Régmúlt szerelmesek
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hülye döntések következménye.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.17, 00:42 | Üzenet # 276 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Erre nem mondok semmit, ideje volt már.* - Mint minden hülyeséget.*Ehhez mindig is nagyon értettél.* - Nekem mindig igazam van.*Vigyorodom el picit.* - Sok minden nem változott.*Hiszen a viselkedésed se szinte vagyis ami meg igen csak pozitívum, mert erősebb lettél például. Nem mondom, hogy tényleg így van, mert azért ez egy elég összetett dolog, de van benne igazság azért, de te amikor együtt voltunk is így gondoltad, ami badarság.* - Azt nem mondanám, de köszönöm.*Messze vagyok én a legjobb embertől, de kedves, hogy te még mindig így gondolod. Tudtam, hogy letelt a két perc, de én se akartalak elengedi, annyira jó volt ismét a karom közt tartani, tényleg belefogok ebbe a helyzetbe őrülni.* - Mit?*Kérdezlek és a puszi sem zavar.* - Örülök.*Simítok végig az egyik kezemmel a hajadon.* - Még mindig olyan selymes.*Túrok bele finoman, de továbbra se engedlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.17, 01:17 | Üzenet # 277 |
 Yaoista
| - Igen... *Suttogtam, mert hát ez egy rossz szokásom volt, ami megmaradt.* - Bizony... *Mosolyodom el.* - Szerintem rengeteg minden... *Én úgy éreztem, hogy én is megváltoztam. Picit elmosolyodtam, hiszen számomra te még mindig tökéletes voltál. Olyan megnyugtató volt, hogy te is öleltél engem.* - Hogy még azok után is vigyáztál rám... *Olyan nagy szíved van és én nagyon sokat bántottam. Lehunytam a szemem és élveztem a helyzetet. Lassan engedtem a szorításon és finoman simogatni kezdem a hátad. Hajamra elmosolyodom és ahogy beletúrsz, jól esően megborzongok. A hajam is hosszabb volt.* - Hosszabbra hagytam, mert te szeretted... *Mondom halkan és nagyon élvezem, ahogy hozzám értél. Mikor együtt voltunk, leért a lapockám aljáig, de most már majdnem a derekam súrolta.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.10.21, 00:19 | Üzenet # 278 |
 Yaoista
| - Igen, mert erősebb és magabiztosabb lettél.*Te sokkal negatívabban látod most is magad, mint én téged, a dolgok ellenére is.* - Csak a karriered egyengettem és megígértem ugye.*Ez féligazság, de neked is igazad van, még ha nem is mondom neki.* - Ez így van.*Túrok bele ismét.* - Nagyon hosszú.*Én hajam nem hosszabb, ennél hosszabbra sosem akartam.* - Tényleg fel kéne szedned pár kilót.*Jegyzem meg hirtelen. Olyan kis törékeny voltál, féltem, ha jobban szorítalak szinte összetörlek.* - Nao mellé kell az energia.*Kuncogok. Én már azért rég visszaszereztem a versenysúlyom úgymond és remek formába vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.10.21, 12:01 | Üzenet # 279 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, hogy a pozitívumokat mondtál.* - Annál sokkal többet tettél... *És ezt te is tudod, nagyon jól tudod.* - Igen, lassan vágatnom kell belőle. *Mondom halkan és édesen felsóhajtok, ahogy ismét a hajamba túrsz.* - Gyakran nincs étvágyam... szoktam figyelni, hogy egyek, de van, hogy fel se tűnik. Bár Naoval aránylag rendszeresen eszek. *Mondjuk tegnap is alig ettem valamit.* - Igen, mellé kell... *Kuncogok én is halkan és élvezem. Éreztem, hogy te ugyanolyan vagy. Sőt, jobban nézel ki, mint régen.* - Nagyon tud pörögni. *Mosolyodom el, persze közben még mindig nem akartalak elengedni, pedig éreztem már, hogy hűvös van és kicsit fáztam, de annyira jó volt.* - Te viszont nagyon jól nézel ki. *Teszem azért hozzá.* - Semmit se változtál... *Csak jóképűbb lettél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 12:39 | Üzenet # 280 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit, de hát tényleg így van.* - Csak egy kicsit a végéből.*Értek egyet.* - Ezt a szokásod tartsd is meg, nem akarod, hogy Nao aggódjon érted igaz?*Kérdezlek, de nem rosszból.* - Vettem észre, akár csak az én kis hercegnőm.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, persze tisztában vagyok vele, de jó tőled hallani.* - Szerencsére az idő nem fog rajtam, sőt csak jót tesz.*Vigyorgok.* - Be kéne menni, remegsz már.*Suttogom a füledbe, de nem válok el, csak szorosabban ölellek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 13:25 | Üzenet # 281 |
 Yaoista
| - Igen... *Mosolyodom el.* - Nem, nem szeretném... ezért próbálok figyelni. *Magyarázom halkan.* - Remélem, hamarosan megismerhetem. *Nagyon kíváncsi voltam rá. Egy tündér lehet.* - Hát egy kicsit sem látszódik rajtad. *Értek egyet. Szavaidra ismét magadhoz szorítalak.* - Jó így.... nem fázok... *Füllentem, igazából csak nem akartalak elengedni.* - Bírom még... *Suttogom és bújok hozzád. Egyáltalán nem akartalak elengedni, olyan rég ölelhettelek így. Ráadásul te is ölelsz engem, ami fantasztikus érzés. Tudom, hogy ez nem jelenti azt, hogy megbocsájtanál nekem vagy együtt vagyunk.* - Nem akarlak elengedni... *Ismerem be végül, de alig halhatóan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 20:16 | Üzenet # 282 |
 Yaoista
| - Helyes.*Az is biztos, hogy majd bent én figyelek rád, olyan tudsz lenni, mint egy gyerek.* - Így lesz.*Már nagyon vártam, hogy jöjjön.* - Ezt mondom én is.*Vigyorgok. Tudtam jól, hogy fázol és miért nem akarsz bemenni, amit be is vallasz.* - Igen tudom jól.*Mosolyodom el, majd elengedlek és mielőtt bármit mondanál kézen fogva bemegyek veled, majd leülök a kanapéra és az ölembe húzva magamhoz ölellek ismét.* - Még ma itt alszok, de ebből egyenlőre nem fogunk rendszert csinálni.*Csak, hogy tud, persze nehéz lesz és éppen ezért most nem tudlak elengedni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 21:55 | Üzenet # 283 |
 Yaoista
| - Még mindig szerény... *Kuncogtam. Én imádtam ezt benned mindig is.* - Akkor... *Pont ellenkeznék, de akkor te elengedsz és hát nem vagyok éppen abban a helyzetben, hogy ellenkezhessek ellene. Meglepődtem, ahogy megfogod a kezem, de szó nélkül követlek. Kissé elpirulok, ahogy az öledbe húzol. Oda is bújtam hozzád és érezhetted a kezeimen, hogy már milyen hidegek.* - Oké... *Mondom halkan, de csak jobban bújtam hozzád. Nagyon magányos voltam nélküled még Nao ellenére is. Persze ő feldobta a mindennapjaim és lefoglalt teljesen, nem volt időm gondolkozni sem, de esténként rettentő magányos dolog volt egy két személyes ágyban nélküled aludni.* - Köszönöm... *Suttogom a füledbe halkan.* - Ritkán alszok bent... *Mondom hirtelen.* - Túl nagy az ágy és nehéz elaludni bent.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 22:57 | Üzenet # 284 |
 Yaoista
| - Igen a legszerényebb.*Vigyorgok.* - Persze nem fáztál mi.*Simítok a kezedre.* - Nem kell.*Mondom a köszönésre.* - Akkor ma bent alszunk, bár jó nekem kint is, sokat aludtunk kanapén.*Emlékszem vissza, bár az enyém nagyobb volt kicsit, de hát ugye te szinte rajtam aludtál és most is úgy fogunk aludni.* - Így tervezted az este végét?*Lehelem a füledbe és az ajkaim súrolják a cimpádat.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2015.10.23, 22:57 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 23:34 | Üzenet # 285 |
 Yaoista
| - Csak kicsit... *Motyogom, de hát már szinte vacogtam ugye kint.* - Ma ott leszel... *Mondom édesen.* - Akkor nem nagy... nem üres... *Magyarázom halkan. Bár tény, hogy mindig elfértünk mindenhol, megoldottuk. Ahogy megérzem ajkaid és hangod a fülembe, érezhetted, ahogy megborzongok, mint rég. Rád pillantottam kissé vörösen, majd lesütöttem a szemeim. Nagyon zavarba voltam.* - Nem terveztem semmit... *Motyogom, de nem volt ellenemre, ha más is történik. Legszívesebben megcsókoltalak volna, de nem mertelek, így csak megtámasztottam a homlokom a tiéden.* - Te hogy tervezted? *Kérdezek vissza, de szinte összeértek az ajkaink.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 00:03 | Üzenet # 286 |
 Yaoista
| - Makacs.*Csóválom a fejemet.* - Igen ma ott.*Mosolygok. Én is rád pillantok és meg se lep, hogy pirulsz most is.* - Tényleg? De mégis valahogyan elképzelted a végét nem de?*Ahogyan arra is vártál, hogy eljöjjek.* - Én először el se akartam jönni, aztán itt se akartam maradni ugyebár, de semmi se történt így.*Felelem, majd az arcodra simítva megcsókollak, egyszerűen csak sodródtam az árral. Ebben a csókban most minden benne volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 00:46 | Üzenet # 287 |
 Yaoista
| - Hát... reméltem, hogy beszélgetünk és veled lehetek. Esetleg egy csókot... de abban reménykedni se mertem, hogy az öledbe kötök ki. *Mondom édesen, de látszott, hogy mennyire boldog voltam.* - Én nem bánom... *Sőt, nagyon is örültem, hogy így alakultak a dolgok. Arcom belesimult tenyeredbe, majd csókodra rögtön reagálva viszonozom. Részemről is benne volt minden, amit csak érzed irántad és mennyire vágyok rád, mennyire hiányol. Hosszan csókollak, majd mikor elváltunk, szinte egy másodperc szünetet sem hagyva, én csókoltalak meg, nem tudtam magamnak parancsolni. Végül azért lehiggadtam, de igencsak lihegtem. Finoman az arcodra simítok és végighúzom hüvelykujjam az ajkaidon. Kissé kipirultam és legszívesebben folytattam volna, de nem mertem.* - Szabad még? *Kérdezem meg halkan, lángvörösen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 01:07 | Üzenet # 288 |
 Yaoista
| - Miért az, hogy az ölembe vagy nagyobb dolog, mint egy csók?*Kuncogok, még mindig volt egy érdekes gondolatmeneted, de ezt is mindig szerettem.* - Azt gondoltam.*Mondjuk én se bánom, mert amúgy nem lennék itt. Nincs ellenemre az újabb csókod és igen csak hevesen csókollak. Amikor végigsimítasz az ajkaimon, finoman ráharapok az ujjadra.*- Igen szabad szépségem.*Annyira gyönyörű voltál főleg így. Megcsókollak mielőtt te tennéd, majd végül felkaplak és bemegyek veled hálóba és az ágyra teszlek.* - Látod a csók is teljesült és még több fog.*Hiszen tény le fogunk feküdni, nem akartam idáig elmenni, de kívántalak.* - Vagy talán van ellenvetésed?*Kérdezlek és már a nyakad halmozom el csókokkal, úgy mint régen, ugyanúgy bánok veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 01:25 | Üzenet # 289 |
 Yaoista
| - Hát nem tudom... szóval nem, de ez így olyan, mint régen. *Mosolyodom el. Hiszen régen mindig így ültem az öledbe. ahogy ráharapsz az ujjamra, újra elpirultam. Már pont csókoltalak meg, de te beelőzöl. Egyszerűen elvesztem az ajkaid között. Meglepődtem, ahogy felkaptál és beviszel a hálóba, majd az ágyon kötök ki. Szavaidra lángvörös lett az arcom, jobban, mint az előbb, még a fülem is piros volt.* - Nincs... *Suttogom és nyakamra már halkan már sóhajtottam.* - Lee...*Nyögöm neved halkan és lágyan a hajadba túrtam egyik kezemmel a másikkal pedig a fölsőd alá simítottam, bár még hidegek voltak a kezeim.* - Ne haragudj, ha béna leszek... *Mondom halkan, de nagyon zavarba voltam.* - 5 éve nem voltam senkivel... és férfival meg csak veled... *Bár ezt tudtad, gyakorlatilag olyan volt, mintha szűz lennék.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 12:11 | Üzenet # 290 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok.* - Mindjárt kigyullad a fejed.*Vigyorgok.* - Helyes.*Meglepődtem volna, ha nemet mondasz. A nevemet, annyira jó így hallani és a kezedre megremegek, de nem zavar, hogy hideg, nem lesz sokáig az.* - Igen tudom, de nem zavar, hiszen sose zavart.*Mosolygok.* - Mintha még egyszer elvenném a szüzességed.*Vigyorgok és leveszem a felsődet.* - Gyönyörű vagy tényleg.*Simítok végig a testeden, majd az egyik mellbimbód kezdem el szívogatni és az oldalad cirógatom. Nem akartam elsietni, kiakartam élvezni és azt akartam, hogy te is élvezd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 19:30 | Üzenet # 291 |
 Yaoista
| - Nem tehetek róla... *Motyogom a vörösségre, de mindig olyan zavarban voltam melletted, ráadásul ma itt vagy velem. Mosolyod megmelengette a szívem, álmaimban sem gondoltam, hogy ma szeretkezni fogunk.* - Ne mond így... *Motyogom zavartan, bár igaz. Az is egy új kezdet volt és ez is az. Hagytam, hogy levedd a felsőm és zavarom csak fokozódott. Annyira jó volt hallani, hogy még mindig szépnek tartasz, attól függetlenül is, hogy milyen kis vékony voltam. Érintésedre felsóhajtok, majd halkan nyögdécselek, mikor mellbimbóm kezded kényeztetni. Elkezdem felhúzni a felsőd és végül kis segítséggel, de leszedtem rólad. Rögtön végigsimítottam a hátadon. Olyan forró volt a bőröd, mint rég. Még mindig emlékeztem, milyen érzés volt így átölelni. Egyre csak neved sóhajtoztam és nyögtem aprókat, de már kőkemény voltam. Mindig nagy hatással voltál rám, most meg pláne. Igen csak feszült már a nadrágom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:13 | Üzenet # 292 |
 Yaoista
| -Tudom.*Mosolyodom el.* - De ez az igazság nem és tudod, ami a szívemen az a számon.*Vigyorgok.* - Ugyanolyan érzékeny vagy, ha csak nem még jobban.*Annyira jó érzés ismét ezt tapasztalni. A felsőmet segítek ledobni és a testemet sok fiatalabb is megirigyelhetné.* - Milyen kemény itt valami, pedig még semmit nem csináltam.*Markolok finoman a farkadra.* - Ennyire ki vagy rám éhezve szépségem?*Vigyorgok, mindig is imádtalak még szavakkal is zavarba hozni ilyenkor is. Áttérek a másik bimbódra, de farkadról elveszem a kezemet, minél jobban fel akarlak tüzelni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 01:18 | Üzenet # 293 |
 Yaoista
| - Igaz... *Hiszen te mindig ilyen voltál.* - Szerintem csak jobban... *Legalábbis én most sokkal intenzívebben éreztelek téged. Olyan szép kidolgozott volt most is a tested, hogy teljesen a hatása alá kerültem. Markolásodra hangosabban felnyögök, teljesen oda voltam.* - El sem tudod képzelni, hogy mennyire... *Suttogom, bár rettentő vörösen és édesen nyöszörgök a másik bimbómra is. Először rettentő finoman karmolok végig hátadon, majd egyre erőteljesebben, mert emlékeztem, hogy ezt mindig élvezted, persze nem okozok fájdalmat, arra vigyázok. Már most forró volt a testem teljesen és igencsak lihegtem és nyögtem.* - Kérlek... kicsi rókám... *Fel se fogtam már, hogy hogyan hívlak, lángolt az egész testem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:01 | Üzenet # 294 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Persze rátesz sokat, hogy mióta nem voltunk együtt.* - Akkor meséld el.*Kérlek meg és megint úgy nézlek, mint aki mindjárt felfal a tekintetével. A nevemre nagyot dobban a szívem, olyan régen hallottam ezt és akkor is legszomorúbb módon.* - Mond ki hercegem, tőled akarom hallani.*Pillantok rád, majd megcsókollak igen forrón és lassan elkezdem nacid kigombolni, majd az alsódba nyúlva a lüktető farkadra markolok.* - Mondjad.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:39 | Üzenet # 295 |
 Yaoista
| *Eléggé meglep kérésed és tekintetedre teljesen zavarba jövök, de én is csábosan nézlek. Először nem is tudtam, hogy mit feleljek, majd megmarkolsz, amire szexi hangon belenyögök csókunkba. Tarkódra simítva odahúzlak egy újabb szenvedélyes csókra, amit eléggé el is nyújtok, utána a füledhez hajoltam.* - Minden külön töltött napon veled álmodtam... hogy megcsókolsz és magadhoz ölelsz. Minden nap azt kívántam, hogy bárcsak melletted lehetnék, bárcsak bocsánatot kérhetnék.... bárcsak megbocsátanál... bárcsak megölelnél, megcsókolnál... bárcsak szeretkeznénk... *Szinte szorítottalak magamhoz.* - Bárcsak újra szerethetnélek kicsi rókám... *Simítok finoman az arcodra, majd gyöngéden megcsókoltalak.* - Érezni akarlak, hogy itt vagy és nem csak megint egy álom... *Suttogom ajkaidra.* - Kérlek... könyörgöm szeress... *Bújok hozzád.* - Érj hozzám, ahogy mindig...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 03:05 | Üzenet # 296 |
 Yaoista
| - Még mindig nagyon szexin tudsz nézni.*Amit ugye sose hittél el és ugye most se fogod fel, milyen vonzó jelenség vagy és hogy mindenki észrevesz téged. A vallomásod igen csak őszinte és nyílt és nagyon jó hallani most minden rosszat kizárok és csak ennek a pillanatnak élek, hogy velem vagy, hogy érezhetlek és ismét eggyé vállunk. A gyöngéd csókod viszonozom és most én is nagyon lágyan csókollak.* - Szeretni foglak úgy mint régen.*Suttogom a füledbe és végül mindent leszedek rólad és magamról. Én is kezdek felizgulni, hiszen nagyon izgató hatással vagy rám főleg most.* - Csoda szép hercegem.*Mérlek végig, majd ismét megcsókollak utána pedig az egész tested halmozom el csókollak, egy porcikádat se kihagyva végül megállok a farkadnál, amin végignyalok, majd lassan szopni kezdelek. Én tetteimmel fejezem most ki, hogy mit is érzek, hogy mennyire szeretlek és vágyom rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 13:31 | Üzenet # 297 |
 Yaoista
| *Édesen elpirulok, ahogy válaszolsz nekem és meg is illetődök kicsit. - Jóképű rókám... *Simítok végig az arcodon és hát a szemembe benne volt, hogy oda vagyok érted teljesen. Csókod csodálatos volt és egyszerűen magával ragadt. Minden apró simításodra és csókodra egy picit megremegtem. Egyszerűen csodálatos volt újra érezni téged. Farkamra még kéjesebben reagáltam és még a fejem is hátravetettem. Finoman beletúrtam hajadba és élvezkedtem. Teljesen kész voltam.* - Róhkám... ahhh... *Nem kellett valami sokat dolgoznod rajtam, már készen álltam elmenni. Nagyon rég volt. Nem telt el egy perc és hangosan nyögve neved el is élveztem és csak pihegtem alattad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.10.27, 00:38 | Üzenet # 298 |
 Yaoista
| *Számítottam rá, hogy hamar elmész, de hogy ennyire arra nem.* - Ez gyors volt és milyen sok jött ki.*Vigyorgok és persze lenyeltem minden magvad.* - Még mindig nagyon finom vagy.*Vigyorgok kajánul, majd megcsókollak, utána pedig leveszek magamról mindent és hát igen csak meredezik már a farkam, de most nem kérlek meg, hogy szopj le még, kíváncsi vagyok vajon most megteszed a magadtól. Ismét megcsókollak és a farkunkat összefogni simogatni kezdem magunkat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 16:03 | Üzenet # 299 |
 Yaoista
| - Bocsi... *Lihegem, mert szerintem ez elég égő volt, hogy ilyen hamar elélveztem. Szövegedre ismét lángba borul a pofim, de csókodra ezt el is felejtettem. Szinte csodálattal bámultalak, ahogy levetkőztél és alig mertem elhinni, hogy tényleg itt vagy. Láttam, hogy mennyire kemény vagy már. Simogatásodra belenyögtem a csókunkba, de még nem akartam elválni ajkaidtól. Miután elváltunk, a füledhez hajoltam.* - Feküdj a hátadra... *Kérlek meg. Amint lefeküdtél, alig mertem rád nézni. Föléd másztam utána és először csak csókoltalak és mellkasod cirógattam. Lejjebb haladva mellkasod borítom be csókjaimmal, apró harapásokkal, de csak olyat teszek, ami nem hagy nyomot. Valahogy úgy éreztem, hogy azt nem tehetem meg. Végül áttértem hasadra, de nem siettem, ki akartam élvezni, hogy cirógathatlak, hozzád érhetek. Elérve farkad nyeltem egy apróbbat, majd végignyaltam rajta lassan többször egymás után. Nagyon zavarban voltam, mint szopásnál mindig. Végül a számba vettelek és szopni kezdtelek. Mivel tényleg csak akkor szoptalak le, amikor megkértél és akkor se szívesen, így elég ügyetlen voltam, de most nagyon igyekeztem. Amennyire csak tudtam, bekaptam, azt akartam, hogy minél jobban élvezd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 19:04 | Üzenet # 300 |
 Yaoista
| - Tudod, hogy ez engem sose zavart.*Sőt élvezem is, hogy ilyen kis érzékeny vagy.* - Még mindig tetszik, amit látsz igaz?*Vigyorgok. Meglep, amikor azt mondod, hogy feküdjek a hátamra, de persze rögtön így teszek. Jólesősen sóhajtozok.* - Semmit se felejtettél el, ügyes vagy.*Tudtam jól, hogy kell neked a biztatás.* - Hagyhatsz nyomot.*Engem tényleg nem zavarna, meg ez az este most tényleg arról szól, hogy elengedjük magunkat. Nem voltam benne még mindig biztos, hogy leszopsz amíg el nem érsz a farkamhoz, amire felnyögök jólesően. Igaz kicsit ügyetlen voltál, de ez sose zavart és most, hogy magadtól teszed nagyon jól esik.* - Ez finom.*Túrok a hajadba.*
|
|
| |