2025.07.20, Vasárnap, 01:18
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.11, 12:09 | Üzenet # 51
Yaoista
*Elmosolyodom a biztatásodra. Semmit nem változtál, legalábbis ilyen téren.* - Értem, Egyre kíváncsibb vagyok. *Ismerem be. Hiszen az, hogy pár szót beszéltem most vele, nem mond sokat., de kedvesnek tűnt.* - Nekem is szimpatikus. *Értek egyet. Mindenkivel váltok néhány szót. Igyekszem megjegyezni a neveket is, de azért sokan vannak. Látszik mindenkin, hogy nagyon profi, kicsit aggódtam is, hogy talán kevés leszek ide. Ismertél, ezt láthattad is rajtam.* - Mindenki nagyon kedves. *Mondom neked, miután végigmentünk a bemutatkozáson.* - De van még mit tanulnom.

MioDátum: Szombat, 2015.07.11, 12:56 | Üzenet # 52
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jól kifogtok jönni.*Ebben biztos vagyok. Láttam én, hogy azért aggódsz, de azért sokat fejlődtél.* - Valóban egy nagyon jó kis csapatot hozott össze a kölyök.*Mosolyodom el. Nagyon büszke vagyok rád.* - Azzal nincsen baj. Segíteni fognak és nem te vagy az egyetlen, akinek tanulnia kell. Különben az ember egész életen át tanul, még nekem is van.*Oké tény én folyton fejlesztem magam és mióta nem találkoztunk még többet tudok.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.11, 13:08 | Üzenet # 53
Yaoista
*Láttam rajtad, hogy mennyire büszke vagy rá. Kicsit féltékeny voltam, de hát az én hibám.* - Igen, ezt sokat mondat. *Bólintok és már azért én is tanultam, főleg fényképészetet. Rengeteget olvastam és gyakoroltam, de azért a kihagyás nem tett jót. Mégis a tudás, amit tőled kaptam, mindig itt volt a fejembe.* - Biztos idő lesz, amíg visszarázódok egy ügynökséghez, de remélem nem sok. Nem akarok gondot okozni. *Eddig szabadúszóként dolgoztam ugye. Idegességembe megint a karkötőm piszkálom.* - A felszerelés itt milyen? Vagy mindenki a sajátját használja?

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.12, 00:00 | Üzenet # 54
Yaoista
- Mert ezek a tények.*Mondom.* - Ez csak rajtad múlik.*Jegyzem meg.* - Segítséget kapsz, de neked is oda kell tenned magad keményen.*Mondom és feltűnik a karkötő, amire igen csak ledöbbenek, hogy rajtad van. Nekem is meg van a gyűrű, csak nem hordom. Képtelen voltam kidobni.* - Mit mondtál?*Kapcsolok hirtelen, hogy elbambultam, amit nem engedhetek meg magamnak, főleg nem veled szembe.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.12, 00:24 | Üzenet # 55
Yaoista
- Igyekezni fogok, nem akarok csalódást okozni, na meg szégyent hozni rád. *Igazából az utóbbi az fontosabb érv volt, de ezt nem akartam felhozni. Azzal sosem volt gondom, ha keményen kell dolgoznom.* - Nagyon kell ez a munka, már csak a kis fiamnak is jobb lenne, ha állandó rendszer lenne, nem csak úgy hirtelen kéne szaladgálni ide-oda. *Igazából miatta csináltam az egészet. Nem vettem észre, hogy a karkötőt bámultad. Sosem vettem le, mióta megkaptam tőled. Még az esküvőmön is rajtam volt. Kérdésedre kicsit meglepődtem, mert akkor vettem észre a bambulásodat.* - Csak annyit kérdeztem, hogy helyi felszerelés van, vagy mindenki a sajátjával dolgozik-e. *Ismétlem meg magam.* - Van valami furcsa rajtam? *Nézek végig magamon, azt hittem még reggel össze lettem kenve vagy ilyesmi.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 13:07 | Üzenet # 56
Yaoista
- Itt nem csak rólam van szó, hanem egy egész csapatról.*Jegyzem meg.* - Az biztos.*Értek egyet.* - Ki vigyázz rá, ha estig vagy?*Kérdezem kíváncsian.* - Is - is. Mindenki szeret azért a saját gépével dolgozni.*Ahogyan én is.* - Nincsen semmi.*Nem akartam felhozni a karkötőt, már így is sokat beszélek veled. biggrin * - Mindjárt lesz egy fotózás nézzük meg.*Jelentem ki.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 14:05 | Üzenet # 57
Yaoista
- Senkinek sem szeretnék csalódást okozni, de rád hozok szégyent, ha nem megy, mert tőled tanultam. *Magyarázom meg neked, hogy nem csak rád gondoltam csalódás terén.* - A szomszédba lakik egy idősebb hölgy, ő szokott. Nagyon kedves, ha nem segítene, nem tudom, hogy ki vigyázna rá. *Mosolyodom el.* - Értem. *Én is jobb szerettem sajáttal, de azért ezt fontos volt tudni.* - Oké. *Hagyom rád a dolgot. Valahogy tudtam, hogy ez csak munka és semmi több, mégis olyan jó volt beszélgetni veled. Hallani a hangod és látni.* - Jól hangzik. *Bólintok és megyek utánad a fotózásra.* - Legalább látom élesbe, hogy itt hogyan működnek a dolgok.

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 16:17 | Üzenet # 58
Yaoista
- Ez részben igaz.*Értek egyet.* - Bár a munkáddal nincsen semmi gond.*Csak azzal amit tettél, de az nem ide tartozik.* - Az jó. Különben, ha úgy van ide is behozhatod, meg tényleg úgy fogja megcsinálja a kölyök a napi rendet, hogy neked legjobb legyen, de akkor is lesznek alkalmak amikor nem megy, na meg ott van az utazások és minden más, de ezt csak nem kell sorolnom.*Ezekkel tisztában kell lenned.* - Pontosan.*Bólintok, majd bemegyünk és elkezdődik a fotózás. Én a háttérbe maradok, de mondom, hogy te nyugodtan menj közelebb.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 17:20 | Üzenet # 59
Yaoista
- Ezt jó tudni, sokat jelent. *Nagyon jól esett, amit mondtál és ez látszik is.* - Rendben, lehet lesz olyan, meg amúgy is nagyon kíváncsi. *Mosolyodom el.* - Igen, majd valahogy megoldom. Van egy nagy barátja az oviban, neki azt mondta az anyukája, hogy nem gond, ha ott alszik pár napot, ha munka miatt mennem kell valahova. Legalább akkor nem is fog unatkozni. *Beszélem meg magammal. Közelebb is megyek, ahogy mondod, hogy mehetek. Először csak csendben figyelek, majd beszélgetni kezdek a fotóssal mindenféléről. Figyeltem a modellt is, hogy hogyan mozog, milyen jellegűek a képek. A fotózás végeztével beszélgettem a modellel is kicsit, de közben a fotós odament hozzád.* - Szia, mond csak ismered? *Láthatóan megtetszettem neki.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 17:42 | Üzenet # 60
Yaoista
*Erre csak bólintok, de nem mondok semmit.* - A gyerekek már csak ilyenek.*Mosolyodom el ismét kicsit.* - Rendben.*Reméltem tényleg így lesz. A fotózás rendben lesz és te is feltalálod magad, ami jó.* - Szia. Ő lesz az új fotós. Akihitot fogja elsősorban fotózni és utána, majd minden kiderül.*Mondom, de átlátok rajta és ismerem.* - Bejön mi? 

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 18:06 | Üzenet # 61
Yaoista
*Igen elmélyülten beszélgetek, így nem veszlek titeket észre.* - Értem, hát sok sikert neki ahhoz a sátánhoz. *Neki volt már Akihitohoz szerencséje.* - Hát... gyönyörű és nagyon kedvesnek tűnik. Van benne valami. *Közben engem figyel.* - Nem tudod, van valakije? *Kérdezi kíváncsian.* - Szívesen megismerném jobban. *Teszi hozzá, ami annyit tett, hogy bevitt volna az ágyába.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 18:13 | Üzenet # 62
Yaoista
- Ezt most úgy mondod, mintha nem az egyik kedvenc modelled lenne, akit hiányolsz és szívesen ágyba vinnéd.*Vigyorgok, nem most ismertem meg a fotóst.* - Valóban az..*Értek egyet, amit nem akartam kimondani, bár ő is ismer és engem meg zavar, hogy érdekled, ez pedig a legkiakasztóbb.* - Tudtommal nincs, de kétlem, hogy most egy kapcsolatra vágyna.*Ezt most nem féltékenységből mondom, de van elég dolgod, meg elvileg értem epekedsz.* - De egy dugás ellen lehet nincs fogása.*Vonom meg a vállam.* - De itt bent nem akarok szexet.*Jelentem ki.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 18:28 | Üzenet # 63
Yaoista
- Az más kérdés. *Nevette el magát.* - Ettől függetlenül tényleg nem egyszerű vele dolgozni, de tény, imádom. *Ismeri be.* - Mert ki nem vinné? *Vigyorodik el.* - Értem, hát egy próbát megér. *Nyugtázza magában.* - Köszi, itt nem. *Kacsint neked, majd ott hagy és visszajön oda hozzám. Kicsit megint beszélgetünk, majd én visszaindulok vele hozzád.* - Egy kicsi még elrabolom. *Mondja neked, én meg megyek utána. Nem messze tőled megállunk és előadja magát, hogy milyen szép vagyok és minden más.* - Öhm, sajnálom, de már van valaki, aki sokat jelent nekem. *Utasítom el.* - Nagyon szeretem, habár megbántottam és elveszítettem, de más még csak nem érdekel. Ne haragudj. *Teszem hozzá, mire csak hárít, majd elköszönünk. Visszamegyek hozzád és elmosolyodom.* - Érdekes volt. *Mondom őszintén.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 20:55 | Üzenet # 64
Yaoista
- Már várom vele a munkát, tudod hogy szeretem a kihívásokat.*Vigyorgok.* - Ott a pont.*Mert amúgy én is elvinném.* - Azt meg.*Bólintok.* - Helyes.*Amikor végére térünk vissza is térsz.* - Jól van.*Bólintok én beszélek a többiekkel pár szót, majd amikor visszajössz rád pillantok és már egyedül vagyok.* - Ez a szakma tele van bikkel és melegekkel, de ezt tudod.*Jegyzem meg és ebből tudhattad, mindent tudok bár amúgy se kell hozzá zseninek lenni.* - Megfognak sokan környékezné elvégre jól nézel ki.

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 21:07 | Üzenet # 65
Yaoista
- Igen, tudom. *Bólintok, mindig így volt.* - Szóval érdeklődött nálad utánam? *Kérdezek rá. A folytatásra csak kicsit lehajtottam a fejem.* - Nem igazán számít. *Mondom, de nem akartam belemenni a dolgokba, csak a karkötőm piszkáltam.* - Azt a két percet, amíg visszautasítom őket, kibírom. *Teszem hozzá.* - Bár nem túl jó, hogy ennyien bepróbálkoznak, de hát nincs semmi a homlokomra írva. *Mosolyodom el kicsit, de nem volt boldog mosoly.* - Gondolom te is kapsz elég ajánlatot.

MioDátum: Szerda, 2015.07.15, 13:05 | Üzenet # 66
Yaoista
- Igen kérdezte, hogy van-e valakid. *Mondom.* - Nekem aztán mindegy. *Vonok vállat.* - Csak a munkát ne befolyásolja. *Mondom komolyabban, azzal hogy a karkötőd nézzed próbálok nem foglalkozni, pedig legszívesebben megkérdezném minek van rajtad. Nagyon idegesít. A mosolyod se hat meg, pont nem tudlak sajnálni, na meg ennek más örülne.* - Közöd? *Kérdezlek, de semmi kedvesség nincs a hangomba, most nem a gyerekekről van szó.* - Amúgy igen, mint mindig. *Vissza se utasítom.* - De térjünk vissza a munkához.

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.15, 15:39 | Üzenet # 67
Yaoista
- Nem fogja. *Mondom komolyan, nincs mi befolyásolja a munkát. Kicsit meglepett a reakciód, de aztán végiggondoltam a helyzetet és nem is értettem, hogy miért lepődtem meg.* - Sajnálom... *Kérdek bocsánatot. Csak bólintottam, hogy kapsz ajánlatokat, de nem mondtam rá semmit.* - Igen, bocsánat. *Mentem veled tovább. Nem tudtam, hogy mit fogsz hozzászólni, ha elmondom, mi is történt régen. Elgondolkozva néztelek, de közben persze figyeltem, hogy mit mondasz nekem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.16, 11:02 | Üzenet # 68
Yaoista
*Nem mondok neked többet, nem akarok veled ilyenekről beszélni. Az egész cégen körbevezetlek és mindent elmondok neked és válaszolok a kérdéseidre.* - Ennyi lenne mára. Akarsz még maradhatsz, de nekem még sok dolgom van.*Mondom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 22:34 | Üzenet # 69
Yaoista
*Azért én élveztem ezt a kis időt veled, még ha csak munka volt is.* - Köszönöm szépen, hogy szántál rám időt. *Tudtam, hogy mennyire elfoglalt vagy és gondolom ez nem változott sosem.* - Még maradok. *Ráértem még és amúgy is érdemes még másokkal is beszélgetnem. Elköszöntem tőled és egy kicsit ott dekkoltam, majd igyekeztem minél többet megtudni a leendő kollégáimtól is.  Reméltem, hogy minden rendben lesz. Utána elmentem a kisfiamért az oviba, gondoltam meglepem, hogy én megyek és nem a szomszéd, volt is nagy öröm. Attól függetlenül, hogy nem volt aktív fotózásom, minden nap bementem és figyeltem. Egyik nap nagyon erősködött a kisfiam, hogy ő is kíváncsi és vigyem be. Mivel felajánlottad, gondoltam, miért ne. Legalább most még nem kell végigülnie a fotózásom, ha szét akar nézni, így be is vittem magammal.* - Szia. *Köszönök, mikor összefutunk. Pont felvettem, mire téged kezd nézni.* - Köszönj szépen és mutatkozz be. *Puszilom meg és leteszem. Megáll előtted, de nagyon méreget.* - Csókolooom. *Én majd elnevettem magam, de csak mosolyogtam.* - Naolee vagyok és öt éves. *Mutatja is neked a kis kezével. Sejtettem, hogy ez a csókolom kiveri nálad a biztosítékot, de olyan cuki volt. Leguggolok mellé és megsimogatom a fejét.* - Ügyes vagy. *Állok fel.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.17, 23:39 | Üzenet # 70
Yaoista
*Csak biccentek a köszönömre.* - Rendben.*Én mentem a dolgomra és a munka teljesen lefoglalt. Otthon én is mondom a kölyöknek, hogy utazzon el és szerencsére, már igent mondott, ami jó, mert jót fog neki tenni. Pár nap múlva el is mentek én meg dolgoztam, mint mindig. Te is bent voltál minden nap, de pár szón kívül nem beszéltünk és szerencsére te se közeledtél. Egyik nap éppen sétálok vissza egy fotózásról, amikor összefutok veled, ami nem meglepő, annál inkább, hogy a kisfiaddal vagy. Nem hittem, hogy ilyen hamar behozod, de egyáltalán nem baj.* - Sziasztok.*Köszönök, majd amikor köszön, hát nagyon cuki. Leguggolok hozzá.* - Nagyon örvendek. Lee vagyok és rég elmúltam már 5 éves.*Kuncogok.* - Nyugodtan tegezzél nem vagyok amúgy olyan öreg.*Borzolom meg a buksiját, persze nem sértődtem meg hiszen a gyerekek sokszor így köszönök, ami teljesen normális, bár az én kis hercegnőm lazán lesziszáz sok felnőttet.* - Mit gondolsz belefér az idődbe, hogy körbevezesselek?*Kérdezlek és nagyon kedves vagyok ismét.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.18, 00:05 | Üzenet # 71
Yaoista
*Nagyon jót mosolygok rajtatok, főleg a szövegeden. Annyira te voltál.* - Oké. *De még mindig nagyon tanulmányozott téged. A buksijára csak szélesen elmosolyodott.* - Ha a papa megengedi. *Nagyon jó gyerek volt tényleg.* - Te vagy a bácsi a képekről, ugye? *Kérdezi aranyosan, mire meglepődtem. Nem hittem, hogy így emlékszik, bár mindig szerette nézegetni őket. Finoman a fejére simítottam, mire rám nézett.* - Igen, ő van a képeket. Tudod Lee a papa... egy régi barátja. *Mondom végül. Még csak 5 éves, úgy sem érti még a dolgokat.* - És meg van engedve, ha van kedved Naolee. *Mondom neki, mire felragyogott a kis arca. Nem hittem, hogy ilyen kedves leszel vele, mégis csak annak a nőnek a fia is.* - Nyugodtan néz szét, de legyél jó fiú és fogadj szépen szót Leenek, rendben? * Guggolok le én is, mire hevesen bólogat, majd megölel és ad egy puszit. Mikor elenged, teljesen felpörög.* - Menjünk! Menjünk! Menjünk! *Kicsit még ugrál is, amin én elnevettem magam.* - Kis sajtkukac. *Rád is mondtam nem egyszer.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.18, 10:09 | Üzenet # 72
Yaoista
- Így van, ha csak a papa megengedi.*Mosolyodom el.* - A képekről?*Lepődöm meg, erre nem számítottam.* - És mondtam nem vagyok bácsi.*Teszem hozzá és többet nem mondok. Előtte nem foglak szidni, hiszen ő semmiről nem tehet. Én csak mosolyogva nézlek titeket, tényleg jó apuka vagy ez nem kétség.* - Megyünk.*Nevetek fel.* - Valóban.*Bólintok és persze emlékszem, hogy nekem is ezt mennyiszer mondtad így vicces kicsit, hogy a kisfiadra is ezt mondod, némi korkülönbség van köztünk, de igazad van.* - Szeretném, ha a kezemet megfognád és akkor engednél csak el amikor mondom jó? Itt nagy a sürgés - forgás. Oké?*Kérdezem kedvesen és kinyújtom a kezemet.* - Meglátod nagyon tetszeni fog, olyan helyekre viszlek be, ahova más nem is mehetne.*Kacsintok rá.* - Lehet, hogy még elrejtett kincset is találunk...*Tényleg értettem a gyerekekhez.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.18, 18:58 | Üzenet # 73
Yaoista
- Szereti nézegetni őket. *Magyarázom meg neked, majd elmosolyodom.* - Minden felnőtt férfi bácsi és minden nő néni neki. *Magyarázom meg neked a dolgot. Jó volt látni, ahogy nevetsz.* - Oké. *Mondja aranyosan és meg is fogja a kezed.* - Tényleg? *Néz nagy szemekkel.* - Milyen kincs? *Rögtön bepörgött még jobban.* - Keressük meg! *Kezdett el húzni téged, mire elmosolyodtam.* - Naolee. *Bár nem rosszallóan szólok rá, de azért ott volt a hangsúly. Rám nézett, majd kicsit megnyugodott, de látszott, hogy már alig várja, hogy menjetek.* - Bocsánat. *Pillog, mire csak megsimogatom a fejét.* - Legyél jó. *Mire újra elmosolyodik.* - Vigyázz rá. *Pillantok rád.* - Bár ezt valószínű mondanom se kell. *Mondom lágyabban. Bármit rád bíztam volna.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:14 | Üzenet # 74
Yaoista
- Értem.*Bólintok.* - Oké jogos, de engem nem kell bácsizni.*Jegyzem meg.* - Okos fiú..*Mosolygok és szinte eltűnt a keze az enyémbe na meg alapból úgy mellettem, olyan kicsike.* - Majd meglátod...*Kuncogok, nagyon édes. Én mennek utána, de hát te rászólsz.* - Nincsen semmi baj.*Teljesen normális hozzáállás.* - Vigyázni fogok.*Mosolygok.* - Na gyere menjünk.*El is indulunk.* - Na és mond csak eddig hogy tetszik ahol a papa dolgozik?*Kérdezem kíváncsian.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:41 | Üzenet # 75
Yaoista
*Annyira kedves voltál vele.* - Kis türelmet tanul, nem árt. *Mosolyodom el. Én még integet neki, meg ő is nekem, majd szépen megy melletted, de közben nagyon nézelődött.*- Nagyon tetszik! *Mondja aranyosan.* - Olyan viccesen néznek ki a nénik és a bácsik. *Kuncogja el magát. Nagyon élvezte a helyzetet.* - És... és... és te megtaláltad már a kincset? *Kérdezi kíváncsian.*

Keresés: