2025.07.20, Vasárnap, 14:22
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

szela00Dátum: Kedd, 2016.05.31, 14:38 | Üzenet # 501
Yaoista
*Hozzásimul az arcom a kezedhez, nagyon jó érzés volt.* - Ebben biztos voltam. *Majd felnevettem, mert ez nagyon édes volt.* - És milyen igaza van. *Mosolygok.* - Azért én vigyáznék a helyedbe... még egyszer az apa székére tőr. *Kuncogok.* - Lazítasz? *Lepődök meg, hiszen sosem szoktál lazítani. A végére viszont még jobban meglepődtem, rettentő boldog lett az arcom és meghatott.* - Ennek én csak örülök, nagyon.... *Rám volt írva.* - Mindig aggódtam, hogy mi lesz, ha esetleg tényleg találkoztok egyszer.... *Persze én alapból azt hittem, hogy sosem látlak többé.* - Tudom, hogy nem vagy olyan ember, de mégis neki is a fia és ezért féltem... de annyira örülök, hogy ilyen jól elvagytok. *Mondom halkan.* -  Öröm rátok nézni. *Mondom boldogan.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.01, 12:08 | Üzenet # 502
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Bizony.*Mosolygok.* - Sose lehet tudni.*Kuncogok.* - Igen, mondtam, hogy hihetetlen.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - A gyerek soha nem tehet semmiről.*Jegyzem meg.* - Én is. Mindig is szerettem volna egy fiút is.*Vallom be.* - Az is biztos, amit már mondtam, hogy te is jól kifogsz jönni az én kis hercegnőmmel.*Mondom lágy hangon.* - Különben mit tervezel, amikor átmegyek?*Oké beszéltük piheni megyek át, de kíváncsi vagyok, hogy számítasz e testiségre is.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.06.02, 23:58 | Üzenet # 503
Yaoista
- Igen... ők ártatlanok. *Nao pedig különösen az, hiszen olyan őszinte és kedves. Nagyon szerettem. Csak elmosolyodtam a fiú dologra. Én is gondoltam már így lányra, de nem mertem kimondani.* - Remélem.... gyönyörű kislány. *Ugye a képét mutattad. Kicsit elgondolkoztam, hogy mit is kéne.* - Igazából semmi különöset. *Mosolyodom el.* - Lustálkodunk, filmezünk talán, amin én elalszom. *Kuncogok.* - Főzök neked és pihenünk. *Nem gondoltam semmi többre, csak jó lett volna veled lenni. Még arra se gondoltam, hogy megcsókolnálak.* - Szeretnél valamit esetleg?

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 14:05 | Üzenet # 504
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Biztos, hogy elalszol, de lehet, hogy most én is.*Nevetek fel.* - Nem csak érdekelt, hogy te mit szeretnél, bár az igazat megvallva, már régen vettem egy jó kis habfürdőt, amihez te is csatlakozhatnál és akár utána még meg is masszírozhatnál.*Jól esne, na meg te szerintem még jobban élveznéd. biggrin * - Mi finomat főzöl?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 505
Yaoista
- Nem baj az. *Kuncogok veled.* - Én csak azt szeretném, hogy jól érezd magad és tudj pihenni. *Tényleg semmi többet.* - Lehet róla szó. *Mosolyodom el.* - Szívesen megmasszírozlak. *A fürdést említeni se kell, hogy mekkora örömmel megyek veled.* - Hát, ha van valami kérésed, akkor azt. Egyébként még nem tudom, de ha bármi ötleted van, vagy ennél valamit, tényleg mond. Neked szívesen megcsinálok bármit. *Igyekeztem minél jobban a kedvedben járni. Én csak veled szeretnék lenni.* - A te napod lesz, azt csináljuk, amit szeretnél.

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 22:10 | Üzenet # 506
Yaoista
- Szerintem az menni fog.*Mosolyodom el.* - Akkor ezeket megbeszéltük.*Mindenki jól jár.* - Tudod mit lepj meg valami újjal, amit még nem kóstoltam.*Azért abból van egy jó pár.* - Biztos, hogy ízleni fog, hiszen ügyes vagy.*Mosolygok.* - Mint régen mi?*Hiszen nem egyszer tartottunk ilyen napot és nem engedted, hogy csak én járjak a kedvedbe, bár ami neked jó volt ugye nekem is megfelelt, meg azért elég egyező dolgokat szerettünk és valószínűleg szeretünk is.* - De főzhetünk együtt is. Mit mondasz?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 23:21 | Üzenet # 507
Yaoista
- Rendben. *Mosolyodom el, az nem lesz nehéz, na meg ismerem az ízlésed és azt is pontosan tudom, hogy miket szeretsz.* - Mint régen. *Bólintok. egy széles és boldog mosollyal. Tényleg szerettelek én is téged kényeztetni és sosem hagytam, hogy csak olyan legyen, ahol az én kedvemre teszel. Én már attól is boldog voltam, hogy melletted lehettem. Én tényleg nagyon egyszerű voltam. A karkötőmre pillantottam és látszott rajtam, hogy kicsit elkalandoztam, főleg azon, hogy milyen jó volt régen. Kérdésed zökkentett ki.* - Majd a reggeli neked marad, mit szólsz? *Hiszen imádtam azokat a reggeleket, amikor ágyba kaptam a reggelit vagy együtt voltunk. Tényleg tartottad az ígéreted és rengetegszer kaptam.* - De szívesen főzök veled. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2016.06.07, 10:32 | Üzenet # 508
Yaoista
- Az is jó.*Mosolyodom el.* - Tudom, hogy mindig is szeretted.*Nem tudtunk sokszor enni együtt, de akkor is csináltam reggelit neked sokszor és igyekeztem minél többet veled lenni.* - Akkor most melyik legyen vagy mindkettő?*Nevetek fel, már nincs bennem nagyon a pár órával előtti dolgok.* - Bevásároljak majd? Vagy legalább hagyj szálljak be, te álltad mostanság a hamikat.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.06.08, 01:57 | Üzenet # 509
Yaoista
- Ki ne szerette volna.... jó volt így ébredni mindig. *Engem általában az apróságokkal simán levettél a lábamról. Elég egy szál virág vagy egy tábla csoki és boldog voltam, mert gondoltál rám.* - Nem tudom. *Kuncogok.* - Majd ahogy kedved lesz, oké? *Ajánlom fel. A folytatásra pedig az ajkaidra teszem a mutatóujjam.* - Ne kezd... úgy sem fogadok el semmit. *Szögezem le komolyan, majd gyöngéden rád mosolyogtam, majd finoman az arcodra simítok.* - Nem kell ilyesmiket gondolkoznod... Csak szeretném, ha jól érzenéd magad. *Húzom el a kezem.* - Nem kell semmivel. *Nem akartam terhet rád rakni.* - Én csak veled szeretnék lenni... *Mondom halkan.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.08, 12:15 | Üzenet # 510
Yaoista
- Ott a pont.*Kuncogok.* - Rendben van.*Bólintok.* - Oké, de ismersz szóval akkor is legközelebb én állom a dolgokat, főleg amikor te jössz, majd át hozzám, amint meg lesz az új lakásom.*Ebből is láthatód, hogy tényleg próbálok nyitni feléd.* - Jól érzem magam, de tudod, hogy milyen vagyok, itt nem a pénzről van szó, bár tény a kölyöknél igen csak jól fogsz keresni.*Főleg, hogy tudom sok megbízásod lesz.* - Igen tudom.*Puszilom meg a kezedet.* - Kérsz még valamit?

szela00Dátum: Péntek, 2016.06.10, 19:26 | Üzenet # 511
Yaoista
- Makacs, mint mindig. *Kuncogok. A folytatásra viszont édesen elmosolyodom és kicsi pír is úszott az arcomra.* - Tényleg átmehetek majd? *Valamiért azt hittem, hogy nem. Tudtam, hogy próbálkozol, de nem gondoltam, hogy tényleg be fogsz engedni így az életedben. Látszott rajtam, hogy mennyire értékelem és mennyire jól esik.* - Tudom, hogy nem arról. *Bólintok.* - Engem már az is boldoggá tesz, hogy egyáltalán megengeded, hogy veled legyek kicsit. *Teljesen ki voltam éhezve a társaságodra még így is. A puszidra még jobban pirultam.* - Nem kérek már semmit, köszönöm... tele vagyok. *Már nem fért belém annyi, mint régen.* - Te? *Kérdezek vissza és közben a kezed cirógatom finoman.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 21:08 | Üzenet # 512
Yaoista
- Pontosan.*Kuncogok.* - Különben nem mondanám.*Mosolygok, nagyon édes vagy.* - Igen tudom jól.*Bólintok.* - Én sem és vissza is kell mennem.*Nézzek rá az órámra.* - Jó volt enni.*Visszamegyünk és megyek is a dolgomra. Héten sokat nem tudunk beszélni, de szombaton átmegyek időbe, így tudok Naoval lenni és mint mindig nagyon jól éreztem magam. Másnap Nao elmegy mi meg ketten maradunk.* - Nos akkor mit csináljunk?*Kérdezlek és most lazán vagyok öltözve.* - Filmezünk vagy ejtsük már meg most a fürdőt?*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.13, 01:16 | Üzenet # 513
Yaoista
- Igen... *Meg hát jó volt veled lenni. Egész héten dolgoztam és egyre jobban kibontakoztam. Megismertem az embereket és egyre jobban éreztem magam. Reméltem, hogy tényleg fel fog venni Mookyul állandóra, hiszen nagyon megtetszett ez a hely. Kicsit rossz volt, hogy nem találkoztunk, de örültem, hogy szombaton átjössz. Mikor már ott voltál, egyszerűen boldog voltam. Olyan jó volt veled elindítani Naot.* - Először is, nagyon jól nézel ki. *Ezt meg kellett jegyeznem.* - Mi lenne, ha lefürdenénk és film közben megmasszíroználak? *Ajánlom föl ezt a lehetőséget.* - Akkor talán nem alszok el én se. *Nevetek fel.*

MioDátum: Hétfő, 2016.06.13, 11:53 | Üzenet # 514
Yaoista
- Köszönöm, te is.*Mosolyodom el, ez most nagyon édes volt.* - Megbeszélve, bár lehet akkor is bealszom és majd azt észlelem, hogy horkolsz rajtam vagy rám csöpög a nyálad.*Viccelődöm veled. El is megyünk fürdeni, majd a kádba magamhoz ölellek.* - Nagyon ügyes voltál a héten, csak így tovább.*Büszke vagyok rád.* - Meg lesz elégedve veled Mookyul, bár az elején készülj miattam lesznek beszólásai.*Ismertem, na meg én is sokat szóltam be Rokuronak.* - Idővel jóban lesztek szerintem.*Főleg, ha köztünk is minden rendben lesz.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.20, 22:32 | Üzenet # 515
Yaoista
- Legalább nem kell masszázsolaj. *Nevetek fel aranyosan. Nagyon is tetszett ez az együtt fürdőzés, bár ezt mindig is szerettem.* - Köszönöm. *Mosolyodom el nagyon boldogan, hiszen szerettem volna, ha büszke vagy rám tényleg.* - Ennek örülök és nem baj. *Hiszen megérdemeltem.* - Remélem, azért nem szeretnék rosszban lenni a főnökömmel. *Fogom meg a kezed és adok egy puszit, de nem csókoltalak meg. Nagyon boldog voltam most.* - Bár igazából jelenleg elég nehéz elképzelni, de ez van.... magamnak csináltam. *Tényleg én tehetek róla.* - Lee... *Szólalok meg halkan.* - Ha nem is bocsátasz meg nekem végül, én... akkor is köszönök mindent. *Fordulok meg lassan az öledbe.* - Most is nagyon sokat segítettél nekem. Úgy érzem képes leszek megint hinni magamban. *Ölellek meg és a fejem a nyakadhoz fúrtam.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.22, 00:05 | Üzenet # 516
Yaoista
- Így van.*Kuncogok.* - Csak magadnak.*A te érdemed.* - Azt elhiszem, de minden rendben lesz idővel.*Múltat leszámítva, nincsen semmi baj veled.* - Ismerem Mookyult, csak félt engem, de ez természetes, hiszen fordítva, te is így cselekednél. Én se voltam a legkedvesebb a párjával, mert volt neki is sara bőven és tudod, hogy milyen vagyok azzal, akit nem szívlelek.*Te csak ízelítőt kaptál belőle.* - De már jóban vagyunk, pedig nem hittem, hogy ez meg fog történni.*Még ha más is a kiindulópont, a lényeg ugyanaz.* - Ennek örülök, pedig nem tettem semmi nagy dolgot.*Vagyis én így gondoltam.* - Masato, ha annyira nem látnék esélyt ránk, akkor most se lennék itt.*Jegyzem meg.* - Még a heti balhét is leszámítva, egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy ismét esélyt adok magunknak, de mégis benne van a pakliban, hogy mégse.*Ámítani nem akarlak.* - De rosszban semmiképpen se akarok veled lenni.*Simítok az arcodra és felemelem.* - Tegnap és még ma se csókolóztunk, ezen változtatni kéne nem gondolod?*Kérdezlek mosolyogva, de nem csókollak meg, kíváncsi vagyok, hogy megléped e.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.25, 22:26 | Üzenet # 517
Yaoista
- Valószínűleg... *Hiszen én se voltam valami kis tündérbogyó az exeddel, mikor találkoztunk vele.* - Nagyon szereted Mookyult, igaz? *Mosolyodom el. Picit féltékeny voltam, de ez természetes volt. Mégis csak egy olyan férfiról beszélünk, akivel elég sokáig együtt voltál.* - Jobban megismerted? *Érdeklődöm.* - Sokszor a kis dolgok többet jelentenek, mint a látványos tettek. *Ráadásul én tényleg nem vártam sosem ódákat vagy mesébe illő hatalmas tetteket.* - Ez igaz... *Mosolyodom el.* - Azért ezt jó hallani. *Tényleg örültem, hogy még a balhé miatt sem küldesz el.* - Akkor jó... *Tényleg ez tett a legboldogabbá, hogy valamilyen szinten tartani fogjuk a kapcsolatot. Hagytam, hogy felemeld a fejem. Teljesen kész voltam és hát, mint mindig, el is pirultam.* - De... *Pillogok rád, de mégse mertelek megcsókolni. Eddig ahányszor én kezdeményeztem, szinte tuti, hogy rossz sült ki belőle, vagy csak egyszerűen nem úgy viszonoztad.* - Félek megcsókolni. *Ismerem be, még akkor is, ha bután hangzik.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.04, 13:09 | Üzenet # 518
Yaoista
- Igen és ez sosem fog változni, de te vagy az igaz szerelmem.*Még a múlt ellenére is és még ha csak egy évet is voltunk együtt, nagyon megszerettelek és a mai napig nem múlt el és nem is fog.* - Igen, bár tény ebben sajnos szerepet játszott a kölyök összeomlása is, ha ez nem történik meg, akkor lassabban fogadom el és jobb lett volna, ha így történik, de az a fő, hogy már sokkal jobban van.*Más nem számít.* - Ez így van.*Értek egyet.* - Édes vagy.*Puszillak meg, majd csak elmosolyodom rajtad.* - Akkor nincs mit tenni.*Kuncogok, majd az arcodva simítva lágyan megcsókollak és igen csak elhúzom.* - Most már megmersz?*Harapok finoman az ajkaidra.* - Kívánlak.*Simítok a popsidra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.04, 22:10 | Üzenet # 519
Yaoista
*A szerelemre elmosolyodom rettentő édesen. Hatalmasat dobbant a szívem, mert ez rengeteget jelentett nekem.* - Ez számít csak. *Értek egyet. Csókodra szinte a levegő is bennem szakad. Olyan finomak az ajkaid. Válasz helyett csak annyit tettem, hogy én csókoltalak meg forrón és hevesen.* - Én is téged... *Bár ez nem meglepő. Finoman végigsimítok mellkasodon, majd pocidon, végül rámarkolok a farkadra.* - Tégy velem, amit csak szeretnél. *Tényleg engedtem volna bármit, amit azelőtt sosem. Hagytam persze mindig magam neked az ágyban, de ugye a szám nem igazán használtam, a játékszereknek se voltam túlságosan híve vagy a kikötözésnek, bár az utóbbit mindig engedtem. Finom mozdulatokkal simogatlak és gyöngéd csókokkal borítom közben nyakad.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.07.07, 11:52 | Üzenet # 520
Yaoista
*Elmosolyodom és viszonozom a csókodat igen csak hevesen.* - Ennek örülök.*Bár meglep, ha nem így lenne. Felmorranok az érintésedre.* - Örülök, hogy eltűnt a félelmed.*Vigyorodom el, az tény, hogy tudtál váltani.* - Mégis mire gondolsz? Mi jár a buksidban, kis pervezem?*Kérdezlek kíváncsian, mert tényleg nem tudtam, hogy most mire is gondolsz.* - Ugye tudod, hogy sose volt rám panaszom az ágyban?*Hiszen mindig is élveztem az együttlétünket. Igen hamar megkeményedem és én is a farkadra simítva izgatni kezdelek, a másik kezemmel az arcodva simítva felhúzlak egy igen csak vad csókra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 23:00 | Üzenet # 521
Yaoista
- Az azért túlzás... *Kicsit azért még féltem, de sokkal jobban kívántalak.* - Hát.. bármire... *Jövök teljesen zavarba.* - Tényleg nem? *Kérdezek vissza édesen, mert nagyon örültem. Farkamra hangosan felnyögtem és csak csókod némított el.* - Nem is vagyok perverz... *Suttogom még azért az ajkaidra.* - És hát... öhm... amik ellen mindig tiltakoztam... többet nem fogok. *Tényleg veled szerettem volna lenni. Már egyáltalán nem érdekelt, hogy te is férfi vagy. Megtanultam, hogy csak az számít, hogy szeretjük egymást. Más semmi.* - Soha többé nem akarok ilyen dolgok miatt vitatkozni veled... *Teszem hozzá. Persze végig igen csak nyögtem és lihegtem, na meg a kezem se pihent.*

MioDátum: Szerda, 2016.07.13, 19:24 | Üzenet # 522
Yaoista
- De mégis csak a farkam simogatod.*Pimaszkodom.* - Bővebben?*Így se tudom mire is gondolsz.* - Miért neked úgy tűnt, hogy volt panaszom?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Pedig az vagy.*Harapok az ajkaidra.* - Mond ki őket, ha már felhoztad.*Vigyorgok.* - Igaz sose kértem akkor se nagyon merészeket és tudod jól, hogy sose csinálnék olyat, amit te nem élveznél.*Még akkor se ha miattam belemennél.* - Nem rémlik, hogy komoly vitánk lettek volna.*Kuncogok, de édes, hogy ilyeneken gondolkodsz.* - Itt csináljuk?*Kérdezlek és persze folyamatosan simogatlak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.18, 21:09 | Üzenet # 523
Yaoista
- Mert azt mondtad kívánsz. *Vörösödök el ismételten.* - Hát... *Nem tudtam, hogy mondjam ki azt, amire gondolok.* - Volt, hogy szerettél volna kikötözni meg ilyenek... *Nyögöm ki végül, de nagyon zavarban. Szinte már égett az arcom.* - Nem tűnt úgy, inkább az, hogy néha szerettél volna többet. *Például, hogy használjam a szám.* - Tudom, hogy sose tennél olyat. *Bólintok, de persze a farkamra azért nyögök szinte végig.* - Boldoggá szeretnélek tenni. *Halkan mondtam, mert nem tudtam, hogy kiejthetek-e ilyesmit a számom. Tényleg vissza akartalak kapni és ezért bármire hajlandó voltam.* - Ahol szeretnéd. *Nekem mindegy volt, amíg veled lehetek. Ajkaid birtokba véve forrón csókollak.*

MioDátum: Szerda, 2016.07.27, 00:07 | Üzenet # 524
Yaoista
- Mindig kívántalak és kívánni is foglak.*Ez sose fog változni.* - Folytasd csak.*Vigyorgok, imádom, amikor annyira zavarban vagy és igazából most te saját magad hozod zavarba.* - Mit mondjak elégé perverz vagyok és szeretek játszani.*Ezt kár lenne tagadnom, de ez csak úgy jó, ha te is benne vagy.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Igen tudom.*És persze én is, de ugye még mindig nem vagyok teljesen biztos magunkban, de sokkal közelebb állok az igenhez, mint az elején és ez csak egyre jobban fokozódik.* - Hmm akkor lehet repetázok.*Vigyorgok és viszonozom csókodat.* - Mi lenne, ha leszopnál?*Mert ugye ez nem extrém kérés, de neked az volt.* - Megtennéd?*Simítok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.02, 22:13 | Üzenet # 525
Yaoista
*Elpirulva mosolygok.* - Én is téged. *Annyira tudtam. hogy élvezed ezt az egész kínos helyzetet, de őszintén... nem is zavart. Túlságosan is jó volt ismét veled lenni, bármeddig is tartson.* - Igen, játszani... *Kuncogok, de a színem egy picit se halványodott.* - Repetázol? *Hirtelen nem értettem, hogy mire gondolsz. Csókodba majd megfulladtam és eléggé aléltan is nézek a végére. Kérésedre elvörösödöm és mikor a számra simítasz, adok egy puszit az ujjadra. Beharaptam szexin az alsó ajkam, majd a füledhez hajoltam.* - Menjünk a hálóba. *Ott mégis csak kényelmesebb. Felálltam az öledből, megvártam míg kiszállsz, majd megfogtam a kezed. Bementem veled a szobába és leültettelek az ágyra. Letérdeltem eléd a földre, majd megfogtam farkad. Kissé nagyon zavarba voltam és fel is pillantottam az arcodra.* - Nem kell többé kérned... *Gondoltam én arra, hogy most már mindig megteszem magamtól is. Végignyaltam tagodon és kissé ügyetlenül ugyan, de szopni kezdelek lehunyt pillákkal.*

Keresés: