Régmúlt szerelmesek
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hülye döntések következménye.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:55 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| Valóban, de mellette ki kell élvezni a gyerekkort.*Mosolygok.* - Akkor jó és remélem még jobban fog tetszeni.*Nagyon aranyos.* - Igen valóban.*Nevetek fel.* - Igen meg, már négy éve. Tudod nekem egy kislányom van Sara és ő az én legdrágább kincsem.*Mondom lágy hangosan.* - Hamarosan jönni fog. Szeretnél vele találkozni? Gondolom az oviba te vagy a sztár.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 15:17 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| - Biztos! Ha nagy leszek én is szép képeket csinálok majd, mint a papa! *Mondja neked büszkén, látszott rajta, hogy mennyire szeret és rajong értem.* - Juuujjjj... *Mondja őszinte csodálattal a hangjába.* - Igen, igen, majd játszok vele! *Örül meg, szerette a társaságot.* - Sok barátom van az oviba. *Mondja aranyosan.* - Az óvónénik nagyon kedvesek, szeretem őket, mindig ott maradtak velem játszani, ha a papa késett. *Majd picit szomorkás lesz.* - Sokszor késik, mert dolgozóba van. Tudod, nekem nincs anyukám, ezért mindig a papát várom, de azt mondta, hogy innen többször tud majd időbe jönni. Meg többet leszünk együtt. *Ennek azért láthatóan nagyon örült.* - Nem tudod, hogy nekem miért nincs anyukám? *Kérdezi, de nagyon ártatlanul.* - Mindenkinek van, csak nekem nincs. A papa azt mondja mindig, hogy majd ha nagyobb leszek, elmondja, de én most akarom tudni. *Azért a makacsságomból is került belé bőven.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 15:36 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| - Ez szép gondolat. Szeretnéd, majd segítek neked, ahogyan a papának is. Amikor éppen nem vagy elfoglalt, akkor majd gyakorolhatunk.*Kacsintok és direkt úgy mondom, mintha ő lenne a főnök.* - Annak nagyon fog örülni. Remélem számíthatok rád és amikor nem tudok rá vigyázni, akkor te fogsz.*Simogatom meg a buksiját.* - Figyelj picur.*Állok meg és leguggolok hozzá.* - Én ígérem meg, hogy tényleg sokat lesz veled és ide is bármikor bejöhetsz oké?*Mondom kedvesen, viszont a folytatás meglep.* - Sajnos ezt nem tudom, de a papa okkal nem mondta még el, szóval kicsit légy türelmes jó? Ő neked a legjobbat akarja és ezért van, hogy olykor az óvónénik vigyáznak rád, de ennek vége. Most én csak átmenetileg vagy itt főnök, de az igazi főnök is így gondolkodik és ő még nálam is kedvesebb.*Mosolygok.* - Szóval a legfontosabb bár nincs anyukád de van egy csodás apukád aki kitesz egy anyukát is. Oké?*Kérdezem kedvesen, hiszen én se tudom mi történt meg akkor se nekem kéne elmondom. De megértettem őt és téged is, nehéz lehetett és megint kíváncsi lettem, ami nem volt jó.* - Ne mond a papának jó?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 20:35 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| Tényleg? *Néz rád csillogó szemekkel.* - Az nagyon jó lenne! *Örül meg.* - Vigyázok rá. A lányokra a fiúknak kell vigyázni. *Nagyon büszkén mondta, hogy ő ilyen dolgot tud. Megállt, mikor te is és téged figyelt csöndben.* - Ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. *Mondja és kinyújtja a kis kezét, hogy kisujjfogást csináljatok.* - Barátok vagyunk, ugye? *Nagyon megszeretett téged igen hamar.* - Jó... *Hajtja le a buksiját.* - De te is nagyon kedves vagy. *Mosolyog rád aranyosan. Nagyon édes volt.* - Nagyon szeretem a papát. *Tényleg nagyon ártatlan és édes volt még.* - Oké. * Kicsit jobban elmosolyodik.* - Nem mondom. *Néz rád, majd átölel és még egy puszit is adott neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:31 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| - Tényleg.*Bólintok.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolygok.* - Igen ez így van és előre is köszönöm.*Nagyon jó fiút neveltél.* - Ez pontosan így van..*Megcsináljuk a kisujjfogást.* - Igen azok vagyunk, számomra a megtisztelő.*Már most nagyon megszeretettem.* - Köszönöm.*Mosolygok.* Ő is téged.*Mondom.* -Okos fiú vagy ..*Puszi meg az ölelés meglep, de viszonozom és nagyon jól esik. Egyre jobban hiányzik a kislányom most főleg érzem.* - Na gyere menjünk tovább. Szeretnél a nyakamba mászni?*Kérdezem kedvesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:39 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| - Nagyon szívesen. *Nagyon illedelmes tudott lenni, ha akart.* - De jóó! *Örül meg, hogy barátok vagytok.* - Tudom. *Azért tudta, hogy szeretem, csak még kicsit volt és nem értette, hogy mennyire.* - Köszönöm szépen. *Kicsit még bújik is, majd elenged téged.* - Szabad? *Néz rád ártatlanul, mert hát hogyne mászna. Mikor felvetted, aranyosan kapaszkodott.* - Juhhúúú! *Nevetgél.* - Én vagyok a legmagasabb! *De ügyes volt és úgy kapaszkodott, ahogy mondtad neki.* - Lee bácsi, a papával is barátok vagytok? *Kérdezi kíváncsian.* - Meglátogatsz majd minket?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:49 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Tudod te egy igazi kis lovag vagy. Még felnőttek is ritkán ilyen udvariasak tőled tanulhatnának.*Komolyan mondom.* - Szerintem is.*Kuncogok.* - Te érdemed..*Cirógatom.* - Persze.*Felrakom őt.* - A kislányom is imád ott utazni.*Mosolygok és elindulok.* - Bizony te. Jó, hogy ilyen magas vagyok ugye?*Kuncogok, viszont a kérdése ismét megfog. A gyerekszáj ugye.* - Nos a papáddal elégé eltávolodtunk egymástól, így most erre nem tudok felelni.*Igazat még se mondhatom.* - Igen meg, ha szeretnéd.*Tudnék neki nemet mondani.* - De csak akkor, ha játszunk majd.*Nevetek fel és akik láttak minket igen csak olvadoznak. A bácsira meg nem mondok már semmit. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:13 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Lovag? Olyan páncélos? *Csillan föl a szeme.* - A papa azt mondja mindig, hogy szépen kell beszélni mindenkivel, mert akkor velem is úgy fognak. *Magyarázza, hogy mit is tanult.* - Mert ez jó. *Nevetgél.* - Igen, nagyobb vagy a papánál is. *Kuncog.* - Haragszol a papára? *Kérdezi aranyosan.* - A papa biztos nem haragszik. Sok képe van rólad, néha szokta nézegetni meg én is. Vicces képek. *Volt köztük rengeteg bolondozásunk.* - Szeretném, szeretném! Jöhetne játszani a kislányod is. *Társasági ember volt, az tény.* - Igen, játszunk. Sok játékom van, megmutatom a kedvencem, de csak ha vigyázol rá. *Mondja komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:57 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| - Olyan bizony.*Nevetek.* - Ez így van valóban.*Értek egyet.* - Azt elhiszem, én is szerettem gyerekként.*Kuncogok.* - Nagyra nőttem az tény..*Vigyorgok.* - Te jókat tudsz kérdezni.*Sóhajtok fel picit.* - Igen volt egy nézeteltérésünk.*Reméltem nem kérdezz többet.* - Ezt nem tudtam..*De csak magadnak köszönheted, de annyi jó volt benne, hogy neked és nekem is lett gyerekünk.* - Igen vannak.*Mosolyodom el egy picit.* - Mindenképpen és te is jössz majd.*Mosolygok.* - Vigyázni fogok rá és már alig várom. Viszek majd valami finomat. Mi a kedvenc sütid?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 00:26 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| - Húúú. Akkor majd le kell győznöm a sárkányt. *Mondja nagy komolyan.* - A papa is ezt szokta mondani. *Kuncog aranyosan.* - Nem szabad sokáig haragudni, mert az rosszat tesz. *Tényleg igyekeztem nagyon jóra nevelni.* - A te kislányodnak van anyukája? *Kérdezi, de nem rosszból, általában mindenkit megkérdez.* - Majd ha a papa megengedi. *Sosem mondott semmire igent, amit nem engedtem meg neki.* - Akkor majd megmutatom és játszhatsz is vele. *Ez nagyon komoly ajánlat volt tőle.* - Csokitorta. *Vigyorog.* - Sok, sok, sok csoki! *Kiabál is kicsit, de nem túl hangosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 12:30 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| - Majd együtt legyőzzük, hiszen a barátok segítik egymást.*Mosolygok.* - Te tényleg egy nagyon okos kisfiú vagy..*Mosolygok, de ugye a mi helyzetünk nem ilyen egyszerű és ő ezt nem érheti és nem is kell.* - Igen van, csak nem élünk együtt az édesanyjával, de mi is barátok vagyunk.*Hiszen nem haragba váltunk el.* - Persze én is így gondoltam.*Bólintok.* - Előre is köszönöm, de majd segíts ha kell és nem kinevetni.*Vigyorgok.* - Oké vettem akkor kapsz majd valami extra csokis tortát, de csak akkor, ha majd előtte rendesen eszel és persze a papa is megengedi.*Látszik, hogy én is apuka vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 21:08 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| - Az nagyon jó, mert te nagy vagy. *Mosolyog ő is, mint a vadalma.* - Nem akarom, hogy a papának gondja legyen miattam. *Tényleg nagyon okos és értelmes volt.* - Az jó, ha barátok vagytok. *Bólogat nagy komolyan, nem nagyon érti még, hogy mit jelent az, hogy nem éltek együtt.* - Nem foglak kinevetni. *Vigyorog ő is.* - Tényleeeg? *Mondja őszinte ámulattal.* - Juhéééé! *Örömködik közben.* - Mindent meg szoktam enni, a papa nagyon finomat szokott főzni. *Mosolyodik el.* - Azt ígérte ma sült husi lesz. *Kis haspók volt, de mondjuk azt te is tudtad, hogy jól főzök.* - Az a kedvencem. *Teszi hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 12:17 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Nem akarok kérkedni, de erős is...*Vigyorgok.* - Nincsen gondja hidd el, mert nagyon jó kis srác vagy.*Mosolygok. Arra, hogy barátok vagyunk nem mondok tényleg semmit.* - Ez kedves.*Mosolygok.* - Tényleg, tudod még az én főztömre se volt panasz és a sütik torták a specialitásaim a kislányom óta..*Mosolyodom el.* - Igen a papád valóban ügyes. Szoktál neki segíteni? Vagy talán mi is együtt csináljuk a tortát?*Kérdezem.* - Én is szeretem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 12:47 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| - Nagyon erős? *Nagyon aranyosan kérdezte.* - Akkor jó... *Motyogja, de nagy cukin.* - Húúhaaaa... a papa nem csinál sütit. *Sütni nem nagyon tudtam.* - Igen, szoktam. Én szoktam kavargatni. *Mondja nagy büszkén.* - Lehet? *Ámul el, teljesen megnyerted magadnak, bár már eddig is, de a süti volt az utolsó lökés.* - Milyet lehet? *Teljen lenyűgözted. Kicsit elhallgatott és elgondolkozott.* - Vacsorázz nálunk és akkor tudunk játszani is. *Közli veled a tényeket.* - Naaaa?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 13:13 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Nagyon erős.*Vigyorgok, hiszen tényleg az vagyok.* - Pedig azért olykor kell sütizni..*Mosolygok.* - Persze nálam is kevergethetsz sőt többet is csinálhatsz.*Persze semmi veszélyesebb dolgot nem.* - Amilyet csak szeretnél pajti..*Mosolygok, majd ismét meglep.* - Megkérdezzük a papát is jó? Mert lehet csak két személyre főzz és zavarni nem akarok.*Neked persze nemet mondtam volna, de a kisfiad annyira édes.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 20:58 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| - Szoktunk, elmegyünk cukiba. *Mosolyodik el.* - Az nagyon jó lenne. *Nagyon kis vidám lett hirtelen.* - Akkor csoki. *Vigyorog, tényleg imádta a csokit. Olyan volt, mint Gombóc Artúr.* - Én adok az enyémből. *Mosolyodik el, tényleg barátságos volt.* - A papa biztos megengedi. *Mondja nagy boldogan, már teljesen beleélte magát. Egyébként én se tudtam volna neki nemet mondani soha, főleg nem egy olyan dologra, amire én is vágytam.* - Aztán olvasol nekem a papával mesét? *Kérdezi aranyosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:12 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| - Az is jó..*Mosolygok.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Annyira édes, hogy megzabálom.* - Oké akkor csoki.*Kuncogok.* - Köszönöm szépen, de te még fejlődő szervezet vagy, na meg én sokat eszek.*Már amikor eszek.* - Azért kérdezzük meg.*Tudtam én is, hogy igent mondasz.* - Ez természetes, anélkül nem is lehet elaludni..*Mosolygok közben mondom neki mi micsoda.* - Ma szeretnél sütni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:30 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| - A papa mindig azt mondja, hogy sokat kell enni, hogy nagyra nőjek, akkor én is olyan nagy leszek, mint te? *Kíváncsiskodik, de hát még kicsi volt.* - Oké. *De ő már eldöntötte, hogy te ott vacsorázol, nem volt vita.* - Nem, mert rosszat álmodok mese nélkül. Nem szeretek rosszat álmodni. *Nagyon figyel és kérdezget is közben mindenféléről. Okos volt és gyorsan megértette a dolgokat, ha egyszerűen mondja neki az ember.* - Ha lehet igen. Papa megcsinálja a vacsit, mi meg a nasit. *Közli a tényeket, teljesen felpörgetted a csokitortával.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:54 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| - Ez így van..*Kuncogok.* - Nos a magasságot nem tudom, de a többi rajtad múlik.*Hiszen lehet izmosabb, mint te. * - Mond csak szeretsz sportolni? A papád nem szeretett, de lehet jó hatással vagy rá.*Egy kis energiabomba a kicsike azt már most tapasztalom.* - Azt senki se szeret, de ha mesék elűzik, akkor annyit mesélek, hogy csak na..*Mondom kedvesen.* - Oké megbeszéltük. Mit szólnál, ha együtt vásárolnánk be?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 00:25 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| - Hmm, majd megeszek mindent és akkor nagy leszek. *Ezzel lehetett meggyőzni.* - Én szeretek játszani a játszótéren. Meg fogócskázni, meg labdázni, meg... meg bújócskázni. A papa mindig játszik velem. *Szóval ebből levehetted, hogy nem volt menekülés, én is mozogtam rendesen.* - Az jó... *Mosolyodik el és jobban bújik hozzád.* - A papával? *Kérdez rá.* - Vagy ketten? *Ugye nem tudta, hogy mennyire rossz is a kapcsolatunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 00:59 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| - Helyes.*A többi meg majd kialakul, na meg ez nem az én dolgom.* - Az jó. Én is szeretek játszani, szóval együtt is játszhatunk, ha szeretnél.*Kicsi kikapcsolódás rám fér. A bújásra csak elmosolyodom. Mióta kislányom van azért az ilyen gyengédebben reagálok.* - Te hogy szeretnéd?*Most már úgyis mindegy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 01:10 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| - Okkééé! *Játékra sose mondott még nemet. Igen erősen elgondolkozott, hogy mit mondjon.* - Én szeretnék veled és a papával menni, de ha haragszol a papára és nem szeretnéd, akkor nem. *Mondja aranyosan.* - Akkor menjünk ketten. *Figyelt arra, amit mondasz neki.* - A papa veled biztos elenged, ha most is elengedett. *Nem szoktam csak úgy bárkivel elengedni és ezt nagyon jól tudja.* - Ez olyan jó. *Nézelődik nagyon, de közben ásítozni is kezd.* - Pisilni kell. *Mondja neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 01:17 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| *Tényleg remek gyerek, sokan ilyenkor nagyon kis akaratosak, de ő nem.* - Annyira nem haragszom a papára és enni is együtt megyünk szóval menjünk vásárolni is.*Hiszen ő ezt akarta leginkább és nekem az is jól esik, hogy gondolt rám.* - Szerintem is, majd megyünk ketten is.*Tényleg komolyan gondoltam, hogy vigyázok rá, bár én még inkább elfoglalt vagyok, de megoldom, ahogyan, majd a kicsikémnél.* - Akkor jó...*Hallottam a hangján, hogy kezd fáradni.* - Akkor megyünk...*Kuncogok és amint beérünk leteszem.* - Megy egyedül?*Na viszont ehhez nem értettem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 01:47 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| - Oké. *Mondja boldogan.* - A kislányoddal is? *Kérdezi édesen, hiszen rápörgött, hogy lesz játszótársa. Ahogy leteszed a mosdóba, rád néz.* - Igen, megy. *Mondja és szépen el is végzi a dolgát. Aztán kijön és nézi a csapot, mert magasan van neki és nem éri fel.* - Nem tudom megmosni a kezem. *Nyúlkál, de alacsony volt hozzá, közben megint ásít egy nagyot.* - Segítesz? *Néz rád bociszemekkel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 11:03 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| - Vele is persze. Minden nap beszélek vele, szeretnél te is beszélni vele? Biztos örülne neki.*Nagyon barátkozós volt.* - Oké, ha itt vagyunk én is pisilek.*Így is teszek. Megmosom a kezem és már segítenék, de megelőz.* - Persze...*Felemelem könnyedén és megvárom, még mossa a kezét, majd adok neki kéztörlőt, utána felkapom de most a karomba.* - Figyelj pajti mi lenne ha elmennél szundizni egyet az irodámba? Ma kimaradt gondolom a délutáni alvás és így hogy fogsz velem vásárolni sütni és játszani?*Kérdezzem mielőtt még nemet mondana az alvásra.* - Még lesz idő körbe járni a céget, jó?*Simogatom meg az arcát.*
|
|
| |