Régmúlt szerelmesek
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hülye döntések következménye.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.01.23, 03:55 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgat na meg én is és teljesen lenyűgöz, amit mondasz. Nem hittem, hogy a történtek után is azt gondolod, hogy erős és jó ember vagyok. Lágyan mosolyogtam és Nao is bólogatott, hogy érti. A kis csókodra édesen elmosolyodtam, én még azért nem mertelek csak úgy csókolgatni. Nem akartam semmit sem erőltetni vagy siettetni, csak élvezni a társaságod.* - Hozom. *Cirógatom meg az arcod rettentő lágyan. Régen is áradt belőle, hogy szeretlek de most sokkal jobban átjött a gesztusaimból. Sokkal gyöngédebbek és kifejezőbbek voltak, mint régen. Érezni lehetett, hogy mennyire becsülök minden pillanatot, amit veled lehetek. Én a konyhában főztem a teát és a kávét, Nao viszont hozta a társast.* - Ez jó Lee-bácsi? *Kérdezi tőled és leteszi.* - Tetszik? *Közben persze már ismét mászott oda hozzád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.01.23, 12:32 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Feltűnt, hogy változott a viselkedésed és a megnyilvánulásod, én magam úgy gondoltam, hogy olyan voltam mint 10 évvel ezelőtt.* - El se hiszed, de ez a kedvenc társasom.*Tényleg így volt és nem csak úgy mondom.* - A kis tündérkémmel is ezzel játszom a legtöbbet.*Veszem el tőle.* - Tökéletes lesz.*Húzom az ölembe.* - Na és a Papa ügyes benne vagy jól sejtem, hogy te vagy a jobb?*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 19:17 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
| *Örömmel mászott az öledbe nagyon megszeretett tényleg.* - Majd játszunk vele is. *Mondja aranyosan, majd olyan édesen, rosszcsontosan elvigyorodik.* - Mindig én nyerek. *Mondja nagy büszkén. Én közben megcsináltam a kávét és a teát, persze hoztam egy kis teát Naonak is, hiszen abból balhé lenne, ha ő nem kapna semmit. Elmosolyodtam rajtatok, hogy jó volt rátok nézni. Leraktam a poharakat és megnézem, mit hozott Nao. Leültem mellétek és adtam Nao buksijára egy puszit. Nagyon jót szórakozunk utána, nagyon megy a játék. Rengeteget nevettem, rég voltam ennyire élettel teli és boldog. Teljesen más voltam ahhoz képest, ahogy találkoztunk. Nyoma sem volt a szomorúságomnak. Igazából ebben nagy szerepe volt annak, hogy úgy éreztem, meg fogsz nekem bocsátani idővel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.01.24, 22:30 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| - Örülni fog neki.*Mosolygok.* - Sejtettem.*Nevetek fel. Nagyon jól el vagyunk és jókat játszunk. Látom rajtad, hogy sokkal jobban vagy és végre boldog vagy, amit sokkal jobb ezt látni, mintha szomorú lennél.* - Nyertél, te tényleg nagyon ügyes vagy.*Kuncogok.* - Na akkor most jöjjön egy visszavágó.*Kezdünk ismét neki. Valóban olyanok vagyunk, mint egy nagy család.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.01.29, 00:10 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| *Tényleg boldog voltam.* - Mondtam. *Mondja nagy büszkén, amin én csak nevetek.* - Az én fiam. *Simogatom meg a buksiját.* - Igeeen! *Örül meg Nao. Segítek persze és ismét játszunk. Teljesen olyan volt, mintha mindig itt lettél volna. Olyan harmonikus volt az egész. Egy családnak éreztem magunkat. Hiába tudtam, hogy nem kellene, akkor is annyira vágytam erre, hogy teljesen beleéltem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 22:12 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtattok. Tényleg nagyon jól mulattunk, majd amikor lejátsszuk megbeszéltük, hogy akkor mesézünk.* - Mi lenne, ha előtte lefürdenénk és pizsamában néznék?*Persze én csak alsóban leszek, de az részletkérdés.* - Na meg ha a papa megengedni, akkor vacsizhatnánk bent és még egy kakaó is talán belefér.*Nem akartam én megmondani és reméltem nem baj, hogy felhoztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 23:30 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Ez jó ötlet. *Én is úgy is csak egy pólóban és alsóban leszek, mint mindig.* - Papa, eengeeedd meeeeg! *Kéri édesen Nao, mire csak mosolyogtam. Rád néztem, majd rá és végül sóhajtottam.* - Na jó. *Fel is pattan és már szalad is.* - De csak most az egyszer! *Szólok utána, de hát az már nem érdekli.* - Turbónyuszi. *Kuncogtam és felálltam.* - Engedek neki vizet. Megfürdeted? Akkor addig összerakom a vacsit. *Reméltem, hogy bevállalod. Közben Nao már szalad is vissza alsónaciba.* - Pancsi, pancsi! *Fut oda és átölel, mire én felveszem.* - Így megfázol. *Kuncogtam és viszem be a fürdőbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.03, 23:58 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| *Felnevetek, mintha a lányomat látnám.* - Remélem nem baj.*Mosolyodom el bocsánatkérően.* - Az biztos, tele van energiával.*Kuncogok.* - Persze.*Bólintok.* - Hogy pörög itt valaki.*Kuncogok és utánatok megyek.* - Én fürdetlek, a papa meg megcsinálja vacsit jó?*Mosolygok, majd ahogyan ketten maradunk besegítem a kádba.* - Hozzak valami játékot?*Kérdezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.02.06, 00:44 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| - Nem baj. *Mosolyodom el én is.* - Néha kell ilyen is. *Nem csak miattad mentem bele.* - Nagyon. *Nevetek fel.* - Jóóó! *Örül meg Nao.* - Jó pancsolást. *Puszilom meg, te pedig kapsz egy édes mosolyt, majd mentem is a dolgomra.* - Igen! Ott vannak! *Mutat az egyik polcra és ott sorakoztak szépe a játékai. Még ezen is látszódott, hogy mennyire igyekszem jó apja lenni Naonak. Amint kap valami játékot, rögtön játszani kezd vele.* - Ma olyan jó volt. *Mondja édesen, közben persze fröcsköl rendesen minden irányban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.09, 23:08 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Igen kell.*Mosolygok. Odaviszek neki minden játékot, hagyj válasszon ő.* - Szerintem is nagyon jó volt.*Kezdek el vele játszani.* - Szeretnéd ha még csinálnák ilyet?*Kérdezem tőle mosolyogva.* - Hova szeretnél még elmenni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.02.13, 21:20 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| *Közben kemény harot vív egy gumikacsával.* - Igen! Nagyon! *Ragyog fel az ara.* - Vidámparkba, cirkuszba, strandra meg, meg még ide is szeretnék. *Meséli vidáman.* - Sok ilyen szeretnék még, hogy a papa is sokat mosolyogjon. *Mondja édesen, nem lehetett nem imádni.* - De majd akkor menjünk, mikor már itt a kislányod. *Teszi még hozzá aranyosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.15, 18:15 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| *Csak kuncogva hallgatom, erre számítottam.* - Rendben van.*Mosolygok, annyira édes, hogy téged mindig így kiemel.* - Ohh szóval már hármasban nem is akarsz menni értem.*Adom elő magam, de csak viccelek.* - Ezt megbeszéltük, ő is nagyon fog ennek örülni.*Puszilom meg.* -A papa eddig nagyon sokat szomorkodott?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.16, 22:19 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| - De, de, de, de!!! *Kiabálja gyorsan és játékosan, mert hát imádott téged.* - Akkr jó. *Mondja boldogan és a puszidra édesen mosolyog.* - Hááát... kevesebbet mosolygott. *Bólint és kicsit abbahagyja a játékot.* - Sokszor láttam, hogy szomorúan ül és nagyon néz, de sosem sír. *Amikor nagyon elsüllyedtem a gondolataimba, néha meg tudott lepni Nao, viszont tényleg nem sírtam, nem akartam, hogy Nao valaha is sírni lásson.* - Mindig felvidítottam. *Nagyon büszke volt erre.* - Szeretem a papát. *Mosolyog boldogan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:24 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| *Felnevetek, annyira édes vagy. Figyelmesen hallgatom őt, igazából azt mondja, mint te, de mégis más hallani az ő szavaival.* - Tudod te tényleg egy nagyon fantasztikus kisfiú vagy.*Cirógatom meg az arcát.* - Ő is nagyon szeret téged. Mint mondtam neked előfordul, hogy a felnőttek is szomorúak, de talán ez változni fog és egyre kevésbé fog előfordulni.*Még ha nem is jövünk össze, akkor is melletted leszek valamiképpen, na meg neked is be kell akkor látnod a dolgokat, hogy kár szomorkodnod vagyis folyton legalábbis.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.02.17, 02:13 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| *Az arcára aranyosan rád mosolyog, a szavaidat még nem teljesen érti, de azt felfogta, hogy jó kisfiú.* - Tudom. *Sokat mondom neki, hogy szeretem.* - Az nagyon jó lenne. Szeretem, mikor a papa mosolyog és nevet. *Közli veled édesen, majd tovább játszik. Tele volt energiával.* - Mióta ismered a papát? *Kérdezi kíváncsian.* - Ismerted a mamám is?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.02.18, 12:36 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| - Igen én is.*Mosolyodom el.* - 11 éve, de 10 évig nem találkoztunk.*Bár azalatt az egy év alatt nyitott könyv lettél számomra, de tény magamra se számítottam arra, hogy elhagysz, de erre nem is gondoltam.* - Mondjuk úgy, hogy találkoztam vele, de nem volt a szívem csücske.*Most nem igen örültem, hogy ennyit kérdezz, persze megértettem, de ha arról a ribancról van szó, azért nehéz visszafognom magam.* - A papával sokkal jobban jártál hidd el. Az anyukád egy ilyen csodás kisfiút nem érdemelt meg.*Bár nem tudtam mennyire érti meg, de majd egyszer úgyis megtud mindent és akkor érteni fogja.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.22, 01:24 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| *Kicsit elhallgat, majd csak kérdez még.* - A mama rosszat csinált? Nem jó ember? *Kérdezi ártatlanul. Édesen elmosolyodik azon, amit mondtál.* - Én nagyon örülök, hogy a papa velem van. *Boldog volt tényleg, csak rettentő kíváncsi, amit szintén tőlem örökölt. Ha valami érdekelt, engem se volt egyszerű lelőni.* - Csak tudod... azt hittem a papa azért szomorú, mert a mama nincs vele. Az oviban az egyik lány mondta, hogy elment az apukája, ezért az anyukája szomorú. *Magyarázza neked nagy komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.23, 11:20 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| *Tényleg olyan volt, mint te.* - Majd, ha nagyobb leszel, akkor megérted. Tudom, hogy kíváncsi vagy kicsikém, de ezt a papának kell, majd elmondani és el is fogja hidd el. Az biztos, hogy nem cselekedett jól.*Többet nem akartam és nem is tudtam mondani és tényleg nem az én dolgom.* - Helyes.*Mosolyodom el.* - Hidd el nem emiatt szomorú ebben biztos lehetsz.*Simogatom meg az arcát, azt még se mondhatom, hogy miattam volt szomorú, bár amilyen kis okos, majd összerakja képet.* - Kezdesz kiázni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.29, 01:32 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| - Az olyan soká lesz... *Lesz egy picit bosszús, de nagyon cuki volt így.* - Akkor jó. *Mosolyodik el, mert tényleg csak nekem akart jót. Megnézi a kezét, majd megmutatja neked.* - Már ráncos. *Kuncog aranyosan. Lassan én is végeztem a kajával, így bejöttem hozzátok.* - Na jól szórakoztok? *Mosolyodom el és adok egy puszit a fejére.* - Igeen! *Nevet fel.* - Sejtettem. *Kuncogok és megsimogatom.* - Gyere. *Veszem el a töröközőjét, majd segítek neki felállni. Jól bebugyolálom és kiveszem a kádból.* - Lee-bácsi vigyen. *Jelenti ki, amin elnevettem magam.* - Ahogy szeretnéd. *Adom oda neked és kinyitom az ajtót. Persze a szobájában neked kellett megtörölnöd és én csak a ruhát vehettem elő, az öltöztetés is rád maradt.* - Szereted Lee-t kicsim? *Kérdezem tőle, persze közbe mellé guggoltam. Aranyosan bólint egy nagyot, majd kapsz egy jó nagy ölelést, amit én csak meghatottam néztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.03.02, 11:49 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| - Tudom tudom.*Kuncogok, olyan mint a kislányom.* - Nem is kicsit.*Nevetek fel és már venném is ki, de te megjelensz.* - Igen nagyon.*Mondom én is és persze örömmel átveszem és a többi teendőt is szívesen csinálom.* - Én is nagyon szeretlek prücsök.*Ölelem magamhoz és még egy puszit is kap. Nagyon édesen festünk együtt, főleg hogy az én karom között szinte elveszik.* - És akkor most mit szeretnél csinálni?*Kérdezem és lassan elengedem közbe.* - Jöhet akkor a mese és a vacsi?*Cirógatom meg azért, tényleg belopta magát a szívembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 00:09 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| *Az egész este tökéletes volt. Boldog voltam és felszabadult, nem beszélve Naoról. Bunkert is építettünk. Sosem láttam még ilyen energikusnak, nagyon nehezen aludt csak el és persze közöttünk, így kimaradt a szeretkezés, amit kicsit bántam, de cserébe ez az egész, hogy így hárman, összebújva alszunk, egyszerűen tökéletes élmény volt. Mindketten kaptatok jóéjt puszit is természetesen. Bíztam benne, hogy ez az álom nem fog eltűnni és lassan, de biztosan el tudod felejteni a hibáimat és jóra szeretni tudnál. A munka egész jól megy, kivéve mikor megláttam, hogy mit is művelsz bent ismét a futárfival. Nem értettem a dolgot.* - Lee... tudunk beszélni? *Kérdezem meg nagyjából egy fél órával azután, hogy te "aláírtad" a papírokat.* - Ezt mégis... hogy gondoltad? *Félig neked esés volt, félig értetlenség.* - Azt hittem, te is rendbe akarod hozni a dolgokat... *Nem tetszett a dolog és még nagyon nyugodt próbáltam lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 15:31 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| *Tényleg nagyon jól elvagyunk és remekül érzem magam. Tény a szex kimarad, de még lesz rá alkalmunk úgyis. Másnap bemegyek dolgozni és hát a múltkori kis futár rám hajt én meg semmi jó elrontója nem vagyok, na meg tegnap úgyse szexeltünk és nem is baj, ha mással is vagyok, hiszen nem vagyunk együtt. Nagyon jó vele, persze más mint veled, de tudja a dolgát a kicsike. Amikor bejössz, már fel vagyok öltözve.* - Persze.*Bólintok és rágyújtok egy cigire.*- Mire gondolsz?*Tényleg nem értettem, de ahogyan folytatod igen csak ledöbbenek, mert erre nem számítottam.*- Te hogy gondoltad? Nem vagyunk együtt és így is nem is leszünk.*Mondom komolyan.* - Nem tudom mit akarok, de így is igen csak rendes és normális vagyok veled, erre te meg nekem esel? Megtanulhattad már, hogy nem jó felidegelni.*Morgok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 18:17 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| *Az elmúlt pár nap annyira szép volt és tökéletes, hogy el is felejtettem, hogy mi a valóság.* - Tudom, hogy nem vagyunk együtt. *Szögezem le, pont elégszer elmondod. Viszont pont a tegnap miatt abban a hitben voltam, hogy te is rendbe hoznád a dolgokat, de gy tűnik megint tévedtem.* - És akkor most ez lesz? *Kérdezem meg.* - Ha hozzám van kedved velem leszel, ha nem, mással? *Jó lett volna tudni, mire is készüljek. Elhallgattam és picit néztelek. Hatalmas falakat húztál elém és nem tudtam, hogy képes leszek-e valaha megmászni őket.* - Csak kérlek, ne játssz velem, mert azt már nem bírnám elviselni. *Lehet te nem bíztál bennem, de az én bizalmam feltétlen volt feléd most is és elhittem minden szavad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 20:34 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| - Akkor meg?*Nem értettelek.* - Igen és akkor mi van. Te pedig mindig nekem fogsz esni és számon fogsz kérni?*Mert abból nagyon nem kérek. Ahogyan folytatod felnevetek.* - Ez a te szádból, igen csak viccesen hangzik.*Mondom gúnyosan.* - Hitegettelek? Mert nekem nem rémlik. Az eleje óta tiszta lapokkal játszom. Tény én se gondoltam volna, hogy ilyen közel kerülök hozzád ismét és ilyen hamar, de nem vagyunk együtt és ha így folytatod, akkor nem is leszünk és te is csak egy leszel a cicáim közül.*Közlöm veled kegyetlenül. Soha nem akartam ezt mondani, de nagyon felidegesítettél.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 22:14 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| Nem, csak tudni szerettem volna. *Mondom halkan.* - Miért hangozna viccesen? *Kérdezek vissza, hiszen én nem játszottam veled. Nem azért voltam veled együtt, nekem nem játék volt, ez elég egyértelmű.* - Nem kell ultimátu... *Hallgatok el hirtelen a végére. Pontosan tudod, hogy mi tud nekem a legnagyobb fájdalmat okozni és most rátapintottál. Rossz volt, hogy valamivel, ami ekkora fájdalmat tud nekem okozni, így visszaélsz.* - Én csak... tudni szerettem volna, hányadán állunk... *Suttogom, de már legurultak a könnycseppek az arcomon, mire hirtelen eltakartam az arcom. Elfordultam és egy szó nélkül kijöttem. Besiettem a mosdóba. Szerencsére nem volt bent senki. Befogtam a szám és próbáltam elfojtani a sírást.*
|
|
| |