Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.14, 22:27 | Üzenet # 126 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Persze ismertelek és tudom, hogy továbbra is így fogsz tenni, de majd én figyelek rád. Felmegyek a szobámba és balhétokat nem láttam.* - Mégis mit?*Pillantok rád.* - Nem tettél semmit és ő se, hiszen nem tudhatta ne aggódj.*Tényleg elment a kedvem, de nem borultam ki.* - Igen jó volt.*Simítok a kezedre.* - Jól esett köszönöm.*Mosolygok ismét picit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.14, 22:43 | Üzenet # 127 |
 Yaoista
| - Attól én még sajnálom. *Annyira örültem, hogy picit jó kedved volt. Bár azt jó jelnek vettem, hogy nem borultál ki és fordultál magadba.* - Örülök. *Meglepődtem, hogy a kezemre simítasz, de csak elmosolyodom és ln megfogom a tiéd.* - Igazán nincs mit. Bármikor sétálhatunk, mikor van kedved. *Azért jó volt, hogy megint mosolyogsz, még ha csak kicsit is.* - De mehetsz egyedül is. Nem kell itt ülnöd bent folyton. *Magyarázom, bár én nem bántam, ha csak velem voltál hajlandó mozgolódni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.14, 22:58 | Üzenet # 128 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Csóválom meg a fejemet. Nem veszem el a kezemet akkor se amikor megfogod és én is megfogom.* - Oké.*Bólintok.* - Gondoltam, de jó veled és addig te is lazítasz.*Ami rád fér ugye.* - Jóban vagy azzal a kollégáddal?*Érdeklődöm és a kezem továbbra se veszem el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.14, 23:18 | Üzenet # 129 |
 Yaoista
| *Jól esett, hogy te is megfogtad a kezem. Finoman cirógatni kezdem hüvelyujjammal kézfejed.* - Ez igaz. *Hiszen valóban így volt.* - Igen, mondhatni. De most mérges vagyok rá, mert egy barom volt. *Nyugtázom a dolgokat.* - Tudod néha eléggé bolond. *Sóhajtok, de inkább rád figyelek. Persze az én makacsságom is benne volt, hogy haragszok rá, na meg a végére rájöttem, hogy inkább ellenőrizett.* - Tényleg hiányoztál, mégis olyan, mintha semmi idő nem telt volna el. *Mosolyodom el kicsit.* - Eléggé kettős érzés. *Nézem a kezeinket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.15, 00:09 | Üzenet # 130 |
 Yaoista
| *Én is cirógatni kezdem a te kezed.* - Ne legyél nyuszkó.*Nem akartam, hogy miattam legyél mérges rá.* - Mindenkivel előfordul.*Én is sokszor vagyok az.* - Igen igazad van.*Bólintok.* - Nyugodtan menj ám a dolgodra, nem szökök sehova.*Viccelődöm.* - Nem tudod James nem mondta mikor jön?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.15, 00:32 | Üzenet # 131 |
 Yaoista
| - Jó, jó. *Mondom, de attól az voltam, de a nyuszkóra mégis mosolyogtam.* - Igaz. *Értek veled egyet.* - Hát reméltem is, hogy nem. El is kapnák a grabancom. *Nevettem el magam.* - Még egy kicsit maradok, ha nem zavarlak. *Igazából hamarabb jöttem be miattad, úgyhogy nem voltam elkésve. Szerettem volna sok időt veled tölteni.* - Nem, nem mondta, csak annyit, hogy délután, de szerintem nemsoká jön. Már nagyon akar téged látni. Aggódik érted. *Akárcsak én és mindenki mást, aki csak ismer.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.15, 13:23 | Üzenet # 132 |
 Yaoista
| - Meg az enyém is.*Kuncogok.* - Nem azért mondtam, nem akarlak elküldeni.*Szó se volt róla inkább feltartani nem akartalak.* - Igen én is őt.*Tényleg fontos volt.* - Igen tudom pedig nem az a aggódó fajta.*Csak ha tényleg komoly dologról van szó.* - Tudod ő remek felettes és ember.*Mosolyodom el, majd picit elhallgatok.* - Ő vezetésével találtak ránk. Picit később jön, akkor már nem lennék itt.*Suttogom.* - Utána már képszakadás van, igazából akkor se voltam magamnál már nagyon.*Mesélem el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.15, 18:05 | Üzenet # 133 |
 Yaoista
| - A tiéd ki is porolnák. *Nevettem el magam.* - Akkor jó. *Ez nagyon jól esett és ez látszódott is.* - Tudja mikor van baj. *Mondom halkan, majd figyelem minden egyes szavad.* - Akkor még meg kell neki köszönnöm, hogy egyben visszahozott nekem. *Mondom lágyan és halványan mosolyogva. Finoman az arcodra simítok és megcirógatom.* - Már az önmagában emberfeletti teljesítmény, hogy addig kitartottál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.16, 12:49 | Üzenet # 134 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Mosolygok.* - Igen tudja.*Bólintok és az arcom a kezedbe simul.* - Bolond.*Kedves hangon mondom.* - Ez nem igaz, csupán engem a végére hagytak, hiszen ehhez képest a testi kínzás semmi.*Mondom remegve és erősen megszorítom a kezed de észre se veszem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.16, 13:25 | Üzenet # 135 |
 Yaoista
| - Nem is. *Mondom én is játszott durcisággal. Egyre több mindent mondtál el magadtól, aminek örültem. Szorosan odaültem melléd, majd finoman a tarkódra simítok és odahúzom a fejed a vállamra, majd elengedve a kezed magamhoz öleltelek.* - Most már itt vagy és vigyázok rád. Nem fog senki bántani. *Tudtam jól, hogy lelkileg és idegileg egy életre tönkretettek. Ezen javítani lehet, de teljesen eltüntetni nem.* - És hidd el, hogy az is csodaszámba megy, hogy nem őrültél bele. *Mondom halkan. Persze nekem akkor is ilyen fontos lennél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.16, 14:07 | Üzenet # 136 |
 Yaoista
| *Nem tiltakozom az ölelésed ellen, sőt bújok hozzád most erre van szükségem.* - Még nem...*Suttogom elgyötört hangon, hiszen nem lehet tudni mi lesz velem, lehet a végén még a diliházba kötök ki.* - Maradj itt velem nyuszikám...*Suttogom és egyre jobban csak ölellek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.16, 14:23 | Üzenet # 137 |
 Yaoista
| *Finoman öleltelek és egyáltalán nem bántam, hogy bújtál.* - Segítek. *Mondom határozottan. Nem hagytam volna, hogy elmegyógyintézetbe csukjanak. Kérésedre teljesen meghatódok.* - Nem megyek sehova, hősöm. Amíg csak szeretnéd, maradok. *Nagyon lágyan mondtam és a hátad kezdem finoman simogatni és egy puszit is adok a buksidra, majd a homlokodra.* - Bármikor hívhatsz, tudod? *Mondom még halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 16:10 | Üzenet # 138 |
 Yaoista
| *Nem mondok neked semmit csak bólintok. Elengedlek és lenyomva az ágyra a fejem a pocidra fektettem, mint régen és úgy bújok. Igen csak remegek, de nem sírok. Most ismét látszik rajtam, hogy mennyire elveszett és megtört vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 17:49 | Üzenet # 139 |
 Yaoista
| *Nem voltam enne biztos, hogy megértetted, amit mondok, de nem volt baj. Kicsit meglepődök, ahogy lenyomsz és odabújsz. Egy picit mozgolódok és ledobom a köpenyem, majd szorosan ölellek magamhoz.* - Régen is sokat bújtál így. *Mondom lágyan és finoman a hajadba túrok.* - Én mindig itt leszek neked. *Cirógatlak folyamatosan. Próbáltalak megnyugtatni.* - Mire gondolsz most? *Kérdezem halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 18:16 | Üzenet # 140 |
 Yaoista
| - Tudom...*Suttogom mindkettőre.* - Arra a napra, de kérlek ne kérdezz...*Nem akartam beszélni még róla, bár lehet segítene, de nem megy, most még nem.* - Maradjunk így...*Suttogom és a remegésem lassan múlni kezd, mindig megtudtál nyugtatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 18:51 | Üzenet # 141 |
 Yaoista
| - Rendben... *Először akartam, de látom, hogy még nincs itt az ideje.* - Amíg csak szeretnéd hősöm... *Simogatom a buksid tovább. Szerettem volna, ha megnyugszol. Nem akartam, hogy megint kiborulj, mint tegnap.* - Aludhatsz is, ha szeretnél. Még van időm, míg kezdődik a műszakom. *Magyarázom neked kedvesen.* - Minden rendben van. Ma csak délutános vagyok, de ha szeretnéd, itt maradok veled estére is. *Nem akartam rád erőltetni a jelenlétem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.19, 13:59 | Üzenet # 142 |
 Yaoista
| - Oké és az jó lenne...*Tényleg veled akartam lenni.* - Finom az illatod még mindig...*Suttogom és most a saját illatodra gondoltam, amit mindig is imádtam. A remegésem lassan elmúlik és én lassan elalszom. Minden rendben van jó pár óráig, de utána rémálmom lesz, de akkor már nem vagy ott. Az álom nagyon valóságos, hiszen újra álmodom, ami történik. Elkezdek forgolódni és üvölti, hogy NEEEE és már sírok is, de nem ébredek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.19, 16:32 | Üzenet # 143 |
 Yaoista
| - Akkor megbeszéltük. *Mosolyodom el halványan. Nagyon boldoggá tett, hogy velem akarsz lenni. Az illatomra csak mosolyogtam és finoman cirógattalak. Mivel még ráértem, én is aludtam veled egy órácskát. Utána felkeltem és óvatosan kimásztam alólad. Jól betakargattalak és mentem a dolgomra. Éppen egy beteggel beszélgettem, mikor az egyik nővér rohant hozzám, hogy üvöltesz. Nem kellett kétszer szólnia, már mentem is. Odaérve láttam, hogy rémálmod van.* - Ethan! *Szólongatlak, de semmi hatása. Erősen megrázlak, de semmi, így végül közepes erővel felpofozlak, hogy felébredj.* - Ébredj, Ethan!
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 12:54 | Üzenet # 144 |
 Yaoista
| *Nem ébredek fel, amikor szólongatsz és rázol, de amikor felpofozol kipattannak a szemeim, de sokkos állapotba vagyok. Nem üvöltök már, de nem kapok levegőt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 18:04 | Üzenet # 145 |
 Yaoista
| *Láttam, hogy nagyon nincs rendben, de legalább felébredtél. Gyógyszerét kiabálok, és oldalra fordítom a fejed, hogy le ne nyeld a nyelved. Kitapintva a vénád és amint a kezembe a fecskendő, be is adom. Oxigénmaszkot adok rád és várom, hogy hasson a gyógyszer.* - Gyerünk Ethan, nem akarok gégemetszést csinálni. *Nagyon reméltem, hogy ez elég lesz.* - Lélegezz... *Mondom halkan és közben infúziót is kérek, amit gyakorlott mozdulatokkal már meg is csináltam. Miután kész volt, az órámra pillantottam, hogy mennyit tudok még várni, ha nem hatna a gyógyszer.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 23:49 | Üzenet # 146 |
 Yaoista
| *Nem reagálok, ahogyan beszélsz hozzám. Ahogyan megkapom a gyógyszert és a maszkot lassan hatni kezd és levegőhöz jutok. Kis idő elteltével már nyugodtabban lélegzek, de nem vagyok magamnál igen csak megviselt az eset. A szemeim vörösek és igen csak izzadt vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:31 | Üzenet # 147 |
 Yaoista
| *Megnyugszom, még érzékelem, hogy elkezdtél levegőt venni.* - Ez az. *Simogatom a fejed óvatosan.* - Nagy levegőt. *Mondom, bár nem tudom mennyire vagy magadnál. Nyugtatólag simogatlak.* - Hallasz engem? *Kérdezem, mert azért az is jó lett volna, ha lassan magadhoz térsz.* - Csak szorítsd meg a kezem, ha hallod, amit mondok. *Fogom meg a kezed, de simogatásod sem hagyom abba.* - Segítsetek felültetni. *Óvatosan segítenek is. A vállamnak döntenek én pedig így tartalak, hogy kicsit előregörnyedj és lassuljon a légzésed.* - Csak nyugodtan. *Mondom neked halkan és a hátad simogatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:39 | Üzenet # 148 |
 Yaoista
| *Hallak téged és amikor megfogod kezem meg is szorítom nagyon gyengén de legalább tudod, hogy érzékellek még ha teljesen nem is vagyok itt. Ismét nagyon jól esik, hogy simogatsz és nyugtatsz. A kezed idővel erősebben kezdem szorítani és lassan már a légzésem is normálissá válik. Rád pillantok és a maszkot leveszem.* - Leighton...*Suttogom rekedtesen a neved.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:52 | Üzenet # 149 |
 Yaoista
| *Jó volt, hogy megszorítottad a kezem. Legalább engem felismertél. Nagyon finoman simogattam a hátad és végig fogtam a kezed is. Ahogy leveszed a maszkot, rád mosolyogtam.* - Itt vagyok hősöm, nincsen semmi baj. *Elengedem a kezed és visszarakom rád a maszkot..* - Maradjon még egy picit, oké? Utána leveheted. *Simogatom meg a fejed is. Valamit erre ki kellett találni, mert ha nem vagyok itt, akkor is legyen, aki felébresszen.* - Most már minden rendben. Majd megint megfürdetlek és átkötöm a sebeid. *Nagyon nyugtatóan beszélek hozzád.* - Vigyázok rád.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 01:03 | Üzenet # 150 |
 Yaoista
| - Igen itt...*Mosolyodom el nagyon haloványan.* - Oké.*Bólintok tényleg még rám fért. Bólogatok tovább és visszafekszek, de nem engedem a kezedet és csak nézlek. Igen csak szomorú tekintetem de látszik, hogy mennyit jelent, hogy itt vagy velem. Arrébb húzódok és mutatok magam mellé az ágyra, hogy feküdj oda, amint így teszel ismét hozzád bújok.*
|
|
| |