Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:10 | Üzenet # 176 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ezt jó hallani.*Mosolygok.* - Nagyszerű.*Tényleg örülök. Nem zavar a csókod sőt örömmel viszonozom.* - Megbeszélve.*Puszillak meg.* - Nem akar kimaradni a jóból.*Nevetek fel.* - Elszóltad magad.*Sóhajtok fel picit.* - Oké én maradok egy darabig olyan szép idő van.*Felpattanva keresek egy botot és elkezdem a kis barátomnak dobálni. Tényleg jól éreztem magam és olyan jó volt veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:14 | Üzenet # 177 |
 Yaoista
| - Szia. Ne haragudj, hogy itt zavarlak és ilyen váratlanul.*Látszik zaklatott vagyok. Bemegyünk az irodádba.* - Azt mondtad, ha baj van, akkor kereshetlek és most nagy szükségem van rád, nincs éppen hova mennem. Én nem fogom most árulkodni, majd elmondja, ha akarja.*Remegek meg.* - Aludhatnék nálad pár napot amíg keresek egy másik lakást?? Vagyis azt se tudom mi lesz.*Remegek egyre jobban most fogtam fel mindent igazán.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:30 | Üzenet # 178 |
 Yaoista
| - Szia, nincsen semmi baj. *A rendelőmbe hellyel kínállak.* - Igen. *Bólintok és látom, hogy ki vagy teljesen.* - Mond el Kiszedem belőle is, de néha elferdíti a dolgokat, szóval meséld el szépen. *Mondom komolyan.* - Na, cukorborsó, nyugi. Én itt vagyok és ha kell, összeverem azt a barmot Asamival kézen fogva. *Cirógatom meg az arcod. Előveszem a kulcsom és odaadom.* - Tessék. *Elmondom melyik mit nyit.* - Nyugodtan nálam maradhatsz, amúgy se vagyok sokat otthon. Ruhát is használhatsz, ami szimpi és a hűtőt is foszd ki nyugodtan. *Mondom kedvesen.* - Segítek, amiben tudok.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:39 | Üzenet # 179 |
 Yaoista
| - Úgyis én vagyok szemét.*Mosolyodom el keserűen.* - Engem kéne megverni inkább, hogy bedőltem neki.*Suttogom, de picit el is mosolyodom.* - Nagyon szépen köszönöm, ígérem nem leszek útban.*Meg is puszillak és végül elmondok mindent, és így a csávót is na meg az egész helyzetet.* - Érted én lettem a hazug ribanc.*Látszott mennyire bántott és ismét sírás kerülgetett.* - Pedig én tényleg megkedveltem, de neki ez csak egy játék volt..*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:47 | Üzenet # 180 |
 Yaoista
| - Ne mondj ilyet. *Simogatom meg a fejed.* - Nehezen lennél, mikor alig vagyok otthon. *Nevettem el magam, de azért édes voltál. Csöndben végighallgatlak és csak sóhajtok egy jó nagyot.* - Ha ennyire megkedvelt, egyszerűbb lett volna, ha közli veled. *Fogom a fejem.* - Tudod, én nem vagyok benne biztos, hogy csak játék volt. Sőt. Szerintem tetszel neki. Csak nem tudja kezelni, emiatt inkább játssza a faszt. *Csóválom meg a fejem.* - Holnap beszélek vele és szólok Asaminak is. Addig maradsz nálam, ameddig csak szeretnél. *Cirógatom meg megint a pofid.* - Ma nem megyek haza. *Csak hogy tudd.* - Kitaláljuk mi legyen, ne aggódj. Tudom, hogy egy pöcs... *Mondom Devan-re.* - De igazából még senkit nem vitt magához és senkit nem akart ennyire elijeszteni magától.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 13:50 | Üzenet # 181 |
 Yaoista
| - Jogos.*Suttogom.* - Megkedvelt?*Döbbenek le és csak hallgatlak. Az el se jut hozzám, hogy nem jössz haza.* - Nem tudom ezt valahogyan elképzelni. Leighton, ha nincs a felvételem, akkor simán hagyja hogy az a barom megdugjon. Figyeltél, amikor meséltem?? Hogy minek voltam kitéve amit az állat miatt? Éppen, hogy csak meséltem róla neki én hülye és ennyi miatt rémálmom volt ismét. Akkor ezek folytonosak voltak és teljesen kikészültem és időbe telt mire rendbe jöttem.*Kezdek egyre jobban kiakadni és remegni.* - Nem tudom elhinni, hogy tetszem neki.... azt se tudom, hogy mi lesz. Nincs hova mennem és őt se akarom látni és arról nem is beszélve, hogy ez őrült itt van a városba és mi van ha megkeress? Bosszút fog állni rajtam, amiért börtönbe került és meg fog most ölni...*Szakad el cérna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 14:15 | Üzenet # 182 |
 Yaoista
| *Közre fogom az arcod.* - Megértettem, de ha most én is kiakadok, attól neked még nem lesz jobb, igaz? Hidd el, ki vagyok rá nem kicsit és kapni fog a pofájába rendesen. *Mondom komolyan és közben finoman simogatom az arcod.* - Tudom, hogy nehéz elhinni. *Leguggolok eléd és a kezeid fogom.* - Van hova jönnöd. Nálam és szerintem Asaminál is addig lehetsz, ameddig csak szeretnél. *Mondom komolyan.* - Segítek lakást is keresni, ha szeretnéd. *Nem akartam, hogy azt hidd, egyedül vagy.* - Nem fog megölni és megkeresni sem, ezt majd Asami elintézi. *Azért neki voltak kapcsolatai.* - Vigyázunk rád, oké? És biztos vagyok benne, hogy az a fasz is meg fog védeni. Játssza a kemény legényt, közben egy beszari nyúl. *Mondom komolyan, majd felállok és magamhoz ölellek.* - Mindent rendbe hozunk, oké? Bízz bennem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 14:39 | Üzenet # 183 |
 Yaoista
| - Igaz.*Bólintok, majd csendben hallgatlak és szavaid lassan, de eljutnak hozzám, de megszólalni nem tudok elsőre, kicsit le kell nyugodnom. Ahogyan magadhoz ölelsz rögtön bújok. Továbbra se mondok semmit, de a remegésem lassan elmúlik.* - Köszönök mindent...*Suttogom végül és megpuszilom az arcod.* - Sajnálom, hogy ennyi bajt okozok.*Suttogom és elengedlek.* - Nem tudom mi lesz most igazából csak a mai napon szeretnék túl lenni.*Sóhajtok fel.* - Akkor mikor végzel?*Látszik, hogy tényleg nem hallottam, hogy mondtad nem jössz haza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 14:48 | Üzenet # 184 |
 Yaoista
| *Puszidon elmosolyodom kicsit, nagyon édes voltál.* - Nem okozol bajt,nem a te hibád. *Cirógatom meg a pofid.* - Elhiszem. *Mondom komolyan, majd elmosolyodom kicsit.* - Nem megyek ma haza. Tudod... a gyerekkori legjobb barátom itt van és nincs túl jól. Szeretnék vele lenni. *Magyarázom neked, persze látszik, hogy igen erős érzéseim vannak irányába.* - Most éppen jobban van, de megbeszéltem vele, hogy ma bent maradok. Nyugodtan használ a lakást. Bárkit áthívhatsz, ha nem akarsz egyedül lenni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 14:55 | Üzenet # 185 |
 Yaoista
| - Kedves vagy.*Mosolyodom el picit.* - Ohh értem, remélem hamar rendbe jön.*Mondom és teljesen megértelek, de most nagyon nem akarok egyedül lenni, de még több gondot se akarok neked.* - Oké köszi..*Bár úgyse fogok senkit.* - Akkor én megyek is és nem tartalak fel. Messze van a lakásod?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 15:36 | Üzenet # 186 |
 Yaoista
| - Nem valószínű, de aranyos vagy. *Mosolyodom el kedvesen.* - Szóljak Asaminak? *Kérdezem komolyan.* - Figyelj, tényleg szólhatsz bárkinek. *Simogatom tovább a buksidat.* - Nincs messze és nyugodtan hívj, ha bármi baj lenne. *Gyorsan leírom neked a pontos címet.* - Tényleg hívj, világos? Különben belerúgok abba a szép kis kerek hátsódba. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 15:42 | Üzenet # 187 |
 Yaoista
| - Sajnálom.*Suttogom.* - Nem, nem kell.*Nem akartam még őt is belevonni, bár úgyis megtudja a dolgokat.* - Oké köszönöm, de megleszek.*Mondom és a simid nagyon jól esik.* - Oké.*Rakom el a címet.* - Értettem főnök.*Mosolyodom el picit.* - Te vagy az én őrangyalom.*Puszillak meg.* - Akkor megyek is és még egyszer mindent köszönök, most már tényleg az adósod vagyok.*Persze tudtam te nem várod el, de mégis.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 16:28 | Üzenet # 188 |
 Yaoista
| *Bólintok, hogy akkor nem szólok.* - Rendben. *Mosolygok rád kedvesen.* - Hát ha már Devan egy fasz, legalább én kárpótollak érte. *Mondom kedvesen.* - Nem tartozol semmivel. *Mondom komolyan.* - Vigyázz magadra. *Teszem hozzá és kikísérlek a kórházból. Elmagyarázom merre menj, hogy még véletlenül se tévedj el. Utána visszamegyek Ethanhöz, de nem akarom zavarni, így csak messziről mosolyogva nézem, ahogy játszik Luckyval.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 16:52 | Üzenet # 189 |
 Yaoista
| - Aranyos vagy.*Mosolygok.* - Igen tudom, de akkor is.*Motyogom.* - Akkor további jó munkát és a barátodnak mihamarabbi gyógyulást kívánok.*Lenyomok még egy puszit, majd elmegyek hozzád de szinte rohanva. Nálad bezárom jól az ajtót és nappaliba felnyomom a villanyt és a tévét is bekapcsolom.* - Nincsen semmi baj...*Suttogom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 16:54 | Üzenet # 190 |
 Yaoista
| *Nagyon jól eljátszok Luckyval és én nem veszlek észre, de ő igen és ugatva odarohan hozzád.* - Szia...*Integetek oda, mert így már én is észreveszlek.* - Minden oké?*Kérdezlek, amikor odaérsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 18:50 | Üzenet # 191 |
 Yaoista
| *Ahogy odarohan, elmosolyodom és megsimogatom a buksiját.* - Így hiányoztam? *Vakargatom a füle tövét.* - Nem igazán... *Sóhajtok egy nagyot.* - Tudod... az egyik barátom elég fura pasas. *Mondom őszintén.* - Igazából egy nagy farok. *Mondom ki a tényeket.* - De tényleg jó barát, csak elég sajátosan értelmezi a dolgokat. *Magyarázom neked.* - Az egyetemen tanít, építészetet... nos, összeszűrte a levet az egyik diákjával, csak nem egészen normális körülmények között, amiért be is húztam neki. *Mormogom.* - És most megint dobott egy lapáttal a tűzre, szóval mostmár nagyon pipa vagyok rá.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 19:08 | Üzenet # 192 |
 Yaoista
| - Nem csak neki.*Kacsintok rád.* - Érdekes barátaid vannak.*Jegyzem meg, majd csak hallgatlak.* - Akkor tényleg nagy lehet a baj, ha te megütötted.*Ritkán teszel ilyet.* - Nem szimpatikus, de biztos van benne valami, hiszen nem barátkoznál vele.*Ebben is biztos voltam.* - Akkor a kölyök rendesen ki van mi? Bár nem sokat tudok de nem hangzik jól a helyzet.*Jegyzem meg.* - De te biztos itt is megteszel mindent.*Simogatom meg az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 19:29 | Üzenet # 193 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad és megsimogattam a pofid.* - Igazából ő az érdekes egyedül... oké, a másik jó barátom is érdekes egy alak, de ő azért normális... hellyel-közzel. *Kuncogtam halkan.* - Az egyetemen találkoztunk. *Mosolyodom el.* - De egyébként az építésszel, egyébként Devannek hívják, szerintem se fogsz jól kijönni. *Kuncogtam el magam.* - Hát igen... magához költöztette se szó, se beszéd. Most nálam van a srác. *Sóhajtok egy nagyot.* - Igyekszem. *Simul a pofim a kezedbe.* - De az is biztos, hogy kapni fog Devan, de nagyon. *Morgom halkan. Rád pillantok, majd lassan közelebb lépek hozzád és átölelve a fejem a válladra fektetem.* - Csak egy kicsit... *Suttogom halkan. Nem akartam telhetetlen lenni, de annyira jó érzés volt, hogy kellek neked.* - Megmozgattátok egymást? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:01 | Üzenet # 194 |
 Yaoista
| *Arcom a kezedbe simul.* - Komolyan valahogy meg se lep.*Nevetek fel.* - Vagy talán mégis összehaverkodunk, majd kiderül.*Tényleg meg akartam őket ismerni.* - Baszki mint egy szappanopera. Szegény srác.*Csóválom a fejemet.* - Valahogy megértem.*Mondom, majd csak elmosolyodom és magamhoz ölellek.* - Én ki, de látod Lucky még nem, túlteng benne az energia.*Még tökre jól elrohangál.* - Ne legyél letörve.*Suttogom és az arcodra simítva megcsókollak. Igazából nem is gondolok arra, hogy mi van, ha meglátnak minket, most annyira akartalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:44 | Üzenet # 195 |
 Yaoista
| - Ez így van. *Kuncogok halkan.* - Én is sajnálom nagyon. *Sóhajtok egy nagyot. Jó volt, hogy magadhoz öleltél, olyan megnyugtató érzés volt.* - Bizony túl, mondtam, hogy egy energiabomba. *Nevettem el magam.* - Nem vagyok, csak tudom, hogy egyébként nem ilyen. *Magyarázom. Csókodra sóhajtok egyet halkan.* - Bár ha ezt kapom, akkor mégis inkább le vagyok még törve. *Mondom édesen. Nem érdekelt engem se, ha meglátnak. Ugyan a betegem voltál, de már sokkal hamarabb voltak érzéseim irántad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:55 | Üzenet # 196 |
 Yaoista
| - Nem baj az, hiszen még kölyök szinte.*Mosolygok.* - Akkor ez a srác nagyon felkavarhatta.*Jegyzem meg.* - Bolond vagy és enélkül is kapsz.*Kuncogok. Fához sétálok veled és neki nyomlak és hozzád is simulok és úgy csókollak egyre forróbban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 21:05 | Üzenet # 197 |
 Yaoista
| - Hát igen, egy nagyra nőtt kiskutya. *Nevettem el magam.* - Eléggé. *Bólogatok.* - Akkor mégsem vagyok letört. *Kuncogok veled. Meglepődök, ahogy a fának nyomsz, de semmi kifogásom nem volt ellene. Átöleltem a nyakad és az ajkaid falom. * - Isteniek az ajkaid... sosem csókolt még így senki... *Suttogom ajkaidra és én is csókollak igen csak. Persze az ablakon kinézve meglátta Roy, hogy csókolozók veled és elég bensőséges viszonyba vagyunk, de most nem jött le. Legalábbis egyenlőre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 21:20 | Üzenet # 198 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Nevetek fel.* - Tényleg kis bolond vagy.*Persze nem rosszból mondom.* - Ezt örömmel hallom, a tieid is nagyon finomak..*Suttogom az ajkaid közé.* - Amúgy.... lehet nem itt kéne csókolózunk.*Suttogom az ajkaid közé, de nem válok el tőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 21:45 | Üzenet # 199 |
 Yaoista
| - Én pedig ezt hallom örömmel. *Mosolygok.* - Igen, elképzelhető. *Nyalok végig ajkaidon és újra megcsókoltalak. Utána finoman eltoltalak és boldogan mosolygok rád.* - Menjünk akkor. *Igazából nem lett volna jó, ha sokan látnak minket. Visszamegyünk a szobádba, de ott amint becsukódott az ajtó, újra csókollak. Ledobom a köpenyem, mert anélkül sokkal kényelmesebb volt. El se hittem, hogy veled csókolozók, hogy veled vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 22:21 | Üzenet # 200 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok. Újabb csókod persze viszonozom.* - Menjünk.*Luckynak szólok és persze jön utánunk rögtön. Felérve amint megcsókolsz elvigyorodom.* - Kis heves.*Kuncogok. Elsétálok veled az ágyig és leülök téged pedig az ölembe húzva csókollak tovább.* - Nagyon jól csókolsz..*Suttogom.*
|
|
| |