Régmúlt szerelmesek
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.07, 21:44 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hülye döntések következménye.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:15 | Üzenet # 176 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *A kicsi rókádat te magad hagytad el és nem ő volt, aki elszökött tőled. Legszívesebben leüvöltöttem volna a fejed és itt hagytalak volna, de még se voltam rá képes és nem magyarázhatom azzal se, hogy csak Nao miatt van, mert nem így van. Sose tudtalak utálni, csak sikerült az érzéseimet és veled kapcsolatban mindent elnyomni jó mélyen, de most egyre inkább tőrt elő belőlem, amit nem akartam és mivel nem volt senkim így még rosszabb volt. Kicsit bent vagyok veled végül kimegyek a nappaliba, ahol alsóra vetkőzöm és az ott lévő pokróccal betakarózva el is nyom az álom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:31 | Üzenet # 177 |
 Yaoista
| *Tudtam aludni, de az túlzás, hogy nagyon nyugodtan. Az éjszaka közepén felriadtam és felülve a fejem fogtam. Nagyon fájt és a gyomrom is émelygett még. Kimásztam az ágyból, na meg levetkőztem, mert rájöttem, hogy még ruhában voltam. Nem rémlett igazán, hogy mit is mondtam neked. Kimentem a fürdőbe, hogy vegyek be gyógyszert meg igyak egy kicsit. Visszafele veszlek észre a kanapén és nem értettem semmit. Csöndben odamentem, bár majdnem átestem az asztalon. Végül ha az asztalon nem is, a saját lábamon sikeresen átbuktam és nem tudtam visszaszerezni az egyensúlyom, így aztán rajtad kötöttem ki. Próbáltam megtámaszkodni a kanapé háttámláján, de megcsúszott a kezem, így végül kifeküdtem rajtad és amilyen béna voltam, még az ajkunk is összeért, aminek egy apró szájra puszi lett a vége.* - Ne.. izé... saj... *Kezdek hebegni-habogni, mint mindig, mikor nagyon zavarba voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:58 | Üzenet # 178 |
 Yaoista
| *Igen jót alszom, azért hosszú nap volt és a kis kópé is leszívta az energiám, de nagyon élveztem. Amikor rám esel, arra is úgy kelek fel, hogy igazából szinte fel se fogom a dolgokat vagyis inkább alszom és most én hiszem, hogy álmodom.* - Aludj még hercegem..*Suttogom az ajkaid közé és megcsókolva, magam alá nyomlak, majd elhelyezkedve visszaalszom mélyen. Igen én is álmodtam rólad sokat, most meg ismét és úgy ölellek, mint régen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 01:31 | Üzenet # 179 |
 Yaoista
| *Nagyon meglep, amit mondasz és nincs is erőm ellenkezni, na meg nem is akarok. Csókod szenvedélyesen viszonozom és teljesen elvörösödöm. Nem értettem, hogy miért, azt hittem, mondtam valamit az éjszaka neked és talán van remény. Vagyis ez most nagyon nagy reményt adott nekem Az ölelésed, a közelséged, a lélegzeted. Annyira jó volt. Szorosan bújtam hozzád és elmosolyodtam.* - Szép álmokat kicsi rókám... *Suttogtam neked és megigazítom a pokrócot, hogy rendesen be legyünk takarva. Annyira megnyugtató érzés volt veled lenni. Nekem se kellett több és el is aludtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 11:48 | Üzenet # 180 |
 Yaoista
| *Reggel, amikor felkelek elsőre nem kapcsolok, sőt csak jobban ölellek és kellemes érzés tölt el. Lassan azért kezdek magamhoz térni, majd kinyitom a szememet és igen csak meglepődök és kell egy újabb pillanat, hogy kapcsoljak és akkor le is ugrok szinte rólad.* - Mi a franc..*Suttogom és lassan összeáll a kép.* - Picsába.*Morgok és gyorsan öltözni kezdek, hogy mielőtt felébredsz már ne legyek itt. Szidtam magam, hogy ez megtörtént és hogy ennyire élveztem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 17:23 | Üzenet # 181 |
 Yaoista
| *Mosolyogva aludtam, rég éreztem magam ennyire nyugodtan. Még álmomban is cirógattalak finoman, mint mindig. Nem kelek föl rá, hogy leugrasz rólam, csak kicsit nyammogok.* - Lee... *Suttogom álmomban a neved. Nao is lassan ébredezett és álmosan botorkál ki. Odabattyog hozzád és átölel.* - Hmmm... Lee bácsi, vegyél fel. *Nem volt menekvés.* - A papa? *Kérdezi, még szinte csukva van a szeme.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:19 | Üzenet # 182 |
 Yaoista
| *Nevemre még gyorsabb leszek, viszont Naoval nem számoltam. * - Szia picur.*Mosolyodom el máris és persze, hogy felemelem, lehet neki nemet mondani?* - A papa még alszik. Mit szólnál, ha addig kapnál egy finom kakaót és a reggelit is megcsinálnák? A papa biztos örülne neki.*Puszilom meg, ennyit arról, hogy le akarok lépni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:30 | Üzenet # 183 |
 Yaoista
| *Ahogy felveszed, átöleli a nyakad és a buksiját rád fekteti.* - Jó... *Mondja aranyosan, de még nagyon kóma volt, ebben nagyon hasonlítottunk egymásra.* - Mit reggelizünk? *Kérdezi és közben bújik hozzád.* - Ma is játszol velem? *Pllog rád nagy szemekkel.* - A papa ma dolgozik, azt mondta... *Tényleg próbáltam megtenni érte mindent.* - Megígérte, hogy délután elmegyünk a játszótérre. *Én még aludtam nagyon mélyen, rég volt, hogy így tudtam pihenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:34 | Üzenet # 184 |
 Yaoista
| *Olyan kis édes volt, nagyon megszerettem.* - Mit szoktál?*Azért nem akarok mást adni neki.* - Igen játszok.*Majd megoldom úgy a munkát.* - Majd én szórakoztatlak, bár előtte nekem is kell dolgoznom, de lesz gond. Neked kell menned munkába?*Célzok az oviba és kimegyek vele, de nem rakom le.* - Akkor mit szeretnél hamizni?*Kérdezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:46 | Üzenet # 185 |
 Yaoista
| - A papa szokott csinálni szendvicset vagy rántottát, meg mikor mit... *Motyogja és ásít egy jó nagyot.* - Jajj, tényleg? *Hirtelen fel is ébredt.* - Munkába? *Billenti félre a fejét, mert nem teljesen tiszta neki, majd lassan koppan neki.* - Igen, délelőtt oviba kell menni. *Bólogat nagyba.* - De a papa azt mondta, hogy lehet hamarabb el tud jönni értem. *Mondja boldogan, hogy lehet nem kell végigvárnia a napközit.* - Tükörtojást... *Közli veled a tényeket.* - Te mit szeretnél? *Kérdez vissza.* - Mesét is olvasol megint?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:59 | Üzenet # 186 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok.* - Te se vagy egy könnyen kelő akár csak apád.*Kuncogok.* - Persze.*Mosolygok és már mondanám az ovit, de hát okos fiú és kitalálja.* - Szeretnéd, hogy elvigyelek?*Kérdezem.* - Mivel én vagyok a főnöke, így biztos, hogy hamar ott lesz, sőt kaphatna teljes szabadnapot.*Hiszen még állandó munkád nincsen.* - Értettem pajti.*Teszem le.* - Nekem is jó lesz. Papának is jöhet?*Kérdezem.* - Későbbre meg van süti még.*Mosolygok.* - Amit csak akarsz.*Puszilom meg és elkezdek előkészülni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 01:14 | Üzenet # 187 |
 Yaoista
| - Szeretek aludni... *Ásítozik tovább aranyosan.* - Igeeeen! *Örül meg, nem mintha én nem vinném minden nap és kapna vagy ezer puszit reggelente.* - Az jó, az jó, az jó! *Nagyon megörült, hogy biztos megyek érte, a szabadnap az nem érdekelte. Ahogy leteszed, azért ott maradt melletted és kíváncsiskodott, hogy mit csinálsz.* - Igen, szereti. *Bár ezt nagyon jól tudtad.* - Nagyon finom süti. *Ez komoly dicséret volt.* - Lee bácsival játszok és még mesél is. *Kezd kicsit szaladgálni körülötted. Felpörgött eléggé. Lassan már én is ébredeztem, hiszen megszoktam a koránkelést.* - Lee? *Kérdezem és tapogatózok, majd lassan kapcsolok. Iszonyatosan fájt a fejem, de nem sok maradt meg az estéből, az persze igen, hogy megcsókoltál és veled aludtam. Elég gyatra tempóba összeszedtem magam és kimentem a konyhába, mert hallottam a hangzavart. Nao az pont telibe nekem ütközött.* - Ne szaladgálj. *Kapom föl és adok neki egy puszit.* - Lee bácsi csinál reggelit és és és azt mondta játszik velem délután, meg megint olvas nekem mesét. *Mondja nagy boldogan, amire én elmosolyodtam.* - Jól hangzik. *Puszilom meg újra. Rád pillantok és fogalmam sincs, hogy mit mondjak neked.* - Jó reggelt... *Mosolyogtam rád, de úgy, mint rég.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 12:15 | Üzenet # 188 |
 Yaoista
| - Ez meg se lep.*Akár csak te. Elmosolyodom rajta ismét, olyan kis aranyos, hogy nem bírok vele betelni.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Kuncogok. Persze, hogy tudtam, hogy szereted, csak úgy reflexszerűen jött a kérdés.* - Azért te hamarabb felébredsz, mint a papa.*Hiszen neked kellett bő fél óra és akkor is csak éledeztél még, ő meg már pörög, ilyen szinten tényleg olyan volt, mint én. Nem vagyok gyerek, de tényleg sajtkukac vagyok.* - Bizony nagyon jó lesz.*Értek egyet. Amikor meghallom a hangod kicsit megrezzenek, de azért Naon elmosolyodom, de ahogyan te mosolyogsz, na akkor már tudtam, hogy félreértetted a dolgokat és emlékszel, bár azért reméltem, hogy nem hiszed, hogy béke van, mert elég nagy badarság lenne.* - Neked is.*Biccentek.* - Neked is megfelel a tükörtojás?*Kérdezlek és így reggel sokkal másabb itt lenni azért.* - Meg, ha nem baj elvinném oviba vagy együtt.*Úgyis beszélnünk kell, bár lehet most ezzel még jobban félreértesz mindent.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 13:10 | Üzenet # 189 |
 Yaoista
| - Igen. *Bólogat, ő is tudta, hogy milyen nehezen kelek. Nao édes volt nagyon, imádtam.* - Tökéletes, köszönöm. *Teszem a kisfiam, mire odament hozzád kíváncsiskodni.* - Elvihetnénk együtt. Beszélnem kell az egyik óvónővel, *Mondom és odamegyek én is.* - Mond csak, mosakodtál? *Kérdezem tőle, kicsit habozott, aztán bólintott.* - Igen. *Erre elmosolyodtam.* - Ne füllents. Gyere. *Fogom meg a kezét és kimegyek vele a fürdőbe. Szépen megmosakszunk, majd vissza is mentünk hozzád.* - Kérsz kávét? *Kérdezem, de még mindig mosolyogtam. Annyira bíztam benne, hogy mégis minden rendben lehet.* - Segítek teríteni! *Fog hozzá és nagyon koncentrál, hogy mindent szépen a helyére tegyen, persze segítek neki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 16:03 | Üzenet # 190 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok. A kérdésre csak mosolygok, de nem szólok bele. Mire visszajöttök, már majdnem végzek. Vágok fel zöldséget, ami van és persze kenyeret is.* - Igen köszi.*Bólintok, próbáltam úgy viselkedni, mint tegnap, hogy értsd semmi nem változott persze tudtam, hogy a beszélgetést így se úszom meg.* - Nagyon ügyes vagy.*Pár perc múlva találok is.* - Jó étvágyat.*Kezdek el enni, még mindig nem hittem el, hogy mibe keveredtem.* - Oviba mivel megyünk? Haza kéne mennem átöltözni.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 17:19 | Üzenet # 191 |
 Yaoista
| *Elkezdek kávét is főzni közben. Olyan jó volt ez a reggel, hogy itt voltál még. Olyan kis nyugodt volt és családias. Nem hittem, hogy valaha ez be fog következni.* - Bizony. *Puszilom meg a buksiját, majd én is odateszem a kávét magunknak és a kakaót Naonak.* - Jó étvágyat. *Mondja ügyesen Nao is, aztán én is. Szépen megevett minden zöldséget is, mint ahogy én is.* - Általában autóval szoktam elvinni. *Törlöm meg az állát, mert folyt a tojás már az állán* - Hát, haza tudsz még menni és vissza, vagy elmegyünk érted. Még uzsonnát csinálok úgyis neki, meg én is letusolok. *Hiszen este nem voltam, éreztem magamon. Bár nem szívesen mostam volna le magamról az illatod, olyan rég éreztem így.* - Lee bácsi, megint barátok vagytok a papával? *Kérdezi csillogó szemekkel. Erre viszont én köpni-nyelni nem tudtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 18:47 | Üzenet # 192 |
 Yaoista
| - Értem csak ugye én is kocsival mennék, de legyen úgy, hogy haza megyek és ti eljöttök értem és visszaviszel.*Akkor még beszélni is tudok veled nyugiban, mert nem az irodába akartam, sokkal jobb nálam. Amikor Nao kérdését meghallom, hát nem igen örülök neki, de a gyerekszáj ellen nincs menekvés.* - Pajti ez nem ilyen egyszerű.*Nem akartam neki hazudni, de mégis mit mondjak.* - Tudod a papával sok felnőttes dolgot meg kell beszélnem.*Ebből talán rájössz, hogy nincs semmi rendben és Naonak is jó válasz, mert nem hazudok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 21:23 | Üzenet # 193 |
 Yaoista
| - Rendben. *Bólintok. Rég éreztem magam ilyen jól. Válaszodon elgondolkoztam kicsit, de arra gondoltam, hogy meg kell beszélnünk sok mindent, ez tény. A remény azért bennem volt, hogy nagyon is pozitív kimenetele lesz a beszélgetésnek. Talán jól érezted magad velem és Naoval tegnap és adnál még egy esélyt. Nao nagyon töri a buksiját a válaszodon.* - De mi barátok vagyunk, ugye? *Kérdezi meg még egyszer, biztos, ami biztos, amire én lágyan elmosolyodtam. Néha tényleg úgy éreztem, hogy nem tudok neki mindent megadni és talán hibát követek el azzal, hogy magam mellett akarom tudni.* - Ne aggódj picikém. *Puszilom meg a buksiját.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 22:55 | Üzenet # 194 |
 Yaoista
| *A kérdésre csak lágyan elmosolyodom.* - Igen mi barátok vagyunk és ez sose fog változni.*Simogatom meg a buksiját, tényleg egy nap alatt a szívembe zártam. Megkajáltunk, megittam a kávét és haza mentem, persze közben te jártál a fejembe. Haza érve lefürödtem és elkészültem, elterveztem, majd délután felhívom a kölyköt, biztos voltam benne, hogy nagyon jól érzi magát. Én meg majd akkor mesélek, amikor haza jön, most csak kapcsoljon ki. Miután elkészülök és összepakolok ti is megérkeztek és le is megyek.* - Sziasztok.*Szállok be, még mindig nem volt saját lakásom azt is intéznem kéne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 23:52 | Üzenet # 195 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolyog boldogan. Azért az erősen családban marad, hogy milyen hamar levettél minket a lábunkról. Én nem tudom miért, de rettentő nyugodt voltam. Ennyit tett, hogy kicsit a közeledben voltam. Csináltam uzsonnát Naonak, na meg elmosogattam és rendbe szedtem magam én is. Segítettem neki felöltözni és már alig várta az ovit. Hamar elkészültünk és már mentünk is érted.* - Szia. *Köszönök, de még nagyon mosolygós voltam.* - Sziaaaa. *Ugrál kicsit Nao az ülésébe. El is indulok, persze közbe Naonak be nem állt a szája és folyton magyarázott, hogy mi lesz ma az oviba. Megérkezve leparkolok, majd kisegítem Naot is.* - Menjünk. *Zárom be a kocsit, majd megfogom az egyik kezét, persze a másikat már nyújtotta neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:22 | Üzenet # 196 |
 Yaoista
| - Szia pajti.*Simogatom meg a buksiját. Mosolyogva hallgatom, már hiányzott a gyerekzsivaj. Persze megfogom a kezét, de azért meg kell hagyni érdekes látványt nyújtunk és igen csak megnéznek minket.* - Jó napot.*Köszönök az óvónőnek, aki fogad minket és bemutatkozok és elmondom, hogy a főnököd és egy régi barátod vagyok, azért pont nem neki fogok beszélni rólunk, na meg azt se tudtam, hogy mit tudnak rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:36 | Üzenet # 197 |
 Yaoista
| - Jó napot. *Köszönök én az óvónőnek.* - Beszélhetnénk? *Kérem meg, mire kicsit arrébb megyünk. Elmagyarázom neki, hogy lehet néha te fogsz Naoért jönni és nyugodtan engedjék el veled. Erre nagyon figyeltek és sosem engedték el a gyerekeket bárkivel. Nem nagyon tudták hova tenni, de belementek. Nem tudtak rólam sokat, csak hogy elhagyott a nejem és ennyi elég is volt.* - A papa ma valahogy jó kedvűnek tűnik. *Szólal meg váratlanul Nao.* - Néha olyan szomorúnak tűnik. *Néz engem közben, persze a kezed nem engedte el, sőt elkezdett húzni.* - Itt a fogasom. Ott a jelem, látod? *Mutatja és ügyesen leveszi a táskáját és lerakja, majd cipőt is cserél.* - Tényleg hamar jön a papa? *Kérdezi meg tőled édesen és átölel. Én erre megyek oda és csak elmosolyodom.* - Szóltam, hogy lehet néha te jössz majd a fiatalúrért. *Magyarázom meg.* - Málna a táskádban van és az uzsonna is. Edd meg mind, rendben? Nem hagyd ott a zöldséget, oké? *Cirógatom meg a buksiját, mire csak bólogatott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:59 | Üzenet # 198 |
 Yaoista
| - Értem.*Én akkor most ünneprontó leszek, de nem én tehetek róla. Persze követem őt és segítek amiben kell.* - Nagyon jó.*Guggolok le.* - Tegnap kisujj esküt tettünk nem? Nao amit én megígérek azt be is tartom, ettől ne féljél.*Cirógatom meg az arcát.* - Nagyon hamar.*Teszem még hozzá.* - Rendben.*Biccentek már neked, majd én is elköszönök, miután mindent megbeszéltetek.* - Akkor menjünk hozzám.*Ülünk be a kocsiba.* - Az óvónők mit tudnak rólad?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:28 | Üzenet # 199 |
 Yaoista
| - De. *Mosolyodik el édesen.* - Jó. *Hitt neked, bízott benned és ez nagyon ritka volt. Vagy ezer puszit adok neki elköszönésnél és utána már ment is játszani. Meglep nem kicsit, hogy így mondod, hogy menjünk hozzád.* - Rendben. *Indítom a motort.* - Annyit, hogy egyedül nevelem Naot, a feleségem elhagyott és nincs igazán segítségem. Elég, ha ennyit tudnak, túl bonyolult lett volna előadni az egész történetet. *Magyarázom halkan. Lassan vissza is érünk hozzád és leállítom a motort. Felérve hozzád nem nagyon foglalkozok semmivel, csak veled. Óvatosan a kezedért nyúlok.* - Lee... én... *Pillantok rád, de nem tudtam, hogy fogjak hozzá. Csak úgy kalapált a szívem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:34 | Üzenet # 200 |
 Yaoista
| - Ennyi bőven elég.*Értek egyet. Amikor fent a kezemhez érsz elhúzom.* - Basszus miért kellett ebbe belekeverednem.*Gyújtok rá egy cigire.* - Ami este volt egy félreértés volt és reméltem nem emlékszel, sőt el is akartam menni, csak hát Nao megtalált.*Erre picit elmosolyodom, de ez el is tűnik.* - Masato nem tudom mit hittél, de semmi se változott köztünk. Tényleg azt hitted hogy hirtelen megbocsátottam?*Kérdezlek és idegesen szívok a cigiből, majd elmondok mindent.* - Amit meg én tettem magam se értem.*Nem akartam bevallani, hogy álmodok rólad, így is elárultam kissé magam, de talán nem kapcsolsz.*
|
|
| |