Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.27, 20:09 | Üzenet # 201 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom és kicsit zavarba jövök.* - Nagyon sokat vártam ezekre a csókokra, szóval lehet kicsit telhetetlen vagyok. *Bele is huppanok az öledbe és átölelem a nyakad. Annyira imádtam a csókjaid, teljesen oda voltam.* - Te is... *Suttogom válaszul. Nem tudhattam, régen hogyan éreztél, de be kellett látnom a tényt, hogy én is tetszettem neked, nem csak te nekem. Olyan csodálatos volt érezni, hogy itt vagy. Újra és újra megcsókoltalak. Kezdtem magam elengedni, így finoman simogatni is kezdelek, persze a sérüléseidre nagyon figyelek.* - Nem vagyok nehéz? *Kérdezem és hát igen csak lihegek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 12:05 | Üzenet # 202 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Édes vagy és legyél csak.*Suttogom az ajkaid közé.* - Örülök.*Ölellek jobban magamhoz. A simogatásaid és a csókjaid nagyon jól esnek.* - Ne viccelj sose voltál az.*Harapok finoman az ajkaidra.* - Nagyon szexi vagy, ez már kínzás.*Ilyet még nem mondtam neked. Elszakadva az ajkaidtól a hajadba túrok finoman és oldalra húzva a fejed a nyakad kezdem el csókolgatni igen érzékien.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 13:06 | Üzenet # 203 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom kicsit válaszodra, A mennyekbe éreztem magam és harapásodra sóhajtok egyet halkan.* - Megnyugtatlak, hogy ez fordítva is így van. *Kuncogok halkan, de elvörösödtem közben, hiszen ez volt az első, hogy ilyet mondtál nekem és nagyon örültem, hogy tetszem neked. Mikor hajamba túrsz, lehunyom a szemem. Nyakamra halkan nyögtem egyet és finoman megremegtem. Én is hajadba túrok és igen csak élvezem a dolgot.* - Hősöm... *Sóhajtom és élvezkedek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 14:03 | Üzenet # 204 |
 Yaoista
| - Örömmel hallom.*Mosolygok.* - Kis paradicsom.*Kuncogok. A hangod is nagyon szexi túlságosan is.* - Le kéne állunk.*Suttogom a füledbe, persze nem akarok.* - Nem gondolod?*Pillantok rád és az arcodra simítok.* - Olyan szép vagy.*Mosolygok lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 22:47 | Üzenet # 205 |
 Yaoista
| *Hangodtól kirázott a hideg és elmosolyodom kicsit.* - De igen, viszont nem nagyon akarok. *Nevettem el magam.* - Lassítsunk. *Adtam még egy puszit az ajkaidra, de nem másztam ki az öledből. Bókodra megint elpirultam kicsit.* - Te pedig nagyon helyes. *Csókollak homlokon és közben finoman cirógatom az arcod. Annyira megérintett a mosolyod.* - Komolyan gondoltad, hogy majd együtt vandálkodunk az öregek otthonába? *Kérdezek rá. Sok mindent beszéltünk, de azóta rengetek idő telt el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.30, 12:52 | Üzenet # 206 |
 Yaoista
| - Én se.*Nevetek fel.* - Oké.*Bólintok és nem bánom, hogy nem mászol ki az ölemből.* - Annyira szerettem, hogy ilyen könnyen zavarba jössz.*Cirógatom meg a pofid.* - Köszi, tudod a jó gének.*Vigyorgok és hát tudhattad, hogy szüleim se panaszkodhatnak. A simogatásod nagyon jól esik és én is cirógatlak.* - Igen komolyan mi leszünk az öregek otthona rémei.*Nevetek fel.* - Bár jobban örülnénk, ha nem kéne bemennünk és akkor a kerület rossz nagyapói leszünk.*Nevetek fel. Eldőlök és téged is magammal húzlak.* - Ki kell terülnöm ne haragudj.*Suttogom és Lucky földön terült el.*- Na Lucky pihen ezt ki kell használnom.*Mosolygok és folyton cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.30, 23:12 | Üzenet # 207 |
 Yaoista
| - Miattad. *Motyogom aranyosan.* - Hát igen. *Nevettem el magam.* - Jól hangzik. *Nevetek megint, olyan könnyen jó kedvre tudtál deríteni.* - Majd kiabálunk a gyerekekre, hogy miért hangoskodnak. *Kuncogtam. Kicsit meglepődök, ahogy eldőlsz, majd odabújok hozzád.* - Így egyébként is kényelmesebb. *Cirógatom a pofid.* - Pontosan. *Kuncogtam halkan. Kicsit fészkelődtem és kényelmesen hozzád bújtam. Persze szorosan öleltelek magamhoz és cirógattalak, közben lágyan mosolyogtam rád.* - Nagyon fogok rád vigyázni. *Nem akartalak újra elveszíteni.* - Nyugodtan aludj egyébként. Most itt maradok veled és figyelek rád. *Puszilom meg az ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.31, 13:56 | Üzenet # 208 |
 Yaoista
| - Ennek nagyon örülök.*Mosolygok.* - Pontosan, miközben mi leszünk a hangosak.*Nevetek veled együtt.* - Az biztos.*Megvárom még elhelyezkedsz és úgy ölellek magamhoz.* - Tudom nyuszika.*Puszillak meg és ez nem is zavart.* - Oké bár most nem érzem magam fáradtnak.*Suttogom és a szájra pusziból én egy rendes csókot csinálok, nem tudtam és nem is akartam ellenállni neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.02, 19:26 | Üzenet # 209 |
 Yaoista
| - Igen, igen. *Nagyon jót nevettem, mint régen veled mindig. Nagyon élveztem, ahogy ölelsz magadhoz.* - Az jó... sokkal energikusabbnak is tűnsz, mint tegnap. *Mondom kedvesen. Egyáltalán nem bántam, hogy végül csók lesz abból a pusziból. Halkan bele is sóhajtottam és csak élveztem. Miután elváltunk elmosolyodtam és az arcod cirógattam. Elmélyedve néztem a szemeid.* - Sokat változtál. *Mondom halkan.* - De az, ahogy hozzám érsz, semmit. *Nagyon lágyan néztem rád. Régen is mindig ilyen gyengéden és kedvesen öleltél.* - Ez nagyon boldoggá tesz. *Teszem még hozzá és csak cirógatlak tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 12:23 | Üzenet # 210 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy látszik is.*Mosolygok.* - Mire gondolsz?*Kérdezlek, hiszen tudtam, hogy változtam, de kíváncsi voltam, te mire gondoltál.* - Szerintem se.*Mosolygok.* - Ez rólad is elmondható.*Cirógatlak finoman.* - Ahogyan engem is szépséges nyuszókám.*Mosolygok és adok egy puszit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 13:16 | Üzenet # 211 |
 Yaoista
| - Nem is tudom. *Gondolkozom el.* - Nem tudom még pontosan, de ahogy a szemedbe nézek, látom, hogy más vagy. *Ez egyáltalán nem volt rossz dolog. Inkább csak amiatt aggódtam, hogy miért változtál meg. Szavaid nagyon jól estek.* - Ezt örömmel hallom. *Kuncogtam el magam és puszidra csak mosolyogtam. Jobban hozzád bújtam, de vigyázni akartam a sebeidre.* - Ez finom... *Suttogom a cirógatásra és lehunyva a szemem, élvezkedem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 13:51 | Üzenet # 212 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Ki ne változna meg 10 év alatt, kit ne változtatna meg a katonaság és egy ilyen tragédia, de nem mondok most erről semmit, mert most annyira jó így.* - Nekem is.*Mosolygok és tovább cirógatlak és puszilgatlak.* - Te is aludhatsz amúgy, rád fér.*Mondom aggódva.* - Túlhajtod magad, ez a suliba is mániád volt kis stréberke.*Kuncogok.* - De viccet félretéve neked is kell pihenned.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 10:20 | Üzenet # 213 |
 Yaoista
| - De persze azért látom azt a régi, pimasz Ethant is, akit nagyon jól ismerek. *Vigyorodom el.* - Akkor még csinálom. *Cirógatlak tovább én is finoman. Kicsit bekíváncsiskodott a kezem a fölsőd alá, de csak a derekad simogattam, nem vittem túlzásba.* - Van benne valami. *Mosolyodom el.* - Hát, elég gáz is lenne, ha mondjuk összekeverném a veséd és a májad. *Nevettem el magam.* - Meg hát látod... nagyon sokan vannak és még így is úgy érzem, hogy nem fordítok elég időt mindenkire. Szerencsére a nővérkék nagyon segítőkészek, ők a kis angyalok itt. Nélkülük megállna minden. *Nagyon becsültem a munkájukat.* - Most is pihenek. Veled csak jobban megy. *Ugyan úgy kikapcsoltál, mint régen.* - Egyébként nem vagyok annyira fáradt. *Persze azért karikásak voltak a szemeim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 18:01 | Üzenet # 214 |
 Yaoista
| - Igen az sose fog eltűnni.*Mosolygok.* - Helyes.*Puszillak meg. Nem zavara a kezed és finoman megremegek, de jó érzésből.* - Érted mire gondolok.*Jegyzem meg, majd ahogyan folytatod felsóhajtok.* - Semmit se változtál Leighton.*Morgok, de csak aggódásból.* - Persze azért karikásak a szemeid. Én elhiszem, hogy ez a életed és szereted csinálni és igazából sosincs megállás, de tudod a szervezetnek sok kidőlsz, hiszen ezt pont nem egy dokinak nem kell magyaráznom. meg volt rá példa, hogy összeestél, mert túlhajtottad magad vagy nem rémlik?*Kérdezek. Kettőnk közül mindig te voltál a szorgalmasabb. Én se voltam sose hülye gyerek és amit szeretem abból négyes vagy ötös voltam, amit nem hármas, de persze rosszabbak is becsúsztak és csak azért nem lett a bizonyítványomban végén hármasnál rosszabb, mert te nem engedted. Engem sport érdekelt és sok versenyen részt vetem és sportklubokban is benne voltam. Emellett még a történelem, amit imádtam ugye a katonaság miatt főleg és ebből kitűnő voltam, de különben te jeleskedtél a tanulmányokba.* - Tényleg azóta, hogy állsz a sporttal?*Kérdezzem kuncogva, mert azért te sose voltál az a sportos fajta, mint én.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 18:56 | Üzenet # 215 |
 Yaoista
| - Én már csak ilyen maradok. *Mosolyodom el, nagyon jól esett, hogy így aggódsz értem.* - Az csak az éjszakázás miatt. *Motyogom. Igazából így csak volt mire fogni a dolgot. Ahogy az összeesést említed, elkuncogtam magam halkan.* - Nem egyszer előfordult később is. *Főleg miután elmentél hajtottam túl magam, de ezt nem akartam mondani. Nagyon egyedül maradtam akkor nagyon sok mindennel.* - De már azóta sokat szokott a szervezetem. *Próbálom menteni a menthetőn.* - De egyébként igazad van, tudom jól... de képtelen vagyok nemet mondani. *Ismerem be. Ahogy a sportot kérdezed, elkuncogtam magam.* - Nos, már nem esek át a saját lábamon. *Vigyorgok.* - Néha, ha időm is úgy engedi elmegyek futni. Heti egyszer azért általában eljutok. *Magyarázom.* - Mondjuk nem is vagyok ennyire kidolgozva, mint te. *Simítok pocidra, ahol éreztem a kockákat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 19:36 | Üzenet # 216 |
 Yaoista
| - Akkor, majd én ismét vigyázok rád.*Mondom.* - Attól is.*Javítalak ki.* - Komolyan meg se lep.*Sóhajtok fel.* - És te erre büszke vagy? Meg mi az, hogy megszokta? Már csak párszor dőlsz ki vagy mi?*Kérdezlek ismét csak morogva, de tudhattad, hogy ez a aggódás miatt van.* - Nem szeretném, ha az egészséged menne rá nyuszkó.*Puszillak meg.* - Büszke vagyok rád.*Nevetek fel.* - Az jó, majd elmehetünk együtt is akár.*Régen is jártunk.* - Nem is baj, te így vagy tökéletes.*Csókollak meg.* - A kockákat meg hagyd meg nekem.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 21:17 | Üzenet # 217 |
 Yaoista
| - Nagyon kedves tőled. *Látszott, hogy nagyon jó volt hallani. Csak megforgattam a szemeim a javításodra, de örültem neki egyébként.* - Hát... úgy valahogy. *Nem akartam hazudni, de azért behúztam a nyakam, mert tudtam, hogy ezért kapni fogok most tőled.* - Nem fog rámenni. *Persze nem mondtam olyan magabiztosan, mint kellett volna.* - Köszönöm, köszönöm. *Kuncogok én is.* - Benne vagyok. *Jó is lett volna nagyon.* - Édes vagy. *Viszonozom a csókod és hozzád bújtam még jobban.* - Rendben. *Nevetek veled.* - Én így is élvezhetem és még csak nem is én dolgozok érte. *Vigyorgok és pocid simogatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 21:57 | Üzenet # 218 |
 Yaoista
| - Alap.*Mosolygok.* - Leighton...*Igen csak komolyan mondom a neved, ami tudhattad, hogy nem jelent jót.* - Ne legyél már hülye.*Morgok tovább rád.* - Vagy inkább futás helyett pihenni fogsz, majd meglátom, hogy milyen állapotba leszel.*Jegyzem meg.* - Te meg makacs öszvér.*Suttogom az ajkaid közé, majd ismét csak felnevetek.* - Bolond vagy.*Puszilom meg a buksid.* - Legalább miattam figyelj magadra jó? Különben rám se tudsz vigyázni.*Ez hátha hat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 22:38 | Üzenet # 219 |
 Yaoista
| *Fura volt, hogy ilyen szigorúan mondod a nevem.* - Nem vagyok. *Motyogom halkan.* - De ha pihenek, akkor neked is kell velem. *Most én alkudtam kivételesen. Bele se gondoltam, hogy olyan, mintha járnánk.* - Úgy van. *Értek vele egyet és elnevettem magam még.* - Csak kicsit. *Kuncogok és simogatlak folyamatosan.* - Egyébként figyelek magamra tényleg, csak az alvás nem jön mindig össze. *Ismerem be.* - Nem akarok senkit cserben hagyni... *Pillantok rád.* - Rád mindig fogok tudni vigyázni. Mindig. Még akkor is, ha te nem akarod. *Mondom lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 01:02 | Üzenet # 220 |
 Yaoista
| - Ilyenkor az vagy.*Felesleges erről vitatkozni.* - Oké együtt eszünk és pihenünk.*Hiszen arról is beszéltünk.* - Édes vagy és nem akarlak bántani tudod jól, hogy nem azért teszem.*Simizem meg buksid.*- Az pont elég édesem.*Cirógatom meg a pofid.* - Tudom és nem is ezt mondtam, hanem hogy magadra is figyelj oda, mert nem csak én, hanem a többi beteged és mindenki más aggódni fog érted és azt szerintem nem akarod.*Jegyzem meg.* - Akarom, hogy vigyázz.*Vagyis most igen aztán kitudja mikor kattanok be ismét.* - Kis bolondom.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 02:22 | Üzenet # 221 |
 Yaoista
| - Jól hangzik. *Mosolyodom el kicsit.* - Tudom. *És igazából nagyon is hálás voltam azért, ahogy viselkedsz velem.* - Túl jól ismersz. *Kuncogtam el magam.* - Tényleg nem akarom, hogy bárkinek aggódnia kelljen miattam. Mindenkinek van pont elég problémája enélkül is. *Mosolyodom el halványan.* - Akkor jó. *Suttogom az ajkaidra és halkan kuncogtam egyet a csókod előtt. Nagyon elmerülök az ajkaidba, tényleg oda voltam.* - Egyre jobbak és jobbak a csókjaid. *Mosolyodom el lágyan, majd most én csókoltalak meg. Közben Lucky úgy gondolta, hogyha már mi itt hempergünk az ágyba, neki is kijár és felugorva odafurakodott hozzánk.* - Hééé. *Nevettem el magam.* - Lucky lefelé! *Persze addigra már hol az én arcom, hol a tiéd nyalta.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:03 | Üzenet # 222 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Mosolygok.* - Ilyen szinten nem változtál és nem is fogsz.*Ebben biztos voltam.* - Butus ne így mond, hiszen te nem probléma vagy.*Puszillak meg.* - Ahogyan tieid is.*Suttogom és viszonozom az újabb csókot, majd amikor Lucky megjelenik felnevetek.* - Nem akarsz kimaradni a jóból igaz?? Nem szép, hogy elvagy hanyagolva már így első nap.*Vakkant egyet és megpuszilom fejét.* - Ne küld le.*Mondom neked.* - Maradhatsz de akkor le kell feküdnöd, mert leesel vagy mi. Feküdj le szépen.*Így is tesz és egy kicsit arrébb megyek veled.* - Na így már jó igaz?*Simogatom és téged is.* - Két kis édesem.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:08 | Üzenet # 223 |
 Yaoista
| - Valószínűleg. *Mosolyodom el.* - De ha gondot okozok, akkor az leszek. *Mosolyodom el és puszid nagyon jól esik. Nagyon lágyan nézem, ahogy adsz egy puszit a fejére.* - Jó, jó. *Kuncogtam. Annyira idilli volt a helyzet. Nagyon régen éreztem így magam. Utoljára akkor, mikor elmentél. Teljesen feléd fordulok és hozzád bújok. Eddig rá se jöttem, hogy mennyire is hiányoztál valójában. Szorosan öleltelek, ha tehettem volna, beléd bújtam volna, annyira.* - Nagyon jó... *Suttogom halkan. Nagyon megnyugtatott a közelséged, így lassan elaludtam, hiszen tényleg ki voltam merülve rendesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:16 | Üzenet # 224 |
 Yaoista
| - Megint hülye vagy.*Sóhajtok fel. Hagyom, hogy úgy helyezkedj ahogyan szeretnél.* - Akkor jó.*Puszillak meg és ahogyan elalszol csak elmosolyodom.* - Még, hogy nem fáradt mi??*Kérdezzem Luckyt és tovább cirógatlak titeket és végül én is elalszom, de teljesen nyugodtan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 00:32 | Üzenet # 225 |
 Yaoista
| *Nagyon nyugodtan és békésen aludtam veled egészen reggelig. Lassan ébredeztem és az első dolog, amit felfogtam, azaz, hogy itt vagy velem. Szélesen elmosolyodtam és csak bújtam tovább. Nem akartalak felkelteni, hiszen ezek szerint neked is nyugodt éjszakád volt. Nagyon rég éreztem magam ilyen kipihentnek és békésnek. Mikor lassan ébredezel te is, finoman elkezdtem cirógatni a buksid.* - Jó reggelt hősöm. *Mondom halkan, kissé kómásan.*
|
|
| |