2025.07.20, Vasárnap, 18:00
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

MioDátum: Vasárnap, 2016.03.06, 23:41 | Üzenet # 476
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ohh talán elfelejtetted, hogy mit tettél velem?*Kérdezlek.* - Most már tudod.*Morgok, de ahogyan sírni kezdesz az nagyon kiakaszt, de mielőtt bármit mondanék te elmész.* - A rohadt életbe.*Vágok falba és megkereslek.* - Most miért sírsz? Miért én vagyok ismét a fő szemét?*Kérdezlek kiakadva.* - Kicsit engem is megérhetnél basszus. Ez csak szex, te sokkal többet jelentesz tudod.*Mondom, de magamra is kiakadok.* - Nem is értem minek magyarázkodok neked.*Fogom fejem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.03.07, 01:13 | Üzenet # 477
Yaoista
- Az nem játék volt. *Jegyzem azért még meg. Ahogy utánam jössz, még mindig folytak a könnyeim, de továbbra is a számon volt a kezem. Csak megráztam a fejem. hogy nem te vagy a szemét. Nem haragudtam rád. Elfordítom a tekintetem, látszott, hogy mennyire szégyellem magam a kiborulásom miatt. Tényleg nem akartam előtted sírni.* - Sajnálom... *Suttogom halkan, de alig lehet érteni. Lassan de biztosan sikerül magamba fojtani a könnyeimet. Végül megmosom az arcom és megtörlöm.* - Nem vagy szemét... *Még a szemeim nedvesek voltak.* - Csak nagyon fáj. *Mondom nagyon halkan.* - És nem hittem, hogy ennyire fog. *Mármint mással látni téged a történtek után, ez után a pár nap után, mikor az enyém voltál.* - A lényembe tapostál és nem voltam rá felkészülve.

MioDátum: Hétfő, 2016.03.07, 12:48 | Üzenet # 478
Yaoista
- Nem játék jogos, de én se játszom.*Jegyzem meg. Némán hallgatlak végig, de az utolsó mondatodra megremegek. Te beszélsz nekem fájdalomról és hogy ki hogy taposott a másik lelkébe, ami tőled igen csak vicces.* - Javaslom, hogy most nézz egy kicsit magadba, hogy mégis miket mondtál nekem.*Mondom komolyan, de még csak vissza se vágok, mert minek. Elcseszted az egész napot az már egyszer biztos. Hátat fordítva otthagylak még csak veszekedni se akarok veled. Egyszerűen elegem volt.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.03.09, 01:45 | Üzenet # 479
Yaoista
- Csak bólintottam és azért valahol megnyugtatott, hogy te sem játszol. Ahogy ott hagysz, nagyon meglepődök. Az már elég sokat elmond, ha még veszekedni sem vagy velem hajlandó, én viszont nem akartam ennyiben hagyni ezt az egészet. Utánad mentem és megragadtam a karod. Szétnéztem és behúztalak az egyik takarítószertárba.* - Én nem direkt bántottalak meg. *Mondom komolyan.* - Te viszont pontosan tudod, hogy ezzel mekkora fájdalmat tudsz okozni nekem. *Hiszen ezt bármikor mondanád, nagyon fájna. Kicsit elhallgattam, majd a szemeidbe nézek.* - Sajnálom, amit mondtam... ezt a cica dolgot sosem kezeltem jól, tudom. *Persze attól fájt.* - Nem az egyik cicád akarok lenni... *Simítok finoman az arcodra.* Vissza akarlak kapni...

MioDátum: Szerda, 2016.03.09, 14:33 | Üzenet # 480
Yaoista
*Hirtelen ér, hogy utánam jössz és berántasz a takarítószertárba.* - Nem e?*Vonom fel a szemöldököm, mert nem úgy tűnt.* - Nos valóban tudom és sose mondtam és nem is akartam, de te elérted. Legalább én elismerem te pedig jössz a kamu dumáddal, hogy nem akartál bántani. Mindig ezzel jössz és a végén igen csak sikerül fájdalmat okoznod.*Jegyzem meg.*  - Nagyon messze vagy tőle, csak a düh beszélt belőlem, bár ugye te ezt magadtól miért is tudnád.*Olyan vicces, te minden rosszat elhiszel, mintha nem tudnád ki vagyok.* - Igen tudom.*Nem tolom el a kezed.* - Értsél meg engem is. Minden annyira gyorsan történt és rövid időn belül ismét nagyon közel kerültél hozzám.*Össze voltam zavarodva.* - Szeretlek, de nekem még idő kell...*Még mindig nem tartottam attól, hogy a múlt ismétli önmagát.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.03.10, 16:34 | Üzenet # 481
Yaoista
- Nem kamu duma. *Morgom halkan.* - Nem szándékosan bántalak meg. *Te viszont azt tetted.* - Mert megérdemelném, ha úgy kezelnél... és igazából akkor se lehetne egy szavam se. *Teszem hozzá, hiszen tényleg nem mondhatnék akkor sem semmit. Arra, hogy szeretsz, édesen elmosolyodom. Finoman közrefogom az arcod és félénken adok egy puszit az ajkaidra.* - Fertőtlenítés... *Motyogom aranyosan és kicsit kipirultam, majd rendesen megcsókoltalak. Reméltem nem tolsz el.*

MioDátum: Szombat, 2016.03.12, 13:31 | Üzenet # 482
Yaoista
- Elmondtam miért tettem, szóval kicsit gondolkozzál már el a viselkedéseden.*Morgok, hiszen különben olyan kedves vagyok veled, hogy azt se érdemled meg sokszor, de persze ezeket ilyenkor mindig elfelejted.* - Ja persze megérdemelnéd, akkor mégis minek csináltál jelenetet?*Vonom fel a szemöldökömet. Édes vagy, de még ki vagyok rád. Viszonozom a csókod, de nem az igazi, de azért sokat jelent, hogy ennyit csinálok.* - Most mennem kell, sok dolgom van.*Lépek el. Tényleg sok dolgom volt, na meg kicsit távol akartam lenni tőled.* - Különben később együtt ebédelhetnénk, de ezt most tényleg szakmai lenne.*Mondom komolyabban.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.03.15, 22:45 | Üzenet # 483
Yaoista
*Elszégyelltem magam szavaidra. Kérdésedre elhallgattam, majd rád pillantottam.* - Mert féltékeny vagyok... hülye... és... félek. *Suttogtam halkan a végét, de igazad volt, megígértem, hogy nem fogom ezt csinálni.* - Nem csinálok ilyet többet... *Nem akartalak ezekkel még jobban terhelni, ráadásul annyit nem ért, hogy a végén emiatt veszítselek el még jobban. Éreztem, hogy alig viszonozod a csókod. Lehet nem is kéne többet megcsókoljalak, csak mikor te kezdeményezel.* - Oké... *Engedlek el. Tudtam, hogy távol akarsz lenni tőlem.* - Rendben. Jól hangzik. *Mosolygok, még ha munkáról is volt szó, akkor is örültem.* - Hány fele?

MioDátum: Kedd, 2016.03.29, 23:29 | Üzenet # 484
Yaoista
- Nem csak te félsz.*Mondok csak ennyit, hiszen amúgy teljesen egyetértek veled. Nem reagálok arra se, hogy nem csinálsz több ilyet, mert nem vagyok ebben biztos és én elég valószínű, hogy fogok még másokkal dugni.* - Két óra múlva találkozunk a kijáratnál.*Azzal elköszönök és megyek is a dolgomra, majd a megbeszélt helyen találkozunk és elmegyünk egy közeli kínai étterembe, miután rábólintottál, hogy neked is jó.* - Arra gondoltam, hogy a holnapi egyik fotózást te csinálhatnád. Ideje élesbe is megmutatnod, hogy mit is tudsz. Mit szólsz?*Bár ez inkább volt egy utasítás, mint egy lehetőség.* - Akihito mire visszajön szerintem Mookyul is itt lesz és ő lesz úgymond a főmunkád, ami eldönti, hogy maradsz vagy sem.*Vagyis én így gondoltam.* - Bár kevés az esély, hogy nem leszel fő véve, de utána is kemény kell dolgoznod. A kölyök egy nagyon jó főnök, de vannak elvárásai és azt se szereti, ha az illető meggondolja magát és tovább lép.*Nem rosszból mondom, de ugye eddig szabadúszó voltál, na meg itt vagyok én is.* - Nagyon nagy lehetőségek állnak előtted és itt sokat tudsz feljebb lépni a ranglétrán.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.03, 23:09 | Üzenet # 485
Yaoista
- Rendben. *Bólintok és hagylak elmenni. Én még kicsit maradtam és teljesen összeszedtem magam. Kíváncsi voltam, hogy miről akarsz beszélni velem. Türelmesen várlak, majd elmosolyodom, ahogy meglátlak. A kínai kifejezetten tetszett, úgy is rég ettem. Ajánlatodtól teljesen ledöbbenek.* - Jól hangzik nagyon. *Mosolyodom el.* - Értem. *Bólintok ez így elég korrekt volt, mint tőled minden.* - Ha megkapom a munkát, nem tervezem, hogy egyhamar váltanék. *Persze adódhatnak körülmények, de alapból maradni szerettem volna.* - Szeretnék tovább fejlődni. *Rengeteg mindent tanultam tőled és azokat hasznosítottam is, de szerettem volna még többet tanulni.* - Azért voltam eddig szabadúszó, mert könnyebb volt Nao-val. El tudtam menni csak pár órára és vissza, de most már elég nagy és így kicsit jobban fog egyezni a naprendünk. *Mosolyodom el.* - Köszönöm, hogy ennyire biztatsz. *Nagyon jól esett.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.05, 11:17 | Üzenet # 486
Yaoista
- Nagyon helyes.*Bólintok.* - Igen tudom, ezért is mondtam neked a dolgokat, hogy döntsd el mit is szeretnél, semmi rossz szándék nem volt bennem.*Mondom, majd ahogyan megjön az étel jó étvágyat kívánva enni kezdek.* - Ez természetes, csak még neked kéne jobban bíznod magadba.*Jegyzem meg.* - Különben meg Nao miatt ne aggódj. Jó gyerek szóval, ha úgy van ide is betudod hozni és én is tudok rá vigyázni, arról meg nem is beszélve, hogy Mookyul úgyis elenged, ha közbe jön valami. Nagyon rugalmas és úgy csinálja a fotózásokat, hogy mindenkinek a legjobb legyen. Minden rendben lesz.*Cirógatom meg a kezed.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.04.08, 23:48 | Üzenet # 487
Yaoista
*Elmosolyodom szavaidra, mindig le tud nyűgözni, hogy milyen jó ember vagy. Én is jó étvágyat kívánok neked és szintén enni kezdek.* - Igen, igyekszem. Azért már nagyobb az önbizalmam, mint kezdetekben. *Akkor katasztrófa volt, de ezt te tudod a legjobban, hiszen keményen megküzdöttél velem. A kezemre édesen elmosolyodom.* - Tudod, ha te mondod, eszembe se jut kételkedni. *Mondom lágyan és persze végig mosolygok.* - És milyen fotózásra gondoltál? *Ha már kijelentetted, hogy ez egy szakmai ebéd és nem randi.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.10, 23:10 | Üzenet # 488
Yaoista
- Ez tényleg így van sokat fejlődtél, de még van mit.*Mosolygok.* - Akkor jó, de amúgy se kételkedjél vagyis legalább annyit.*Hiszen azért nem vagyunk hasonló személyiségek, amivel nincs is baj.* - Egyik sportmárkának a holmijai lesznek bemutatva. A megrendelő szabad utat adott, szóval arra gondoltam, hogy te találd ki, hogy mi legyen, persze kell az én rábólintásom meg előtte elmondjuk a megrendelőnek, de amúgy te leszel, aki kitalálja. Bízom a képességeidben. 

szela00Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 16:39 | Üzenet # 489
Yaoista
- Igen. *Mosolygok kicsit szégyenlősen.* - Rendben. *Nagyon jól esett,a mit mondtál. Csöndesen hallgatlak és persze már vannak is ötleteim, de nem mondok semmit. Egy kész koncepcióval akarok már majd eléd állni.* - Jól hangzik nagyon. *Mosolyodom el, főleg azon, hogy bízol a képességeimben.* - Nem fogok csalódást okozni. *Tényleg bizonyítani akartam leginkább neked. Szerettem volna, ha tetszik, amit csinálok. Te voltál a mérce számomra. Tudtam, ha neked tetszik vagy tetszene akkor baj nem lehet belőle.*

MioDátum: Hétfő, 2016.04.11, 18:43 | Üzenet # 490
Yaoista
- Reméltem is.*Mosolyodom el. Munkaterén igazából teljesen megbízom benned.* - Kíváncsian várom, hogy vajon mivel rukkolsz elő.*Mosolygok.* - Nao hogy van?*Oké munkaebéd, de azért mégis csak rólad van szó, szóval annál több.* - Kitudta magát mára pihenni? Jó hosszú volt a nap, de nagyon élveztem.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 13:45 | Üzenet # 491
Yaoista
*Meg akartalak lepni, szóval tényleg valami nagy dolgot kell kitalálnom.* - Jól van. *Tudtam, hogy megkérdezed, hiszen elég nagy lett a szerelem köztetek. Imádott téged, de hát ez nem is olyan meglepő. Családban marad.* - Kialudta magát, igen. Reggel kicsit kómásabb volt, mint szokott, de amikor felébredt, már pörgött ugyan úgy. Folyton rólad beszél. *Mosolyodom el.* - Igen, ő is. Sose láttam még ennyit nevetni. *Nagyon lágyan mondom.* - És én is jól éreztem magam.

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.17, 21:44 | Üzenet # 492
Yaoista
- Akkor jó. Tudod, azért kicsit aggódtam, hogy miattam fáradtabb lesz a kelleténél, de örülök, hogy nem így történt.*Mosolyodom el.* - Miket mondott?*Kérdezem kíváncsian.* - Tudom, ezt nem hiszem el, bár nagyon hízelgő, de biztos vagyok benne, hogy melletted a legtöbbször sokat nevet.*Jegyzem meg.* - Masato a fiadat te nagyon jól neveled és ő nagyon szeret téged és boldog veled, hidd el nekem. Sok gyerek helyett cserélne veled, olyanok is, akiknek mindkét szülője mellette van.*Mondom komolyan és ugye nem először. Tény nekünk meg van a múltunk, de ennek semmi köze ahhoz, hogy a gyereked, hogy neveled.* - Nao a lehető legjobb helyen van.*Simítok a kezedre.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:29 | Üzenet # 493
Yaoista
- Ne aggódj. Legfeljebb este kicsit hamarabb teszem le aludni. *Mosolyodom el én is.* - Hát mindenfélét. Hogy mennyire kedves vagy és erős. Ha nagy lesz, akkor olyan lesz, mint te. *Kuncogok.* - Igen, de azért más. *Mosolyodom el.* - Köszönöm... *Mondom szavaidra és látszott, hogy mennyire jól esett.* - Bárcsak mások is így gondolnák... *Mondom halkan, utalva a szüleimre. Tényleg mindent megtettem értük, még téged is elhagytalak, mégis ezt tették velem. Mélyen belül akkor eltört bennem valami és lehet sosem lesz rendben. Viszont a szavaid nagyon sokat jelentettek nekem, mert tudtam, hogy őszinték.* - Nagyon kedves vagy. *Fordítom meg a kezem és kicsit megszorítom a tiéd.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 18:34 | Üzenet # 494
Yaoista
- Akkor jó.*Bólintok.* - Túlozz.*Kuncogok.* - Igen ezt már nekem is említette.*Nevetek fel.* - Jogos, de érted mire gondolok.*Mondom.* - A rosszakarókra sose gondoljál.*Mondom komolyabban egyértelmű kikre gondolsz, na meg mindig lesznek olyanok, akik rosszat akarnak.* - Őszinte vagyok.*Csókolom meg a kézfejed, azért enyhültem, ebben a pár órában.* - Nézd Masato tudom, hogy sose fogod ezen túl tenni magad, de ne a múltra gondolj, hanem előre tekintsél, oké?*Kérdezlek kedvesebben.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 19:31 | Üzenet # 495
Yaoista
- Szerintem nem. *Kuncogok.* - Amolyan szuperhős lettél. *Kuncogok.* - Igen, értem. *Bólintok és tényleg jól esik, amit mondasz nekem.* - Igen... pont ezért vagy kedves, mert tudom, hogy őszintén mondod. *Mosolyodom el lágyan. Kézfejemre halvány pír úszott az arcomra és kicsit zavarba is jöttem.* - Igyekszem... *Tényleg nagyon próbálkoztam. Kicsit elhallgattam, majd rád pillantottam.* - Csak tudod néha... néha vannak olyan reggelek, mikor fel sem akarok kelni, csak hagyni akarom, hogy minden maga alá temessen. Néha nagyon elfáradok. *Ismerem be. Nehéz volt minden nap legyőzni azt, hogy ne marcangoljam magam és ne a történteken rágjam magam.* - De ott van Nao és érte felkelek. *Ezt már sokkal lágyabban mondom. Volt bennem egy kis aggódás, hogy mi lesz, ha esetleg végül megbocsátasz nekem. Még így is szeretni fogsz, hogy már nem teljesen vagyok ugyanaz? Akkor is kelleni fogok, ha egy részem helyrehozhatatlanul összetört?*

MioDátum: Kedd, 2016.04.26, 22:21 | Üzenet # 496
Yaoista
- Ez édes.*Kuncogok.* - Oké nem vitatkozom.*Mosolyodom el.* - Mindenkinek vannak rossz napjai, még nekem is.*Főleg amikor elmentél, de máskor is van ritkán, hogy egyszerűen csak aludnék.* - Tudod úgy vagyok vele, hogy olykor ezt meg is tehetjük és ezzel nincs is baj.*Vagyis én így gondoltam.* - Ha ismét lesz egy ilyen napod és éppen nem dolgozol, akkor szóljál és én elhozom Naot te pedig egész nap csak az ágyba lehetsz.*Ezzel remélem azt is megértetted, hogy nem zavar, hogy kicsit más lettél, hiszen én sem vagyok a régi.* - Az emberek sebezhetőek, csak valakin ez jobban látszik, valakin kevésbé. Alapból egy erősebb személyiség vagyok nálad és ezt nem rosszból mondom, másrészt a szakmámból kifolyólag se tehetem meg, hogy lássák a gyenge pontjaim. Különben ez az elmúlt idő nagyon megviselt. Nem csak arról beszélek, hogy felbukkantál te, hanem a visszatérésem és a kölyök állapota. Legszívesebben vele lettem volna, de valakinek a cégével foglalkoznia kellett és ott voltak a saját ügyeim, a sajtó és közben másokat nyugtatni és én meg tartsam magam mindenki előtt, hát piszok nehéz volt.*Bár legalább vele nagyjából helyre jönnek a dolgok, de piszok fáradt vagyok, minden értelembe.* - Na de sajnálom nem rólam van szó.*Jó egy kicsit kiakadni magamból ezeket a dolgokat.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.04.30, 21:01 | Üzenet # 497
Yaoista
- Lehet megengedhetnénk,  de Nao miatt nem szabad. *Legalábbis én így éreztem. A folytatásra teljesen ledöbbenek. Pár pillanatig csak nézlek, majd elvörösödtem.* - Köszönöm... *Legszívesebben a nyakadba ugrottam volna. Ennyi éven át senki nem volt mellettem és annak ellenére, ahogy bántam veled, te mégis ennyire kedves vagy velem. A folytatást csak csöndben hallgattam, mint mindig. Bármi volt, mindig meghallgattalak és lehet nem tudtam semmi okosat mondani, de melletted voltam.* - Szívesen meghallgatlak, tudod jól. Bármiről legyen is szó. *Cirógatom meg finoman a kézfejed.* - Tudom jól, hogy szinte mindig túlvállalod magad. *Így volt. Nem arról van szó, hogy nem bírtad, mert kitartottál mindig, de mikor együtt voltunk, mindig vigyáztam rád és szóltam, ha már tényleg túlzásba vitted.  Fel pillantok és közben kicsit zavarba jövök.* - Vasárnap... vasárnap, ha ráérsz, átjöhetnél. Vagy akár már szombat este. Főznék neked és egész nap pihenhetnél. Nao reggel elmegy ovis kirándulásra. *Magyarázom.* - Persze, csak ha van kedved. Megértem, ha nincs vagy dolgod van. *Teszem hozzá, hiszen lehet már lebeszélt bármid.*

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 00:32 | Üzenet # 498
Yaoista
- Nem lenne egyedül, szóval szabad.*Mosolyodom el.* - Szívesen teszem.*Megköszönöd se kell, de tudom ezt feleslegesen mondom.* - Igen tudom jól.*Ez a múltban is így volt, mindig meghallgattál és igazából sokszor ez is elég volt.* - Ez így van és már senki nem felügyel.*Nem csak te, hanem bárki van mellettem figyel rám, mert ilyen téren tényleg kell. Nem igazán értem, hogy miért jössz zavarba, de megértem hamar és azért meglepsz, nem hittem, hogy a mai után, így elfogsz hívni. Kicsit hallgatok, majd bólintok.* - Rendben, akkor szombat este átmegyek.*Bármi történt a nap folyamán, tényleg nem akartam haragban lenni veled és akartam magunknak valami esély félét adni, a többi meg kiderül.* - A munkám kívül mostanság nincsen semmi dolgom.

MioDátum: Péntek, 2016.05.06, 14:05 | Üzenet # 499
Yaoista
*Tudtam, hogy nem kell megköszönnöm, de ismertél már.* - Az baj, pedig kellene. *Hiszen van, hogy tényleg nagyon bepörögsz. Csöndben várom, hogy mit válaszolsz, hiszen szerettem volna veled lenni, de tényleg nem balhéztam volna, ha nemet mondasz. Válaszodra nagyon megörülök és látszik is, hogy milyen izgatott lettem.* - Köszönöm.... *Tudtam, hogy most aztán végképp nem érdemlem meg, hogy kedves legyél velem.* - Értem, majd ha itt lesz már a lánykád, akkor lesz sok. *Kuncogok. Hiszen sejtettem, hogy amikor csak tudsz, vele leszel és ez így van rendjén.* - Szombat este még majd Nao leszívja a maradék energiád is. *Annyira boldoggá tett, hogy átjössz. Rettentő édesen mosolyogtam.*

MioDátum: Kedd, 2016.05.24, 11:35 | Üzenet # 500
Yaoista
- Igen tudom, ilyen szinten egy nagy gyerek vagyok.*Nevetek fel.* - Kis butus.*Cirógatom meg az arcod a köszönömre.* - Az biztos, de majd ő is vigyázz rám.*Mosolyodom el lágyan.* - Amikor sokat dolgozok mindig rám szól, az ő szavaival élve, ha apa sokat dolgozik, velem nem tud játszani.*Kuncogok.* - Különben a korához képest nagyon okos, mint Nao. Tudja jól, hogy mit jelent nekem a munka és persze ő is, sőt még segíteni is szokott. Imádott bejárni a cégemhez és persze őt is imádja mindenki. Ide is befogom vinni és persze, majd a saját cégemhez is, de lehet mielőtt neki kezdek, kicsit lazítok.*Ilyet nem sűrűn mondok.*- Nem bánom, tőlük kellemes fáradságom van. Tényleg nagyon megszeretem Naot, olyan mintha a fiam lenne.*Vallom be, majd kapcsolok.* - Ne haragudj, remélem ezzel nem mondtam rosszat.*Bár biztos voltam benne, hogy nem sőt, oda leszel.*

Keresés: