2025.07.20, Vasárnap, 01:28
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:50 | Üzenet # 26
Yaoista
*Sosem azért hagytalak el, mert már kevésbé szerettelek volna. Ahogy döbbenten kérdezel, csak bólintottam, majd szomorúan elmosolyodtam.* - Tudom... *Mondtam halkan, de a folytatásra nem voltam felkészülve.* - Értem... *Ez tényleg fájt, hiszen egyértelmű volt, hogy így miért nem szerettem volna.* - Sajnálom, hogy raboltam az időd. *Tudtam, hogy ezt nem szereted. Felálltam és kiindultam. Tényleg egy kész szánalomnak éreztem magam. Már a kilincsen van a kezem, mikor visszafordulok és halkan megszólalok.* - Tudod... annak idején...a szüleimmel kapcsolatban és minden másban... igazad volt. Naiv voltam és hihetetlenül hülye, hogy azt hittem, nincs igazad. *Azt hittem, ha elhagylak és azt teszem, amit a szüleim akarnak, akkor minden rendben lesz velük és olyan lesz, mint régen. De ez nem így volt, ellenem fordultak szinte és most egyedül maradtam. Pár pillanatig még néztelek, hiszen tudtam, hogy kicsi az esélye, hogy szemtől szembe találkozzunk még.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:50 | Üzenet # 27
Yaoista
*Ahogyan mondod tovább a dolgokat kezdek egyre idegesebb lenni és elszakad a cérna.* - A kurva életbe már.*Csapok az asztalra.* - Miért csinálod ezt?? Miért mondasz nekem ilyen dolgokat?? És miért nézel így?*Akadok ki, pedig nem akartam elárulni magam, de egyszerűen nálad nem tudom tartani az érzéseimet.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:50 | Üzenet # 28
Yaoista
*Ahogy kiszakadnak belőled a dolgok, kicsit meglepődtem, de nem akartalak válasz nélkül hagyni. Nem tudtam, hogy hogyan válaszoljak neked. Nem akartam azt mondani, hogy szeretlek, mert attól tartottam, hogy nem éppen akarod hallani a választ.* - Azért, mert vannak dolgok, amik nem változnak... még akkor sem, ha ennyi idő eltelik. Pontosan tudod, hogy miért nézek így rád, bár nem gondoltam, hogy ennyire feltűnő... *Nézek félre kicsit. Szégyelltem magam és fájt, de megérdemeltem.* - Lehet többet nem találkozunk és el akartam mondani... *Teszem hozzá.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:50 | Üzenet # 29
Yaoista
- Nos tudod az egy év alatt nyitott könyv lettél a számomra.*Vágom hozzád. Leteszem a szivart, majd az ablakhoz megyek és kinézzek rajta.* - Hazudtam... nem vagyok együtt már Mookyullal.... csak azért mondtam, hogy fájjon neked, mert úgy gondoltam, hogy így lesz, de arra nem számítottam, hogy ilyet teszel. Nagyon jó fotós vagy és még sok lehetőség áll előtted és itt nagyon jó dolgod lenne, éppen ezért gondold át a dolgokat még egyszer.*Mondom komolyan. Igaz most igen hülyét csináltam magamból, hogy kamuztam, de mégse akartam veled így kicseszni, még ha meg is érdemelnéd, még ha a te hülyeséged miatt is lenne.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:51 | Üzenet # 30
Yaoista
*Nem mondtam semmit, hiszen ezt gondolhattam volna. Ahogy az ablakhoz mész, kíváncsian hallgattalak. Meglepődtem nem kicsit szavadon. Pár pillanatig csöndben maradtam, majd halkan megszólaltam.* - Hidd el, szenvedek eleget a saját hülyeségem miatt, amit már nem lehet helyrehozni. *Reggelente néha még most is kereslek magam mellett, mikor rájövök, hogy nem vagy ott. Mikor Ayasével voltam, akkor is kerestelek, szinte mindig. Azt hittem, elfelejthetlek, de nem így volt.* - Minden a saját hibám. Talán idővel jobb lesz. *De ezt még én se hittem el.* - Döntsd el te, hogy mihez kezdesz a jelentkezésemmel. Ha nem akarod, nem jövök ide. Nem akarlak.... zavarni. *Először azt akartam mondani, hogy bántani, de azt túl közelinek éreztem most és nem voltunk közel egymáshoz.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:51 | Üzenet # 31
Yaoista
- Nem tudlak sajnálni.*Közlöm veled ridegen, de most se nézzek rád.* - Igen minden a te hibád.*Közlöm veled, hiszen én mindent megtettem érted, de neked nem volt elég. Megcsóválom a fejedre az utolsó mondatodra.* - Még mindig nem az én cégem és nem az én döntésem.*Fordulok feléd.* - Tény most én vagyok itt és többet fogok később is bejárni, de széttudom választani a munkát és a magánéletet.*Közlöm, bár közel se lesz egyszerű, de menni fog. Eddig mindent megcsináltam és mindennel megküzdöttem, ne hogy már ez ne menjen.* - A többi a te döntésed, de felesleges ne húzd az időmet, mert rengeteg dolgom van és most is pazarlom rád.*Közlöm veled és nagyon ridegen nézzek rád, így sose néztelek, de mégis a fájdalom fénye is megcsillant a szemembe.* - Viszont egyet jól jegyezz meg. Köztünk csak munkakapcsolat lehet semmi más. 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:51 | Üzenet # 32
Yaoista
*Akkor lepődtem volna meg, ha sajnálnád. Azért nem esett jól, hogy ilyen lazán visszamondod, mikor tudtam magamtól is. Csöndesen hallgattalak végig, Csak bólintottam szavaidra. A tekinteted miatt elfordítom a sajátom, nem tudtam állni ezt a ridegséget tőled.* - Akkor majd beszélj Mookyullal, ha aktuális lesz. *Mondom végül. A folytatás hideg késként fúródtak belém. Nyeltem egy nagyon, mielőtt mondtam volna valamit.* - Nagyon jól tudom... Annak is örülhetek, hogy nem vágtál ki az első pillanatban. *Mondom magam elé. Még csak nem is haragudhattam volna, ha így teszel. Rád néztem még pár percig, mint aki mondana valamit, csak nem találja a szavakat, de végül csak elmosolyodtam, de ez sem volt igazi.* - Én azért örülök, hogy láttalak. *Mondom kedvesen. Én nem tudtam volna veled rideg lenni.* - Gyűlölsz? *Kérdezem meg hirtelen, de ne is tudom miért, de nem néztem rád, legalábbis a szemedbe.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:51 | Üzenet # 33
Yaoista
- Megfogom.*Mondom.* - Ennyire nem vagyok szemét még most se.*Mondom.* - Ezzel egyedül vagy.*Vonom meg a vállamat, de viszont, ahogyan folytatod kiakaszt teljesen.* - Mit számít az? Minek is kérdezed meg?*Kérdezlek kiakadva.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:51 | Üzenet # 34
Yaoista
- Köszönöm. *Mondom halkan.* - Gondoltam... de megérdemeltem volna. *Mosolyodtam el ismét szomorkásan. Sejtettem, hogy te soha az életben nem akartál többet látni, amiben igazad is volt. Nem gondoltam, hogy kiakadsz. Nem akartalak kiakasztani.* - Csak tudni szerettem volna. Nincs különösebb oka. De... igazad van. Igazából mindegy. *Akárhonnan néztem, nem számított, hiszen maximum munkába ha találkozunk, már ha felvesz Mookyul. Újra rád pillantottam és az arcod kémleltem.* - Köszönöm, hogy szántál rám időt. *Nem tudtam, hogy köszönjek el tőled. Nem akartam azt mondani, hogy viszlát, hiszen te nem akartál viszont látni. Pár pillanatig még néztelek, majd intettem egyet némán, egy hamis mosollyal és kijöttem. Tettem pár lépést a folyosón, majd meg kellett állnom, mert a látásom elhomályosult a könnyektől. Most sem sírtam, mint ahogy nem is tettem eddig sem. Nem engedtem meg magamnak ezt a luxust, de nehéz volt viszont látni.* - Kicsi rókám... *Suttogtam magamnak. Kellett jó pár perc, míg valamennyire lenyugodtam. Nagyon gyengének és szánalmasnak éreztem magam.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:51 | Üzenet # 35
Yaoista
Az már más kérdés. A lakásomból simán kidobnálak.*Közlöm.* - Na látod, akkor meg ne kérdezz ilyeneket.*Morgok, majd nem mondok többet, csak azt akartam, hogy elmenjél és amikor így teszel végre, elszakad a cérna teljesen.* - A kurva életbe...*Borítok le mindent az asztalomról, majd meghúzom a whiskyt. Nem akartalak látni, nem akartam veled soha többé találkozni, erre most itt vagy és ez túl sok volt nekem. Nem bírok itt lenni így fogom magam és elmegyek. A kocsimba ülök és igen gyorsan is hajtok, majd ahogyan megyek meglátlak téged és annyira ott ragad a tekintetem, hogy egy oszlopnak neki megyek és beverve a fejem elájulok.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:51 | Üzenet # 36
Yaoista
*Miután valamennyire összeszedtem magam elindultam hazafele. Még bőven volt időm mindenre, hiszen a kisfiam délutánig oviban van. Szomorú tekintettel bámulok magam elé, mikor meglátlak én is a volán mögött, aztán már csak azt fogtam föl, hogy nekimész egy oszlopnak.* - LEE! *Üvöltöm el magam és már oda is rohanok, de látom, hogy eszméletlen vagy és hogy folyik a véred, de persze azt nem láttam, hogy csak könnyű felszín sérülés.. Remegett a kezem, alig tudtam elővenni a telefonom, hogy mentőt hívjak. Végül sikerült, de nagyon nehezen mondtam csak el, hogy mi történt és mi a baj. A zokogás kerülgetett. Nem mertem hozzád érni. Az emberek is reagáltak és odagyűltek. Végre a mentő is befutott. Kiszedtek a kocsiból és kérdezték, hogy én megyek-e én pedig gondolkozás nélkül mentem. Úgy éreztem az én hibám a baleset és minden más is. A kórházba érve rögtön elláttak, szerencsére semmi súlyos nem volt. Bekötöztek és egy két horzsolással és lila folttal megúsztad. Felhívtam Mookyult, hogy itt vagyok veled a kórházban és baleseted volt. Némán ültem és csak néztelek, közben átkozva magamat.* /Kórház/

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 22:52 | Üzenet # 37
Yaoista
- Remélem is, hogy tarolunk. *Mosolygok rá, bár nem volt az igazi. Nagyon kedves fiú volt. Miután mindent megbeszéltünk, én ott hagytam őket és visszajöttem hozzád. Gondolkoztam rajta, hogy bemenjek-e a kórterembe, de végül csak bementem, viszont aludtál. Elgondolkozva néztelek, pont úgy néztél ki, mint rég. Miután eljöttük, én hazamentem és pihentem kicsit. Szinte minden nap bementem a kórházba, de csak megkérdeztem a nővérkéket, hogy vagy. Kedvesek voltak és elmondták, hogy javulsz és lassan kiengednek, ami azért megnyugtatott. Közben én éltem kis megszokott életem a kisfiammal. Megbeszéltünk egy időpontot, hogy menjek be ismerkedni, így az adott időpontban meg is jelentem az ügynökségnél. Nem tudtam, hogy ki fog körbevezetni, biztos voltam benne, hogy nem te, hiszen van jobb dolgod is, mint velem foglalkozni. Csöndben várakoztam és közben a karkötőm nézegettem és birizgáltam. Sosem vettem le.* 

MioDátum: Szerda, 2015.07.08, 11:14 | Üzenet # 38
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Természetesen én foglak körbevezetni mivel a kölyök azért még otthon pihen, na meg elvileg most már fűzi a kicsike, hogy menjenek el együtt és majd én is mondom neki, mert jót tenne neki, persze erőszakosnak nem szabad lenni. Amikor megjelenek előtted, mint régen most is a telefonon lógok valami nem változik. Ismét intek a fejemmel, hogy kövess, de rád se pillantok. Kicsit még beszélek, majd lerakom.* - Hello, bocs csak egy fontos telefon volt. Mookyul még mindig nem jár be otthonról dolgozik, addig velem leszel.*Ezt nagyon közömbösen mondom, mintha csak egy alkalmazott lennél és így is akarom kezelni, az más kérdés, mennyire fog menni.* - Bármi kérdésed van tedd meg. Most bemutatlak mindenkinek.*Mondom közbe.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.08, 11:32 | Üzenet # 39
Yaoista
*Mikor megláttalak telefonnal a füleden, nem bírtam ki és elmosolyodtam. Nem változtál semmit. Ahogy intesz, megyek is utánad és csöndben követlek.* - Szia, semmi gond. *Majdnem hozzátettem, hogy megszoktam.* - Értettem. *Rossz volt, hogy ennyire közömbös vagy velem. Lehet végleg meggyűlölsz, ha elmondom mi is történt akkor régen.* - Rendben. *Bólintok és megyek utánad.* - Hogy szokott menni itt egy fotózás? *Hiszen ez helyenként változhat.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.08, 12:01 | Üzenet # 40
Yaoista
- Ezt megszoktad...*Mondom hirtelen, de magam se tudom miért.* - Nos általában a megrendelő ott szokott lenni a fotózásokon. Én amikor tudok. Mookyul is így van vele, főleg, ha olyan kis harcias modellről van szó, mint Akihito.*Kuncogok.* - Elmondja amit szeretne és nem egyszer van, hogy ő a fotós egybe. A modellek meg változóak, vagy kell irányítani vagy elég, ha elmondják mit is várnak tőle. De azért ebben van tapasztalatod nem?*Persze tudtam, hogy igen, de nem árulom el magam.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.08, 12:43 | Üzenet # 41
Yaoista
*Meglepődtem, hogy ezt mondod, pont azt, amire gondoltam.* - Igen, meg. *De mosolyogtam mellé, bár nem volt az igazi.* - Értem. *Nyugtázom az elhangzottakat és Akihiton is csak mosolyogtam. Már vártam, hogy dolgozhassak vele. A végén csak bólintottam, hogy megértettem mindent, hiszen régen nálad is így volt nagyjából.* - Igen, van. *Bólintok.* - Az utóbbi pár évben nem foglalkoztam mással, csak a fotózással és a kisfiammal. *Nem volt szeretőm, nem volt senkim.* - Általában rajta is gyakoroltam, kihasználom, hogy még szeret fényképeszkedni. *Kuncogtam halkan.* - Elég jól ki tudtam jönni eddig a modellekkel, remélem Akihitoval sem lesz gond. *Hiszen arra tanítottál, hogy figyelni kell rájuk. Nem gépek, emberek, ezért mindig figyeltem minden modellre, akivel együtt dolgoztam.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.08, 13:19 | Üzenet # 42
Yaoista
*Nem mondok semmit a megre.* - Értem.*Bólintok a fiadat nem tudtam eddig ugye a többit igen.* - Kitudja lehet, hogy modell lesz belőle főleg, ha te génjeid örökölte.*Jegyzem meg, de ezt most szakmai szemmel, bár több is volt benne, de azt magamnak se akarom bevallani.* - Az én kis hercegnőm is imádja a kamerát és őt is a kamera.*Mosolyodom el lágyan.* - Szerintem nem lesz gond, maximum csak olykor, de az nem ellened szól, ilyen személyisége.*Mondom. Nem féltem attól se, hogy nem jössz ki jól az emberekkel azzal sose volt gond, csak azzal hogy nem vagy elég határozott.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.08, 14:39 | Üzenet # 43
Yaoista
- Úgy néz ki, mint én kicsinek, csak világos barna a haja és a szeme. *Mosolyodom el, látszott, hogy mennyire szeretem. Nem tudtam, hogy ezt szakmai szemmel mondtad-e, de mégis jól esett, hogyha más nem is, még mindig szépnek tartasz.* - Gondolom szereted fotózni. *Mosolyodom el.* - Hogy hívják és hány éves? *Érdeklődöm, reméltem, hogy ezért nem fogsz rám haragudni. Tudtam, hogy van gyereked, de többet nem.* - Értem, nos majd kiderül. *Hiszen hamar el fog dőlni a dolog. Elmélyedve nézelődök és közben hallgatlak. Közben valki kijön az egyik ajtón és telibe nekem jön, én pedig neked, mert egyikőnk se figyelt. Hirtelen beléd is kapaszkodok, de úgy, hogy átölellek. Lángvörös lesz az arcom és amint visszanyertem az egyensúlyom, el is engedtelek.* - Sa-sajnálom... *Dadogom. Közben a srác is gyorsan nézi, hogy vagyok, majd elmegy.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 10:22 | Üzenet # 44
Yaoista
- Egy igazi kis szépség lehet.*Mosolyodom el.* - Igen imádom, meg ő is és persze játéknak fogja fel és vele én is.*Kuncogok. Más kérdésre nem válaszolnék, de hát a kislányom a gyengém.*  - Saranak és négy éves.*Mosolyodom el nagyon lágyan.* - Ő apuci szeme fénye és a legjobb dolog ami valaha történt velem, de gondolom ezt neked nem kell mondanom.*Teszem hozzá. A kiderülre bólintok és éppen mutatnék egy képet, amikor neked jönnek és automatikusan én is magamhoz húzlak. Azért a vörösségre kicsit elmosolyodom, hogy ez nem változott, de gyorsan rendezem a vonásaim.* - Nézz már a lábad elé, nem csak te dolgozol itt.*Morranok rá, mire ő elmotyog egy bocsánatot és gyorsan elrohan. biggrin * - Semmi baj. Jól vagy? *Kérdezlek, majd előveszem a pénztárcám és kiveszek két képet. Egyiken csak ő van a másikon én.* - Ő lenne.*Mutatom meg és le se tagadhatom, hogy az én lányom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 10:56 | Üzenet # 45
Yaoista
*Csak bólintok, hogy az.* - Lehet belőle lesz modell. Végül is a génjeibe van. *Teszem hozzá.* - Nagyon szép neve van. *Nagyon örültem, hogy boldog voltál.* - Valóban nem kell. *Számomra is a kisfiam volt a legfontosabb a világon. Miután elengedsz próbálom rendezni az arcszínem, de nem olyan egyszerű az.* - Persze, jól vagyok. *Bár még mindig pirosabb volt az arcom. A képet kíváncsian nézem és csak mosolygok.* - Nagyon hasonlít rád. Gyönyörű kislány. *Nem csak azért mondtam, mert a te lányod, hanem mert tényleg szép. Belenyúlok a táskámba és én is kikeresem a tárcám, majd megmutatom a kisfiam. Ketten voltunk rajta, ahogy az ölembe ül.* - Bár ez tavaly készült. Nőnek, mint a gomba. *Mosolyodom el, de ez most igazi volt és őszinte. Rólad is volt egy kép nálam, bár eldugva az iratok alá, de a széle így is kilátszódott egy kicsit.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 12:31 | Üzenet # 46
Yaoista
- Lehet, bár szeret ő is irányítani, nálunk ő a főnök.*Kuncogok és ugye ezt más nem mondhatja el, hogy nekem parancsolgat.* - Köszönöm.*Mosolyodom el és persze ez ilyenkor nem rideg.* - Akkor jó.*Bólintok.* - Köszönöm. Jó géneket örökölt az édesanyja is gyönyörű.*Mondom, majd elrakom.* - Le se tagadhatod, nagyon helyes és szép kisfiú.*Mondom kedvesen és ezt most nem szakmai szemmel.* - Ne is mond, nagyon gyorsan, mintha tegnap lett volna, hogy elsőre a kezembe tartottam. Még sose féltem annyira, mint akkor ott, hogy mindent jól csinálok e és ne hogy baj legyen.*Emlékszem vissza.* - Bár vele kapcsolatba az aggódás és a félelem sosem múlik el, de úgy érzem ez így van rendjén.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 14:06 | Üzenet # 47
Yaoista
- Akkor rád ütött természetileg. *Kuncogtam halkan, hiszen egyébként te voltál a főnök.* - Ebben biztos voltam. *Bólintok. Mondjuk láttam képet rólatok, de ezt nem mondtam.* - Köszönöm, nagyszerű gyerek. *Éreztem, hogy ezt szívből mondod és nagyon jól esett.* - Igen, ez ismerős. *Gondolok vissza.* - Abban a pillanatban megváltozott az egész életem, hogy megszületett és velem van. Nagyon nehéz volt eleinte, mikor még csak pár hónapos volt, de minden percét megérte. *Hiszen én szinte rögtön egyedül maradtam a kisfiammal.* - Hát igen, ez nem fog elmúlni. *Mosolyodom el kicsit.* - De így a jó. *Értek egyet.* - Ő az életem értelme, mindentől és mindenkitől meg fogom védeni, amitől szükséges. *Ezt nagyon elszántan hangzott tőlem, még ilyet sosem hallhattál tőlem.* - Megérdemel egy csodás gyerekkort és életet. *Nézek magam elé kicsit, majd kapcsolok.* - Ne haragudj, elkalandoztam. Ritkán beszélgetek felnőttel. *Kuncogok.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 23:49 | Üzenet # 48
Yaoista
- Igen az biztos, bár az anyja se piskóta, de senkinek nincs esélye az angyalkámmal szembe, akinek a természete egyben kisördögfióka is.*Nevetek fel. Némán hallgatlak és bár nem változik a véleményem rólad, de elismerem, hogy megerősödtél és ezt nem is tartom magamba.* - Ebben nem kételkedem. Igazi apa vagy.*Tudhattad, hogy komolyan mondom, hiszen mindig őszinte vagyok és sose szépítek.* - Igen ez így van. Én is próbálok sokat lenni vele, bár annyit nem tudok amennyit akarok, de sok időt szentelek neki, még ha hihetetlen is.*Hiszen munkamániás vagyok, de mellette sokat annyira már nem veszélyesen, de nem vagyok egy átlagos apafigura az tény.* - Semmi gond. Olyan vagy mint egy anyuka, már csak gügyögés hiányzik.*Nevetek fel, de kapcsolok elég hamar.* - Khmmm most már térjünk vissza  munkához.*Mondom ismét ridegebben, ezzel megtaláltad a gyenge pontom.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.10, 00:09 | Üzenet # 49
Yaoista
*Öröm volt hallgatni, ahogy a lányodról mesélsz.* - Köszönöm... *Látszott, hogy ez most nagyon jól esett. Gyakran kételkedtem magamban, hogy biztos elég jó vagyok-e.* - Ebben biztos voltam. *Tudtad jól, hogy szerintem te nagyszerű ember vagy.* - Én minden időm vele vagyok, ha nem dolgozom. *Nem volt más dolgom, csak az, hogy neveljem.* - Hát, az is megvolt. *Kuncogtam el magam.* - Nem egyszerű egy emberként minden szerepet eljátszani. *Mondom még, majd bólintok. Nem éreztem úgy, hogy valami hatalmas titokra derült volna fény. Én is szülő voltam, tudtam, hogy a gyerek a minden.* - Igaz. *Bólintok és kicsit furcsa volt hirtelen ez a ridegebb hangod.* - Akihiton kívül van más problémás modell?

MioDátum: Szombat, 2015.07.11, 11:40 | Üzenet # 50
Yaoista
*Köszönömre, csak biccentek.* - Köszi.*Mosolygok.* - Én is így vagyok vele.*Már nagyon hiányzik és alig várom, hogy lássam. Az is meg voltra, picit felnevetek.* - Azt elhiszem, de megy neked.*Biztatlak úgy ösztönösen.* - Nincs.*Kuncogok.* - Ő kitesz több modellt is egyszerre.*Vigyorgok.* - De amúgy nagyon jó fiú, megkedveltem.*Mosolygok, majd elkezdelek bemutatni fotósoknak, modelleknek.*

Keresés: