2025.07.20, Vasárnap, 09:18
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

MioDátum: Hétfő, 2015.07.27, 12:51 | Üzenet # 126
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Azt hittem csak most jöttél a városba nem rég, amikor jelentkeztél.* - Hidd el összefog, nem fogsz keveset keresni sőt nagyon is jól.*A kölyök sosem volt fukar.* - Várjál még leveszem a cipőmet.*Így teszek, majd követem őt. Nagyon jól elvagyunk és persze dicsérem a szobáját.* - Szia Málna. Lee vagyok.*Mutatkozom be neki.* - Akkor egy hős.*Mosolygok.* - Megértem, de legközelebb nyugodtan hozza be, majd rajta tartjuk a szemünket.*Borzolom meg Nao haját.* - Nagyon menő táska, nekem nincs ilyen jó.*Sóhajtok fel, majd csak elmosolyodom.* - Ez természetes..*Bólintok, majd felveszem a cipőmet.*- Ezt itt hagyom.*Veszem le a zakómat. A pénztárcám elrakom a zsebembe, a mobilom meg úgyis ott van. Felhajtom az ingem ujját így kényelmesebb.* - Mehetünk.*Mosolygok.* - Mond csak pajti szeretnél repülőset játszani?

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 09:21 | Üzenet # 127
Yaoista
*Kicsit elmosolyodom, ahogy biztatsz és bólintok egyet, hogy értem. Nagyon édes volt, ahogy bemutatkoztál a macinak.* - Igen, az. *Mosolyog Nao.* - Rendben. *Nao ennek nagyon megörül.* - Majd megmutatunk mindent Málnának és ő biztos megtalálja a kincset is. *Nem felejtette ám el.* - A papától kaptam. *Nagyon büszke volt.* - Igen. *Még megsimogatja Málnát, majd felveszi a táskáját.* -Repülőzni? *Nézd rád értetlenül, nem tudta az mit jelent.* - Érezd magad otthon. *Egyre jobban beleéltem magam a helyzetbe, pedig tudtam, hogy csak Nao miatt van az egész.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 11:25 | Üzenet # 128
Yaoista
- Akkor majd ő segít nekünk.*Én se felejtettem el és ugye egy gyereknek sok minden kincs.* - Akkor főleg nagyon vigyázz rá..*Mosolygok.* - Azt lehet útközben is csinálni.*Mosolygok, majd lemegyünk.* - Na felkészültél?*Kérdezem, amikor bólint megemelem, úgy hogy az egész testét megtartom.* - Akkor most nyújtsd ki a kezeid oldalra.*Mondom az instrukciókat.* - Akkor indulás...*Vigyorgok és elkezdek vele rohangálni és fel - le emelgetem és még hangokat is adok ki, közben nagyon nevetek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 11:54 | Üzenet # 129
Yaoista
- Vigyázok. *Tényleg elég jól vigyáz a dolgaira.* - Húú... *Már várta én meg csak mosolyogtam rajtatok. Én szépen bezártam, majd indulás volt.* - Így? *Csinálja, amit mondasz neki, majd nagyon nevetni kezd. Ő is elkezdi adni a repülő hangot és hangosan nevet. Én csak néztem és végem volt. Annyira aranyosak voltatok együtt, hogy sajnáltam, hogy nincs nálam a gépem. Azért a telefonom elővettem és csináltam pár képet. Elraktam, majd mentem veletek játszani. Néha elvettem és repülőztettem, majd visszaadtam, ő pedig csak élvezte. Egészen a boltig játszottunk.* - Éééés leszállás. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 12:35 | Üzenet # 130
Yaoista
- Ügyes vagy...*Mosolygok. Nem tűnik fel, hogy fotózol de tény nagyon élvezem én is a helyzetet, jó végre lazítani és most veled sincsen bajom Nao mindenről megfeledkeztet jelenleg.* - Jó volt mi pajti?*Kuncogok és fogok egy bevásárlókocsit, amibe beleültettem, majd elkezdtem hajtani de úgy, hogy rajta vagyok. Veled is bolondoztam sokat, most meg főleg.* - Vigyázott jövünk..*Vigyorgok ilyenkor teljesen más vagyok.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.28, 13:14 | Üzenet # 131
Yaoista
- Nagyon jó! *Pörög, mint a búgócsiga. Szépen bele is ül a kocsiba, nagyon szerre.* - Ez jó! *Nevetgél, ahogy hajtod magatok én pedig csak nevetek.* - Gyorsabban, gyorsabban, gyorsabban! *Élvezte nagyon én pedig iparkodtam utánatok. Olyan idilli volt a helyzet, sosem hittem, hogyha viszont is látlak még valaha, az így fog alakulni, még akkor sem, ha itt volt Nao. Valahogy így melletted és a kisfiam mellett én is felszabadultam. El is felejtettem hirtelen minden rosszat*

MioDátum: Kedd, 2015.07.28, 23:28 | Üzenet # 132
Yaoista
*Én gyorsabban hajtok,majd megállok egy idő után.* - Na de lássuk neki a vásárlásnak. Segítesz megkeresni nekem amit kell?*Kérdezem és kiemelem a kocsiból.* - Elvégre közösen csináljuk nem?*Kérdezem mosolyogva.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.29, 00:19 | Üzenet # 133
Yaoista
- Jó és igen! *Öleli át a nyakad.* - De igen, együtt. *Bólogat, én pedig beérlek titeket.* - Majd én tolom a kocsit. *Fogom meg és sétálok veletek. Nao mindenben azt csinálta, amit mondtál neki. Nem vett le semmit és nem is fogdosott semmit.* - Nagyon ügyes vagy kicsikém. *Mosolyodom el.* - Szóval akkor csokitorta? *Kérdezem tőletek. Közben én is vettem még hozzávalókat, hogy biztos elég legyen minden.* - Lee bácsi, mit lehet rárakni a tortára? *Kérdezi csillogó szemekkel, mert meglátta a kis marcipánfigurákat, amiket imádott.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.29, 00:30 | Üzenet # 134
Yaoista
*Tényleg nagyon jó gyerek.* - Valóban.*Értek egyet.* - Igen az lett megszavazva.*Kuncogok.* - Mit szeretnél rárakni?*Kérdezem és követem a tekintetét.* - Válasz mindenkinek egy figurát oké?*Én úgyis neki adom.* - Papa van kifogás ellene?*Kérdezlek de mosolyogva nagyon más vagyok veled és a bácsi se zavar így.* biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.29, 01:07 | Üzenet # 135
Yaoista
- Milyen meglepő. *Nevettem el magam.* - Olyat... *Mutat a pult felé.* - Nincsen. *Mosolyodom el, de a tiédre az én szívem nagyot dobbant. Odamegyünk, felveszem a karomba, hogy jobban lássa.* - Melyiket szeretnéd? *Kérdezem tőle, ami elég komoly döntésnek bizonyult, mert nagyon ráncolta a homlokát.* - Azt szeretném. *Mutat végül egyre.* - Rendben. *Bólintok.* - És Lee bácsi melyiket szeretné? *Kérdezem vigyorogva. Magaslabda volt, nem lehetett kihagyni. Utánad választottam egyet én is. Pontosan tudtam, hogy végül mint Naolee tulajdonában köt ki, de néha lehet ilyet és ez egy különleges nap.* - Kell még valami? *Kérdezem tőled.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.29, 10:41 | Üzenet # 136
Yaoista
*Mosolygok rajta tényleg annyira édes, nekem is jót tesz az elmúlt események után főleg.* - Remek választás.*Mondom, majd amikor mondod a bácsit te is, csak megcsóválom a fejemet, de kicsit el is mosolyodom, ami nekem most fel se tűnik.* - Én is azt választottam volna.*Kacsintok rá.* - Nekem nem.*Kasszához is megyünk és ragaszkodom, hogy én is fizessem a saját részem, majd végezve kimegyünk. Persze Nao mindkettőnk kezét fogja és még lóbáljuk is, amíg meg nem érkezünk.* - Akkor neki kezdhetünk? Elférünk mind a konyhába ugye?*Pillantok rád, olyanok voltunk most mint egy család.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 03:00 | Üzenet # 137
Yaoista
*Mivel nekem se kellett más, már mehettünk fizetni. Én akartam fizetni, de mint mindig, te nem hagytad magad, amin csak elmosolyodtam. Tényleg nem változtál semmit sem. Nao nagyon jól viselkedett és persze, hogy játékkal telt a hazaút is.* - Igeeeeen! *Kiabál Nao és csak lerúgta a cipőjét, már szaladt is a konyhába, amin elkuncogtam magam.* - Igen, persze és elférünk. *Rakom el a cipőjét és a sajátomat is. Kimentünk a konyhába, ahol Nao már szinte pattogott.* - Mit kell, mit kell? *Kérdezget téged.* - Nem kérsz valamit inni? *Kérdezem kedvesen és szépen lepakolunk. Nagyon családiasan éreztem magam, még sosem éreztem ezt. Ha veled és Naoval lehetnék, minden tökéletes lenne. Valahol tudtam, hogy ez hiú ábránd, mégis jó érzés volt rágondolni.* - Nyugodtan használj bármit, ha valamit nem találsz, csak szólj. *Mondom kedvesen és valahogy ott maradt a mosolyom, mint rég. Hoztam egy széket Naonak, mert még nem nagyon érte fel a pultot rendesen.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.30, 07:54 | Üzenet # 138
Yaoista
- Tényleg sajtkukac.*Mosolygok. Leveszem a cipőmet én is, majd a konyhába megyek.* - Egy kávé jól esne köszönöm.*Mondom teljesen normálisan, semmi ridegség nincs a hangomba.* - Rendben.*Bólintok.* - Először is meg kell mosni a kezünket..*Felkapom a hónom alá, meg se érzem a kis pehelysúlyát. Kimegyek vele és mikor végzünk visszamegyünk és visszarakom a helyére.* - Kérhetek egy hajgumit?*Amikor megkapom megköszönöm és összekötöm.* - Azért a hajas torta nem olyan finom..*Vigyorgok, majd egy kötényt is magamra kötök, és Naora is teszek.* - Akkor neki is kezdhetünk kis kuktám..*Adok egy puszit a buksijára, majd mondom mit csináljon.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 17:39 | Üzenet # 139
Yaoista
- És ez még semmi. *Kuncogtam el magam.* - Rendben. *Fel is rakom főni, gondoltam akkor már én is iszok egyet.* - Oké! *Nevet, ahogy felkapod és azt is csinálja, amit kell.* - Persze. *Hozok is neked, na meg magamnak is.* - Hát az nem, fúúúújjj. *Ölt nyelvet Nao, amin csak nevettem, olyan cuki volt. Én is felkötöttem a hajam és közben a kávé már kész is volt. Kiöntöttem mindkettőnknek és be is ízesítettem, majd odaadtam neked.* - Parancsolj. *A kötényeken meg csak mosolyogtam.* - Jó! *Örül meg és kicsit ugrál, mire a hátára simítok.* - Mi a szabály, ha segítesz? *Kérdezem tőle, mire rám néz.* - Nem ugrálunk a széken... *Motyogja, mire elmosolyodom.* - Okos vagy. *Puszilom meg én is. Nagyon ügyesen csinálta, amit mondtál neki, közben én mellettetek pucoltam a köretnek valót és csak mosolyogtam. Annyira jó volt így látni titeket.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.31, 10:42 | Üzenet # 140
Yaoista
- Sejtettem.*Kuncogok.* - Így van..*Kuncogok és a kávéba beleiszom.* - Nem lenne jó, ha a kukta nélkül maradnék.*Simogatom a buksiját. Nagyon ügyes és tényleg figyel arra, amit mondok.* - Remek csapat vagyunk azt kell, hogy mondjam.*Mosolygok.* - Te is meg akarod kóstolni?*Kérdezem a krémre.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:15 | Üzenet # 141
Yaoista
- Vigyázok. *Ígéri meg mosolyogva.* - Igeeeen! *Persze már az arca is csupa maszat volt, de nagyon szorgos volt.* - Ha szabad. *Mosolyodom el én is, már a húst készítettem elő a sütésre.* - Nagyon csupacsokisnak tűnik. *Mondom Naonak, mire felcsillan a szeme.* - Nagyon finom lesz. *A vacsi már nem is érdekelte, csak a süti.* - De csak akkor kapsz, ha szépen megeszel mindent, igaz? *Erre kicsit grimaszol, de bólint. Persze semmi olyat nem szoktam elé tenni, amit nem szeret.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.31, 11:44 | Üzenet # 142
Yaoista
- Kicsit mintha maszatos lennél.*Nevetek fel.* - Persze.*Bólintok.* - Így volt megrendelve.*Az biztos, hogy én nem fogok sokat enni belőle, de nem is magamnak csinálom.* - Az biztos, hiszen te is segítsz.*Mosolygok.* - Igen ezt mi is lebeszéltük, meg te szereted a husikát nem de? Különben is nagy és erős szeretnél lenni és az nem csokitól lesz.*Jegyzem meg.* - Lassan már kész és csak sütni kell.

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.31, 19:54 | Üzenet # 143
Yaoista
- Én? *Dörzsöli meg az arcát, amitől csak maszatosabb lett, ezen csak nevetni lehetett. Belekóstolok, egy kanállal kéztörlés után.* - Finom. *Bár nekem is nagyon csokis volt, azért én szerettem az édességet is.* - Ügyesek vagytok. *Mosolyodom el.* - Akkor jó. *Hát igen, te is apuka voltál, látszódott is.* - De igen. *Vigyorog.* - Akkor majd sok-sok-sok husit eszek! *Közli és tovább tevékenykedik.* - Nyammm... *NYalja meg a száját.* - Bekapcsolom a sütőt, én serpenyőbe csinálom úgy is, szóval mehet egyszerre. *Mondom kedvesen. Hiába telt el ennyi idő, azért még mindig tudtunk összehangolva dolgozni.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.31, 23:59 | Üzenet # 144
Yaoista
- Most meg főleg.*Nevetek fel.* - Majd megmossuk.*Kuncogok.* - Köszönjük.*Mosolygok.* - Nagyon helyes és sok zöldséget és minden mást ami egészséges.*Azért előjön belőlem az apuka énem.* - Rendben.*Bólintok és be is rakom a sütőbe.* - Ki szeretné kinyalni a tálat?*Persze ez költői kérdés volt, mindketten tudtok ki is fogja.* - Finom illatok vannak.*Mondom neked.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.01, 07:11 | Üzenet # 145
Yaoista
- Jó. *Mondja neked, de azért törölt még egyet az arcát, csak hogy tuti szétkenje.* - Bizony, bizony. *Értek egyet veled, az már nem tetszett neki annyira, de mindig megette, na meg amit tudtam, hogy utál, azt nem is kapott. Annyira édes voltál, ahogy apukáskodtál, teljesen kész voltam.* - Éééénnn! *Le is csap rá Nao és elkezd nyalakodni, én pedig nevetek rajta.* - Remélem ízleni is fog. *Kicsit izgultam, régen főztem neked.* - Menjetek nyugodtan játszani, a kész van minden, majd szólok, ha kész a vacsi, a tortára pedig figyelek. *Kár lett volna, ha csak itt álltok mellettem.*

MioDátum: Kedd, 2015.08.04, 19:25 | Üzenet # 146
Yaoista
*Felnevetek rajta.* - Oké, köszi.*Felkapom ismét, majd a fürdőben lemosok róla mindent utána pedig a szobájába megyünk.* - Akkor mit játszunk? Ebben neked kell segítened, mert én kezdő vagyok teljesen.*Mosolygok és leülök mellé, de egy kicsit felszisszenek, mert azért teljesen még nem gyógyultam meg és néha még fájok.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.04, 20:28 | Üzenet # 147
Yaoista
*Hagyja magát mosdatni és csak nevetgél közben. A szobájában nagyon gondolkozóba esett.* - Jól vagy? *Kérdezi félre billentett fejjel.* - Legózzunk! *Mondja nagy boldogan és mindent odahord neked, majd elkezd építkezni, de belemerül rendesen. Közben persze beszél neked meg kacarászik, nagyon életvidám egy gyerek. Én közben szépen főztem és mikor minden elkészült, megterítettem. Gondolkoztam rajta, hogy kinyitok egy üveg bort, de te vezetni fogsz, így gondoltam majd megkérdezem. Mikor kész a süti, azt is kivettem, had hűljön ki. Szépen tálaltam is,  majd a keresésetekre indultam. Megálltam ismét az ajtóban, de most nem szóltam, hanem elmentem fényképezőgépért és sunyin lefotóztalak titeket. Elmosolyodtam a kép láttán, majd kikapcsoltam.* - Kész a vacsora gyerekek. *Kuncogok, mire Nao felpattan és majdnem fellökve már szaladt is a fürdőbe kezet mosni.*

MioDátum: Kedd, 2015.08.04, 21:04 | Üzenet # 148
Yaoista
- Persze jól vagyok, csak tudod még van egy bibim és fájni szokott.*Simogatom meg a helyét.* - Remek ötlet.*Kuncogok és nagyon jót játszok vele és minden percét élvezem. Amikor mondod, hogy kész a vacsora felvonom a szemöldököm.* - Gyerekek mi?*Mosolyodom el és azért én nem rohanok ki.* - Le se tagadhatod a fiad, teljesen te.*Ezt most nem rosszból mondom. Felállok, de akkor is kicsit felszisszenek.* - Remélem sikere lesz a tortának.

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 06:41 | Üzenet # 149
Yaoista
- Az nem jó. A papa nekem mindig ad rá gyógypuszit és akkor jobb lesz. Adjon neked is? *Kérdezi nagy ártatlan szemekkel. Ő is élvezte ám a játékot veled, tényleg hamar megszeretett.* - Nem bírtam kihagyni. *Mosolyodom el én is.* - Nem egészen szerencsére. *Nem voltam kibékülve magammal és én sem rosszból mondtam. Egyszerűen csak utáltam magam, amiért olyan hülye voltam.* - Jól vagy? *Lépek oda, de addigra felálltál.* - Ez még a baleset...? *Kérdezem halkan.* - Nagyon sajnálom... *Úgy éreztem, én tehetek róla, majd kicsit elmosolyodom.* - Abban biztos vagyok. *Nem is kételkedtem benne.* - Ami süti és csoki, rossz nem lehet. *Mondom kedvesen, majd intettem a fejemmel, hogy menjünk.* - Ki fog hűlni. *Mire odamentünk, Nao már türelmetlenül várt.* - Gyeeerteeek mááár. *Panaszkodik.*  Itt vagyunk, itt vagyunk. *Megyek oda és megpuszilom.* - Mutasd. *Fogom meg a kezeit.* - Ügyes vagy. *Kap még egy puszit.* - Szedek neked. *Szépen kiszedtem neki.* - Te miből mennyit? *Kérdezem, valahogy bennem volt a mozdulat és szedni kezdtem neked is.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 11:26 | Üzenet # 150
Yaoista
- Majd még meglátom.*Mosolyodom el, tényleg nagyon aranyos.* -- Sejtettem.*Csóválom a fejem, de most sincs bennem semmi ridegség. A nem egészenre nem mondok semmit tudom mire gondolsz.* - Jól csak még azért nem jöttem teljesen rendbe.*Ma még ugye Naot is emelgettem, de persze nem bánom.* - Nem tehetsz róla.*Én kalandoztam el, ami igen nagy hiba volt, mert nagyobb baj is lehetett volna.* - Akkor jó.*Mosolygok és követlek.* - Itt vagyunk.*Kuncogok és leülök.* - Az bizony.*Simogatom meg a fejét, majd mondom mennyit kérek. Jó étvágyat kívánunk és beleeszek.* - Nagyon finom, még mindig jól főzöl.*Sőt még jobban.* - A húsit felvágjam neked?

Keresés: