2025.07.20, Vasárnap, 05:37
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:15 | Üzenet # 101
Yaoista
- Igen. *Bólintok és tényleg jó volt, hogy ez érzelmet vált ki belőled.* - Aggódik érted ő is. *Mosolygok én is. Ahogy megjegyzed az illatot, elkuncogtam magam.* - Még mindig jó orrod van, ha a főztömről van szó. *Előveszem és odaadom neked.* - Gondoltam hátha ezt szívesebben ennéd, mint a kórházi kaját. *Tényleg vigyázni akartam rád.* - Nyugodtan edd meg mind, ezt neked hoztam direkt külön. *Jó lett volna látni, hogy jó étvággyal eszel végre.- - Ha van valami, amit kérnél, mond nyugodtan.

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:40 | Üzenet # 102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Tudom.*Nem akartam, hogy aggódjatok értem, nem akartam gondot.* - Persze és milyen rég nem éreztem.*Mondom és elveszem.* - Pedig itt elég jó a koszt, de persze a te főztödhöz nem hasonlítható.*Mosolyodom el halványan.* - Nem kérek semmit köszönöm.*Bele is eszek és látszik mennyire ízlik.* - Még ügyesebb lettél, még szakács is lehettél volna.*Komolyan mondom.* - Én még mindig borzalmas szakács vagyok, bár a szendvics gyártásba még jobb lettem.*Kuncogok picit, én azzal kedveskedtem neked, minden más kudarcba fulladt.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:03 | Üzenet # 103
Yaoista
- Nagyjából... 10 éve? *Kuncogtam el magam.* - Aranyos vagy, köszönöm. *Mosolyodom el, ez nagyon kedves volt tőled, bár tudtam jól, hogy tényleg szeretted, ha főzök neked.* - Rendben. *Bólintok, gondoltam akkor majd mindig hozok neked valami finomat, mert már ami a kanál volt is nagyobb falat volt, mint a kórházi kajánál.* - Hát látod ez eszembe se jutott, de neked nagyon szívesen főzök bármikor. *Tényleg jól esett bókod.* - Annál jobb szendvicseket azóta se ettem. Én se tudok olyan finoman csinálni, mint te. *Ezt komolyan is mondtam. Valahogy mindig más íze volt annak, amit te csináltál.* - Nincs kedved ma sétálni velem egy kicsit? *Gondoltam kicsit kimozdítanálak.* - Nem sokat, mert még vigyázni kell a sebeidre, fel ne szakadjanak.

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:10 | Üzenet # 104
Yaoista
- Valahogy úgy.*Bólintok.* - Az te vagy én csak őszinte.*Javítalak ki.* - Mondom, hogy te vagy az aranyos köszönöm.*Eszek tovább.* - Ezt örömmel hallom, majd akkor csinálok neked.*Az más kérdés, hogy mikor.* - Sétálni?*Pillantok ki.* - Oké miért ne, sose szeretem sokáig feküdni.*Most tényleg jó passzban vagyok, lehet pár óra múlva már magamba zárkózók teljesen.* - Egyél te is.*Nyújtok egy falatot.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:25 | Üzenet # 105
Yaoista
- Igen, igen. *Már hiányzott ez a javítgatás.* - Igazán nincs mit. *Mosolyodom el.* - Rendben, szavadon foglak. *Gondoltam majd idővel behajtom, hiszen ha szeretők nem is leszünk, nem akarlak elveszíteni, mint barátot.* - Akkor jó. Jó idő is van. *Bólintok. Meglepődtem, ahogy odanyújtod a falatot. Odahajoltam és bekaptam.* - Ez ám a te adagod. Ne én egyem meg helyetted. *Tényleg örültem, hogy végre rendesen eszel. Lehet este már nem fogsz, de én már ezt is haladásnak tekintem.* - Sokat fogytál... kellenek a kalóriák. *Erről eszembe jut és a zsebembe kezdek matatni.* - Tessék. Majd ebből is vegyél be egyet. Vitamin. *Olyan volt, mint amit régen anyukád tömködött belénk.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:40 | Üzenet # 106
Yaoista
- Oké.*Bólintok.* - Igen valóban szépen süt a nap.*Mondom.* - Ugyan egy falat nem a világvége meg mindig megosztoztunk és én kezdek jól lakni.*Bár nem ettem sokat, de többet ettem, mint eddig.* - Igen igen tudom, de szerintem így is jobb súlyban vagyok nálad.*Pimaszkodom.* - Van még ilyen? Mik vannak.*Veszem el és leteszem.* - Itt egy morzsa.*Szedem le a szád széléről és simán bekapom, mint régen.* - Malac.*Kuncogok most szinte olyan állapotba vagyok, mint amikor képzelődtem csak most tiszta minden.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:48 | Üzenet # 107
Yaoista
- Ez igaz. *Adom meg magam neked.* - Ennek örülök. *Tényleg örültem, hogy teletömöd a pocakod.* - Hé, majdnem egy fejjel alacsonyabb vagyok nálad, teljesen jó a súlyom. *Kuncogtam, de mit ne mondjak, nagyon örültem a pimaszkodásodnak.* - Jó mondjuk aláírom az utóbbi időben kicsit túlhajszoltam magam, de muszáj volt. *Szinte csak aludni jártam haza.* - Van, direkt neked kerestem. *Vigyorgok. Ahogy leszeded a morzsát én egy kicsit elvörösödök, mint ilyenkor mindig, mint régen.* - Röff-röff. *Nagyon komoly arccal mondom, majd elnevettem magam. Tényleg örültem, hogy ennyire jó passzban vagy.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 13:07 | Üzenet # 108
Yaoista
- Akkor is mindig ezzel jöttél.*Kuncogok.* - Na látod, milyen doki vagy te, hogy nekem mondod, hogy aludjak és egyek, te pedig nem teszed és ezzel rossz példát mutatsz.*Oktatlak ki, de nem rosszból.* - Együnk együtt.*Ezt most komolyan is gondolom, az más, hogy lehet meggondolom magam, most tényleg nem lehet tudni.* - Köszönöm.*Mondom, majd elvigyorodom picit, de ahogyan röfögsz egyet felnevetek picit.* - Bolond vagy és enni se tudsz még mindig.*Szinte már jóízűen nevetek.* - Jól áll piros kis paradicsom, hogy ezt nem szoktad meg és még mindig elpirulsz, hát kész vagyok.*Tökre jól szórakozom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 13:51 | Üzenet # 109
Yaoista
- Igaz. *Mosolyodom el.* - Igen, igen, igazad van. Jobban figyelek majd. *Igazából örültem, hogy megdorgáltál.* - Rendben, jól hangzik. *Bólintok és tényleg jó volt hallani. Nevetésed is olyan jó volt.* - Szerinted hány köpenyt dobtam már ki ezért? *Kérdezem vigyorogva. Még jobban elvörösödöm beszólásodra.* - Inkább elszoktam tőle. *Fordítom el kicsit a tekintetem zavaromba.* - Te mindig zavarba tudtál hozni. *Sóhajtok, majd azért elmosolyodom. Annyira örültem, hogy jó kedved van. Látni a nevetésed és a mosolyod, mindennél jobb volt.* - Örülök, hogy itt vagy. *Mondom halkan és mosolygok.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 01:01 | Üzenet # 110
Yaoista
- Helyes.*Bólintok.* - Szerintem megszámolni se lehet.*Kuncogok.* - Egy rák is megirigyelhetné a színed.*Kuncogok tovább.* - Szerintem sose fogod megszokni, ami nem baj.*Tényleg élveztem, hogy mindig zavarba tudtalak hozni.* - Tudom.*A folytatásra viszont nem tudok mit mondani. Eszek még pár falatot és alig marad.* - Elég volt köszönöm. Most menjünk?

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 01:09 | Üzenet # 111
Yaoista
- Hát valahogy úgy. *Nevettem el magam.*- Na, oké... paradicsom, rák, mi lesz a következő? *Kérdezek rá, kíváncsi voltam mit tudsz még kitalálni.* - Szerintem se. *Kuncogok én is kicsit, hiszen én se bántam. Tőled nem.* - Akkor jó, ha tudod. *Mondom komolyan. Örültem, hogy szinte az egészet megetted.* - Holnap is hozok valami finomat, jó? *Veszem el tőled a szinte üres dobozt.* - Vagy ha szeretnéd még itt hagyhatom neked az én adagom. Én majd eszek otthon. *Tényleg szerettem volna egy kis husit rád pakolni.* - Ha van kedved, mehetünk most is. *Bólintok és felállok.* - Egyébként is biztos unalmas már itt ülni, nem? *Kérdezem mosolyogva.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 11:59 | Üzenet # 112
Yaoista
- Ahogyan a helyzet hozza.*Vigyorgok.* - Oké.*Bólintok most még tényleg enni is akartam.* - Azt edd meg te.*Mondom komolyabban. Beveszem a vitamint is.* - Igen elégé és tudod milyen izgága voltam mindig is.*Mosolyodom el féloldalasan. Kik kellek az ágyból és nyújtózok egyet.* - Akkor mehetünk?

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 13:23 | Üzenet # 113
Yaoista
- Akkor várom. *Vigyorgok én is. Olyan megkönnyebbült voltam, hogy most ettél.* - Igen is. *Kuncogok halkan. Örültem, hogy a vitamint is bevetted.* - Igen, tudom. Majd megpróbálok valami elfoglaltságot kitalálni neked. *Nem akartam, hogy itt bekattanj ha nem a csatatér miatt, akkor a bezártság és unalom miatt. Mosolyodtól majdnem elolvadtam. Régen is nagyon helyes voltál, de hát mostanra még inkább.* - Persze. *El is indulunk és kimegyek veled hátra az udvarra. Tényleg nagyon jó idő volt.* - Arra gondoltam, hogy beírnálak fizikoterápiára. Nem a klasszikus értelembe, de jó lenne ha tudnál mozogni addig is kényelmesen, amíg meg nem gyógyulsz. *Ezt nem akartam azért az engedélyed nélkül, mivel nem feltétlenül volt szükséges. Közben persze sétálok veled.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 13:33 | Üzenet # 114
Yaoista
- Helyes.*Bólintok.* - Köszi.*Most tényleg igényeltem.* - Tényleg jó idő van.*Látszik jól is esik, még ha egy kicsit nehezen is mozgóm.* - Rendben jó ötlet, de csak akkor amikor kedvem van.*Teszem hozzá, hiszen már előre tudtam, hogy lesznek napok, amikor kimozdulni se akarok az ágyból.* - Tudod nagyon jó orvos vagy te nyuszikám.*Borzolom meg a fejed.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 14:03 | Üzenet # 115
Yaoista
*Nem akartam nagyon segíteni, mert tudtam jól, hogy milyen büszke vagy.* - Persze. *Bólintok.Én is tudtam, hogy ez egy különleges nap, sőt lehet csak pár óra és később már ismét elutasítasz mindent és mindenkit. Megjegyzésedre elmosolyodtam, de ahogy meghallom a becenevem, lángba borul az arcom. Nem hittem, hogy emlékszem még. Megálltam és hirtelen átöleltelek. Annyira jó volt hallani. Soha senki nem hívott így, egyedül neked engedtem.* - Te pedig remek ember vagy, hősöm. *Elengedtelek és kicsit zavartan elmosolyodtam.* - Bocsi, csak megörültem. 

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 14:13 | Üzenet # 116
Yaoista
*Azért meglep, hogy ennyire elvörösödsz és az ölelésed is hirtelen, bár inkább csak elszoktam tőle.* - De rég hallottam ezt.*Suttogom és amikor elengedsz visszahúzlak és én ölellek magamhoz.* - Miért vörösödtél el ennyire? Mindig is így hívtalak nyuszkó..*Suttogom a füledbe és nem engedlek.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 14:33 | Üzenet # 117
Yaoista
*Meglepődtem, hogy visszahúztál, de nem bántam, sőt, nagyon is örültem neki. Nagyon jó volt így most.* - Mert nem gondoltam, hogy emlékszel még rá... *Mondom halkan.* - Nem hittem, hogy valaha fogod még mondani nekem. *Ismerem be. Azt hittem sosem találkozok már veled. Számomra ez felért egy csodával.* - De nagyon jó... *Persze a kollégám, akivel találkozgattam, látott minket az ablakból.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 14:41 | Üzenet # 118
Yaoista
- Mégis hogy felejtenék el ilyet?*Kérdezlek, de nem sértettél meg, igazából megértettelek.* - Akkor most sokszor mondom.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Adok egy puszit a fejedre, majd elengedlek.* - Szép ez a kert, igényes kórház.*Mondom.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 20:34 | Üzenet # 119
Yaoista
- Nem tudom... *Mégis hogy lehet úgy eltűnni, ahogy te tetted?* - Jó. *Mosolygok én is. Puszid meglepett, de annál jobban esett. Most kicsit olyan volt, mint régen.* - Igen, szerintem is. Nagyon figyelnek, hogy meglegyen mindenkinek a kényelme. Régebben dolgoztam olyan helyen is, ahol még kötszer is alig volt. *Sóhajtok egy nagyot.* - Elég problémás úgy dolgozni, de mindig megoldottuk. *Mosolyodom el.* - Ha elfáradsz , szóljál. *Mondom komolyan.* - Nem kell visszamenni, csak akkor leülünk.

MioDátum: Szombat, 2015.01.10, 13:38 | Üzenet # 120
Yaoista
- Sajnos vannak ilyen helyek, de nem ők tehetnek róla sokszor.*Jegyzem meg.* - Azt gondoltam, te mindig feltaláltad magad.*Mosolygok.* - Oké oké, de még bírom.*Mondom.* - Itt laksz a környéken?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.10, 14:16 | Üzenet # 121
Yaoista
- Tudom, hogy nem ők. *Mondom én is komolyan, csak rossz volt, hogy vannak ilyen helyek is.* - Hát sosem kellett félteni. *Mosolygok én is, majd bólogatok.* - Nem messze, igen. Mikor ide felvettek közelebb költöztem. Előtte a város másik felén laktam. *Magyarázom és közben nézelődök.* - Szeretek itt dolgozni. *Látszik, hogy tényleg így van, hogy élvezem ezt az egészet minden nehézség ellenére is.* - Bár tényleg szinte már inkább lakok itt, mint otthon. *Kuncogtam halkan. Nagyon jól elbeszélgetünk és közben befut a kollégám.* - Sziasztok. *Köszön ránk, mire megfordulok és elmosolyodom.* - Szia Roy. *Kicsit meglepődtem, hogy itt van, de nem bántam.* - Ethan, ő itt Roy, itt dolgozik ő is, csak másik osztályon. *Magyarázom neked.* - Roy, ő Ethan, a gyerekkori legjobb barátom. *Azt nem akartam mondani, hogy szerelmem is. Neked kezet nyújt és végigmért, azért nem volt hülye.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.12, 13:57 | Üzenet # 122
Yaoista
- Az biztos.*Bólintok.* - Meg se lep, annyira rád vall.*Mosolyodom el.* - Egyszerűbb lenne, ha itt laknál és akkor olcsóbban megúsznád.*Kuncogok. Tényleg jól elbeszélgettünk és a kedvem is még mindig jó.* - Üdv Ethan.*Fogok vele kezet. Feltűnik, hogy végigmér de nem foglalkozom vele.* - Te melyik osztályon dolgozol?*Kérdezem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.12, 23:52 | Üzenet # 123
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad.* - Ebben van valami, de néha kell az a pár óra, hogy elszakadjak innen. Pedig tényleg csak annyit vagyok otthon szinte, hogy fürdök, eszek és alszok. De erre a kis időre szükségem van. *Persze van, hogy otthon is dolgozok. Én is észrevettem, hogy végigmér, de engem se érdekelt.* - A sebészeten. *Mondja egyszerűen.* - Ő az akiről annyit szoktál mesélni? *Kérdezi tőlem, mire én csak szélesen elmosolyodom.* - Igen. *Bólintok is mellé.* - Akkor te katona vagy igaz? *Kérdezi, mire kicsit szúrósabban nézek rá. Jó kedved volt és nem akartam, hogy elrontsa.* - Visszamész, ha felgyógyultál? *Ő nem tudta, hogy miért is vagy itt. Igazából csak a helyzetet akarta felmérni.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.14, 21:45 | Üzenet # 124
Yaoista
- Megértelek, talán olykor tarthatnál több pihenőt is, ne hajtsd túl magad.*Nem kioktatás, hanem aggódás.* - Értem.*Bólintok és a folytatásra elmosolyodom halványan és a reakciód is nagyon édes. A folytatásra viszont elkomorodom.* - Igen.*Bólintok és a folytatásra tényleg eltűnik a jó kedvem.* - Nem tudom, messze van még.*Felelem.* - Most visszamegyek elfáradtam. Te csak maradj.*Pillantok rád.* - Örültem,viszlát.*Indulok vissza.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.14, 22:08 | Üzenet # 125
Yaoista
- Ebben igazad van. *Igaz volt, csak hát nem voltam az a fajta. Látom, hogy ahogy kérdezget, úgy tűnik el a jó kedved és hát meg is értettem, hogy miért. Jobban örültem volna mondjuk, ha egyenesen nem a válasz, de hát te ez akartál lenni.* - Rendben. *Bólintok és nézem, ahogy elmész.* - Ezt most muszáj volt? *Esek neki Roynak.* - Miről beszélsz? Csak érdeklődtem. *Védekezik, mire elég szúrósan nézek rád.* - Idefigyelj, Roy. *Állok föl.* - Semmi közöd Ethan-höz, ne kérdezz tőle ilyeneket főleg. *Tényleg védtelek.* - Hagyd őt békén, világos voltam!? *Elég határozottan közlöm vele, de ő elkapja a karom, ahogy elmennék.* - Miért véded ennyire Leighton? *Kérdezi, mire lerázom a kezét.* - Ahhoz semmi közöd. *Vágom oda, mire morog.* - Nagyon is van. *Kezdett felhúzni.* - Nincs köztünk semmi. Azért mert háromszor veled vacsoráztam és csókolóztunk, nincs köztünk semmi. De ha ezt csinálod, nem is lesz. *Hagyom faképnél és inkább bementem vissza hozzád.* - Sajnálom... *Kérek tőled bocsánatot.* - Kicsit idióta. *Mondom halkan és olyan bántudatom volt.* - Azért jó volt sétálni kicsit?

Keresés: