2025.07.21, Hétfő, 00:48
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

MioDátum: Hétfő, 2015.11.09, 13:27 | Üzenet # 326
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Persze nem.*Forgatom meg a szemeimet. Annyira bosszantó, hogy te vagy ki teljesen és mintha én lennék a rossz, pedig semmit se tettem.* - Nem tudom.*Felelem őszintén.* - Most ha ilyen rosszkedvű leszel, akkor nem.*Mert annak semmi értelme nincsen.* - Most miért csinálod ezt velem? Miért vagy ki? Elmondtam, hogy lefekszünk, nem fog semmit változni. Nem tudom mit hozz jövő, igen lehet, hogy egy pár leszünk ismét, de lehet nem. Megérthetnél engem is.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 01:54 | Üzenet # 327
Yaoista
*Egyáltalán nem voltál rossz, sőt... nagyon is kedves voltál velem úgy, hogy egyáltalán nem érdemeltem meg.* - Maradj kérlek... *Szorítom meg kicsit a kezed. Nem akartalak elengedni még így sem.* - Ahogy azt mondtad szeretsz és megcsókoltál szeretke... szex közben... *Javítom ki magam, hiszen ez csak szex volt. Az mindegy, hogy milyen érzelmekkel mentem bele..* - Én azt hittem, hogy többet jelent... hirtelen nagyon beleéltem magam. *Igazából ez csak azt támasztotta alá, hogy mennyire veled akarok lenni.* - De buta vagyok és naiv... *Mondom halkan, majd nagyon elszégyelltem magam.* - Jobban fogok figyelni... *Mondom komolyan. A legrosszabb az volt, hogy annak ellenére, hogy szeretsz, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy sosem leszünk már együtt, mint annak, hogy igen.* - Megértem... *Te már a legelején közölted, hogy esélyt se látsz arra, hogy megint együtt legyünk. Csak a barátságra látsz pici esélyt.* - Maradj, jó? Nem leszek szomorú. *Kérlellek.* - Azt mondtad, hogy ez az egy este még a miénk... *Nem akartalak elengedni, főleg úgy, hogy még pár óráig élvezhetem az ölelésed és a csókjaid.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 02:39 | Üzenet # 328
Yaoista
- Mert szeretlek is, de ezt előtte is elmondtam, de attól még a helyzetünkön nem változtat.*Most még biztos, hogy nem.* - Masato nagyon jó volt veled ismét és mintha a múltba cseppentem volna, de nem így van. Nem tudok ezek után se túllépni azon amit tettél.*Azért ez elégé érhető szerintem.* - Igen az vagy.*Bár ez mindig is jellemző volt rád, főleg a naivság és igazából a butaságod is ebből ered.* - Az mindkettőnknek jó lesz.*Mondom.* - Igen azt.*Bólintok és végül visszamászok mögéd és magamhoz ölellek.* - Ezt most felejtsük el.*Suttogom és láthatod én tartom a szavam, na meg veled akarok lenni most, de reméltem, hogy te is tartod magad.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 02:58 | Üzenet # 329
Yaoista
*Az valahogy máshogy hangzott, na meg rádobott a szex is. Nem mondtam semmit rá, csak bólintottam egyet.* - Tudom... *Sosem fogsz igazán. Nem volt mit szépíteni a dolgokon.* - Igen, jó. *Ahogy visszamászol mögém, elmosolyodom és megfordulva hozzád bújtam szorosan.* - Rendben... *Most az volt a fontos, hogy itt vagy velem. Kicsit elhallgattam és élveztem a helyzetet, majd megszólaltam.* - Van valamim a számodra, majd ha kimásztunk, odaadom. *Mosolyodom el és finoman cirógatni kezdem az arcod.* - Remélem örülni fogsz neki... *Nem volt nagy dolog, csak a múltkori kép, amit titokban csináltam rólad és Naoról, de gondoltam tetszene.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 13:22 | Üzenet # 330
Yaoista
*Finoman cirógatlak, de nem mondok semmit, amíg te meg nem szólalsz.* - Mégis micsoda?*Vonom fel a szemöldökömet, mert ötletem se volt, az már biztos.* - Majd kiderül, de mindig jó dolgokat találtál ki.*Puszilom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.11, 01:34 | Üzenet # 331
Yaoista
- Meglepetés. *Mosolyodom el. Puszidra még jobban és csak bújtam.* - Téged egyébként könnyű meglepni. *Cirógatlak tovább, nagyon jó volt, hogy te is öleltél.* - Ne számíts nagy dologra. *Bár igazából én minden évben vettem valami apróságot az évfordulónkon, de magam se tudom, hogy miért. Mindet egy cipős dobozban őriztem. Most elgondolkodtam, hogy odaadjam-e neked most. Talán később nem fogadnád el tőlem. Végül kipancsoltunk magunkat és hát kellett segítened, teljesen elszoktam, de azért tudtam pici lépésekbe totyogni. Olyan voltam, mint egy kiscsibe. A nappaliba odamegyek az asztalhoz és előkeresem a képet.* - Ezt neked nyomtattam. *Nagyon édesek voltatok rajta.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.11, 14:09 | Üzenet # 332
Yaoista
- Oké oké.*Mosolygok.* - Ezt most miért mondod?*Kérdezlek, mert tényleg nem értem.* - Nem számítok ismersz.*Hiszen én a kis dolgoknak is nagyon tudok örülni. Amikor kiáztunk, segítek persze bemenni és azért picit vigyorgok rajtad, de nem rosszból és nem teszek neked megjegyzést. Alsómat veszem csak vissza, amíg le nem fekszünk.* - Na lássuk.*Veszem el és meglátva lágyan elmosolyodom.* - Szóval még szeretsz mindig sutyiba fotózni.*Kuncogok.* - Köszönöm, nagyon tetszik, mindenképpen megtartom és maga a fotó is remek, tényleg sokat fejlődtél ilyenkor még jobban látszik.*Hiszen nincsen semmi beállítás és csak mobillal készítetted.* - Nagyon szép gyerek tényleg.*Simogatom meg a képet.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.11.13, 05:37 | Üzenet # 333
Yaoista
- Minden apróságnak tudsz örülni. *Magyarázom meg, hogy mire is gondoltam. Tudtam, hogy vigyorogsz rajtam és csak kedvességből nem szólsz be nekem. Már a mosolyodért megérte ez a kép.* - Néha... na meg egy ilyen lehetőséget sosem hagynék ki. *Nem hittem, hogy ebben az életben készülhet ilyen kép.* - Igazán nincs mit. *Tényleg nem volt. Nagyon jól estek a szavaid.* - A legjobbtól tanultam... *Mondom lágyan és finoman megcirógatom az arcod.* - Nekem a legszebb. *Hát igen, elfogult voltam, mint minden szülő. Mindenkinek a sajátja a legszebb.* - Régen azt mondtam, hogy sosem akartam igazán gyerek... most el se tudnám képzelni az életem nélküle. Ő ad nekem mindenhez erőt. *Nagyon lágyan nézem a képet.* - Amint a karomba fogtam, nem számított semmi más. *Ismertél, tudhattad, hogy előtte mennyire rossz lehetett mindent magamba fojtani, mennyire nehéz lehetett nélküled, hiszen, ha nem is voltunk együtt, mindig része voltál az életemnek. Az elmondásod alapján, jobban, mint én gondoltam. Bár ebben a lakásban is mindenhol ott voltál apróságokban. Apró emlékek figyeltek mindenhonnan. Kicsit elhallgattam és elgondolkoztam.* - Van valami, amit szeretnék neked odaadni, de nem kell elfogadnod. *Teszem hozzá. Odamentem az egyik szekrényhez és a felső polcról leügyeskedtem egy cipős dobozt. Leraktam eléd az asztalra, de nem mondtam semmit, hogy mi van benne. Minden évre volt benne egy ajándék, ami a tiéd lett volna. Valamiért mindig találtam valamit és úgy éreztem meg kell vennem.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.16, 18:49 | Üzenet # 334
Yaoista
- Ez jogos.*Mindig is ilyen ember voltam. Bármit megtudok szinte venni magamnak, de mégis tudok akár a legkisebb dolognak örülni legyen szó bármiről, mert ezek sokkal többet érnek.* - Jogos.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Bár van egom bőven, de mégis jól esik, ha elismerik a munkámat.* - Teljesen megértelek.*Mosolyodom el lágyan.* - Sose fogom elfelejteni azt a pillanatot, ahogyan a többit sem.*Mosolygok.* - Lássuk.*Tényleg nem tudtam mire számíthatok és igen csak meglepsz.* - Erre nem számítottam.*Vallom be.* - Tényleg bolond vagy.*Mosolyodom el, de nem rosszból mondom. Kicsit hallgatok, miközben nézegettem őket, majd kiveszek egy különleges nyakkendőt. Lehet más nem szeretett kapni, de én igen, mivel mindig hordok szinte és szeretem az egyedi darabokat.* - Ilyenem még nincs.*Mondom.* - Mindig amikor úgy érzem megtudok bocsátani neked és egyre több reményt látok, hogy veled legyek elveszek egy ajándékot és ha eljutok az utolsóhoz egyszer, akkor ismét megpróbáljuk, de ez nem tudom, hogy megfog e történni.*Jegyzem meg.* - Mit szólsz?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 20:26 | Üzenet # 335
Yaoista
*Én pedig ezt nagyon szerettem benned.* - Nincs mit, a te érdemed. *Hiszen nagyon keményen megdolgoztál a legjobb címért, én már csak tudom.* - Én sem. *Mosolygok lágyan. Nagyon izgultam, hogy mit fogsz szólni és alig mertem az arcodra néni.* - Nem tehetek róla... *Te tettél ilyen bolonddá. Nem nagy dolgok voltak benne. Különleges nyakkendőtű vagy mandzsettagomb, a nyakkendő, egy szép és egyedi kávéscsésze stb...* - Szerencse. *Mosolyodom el. Csöndben hallgatlak és teljesen meglepődök az ötleteden. Leülök melléd és elmosolyodom, majd átöleltelek.* - Jól hangzik... *Már annak is örültem, hogy elfogadod, még ha így is.* - Köszönöm... *Suttogom, majd elengedlek. Így mindig tudhatom, hogy hányadán állunk éppen.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.16, 23:52 | Üzenet # 336
Yaoista
*Ezen csak elmosolyodom.* - Tudom.*Nem is azért mondtam.* - Valóban.*Bólintok.* - Sejtettem.*Mosolygok és finoman átölellek.* - Én köszönöm.*Hiszen mégis csak ajándékokat kaptam.* - Megnézünk egy filmet még? Vagy mit szeretnél?*Kérdezlek kedvesen és finoman cirógatlak, hiszen megbeszéltük, hogy rólunk szól az este ugye.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.18, 18:51 | Üzenet # 337
Yaoista
*Annyira élveztem, ahogy ölelsz. Lágyan elmosolyodom, ahogy megköszönöd. Odabújtam melléd és a fejem a válladra fektettem.* - Mindegy mit... *Mosolyodom el lágyan és adtam egy puszit az arcodra.* - Csak még egy kicsit had bújhassak... *Suttogtam halkan. Egyáltalán nem akartalak elengedni. Lehet nem fogod ezt még egyszer megengedni. Nagyon jó érzés volt ismét érezni, olyan volt, mint régen. Finoman a kezedre simítottam és megfogva az arcomra tettem.* - Olyan jó érezni... *Csókolok a tenyeredbe és melléd simulok. Mindig sokat bújtam hozzád, de ennyire sosem mutattam ki a ragaszkodásom.* - Te mit szeretnél? *Kérdezem kedvesen, mert hát láthatóan én több, mint elégedett voltam már ennyivel is.* - Vagy kérsz valamit? *A kedvedbe akartam járni.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.19, 12:11 | Üzenet # 338
Yaoista
- Tudtam, hogy ezt mondod.*Kuncogok.* - Rendben van.*Ölellek jobban magamhoz.*  - Akkor csinálom még.*Kezdem el simogatni az arcod a csók után.* - Nekem teljesen jó így és nem kérek semmit köszönöm.*Mondom, majd eldőlök veled és úgy ölellek magamhoz.* - Így kényelmesebb nem?*Kérdezlek és benyomom a tévét, de igazából csak háttérzajnak.* - Kényelmes?*Simítok ki egy tincset az arcodból és megcsókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.11.20, 13:20 | Üzenet # 339
Yaoista
- Ismersz... *Mosolyodom el. Olyan jó volt az ölelésed. Csak édesen sóhajtottam egyet, ahogy tovább simogatod az arcom.* - Ha mégis, csak szólj. *Hagytam, hogy eldőlj velem és kényelmesen el is helyezkedem rajtad, mint mindig.* - De igen... *A tincsemre rád pillantok és kiélvezem a csókod.* - Nagyon... *Kicsit feljebb helyezkedtem, hogy ne kelljen nyújtózkodom a csókjaidért. Folyamatosan lágyan csókollak, kóstolgatom az ajkaid, a tv-vel nem is foglalkozok.* - Nem vagyok sok? *Kérdezem halkan és finoman a hajadba túrok.* - Nagyon szeretek veled csókolózni. *Suttogom ajkaidra.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.22, 01:10 | Üzenet # 340
Yaoista
- Ahogyan te is.*Mondom. Nincs ellenemre, hogy újra és újra megcsókolsz.* - Tudod jól, ha az lennél, akkor leállítanálak.*Ismertél te is engem.* - Azt nem csodálom.*Vigyorgok.* - Különben én is szeretek veled.*Harapok finoman az ajkaidra.* - Mi lenne, ha inkább átmennék a hálóba? A tévét úgyse nézzük, bár a lepedő kissé mocskos, de engem nem zavar.*Kuncogok és finoman a popsidra csapok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 01:49 | Üzenet # 341
Yaoista
- Igaz... *Mosolyodom el lágyan.* - Még mindig egoista. *Kuncogtam édesen.* - Az jó... *Harapásodra sóhajtottam egy apró. A folytatásra pedig elpirultam.* - Azért lecserélem akkor... *Fenekemre nyögtem egy aprót, mert még nagyon érzékeny volt, mondjuk a testem többi része is. Lassan felültem rajtad és így a csípődön ültem. Édesen elmosolyodom és végigsimítok az arcodon. Szeretet teljesen és szerelmesen néztelek pár pillanatig. Előrehajolok és gyöngéden homlokon csókollak. Lassan lemásztam rólad és betotyogtam a hálóba. Kerestem tiszta lepedőt és lecseréltem. Ha akartál is segíteni, nem hagytam.* - Kész... *Fejezem be és odalépve hozzád, hosszan megcsókoltalak.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.23, 00:38 | Üzenet # 342
Yaoista
- Még inkább egoista.*Kuncogok.* - Ahogy gondolod.*Engem aztán tényleg nem zavart. Követlek a tekintetemmel és finoman cirógatlak. Nem mondok semmit, csak elmosolyodom rajtad. Persze utánad megyek és megkérdezzem, hogy segíthetek e, de nem engeded, ami nem meglepő, így csak nézlek.* - Látom.*Kuncogok és a csókod viszonozom, majd felemelve eldőlök veled.* - Most így jobb?*Vigyorgok.* - Nem értem mi zavart, a java te nedved.*Szórakozok, imádom még mindig szívni a véred.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 01:13 | Üzenet # 343
Yaoista
*Meglep, hogy felemelsz, de persze kicsit se bántam. Most tényleg minden olyan volt, mint régen.* - Igen. *Cirógatom az arcod, majd lángvörös leszek.* - Nem arról van szó, hogy zavart... *Motyogom, de most mégis mit mondjak neked.* - Már úgy is vörös vagyok... *Sóhajtok egy nagyot.* - Csak azt... holnap le kéne cserélnem... de így, hogy kicseréltem, itt marad benne az illatod és holnap meg azután is lehet majd érezni... *Motyogom édesen, de tiszta piros voltam.* - Gondolhatod, hogy totál megörültem, de olyan jó érzés... még a pólód se mostam ki múltkorról. *Suttogom. Így egy picit itt voltál.* - Totál hülye vagyok... *Nagyon zavarban voltam, de annyira hiányoztál, hogy már érezni az illatod is felért egy csodával. Szorosan hozzád bújtam és megcsókoltalak.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.26, 13:12 | Üzenet # 344
Yaoista
- Akkor meg?*Kuncogok, én mint mindig nagyon élvezem a helyzetet.* - Igen valóban az vagy, de hát ez teljesen normális nálad, szerintem normál színed ritkábban van.*Kuncogok, a folytatásra pedig elmosolyodom.* - Mindig is nagyon szereted az illatom.*Puszillak meg.* - Valóban kissé bolond vagy, de mindig is az voltál és ez édes bolondság.*Egyáltalán nem zavart.* - Valóban, de ez se új.*Vigyorgok a csókod pedig hosszasan viszonozom.* - Én is szeretem az illatodat.*Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.11.27, 22:58 | Üzenet # 345
Yaoista
*Láttam rajtad, hogy neked nagyon tetszik ez a helyzet.* - Melletted pláne. *Kuncogok én is.* - Igen... *Bújok is jobban. Ha lehetett volna, beléd bújtam volna.* - Akkor jó... *Tényleg örültem, hogy nem rosszként fogod fel ezt a bolondságomat. Szavaidra édesen elmosolyodom. Finoman cirógatni kezdem a pocid. Nem akartam, hogy vége legyen az estének. Azt akartam, hogy itt maradj velem mindig, de nem mondtam. Nyakamra sóhajtottam egy aprót, hiszen még mindig elég érzékeny volt.* - Olyan jó így... *Most egy picit ismét boldog voltam. Még egy darabig beszélgettünk ilyen semmiségekről, közben persze én végig simogattalak. Hol az arcod, a karod, mellkasod. Mindegy volt, csak had érjek még hozzád. Mikor elaludtál, csak elmosolyodtam. Óvatosan kicsit fészkelődtem, hogy láthassam az arcod.* - Annyira szeretlek kicsi rókám... *Csókollak finoman homlokon, de nagyon vigyáztam, hogy ne keltselek fel. Egész éjszaka fent voltam és téged figyeltelek. Nem akartam egy percet se elvesztegetni. Aztán lassan eljött a reggel, amit nem akartam, mert akkor vége az esténknek. Mivel már úgy is fent voltam, óvatosan kimásztam mellőled. Kimentem a konyhába és főztem egy kávét, majd azzal együtt visszamentem. Tudtam, hogy mikor szoktál kelni, ezért gondoltam úgy keltelek, mint régen, ami ritkább volt. Általában te keltettél engem.* - Kicsi rókám... *Mondom lágyan és finoman cirógatni kezdem a pofid, persze a kávét előtte letettem az éjjeli szekrényre. Odahajolva gyöngéden meg is csókoltalak.* - Ébresztő. *Puszilgatlak finoman.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.29, 21:59 | Üzenet # 346
Yaoista
- Tudom.*Mosolygok.* - Igen valóban.*Értek egyet. Nagyon jól elvagyunk az este további részében is és olyanok vagyunk tényleg mintha egy pár lennék, mint régen. Amikor elalszok, fel se kelek reggelig és mint régen nagyon jót alszom veled és végig szorosan ölellek. Nem ébredek fel, hogy kimész csak a finom ébresztésedre.* - Jó reggelt.*Motyogom és megcsókollak. Úgy keltettél, mint régen, ha éppen előbb keltél.* - Furcsa, hogy te keltesz.*Arra is gondolok, hogy ritka volt, na meg rég volt. Lassan kinyitom a szememet és elmosolyodom. Még nem törődök vele, hogy amint kilépek az ajtón, minden a régi lesz.* - Még kávét is főztél, köszönöm.*Cirógatom meg az arcod, még igen kóma vagyok.* - Hogy aludtál? Hány óra?*Biztos időben vagyunk, mert olyan nincs vagy nagyon ritkán, hogy én elaludjak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 23:55 | Üzenet # 347
Yaoista
- Neked is... *Mosolyodom el és csókod természetesen még picit el is nyújtom.* - Rég volt. *Cirógatom a pofidat. Annyira jó volt látni a mosolyod.* - Olyan szép mosolyod van... *Annyira hiányzott, hogy minden reggel erre ébredjek.* - Igazán nincs mit. *Simul is az arcom a kezedbe.* - Hét óra. Még tudsz pihenni. *Fogom meg a kezed és finoman simogatni kezdem.* - És jó volt pihenni nagyon. *De látszódott az arcomon és a karikás szememen, hogy egy percet se aludtam.* - Kérsz reggelit?

MioDátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:33 | Üzenet # 348
Yaoista
*Nem bánom, hogy elhúzod a csókot.* - Igen rég.*Bólintok.* - Neked szép, de köszönöm.*Cirógatom meg én is az arcod.* - Igen, de az meglepő, hogy te fent vagy.*Jegyzem meg.* - Te mikor keltél?*Kérdezlek és felülök még kicsit kócos is vagyok.* - Valóban jó volt, de fáradtnak tűnsz.*Vizslatlak.* - Itt is van köszönöm.*Veszem el a kávémat.* - De te egyél nyugodtan, kimegyek veled csak előtte elszívok egy cigit.*Mondom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 01:17 | Üzenet # 349
Yaoista
- Annyira azért nem... Nao mellett korán kell kelni. Általában Hatkor kelek, hogy mire felébred, kész legyen a reggeli és nyolc előtt beérjen az oviba, én pedig dolgozni. *Magyarázom.* - Öhm... *Nem nagyon akartam válaszolni, de ahogy meglátom a kócos hajad, hát teljesen elolvadtam. Imádtam így.* - Őszintén nem is aludtam. *Túrok finoman a hajadba.* - Az nem reggeli még mindig. *Puszillak meg.* - Nem vagyok éhes, majd iszok egy kávét én is. *Puszillak meg, majd újra megcsókoltalak. Érezhetően nem nagyon akartalak elengedni, de nem mondtam egy szóval se. Egy kicsit odakucorodtam jobban melléd és odabújok. Nagyon picit így vagyok, majd felállok.* - Kimegyek veled, ha nem baj. *Mosolyodom el lágyan, majd elfojtok egy ásítást.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.30, 13:50 | Üzenet # 350
Yaoista
- Jogos, csak ugye a múltból indultam ki.*Mosolygok, mert amikor én keltettelek nem volt egyszerű menet, bár tény meg voltak a módszereim, hol élvezetes, ha volt idő vagy nem egyszer volt, hogy kiraktalak az ágyból vagy egy kis frissítő vizet kaptál.* - Miért nem?*Kérdezlek, fejet csóválva.* - Nekem az.*Vigyorgok.* - Eszek, akkor te is eszel?*Kérdezlek.* - Nem aludtál, így főleg kell az energia.*Mondom komolyabban, de mint mindig gondoskodva rólad. A csókod viszonozom és el is nyújtom. Tudtam, hogy nem akarod, hogy vége legyen és egy részem nekem se, de nagyobb volt az még, hogy nem bízom benned és félek, hogy mi lenne ha ismét együtt lennénk. Magamhoz ölellek és puszilgatlak amíg bújsz.* - Nem baj, akartam is kérdezni, hogy nem jössz e ki.*Cirógatom meg az arcod.* - Utána csinálunk reggelit jó?*Csókollak meg.*

Keresés: