Régmúlt szerelmesek
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hülye döntések következménye.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 19:45 | Üzenet # 226 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| -Oké.*Bólintok és felhajtom az ingem ujját, a zakómat a kocsiban hagytam.* - Tényleg? Ez nagyon kedves tőled, majd megmutatod?*Olyan jól esik az ilyen gesztus, mert ez tényleg őszinte és szívből jön.* - Akkor jó.*Nem akartam, hogy neki is rossz kedve legyen.* - Persze, de utána neked is kell engem.*Vigyorgok, persze majd segítek neki.* - Majd jobban lesz.*Mondom, de nem hagyja ennyiben.* - Megpróbálhatom.*Most mégis mit mondhatnék neki.* - A papa még sose látott hintázni, mi lenne ha én kezdeném, szerintem akkor mosolyogna.*Mert azért nem mindennapi látvány, de még se kell jó pofiznom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:29 | Üzenet # 227 |
 Yaoista
| - Persze! *Mosolyodik el édesen.* - Én nem vagyok olyan erős, mint te. *Nagyon komolyan gondolkozott.* - Majd megkérem a papát, hogy segítsen. *Mondja végül. Csak bólint, hogy jobban leszek.* - Tényleg? *Ragyog föl a szeme.* - Reggel is te vidítottad fel, igaz? *Ámulattal kérdezte tőled.* - Jóóóóó. *Mászik is ki Nao és még meg is állítja neked a hintát.* - Akkor megpróbállak lökni egyedül. *Megy mögéd nagy komolyan és óvatosan elkezd tolni. A padról látom ezt a műveletet és bizony igazad volt, ezen csak mosolyogni lehetett, de amint találkozott a tekintetünk, újra elmúlt ez.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 13:04 | Üzenet # 228 |
 Yaoista
| *Már mondanám, hogy úgyis segítek, de megelőz.* - Oké.*Nem fogok erre neki nemet mondani.*- Igen igen.*Bólintok.* - Hidd el a legnagyobb boldogságot te okozod számára.* - Oksa.*Mosolygok és persze segítek neki és lököm magam.* - Ügyes vagy.*Élvezem én is és persze a kislányommal csináltam már ilyet. Látom, hogy elmosolyodsz, de ez nem tart sokáig, de nem tudok mit csinálni. Ennél többet nem tudok és nem is akarok tenni. Nem én tehetek a helyzetről, csak magadnak köszönheted, de legalább a fiad miatt összeszedhetnéd magad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.09, 01:14 | Üzenet # 229 |
 Yaoista
| - Akkor mindig mosolyogna. *Mondja halkan. Nem volt vak és buta sem, érezte rajtam mindig, hogy valahol belül mély sebeket hordozok. Nao lát engem persze és kicsit el is szontyolodik.* - A papa nélkül nem olyan jó. *Mondja aranyosan. Persze már nem lök és látszik rajta, hogy mennyire gondolkozik. Odamegy eléd és átölel, na meg hozzád bújik kicsit. Mikor ezt láttam, tudtam, hogy nem érzi jól magát Nao. Felálltam, majd odamentem hozzátok.* - Látom hintáztok. *Nem tudtam, hogy fogom kibírni és összeszedni magam, de muszáj volt.* - Szeretnél velem hintázni? *Guggolok le, mire elenged téged és majdnem fellök, úgy ölel.* - Jól van, kicsim. *Simogatom a hátát és puszilgattam.* - Jól vagyok, gyere hintázzunk. *Érte bármit.* - Csak pihennem kellett kicsit. Nagyon ügyesen lökted Lee-t. *Mondom neki, mire lassan elenged és ad egy puszit.* - Ülhetek az öledbe? *Annyira édes volt, annyira szerettem.* - Persze picur. *Kapom fel és leülök vele a másik hintára, persze nagyon tartom és hajtani kezdtük magunkat, bár óvatosan. Mosolyogtam, kacarásztam Naoval, de belül majd megpusztultam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.09, 12:43 | Üzenet # 230 |
 Yaoista
| *Olyan kicsi és mégis olyan okos dolgokat tud mondani.* - Ez igaz, de tudod vannak a felnőtteknek problémái olykor és akkor nem tudnak mosolyogni, sőt biztos neked is vannak ilyen pillanataid.*Próbálom megnyugtatni, azt nem akarom, hogy magára vegye.* - Valóban.*Egyáltalán nem tartottam jó ötletnek, hogy itt vagyok, de ígéretet tettem, na meg Nao tényleg nem tehet semmiről.* - Ne szomorkodj csöppség.*Ölelem szorosan magamhoz, olyan rossz így látni, de szerencsére hirtelen megjelensz. Nem mondok neked semmit, de picit elmosolyodom.* - Majd én löklek titeket.*Megyek mögétek és lassan lökni kezdtelek titeket. Az biztos ma nem leszek veletek sokat, de biztos még jó pár óráig maradok.* - Na így jó pajti?*Kérdezem kedvesen.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2015.09.11, 12:19 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.11, 01:20 | Üzenet # 231 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Mondja nagy komolyan neked, de persze ettől függetlenül még aggódott miattam.* - Oké. *Mosolyodom kicsit el, de egyáltalán nem volt igaz.* - Igen, nagyon! *Sikongat aranyosan. Imádtam, mikor ilyen volt. Még hintáztunk kicsit, majd persze a te öledbe is akart kicsit még hintázni, akkor én löktelek titeket. Utána következett a mászóka és minden más, végül a homokozóba kötünk ki.* - Mit csinálsz? *Kérdezem Nao-t, mert nagyon ügyködött valamit, éppen várat akart építeni. Köznem persze az én arcomon látszódott, hogy mennyire igyekszem egyben maradni legalább addig, amíg le nem fekszik Nao. Végül addig játszottunk, míg teljesen ki nem merült a fiatalúr. Még az autóig eljutottunk, de ott el is aludt.* - Jól kipörögte magát. *Cirógatom a buksiját.* - Jössz most vagy később még? *Kérdezem, de Nao-t nézem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.09.11, 12:45 | Üzenet # 232 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajta.* - Akkor jó.*Löklek titeket tovább, majd én következek és jön a többi játék, ami tényleg jó móka a helyzet ellenére is.* - Micsoda fantasztikus vár.*Kuncogok és segítek neki. Látom, hogy nehéz tartanod magad, de nem érdekel.* - Igen az biztos.*Mosolygok a kosinál.* - Előtte haza megyek és később átmegyek, mert megígértem.*Pedig nem akarok közeledbe lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.14, 23:07 | Üzenet # 233 |
 Yaoista
| *Ez a megígértem elárulta nekem, hogy kicsit sem kérsz a társaságomból. Értettem is, hogy miért. Csak teher vagyok most számodra. Talán később is az leszek, még jobban. Gondoltam egyet és belenyúltam a kesztyűtartóba. Kicsit matattam, majd adtam egy kulcsot a lakásomhoz.* - Ha én elaludnék... Nao nem nyitja ki soha az ajtót. *Magyarázom és odaadom neked. Nem akartam, hogy miattam Nao bármiben is hiányt szenvedjen.* - Nao megszeretett, pedig nem igazán bízik a felnőttekbe rajtam kívül. *Persze volt, akiben igen, többségében nem.* - Nálunk vacsorázol? *Kérdezek azért még rá, bár tudtam, hogy most egy korty bort nem fogok inni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.09.15, 13:04 | Üzenet # 234 |
 Yaoista
| *Meglep a kulcs és már mondanám, hogy nem kell, de aztán folytatod így nem látok belőle problémát.* - Ez így van rendjén.*Ne is nyissa ki az ajtót.* - Én is nagyon megszerettem és örülök, hogy így vélekedik.*Mosolyodom el lágyan. A kérdésre kicsit hallgatok. Tényleg imádtam Naot és nem akartam, hogy sérüljön, hiszen ő tényleg semmiről nem tehet, de hát mégis olyan nehéz, mégse fogom cserben hagyni, na meg tényleg szeretek vele lenni.* - Igen.*Bólintok.* - De nem alszom ott.*Teszem hozzá és biztos voltam benne, hogy nem fogsz inni.* - Vigyek valamit?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.09.15, 23:57 | Üzenet # 235 |
 Yaoista
| - Igen, ügyesen megtanulta, hogy nem szabad. *Mosolyodom el halványan. Nagyon büszke voltam rá.* Ennek örülök. *Nagyon féltem, hogy meg fogod vetni Nao létezését, hiszen elég bonyolult volt a helyzet.* - Oké. *Sejtettem, hogy miattam gondolkoztál rajta ennyit.* - Rendben. *Ebben biztos voltam.* - Nem kell semmi. *Mosolyodom el, de nem volt igazi. Kicsit elhallgattam, majd rád pillantottam. Végül meggondoltam magam és nem mondtam semmit a helyzettel kapcsolatba.* - Várunk majd. *Szállok be. Látszott, hogy valamit nagyon mondanék, de nem akartam elrontani még jobban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 01:10 | Üzenet # 236 |
 Yaoista
| - Rendben.*Bólintok. Látom rajtad, hogy mondani akarsz valamit és ismerve csak rosszabb, ha magadba tartod.* - Most már mond ki, hogy mit akarsz mondani.*Közlöm veled és csak várok, de le se veszem rólad a szemeim.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.09.17, 16:20 | Üzenet # 237 |
 Yaoista
| *Túl jól ismertél, előtted nem tudtam úgy megjátszani, mint mások előtt.* - Nem akarom még jobban elrontani... bár igazából... talán már nem is lehet jobban. *Mondom halkan, inkább magamnak, mint neked.* - Csak eszembe jutott, hogy mit gondoltam, mikor még harcoltam ellened. *Legalábbis még küzdöttek bennem a dolgok.* - De ezek olyan dolgok, amiket te nem akarsz hallani, ezért nem mondok semmit. *Nézek magam elé.* - Gond lenne, ha este kicsit vigyáznál Naora? *Nem akartam ott lenni és látni, hogy mit veszítettem és milyen életem lehetne. Annyira fájt, hogy nem bírtam elviselni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.09.18, 12:03 | Üzenet # 238 |
 Yaoista
| - Már úgyis mindegy.*Vonok vállat.* - Miket gondoltál?*Bár nem akartam, de mégis kíváncsi vagyok.* - Mondtam, hogy mondjad nem? Minek akarsz felhúzni?*Morgok rád, sose bírtam, amikor ezt csinálod.* - Persze, hogy nem, de most már tudni akarom a dolgokat.*Tudhattad, hogy nincs esélyed, mert ha valamit tudni akarok, addig nem tágítok amíg meg nem kapom a választ.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.18, 20:32 | Üzenet # 239 |
 Yaoista
| - Nem akarlak felhúzni... *Eszembe se jutott. Persze még magamra is a haragítsalak? Még az hiányozna a listáról.* - Köszönöm. *Örültem neki, hogy leléphetek. alap volt, hogy nem tágítasz, de elég nehezen szólaltam meg.* - Legelőször arra gondoltam, hogy olyan vagy nekem, mint a lepkéknek az UV lámpa. Ezzel csak az volt a gond, hogy a lepke előbb-utúbb elég, ha túl közel megy... *Hallgatok el kicsit.* - És végül mégis én perzseltem fel magam körül mindent... *Nem néztem rád, magam elé néztem. Nem tudtam átlépni a dolgokon. Folyamatosan marcangoltam magam, de ez látszott is az arcomon. Eddig is emésztettem minden, de most a közelséged és a történtek jobban kihozták.* - Tudod.... mindennek ellenére én nagyon boldog vagyok, hogy láthatlak és beszélhetek veled. Nem beszélve rólad és Naoleeről... ebben még reménykedni se mertem... *Annyira helyre akartam hozni, de féltem, hogy csak rosszat teszek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.09.19, 15:09 | Üzenet # 240 |
 Yaoista
| - Azon vagy nagyon.*Jegyzem meg.* - Nem kell köszönöd, hiszen megígértem és nem jelent gondot, sőt számomra öröm.*Mosolyodom el picit. Ahogyan beszélni kezdesz rágyújtok és úgy hallgatlak némán, amíg be nem fejezed.* - Masato a legjobban én égtem meg és te perzseltél fel engem. Én hagytam volna miattad az egész munkámat, ami az életem egy része. Te otthagytál egy hazug élet miatt.*Ezzel nem tudtál vitatkozni.* - Ezzel egyedül vagy.*Hangom rideg, de a tekintetem elárul. Felkavartál túlságosan is, amire rajtad kívül senkinek nem sikerült soha.* - De Naoleenek én is örülök, csodás kisfiú és örülök, hogy megismerhetem.*Elégé kettős állapot ezt.* - Felkavartad az egész életemet..*Mondom hirtelen. Utáltam, hogy melletted nem tudok higgadtan viselkedni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 15:41 | Üzenet # 241 |
 Yaoista
| *Annyira jó volt, hogy ennyire megszeretted Naot.* - Soha nem engedtem volna, tudod jól... *Mondom a munkára.* - Nem ezt akartam... *Nem akartam bántani senkit. Pont ellenkezőleg. Kicsit kitágult a szemem a hangodra, annyira rideg volt. Lehet az arcod mást mutatott, mégis tudtam, hogy te nem akartál engem látni.* - Tudom... *Csak én voltam teljesen kiéhezve a jelenlétedre, te nem az enyémre. Picit elmosolyodtam Naora.* - Az egyetlen dolog, amit jól csináltam... *Pillantok a tükörbe és kicsit nézem lágy tekintettel.* - Sajnálom... *Kérek újra bocsánatot. Te is felkavartad az én életem, de én voltam aki tönkretette azt, amink volt.* - Lee... még mindig áll. *Mondom halkan.* - Ha akarod, eltűnök... nincs senkim, Nao pedig kicsi, könnyen alkalmazkodik. *Nézek magam elé.* - Nem számít, hogy hol vagyok... *Nem hiányoznék senkinek, neked viszont lehet jobb lenne, ha nem lennék itt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 21:56 | Üzenet # 242 |
 Yaoista
| - Én meg nem engedtelek volna el, ha elmondod az igazat.*Jegyzem meg.* - Valóban nagyon jól csináltad.*Értek egyet és direkt nem mondok semmit arra, hogy ezt csináltad csak jól, mert ez csak félig igazság, hiszen a fotózáshoz is értesz.* - Sajnálattal nem megyek semmire, szóval ne tedd.*Semmit se fog változtatni rajta.* - Ne kezd el Masato. Megmondtam, hogy nem fogom munkát összekeverni a magánélettel és te se tedd. Lehet, hogy kicsi de mégis kisujj esküdt tettem.*Mosolyodom el picit.* - Nem tesz neki jót, ha ismét elmész, végre itt egy biztos ponton van.*Mondom komolyan.* - Ez csak én véleményem persze, de miattam ne menj el.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:17 | Üzenet # 243 |
 Yaoista
| - Ha visszamehetnék, elmondanék mindent. Nem csak azt, amit akkor mondott--- hanem, hogy kerestem őket és minden mást. *Mindent megtennék azért, hogy veled maradhassak. Kicsit elmosolyodom, hogy jól csináltam. Legalább ezt.* - Mást nem tudok tenni. *Hajtom le a fejem.* - Nem is a munka miatt mondtam... *Annak nem volt ehhez köze.* - Nem akarok a terhedre lenni. *Egyik kezemmel beletúrtam a hajamba és kicsit megszorítottam.* - Nem tudom, el bírom-e viselni ezt az egészet. *Teljesen összeomlottam.* - Gyenge vagyok... de igaz, nem tehetem meg Naoval... és ő az első. *Bár ezzel teljesen felőrültem magam, hogy egy kicsit sem foglalkoztam azzal, hogy rendbe tegyem a lelki világom.* - Majd valahogy kibírom. *Mosolyodom el megint és elhúzom az arcom elől a kezem.* - Megint csak fárasztalak. *Ugye nem volt senkim, akivel beszélgethetnék.* - Majd várunk és a vacsit már lefőzöm, de lehet csak ketten esztek. *Egyáltalán nem is volt étvágyam. Végül elköszöntem tőled és elindultam. Felvittem Naot és lefektettem a szobájában, majd fogtam is hozzá főzni, hogy mikor jössz, el is tudjak menni. Este vártalak, hogy gyere és mikor megjöttél, Nao már szaladt is eléd.* - A vacsora a tűhelyen. *Mondom neked, majd odamegyek és magamhoz ölelem a gyerekem.* - Én kicsit elmegyek kincsem, de Lee itt lesz veled. Még mielőtt elaludnál, hazajövök és adok jó éjt puszit, oké? *Kicsit szomorú volt, nem szeretett tőlem messzire lenni, de hamar felvidult veled. Láthattad, hogy fényképezőgép van nálam és nem is akármelyik. Az, amit még te adtál nekem. Néha, ha magam alatt voltam, segített, ha így elmentem kicsit.* - Legyetek jók, ne szedjétek szét a lakást. *Mosolyodom el kicsit és még adtam egy puszit Naonak, majd eljöttem. Kimentem abba a parkba, ahol a legelső randink volt. Ha egyedül akartam lenni, mindig odamentem és fényképeztem. Viszont ahogy ígértem, időre visszajöttem.* - Sziasztok. *Megyek be és Nao már ágyban volt. Odamentem és adtam a homlokára egy puszit.* - Szép álmokat Naolee... *Suttogom neki, mire el is alszik.* - Remélem nem volt gond vele. Köszönöm, hogy vigyáztál rá. *Pillantok rád.* - Remélem a vacsi is jó volt. *Megyek ki a szobából, majd lerakom a gépet. Beszéltünk pár szót, majd elköszöntünk. Még foglalkoztam a képeimmel, majd lefeküdtem én is aludni. Nem is ettem, nem volt étvágyam. Másnap ettől függetlenül mentem dolgozni. Elvittem Naot az oviba, majd be a munkába.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.28, 12:58 | Üzenet # 244 |
 Yaoista
| - De nem lehet visszamenni.*Kár is erről beszélni, sőt ha lehetne se hittem benne, hogy másként cselekednél.* - Semmit nem kell tenned.*A múltat semmivel nem tudod megváltoztatni.* - Nem leszel a terhemre.*Nem leszek veled együtt, csak ha kell vagy éppen Nao miatt, de az teljesen más. Kimondtad azt amire gondoltam. Igen gyenge vagy és rám vetíted ki, hogy én miattam mennél el, de inkább magad miatt. Rohadt nehéz és fájdalmas nekem is, de neked még rosszabb. Többet nem tudtam neked mondani.* - Este megyek.*Intek és elmegyek. Most is mint mindig munkával kötöm le magam, egészen addig amíg át nem megyek és ismét lazábban öltözködök fel.* - Szia pajti.*Kapom fel.* - Rendben.*Bólintok és persze tudom, hogy az én gépem, de nem fűzök hozzá semmit. Elköszönök és tényleg jól el vagyunk szerencsére a kicsi nem szomorkodik. Mikor visszaérsz már ágyban van.* - Semmi gond nem volt és bármikor, számomra az öröm.*Tényleg őszintén mondom. Amit beszéltünk az is Naoról szólt, majd elmentem. Visszaérve a kölyökhöz még dolgozok, majd lefekszek. Reggel, mint mindig korán kelek. Tudtam most már tényleg rám fér egy jó kis szex, miattad meg főleg. Elkészülve bemegyek, majd amikor te jössz éppen egy kis futár fiú jött ki tőlem igen csak zilált és kába állapotba. Eddig is tetszett, de nem volt időm vele foglalkozni, de jól tudtam, hogy simán lefeküdne velem és igazam is lett. Jó volt a kicsike, pont ez kellett nekem. Persze közöltem ez semmit nem jelent és maximum párszor még elkapom, de ő se akart többet. Nem kéne a felesleges hiszti.* - Reggelt.*Köszönök neked és a nacim gombolom vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.28, 23:43 | Üzenet # 245 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődök, mikor szembetalálom magam a futár sráccal. Láttam rajta, hogy milyen állapotban van, de arra nem számítottam, hogy veled szexelt. Köszönésedre én mukkanni se tudtam pár pillanatig.* - Jó reggelt... *Nyögöm ki és hirtelen nagyon féltékeny lettem, pedig semmi okom nem volt rá. Még engem is meglepett, hogy mennyire elkapott a zöld szemű szörny. Most tudatosult bennem igazán, hogy vissza akarlak kapni téged. Akartalak. Megyek pár lépést, majd hirtelen megálltam.* - Vissza akarlak kapni... *Fordulok feléd.* - Te sem hagytál engem, mikor arra kértelek... most én nem foglak téged. *Kis huncut mosoly húzódik végig az arcomon, olyan, mint régen. Gyorsan eléd léptem, hogy még reagálni se tudj, adtam egy puszit a szád szélére, majd már mentem is a dolgomra. Végre megértettem, hogy ennyire egyszerű. Nem lehet örökké szomorú, ha valóban vissza akarlak szerezni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.09.29, 00:52 | Üzenet # 246 |
 Yaoista
| *Nem igen törődök veled, amíg meg nem szólalsz.* - Tessék?*Vonom fel a szemöldököm, majd teljesen ledöbbentesz, de tényleg annyira, hogy reagálni se tudtam a szövegedre és a puszidra se. Kellett pár perc mire felfogtam a dolgokat, de akkor már nem voltál ott.* - Hercegem..*Suttogom hirtelen, majd felfogva ezt is képen vágom magam. * - Ne dőlj be neki te barom.*Morgok magammal. Nem akartam bevallani magamnak se de annyira jó volt látni azt a Masatot akibe beleszerettem. Úgy voltam vele, hogy úgyis feladod és ez csak egy átmeneti állapot. Csináltam tovább a dolgom, majd később egy fotózáson futunk össze, ahol megfigyelő vagy még ugye. Én pedig téged méregetlek gyanúsan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.09.29, 01:33 | Üzenet # 247 |
 Yaoista
| *Nagyon figyeltem a történéseket, de persze észrevettelek. Éreztem, hogy nézel és pontosan tudom, hogy nem tudod hova tenni az előbbi kijelentésem. Egy picit arrébb mentem és csináltam neked és magamnak egy kávét, majd odamentem hozzád.* - Kávét? *Tudtam, hogy arra sose mondasz nemet. Olyan volt, mint a levegő. Megálltam melletted és közben a fotózást figyeltem.* - Komolyan gondoltam... *Iszok bele a kávémba.* - Lehet nem fog sikerülni, de nem adom fel. *Azért azt tudtad, hogy pont elég makacs tudok lenni én is.* - Te vagy az életem szerelme, ha hiszed, ha nem. *Mosolyodom el újra.* - Holnap délután Naonak megígértem, hogy elmegyünk piknikezni, ha nem esik. Van kedved velünk jönni? *Kérdezem tőled.* - Ha pedig esetleg unatkoznál, este gyere nyugodtan át megint. *De egy szóval nem mondtam, hogy Nao miatt gyere. Nem akartam őt használni kifogásként, na meg azt se akartam elárulni, hogy ma este egy barátjánál alszik.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.09.29, 12:51 | Üzenet # 248 |
 Yaoista
| - Kösz.*Veszem el azért és beleiszok. Olyan volt, ahogyan szeretem, nem mintha én ne tudnám, hogy te hogy szereted.* - Nem tudom, hogy jött ez rád, de semmi esélyed.*Mondom, de nem nézzek rád. Még mindig össze vagyok zavarodva és te ezt tudhat jól hiszen ismertél, téged igen nehéz már átvernem. Életem szerelmére nem mondok semmit csak kávézok és rágyújtok, én megtehetem. * - Van.*Felelem tömören.* - Nem szoktam unatkozni.*De tudhat, hogy ott leszek. Naora nem tudtam nemet mondani, amit szintén nem akartam bevallani, de veled is akartam lenni, most hogy ismét a régi vagy, de egyben nem is. Megőrjített ez a kettősség.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.09.29, 21:35 | Üzenet # 249 |
 Yaoista
| - Féltékeny lettem. Jobban, mint gondoltam, mint az várható és rájöttem, hogy nem várhatom el tőled, hogy csak úgy megbocsáss nekem. Be fogom neked bizonyítani, hogy ezúttal más lesz. *Nagyon is komolyan gondoltam.* - Majd meglátjuk. *Mosolyodom el. Mégis mi mást mondanál nekem most? Ez volt a normális. Ismertelek jól, csak eddig nem gondolkoztam az önsajnálat miatt.* - Ha egyáltalán nem érdekelnélek, nem csókoltál volna meg, legyél bármilyen fáradt vagy álmos. *Pillantok közben az arcodra, mert kíváncsi voltam, hogy erre mit reagálsz.* - Oké. *Azért tényleg örültem annak, hogy eljössz.* - Egyébként megszegtem az ígéretem... Naot elvittem oda. *Utalok a parkra, ahol az első randink volt és megígértem, hogy mást nem viszek soha.* - De talán ez megbocsájtható. *Mosolyodom el igazán lágyan.* - Igaz... de csak, hogy tisztán játsszak, ma Naolee az egyik barátjánál alszik, nem lesz otthon. *Árulom el végül, tudni akartam, hogy így is jönnél-e.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.02, 11:30 | Üzenet # 250 |
 Yaoista
| *Egyre inkább meglep ez a éles váltás és őszinteség.* - Időpocsékolás, meg mondtam, hogy nincs semmi esélyed.*Közlöm veled, de most se nézzek rád. Ahogyan a csókot mondod, na az tényleg váratlanul ér és hirtelen meg se tudok szólalni, pedig ez nálam igen ritka.* - Hülyeség.*Morgok csak ennyit, mert hát igazad volt, de akkor is tagadni fogom, bár tudtam jól ezek után nem fogod elhinni főleg hogy most küzdeni akarsz értem és nem sajnáltatod magad. Kerülöm a tekinteted és te tudhatod jól, hogy ez nálam nagyon ritka. Tényleg kiakasztottál. Hirtelen nem értem mire gondolsz, majd amikor leesik rád pillantok.* - Ő más, őt bármikor viheted.*Mosolyodom el lágyabban, hiszen ő a fiad, akit én is imádok.* - Nem lesz?*Vonom fel a szemöldököm.* - Nos akkor nincs miért ott lennem.*Miattad most minek mennék.* - Most megyek a dolgomra.*Nem érdekel, hogy így is készülj teljesen felesleges, de a te dolgod. Ott hagylak és a napfolyamán nem is találkozunk és ismét csak a munkába merülök, de mégis amikor végzek mindennel utána a te lakásod előtt kötök ki magam se tudom miért.* - Minek vagy itt.*Suttogom magamnak, majd kiszállok a kocsiból és rágyújtok pár cigire, végül 20 perc múlva felcsöngetek.* - Én vagyok.*Mondok csak ennyit.*
|
|
| |