2025.07.20, Vasárnap, 22:00
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

MioDátum: Csütörtök, 2016.01.07, 13:40 | Üzenet # 426
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ahogyan mondod.*Kuncogok tudtam, hogy téged ez se zavar, na meg másként bánok azokkal, akik kedvesek számomra. Egészen addig csókollak, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Gyönyörű vagy.*Simítok végig a kipirult pofidon.* - Na meg nagyon édes.*Mosolyodom el, imádtam hogy a csókom még mindig ilyen hatással van rád.* - Kölcsönös.*Nyalok picit végig az ujjaidon és a csókod ismét viszonozom, de most nem olyan hosszan.* - Viszont nem kéne bemelegedni, mert amilyen kis érzékeny vagy felizgulsz nekem, aztán ha felébred Nao, akkor bajok lesznek és te biztos nagyon zavarban lennél.*Kuncogok.* - Viszont este akár ismét szerethetem a testedet.*Suttogom füledben érzékien, mint régen.* -Befejeztem.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.07, 23:31 | Üzenet # 427
Yaoista
*Bókodra még jobban elpirultam.* - Köszönöm... *Ugyan úgy megköszöntem, mint rég. Nyalásod persze éreztem és hát kicsit beindult a fantáziám, de visszafogtam magam.* - Nagyon jól ismersz. *Nevettem el magam. Te nem lennél zavarba? *Kérdezem, bár te sose vagy. Hangodra teljesen kirázott a hideg, majd rád pillantottam.* - És ezek után ne induljak be... *Kuncogok és azért még adtam egy rövid csókot majd picit helyezkedtem és a fejem a mellkasodon pihent. Hallgattam, ahogy dobog a szíved, nagyon megnyugtató érzés volt.* - Úgy örülök, hogy itt vagy... *Simítok be az inged alá én is és oldalad cirógatom finoman.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.08, 00:50 | Üzenet # 428
Yaoista
- Ez sem változott.*Hiszen mindig megköszönted, amikor bókolok neked, így most se mondom, hogy nem kell, mert úgyis megfogod tenni.* - Igen.*Hiszen nyitott könyv vagy számomra.* - Szerinted?*Vonom fel a szemöldököm, hiszen tudod a választ, hogy nem.* - Azért hagytam még abba időben.*Kuncogok, de persze a csókod viszonozom.* - Én is.*Mosolygok és nekem is nagyon jól esik a simogatásod.* - Berakjunk egy filmet? Bár biztos bealudnál.*Kuncogok.* - Vagy majd Naoval mesézünk?

szela00Dátum: Péntek, 2016.01.08, 01:15 | Üzenet # 429
Yaoista
- Szerintem nem. *Nevettem el magam.* - Igen. *Mosolygok.* - Most már... nem bánod, hogy találkoztunk? *Kérdezem meg halkan, hiszen nagyon nem akartam a terhedre lenni.* - Berakhatunk. *Bólintok, majd elkuncogom magam.* - Erre mérget vehetsz. Egyébként is elalszok rajtuk és még azért fáradt vagyok. *Olyan jó volt érezni a bőröd.* - Akkor inkább majd mesézünk Naoval. Nemsokára úgy is felkel szerintem. *Rápillantok az órára.* - Egy fél óra és kitámolyog. Ebben nagyon hasonlítunk. *Nevettek fel, nagyon jó kedvem volt.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.08, 01:52 | Üzenet # 430
Yaoista
- Na látod.*Kuncogok.* - Nem.*Mosolyodom el, bár azért fel vagyok még kavarva, de nem úgy mint az elején.* - Ki vagy pihenve akkor is elaludnál.*Vigyorgok.* - Komolyan még akkor is, amikor hulla fáradt voltam, te aludtál el.*Emlékszem vissza.* - Vagy volt hogy én aludtam be?*Olyan volt, hogy mindketten, de hogy csak én az nem rémlik.* - Rendben, kis édes. Nagyon cuki volt, amikor elaludtál rögtön ment betakarni meg segített nekem. Tényleg nagyon klassz gyerek.*Mosolygok.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 08:40 | Üzenet # 431
Yaoista
*Kissé idegesen és feszültem várom a válaszod, de ahogy azt mondod nem, a legédesebb mosolyom terül el az arcomon és még jobban odabújtam.* - Igen... *Kuncogok halkan.* - Általában. *Kérdésedre elgondolkoztam.* - Egy alkalomra emlékszem, mikor te aludtál el. *Mosolyodom el.* - Mikor először mentünk a parkba és elaludtál a kanapén. *Egyébként csak együtt pihentünk.* - Egyem meg. *Ez nagyon jól esett és nagyon mondtam.* - Igen, tényleg az... *Imádtam.* - Mindig meg tud lepni, hogy mennyire okos és ügyes. Rengeteg mindent magától csinál, nem is tanítottam neki. Nagyon büszke vagyok rá.

MioDátum: Hétfő, 2016.01.11, 13:18 | Üzenet # 432
Yaoista
- Ennyire féltél a válaszomtól? Tudod, ha nem örülnék neki, akkor most se lennék itt.*Cirógatom meg az arcodat.* - Annyira szeretem amikor így mosolyogsz.*Olyan édes, hogy arra szavak sincsenek.* - Igazad van, de filmezés közben akkor se.*Kötekedek.* - Azt elhiszem az is lehetsz. Igen csak egy talpraesett kisfiú.*Mosolyodom el.* - Nem kell, majd féltened később se.*Ebben biztos voltam, hogy mindig is egy remek ember lesz.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.12, 09:27 | Üzenet # 433
Yaoista
- Egy kicsit... *Motyogom aranyosan, majd szégyenlősen rád pillantottam cirógatásodra.* - Igaz. *Csókolok bele tenyeredbe.* - Csak veled megy. *Mosolygok tovább.* - Na jó, film közben tényleg nem. *Kuncogtam.* - Igen. *Csak úgy áradt belőlem a büszkeség.* - Remélem. *Kicsit elhallgattam és közbe cirógatlak.* - Attól félek, hogyha elmondom neki, mik történten, megutál. *Mondom halkan és kicsit felülök.* - Nem hibáztathatom érte, ha így lesz. Nem vagyok jó ember és nincs bocsánat a tetteimre, tudom jól... *Képtelen voltam a szemedbe nézni.* - De nem akarom, hogy meggyűlöljön. *Arra nem volt garancia, hogy te mellettem leszel akkor. Hirtelen kapcsoltam, hogy miket beszélek.* - Ne haragudj, csak szomorkodok végül. *Kuncogtam el magam és visszabújtam. Szükségem volt rád, eddig is az lett volna, nem véletlen ragaszkodtam olyan kétségbeesetten a dolgokhoz, amik ha egy picit is, de hozzád kötöttek. Persze te nem tehetsz róla, hogy így alakult minden. Csak tovább cirógatlak és elmosolyodom ismét.* - Ez az érzés semmit se változott. *Tényleg boldog voltam már attól, hogy így hozzád bújhatok.*

MioDátum: Szerda, 2016.01.13, 16:41 | Üzenet # 434
Yaoista
- Édes vagy.*Cirógatom meg az arcod.* - Na látod.*Vigyorgok.* - Mire gondolsz? Elhagyásra?*Igazából, ha ez nem történik meg ő se lenne, itt aztán tényleg igaz, hogy minden rosszban van valami jó.* - Masato ne emészd magad a múlt miatt, mert attól nem lesz jobb, sőt rosszabb lesz. Igen valóban hibáztál, de attól még jó ember vagy és bocsánat is van.*De ezt többször nem akarom elmondani.* - Nem fog meggyűlölni.*Ebben biztos voltam.* - Azt nem mondom, hogy majd tiniként nem vágja a fejedhez, na de ezt ki nem tette.*Nevetek fel, próbálom feldobni a kedved.* - Semmi baj.*Most mégis mit mondjak neked.* - Nincsenek barátaid? Nem rosszból csak úgy kérdezem.*Cirógatlak finoman közben.* - Kölcsönös.*Puszilom meg a buksidat.* - Olykor el kéne menned kikapcsolódni, Nao és nélkülem.*Erre mindenkinek szüksége van.* - A cégnél jó fej emberek vannak, bár nem mondom, hogy nem fognak megkörnyékezni, így is megnéznek.*De hát neked ez sose tűnt fel.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.13, 18:05 | Üzenet # 435
Yaoista
- Is... mindenre. A szüleimre, az anyjára... *Hiszen joga van tudni. Tudtam, hogy igazad van, de még se tudtam magam kevésbé emészteni, de azért bólintottam egy aprót.* - Neked mindig igazad van... *Mosolyodom el kicsit.* - Lehet. *Bár ez lenne a legnagyobb gond, hogy tiniként a fejemhez vág dolgokat.* - Nem igazán... ismerőseim vannak, de csak ilyen bájcsevegős dolgok. *Magyarázom halkan. Kissé meglepődtem arra, amit mondtál.* - Nekem jó így Naoval... meg most már veled. *Szorítalak egy kicsit magamhoz.* - Lehet bután hangzik, de úgy érzem minden időm Naonak kell szentelnem. Nincsen senki, aki osztozna velem a teendőkön. Minden rám hárul. Az én felelősségem egyedül, hogy ez az édes kisfiú minden nap boldogan mosolyogjon és nevetgéljen. Tudnia kell, hogy mindig mögötte állok bármikor. Nincs más, akihez fordulhatna. *Persze ez nem azt jelentette, hogy nem önálló. De annyi szerepet kellett pótolnom. Anya, apa, nagyszülő, barát, játszópajtás.* - Minden hiányosság ellenére meg akarom tölteni az életé szeretettel és boldogsággal. Ha ehhez az kell még, hogy magamra csak kis időt fordítsak, akkor így lesz. *Mosolyodom el.* - Egyébként csak te hiszed, hogy olyan népszerű vagyok. *Kuncogok, tényleg nem tűnt fel és nem is foglalkoztam vele.* - Egyébként a szüleid hogy vannak? *Kérdezem hirtelen.* - És a családod?

MioDátum: Szerda, 2016.01.13, 18:24 | Üzenet # 436
Yaoista
- Mondom én.*Kuncogok, persze azért ez nem így van, de általában mégis. Nem igen értettem veled egyet, de végül is a te életed és a te döntéseid.* - Boldog, kiegyensúlyozott gyerek, de szerintem ez egyszer visszafogni ütni, amit csinálsz de te tudod.*Nem fogok aztán beleszólni.* - Nem szoktam képzelődni.*Jegyzem meg.* - Jól vannak köszönöm.*Mosolyodom el.* - Imádják az unokáikatt, jönnek meg, semmit se változtak.*Mosolyodom el lágyabban.* - Jó az egészségük is szerencsére.*Hiszen ez az egyik legfontosabb.* - Majd megyek hozzájuk is, amint minden végre rendeződik, de persze telefonon rendszeresen beszélünk.*Ahogyan régen is.* - Mindenki jól van, köszönöm kérdésed.*Azért ez kedves tőled.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.14, 12:13 | Üzenet # 437
Yaoista
*Igazad volt, tudtam én is, de csak hallgattam.* - Tudom. *Mosolyodom el.* - De te meg azt, hogy nem nagyon érdekel. *Kuncogtam. Csöndben hallgatlak és mosolyogtam mellé.* - Örülök, hogy mindenki jól van. *Tényleg így volt, hiszen nagyon kedveltem a családod, tényleg szuperek voltak. Kicsit mindig irigy voltam rád ilyen téren.* - Gondolom az unokák is rajonganak. *Kuncogtam. Picit megemelkedve nagyon finoman megcsókoltalak majd mikor elváltunk, szerelmesen rád mosolyogtam.* - Még mindig hihetetlen, hogy semmit se változtál. *Kuncogtam halkan. Egy ráncocska nem volt az arcodon.* - Nem tudom milyen csodaszered van. *Nevettem el magam és adtam még egy puszit. Közben hallom, ahogy nyílik Nao ajtaja.* - Felébredt. *Mosolyodom el, majd elengedlek és odamegyek hozzá.* - Szia kicsim. *Veszem fel a karomba, mire álmosan odabújik. Odamegyek vele hozzád és visszaülök mellé.* - Jót aludtál? *Simogatom a hátát.* - Ühüm. *De még félig aludt.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.15, 19:20 | Üzenet # 438
Yaoista
- Tudom.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Tudtam jól, hogy szereted a családom és ők is így voltak, de utána történtek ugye a bajok, viszont abban is biztos voltam, hogy megbocsátanának neked, ha ismét összejönnénk.* - Igen ez így van, nem lehet senkinek oka panaszra.*Kuncogok és persze a csókod viszonozom.* - Jó gének kérlek.*Vigyorgok.* - Különben meg te beszélsz? Még mindig olyan a bőröd, mint egy babáé és ráncok sincsenek sehol.*Cirógatom meg az arcodat.* - Bár öregen is szép leszel.*Ebben biztos voltam.* - Igen.*Bólintok és hát tényleg olyan, mint te kelés után.* - Szia pajti.*Borzolom meg a kócos haját.* - Itt alszom ma mit szólsz?*Gondoltam erre hírre fel kell.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.01.16, 10:56 | Üzenet # 439
Yaoista
- Azért túlzás. *Nevettem el magam.* - Meg én fiatalabb vagyok, mint te. *Pimaszkodok édesen.* - Te pedig jóképű. *Puszillak meg.* - Szia. *Motyogja neked halkan, majd hirtelen elenged és kinyílt a szeme.* - Tényleg? *Örül meg édesen.* - Én is, én is!! *Erre elnevettem magam.* - Persze kicsim. *Puszilom meg.* - Gyere, mossuk meg az arcod és a kezed. *Tényleg látszódott, hogy mennyire igyekszem gondoskodni róla. Szépen bementünk a fürdőbe, de kifele már szaladt is oda hozzád.* - Majd építsünk bunkert! *Adja az ötletet és csillogó szemekkel nézett rád.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.17, 18:44 | Üzenet # 440
Yaoista
- Miért?*Kérdezlek.* - Valóban az vagy kis pimasz.*Vigyorgok.* - Tudom.*Na meg szerény is.* - Igen tényleg.*Kuncogok. Ott várlak titeket amíg vissza nem jöttök.* - Benne vagyok ez egy nagyon jó ötlet. Este majd mondom én a mesét, ha szeretnéd, na meg persze nézünk is és azt csinálunk, amit te szeretnél.*Cirógatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 21:02 | Üzenet # 441
Yaoista
- Nem olyan a bőröm, mint egy babáé és látod? Itt már vannak szarkalábak. *Mutatok a szememhez, persze nagyon aprók voltak, inkább a fáradtságtól volt, nem rendes ránc volt.* - Jó, mese! *Nagyon megörült. *Felmászott melléd a kanapéra, majd felállt és átölelt.* - Akkor egész nap játszunk? *Jövök én is oda, még elindítottam egy mosógépet.* - Bizony. *Kapom el hátulról miközben leülök és az ölembe húztam. Kicsit birkóztunk és nevettük, persze hagytam nyerni.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.17, 22:27 | Üzenet # 442
Yaoista
- De olyan és nem látom.*Vigyorgok, mondhatsz nekem bármit úgyis nekem van igazam.* - Akkor megbeszéltük.*Ölelem magamhoz.* - Igen bizony.*Kuncogok. Nevetek rajtatok annyira édesek vagytok.* - Nos és mivel szeretnéd kezdeni?*Hiszen ő volt a főnök.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 18:09 | Üzenet # 443
Yaoista
*Csak sóhajtva feladtam a vitánkat, ellened úgy se nyerhetek.* - Játékkal! *Veti rád magát és úgy kezd veled birkózni, persze én se akarok kimaradni a játékból. Természetesen én Naonak segítettem.* - Ketten legyőzzük. *Kuncogok és igen csak harcolt meg én is. Azért még emlékeztem arra az egy-két gyenge pontra. Nagyon élveztem a játékot, lehet még jobban, mint Nao.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.18, 19:13 | Üzenet # 444
Yaoista
- Máris gondoltam.*Kuncogok és persze nincs ellenemre, hogy rám ugrik na meg te is beszállsz és ellenem, nem mintha így lenne esélyetek, de persze visszafogom magam.* - Hajrá.*Kuncogok és tényleg nagyon jól szórakozunk, látom én, hogy te még jobban élvezed és mindent bevetsz, de engem se kell félteni és én is emlékszem a gyenge pontjaidra, nem mintha erre szükségem lenne.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:31 | Üzenet # 445
Yaoista
*Nagyon jót birkózunk és persze a vége az, hogy Nao ül az öledbe én pedig melletted kidőlök a kanapén és boldogan mosolygok. Ez az egész annyira jó volt. Tényleg olyan érzés volt, mintha egy család lennénk. Tudtam jól, hogy nagyon messze vagyok attól, hogy ez valóra váljon, mégis olyan boldoggá tett, hogy legalább ennyire megtapasztalhatom. Már akkor is megérte, ha mégsem akarsz újra együtt lenni velem végül.* - Majd nagy leszek és erős és legyőzlek. *Közli veled Nao édesen. Persze közbe bújt hozzád.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.18, 23:10 | Üzenet # 446
Yaoista
- Nagyon helyes, megmondtam meg van az esélyed és az is biztos, hogy a Papánál sokkal erősebb leszel.*Kuncogok.* - Tudod a Papa bár testileg nem, de amúgy nagyon erős.*Teszem hozzá lágyabb hangon.* - De különben nézd meg ezt a kart?*Fogom meg a karod* - Semmi izom nincsen rajta.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.19, 00:30 | Üzenet # 447
Yaoista
- Majd sok zöldséget eszek. *Szánta el magát én meg elmosolyodtam.* - Na héé. *Szólalok meg először, aztán meghallom, hogy mit mondasz. Rögtön nem is szóltam vissza, csak lágyan elmosolyodom. Örültem, hogy erősnek látsz.* - Ne piszkálj. *Nevettem el magam, bár tényleg nagyon vézna voltam ahhoz képest, ahogy találkoztunk.* - Nem is tetszene, ha ki lennék gyúrva. *Kuncogok. Csoda volt, hogy nem estem össze hetente, annyira túl hajtottam magam valamikor. Tényleg megvolt a böjtje annak, hogy nem fordítok magamra elég időt, de nem akartam belátni.* - Egyébként még sokat fogsz nőni. *Puszilom meg.*

MioDátum: Kedd, 2016.01.19, 01:06 | Üzenet # 448
Yaoista
- Az tényleg nagyon fontos.*Mosolygok.* - Csak őszinte vagyok.*Kuncogok.* - Na jó ott a pont bár attól függ mennyire.*Csak, hogy kötekedjek veled, na meg a kölyök is izmos, bár tény téged nem tudnálak úgy elképzelni.* - Tényleg sokat fogsz és tudod az a legfontosabb, hogy milyen a szíved és a lelked a többi csak ráadás, ezt sose felejtsd el.*Cirógatom meg a buksiját.* - Na mi a következő játék?

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.19, 23:57 | Üzenet # 449
Yaoista
- Kötekedj csak, kötekedj. *Nevettem el magam. Bár tényleg össze kellett volna szednem magam.* - Ez mit jelent? *Kérdezi, mert nem teljesen érti, amin én elmosolyodom. Nem akartam beleszólni, kíváncsian vártam, hogy erre mit mondasz neki.* - Társasozhatnánk. *Hiszen hárman izgalmasabb, mint ketten és biztos élvezné Nao is.* - Jóóó! *Örült meg neki aranyosan és már mászott is ki az öledből, hogy hozzon valamit.* - Köszönöm... *Mondom lágyan és felállva adtam egy puszit.* - Főzök teát, kérsz? Vagy kávét?

MioDátum: Péntek, 2016.01.22, 13:28 | Üzenet # 450
Yaoista
- Azt teszem.*Kuncogok.* - Hmm hogy is mondjam neked.*Gondolkodom el egy pillanatra, hogy ő is megértse.* - Nézzünk mondjuk a papát. Ő nem izmos, mint én viszont hatalmas szíve van és lelke és ezzel ő egy nagyon erős ember.*Ezt komolyan gondoltam, annak ellenére is, hogy velem mit tettél, attól még jó ember vagy csak akkor nagyon buta és naiv voltál, amikkel tisztában vagyok, de mégis még mindig tartok attól, hogy ha ismét összejövünk, nem fogja a múlt ismételni magát.* - Én úgy gondolom az igazi erő, nem az izmokban rejlik, mert lehet valaki nagyon erős, de ha nincs szíve és lelke, akkor valójában egy nagyon gyenge jellem.*Nem tudtam másként elmondani.* - Ahogyan nősz, majd egyre jobban megérted.*Simogatom meg a kis pofiját.* - Rendben van, már rég játszottam.*Mosolygok.* - Nincs mit köszöni.*Én egy apró csókot adok.* - Egy kávét elfogadok köszönöm.

Keresés: