2025.07.20, Vasárnap, 01:29
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:46 | Üzenet # 2
Yaoista
*Reggel felébredve a szokásos rutin. Fogmosás, kézmosás, reggeli. Öltözködés, öltöztetés. Imádtam apuka lenni, mint kiderült, ahhoz képest, hogy nem akartam gyereket, igen csak szerettem. Mondjuk az is igaz volt, hogy szegény kis srác nem tehetett erről az egészről, ezért megérdemelt egy csodás gyerekkort, még akkor is, ha az anyja szinte rögtön a születése után elhagyott. Én voltam a hülye, hogy azt hittem, ez kivitelezhető., hogy lehet így élni. Végül összeszedtük magunkat és elviszem az oviba. Adok neki egy puszit, majd megyek dolgozni, vagyis munkát keresni. Szabadúszó fényképész voltam, így egy ügynökséghez mentem állandó munkát keresni. Már meg volt beszélve a találka időpontja a főnökkel. Szerencsére kedvesek voltak és beengedtek az irodába, hogy bent várjam. Szépen leülve, csöndesen várakoztam a főnökre.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:46 | Üzenet # 3
Yaoista
- Őszintén már várom milyen, rég volt dolgom harcias modellel. Igazából a kölyökkel volt a legnehezebb dolgom, de minden percre megérte.*Mosolyodom el.* - Majd.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Csak tudod pont ez az, hogy én veled ellentétbe alig látom és most akkor is megvárom, amíg felébred.*Mondom és így is történik. Szerencsére már jobban van egy kicsivel. Mikor ismét elalszik én is alszok pár órát, ami most pont elég. Reggel elkészülve a céghez megyek és igen csak meglep, hogy várnak rám vagyis a kölyökre.* - Elnézést, hogy megvárakoztattam... az a ...*Nem tudtam befejezni, hiszen olyan ember várt ott, akit nem hittem, hogy valaha is látok.* - Ez nem lehet.... hogy kerülsz ide?*Kérdezzem döbbenten.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:46 | Üzenet # 4
Yaoista
*Nyugodtan várok, majd mikor hallom, hogy nyílik az ajtó, szinte sokkot kaptam. Megszólalni se tudtam, csak álltam és néztelek.* - Lee... *Suttogtam lehelet halkan és csak néztelek, mire kapcsoltam, hogy kérdeztél.* - Én... munka miatt... *Nézek rád, de teljesen lesápadva. Féltem a szemed elé kerülni, ezért sem kerestelek meg, miután Ayase elhagyott.* - Nem... tudtam... *Mondom még, de szinte csodálattal bámultalak. Annyi év eltelt és viszont látni, egyben volt nagyon rossz és nagyon jó is.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:46 | Üzenet # 5
Yaoista
*Legszívesebben kiviharoztam volna innét, de nem tehetem meg, mert a kölyköt nem hagyhatom cserbe. Vicces bárkivel szembe nézzek és mindent elintézzek, erre itt vagy te és megszólalni is alig tudok.* ~ Szánalmas vagyok..*~ *Gondolom magamba, majd összeszedve magam elindulok feléd.* - Mookyul most egy ideig nem dolgozik így én vettem át helyét erre az időre.*Mondom érzelemmentes arccal, amennyire csak tudom.* - Nem említette az interjút.*Mondom.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:47 | Üzenet # 6
Yaoista
*Én se tudtam megszólalni, csak álltam ott bambán és néztelek. Szavaid elsőre el sem jutnak az agyamig, mire leesik mit mondasz.* - É-értem. *Nem tudtam mit mondjak. Annyira szégyelltem magam, vagy inkább utáltam.* - Már egy ideje megbeszéltük, csak most lett aktuális. *Mondom halkan.* - Van egy modell, akit szeretnék fotózni. Akihito a neve. Róla beszéltünk volna, azt mondta ezt inkább személyesen és ne telefonba. *Nem tudtam a balesetről, nem volt időm újságot olvasni túl gyakran.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:47 | Üzenet # 7
Yaoista
- Értem. Sok dolog történt vele vagy talán nem olvasol újságot?*Kérdezlek, majd ahogyan folytatod felsóhajtok és leülök.* - Ülj le.*Mondom.* - Akihitonak balesete volt és kórházba van, majd hamarosan lejön újságba. Jó darabig biztos nem fogod fotózni.*Mondom.* - Mit beszéltetek még Mookyulal?*Kérdezlek.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:47 | Üzenet # 8
Yaoista
- Nem igen van rá időm. *Hagyom ennyiben, nem akartam megmondani a helyzetet, hogy miben is vagyok. Visszaültem, de szinte rád nézni se mertem. Elég sokat változtam, főleg a kiállásom. Megtaláltam a hangom és kiálltam már magamért, bár minden neked volt köszönhető, hiszen később rájöttem, hogy mindenben igazad volt.* - Értem... azért jól van? Nem esett komoly baja? *Nem a munka miatt kérdeztem, az most pont nem érdekelt.* - Remélem tényleg hamar meggyógyul. *Mondom végül.* - Semmi konkrétat. Úgy volt, hogy majd most megbeszélünk mindent. Ha alkalmasnak talál, akkor felvesz, ha nem, akkor nem. *Mondom egyszerűen* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:47 | Üzenet # 9
Yaoista
- Értem.*Bólintok.* - Már jobban, de nagyon veszélyes állapotban volt és az egyik lába annyira sérült, hogy ismét járni tanul, de szépen fejlődik.*Mosolyodom el picit.* - Igaz sok dologban én döntök, de ez azért nagyobb dolog, de mire lesz fotózás már a kölyök is visszatér.*Mondom és láthatod, mennyit jelent nekem a drágaságom.* - Mindenesetre mondani fogom neki, hogy itt voltál, meghagyjál itt képeket.*Mondom, persze tudtam jól, hogy mennyit fejlődtél, de ezt neked nem kell tudnod.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:47 | Üzenet # 10
Yaoista
- Jézusom. *Nézek döbbentem. Nagyon sajnáltam a fiút.* - A lényeg, hogy rendbe jöjjön. *Mondom komolyabban. Csak bólintottam, hogy értem, bár ez a kölyök megütötte a fülem.* - Igen, köszönöm. *Mondtam, majd nem tudtam mit kéne tennem vagy mondanom. Elővettem a portfólióm és odaadtam neked. Még olyan képek is voltak az elején, amit együtt csináltunk. Annyira régen volt... és nagyon hiányzott. De az én hibám volt minden. Mégis, ahogy itt ültünk, nem a szakításunk jutott eszembe, hanem azok a szép napok.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:47 | Üzenet # 11
Yaoista
- Így van.*Bólintok és a köszönőmre nem mondok semmit. Megérdemelnéd, hogy két lábbal rúgjalak ki innét, de nem vagyok ekkora szemét arról nem is beszélve, hogy ez nem az én cégem. Elveszem az albumot és nézni kezdem. Persze felismerem a képeket és vannak, amiket ugye megjelenítve láttam, de persze volt köztük új. Nagyon sokat fejlődtél,de hát nem hiába foglalkoztam veled anno.* - Haza viszem neki.*Mondom, majd leteszem, de most nem mondok semmit rá, nem úgy, mint régen.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:47 | Üzenet # 12
Yaoista
*Tudtam, hogy megérdemelném, hogy kivágj innen. Csöndesen néztelek tovább. Valahogy te is megváltoztál, bár nem tudtam volna megmondani, hogy miben. Miközben nézegeted az albumot, azt hittem mondani fogsz rá valamit, de nem tetted. Csak úgy kalapált a szívem.* - Köszönöm... *Ismétlem meg, de nem mozdultam.* - Boldog vagy? *Kérdezem meg váratlanul, fel se fogva, hogy mit kérdezek, de valamiért tudni szerettem volna.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:48 | Üzenet # 13
Yaoista
*Kérdésed igen csak meglep.* - Érdekes ezt még egy interjú alanyom se kérdezte tőlem.*Jegyzem meg, majd hallgatok. Nem tudtam, hogy most erre feleljek vagy sem, hogyan viselkedjek veled. Legutoljára én sírva könyörögtem neked, hogy ne hagyj el, de megtetted, erre van képed ilyet kérdezni.* - Nincs hozzá semmi közöd.*Felelem végül.* - Egyéb kérdés, ami munkához tartozik? 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:48 | Üzenet # 14
Yaoista
*Mikor megjegyzed, hogy ezt senki se kérdezte, akkor kapcsolok, hogy eljárt a szám. Én is csak hallgattam sokáig és eszembe jut az arcod és a könnyeid szakításnál.* - Sajnálom... *Mondom halkan, nem tudtam mit képzelek magamról.* - Nem kérdés, de fontos lehet... *Nem tudtam, hogy hogyan közöljem a dolgokat. Szörnyű volt így.* - Van egy öt éves kisfiam. *Mondom végül.* - És egyedül nevelem segítség nélkül, úgyhogy... *Nem volt egyszerű ezt így közölni. Persze, ha Mookyul ül itt, az teljesen más tészta. Elhallgattam, majd halkan megszólaltam újra.* - Ha akarod, visszavonom a jelentkezésem. *Gondoltam, mivel jóban vagy a főnökkel, megfogsz itt fordulni párszor. Nem akartam rosszabbá tenni.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:48 | Üzenet # 15
Yaoista
*Nem mondok semmit a sajnálómra.* Mi lenne?*Vonom fel a szemöldököm, majd amikor mondod a gyereket picit azért elmosolyodom.* - Ez nem fog gondot jelenti. A kölyöknél jobb főnöket nem ismerik, beleértve engem is. Szóval, ha alkalmazni fog, akkor ezt mindig figyelembe fogja venni.*Mondom komolyan.* - Különben meg ismerem nagyon jól, az én kezeim alatt tanult vagyis én azt mondom felfog venni.*Mondom, de magam se értem miért. Nem tudtam irányodba közömbös lenni, pedig akartam. Sose szűntelek meg szeretni, csak mindent eltemettem magamba jó mélyen, de ezek az érzések már, hogy látlak kezdenek felszínre törni.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:48 | Üzenet # 16
Yaoista
- Értem. *Valamiért azt hittem ki fogsz akadni, de nem tudtam, hogy miért.* - Ezt jó tudni. *Mosolyodom el kicsit. Én ugyan úgy szerettelek, mit régen. Már régóta tudtam, hogy nem tudok mást szeretni úgy, mint téged. Miután Ayase elhagyott, találkozgattam egy-két emberrel, de még megcsókolni se tudtam őket, így fel is adtam. Én már megtaláltam a párom, az már az én hibám, hogy voltam olyan bolond és elveszítettelek. Egy pillanatra átsuhant az arcomon a fájdalom a gondolataimra, de aztán gyorsan rendeztem az arcom.* - Van valami, amiről még tudnom kell? 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:48 | Üzenet # 17
Yaoista
- Nem tudod mennyit tudsz Akihitoról vagy miért pont őt akarod fotózni? Hogy is mondtad magadtól vagy Mookyul mondta?*Kérdezlek.* - Nagyon szeszélyes fiú és forrófejű, öntörvényű. Erős kezek kellenek hozzá és határozott jellem. Megy ez már neked?*Kérdezlek, de nem rosszból tényleg érdekelt. Ez most munka, külön kell választani a dolgokat.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:48 | Üzenet # 18
Yaoista
- Magamtól. *Válaszolok.* - Láttam képeit és ahhoz, amit szeretnék, ő lenne a legtökéletesebb. *Magyarázom. Csöndesen hallgattalak, majd szomorúan elmosolyodtam kicsit.* - Sajnos későn, de megtaláltam a határozottságom. *Mondjuk ebbe nagy szerepe volt annak, hogy elveszítettelek a határozatlanságom miatt, na meg a kisfiam miatt is kénytelen voltam változni.* - Úgyhogy azt hiszem, menni fog. Legalábbis remélem. *Mondom végül.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:49 | Üzenet # 19
Yaoista
- Értem... nagyon különleges személy, már várom, hogy vele dolgozzak egy kicsit.*Mosolygok. Ahogyan te szomorúan elmosolyodsz és mondod a dolgokat, nem tudok rá mit mondani.* - Így legyen. Csak még annyi, hogy most a haja rövid, de gondolom ez nem próbléma.*Jegyzem meg. Le se veszem rólad a szemem, de teljesen másként nézzek rád, mint régen, semmi melegség, tűz nem árad a tekintetemből, csak a ridegség. Persze meg kell hagyni még mindig gyönyörű vagy, sőt még szebb lettél és meg se látszik rajtad a kor, ahogyan rajtam se, csupán még férfiasabb lettem.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:49 | Üzenet # 20
Yaoista
- Én is várom. *Vallom be őszintén.* - Persze, hogy nem. *Mondom kedvesen, majd észreveszem, hogy mennyire nézel. Én is nézlek, a szemeid kémlelem, de megijeszt, amit látok. Az a tárgyilagos, hideg tekintet teljesen lefegyverzett. szinte fáztam. Az én szemem, ugyan olyan melegen csillogott feléd, mint régen, ha csak nem jobban. Nagyon szerettelek és vágytam rád, de nem mondtam semmit. Az arcom nekem sem változott sokat, csupán a vonásaim lettek kicsit lágyabbak. Csak úgy kalapált a szívem, de a vér megfagyott az ereimben. Nem is bírtam állni a tekinteted és szégyellve magam Kicsit elfordítottam a fejem.* - Nem gondoltam, hogy... valaha találkozunk még... *Mondtam halkan.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:49 | Üzenet # 21
Yaoista
*Bólintok, majd ahogyan elfordítod a tekinteted nagyon nem lep meg, de a folytatás igen.* - Én se.*Mondom és legszívesebben mondtam volna, hogy nem is akartam, de még ennyire se akartam előtted megnyílni.* - Az élet már csak ilyen kiszámíthatatlan.*Vonom meg a vállam.* - Azzal tisztába voltál, hogy ismerem Mookyult? Vagy sose olvasol újságot?*Kérdezem kissé gúnyosan, mert azért nem árt, ha az ember jártas, bár nekem olvasnom se kell anélkül is meg tudok mindent.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:49 | Üzenet # 22
Yaoista
*Nem csodáltam, hogy te se számítottál rá.* - Igen, azt tudtam. *Mondom komolyan.* - Néha olvasok... *Illetve csak akkor, ha benne vagy.* - De úgy tudtam, hogy Olaszországban vagy. *Teszem hozzá, hiszen ha tudom, hogy még mindig ennyire jóban vagytok, nem adtam volna be a jelentkezésem.* - Nem tudtam, hogy ennyire jó a kapcsolatotok... mármint, gondolom, ha már egyszer helyettesíted. *Teszem hozzá. NEm tudtam a szemedbe nézni, de mégis végig figyeltelek.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:49 | Üzenet # 23
Yaoista
- Már amúgy is vissza akartam jönni, de közbe jöttek a dolgok így előbb jöttem. Még nem publikus, de visszatérek Japánba.*Mosolyodom el.* - Igen nagyon jó... már nagyon jó régóta.*Mondom, majd picit elhallgatok. Előveszek egy szivart, majd meggyújtom.* - Mégse hagyhatom egyedül a szerelmemet.*Mondom hirtelen, de magam se tudom miért, egyszerűen úgy éreztem, hogy ez fájna neked és azt akartam, hogy szenvedj, ahogyan én szenvedtem.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:50 | Üzenet # 24
Yaoista
- Értem. *Mosolyodom el, valahogy ennek örültem, pedig hát rám nem sok hatása volt, hiszen tudtam, hogy nem lesz velünk semmi. Viszont a folytatás, az hideg zuhanyként ért. Nem számítottam rá és nem is akartam hallani. Nagyon fájt és rettentően féltékeny voltam, de mégse mutattam ki. Persze te ismertél, így könnyen leolvashattad rólam még így is. Jó pár percig csöndesen ültem. Rád pillantottam, majd kicsit elmosolyodtam, de műmosoly volt, amit egyedül a kisfiam tudott elűzni az arcomról, mikor vele vagyok.* - Vedd semmisnek a jelentkezésem. Mond Mookyulnak, hogy el se jöttem. *Mondtam halkan. Nem akartam látni. Így is piszkosul nehéz volt nélküled, annyira hiányoztál. Nem is bírtam volna ki sokáig, akkor pedig kár el is kezdeni.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:50 | Üzenet # 25
Yaoista
*Nem értettem a reakciót, ahogyan azt se, hogy már az elejétől fogva, miért nézel olyan szeretetéhesen rám. Nem értettem semmit. Te voltál az, aki elhagytál, aki magamra hagytál és most mégis miért nézel így rám?? Bosszantó, nagyon bosszantó, a folytatást pedig főleg nem értem.* - Ez most komoly??*Kérdezem döbbenten.* - Nagyon szánalmas vagy Masato.*Mondom igen gúnyosan.* - Ahogy gondolod, akkor itt se voltál, egy ilyen ember nem is kell ide. Nem engedném, hogy bemocskolja egy ilyen gondolkodású ember a cégét, Mookyulnak.*Mondom komolyan, még nem árulom el, hogy hazudtam, bár igen hülyén is jönnék ki.* 

Keresés: