. Nekem a betegeim nem a barátaim, persze kedvelem őket, de más. *Nem lehetett szorosan összehasonlítani a kettőt.* - Nem kérek semmit, csak annyit, hogy ha magadban nem is, bennem bízz. Sosem hagytalak cserben, igaz?

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 12:56 | Üzenet # 82
Yaoista
- Igen tudom.*Többet nem mondok erre, hogy majd mesélek meg hasonlók. Némán hallgatlak ismét.* - Értem amit mondasz, de pont kimondtad, hogy nem a barátaid, nem a társaid és nem megölik őket a szemed láttára.*Közlöm veled.* - Amennyire hasonlít, annyira különbözik is a helyzetünk. Igazad van nem hagytál, de semmit nem értesz Leighton.*Mondom és ismét elfekszem.* - Jól laktam kösz.*Alig ettem szinte semmit.* - Egyedül akarok lenni.*Hunyom le a szemem.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:20 | Üzenet # 83
Yaoista
*Ahogy közlöd velem, hogy semmit nem értek, az kicsit rosszul esik.* - Ha elmondanád, megérteném. *Csak ennyit mondtam. Láttam, hogy alig ettél valamit, amire csak sóhajtok.* - Azért itt hagyom, ha ennél még. *Bólintok és felállok.* - Megígértem, ma már nem jövök. *Bár szívem szerint itt maradnék vele egész éjszaka.* - Csak hogy tudd, a legelső szobába vagyok a folyosón. *Azzal ki is jöttem. Végig azon gondolkoztam, hogy mit kéne érted tennem, hogy mi segíthetne. Abban viszont biztos voltam, hogy egy kis vitamint le fogok nyomni a torkodon képletesen, mert szükséged van rá.*

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 13:34 | Üzenet # 84
Yaoista
- Így is sokat mondtam.*Én így gondoltam. Csak bólintok neked és próbálok pihenni. Amint elmész nem sokkal később kopogtatnak az ajtódon, majd amikor igent mondasz benyit a feletesem.* - Jó estét. James Horan ezredes.*Mutatkozik be. Nagyon jóképű és tekintélyt parancsoló férfi volt, aki most civilbe öltözött.* - Információm szerint maga Ethan parancsnok orvosa.

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:43 | Üzenet # 85
Yaoista
*Ez igaz volt, valóban sokat beszéltél hozzám szerencsére. A papírokat töltögetem, mikor kopognak.* - Tessék. *Szólok ki, majd mikor bejön a főnököd kicsit meglepődök. Meg kell hagyni, tényleg jóképű férfi volt. Felállok az asztaltól és odamegyek hozzá.* - Dr. Leighton Cox. *Nyújtok kezet.* - Igen, én vettem át a felügyeletét. *Bólintok, majd sóhajtok egyet.* - Lehetne, hogy ne magázódjunk? *Kérem meg.* - Miben segíthetek?

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 13:49 | Üzenet # 86
Yaoista
- Örvendek.*Fog veled kezet, elég erős kézszorítása van. biggrin * - Természetesen.*Bólintok.* - Szeretném tudni, hogy mi a helyzet és rendszeres beszámolót is, ha lehet. Édesanyja mondta, hogy melletted jó kezekben lesz, ezért engedtem ide. Mint a felettese és a barátja a legjobbat akarom neki.*Mondja.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:20 | Üzenet # 87
Yaoista
*Hát ha nem tudnám, hogy katona, akkor is levágnám rögtön, az biztos.* - Még én sem tudom pontosan, csak délután hozták át. *Magyarázom, majd én leülök.* - Foglalj helyet. *Kínállak meg téged is. Elég gondterhelt az arcom, az biztos és a kezem figyeltem, ami elvágtam a délután.* - Rengeteg időbe fog beletelni, hogy rendbe jöjjön valamennyire. De velem legalább beszél és még pár falatra is rá tudtam venni... *Elgondolkozom nagyon, hogy mit is mondjak.* - Megteszek érte mindent, amit csak tudok. *Látszik, hogy én nem csak barátként tekintek Ethanre és az is, hogy mennyire aggódok.*

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 14:33 | Üzenet # 88
Yaoista
- Igen tudom ezt a jövőben mondtam.*Jegyzi meg.* - Köszönöm.*Ül le.* - Valóban? Ez remek, mert eddig ezt se tette, de akkor te tényleg nagy hatással vagy rá és még csak fél napja van itt.*Ennek nagyon örülök.* - Ebben biztos voltam, hallottam róla, hogy gyerekkori barátok vagytok.*Persze ő sokkal többet tud, de nem mond neked semmit.* - Tisztában vagyok vele, hogy sok időbe telik mire rendbe jön. Én már annak is örülök, hogy életben maradt.*Mondja komolyan.* - Most pihen?

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:47 | Üzenet # 89
Yaoista
- Ha tudok valamit, mondom. *Reméltem, hogy a felettesed is a segítségedre lesz.* - Rég találkoztam vele. *Mondom én is, de azt nem, hogy mennyire bánt, hogy nem keresett egyszer sem.* - Igen, együtt nőttünk fel. Mindenkinél jobban ismerem, ahogy ő is engem. *Nem voltak titkaink, nem volt olyan dolog, amiről ne beszéltünk volna, kivéve, hogy mit is jelentettünk egymásnak pontosan.* - Én is örülök, csak ő nem. *Mondom halkan, kissé szomorkásan.* - Igen, megígértem neki, hogy ma már nem piszkálom. *Mosolyodom el kicsit.* - Ez volt az ára annak, hogy egyen és hagyja magát megfürdetni.

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 14:54 | Üzenet # 90
Yaoista
- Remek.*Bólint.* - Ez sokat számít és Ethan is örül, hogy láthat még ha most nem is látszik.*Mond csak ennyit.* - Igen igen tudom, de ugye nem látsz arra hajlamot, hogy kárt tegyen magába?*Kérdezi.* - Helyes, így én is kicsit nyugodtabb vagyok.*Mondja, majd feláll és az ablakhoz sétál.* - Akkor majd holnap benézzek hozzá, most én se szolgálok.*Mondja majd rád pillant.* - Ethan lehet soha többé nem fog, legalábbis most úgy nézz ki és lehet sokkal jobb lenne. Nagyszerű katona és még többre vihetné, de szerintem itt abba kéne hagynia. A mostani tragédia előtt is voltak pillanatok, amikor teljesen kikészült és ez volt az utolsó csepp.*Fejti ki a véleményét.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 15:12 | Üzenet # 91
Yaoista
- Abban azért annyira nem vagyok biztos. *Mondom kedvesen, de nem mosolygok.* - Arra nem, hogy szándékosan tenné. Viszont vannak pillanatok, mikor összemosódnak nála a dolgok és nem tudja hol van. Ezt különböző dolgok válthatják ki nála. Ma szándéktalanul sikerült is egy ilyet előidéznem. *Sóhajtok fel. Még mindig érdekelt, hogy mit akart akkor mondani.* - Arra jutottam, hogy akkor képes lehet úgy kárt tenni magában, hogy nem veszi észre. De itt vagyok és figyelek rá. Gyógyszer nélkül is sikerült lenyugtatnom, ami nagyon jó. *Azért látszott, hogy bántott a dolog. Nem akartam ilyet okozni. Kicsit elmosolyodom a szavaidra.* - Hatalmas szíve van. *Hirtelen kopognak az ajtón, mire meglepődök és az órára pillantok.* - Egy pillanat. *Mondom neked, majd felállok és kinyitom az ajtót.* - Szia édes... Leighton. *Lát meg téged.* - Nem akartam zavarni, megvárlak, rendben? *Kérdezi, mire csak bólintok.* - Menj előre nyugodtan. *Mondom neki.* - Rendben, de siess. *Kicsit flörtölősen mondja, majd lelép. Én meg becsukom az ajtót és sóhajtok egy jó nagyot. Nem tudtam azt sem, hogy mit kezdjek most helyzettel.* - Elnézést... *Megyek vissza és leülök.* - Én örülnék, ha nem menne vissza... de félek, ha rendbe jön és van rá esély, visszamegy. *És ezt komolyan gondoltam.* - Mindig ez volt az álma, már kiskorunk óta.

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:55 | Üzenet # 92
Yaoista
- Én meg igen és nagyon ritkán tévedek.*Te jobban ismersz, de ő viszont tudja a dolgokat, hogy mennyire hiányoztál, az el nem küldött leveleket és, hogy mit érzek irántad.* - Az nem jó, eddig csak a rémálmok voltak, de örülők, hogy te gyógyszer nélkül meg tudtad oldani sajnos két alkalommal is kapott nyugtatót.*Mondja szomorúan.* - Tényleg kell rá nagyon figyelni.*Bólint.* - Igen az biztos, nem ismerek senki mást akinek ilyen hatalmas szíve van.*Mosolyodik el, majd amikor megjelenik a srác ő biccent neki.* - Semmi gond.*Én mondtam neki, hogy biztos, hogy van párod, hiszen túl jó pasi vagy,  hogy ne legyen és a levelet se ma írtad, na meg én nem jelentkeztem.* - Igen mondta és minden kiderül, de ez még messze van. Nos nem is tartalak fel, elnézést, hogy így beállítottam.  A számom megadom és ha bármi van, akkor elérsz, de holnap be is nézzek.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:07 | Üzenet # 93
Yaoista
- Legyen igazad. *Mosolyodom el kicsit azért.* - Én is rákészültem, de így jobb. *Mondom elgondolkozva.* - Én szinte minden időmet itt töltöm, szóval ezzel nem lesz gond. *Tényleg keveset voltam otthon.* - Mindig ilyen volt. Mindig vigyázni akart másokra. *Főleg rám. Nem egészen volt még a pasim, csak találkozgattunk, de semmi komoly nem történt még köztünk. Egy-két csók csattant el csak.* - Tudod, ha nem sietsz, nyugodtan bemehetsz hozzá. Nem hiszem, hogy alszik. *Magyarázom kedvesen.* - Rendben. *Számot is cserélünk biztos, ami biztos.* - Szóval menj be nyugodtan. Mond bátran, hogy én engedtelek be. *Hiszen már rég lejárt a látogatási idő.* - Maradhatsz, amíg jól esik. Szüksége van most minden támogatásra, még ha nem is fogadja el. *Túrok a hajamba.*

MioDátum: Kedd, 2015.01.06, 13:07 | Üzenet # 94
Yaoista
- Az lesz.*Tényleg nagyon biztos magába.* - Sokkal jobb.*Bólintok.* - Akkor jó. A munka az életed mi?*Mosolyodom el, hiszen nekem is így volt.* - Ez így van.*Ezért is visel meg még jobban, ami történt.* - Rendben köszönöm szépen. Akkor így teszek.*Mondja.* - Sokat fogunk találkozni, azért sajnálom, hogy így találkoztam veled.*Jegyzi meg, majd int és bejön hozzám, de én alszok így csak leül és figyel*

szela00Dátum: Kedd, 2015.01.06, 14:08 | Üzenet # 95
Yaoista
- Hát olyasmi. *Mosolyodom el én is.* - Sokat tanultam azért, hogy itt legyek, úgyhogy megbecsülöm. *Azt nem mondom, hogy miért is lettem orvos.* - De szerintem nem én vagyok itt z egyetlen munkamániás. *Jegyzem meg kedvesen.* - Igen, én is sajnálom. *Bólintok. Én is intek és összeszedve magam megyek is a kollégámhoz. Már várt magánál, hogy vacsorázzunk. Elég jól elbeszélgetünk, mint mindig, de gyakran elkalandozok. Inkább körülötted jár az eszem. Többször megkérdezi, hogy van-e baj, de én csak hárítok.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 12:00 | Üzenet # 96
Yaoista
- Elhiszem.*Mosolyodik el.* - Abban biztos lehetsz.*Nevet még picit fel. Jó darabig bent van nálam, de mivel nem ébredek fel, így jó pár óra után elmegy. Szerencsére nyugodt éjszakám van és reggel is jobb formában vagyok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 12:09 | Üzenet # 97
Yaoista
*Én is visszatértem a vacsora után,most még egy csók se csattan el közöttünk. Aggódtam érted, úgyhogy éjszaka többször rád néztem, de szerencsére nem voltak rémálmaid. Reggel hazamentem, de megkértem egy nővért, hogy vigyen neked reggelit. Aludtam pár órát, majd főztem neked, hátha azt jobb étvággyal ennéd. Természetesen olyat csináltam, amit régen imádtál. Kora délután értem vissza. Lepakoltam, átöltöztem, majd bementem hozzád.* - Szia. *Ülök le melléd.* - Hogy vagy? *Kérdezem és látszik, hogy én kicsit nyúzott vagyok. Hoztam neked hamit is.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 12:52 | Üzenet # 98
Yaoista
*Eszek pár falatot a reggeliből. Megmosom az arcomat és átöltözök melegítőbe és egy atlétába.Nem csinálok semmit csak pihenek.* - Szia.*Pillantok rád.* - Fokkal jobban. És te?*Kérdezlek.* - Elég nyúzottnak tűnsz.*Jegyzem meg és a képünket még mindig nem raktam el.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 13:02 | Üzenet # 99
Yaoista
- Annak örülök. *Mosolygok rád.* - Kicsit fáradtan, de már megszoktam. Az éjszakázás ilyen. Majd ma kialszom magam. *Én is látom a képünket, de nem jegyzem meg, viszont jó érzés, hogy elől van.* - Volt bent tegnap James. *Most kibírtam, hogy ne érjek hozzád. Nem akartam sok lenni. Így is örülnöm kell, hogy velem beszélsz.* - Azt mondta ma még bejön hozzád. Nagyon jó embernek tűnik. Örülök, hogy egy ilyen ember a főnököd. *Ismerem el.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:26 | Üzenet # 100
Yaoista
- Értem.*Bólintok.* - James?*Látszik örülök neki.* - Az jó és igen az. Nála jobb felettest nem is kívánhatnék és jó barát is.*Mosolyodom el picit.* - Mi ez a finom illat?*Kérdezlek.*

Keresés: