2025.07.20, Vasárnap, 22:04
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 19:58 | Üzenet # 301
Yaoista
- Még jobban... *Mondom lágyan, most sokkal jobban tudtam értékelni azt, hogy milyen jó ember vagy. Hiába engedted meg, még se hagytam rajtad egy nyomot se. Tényleg nagyon próbálkoztam, hogy élvezd. Hajamra és szavaidra rád pillantok, de nagyon piros volt az arcom. Nagyon szexi volt, ahogy így szoptalak, hogy közben figyeltelek. Örültem, hogy tetszik, amit csinálok, most, hogy ennyi idő eltelt, főleg úgy éreztem, hogy nagyon berozsdásodtam. Egyik kezemmel elkezdem golyóid simogatni, majd cseréltem, és farkad simogattam. Addig szoptalak, amíg el nem élveztél és most akkor sem hagytam abba. Előtte azt sose hagytam, hogy a számba élvezz, valahogy gusztustalannak tartottam, magam sem tudom, hogy miért. De most hagytam, sőt lassan felültem és le is nyeltem. Elég fura íze volt és a szám elé is tettem a kezem.* - Ezt hogy lehet szeretni... *Motyogom, de nagyon vörösen.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 23:10 | Üzenet # 302
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nem erőltettem persze, hogy hagyjál rajtam nyomot, de meg volt rá az esélyed. Tényleg élvezem a szopásod és mielőtt elmennék szólok, de ahogyan nem húzódsz el és le is nyeled, hát teljesen meglepsz.* - Attól még, hogy azt mondom tiéd finom azt nem szó szerint értem és ritka ha valaki tényleg szereti, ezt csak úgy megteszi az ember a másikért.*Nem igen tudtam ezt neked megmagyarázni.* - Miért vagy ilyen készséges?*Kérdezlek és odahúzva megcsókollak, majd ledöntelek és felhúzva lábaid végignyalok a bejáratodon és a kis lukad kezdem kényeztetni.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.30, 00:32 | Üzenet # 303
Yaoista
*Bólintok egy aprót és elvettem a kezem a szám elől.* - Mindig annak kellett volna lennem... *Suttogom ajkaidra és szenvedélyesen csókoltalak. Nem akartam bevallani, hogy féltem tőle, nem lesz több alkalom, pedig ez az egész hatalmas reményt adott nekem és úgy éreztem, hogy lesz folytatás. Hagytam, hogy ledönts és szexin ki is terültem. Próbáltam magam elengedni, de kicsit feszült voltam, izgultam, mint először. Kéjesen felnyögök, ahogy kényeztetsz és hát se perc alatt nedves lettem és nem a nyelvedtől.* - Rókám... *Lihegem, mint rég és szinte elolvadtam. Szép fokozatosan el tudtam magam engedni, hiszen veled voltam.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.30, 01:22 | Üzenet # 304
Yaoista
- Ugyan csak a szopással voltak gondjaid.*Vigyorgok, hiszen másra azért sose kellett téged nagyon kérni. Éreztem én, hogy kissé ideges vagy és feszült, de megértettelek. A rókámra csak elmosolyodom és tovább nyallak.* - Oké akkor most lazíts tudod mint régen.*Farkadra térek és tényleg nagyon finoman kezdem betolni az ujjam fokozatosan, amint bent van rögtön gyönyörpontodat nyomkodom.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.31, 01:12 | Üzenet # 305
Yaoista
*Kicsit szégyenlősen pillantottam rád erre a szövegedre. Tényleg hamar megnyugodtam, valahogy csak élvezni akartam azt, hogy veled lehetek ismét.* - Igen... *Lihegem válaszul és hát meredezett a farkam, mint mindig, mikor így érintettél. Farkamra édesen nyögtem egyet és finoman újra a hajadba túrtam. Mikor megéreztem ujjad, kissé megfeszültem és nem volt a legkellemesebb, de most tudtam lazítani. Mikor már gyönyörpontom nyomkodod, az ismét nagyon furcsa volt, elszoktam ettől az érzéstől és tényleg úgy reagáltam, mint aki még szűz. Hangosan felnyögtem és hagytam, hogy tedd velem, amit csak szeretnél. Sosem adtam még neked ennyire magam, mint most. Mr tényleg nem volt veszteni valóm.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.31, 13:38 | Üzenet # 306
Yaoista
- Ügyes vagy nagyon.*Suttogom, mint régen és mint mindig most is te vagy az első, hogy neked jó legyen és élvezd, na nem mintha nekem panaszra lenne okom. Lassan és figyelmesen tágítalak egyre inkább, közben folyamatosan szoplak és simogatlak és kedves szavakat suttogok. Amikor már elég tágnak véllek kihúzom az ujjaimat és elhelyezkedem a lábaid között, de még nem hatolok beléd.* - Szólj, ha készen állsz.*Csókollak meg és most sokkal keményebb és forróbb vagyok, annyira vágyom rád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 22:57 | Üzenet # 307
Yaoista
*Tényleg könnyedén engedtem neked és jeleztem, ha nagyon fájt vagy picit várj, de már minden rezdülésem ismerted, nem nagyon volt rá szükség. Mikor elhelyezkedsz, szorosan magamhoz ölellek és csókod élvezem.* - Gyere... *Suttogom ajkaidra, ahogy elváltunk egy pillanatra.* - Akarlak... *Annyira kívántalak, én is tűzforró voltam. Olyan rég éreztem ezt, teljesen elvarázsoltál újra.* - Kicsi rókám... *Lihegem.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.01, 23:28 | Üzenet # 308
Yaoista
- Ahogyan én is téged.*Mosolygok.* - Szépséges hercegem.*Csókollak meg.* - Most tényleg lassíts.*Suttogom az ajkaid közé, majd nagyon lassan elkezdek beléd hatolni, de még én is felnyögök jobban, annyira szűk vagy.* - Nagyon fáj?*Kérdezlek és most is várok kicsit, de folyton cirógatlak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 00:57 | Üzenet # 309
Yaoista
*Édes elmosolyodom, hogy akarsz engem. Becenevem meghallva még el is pirultam és szégyenlősen csókollak, de annál érzelmesebben.* - Rendben... *Válaszolok halkan. Ahogy elkezdesz belém hatolni, hatalmasat nyögtem, még a fejem is hátravetettem. Fájt, nem is kicsit, de nem érdekelt.* - Jól vagyok... *Simítok arcodra és boldogan mosolygok. Folyamatosan ellazulok, de ugyan olyan szűk voltam, mint egy szűz. Lassan átöleltem a nyakad és felhúztam a lábaim kicsit jobban, hogy könnyebben tudj, majd mozogni.* - Jól vagyok.... csak csináld... *Még véletlen se akartam, hogy túl sokat kelljen várnod vagy ne elégülj ki. Nekem most az számított igazán, hogy te minél jobban élvezd. Úgy éreztem, hogy valami megváltozhat és talán mégis engedsz nekem.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.02, 14:13 | Üzenet # 310
Yaoista
*Ismertelek jól, na meg ha elsőre lennék együtt se venném be, hogy jól vagy.* - Még nem, nem fogod így élvezni. Előttünk az éjszaka még ráérünk.*Mondom kedvesen, hiszen annak tényleg nincs értelme, hogy nem élvezed és az nekem se lenne jó, én pedig tudok várni.* - Tudod, hogy hamarosan jobb lesz.*Csókollak meg lágyan. Finoman cirógatlak és simogatlak és továbbra se mozdulok pedig aztán tényleg igen csak kemény vagyok, de akkor is várok.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 23:13 | Üzenet # 311
Yaoista
*Nem hittem, hogy nemet fogsz mondani és csak nagyokat pislogtam, majd én is elmosolyodtam.* - Csak türelmetlen vagyok. *Ölellek át még jobban és érintésedre teljesen odavoltam. Bólintottam egy aprót, tényleg tudtam, hogy hamar hozzád szokok teljesen. Csókodra nyakad köré fontam karjaim és egyik kezemmel finoman a hajadba túrva vontalak még közelebb. Annyira finomak voltak az ajkaid. Mikor már rendesen és tényleg hozzád szoktam, finoman ficeregtem kezdtem és egyre jobban lihegtem.* - Most már.. tényleg.. jó... *Már attól el tudtam volna élvezni, hogy így bennem vagy. A szemeim is ugyan olyan ködösek voltak, mint rég és az is látszódott, hogy nem sok minden esik le nekem.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.03, 00:31 | Üzenet # 312
Yaoista
- Kis kanos.*Kuncogok.* - Rendben.*Lassan megmozdulok, mire hangosabban felnyögök.* - Olyan jó forró vagy.*Csókollak meg szenvedélyesebben és a gyönyörpontod kezdem el célozni és a mozgásom fokozatosan gyorsul, de így is persze nagyon vigyázok rád.* - Jó érzés?*Pillantok rád mélyen a szemeidbe nézve. Tényleg olyan jó érzés ismét veled lenni.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.03, 01:17 | Üzenet # 313
Yaoista
*Ahogy megmozdultál, én is hangosan felnyögtem, szinte újként hatott rám a helyzet.* - Te is... *Suttogom ajkaidra és nagyon is kiélveztem csókodat. Minden lökésedre kéjesen nyögtem és gyorsuló mozgásodra kezdtem egyre jobban szétfolyni és már csöpögött a farkam. Kérdésedre el is felejtem válaszolni, mert teljesen a szemeid és mozgásod hatása alá kerültem. Az arcodra simítottam és megemelkedve újra és újra megcsókoltalak, majd a füledhez hajoltam.* - Szeretlek... annyirah... nagyon szeretlek... szereth... lek... szere... *Suttogom folyamatosan elhalóan füledbe és eszem ágában nem volt elengedni, sőt amennyire a helyzet engedte, szinte köréd fonódtam. Közben persze nyögtem rendesen és én is lassan mozogni kezdtem, na meg rászorítottam farkadra, hogy minél jobban élvezd.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.03, 01:37 | Üzenet # 314
Yaoista
*Csókodat forrón viszonozom és meglepsz, mert nem számítottam most hirtelen erre. Nem mondok még semmit és a mozgásodra na meg szorításra jobban felnyögök.* - Még mindig nagyon jó vagy, semmit se felejtettél.*Nyugtatlak meg. A kezeidet megfogom és összekulcsolom az ujjainkat.* - Én is szeretlek.*Nézek mélyen a szemedbe. Most ez tényleg rólunk szól ez a éjszaka és ma mindent kimondok, hiszen mintha ismét a múltban lennék és együtt lennék.* - Szeretlek szépséges hercegem.*Csókollak meg, de lágyan és szerelmesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.03, 23:31 | Üzenet # 315
Yaoista
*bókodra elmosolyodom kicsit és jól esett, hogy ezek szerint élvezed és még se vagyok olyan rossz. Meglepett, ahogy megfogod a kezeim, első pillanatban azt hittem, hogy nem tetszik az ölelésem, de amikor összefonod az ujjaink, teljesen ellágyulok. Szavaidra és tekintetedre az eddigieknél is vörösebb lettem. Hirtelen olyan megkönnyebbülést éreztem. Csókod egy pillanatra el is felejtem viszonozni, de aztán megszorítom a kezeid és úgy csókollak, mint te engem. Nagyon szerelmesen, nagyon érzelmesen. Most már szinte biztos voltam benne, hogy engedsz nekem, legalábbis ami az esélyt illeti és többet is tehetek a várásnál. Talán megbocsátasz nekem és elmegyünk egy párszor randira. Az nagyon jó lenne.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.04, 01:21 | Üzenet # 316
Yaoista
- Mindig meglep, hogy mennyire tudod fokozni a vörösséged.*Kuncogok, de persze nem rosszból, pont ellenkezőleg, hiszen mindig is szeretem ezt benned, ettől csak még édesebb vagy. Hirtelen nem értem, hogy mi a baj, de mielőtt bármit kérdeznék viszonozod a csókomat, a kezedet pedig én is jobban megszorítom. Nem gondoltam, hogy te többet gondolsz a dolgokba, hiszen már az elején elmondtam, hogy mi is a helyzet. Kicsit így mozgok, majd fordítok a helyzeten, hogy te kerülj felülre.* - Most mit tudsz.*Simítok végig a testeden és meg is állok kicsit mozgásba.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.04, 01:37 | Üzenet # 317
Yaoista
- Mindig meglep, hogy mennyire zavarba tudsz hozni. *Mindig azt hiszem, hogy van egy határ, de persze aztán rádobsz egy lapáttal. Annyira akartam újra az életünk és reményt adtál nekem. Eléggé meglep és hangosan felnyögök, ahogy én kerülök fölülre.* - Rókám... *Motyogom zavartan. Simításodra felsóhajtottam és érezhetted, ahogy még szűkebb leszek farkad körül erre.* - Nem hiszem, hogy... többet... *Lihegem, majd finoman végigsimítottam mellkasodon és kockáidon. Olyan finom volt. Utána megtámaszkodtam kicsit és egy kis csípőkörzés után rendesen kezdtem mozogni.* - Ez... ahh... *Nagyon mélyen éreztelek magamban.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.04, 12:31 | Üzenet # 318
Yaoista
- Engem is.*Kuncogok.* - Én hiszem.*Mosolygok és tényleg sokkal szűkebb vagy, na meg jóval mélyebben benned vagyok. Várok, ahogyan mozogni kezdesz, majd rásegítek a mozgásodra. Felülök és kicsit megdöntelek, majd az egyik mellbimbód kezdem el harapdálni. Egyik kezeddel a popsid markolásztam, másikkal a farkadat simogatom, minél jobban el akarom venni az eszed és minél több gyönyört okozni neked.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.04, 21:38 | Üzenet # 319
Yaoista
*Mikor te is rásegítettél, teljesen kész voltam és önfeledtem nyögdécseltem. Mellbimbómra édesen megremegtem és átöleltem a nyakad, persze a mozgást nem hagytam abba, azt akartam, hogy minél jobban élvezd. Annyira élveztem a helyzetet, csak nyögni tudtam. Farkamra még bujább hangokat adtam ki magamból és teljesen elköltözött az agyam. Az arcodra simítva felemeltem a fejed és éhesen csókoltalak, annyira tényleg teljesen ki voltam éhezve a társaságodra. Nem sok kellett most sem és elég rászorítva farkadra, ismét elmentem. Lihegve dőltem neked és öleltelek, még halványan remegtem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.05, 02:27 | Üzenet # 320
Yaoista
- Micsoda hangok.*Mosolygok és ez se változott semmit, bár most sokkal inkább érzékibb vagy. A csókod hevesen viszonozom, mindig is imádtam az ajkaid na meg az összes porcikádat.  Amikor elmész szinte rögtön utánad elélveztem.* - Isteni volt.*Lihegem. Kihúzódom belőled és eldőlök veled, de nem engedlek el és szorosan ölellek, közben cirógatlak.* - Jól vagy?

szela00Dátum: Péntek, 2015.11.06, 00:37 | Üzenet # 321
Yaoista
*Sokkal jobban reagáltam rád, mint ezelőtt bármikor, tényleg akartalak téged. Egyáltalán nem zavart, hogy bennem mész el, semmi megjegyzést nem tettem, nem úgy, mint előtte.* - Igen... *Lihegem boldogan és azért még nyögtem egy aprót, ahogy kihúzódsz belőlem. Szorosán hozzábújok és finoman cirógatni kezdem a mellkasod.* - Remekül... *Mosolyodom el és rásimítottam az arcodra. Kicsit feljebb kúszva újra megcsókoltalak.* - Olyan finom... *Mondom a csókra és a simogatásra. Kis pihenő után, én nem bírtam és újabb körre csábítottalak. Végig mondogattam neked, hogy mennyire szeretlek. Végül teljesen kifulladtam. A fürdőbe is ki kellett vinned, amit persze én nem bántam és még akkor is édesen bújtam hozzád. A kádban, mint mindig elhelyezkedtünk, bár én előtte gyorsan felkötöttem a hajam. Finoman neked dőltem és a kezeid cirógattam, mint mindig.* - Minden olyan lesz, mint rég... *Suttogom nagyon halkan és nagyon boldogan. Ebből levehetted, hogy nem kicsit félreértettelek megint.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 19:44 | Üzenet # 322
Yaoista
*Meglep, hogy nem szólsz, amiért benned mentem el, amit régen mindig megtettél és azért olykor zavaró is volt.* - Tied is.*Mosolygok és persze nincs nehéz dolgod az elcsábítással. Én nem mondom már, hogy szeretlek, de fantasztikus veled végig. Kiviszlek fürdeni is, úgy mint régen. Nagyon kellemes így, de a kijelentésedre igen csak lefagyok.* - Tessék? Miről beszélsz Masato?*Állok fel.* - Megmondtam, hogy semmi se változik. Tényleg azt hitted minden meg van bocsátva?*Kérdezlek és kiszállok. Így már maradni se akartam. Most így bántam, hogy megtettük.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 22:11 | Üzenet # 323
Yaoista
*Meglepődök a reakciódra. Nem egészen erre számítottam.* - Én... *Aztán hirtelen elhallgattam. Nem hittem, hogy megbocsájtod nekem, de azért azt hittem, hogy fogunk találkozni és esetleg találkozunk néha. Ahogy kiszállsz, az valahogy nagyon fájt és elfordítottam a tekintetem.* - Csak azt hittem... hogy... talán találkozunk máskor is és... *Mondom végül és lehajtottam a fejem, majd könnyezni kezdtem.* - Sajnálom... *Suttogtam és már átkoztam a fejem. Megmostam az arcom gyorsan, hogy ne sírjak tovább. Nagyon fájt, de nem akartam előtted soha többé sírni.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.09, 00:03 | Üzenet # 324
Yaoista
*Ahogyan beszélni kezdesz felsóhajtok.* - Csak ne sírjál.*Suttogom.* - Masato fogunk találkozni és nem csak munkába, én nem ezt mondtam, de te nagyon félreérthető voltál.*Ülök le a kád szélére.* - Azt mondtam, hogy nem bocsátottam meg, de nem azt, hogy nem is akarlak látni.*Törlöm le a könnyeimet.* - Oké?*Cirógatom meg az arcod. Igaz ki vagyok rád, de nem akarlak szomorúnak látni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.09, 00:36 | Üzenet # 325
Yaoista
- Nem sírok... *Suttogom. Régen sosem sírtam, de mikor Nao-t megpróbálták tőlem elvenni, teljesen összeomlottam és átszakadt a gát.* - Mert félreértettem... *Suttogom halkan. Bólintottam, hogy értem mit mondasz.* - Oké... *Mosolyodom el kicsit, de nem volt az igazi. Tényleg azt hittem, hogy velem vagy, de akkor nem. Kinyújtottam a kezem és megfogtam a kezed.* - El akarsz menni? *Kérdezek rá egyenesen.*

Keresés: