2025.07.20, Vasárnap, 01:44
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

MioDátum: Kedd, 2017.06.27, 18:55 | Üzenet # 626
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Annyira édes vagy.*Nevetek fel.* - Nem az esetem, megdugnám párszor, de ennyi. Jobban bírom a sötét hajat.*Simítok végig az egyik tincseden.* - Attól még érdekel, ha nem így lenne, akkor nem kérdeztem volna.*Ennyire egyszerű.* - Különben én is így vélekedek, sőt elég sok van és azt se mondhatom, hogy barátság extrákkal, mert annál is több.*Hiszen az érzelmek is játszanak és nem csak a szex.* - Imádni fogod amúgy.*Biztos, hogy jól kifogtok jönni.* - Megadtam a kezdő lökést, de a többi rajtad múlott.*Mit ér a segítség, ha nem élsz vele és tehetséged sincs.* - Kényelmes?*Markolom meg a popsidat és a csókodat finoman viszonozom.* - Igen.*Simítok végig.* - Tetszik? Talán szakállt kéne növesztenem.*Vigyorgok, de csak viccelek, nem az én stílusom.* - Neked szokott nőni szőr az arcodon? Régen se volt jellemző.*Simogatom vigyorogva.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 07:04 | Üzenet # 627
Yaoista
*Szavaidra teljesen elvörösödöm, főleg akkor, amikor végigsimítasz a hajamon. Jó volt hallani, te hogyan vélekedsz a jelenlegi kapcsolatunkról.* - Kicsit olyan, mintha ismerkednénk. *Kuncogok. Hiszen lehet ismerjük egymást, de mégis vannak, amik megváltoztak.* - Akkor jó. *Vigyorgok, bár nem nagyon szokott gond lenni. Általában jól kijövök az emberekkel. Elmosolyodom ismét, mert nagyon jó érzés volt, hogy elismerted a munkám.* - Nagyon. *Mindig szerettem így ülni az öledbe.* - A borosta jól állna, de a szakáll nem illik hozzád. *Kuncogok.* - bár biztos vagyok benne, hogy azzal is jól néznél ki. *Puszillak meg.* - Képzeld, igen, bár nem úgy, mint neked. Legalább nem kell sűrűn borotválkoznom. *Simul is az arcom a tenyeredbe, lopva bele is csókolok.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.07.02, 19:11 | Üzenet # 628
Yaoista
- Tényleg jól áll a piros.*Kuncogok.* - Ennél szebben én se tudtam volna mondani.*Ez a pontos megfogalmazás.* - Szerintem se, de tényleg jól néznék ki.*Vigyorgok, az egom csak nagyobb lett.* - Igazad van és nem is tudnálak elképzelni vele, neked a sima pofi áll jól.*Csókollak meg a puszid után.* - Tényleg a kor nem látszódik rajtad, csak még szebb lettél.*Fallak fel a szemeimmel, úgy mint régen, ez semmit se változott.* - A fiad meg nagyon hasonlít rád. A csajokat vagy a fiúkat, majd nem tudja magáról lekaparni.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 20:48 | Üzenet # 629
Yaoista
- Mindig zavarba hozol. *Pironkodok ott neked. Egyszerűen teljesen a bűvkörödben voltam.* - Na látod. Hosszú haj szakállal... úgy néznék ki, mint egy hobo. *Nevettem el magam, amit csókodra hagyok abba. A tekinteted megbabonázott. Annyira rég néztél így rám. Közrefogtam az arcod és szerelmesen megcsókoltalak, nagyon nagy hévvel.* - Köszönöm. *Motyogom a bókra.* - Igen, találtam múltkor magamról egy képet, szinte ugyan így néztem ki. *Kuncogok veled.* - Csak nekem sötétebb volt a hajam és a szemem, de egyébként semmi különbség. *Cirógatom a pofid.*

MioDátum: Hétfő, 2017.07.03, 14:43 | Üzenet # 630
Yaoista
- Nincs nehéz dolgom.*Pimaszkodom.* - Bolond.*Nevetek fel jóízűen.* - Kár lenne takarni a szép pofid, bár akkor is jól néznél ki.*Teszem hozzá még mindig nevetve. A csókodat viszonozom.* - Így befogsz indítani.*Harapok az ajkaidra.* - Csak őszinte vagy.*Cirógatom meg a pofidat.* - Megmutatod majd?*Kérdezlek.* - Valóban és ahogy idősebb lesz, egyre jobban fog rád hasonlítani.*Biztos vagyok benne.* - De szerintem magasabb lesz.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 20:49 | Üzenet # 631
Yaoista
- Sosem volt. *Kuncogok.* - Azért így mégis csak jobb. *Mosolygok, nagyon jó kedvem volt.* - Akkor majd óvatosabb leszek. *Suttogom ajkaidra és adtam még egy csókot, de sokkal lágyabbat.* - Pont azért köszönöm, mert őszinte. *Ez sem változott. Minden bókot megköszönök.* - Meg persze. Szeretnéd most? *Kérdezlek kíváncsian.* - Egyáltalán nem volt biztos eleinte, hogy az én fiam, de ahogy elkezdett nőni, nem is volt kétségem. *Annyira hasonlítottunk.* - Na, én sem vagyok alacsony. Jó, hozzád képest igen, de hozzád képest mindenki. *Nevettem el magam.* - De egyébként szerintem is. A fiúk általában túlnövik az apjukat. *Egyáltalán nem zavart volna.* - Mondjuk remélem a lányod nem nő túl téged. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Péntek, 2017.07.07, 13:25 | Üzenet # 632
Yaoista
- Igaz, csak az elején morogtál.*Kuncogok, ami persze teljesen érthető, hiszen új és ijesztő volt az egész.* - Nem kell, csak akkor vállald a felelősséget.*Még a popsidba is belemarkolok és a csókodat viszonozom* - Ez se fog változni.*Mindig őszinte leszek még ha fáj is.* - Igen szeretném.*Bólintok.* - Ha nem a tiéd lett volna, akkor is így szeretnéd.*Ebben biztos vagyok, de szerencsére a te véred.* - Ezt nem mondtam, pont jó a magasságod.*Mosolygok.*- Ugyan, azért vannak nálam magasabbak.*Kuncogok.* - Csak nem, bár magas lesz, az anyja is magas, 175 cm felett biztos, hogy lesz, de még messze van. Legjobb lenne, ha mindig ilyen kicsi maradna.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 21:56 | Üzenet # 633
Yaoista
- Nem szeretek zavarba lenni, de rájöttem, hogy ellened esélyem sincs. *Kuncogok kicsit. A te bókjaid teljesen mások voltak, sokat jelentettek nekem.* - Hidd el, ha tudnám, vállalnám. *Nevettem el magam még csókunk előtt.* - Akkor mindjárt hozom. *Adok egy puszit és kimászok az öledből.* - Igen. Egy csöpp kis élet, megérdemli a boldogságot. *Úgy voltam vele, hogy az én hibám és ezért nem szenvedhet ő.* - Akkor jó. *Örültem, hogy jó a magasságom.* - Nem sokan. *Vigyorgok.* - Ő modell? *Kérdezek rá, hiszen erről sosem beszéltünk.* - Na ezzel egyet értek. *Nevetek veled és közben hozom a képet neked.* - Tessék. *Helyezkedek vissza. Egy ovis kép volt rólam, pont úgy festettem, mint Naolee, csak már ott is koromfekete volt a hajam és a szemem.* - Még egy picit nőhet, de csak pár évet. Jó lenne, ha mindig ilyen édes maradna. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Péntek, 2017.07.14, 12:52 | Üzenet # 634
Yaoista
- Pontosan, ennél szebben én se tudtam volna mondani.*Nevetek fel.* - Helyes.*Kuncogok.* - Igen megérdemlik.*Értek egyet.* - Nem modell, azokat csak dugtam.*Vigyorgok.* - Belsőépítész, akkor ismertem meg, amikor a házamat csináltam.*Felelem.* - De akár lehetne modell is, hiszen gyönyörű nő, de nem az ő világa.*Nem is tudnám elképzelni.* - Mint két tojás.*Mosolyodom el.* - Ezt a képet megtarthatnám vagy egy hasonlót kaphatnék?*Annyira édes vagy.* - Mindig édes fog maradni, csak más értelemben. Oké lehet, hogy amikor tinik lesznek, nem ezt fogom mondani.*Nevetek fel.* - De az még messze van.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 15:09 | Üzenet # 635
Yaoista
- Értem. *Mosolygok, de nem tudtam, hogy is kéne reagálnom a modelles megjegyzésedre.* - Akkor jó ízlése van. *Hiszen sosem bíznád olyanra a lakásod, aki nem szimpatikus neked.* - Erről jut eszembe, hogy állsz a lakáskereséssel? *Érdeklődöm.* - Láttam róla képet, valóban nagyon szép. *Nagyon illett hozzád, kívülről tényleg olyan volt, mintha ti lennétek a tökéletes pár. Én nem éreztem annyira hozzád illőnek magam, de nagyon szerettelek. Szélesebb lesz a mosolyom szavaidra.* - Megtarthatod nyugodtan. *Kicsit zavarba is jövök ismét.* - Ne is mond... rettegek... nem tudom, hogy fogok elbírni vele. *Nevetek veled.* - Szerencsére naaaagyon messze. *Kuncogok.* - Már az első perctől kezdve aggódok, hogy mi lesz, miután felnőtt és elengedtem a kezét. Lehet én vagyok a szülő, de... sok értelemben ő az, aki vigyáz rám. *Mondom lágyan.* - Emlékszel? Egyszer azt mondtam neked, hogy én nem akarok gyereket. *Alapból én ezért nem gondoltam, hogy fogadnánk örökbe, ha együtt maradnánk. Nem a kapcsolatunk nem vettem komolyan, egyszerűen csak nem szerettem volna gyereket.* - Most úgy gondolom, hogy... minden egyes gyötrő és fájdalmas pillanatot megért azaz egy, amikor a kezembe vehettem. Bármennyire is emésztettem magam a döntésem miatt, akkor ott csak mérhetetlen boldogságot éreztem. *Szeretetteljes volt a hangom, a tekintetem.* - Világgá tudnám kürtölni, hogy ő az én kicsi fiam és mennyire szeretem. Miket beszélek... elengedni a kezét, sose fogom. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.07.16, 23:56 | Üzenet # 636
Yaoista
- Engem választott, szóval igen.*Magas labda volt, le kellett csapnom.* - Még sehogy, talán tudsz valamit?*Hiszen te tudod, hogy mi felel meg nekem.* - A régi lakásom esélytelen.*Talán nem is baj. Ha talán ismét együtt leszünk, akkor kezdjük az életünket, egy új lakásba.* - Átmenetileg jó egy szálloda vagy gyorsban egy lakás, aztán majd nézelődök komolyabban, csak nem akarok zavarni a kölyöknél.*Bár tudtam, hogy nem így van, de már jól van, így legyenek csak ketten és élvezzék, hogy minden rendben van.* - Igazából szeretnék, majd egy kertes házat, akár építtetni.*De ez még a jövő zenéje.* - Igen az, de hozzám más jobban való.*Célzok rád.* - Ismét butaságokon kattogsz ugye?*Hiszen ismerlek.* - Köszönöm.*Puszillak meg. Ezt is veheted jó jelnek, hogy ilyeneket kérek.* - Igen, igen.*Belegondolni se akarok, hogy mi lesz.* - Ezzel én is így vagyok, nagyon vigyázz apára.*Mosolyodom el lágyan.*  - Igen emlékszem.*Bólintok.* - Ezt megértem.*Megmondtam, hogy ennyi jó volt abban, hogy elhagytál.* - Nem tudom, hogy vagy vele, de nagyon szeretek vele büszkélkedni, szerintem sokszor unják is már.*Nevetek fel.* - Nem bizony, de ez így van rendjén.*Az én szüleim is ilyenek, a tieid meg egy kincset dobtak el maguktól. Nem érdemeltek meg téged.* - Nao tényleg a lehető legjobb helyre került.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.07.18, 23:04 | Üzenet # 637
Yaoista
- Akkor legalább annyira jó az ízlése, mint nekem. *Kuncogok és adok egy puszit az ajkaidra.* - Lehet, utánakérdezek és ha már biztosat tudok mondani, akkor mondom. *Cirógatom meg a pofid.* - Szerettem azt a lakást. *Nagyon szerettem ott lakni veled. Picit elhallgattam, de aztán gondoltam, hogy felajánljam-e, hogy lakj itt addig, de soknak éreztem, ezért nem mondtam.* - Nem hiszem, hogy zavarnál. *Sosem gondola rád senki így.* - A kislányod miatt? *Kérdezek rá. Szavaidra kitágultak a szemeim, majd lángba borult az egész arcom. Az ilyen dolgoktól éreztem azt igazán, hogy egyre közelebb kerülök hozzád ismét.* - Nem kattogok butaságokon, most tényleg nem. *Motyogom édesen.* - Rád kell is. *Pimaszkodom kicsit.* - Hasonlóan... *Nevetek veled. Annyira jó hallani, hogy úgy gondolod, Nao jó helyen van nálam.* - Köszönöm. *Mosolyodom el és csókod kiélvezem.* - Jó a megerősítés. *Csókollak tovább, kicsit el is kapott a hév, de annyira szerettem veled csókolózni.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.07.20, 11:35 | Üzenet # 638
Yaoista
- Pontosan.*Nevetek fel.* - Köszönöm.*Csókolok a tenyeredbe.* - Én is.*Sok időt töltöttem ott, csak a vége volt rossz.* - Tudom, de hadd élvezzék ki, hogy minden rendben van. Sokat fogok, azért ott lógni, hogy boldogítsam őket.*Vigyorodom el.* - Igen miatta is.*Mielőtt folytatnám, te teljesen elvörösödsz.* - Nagyon édes vagy. Komolyan még mindig megtudsz lepni, ezekkel a reakciókkal.*Kuncogok, annyira imádom ezt benned.* - Helyes, mert ha bármi van, azt szeretném, ha elmondanád.*Elég volt már a titkokból.* - Ez így van és már tényleg önmagamhoz képest sokat fejlődtem.*Még mindig képes vagyok túlhajtani magam, de már nem annyira.* - Az ilyet nem kell megköszöni.*Cirógatom meg az arcodat.* - Megértem.*Nagyon magabiztos vagyok, de ebben az esetben, nekem is sokat számít. A csókodat viszonozom hosszasan.* - Visszatérve a kislányomra, igen miatta is szeretném. Olaszországban is kertes házban éltünk, na meg így nőttem fel.*Ezt tudod, hiszen jártál nálunk.* - Magam miatt is szeretném és kitudja mit hozz a jövő, egy családnak az a legideálisabb.*Célzok ránk.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.07.20, 21:58 | Üzenet # 639
Yaoista
- Miatta költöztél el? *Kérdezem meg halkan. Sosem tudtam, hogy miért mentél egészen Olaszországig.* - Tudod... ha gondolod... de tényleg, nem kell meg semmi... itt is maradhatsz nyugodtan. *Alig mertem kimondani, mert nem akartam, hogy félreérts és mert sok. Segíteni szerettem volna és tudtam jól, attól, hogy itt laknál, még nem lennénk együtt.* - Amikor ilyeneket mondasz, nem tudok máshogy reagálni. *Egy kicsit se halványodott a színem.* - Rendben, elmondom. *Adok egy puszit is. Tényleg nem akartam kockáztatni a kapcsolatunk.* - Akkor jó, de azért még figyelek rád. *Mosolyodom el. Simul az arcom a kezedbe, olyan finom volt az érintésed.* - Azért én mégis... *Mondom a köszönöm dologra. A folytatást érdeklődve hallgatom és csak lágyan elmosolyodom. Képtelen vagyok megszólalni. Nem akarom beleringatni magam egy álomba, ami lehet sose válik valóra. Mégis, már a gondolat is annyira boldoggá tett.* - Szeretlek. *Suttogok csak ennyit és a fejem a nyakadhoz bújtatom.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 10:54 | Üzenet # 640
Yaoista
- Nem, akkor már váltani akartam, őt kint ismertem meg. Ő alapból olasz származású és ezt le se tagadhatja.*Mosolygok.* - Oké még meggondolom, köszönöm.*Cirógatom meg a pofidat.* - Tudom.*Kuncogok.* - Helyes, az sose baj, ha többen figyelnek rám.*Nevetek fel.* - Én is.*Emelem fel a fejed és megcsókollak, amit elhúznék, de a telefonom közbe szól.* - Bocsi.*Felveszem.* - Szia, mondjad.*Szólok bele és kicsit beszélek, aminek végül az a vége, hogy hallhatod, hogy megadom a címed.* - Ne haragudj, de mindjárt itt az ex feleségem. Itt van a városba és a kölyöknél keresett és mint mondtam elég makacs és erőszakos.*Magyarázom.* - Ne aggódj, ha nem viselkedik leállítom.*Erre én se voltam felkészülve.* - Ez ő lesz.*Mondom, amikor csengetnek és be is engedjük.* - Hello te rossz életű.*Köszönöm nekem és levág egy szájra puszit, mert ilyen kedve van.* - Szia édesem, te aztán tényleg értesz, hogy meglepjél.*Sóhajtok fel.* - Nos nem tehetek róla, hogy nem voltál se Mookyulnál és bent se.*Vont vállat, majd rád pillant.* - Akkor te lennél Masato igaz?*Képek alapján felismert.* - Rei vagyok Lee exneje és gyermeke édesanyja, na meg persze álmai nője.*Nyújt kezet.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 12:32 | Üzenet # 641
Yaoista
- Értem. *Mosolyodom el.* - Rendben, de tényleg nem kell. *Mentegetőzök tovább, bár a pofim az simul. Veled nevetek utána, hiszen rád egy hadseregnek kéne figyelnie, hogy lelőjenek, mikor bepörögsz. Csókod hosszan viszonoznám én is, majd elmosolyodom.* - Finom. *A telefonra csak bólintottam, hogy vedd fel persze, nem is kell bocsánatot kérni. Csoda az is, hogy eddig nem csörgött. Nem hallgattam pontosan mit és kivel beszélsz, csak a címemre figyeltem fel a végén* - Rendben. *Bár nem tudtam, hogy kész vagyok-e találkozni vele, de már mindegy.* - Semmi gond, nem kell. *Bármit is kapok tőle, azt meg is érdemlem. Kimásztam az öledből és azért felöltöztem, mielőtt megjön. Odamentem veled, mikor beengeded. A puszin nagyon meglepődtem, de nem tettem szóvá, hiszen nem tehettem.* - Szia, igen én. *A felsoroláson elmosolyodom kicsit, bár a vége az furcsa volt. Fogadom természetesen a kézfogást, de én nem mondtam semmit magamról. Miután beljebb mentünk szólalok meg újra csak.* - Foglalj helyet, ahol csak jól esik. Kérsz egy kávét vagy egy teát? *Érdeklődöm rögtön. Nagyon furcsa volt ez a helyzet. Annyira más volt. Magabiztos, erős. Az én teljes ellentétem.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 14:03 | Üzenet # 642
Yaoista
- Tudom.*Azt is, hogy nem is volt egyszerű ezt kimondanod, de nincsen vele semmi baj. - Azért figyelek.*Bár tudom, hogy kifogtok jönni és a kölyökkel jobban kell vigyázni.* - Azt kifelejtetted, hogy milyen szerény is vagy.*Vigyorgok.* - Ohh még szólalt a szerénység mintaképe.*Vigyorog ő is.* - Ahogyan mondod.*Kuncogunk és bemegyünk.* - Egy kávé jól esne és valami erős, ha van. Annyi idiótával találkoztam ma, hogy már ki vagyok.*Morog.* - Ohh, de én is milyen modortalan vagyok. Ne haragudj, hogy így beállítottam, de egyesekkel nem olyan egyszerű találkozni, bár őszintén meglep, hogy itt találtalak. Azt is látom, hogy nem csak beszélgetettek.*Mér végig minket.* - Úgy érzem, hogy lesz  miről beszélnünk.*Pillant rám, eddig csak csendben figyeltem.* - Valóban szexeltünk és majd mesélek.*Nincs egymás előtt titkunk nagyon, nyilván mindenbe nem avatom bele, de a lényeget tudja és tudni fogja.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Bólint.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 22:53 | Üzenet # 643
Yaoista
*Elmosolyodom a civódásotokon. Látszik, hogy nagy az összhang.* - Rendben, whiskym van vagy borom. *Bár sejtettem, hogy az előbbit fog kérni. A te kedvenc márkád volt meg.* - Semmi probléma, nem zavarsz egy kicsit sem. *Nem tudtam mit reagáljak a végére, csak kissé elpirultam és elfordítom a tekintetem. Szégyelltem magam a történtek miatt. Rád pillantottam és kicsit meglepődtem, nem tudtam, hogy ennyire nyílt a kapcsolatotok, bár nem zavart. Rajtad múlt, hogy mit mesélsz el neki.* - Hozom az italt. *Gondoltam te is fogsz kérni, azt már meg sem kérdeztem. Szépen kimentem a konyhába. Csináltam kávét, öntöttem italt, még jegem is volt. Kitettem mindent egy tálcára és visszavittem.* - Parancsoljatok, nem tudom, hogy iszod. Van tej, cukor és édesítő. *Kicsit ideges voltam, nem tudtam mire számítsak. Látszódott is rajtam, hogy nem vagyok olyan felszabadult, mint mikor kettesben voltunk. Valamiért egy kis részem úgy érezte, hogy az exfeleséged fontossága messze felettem áll.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 13:38 | Üzenet # 644
Yaoista
- Egy pohár whisky jöhet, köszönöm.*Ugyan azt szereti, amit én.* - Milyen kis édes vagy.*Kuncog.* - Azért kíméld meg.*Mondom neki, amikor csak ketten vagyunk.* - Nem értem miről beszél.*Legyint egyet.* - Csak tejjel és köszönöm.*Én is iszok egy kávét és akkor már egy pohár italt is.* - Nyugi nem harapok nagyon.*Kacsint rád.* - Nem fogok sokáig zavarni, de ha van kedved együtt ebédelhetnénk, nyilván Lee nélkül.*Vigyorog rám.* - Csak, akkor kell menned, ha szeretnél.*Teszem hozzá.* - Ne legyél bunkó jó társaság vagyok, tudod jól.*Csap meg finoman.* - Valóban az vagy, de akkor is csak akkor megy el, ha akar.*Erre azért biccent, bár tudom, hogy igent fogsz mondani.* - Jöhetne még Mookyul is, akkor az exek együtt esznek.*Nevet fel.* - Meg két igen csak jóképű pasival mutatkozhatok.*Szinte olyan, mint én csak nőbe.* - Meg kell hagyni Leenek mindig is nagyon jó ízlése volt.*Simít az arcodra.* - Az biztos és arra a találkozóra én is akarok menni, hagyj élvezkedjek.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 14:15 | Üzenet # 645
Yaoista
*Az édesre külön nem reagáltam. Nem tudtam, hogy beszólás-e na meg amúgy is csak tőled szerettem, ha édesezel.* - Rendben. *Öntök is neki annyit, amennyit kér. Te persze már úgy kaptad, ahogy szereted. Elmosolyodom, hogy bevédtél, de tényleg szívesen megismertem volna jobban.* - Köszönöm. *Mondom neked, majd Reire nézek.* - Szívesen elmegyek veled ebédelni. *Érdekelt a nő, aki mellett annyi időt eltöltöttél. Tudtam, hogy nehéz ebéd lesz egyébként.* - Nem hiszem, hogy az jó ötlet lenne. *Jegyzem meg mellékesen.* - Mookyul ki nem állhat és nem akarom erőltetni a kapcsolatot, persze ha szívesen jöne, nincs kifogásom. *Tisztában voltam vele, hogy az én kiosztásomról szólna az egész, de önként mentem volna a hiénák elé, ha visszakaphatlak. A bókra azért elmosolyodom.* - Köszönöm. *Jövök megint kicsit zavarba. Nem tudtam, hogy reagáljak Reire. Tőled már megszoktam azt, de mástól nem.* - Bár ezt te is elmondhatod magadról, hiszen gyönyörű vagy. *Nem kellett hozzá zseninek lenni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 20:57 | Üzenet # 646
Yaoista
- Örömmel hallom, akkor megadom a számomat vagy elkéred Leetől.*Mondja.* - Ohh erre nem gondoltam, akkor ezt pihentetjük. Nem tudom, hogy hányadán álltok most, de ő nehezebb eset lesz, mint én.*Ismerte, hogy milyen a kölyök.* - Valóban jobb nem erőltetni az elején, de én szívesen csatlakozom.*Annyira nem tartom jó ötletnek, hogy elmentek kettesbe kajálni.* - Majd lesz, olyan is amikor hárman megyünk, de először ketten megyünk törődj bele.*Vigyorog rám.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Jól szórakozik.* - Ohh köszönöm.*Mosolyodik el, azért tisztában van vele, hogy jól nézz ki.* - Szóval Masato mesélj magadról.*Pillant rád jó mélyen a szemeidbe nézve.* - Rei nem hozzám jöttél amúgy?*Sóhajtok fel.* - Jajj ne legyél már féltékeny.*Vigyorog.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 23:01 | Üzenet # 647
Yaoista
- Majd elkérem tőle. *Mosolyodom el kedvesen. Kicsit elhallgattam, mert nem tudtam, hogy mit is feleljek.* - Majd minden kiderül. *Ennél jobb válasz nem jutott az eszembe, de látszódott, hogy én annyira nem reménykedek a pozitív kimenetelbe. Csak élveztem, hogy veled lehetek.* - Nem lesz semmi gond. *Cirógatom meg az arcod finoman, ezen még a feleséged is láthatta, hogy mennyire szeretlek. Áradt a mozdulataimból. Amúgy pedig úgy voltam vele, hogy úgy sem tud olyat mondani, ami miatt még jobban utálnám magam. Persze azt még mindig nem tudtam, hogy akkor kórházba kerültél miattam.* - Utána elmegyünk hárman. *Nyugtatlak én is. Legalább akkor is veled lehetek.* - Mondták már. *Pillantok rád. Nagyon meglep a kérdése.* - Minden rendben. *Mondom neked lágyan. Nem volt meglepő, hogyha már itt van, kifaggat.* - Nem hiszem, hogy tudnék olyat mondani, amit Lee nem mondott volna el, így inkább csak az új dolgokról... van egy öt éves kis fiam, akit Naolee-nek hívnak, ő az életem. *Nagyon lágyan beszélek róla.* - Nagyon szeretek fotózni és várom már a munkát. *Izgatott voltam miatta. Kicsit elhallgattam, elgondolkoztam, végül halkan megszólaltam.* - Nagyon szeretem Lee-t és remélem, hogy újra meg tud bennem bízni egyszer. *Teszem még hozzá végül.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 14:26 | Üzenet # 648
Yaoista
- Így van.*Bólint.* - Rendben.*Mosolyodom el lágyabban. Rei is elmosolyodik rajtunk.* - Irigy vagyok rám sosem nézett így.*Szólal meg hirtelen.* - Csak nem féltékeny vagy?*Vágok vissza, de erre nem számítottam, hogy így kimondja.* - Hmm kitudja.*Mondja sejtelmesen.* - Helyes.*Az is érdekes lesz, nem mintha most nem lenne az.* - A múltról valóban nem.*Biccent és figyelmesen hallgat.*  - Egy kisfiú? Gratulálok.*Mosolyodik el lágyabban.* - És milyen érdekes neve van.*Neki rögtön leesik.* - Egy különleges kisfiú.*Tényleg nagyon megszeretem.* - Megértem, hogy ő az életed, ahogyan nekem a lányunk.*Egyetértően bólintok.* - És hol dolgozol?*Kérdezi kíváncsian, majd mindketten meglepődünk.* - Látszik, hogy mennyire szereted, de egy bizalmat nehéz visszaszerezni.*Jegyzi meg, de semmi rosszalló nincs a hangjába.* - Minden kialakul.*Nem hittem, hogy ilyen témákba is belemegyünk.* - Akkor igyunk arra, hogy itt vagy.*Emelem poharam, mire koccint velem.* - Lee kedvence, édes.*Ő se tud rád mást mondani.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 20:38 | Üzenet # 649
Yaoista
*Nagyon meglepett, amit Rei mond és csak lágyan elmosolyodom. Jól esett, hogy másra nem néztél úgy, mint rám.* - Nincs rá okod... amennyire én tudom, mást nőt nem vett el. *Kuncogok halkan. Férfiszeretőd pedig nem csak én voltam.* - Köszönöm, az bizony. Fantasztikus gyerek. *Nagyon büszke vagyok rá, ez látszik rajtam.* - Ez már csak a szülők sorsa. *Nevetek kicsit, hiszen csak viccelek. Nagyon hálás dolog szülőnek lenni.* - Most felvételiztem Mookyul cégéhez. Ha felvesz, akkor ott fogok dolgozni. Eddig szabadúszó voltam. *Arról a ringyóról pedig nincs kedvem szót ejteni. Kár rá pazarolni az időt.* - Tudom. *Bólintok. Csak azért mondtam ezt is el, hogy ne mondja később, hogy titkolózok.* - Egészségetekre. *Én csak kávéztam.* - Igen, neki vettem. *A borokat szerettem, de a töményt nem igazán.* - Még valamire kíváncsi vagy? *Kérdezem Rei-t.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.08.01, 00:26 | Üzenet # 650
Yaoista
- Egyszer bőven elég volt.*Vigyorodom el, aminek a jutalma egy jó kis oldalba vágás.* - Összeteheted a két kezed, hogy hozzád mentem.*Vigyorog ő is, folyton szívjuk egymás vérét.* - Nem is merek mást mondani, végén agyon versz.*Védekezem játékosan.* - Jobb is, ha figyelsz magadra.*Nevet fel.* - Ebben biztos vagyok.*Gyerekekkel őt is meglehet venni.* - Nem baj az.*Mosolyog.* - Merész oda menni, de tetszik ez a bátor húzás.*Nézz rád elismerően.* - Valóban az, de a kölyök széttudja választani a munkát és a magánéletet, de tény lesznek beszólásai.*Kérdés, hogy mennyi.*  - Csak félt téged és ne feled, hogy te se kímélted Rokurot.*Nem hallotta részletesen, de ismer ugye.* - Tudom, tudom.*Ezzel nagyon is tisztában vagyok, de attól még ha sok lesz, akkor lefogom állítani.* - Kérdés kérdés.*Gondolkodik el.* - Jelenleg nincsen, majd kettesben kikérdezlek ne aggódjál.*Paskolja meg a vállad.* - Mégis van egy kérdésem. Mit szeretsz Leeben?*Kérdezi kíváncsian.* - Rei hihetetlen vagy.*Sóhajtok fel.*

Keresés: