2025.07.20, Vasárnap, 09:45
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Régmúlt szerelmesek
szela00Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hülye döntések következménye.

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 12:10 | Üzenet # 151
Yaoista
- Értem. Ha kell gyógyszer, vehetsz be és van itthon, adok szívesen. Szólj, rendben? *Kérlek meg. Nem mondok semmit arra, hogy nem én tehetek róla. Miután szedtem neked, szedek magamnak is. Nagyon szépen mondta Nao is, hogy jó étvágyat és enni kezd.* - Örülök, hogy ízlik. *Látszik, hogy megkönnyebbültem, nem tudom miért, de nagyon izgultam.* - Nem kell, köszönöm. *Mondja neked és szépen próbálkozik. Szoktam neki hagyni, így könnyebben megtanulja.* - Ha nem megy, szólj és Lee bácsi segít. *Kuncogtam halkan, mire bólogat.* - Esetleg kérsz egy kis bort? Nem tudtam eldönteni. *Kérdezem tőled kedvesen.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 12:59 | Üzenet # 152
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Rendben.*Bár úgyse fogok kérni ennyire ismersz már.* - Rendben, különben nagyon ügyes vagy.*Simogatom meg a buksiját.* - Egy kicsit köszönöm.*Maximum nem kocsival megyek haza.* - Na és mond csak Nao mi a jeled az oviba?*Kérdezem őt kíváncsian.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 13:41 | Üzenet # 153
Yaoista
*Tudtam, hogy úgy se kérnél.* - A papa megtanította, meg az oviba is. *Magyarázza neked, közben azért küzd rendesen. Inkább trancsírozás, amit csinál, de nem adja fel.* - Rendben. *Veszek elő három borospoharat, mert tudtam, hogy Nao úgy is hisztizne, hogy neki is. Odarakom, majd kiveszem a hűtőből a bort. Kinyitom és töltünk magunknak és már kezdi is.* - Én iiiis. *Ezen csak nevettem.* - Te ilyet nem kaphatsz, de van egy különleges, amit viszont csak te ihatsz. *Adom elő rejtélyesen a dolgot. Kiveszek egy doboz vörös szőlőlét és azt öntök neki.* - így jó? *Mire hevesen bólogat.* - Egy piros alma. *Mondja csillogó szemekkel.* - A kislányodnak mi a jele? *Kérdezi kíváncsian, amin én csak mosolyogtam és beleittam a boromba.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 16:22 | Üzenet # 154
Yaoista
- Igen azt látom.*Mosolyodom el. Tudom miért rakod oda a poharat, mintha a saját lányomat látnám, bár ő whiskys pohárba kap almalevet.* -  Tiéd még jobb.*Mosolygok és koccintok vele.* - Pillangó és amúgy is nagyon szereti őket.*Mondom és én is beleiszom.* - Finom.*Megkajálunk és leginkább Nao beszél.* - Tortát hol együk meg? De még díszeket fel kell rakni.*Jut eszembe.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 18:16 | Üzenet # 155
Yaoista
- Azok szépek. *Persze a nagylegényes koccintás után mondja. Nao szépen megeszik mindent és örömmel láttam, hogy te is jó étvággyal ettél. Magamhoz képest most én is elég sokat ettem.* - Az asztalnál... nem szeretném szövetből kisúrolni a csokikrémet. *Kuncogtam el magam. Leszedem az asztalt és belepakolok a mosogatóba.* - Majd itt. *Teszem oda a tortát meg minden csodát, amit vettünk hozzá, beleértve a marcipánfigurákat is.* - Lehet kreatívkodni. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 18:50 | Üzenet # 156
Yaoista
- Igen.*Bólintok.* - Jogos. Köszönöm a vacsorát tényleg nagyon finom volt.*Már rég főztek rám és ugye a kölyök mostanság nem főzött.* - Hajrá pajti.*Ráhagyom persze, majd amikor meg van, akkor én vágok mindenkinek.* - Hmm tényleg jó lett.*Eszek bele.* - Ezt meg neked adom.*Adom oda a marcipánom.* - Na meg vagy elégedve?*Kérdezem a kicsikét.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.05, 20:03 | Üzenet # 157
Yaoista
- Igazán nincs mit. Máskor is szívesen látunk, akár többed magaddal. *Kacsintok egyet. Én is ráhagytam és figyeltem, hogy mit művel, nagyon élvezte láthatóan. Hagyom, hogy szelj, majd elmosolyodom.* - Köszönöm. *Mondom a szeletre, majd én is odateszem a kis figurám.* - Én is. *Csak úgy ragyogott a szeme.* - Köszönöm. *Mondja édesen.* - Nagyon finom. *Hamizik is rendesen és tömi magába a sütit.* - Jaajjj, de finom. *Be is nyomja a szeletet, mire mi és megeszik egy figurát is.* - Majd holnap is eszünk, jó? *Cirógatom meg a pofiját.* - Jóóó. *Bólogat nagyba.* - Kérsz még? *Kérdezem tőled, majd a válaszodtól függően adtam még, majd elcsomagoltam mindent és beraktam a hűtőbe.* - Ha lefürödtél, még játszhatsz Leevel, utána alvás. *Puszilom meg a buksiját.* - Engedek vizet. *Megyek be a fürdőbe és engedek fürdővizet.* - Pancsolsz velem? *Kérdezi tőled édesen.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.05, 21:33 | Üzenet # 158
Yaoista
- Rendben.*Bólintok.* - Szívesen.*Mosolygok.* - Örülök Sara is nagyon szereti, majd ha jön csinálok neki.*Mondom lágy hangom.* - Nem köszönöm most jó időre letudtam az édesség adagom.*Kuncogok.* - Naná, hogy pancsolok.*Azzal be is megyek vele, de persze én csak a kád szélére ülök.* - Na és mit játszunk most? Meg mit meséljek majd?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.06, 19:29 | Üzenet # 159
Yaoista
- Megbeszéltük. *Mosolyodom el.* - Sejtettem. *Nevettem el magam.  Én kijöttem a konyhába és elmosogattam, hogy rendbe teszek mindent. A fürdőben szépen levetkőzött Nao, majd belemászott a vízbe. Egyébként persze megvár és segítek neki, de mivel most ott voltál és veled biztonságban érezte magát, nem várt.* - Tessék. *Ad neked oda egy játékot és játszani kezd ő is. Persze fröcsköl rendesen meg miegymás. Miután elmosogattam, bementem én is a fürdőbe.* - Na jó pancsolni? *Mosolyodom el.* - Igeeeen, durr. *Támadja le a te játékod.* - Megmosom a hajad. *Erre elkezdte rázni a fejét.* - Nem kell, nem kell. *Tiltakozik.* - De igen. Egy kicsit arrébb mész? *Kérlek meg, persze ahogy arrébb ültél, Nao is arrébb csúszott.* - Mindjárt játszhatsz tovább. *Tudtam, hogy ez a baj. Szépen leöblítettem, megmostam, majd újra leöblítettem a haját.* - Kész is, olyan szörnyű volt? *Kérdezem tőle, mire bólogat.* - Nagyon. *Csak adtam egy puszit a homlokára.* - És mi a nagy móka? *Kérdezem, persze ő újra azzal volt elfoglalva, hogy legyőzze a te játékod.*

MioDátum: Hétfő, 2015.08.10, 10:13 | Üzenet # 160
Yaoista
- Köszönöm.*Veszem el és játszani kezdünk, nagyon jól szórakozunk persze nem kicsit vagyok vizes, de ez nem érdekel.* - Ohh már megint alul maradtam.*Nevetek fel.* - Pajti azt még kibírod.*Mosolygok és arrébb megyek, amikor mondod, a kicsin meg csak elmosolyodom.* - Borzalmas mi?*Borzolom meg a vizes haját.* - Harcolunk természetesen, de esélyem sincsen.*Nevetek fel. Végül te is beállsz és olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Amikor kiázik segítek amiben kell, majd elküldöm, hogy válasszon könyvet.* - Kakaót iszik lefekvés előtt?*Kérdezem és elkezdem kigombolni az ingem.* - Kicsit leveszem, ha nem gond azért vizes lett.*Kuncogok és le is veszem a testemen az időmúlása egyáltalán nem látszódik.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.11, 18:04 | Üzenet # 161
Yaoista
- Áh, értem. Hát igen, Nao nagy profi. *Kuncogtam és beszálltam én is. Annyira élveztem az egészet, tényleg, mint egy család. Olyan boldog és felszabadult voltam, bárcsak minden napom így telne. Néha lopva rád pillantottam játék közben, olyan jóképű voltál. A fürdés után persze törölközés és hajszárítás következett, majd pizsi húzás.* - Megyeeek! *Szalad és keresi a könyvet.* - Nem szokott, mert fáj a hasa akkor éjszaka. Reggel szokott inni. *Magyarázom, közben azért meglepődtem kicsit.* - Persze. *Hozok egy vállfát, hogy ráterítsük és megszáradjon, de közben persze rajtad felejtettem a tekintetem. Teljesen olyan voltál, mint 10 éve, kicsit sem látszódott rajtad az idő múlása. Bizony ahogy félmeztelenül flangáltál, ennyi idő után meg pláne hatással volt rám. Egy pillanatra bementem a hálóba és kihoztam neked egy pólót.* - Tessék. *Pillantok félre, mert rettentő zavarban voltam és eléggé vörös is lettem.* - Kicsit elnyűtt, ne haragudj. *A tiéd volt még, csak elhoztam. Közben Nao pont visszajött a kedvenc könyvével.* - Miért van rajtad a papa piszomája? *Kérdezi aranyosan és közben odanyújtja neked a könyvet. Mielőtt megszólalhatnál, odamegyek és felkapom.* - Menjünk lefeküdni. *Puszilom meg. Nem akartam, hogy ezt tudd, mert úgy tűnt, hogy nem vetted észre az apróságokat a lakásban. A szobájában lefektetem az ágyra, szépen betakargattam.* - Kezdjétek el a mesét, idehozom Málnát. *Puszilom meg. Mikor megfordultam és találkozott a tekintetünk, lángba borult az arcom, de a fülemig.* - Sajnálom... *Suttogtam neked és kijöttem.* - Mesét, mesét, mesét! *Pörög be és még kicsit ugrál is.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 12:58 | Üzenet # 162
Yaoista
- Ez nem kétség.*Kuncogok.* - Sajtkukac tényleg.*Nevetek.* - Oké.*Bólintok, majd hogy az ingem felakasztod megköszönöm. Nem lep meg, hogy megnézel, de nem mondok semmit. A póló viszont nagyon meglep, mivel az enyém.* - Köszi.*Veszem el és erre nem számítottam, de ha már kihoztad és az enyém volt felveszem.* - Nem gond.*Vakarom meg a fejemet, azért ez egy fura helyzet, bár a karkötőd is meg van, de az mégis más. A dolgokat meg a kicsike fokozza, na igen a gyerekszáj. Kicsit még el is mosolyodom, de gyorsan kapcsolok.* - Oké.*Bólintok. A zavarod se változott semmit és hát még mindig édes, de ezt magamnak se akarom bevallani.* - Semmi.*Mondom, majd csak felnevetek.* - Megkapod.*Finoman ágyra húzom és befeküdve mellé mesélni kezdek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 19:56 | Üzenet # 163
Yaoista
*Örültem, hogy nem haragszol rám, nem lett volna jó. Tudtam, hogy csak Naonak köszönhetem, hogy itt vagy és beszélek veled, de ez már így is több volt, mint amit valaha vártam még. Kijöttem és összeszedtem a plüssmacit, majd visszamentem. Nagyon figyelte a mesét és kérdezett is, mint mindig. Megálltam az ajtóba és mosolyogva néztelek titeket. Nem bírtam ki és elővéve a gépem, megint lefényképeztelek titeket. Életem két szerelme egy képen, egy valóra vált álom. Leraktam az asztalra, majd bejöttem.* - Itt is van. *Adom oda neki, mire elveszi és magához öleli. Leültem az egyik székre és mosolyogva nézlek titeket. Kicsit még meg is hatódtam, olyan szívmelengető volt az egész. Lassan Nao elaludt és édesen szuszogott.* - Sokkal hamarabb elaludt, mint mikor én mesélek. *Feloltom a kis éjszakai lámpáját, a többit pedig le.* - Gondolom mert mélyebb a hangod, jobban elaltatja. *Hiszen nagyon szép hangszíned volt, legalábbis én nagyon szerettem. Odahajolva adtam egy finom puszit a homlokára, persze csak miután kimásztál.* - Szép álmokat Naolee... *Suttogom neki és be is takargatom. Miután csendben kijöttünk, nem tudtam mit mondjak neked.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 10:26 | Üzenet # 164
Yaoista
*Nagyon élvezem a mese olvasást, mintha a kislányomnak olvasnék. Ismét annyira belemerülök, hogy nem veszem észre, hogy lefényképezel.* - Vagy csak az újdonságvarázsa, na meg mozgalmas nap volt.*Mosolygok, amikor elalszik és adok én is neki egy puszit. Kimegyek, majd amikor a teljes nevet mondod hirtelen leesik minden.* - Naolee? Ez nem csak a véletlen műve igaz?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 11:23 | Üzenet # 165
Yaoista
- Ez igaz. *Mosolyodom el én is. Annyira szerettem. Meglepődtem, hogy rákérdeztél a nevére, vagyis inkább az lepett meg, hogy csak most tűnt fel.* - Nem, nem csak a véletlen műve. *Kár is lett volna előállni azzal, hogy pont ez a név tetszett. Kimentem veled a konyhába és töltöttem magamnak bort.* - Kérsz? *Kérdezem. Ha kértél, öntöttem, de a sajátomat szinte le is húztam.* - Azért kapta ezt a nevet, mert szeretném, ha olyan ember válna belőle, mint te. Te voltál és vagy az egyetlen ember az életemben, akire szeretném, ha hasonlítana. Azt akarom, hogy erős és boldog legyen, hogy a lehető legkevésbé hasonlítson rám a személyisége... nem akarom, hogy olyan szánalmas legyen, mint én. *Suttogom a végét.* - Bármit megteszek ezért... nekem csak ő van, az egész életem körülötte forog. Semmi más  nem számít, amíg Naolee boldog... *Ezt mondtam, de látszott rajtam, ha nem lenne velem, teljesen magányos lennék és elveszett.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 12:47 | Üzenet # 166
Yaoista
*Követlek téged ki.* - Igen köszi.*Én csak beleiszok, majd hallgatlak. Nem tudtam mit is mondjak neked. Nem történtek volna a dolgok ettől teljesen oda lennék, de nem így bár azért jól esik, de ezt se vallom be még csak magamnak se.* - Megértem, hogy miért vélekedsz így, egy gyermek az egyik legszebb kincs világon.*Mosolygok, majd beleiszok a boromba.* - Jól neveled elmondtam és sok jó tulajdonságot örökölt tőled.*Ez nem kétség.* - De többet nem tudok és nem akarok hozzáfűzni. Ki fog alakulni a személyisége még inkább, de nem kell félteni.*Remek ember lesz belőle, úgy érzem.* - Viszont most legjobb lesz, ha megyek. Köszönöm a meghívást.*Nem volt miért maradnom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 20:23 | Üzenet # 167
Yaoista
- Igen. *Mosolyodom kicsit el. Tényleg hatalmas kincs volt.* - Reméljük a rosszakat nem. *Nagyon féltem tőle, hogy vele is az lesz, mint velem. Csak bólintottam egy aprót neked. Öntöttem magamnak még egy kis bort és azt is lehúztam, de már ennyikét is megéreztem.* - Várj egy kicsit. *Tudtam, hogy nincs okod maradni. Megnéztem az inged, úgy tűnt, hogy már csak kicsit nyirkos.* - Átvasalom és jó is lesz. *Fogok hozzá. Mikor kész lett, odanyújtottam neked, de képtelen voltam a szemedbe nézni. Elhallgattam, amíg öltözöl és csak csöndben figyeltelek.* - Már nem lehet helyrehozni semmivel sem, igaz? *Látszott rajtam, hogy kicsit becsiccsentettem, amúgy sosem kérdeztem volna meg.* - Nem számítana semmi... *Még mindig nem láttam értelmét elmondani, hogy mi történt régen.* - Tudom, hogy Nao miatt volt a mai nap, de azért köszönöm... *Még így is nagyon jó volt veled lenni.*

MioDátum: Péntek, 2015.08.14, 13:24 | Üzenet # 168
Yaoista
*Arra, hogy a rosszakat nem csak bólintok egyet.* - Oké, köszi.*Nem lett volna szükséges, de ha már belekezdtél miért ne. Megiszom közben a boromat, majd amikor odaadod az inget, megköszönöm na meg felsőt is, amit leveszek és az ingen kezdem felvenni, de a kérdésed nagyon meglep.* - Még mindig nem bírod az alkoholt pedig ettünk is.*Ez se változott.* - Igen pontosan miatta volt és ezt nem kell megköszöni, mert nagyon élveztem és máskor is csinálhatunk kivéve, ha többet képzelsz bele a dolgokba, mert akkor nem kéne. Masato, amikor otthagytál mindent elvágtál és ezt csak magadnak köszönheted.*Mondom komolyan.* - Sose lesz már köztünk semmi és ne is hozd fel többé.*Zakóm is felveszem a mobilom meg előveszem és kérek egy taxit.*- Holnap jössz?*Nem akarok többet beszélni rólunk és reméltem te se teszed.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.08.14, 20:33 | Üzenet # 169
Yaoista
*Az alkohol megjegyzésedre csak kicsit húzta az orrom, bár így volt, kár is tagadni.* - Nem képzelek bele többet... *Az egy másik dolog, hogy néha belegondolok, milyen is lenne együtt. Ettől függetlenül tudtam, hogy ez sosem lesz valóság.* - Ráadásul a semmiért... *Mondom magamnak, fel se fogva, hogy te is hallod és hangosan mondom ki a gondolatom.* - Még egyetlen egyszer fel fogom hozni, de az lesz utolsó. De most még képtelen vagyok rá... *Mondom halkan. Hiszen, mikor elmondom, hogy miért hagytalak el, elkerülhetetlen ezt felhozni. Viszont már előre tudtam, hogy az sem fog semmin változtatni, bár abban reménykedtem, hogy neked jobb lesz.* - Igen, megyek... *Bólintok egy aprót.* - Szeretnék felkészült lenni... fontos a munka Nao miatt...

MioDátum: Szombat, 2015.08.15, 10:37 | Üzenet # 170
Yaoista
*Hallom mit mondasz, de nem foglalkozok vele. Nem akartam ezzel foglalkozni így is túlságosan felkavartál és ezt most jobban kijön, mivel már Nao alszik.* - Nem érdekel.*Közlöm veled.* - Ne csak miatta legyen az.*Mondom.* - Holnap találkozunk. Jó éjt.*Nyitom az ajtót.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 19:49 | Üzenet # 171
Yaoista
- Megígértem... *Ami nálam azért jelentett valamit, persze logikus, ha nem hiszel nekem.* - Nekem mr csak az a fontos, ami neki... *Nem magamért csináltam ezt, hanem érte.* - Ige... ugh... *Kapok a szám elé és kicsit meg is inogtam, de még időben megtámaszkodtam a falon.* - Jó éjt... *Nyögöm még ki, majd elfordultam és igyekeztem eljutni a fürdőszobáig, de nagyon bénáztam. Nagyon régen ittam és főleg nem így, már egyáltalán nem bírtam a piát.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.20, 11:30 | Üzenet # 172
Yaoista
*Ígéretre inkább nem mondok semmit, én nem a legjobban kaptam meg. Naora csak bólintok azért ezt megértem. Már éppen amikor te rosszul leszel. Megfordul a fejembe, hogy itt hagylak, de még se tudok ilyen szemét lenni és nem csak azért, mert Nao is itt van. Felsóhajtok, leveszem a cipőmet meg a zakómat és utánad menve megragadlak.* - Tényleg nem bírod a piát.*Jegyzem meg ismét és bekísérlek a fürdőbe.* - Kint leszek ha kelek.*Már hánytál igaz előttem, de azért gondolom pont nem akarod, hogy ez most is megtörténjen.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.08.22, 13:20 | Üzenet # 173
Yaoista
*Meglepődök rendesen, ahogy megragadsz, de nem tiltakoztam, csak lehajtottam a fejem. Szégyelltem magam, jobban, mint valaha. Bólintok egy aprót, hogy kint leszel. Jobb is volt, hogy most nem vagy bent. Szépen ki is adtam mindent magamból, ami csak kijöhet. Miután végeztem, feltápászkodtam és megmostam a szám, majd az arcom. Nagy nehezen visszatámolyogtam az ajtóhoz és kinyitottam.* - Sajnálom... *Suttogom.* - Menj el nyugodtan... *Bár elég ingatagon álltam.* - Tudom, hogy nem akarod ezt... *Nagyon jól tudtam. Szerencsére mondjuk nem hagytál ott és ágyba dugtál. Az éjjeli szekrényemen ott volt egy kép rólunk bekeretezve az egyik utunkról. Pár percre lehunytam a szemem, majd kinyitottam, de még ott voltál. Én azt hittem alszok már és álmodom, hogy itt vagy.* - Szeretem ezt álmodni, hogy itt vagy... *Tényleg azt hittem alszok, kicsit sem voltam képben. Finoman megfogom a kezed elmosolyodtam.* - Hozzád érhetek... *Már ettől is úgy mosolyogtam, mint rég.* - Bárcsak nem csak álom lenne... *Motyogom halkan és megszorítottam a kezed.*

MioDátum: Hétfő, 2015.08.24, 12:47 | Üzenet # 174
Yaoista
*Nem mondok semmit, csak bekísérlek, ennyire más ismerhettél. Amikor megpillantom a képet, egyáltalán nem értem. Te voltál, aki dobott engem és mégis elég sok minden szól még mindig rólam.* - Ez nem csak egy álom.*Mondom, de a folytatásra tényleg egyre jobban ledöbbenek. Most bármit mondok úgyse fogod fel így inkább váltok.* - Pedig ez csak egy álom.*Igazából azt is mondhattam volna, hogy valóság csak nem úgy ahogyan te szeretnéd, így egyszerűbb az álmot mondani, holnapra majd úgyse emlékszel semmire.* - Mindig is az fog maradni.*Mondom és elveszem a kezemet. Nem akartam ezt, legszívesebben elmennék, mert felkavarsz nagyon is és fogalmad sincs megint mit okozol.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 20:30 | Üzenet # 175
Yaoista
- Nem? *Kérdezem értetlenül, majd elmosolyodom.* - Igaz... a valóságban nem lehetsz itt... *Mondom halkan, kissé fájdalmasan. Nagyon is tudatában voltam annak, hogy nincs visszaút.* - Tudom... *Mosolyodom el, de kicsit könnyes lesz a szemem.* - De legalább álmomba itt vagy... bár rossz lesz reggel felébredni... *Vágyakozva néztelek, majd lassan tényleg elaludtam.* - Kicsi rókám... *Suttogtam álmomba és még egy könnycsepp is kicsordult a szememből. Én tényleg szerettelek téged még mindig, nagyon erősen kötődtem hozzád és nem tudtalak elengedni.*

Keresés: