Régmúlt szerelmesek
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hülye döntések következménye.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 18:18 | Üzenet # 101 |
 Yaoista
| - Mert ő hol van? *Nem értette a dolgot.* - Köszönöm szépen. *Mondja kis udvariasan és jó alaposan megmossa a kis kezét, majd megtörli. Ahogy felveszed átkarolja a nyakad. Rögtön mondaná, hogy ő nem álmos, meg nem akar, de aztán folytattad és szinte látszott, ahogy gondolkozik, meg ásít egy nagyot és már igen laposakat pislogott.* - Rendben... *Mondja az alvásra, majd bólogat.* - Jó... *Bújik hozzád. Nem is kellett sok és ott elaludt a karodba, de nagyon markolta az inged. Én már a keresésetekre indultam, mert tudtam, hogy lassan alvás idő. Meglepődtem, mikor megláttalak és Nao alszik.* - Szia. *Köszönök és elmosolyodom, majd megsimogatom a kis buksiját.* - Úgy látom megszeretett... nem alszik el így olyannal, akit nem szeret. *Teljesen kész voltam, ott olvadoztam.* - Remélem nem volt vele gond.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 12:35 | Üzenet # 102 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Olaszországban messze innét, de majd ide költöznek.*Mondom, mert az ex feleségem is jön, mert akar.* - Bármikor.*Mosolygok.* - Helyes.*Adok neki egy puszit is, majd csak elmosolyodom és jobban magamhoz szorítom és úgy megyek.* - Szia...*Köszönök neked de teljesen normálisan.* - Ez kölcsönös remek gyerek, megszerettem.*Valóban be.* - Dehogy egy tünemény. Gyere rakjuk le az irodába.*El is megyünk ahol óvatosan leteszem és egy pokróccal betakarom, nagyon finoman bánok vele.* - Büszke lehetsz rá, olyan kis udvarias és aranyos, bár gondolom tud huligán lenni, az én kislányom is egyben angyal és ördög.*Nevetek fel halkabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 12:54 | Üzenet # 103 |
 Yaoista
| - Ennek örülök. *Tényleg nagyon örültem, hogy te is megszeretted.* - Akkor jó. *Büszke voltam rá nagyon.* - Rendben. *Megyek is veled és közben Naot nézem. Ahogy betakartad én csak mosolygok.* - Az vagyok, nagyon. *Bólintok.* - Ó, ha felpörög, bármit szétszed. *Kuncogtam el magam. Leguggoltam mellé és adtam egy puszit a homlokára.* - Szép álmokat Naolee... *Suttogom neki kedvesen és még megcirógatom, majd felálltam.* - Igen, ha kell, kis angyalkák... bezzeg ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnék, akkor jön a hiszti. *Kuncogtam el magam.* - Bár ő nagyon türelmes velem... *Látszott rajtam, hogy mennyire szeretem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:00 | Üzenet # 104 |
 Yaoista
| - Elvégre még gyerekek és ha mértékkel teszik, akkor nincs vele baj.*Mosolygok.* - Ne is mond Sara egy igazi kis dráma királylány tud lenni.*Kuncogok.* - Igen azt tapasztaltam.*Bólintok, majd intek, hogy üljünk le.* - Figyelj én ebbe tökre nem akartam belemenni, de jobb ha tudod tőlem is kérdezte Nao, hogy miért nincs anyukája.*Mindent elmondok, hogy én mit mondtam neki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:28 | Üzenet # 105 |
 Yaoista
| - Persze. *Mosolyodom el.* - Nagyon aranyos lehet. *Reméltem, hogy majd megismerem. Le is ülök veled, majd sóhajtok egy aprót.* - Igen, általában mindenkit megkérdez mostanában... *Pillantok rá.* - Köszönöm, hogy ezt mondtad neki. *Nagyon jól esett. Kicsit elhallgattam, majd feléd fordultam.* - Az anyja nem akarta őt... mikor kiderült, hogy terhes, el akarta vetetni, de nem engedtem... Megegyeztünk, hogy megszüli Naot és én felnevelem, nem kell semmit tennie, amúgy is már el akart hagyni. *Nem is működött igazán sosem.* - Már a kórházban sem volt hajlandó a karjába venni. Nem tudom mi van Ayaséval, azt se tudom hol van és őszintén nem is érdekel. *Tényleg próbáltam megvédeni mindentől.* - Ezt mégsem mondhatom el neki még és hazudni se akarok neki... *Nézem a kis alvó arcát.* - Úgy tűnik, mégsem elég, amit adni tudok neki... *Mondom halkan, de ezt inkább magamnak.* - Egyszer úgyis elég idős lesz és rá fog kérdezni mindenre, majd akkor elmondok neki mindent, addig jobb neki is, ha nem tud ilyeneket.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 14:14 | Üzenet # 106 |
 Yaoista
| - Valóban meg úgyis találkozol vele meg Naonak is meséltem róla.*Mosolyodom el.* - A gyerekek főleg kíváncsiak..*Mosolygok.* - Ez természetes.*Ő nem tehet semmiről. Ahogyan mesélni kezdesz megremegek.* - Egy idióta némber picsa mindig is az volt. Egy féreg.*Eddig is utáltam most meg főleg, hogy egy ártatlan gyereket büntet, aki senkiről nem tehet. Nem volt nehéz kitalálni, hogy tőle van gyerek.* - Nem is szabad még kicsi hozzá.*Pillantok rá én is.* - Mindent megadsz neki ebben biztos lehetsz, hogy nem szenved hiányt.*Attól még, hogy veled vannak problémáim, jó apa vagy.* - Majd amikor nagy lesz és érti, akkor elmondod. Figyelj tényleg jól neveled és szeret téged és kiegyensúlyozott gyerek.*Mondom komolyan és kedvesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:04 | Üzenet # 107 |
 Yaoista
| - Értem, akkor tényleg összebarátkoztatok. *Mosolyodom el én is.* - Ő meg különösen. *Nevettem el magam halkan.* - Igen, az. *Értek egyet, de nem mondok többet. Képtelen voltam elmondani az egész történetet.* - Azt hinné az ő hibája és ezt szeretném elkerülni. *Nagyon igyekeztem.* - Remélem. Mégis úgy érzem sokszor, hogy kevés, bár lehet ezzel sokan így vannak. *Mosolyodom el halványan. Szavaidra kicsit jobban mosolygok.* - Csak ő van nekem... *Nézem lágyan.* - Remélem az is marad, szeretném, ha boldog lenne. Más nem számít. *Állok föl és megyek oda hozzá. Kicsit forgolódott és lecsúszott a pléd. Finoman megigazítottam, majd visszaültem.* - Lehet még fog tőled furákat kérdezni, ne haragudj érte... néha másoktól is szokott, de tudja, hogy ismerjük egymást, aztán így biztos, hogy kíváncsibb lesz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 19:18 | Üzenet # 108 |
 Yaoista
| - Igen, meg is kérdezte, hogy barátok vagyunk e.*Kuncogok.* - Örökölte..*Jegyzem meg, de ezt mos nem rosszból.* - Elhiszem..*Bólintok.* - Szerintem ez minden szülő fejében megfordul, még nálam is..*Pedig én aztán nekem az egom rendesen a helyén van, de a gyereknevelés más téma.* - Az lesz, ennél én se kívánok többet. Legyen boldog és egészséges gyerek.*Ez a legfontosabb.* - Semmi baj. Rólunk is kérdezett.*Végül elmesélek mindent, meg hogy miket terveztünk.* - Ha nem akarod nem megyek.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 22:08 | Üzenet # 109 |
 Yaoista
| - Jajj de édes lehetett. *Olvadozom. Arra, hogy örökölte, csak elmosolyodtam.* - Pedig neked se kéne, ebben biztos vagyok. *Semmi kétségem nem volt afelől, hogy remek apa vagy.* - Pontosan. *Bólintok egyetértően. Meglepett, hogy kérdezett rólunk. Csöndesen végighallgatlak, néha mosolyogtam.* - Egyrészt, vérig sértődne és nem éri meg a civakodást. *Kuncogtam el magam.* - Másrészt én örülnék neki. *Tudtam, hogy nincs sok jelentősége, igazából semmi, de valahogy boldoggá tett a gondolat.* - Ha a barátja vagy, rád is ugyan azok a szabályok vonatkoznak, mint a többiekre. *Mosolyodom el.* - Amíg rendet raktok magatok után, akkor jössz, amikor szeretnél és persze én is otthon vagyok. *Kuncogtam el magam.* - Bár rád a vége nem vonatkozik olyan szigorúan.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 22:20 | Üzenet # 110 |
 Yaoista
| - Igen az volt nagyon is..*Mosolygok.* - Köszi.*Jól esik, hogy ezt mondod. Egyedül a gyereknevelésbe vannak kétségeim semmi másban nem.* - Az biztos, nehéz neki nemet mondani túl cuki.*Kuncogok.* - Oké vettem apuci..*Nevetek fel.* - Neki is megmondtam, hogy én is leszek vele, ha tudok és amúgy elmegyek érte szívesen, ha úgy alakul.*Pedig tudtad milyen elfoglalt vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 22:50 | Üzenet # 111 |
 Yaoista
| - Na most képzeld akkor, amikor nagyon akar valamit... *Mosolyodom el.* - Helyes, helyes. *Nevetek veled. Teljesen megleptél. Nem tudom, hogy miért, de eszembe se jutott, hogy ennyire kedves leszel vele. Sőt, arra gondoltam, hogy el fogod kerülni, de boldog voltam, hogy nem.* - Rendben, de csak ha van időd, nem akarok plusz tehert még rád rakni. Tudom, hogy milyen elfoglalt vagy. *Mondom kedvesen és úgy mosolyogtam rád, mint régen.* - Nagyon kedves vagy vele. Nagyon rülök, hogy így összebarátkoztál Naolee-vel. *Nagyon boldoggá tett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 12:41 | Üzenet # 112 |
 Yaoista
| - Tudod ott van Sara és most gondold el, ha ők ketten egyszerre belendülnek majd..*Nevetek fel, ott kő kövön nem marad.* - Egy gyerek sosem teher...*Mosolyodom el lágyan.* - Nem lehet nem szeretni..*Pillantok rá lágyan.* - Előre bocs, ha a csokitortám miatt nem fog aludni..*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 22:18 | Üzenet # 113 |
 Yaoista
| - Azt hiszem, már most vesztettünk. *Sóhajtok fel, majd elnevettem magam.* - Semmit nem változtál. *Mosolyodom el. A gondolkodásmódod egyszerűen még mindig lenyűgözött.* - Igen... általában hamar megkedvelik, csak fordítva nem szokott így lenni. Kivételes, hogy benned ennyire gyorsan megbízott. *Nézem, ahogy alszik.* - Legkésőbb kilenc óra fele le szokott merülni, mindegy mit eszik. *Kuncogok veled.* - Lehet, hogy megdobja a cukor, de azt le is pörgi hamar. *Egyre jobban élveztem ezt a helyzetet.* - Mellesleg te olvasol neki mesét, szóval nem az én gondom. *Vigyorodok el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.07.25, 13:24 | Üzenet # 114 |
 Yaoista
| - Egyetértek.*Nevetek fel.* - Ezt most miért mondod?*Érdekelt.* - Talán érezte, hogy mellettem biztonságban vagy na meg, hogy őszinte vagyok vele..*Mosolyodom el.* - Akkor jó.*Kuncogok.* - Benne vagyok sőt mondok én neki sajátot is, maximum a végén én alszok be. Saraval volt ilyen, hogy dög fáradtam voltam és én aludtam be a mese alatt vagy éppen a hercegnőm mesélt nekem..*Mondom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 05:16 | Üzenet # 115 |
 Yaoista
| - Sokan tehernek néznék, de te nem. *Nézek rád kedvesen.* - Elképzelhető. *Na meg úgy tűnik családban marad, hiszen engem is se perc alatt levettél a lábamról.* - Van hely, ha elaludnál. *Kuncogtam el magam.* - Tényleg nagyon édes lehet. *Egyre jobban vártam, hogy megismerjem.* - Egyébként így én is jártam már, hogy belealudtam a mesébe, főleg mikor kisebb volt. Az alvás hiú ábránd volt. *Kuncogtam és közben csak néztem, ahogy édesen szuszog. Őszintén nem hittem, hogy ez ilyen jól fog elsülni.* - Sok dolgod van még?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 14:30 | Üzenet # 116 |
 Yaoista
| - Aki ilyen meg se érdemli, hogy gyereke legyen.*Mondom komolyan.* - Bárhol elalszok, ha fáradt vagyok..*Ezt tapasztalhattad.* - Igen valóban az és már csak pár hét és itt lesz újra velem. Nagyon hiányzik, most meg így főleg, hogy Naoval el voltam...*Mosolyodom el.* - Ne is mond, bár én megszoktam...*Nekem nem új a kevés alvás.* - Annyira nem, de folytatom is. Neked, ha van még valami menj csak vigyázok rá.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:32 | Üzenet # 117 |
 Yaoista
| - Ebben van valami. *Értek egyet.* - Igaz. *Emlékszem vissza, mikor képes voltál az asztalra borulva elaludni.* - Hamar eltelik. *Próbállak vigasztalni, bár én nem tudtam milyen távol lenni a gyerekedtől hetekig.* - Néha kölcsön adom. *Kacsintok és mosolygok mellé.* - Hát már én is. *Nem volt túl sok választásom.* - Rendben, köszönöm. Ha felébredt, csörögj rám és jövök. *Még odamentem Naohoz és lehajolva adtam neki egy puszit, na meg megigazgattam a plédet.* - Legyél jó, ha felébredtél Naolee... *Mondom halkan, majd még mentem a dolgomra, de vártam a hívásod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 18:30 | Üzenet # 118 |
 Yaoista
| - Remélem.*Bólintok.* - Oké szavadon foglak...*Kuncogok.* - Mindenképpen utána úgyis megyünk vásárolni...*Elköszönök, majd dolgozni kezdek, amíg fel nem ébred.* - Szia pajti. Ki pihented magad?*Kérdezlek és odamegyek hozzá és leülök mellé.* - A papával lebeszéltük a dolgokat, szóval amint gondolod mehetünk is.*Mosolygok rá és megsimogatom az arcát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 22:34 | Üzenet # 119 |
 Yaoista
| *Lassan felébredt, de azért húzta a lóbőrt egy óra hosszát.* - Hm? *Néz rád álmoskásan és megtörölgeti a szemét. Ő is elég lassan ébredt, mint én régen. Aranyosan odabújik és elmosolyodik.* - Jó... *Motyogja és igyekszik ébredezni, de az arcára jobban elmosolyodik.* - A papa hol van? *Kérdezi aranyosan. Mikor hívsz, én összeszedem magam és már jövök is.* - Sziasztok. *Megyek be az irodába. Oda is szalad és megölel.* - Jól érezted magad Leevel? *Hajolok és felveszem a karomba.* - Igeeen! *Visong, mire elnevettem magam.* - Jól van akkor. *Puszilom meg.* - Mehetünk? *Kérdezem tőled kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 23:13 | Üzenet # 120 |
 Yaoista
| *Igen tisztára, mintha téged látnálak.* - Helyes..*Ölelem magamhoz.* - A papa mindjárt itt lesz..*Fel is hívlak. Mosolyogva nézlek titeket.* - Ez kölcsönös..*Kuncogok.* - Igen mehetünk.*Elpakolom ami kell.* - Különben van kocsid?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 23:35 | Üzenet # 121 |
 Yaoista
| - Az még jobb. *Mosolyodom el és leteszem a kicsikém, de a kezét fogom.* - Van, de ma nem azzal jöttünk. Jó idő van, úgyhogy sétálunk, igaz kicsim? *Mosolygok rá.* - Igen! *Mondja aranyosan.* - Nem lakok olyan messze innen. *Teszem hozzá neked.* - Fogod a kezem? *Nyújta ki a másik kezét neked.* - Melyik boltba megyünk? *Kérdezi kíváncsian.* - Majd Lee eldönti, de szeretném, ha nem könyörögnél semmiért, hiszen lesz süti. *Kérem meg kedvesen, mire bólogat.* - Okos vagy. *Dicsérem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 23:46 | Üzenet # 122 |
 Yaoista
| - Értem, de akkor én kocsival mennék, nem hagynám itt a kocsit.*Egyszerűbb lesz utána haza mennem.* - Persze, hogy fogom...*Mosolygok és így teszek.* - Nem igen ismerem még így a környéket, szóval ahova ti akartok. Mi lenne, ha kocsival elmegyünk hozzátok, majd gyalog vásárolni?*Kérdezem.* - Hidd el a torta sokkal jobb, mint a bolti édességek.*Kuncogok és közben elindulunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 00:08 | Üzenet # 123 |
 Yaoista
| - Rendben, megbeszéltük. *Nao pedig szorítja a kezed.* - Mik kellenek majd? *Csak hogy tudjam, hogy kisebb vagy nagyobb boltba menjünk-e.* - Tényleg? *Kérdezi angyalian, amin én kuncogtam.* - Lee nagyon finoman tud főzni és sütni, úgyhogy hidd el, még a cukrászdánál is finomabb lesz. *Ahogy így mentünk, rád pillantottam és nem tudom miért, de úgy éreztem magam, min régen. Olyanok voltunk így, mint egy kis család.* - Ma süti is meg husi is. *Örül meg édesen, mire csak kuncogok. Szépen el is indulunk. Nao-t beültettem és bekötöttem, majd én is beültem. Elmentünk hozzám, ahol kiszállok, majd a fiam is kisegítem.* - Előbb pakoljunk le szerintem. *Mondom kedvesen.* - Nyitod az ajtót? *Kérdezem tőle mosolyogva, mire már el is vette a kulcsot és szaladt be az épületbe.* - Ne rohanj! *Kiabálok utána, mire lelassított.* - Neked valami kérésed vacsorára? *Kérdezem, mint rég.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 00:30 | Üzenet # 124 |
 Yaoista
| *Simogatom a kézfejét.* - Nem kell semmi különös.*Mondom.* - Köszönöm, köszönöm. Nos remélem elnyeri az ízlésed..*Főleg, ha már így meg lettem dicsérve. Nem hittem, hogy többet gondolsz bele a dolgokba, mint ami van.* - Így van..*Olyan kis édes. Szépen elmegyek hozzátok és leparkolok.* - Nincsen semmi.*Tudtad mit szeretek. Felmegyek veletek és körbepillantok.* - Szép lakás. Megvetted?*Magam se értem miért.* - A szobádra nagyon kíváncsi vagyok kicsi.*Mosolygok Naora.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 04:12 | Üzenet # 125 |
 Yaoista
| - Oké. *Mondjuk tudtam, hogy mit szeretsz és mit nem.* - Köszönöm és nem, bérelem, de már jó pár éve. *Válaszolok, de én se tudtam, hogy jött neked. Ha jobban szétnéztél, olyan apróságok voltak mindenfelé, amiket együtt vettünk.* - Lassan talán összejön, hogy vegyek egy sajátot. *Biztonságosabb lenne, ráadásul akkor biztos nem tudna senki semmire hivatkozni, hogy miért nem élhet velem Nao.* - Kicsim, mutasd meg a szobádat, addig én előkészülök, de ne lendüljetek bele nagyon. *Mondom neki, mire bólogat és kézen fogva húzni kezd.* - Gyere! *Mondja aranyosan, én pedig kimentem a konyhába. Kivettem a husit a fagyasztóból meg miegymás, odamentem hozzátok, de csak az ajtóból néztelek titeket. Addigra persze mindent odahordott neked megmutatni.* - Nézd, ő Málna. *Mutatja a plüssmaciját és meg ölelgeti, az volt a kedvenc macija. Már tiszta rongy volt.* - Ő véd meg a mumustól. *Mondja nagy komolyan, majd bejöttem.* - Málna is jönni szeretne? *Kérdezem tőle, mire bólogat.* - Reggel alig tudtam lebeszélni, hogy hagyja itt... féltem, hogy elhagyja az ügynökségnél. *Puszilom meg a fejét.* - Akkor rakd bele a hátizsákodba és menjünk. *Szalad is pakolni, nagyon édes volt.* - Ezt szoktam vinni az oviba. *Mutatja neked a táskáját, amiben már benne a maci, de nem húzta be végig.* - Nem szabad behúzni, mert nem kap Málna levegőt. *Magyarázza neked nagyba.*
|
|
| |