Régmúlt szerelmesek
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hülye döntések következménye.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 23:54 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
| - Nem merítettél ki. *Mosolyodom el. Lehet fizikailag elfáradtam, de a lelkem valahogy teljesen feltöltődött. Kérdésedre meglepődök és aranyosan elpirulok. Bólintok egy aprót, mert én nagyon szerettem.* - Igen, szeretném... *Motyogom és ismét sóhajtok egy aprót, ahogy cirógatsz. Tényleg egyre jobban olyan voltam, mint egy macska, de csak a tiéd.* - Hozom a fésűt. *Szaladok el érte, majd odamegyek hozzád. Olyan voltam, mint rég. Szépen leültem neked háttal és hagytalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 00:13 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Értelek.*Mosolyodom el.* - Rendben van.*Olyan kis édes voltál. Leülök mire visszajössz, már a kanapén ülök.* - Tényleg annyira hosszú.*Kezdem el finoman fésülni.* - Nem húzom?*Kérdezlek.* - Kissé gubancos ejnye.*Csóválom a fejemet.* - De az illata még mindig finom.*Szagolom meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 00:47 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| *Jólesően sóhajtok egyet, ahogy fésülni kezded.* - Nem, kicsit sem.... nagyon jól esik. *Annyira óvatos voltál.* - A hossza miatt könnyebben és kicsit jobban gubancolódik. *De szerencsére puha volt, így nem volt nehéz kifésülni.* - Köszönöm. *Pillantok hátra mosolyogva. Nagyon finom volt, ahogy fésültél és ahogy néha hozzáértél a nyakamhoz, halványan megremegtem és egyre forróbb lettem. Azért nem izgultam fel, de élveztem a közelséged nagyon is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:02 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Megértelek.*Hiszen nekem is hosszú hajam van.* - A kis hercegnőm imádja fésülni a hajam, szerinte nagyon menő, hogy ilyen hosszú.*Kuncogok.* - Biztos neked is fogja, bár néha kicsit meghúzza, de azért ügyes.*Tényleg az volt. Megcirógatom az arcod és tovább fésüllek.* - Tényleg olyan érzékeny vagy, mint régen.*Csókolok a nyakadba.* - Különben még maradhatok, ha szeretnéd.*Tényleg jól éreztem magam veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:40 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| - Igen... *Imádtam a hajad meg úgy az egész lényed.* - Nagyon édes. *Mosolyodom el.* - Nem baj, neki meg van engedve már most. *Kuncogtam, hiszen sejtettem, hogy nagyon fog tetszeni neki, hogy majd a derekamig ér a hajam. Nyakamra nyögök egy aprót és meg is lepett. Ajánlatod teljesen meglepett és hirtelen meg is fordultam.* - Én... szeretném. *Olyan boldogság sugárzott az arcomról. Annyira jó volt. A tegnapi és a mai nap is.* - Köszönöm... *Ugyan úgy megköszöntem mindent, mint régen.* - Velünk vacsorázol? *Kérdezem mosolyogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 02:04 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| - Be tud lendülni és mindennel teleaggatja, de ellenállni nem lehet neki.*Mosolyodom el lágyan.* - Köszönöm.*Kuncogok, tudtam mennyire fogja élvezni, mert neked még hosszabb a hajad, mint nekem.* - Akkor ez megbeszélve.*Direkt nem mondom, hogy ne köszönd, mert felesleges.* - Igen, még úgyis maradt, abból amit csináltál és ha szeretnéd, akkor itt is alszom.*Ezzel még magam is megleptem, de tényleg itt akartam lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 02:45 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - Nem baj, kiélheti magát. *Mosolyodom el. Csak bólintottam, hogy megbeszéltük.* - Valamennyi igen, majd melegítek hozzá. *Magyarázom el magam, majd elpirultam, de nagyon boldog voltam.* - Nagyon örülnék neki. *Simítok finoman az arcodra és megcirógatom. Annyira boldog voltam ezektől az apróságoktól, vagyis ez nem is apróság, mert hatalmas dolog.* - Bár van egy olyan érzésem, hogy hárman fogunk aludni. *Kuncogtam, mert ismertem Nao-t és ki nem hagyná, hogy együtt aludjon velünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 03:00 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Rendben, de nem kell túlzásba esni.*Ismertelek már.* - Akkor jó.*Csókolok a tenyeredbe.* - Nem baj az, eddig úgysem aludt velünk.*Kuncogok.* - Nem lehet nekik nemet mondani igaz?*Kérdezlek, majd odafordítom az arcodat és lágyan megcsókollak.* - Nagyon jól éreztem magam ma veled.*Suttogom az ajkaid közé.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2016.01.04, 12:28 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 11:38 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| - Nem fogok. *Bár ismertél és úgy is. Egyre jobban olyan voltam, mint régen.* - Nem... nem is nagyon szoktam hagyni, hogy vele aludjon, ne szokja meg. *Magyarázom, mert amúgy persze nem bánnám.* - Meg felébreszteni se akarom. *Hiszen ha rosszat álmodok vagy a szakításunkról, van, hogy forgolódok igencsak.* - Nem könnyű, főleg ha előveszik a bociszemeket. *Mosolyodom és csókod nagyon meglep. Egy fél pillanatig nem is viszonozom, de aztán észbe kapva rögtön viszonoztam.* - Én is veled... *Nézek rád lágyan, majd nem bírva ki, most én csókoltalak meg forrón és szenvedélyesen.* - Csodálatos veled még mindig... *Mosolyodom el, majd odabújok hozzád szorosan. Kicsit elhallgattam és csak édesen bújtam.* - Sajnálom... *Suttogtam és csak öleltelek.* - Annyira sajnálom... *Szorítalak magamhoz.* - Remélem egyszer megbocsátasz nekem... *Suttogom, majd újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 12:55 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| - Persze persze.*Kuncogok.* - Megértem, de egyben azért nem baj, ha olykor mégis megengedjük, az még nem jelenti, hogy hozzászokik.*Vagyis én így gondoltam.* - Imádok a hercegnőmmel aludni szerintem jobban, mint ő velem.*Nevetek fel.* - Nagyon jól megy nekik.*Mosolyodom el lágyabban. Már éppen eltávolodnék, de aztán viszonozod a csókomat.* - Akkor jó.*Mosolygok és nincs ellenemre a csókod és ugyanolyan szenvedéllyel viszonozom, ahogyan te csókolsz.* - Veled is.*Ha éppen nem gondolok arra, amit tettél. Magamhoz ölellek, viszont a folytatásra nem számítok.* - Tudom.*Tisztában voltam vele, hogy megbántad és sajnálod, amit tettél. Nem mondok elsőre semmit, hanem előbb a csókod viszonozom.* - Ma is még közelebb lettél hozzá.*Mondom utána.* - Viszont ne kérj többször bocsánatot és ne sajnálkozzál.*Kérlek meg, de nem bunkón, viszont mondanod se kell, mert ezzel nem változtatsz semmin.* - A tegnapi vacsorához képest jóval előrébb vagy.*Amin magam is meglepődtem, bár ez még fordulhat, hiszen kitudja mi történik.* - De ezen ne járjon most a buksid.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 22:49 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| - Meg szoktam néha engedni. *Mosolyodom el.* - Igen... egyébként olyan jó. *Kuncogok.* - Bizony. *Könnyűszerrel lenyomnak minket. Csak bújtam hozzád, majd elmosolyodom.* - Rendben. *Tudtam, hogy nem segíthetek bocsánatkérésekkel, de el akartam mondani még egyszer. Szavaidra kicsit elhúzódok, hogy a szemedbe tudjak nézni. Egyszerűen nem tudtam semmit válaszolni, de az arcomon ott volt minden. Ott volt bennem a remény és a boldogság egy fura keveréke.* - Folyton rajtad jár... *Mosolyodom el és szerelmesen csókollak. Közben finoman hajadba túrok és teljesen átadom magam neked.* - Reggel, délbe, este, éjszaka... ha Naora figyelek még akkor is ott vagy valahol az agyamba. *Simítok végig a pofidon és úgy nézek rád, mint régen. Tény volt, hogy én a tiéd vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:09 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| - Helyes.*Mosolygok.* - Azt sejtettem.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Édes vagy hercegem.*Csókolok a tenyeredbe, majd ismét megcsókollak.* - Akkor folytatom a hajad.*De most az ölembe fésülöm tovább.* - Na kész is vagy.*Mondom amikor befejezem és megpuszillak.* - Most elmegyek egy kicsit és hozok magamnak váltás ruhát, így holnap innét tudok menni, mit szólsz?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 00:08 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| *A becenevemre még jobban mosolyogtam. Hagytam, hogy folytasd a hajam és nagyon élveztem.* - Köszönöm szépen. *Csókollak meg köszönetképpen.* - Rendben, jól hangzik. *Cirógatom a pofid, de nem mozdulok, hogy fel tudj kelni.* - Elvihetnénk megint együtt Nao-t. *Mosolyodom el és olyan jól éreztem magam. Nagyon régen volt, mikor ennyire jól éreztem magam és ez látszódott is rajtam. A fáradtság és mindent más ellenére az, hogy veled lehetettem, teljesen feltöltött. Sokkal vidámabb voltam, mint mikor találkoztunk az interjún.* - Mindjárt elengedlek... *Kuncogok és még lopok pár csókot, majd kimásztam az öledből.* - Odaadom a kulcsot, nem tudom meddig alszik Nao. *Állok fel és előkeresem a pótkulcsot.* - Igazából... meg is tarthatod, ha szeretnéd.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 00:41 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| - Máskor is.*Suttogom az ajkaid közé.* - Megbeszélve.*Nem zavar, hogy nem állsz fel, sőt meg se lep. Örülök, hogy lassan tényleg a régi leszel.* - Jól van, nem sietek.*Mosolygok és én is kiélvezem a helyzetet.* - Rendben.*Bólintok, így tényleg egyszerűbb, bár lehet korai, de alapból ezeket se terveztem, de nem bántam és remélem, hogy nem is fogom.* - Akkor sietek.*Adok még egy csókot és tényleg elég hamar megjárom az utat.* - Vissza is jöttem.*Lépek be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 07:05 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| *Mindegy hogy alakul közöttünk, Nao miatt ígyis-úgyis fogunk találkozni. Jobb, ha van egy kulcsod.* - Várlak. *Mosolyodom el, olyan boldog voltam, hogy ezt így kimondhatom. Még ez a búcsúcsók is olyan jó volt. Míg te odavagy én pihengetek a kanapén, kivételesen semmi tennivaló nincs.* - Gyors voltál. *Valahogy olyan természetes volt, hogy csak jössz-mész.* - Egyébként találtál már lakást? *Érdeklődöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 12:33 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| - Csak összepakoltam és jöttem is.*Mosolygok.* - Beakasztanád a szekrénybe?*Kérdezlek és amint megteszed visszaülünk a nappaliba.* - Már néztem jó párat, de még időm nem volt menni, viszont majd a héten el akarom kezdeni.*Mondom, majd picit elhallgatok.* - Szeretnél velem jönni?*Kérdezlek, legalább egyedül se kell mennem, na meg te is leszel ott, persze én döntök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.01.05, 21:30 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Persze. *Pattanok föl és már viszem is a szekrényhez. Szépen beakasztottam, nehogy meggyűrődjön, utána visszaülünk.* - Értem. Nem lehet egyszerű. *Tudtam, hogy milyen elfoglalt vagy és azért egy megfelelő lakást találni és berendezni, főleg a te igényeidnek, nem egyszerű. Kérdésed nagyon meglep és hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Végül édesen elmosolyodom és odabújok hozzád, persze óvatosan. Nem akartam sok lenni.* - Nagyon szívesen... *Nagyon sokat jelentett nekem, hogy el akarsz magaddal vinni.* - Milyet szeretnél?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 00:48 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolygok, tudtam hogy szépen teszed be, hiszen tudod mennyire vigyázok az öltönyeimre.* - Nem, de megoldom ismersz.*Mosolygok. Nem lep meg a reakciód és persze nagyon édes vagy.* - Hasonlót, mint volt.*Igazából, ha kiadó lenne se venném ki ismét, hiszen, ha összeköltözünk egy új lakásba tenném.* - Bár most kerttel a tündérkém miatt és akkor nagyobbat, mert szeretnék egy vendégszobát, de lesz gyerekszoba is ugye, amit majd a hercegnőm rendezz be.*Mosolygok lágyan.* - Elképzelés meg van.*Mondom.* - Neked ez saját?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 01:18 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| - Nincs lehetetlen. *Számodra legalábbis. Figyelmesen hallgatlak és elkuncogom magam.* - Nagyon jó apa vagy. *Cirógatom meg az arcod.* - Akkor úgy könnyű lesz. *Elképzelés a fontos, bár te mindig határozott voltál mindenben.* - Nem, bérelem úgy három éve. Spórolok egy sajátra, nehogy a gyámügy hülyét kapjon és emiatt elvegyék tőlem Naot. *Nagyon féltem ettől.* - Tudod a per miatt időnként eljönnek, hogy jó helyen van-e. *Magyarázom, majd picit elhallgatok. Ez nagyon mélyen érintett.* - Eddig szerencsére nem volt semmi gond, de ha az enyém lenne a lakás, akkor nem fognak tudni semmibe belekötni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 01:31 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| - Nem ismerem ezt a szót.*Kuncogok, de tényleg így volt.* - Köszönöm.*Ez nagyon jól esik.* - Igen, igen. Én csak fizetek.*Nevetek fel.* - A kölyöknél jól fogsz keresni és simán megtudod venni a lakást.*Mondom komolyan.* - Mit szólnál, ha addig én megelőlegezném? Szigorúan csak kölcsönben.*Hiszen ismertelek, hogy amúgy nem fogadnád el, így se biztos.* - Akkor megnyugodnál és semmibe nem tudnak belekötni.*Persze ez csak egy ötlet, de nekem nem lenne probléma.* - Különben soha nem fogja elvenni.*Puszillak meg és magamhoz ölellek.* - Nálad jobb helyen, nem is lehetne.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.01.06, 02:02 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| - Értem. *Kuncogok. A folytatásra elmosolyodom és olyan jól esett ez.* - Édes vagy, de ez olyasmi, amit nekem kell megoldanom. *Simítok az arcodra és finoman megcsókollak.* - Köszönöm szépen... *Hiszen nagyon jó volt, hogy ennyire vigyázol rám.* - Remélem... *Bújok hozzád és adok egy puszit.* - Ezt jó hallani... *Valahogy a szavaid megnyugtattak nagyon.* - Nem is bírnám ki... szörnyű volt. *Suttogom és még jobban bújtam.* - Nem láttam felállni, vagy az első totyogásait. Amíg tartott a per, csak két hetente láthattam pár órát. *Aztán kicsit elhúzódtam és újra megcsókoltalak.* - Bocsi... befejeztem. *Mosolyodom el és finoman cirógatni kezdem az arcod.* - Túl szép ez a nap ahhoz, hogy szomorkodjak. *Hiszen itt voltál velem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:28 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| - Sejtettem, hogy ezt fogod mondani, de azért megpróbáltam.*Mosolygok és a csókodat lágyan viszonozom.* - Csak őszinte vagyok.*Cirógatlak.* - De már veled van és mindent már te fogsz átélni szépségem.*Próbállak vigasztalni és természetesen az újabb csókod viszonozom.* - Semmi baj, nyugodtan kiadhatod.*Csókolok a tenyeredbe, hiszen ez nem panaszkodás és teljesen megértelek.* - Ez viszont igaz, de tud, hogy nekem bármikor kiöntheted a szíved.*Puszillak meg.* - A legfontosabb a jelen, hogy veled van és ez így is marad.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 01:52 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| *Annyira kedves vagy velem, meg se érdemeltem.* - Nem szomorkodással akarom megtöltetni azt az időt, amit veled lehetek. *Hiszen ki tudja meddig tart. Bármikor úgy gondolhatod, hogy elég és már nem látsz semmi esélyt arra, hogy mi valaha még együtt legyünk.* - Csak jól akarom magam érezni veled. *Úgy, mint régen. Boldognak, felszabadultnak.* - Tudom... *Tudtam, hogy meghallgatnál, de amikor veled vagyok, csak azt akarom érezni, hogy mennyire szeretlek és milyen jó érzés ez a kis család ebben a formában.* - Igen, igazad van. *Mosolygok és bújok.* - Ez nagyon megnyugtató... *Suttogom és finoman cirógatlak.* - Én egyetlen kicsit ravasz rókám... *Mosolyodom el szerelmesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 02:22 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| - Jól van szépségem.*Mosolygok.* - Az menni fog.*Hiszen a mai nap is tényleg jó és én is nagyon jól érzem magam veled és persze Naoval.* - Tudod, hogy nekem szinte mindig igazam van, ha még se akkor is.*Nevetek fel, a szerénységem, ha lehet még kisebb lett.* - Akkor jó.*Simítok a felsőd alá és úgy cirógatlak. Nem akartam többet, de jobb volt így hozzád érni.* - Kicsi hercegem.*Mosolygok és megcsókollak nagyon érzelmesen, amennyire tudlak csak magamhoz ölellek. Tényleg egyre inkább úgy éreztem, hogy talán működhet még egyszer köztünk, de ezt viszont tényleg nem akartam elsietni, mert rosszabb, ha összejövünk és még se menne és mindketten sérülnénk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 09:13 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Az elég könnyű .*Kuncogtam, főleg most már.* - Igen, igen és legfőbb erényed a szerénység. *Ezen mindig viccelődtünk, bár szerintem még mindig nem voltál olyan nagyképű, mint gondolnád. Ahogy besimítasz a felsőm alá, jólesően felsóhajtok. Nagyon szerettem mindig, mikor ezt csináltad. Imádtam érezni a bőrömön az érintésed. Még édesebben elmosolyodom a hercegre. Csókodtól csak úgy kalapálni kezdett a szívem. Én is egyre jobban hozzád simultam és vontalak közelebb csók közben. Kissé még ki is pirultam közben, mert éreztem áradni az érzéseid. Mikor elváltunk egymástól, félig lehunyt szemekkel pillantatom rád, még teljesen a csók hatása alatt voltam. Gyöngéden az arcodra simítottam és finoman végighúztam a hüvelykujjam az ajkaidon.* - Olyan jó ismét így érezni... *Mondom lágyan és újabb csókot kérek.*
|
|
| |