2025.07.20, Vasárnap, 01:20
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 18:19 | Üzenet # 2
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Már két hete, hogy Kainál lakom, ami felér egy álommal vagyis számomra. Mester nem örül, ennek az egésznek és szerinte kényszerítve van, de ez így olyan csúnyán hangzik. Első látásra belé szerettem, amikor megpillantottam őt fél évre. Még be kellett fejeznem a sulit, majd apámmal egyezséget kötöttem, hogy Kainál akarok tanulni és lakni, majd utána megyek egyetemre és hozzá dolgozni. Kapom egy évet és ez idő alatt talán apám meggondolja magát és magam ura lehetek és álmaim férfiát is megtudom hódítani. Tudom, hogy meleg, de engem nem vesz komolyan, de akkor is kitartó vagyok. Nem voltam még férfival együtt, de ő teljesen más. Csak ő kell nekem és senki más. Ma valamilyen bemutatón van, így gondoltam meglepem őt. Nem igen tudok főzni, de egy spagettival megpróbálkoztam, annyira szerintem nem is lett rossz. biggrin Szépen megterítek, majd csak kicsípem magam és úgy várom. Amint meghallom, hogy nyitódik az ajtó máris megyek elé.* - Isten hozott Mester.*Köszönök neked széles mosollyal.* - Már nagyon hiányoztál, remélem éhes vagy, főztem neked.*Topogok előtted.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:09 | Üzenet # 3
Yaoista
*A megnyitó után már jöttem is vissza a lakásomra. Nagyon nem volt hozzá kedvem, de előre féltem, hogy mit műveltél a lakásommal. Sosem hagytalak ott egyedül szívesen.* - Szia... *Sóhajtok gondterhelten. Egyáltalán nem vágytam a társaságodra, rettentő mond idegeltél.* - Lődd már le magad. *Közlöm, mikor elkezdesz ott toporogni előttem, nem voltál már öt éves.* - Már ettem. *Pont ráláttam arra, hogy mit csináltál.* - Meg elég szarul is néz ki. *Állapítom meg. Leraktam a zakóm és a cipőm is, majd rágyújtottam.* - Remélem nem koszoltál össze semmit, mert biztos lehetsz benne, hogy fogkefével fogod lesúrolni a tűzhelyet, ha igen...

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:19 | Üzenet # 4
Yaoista
- Bocsánat.*Motyogom.* - Értem.*Sóhajtok fel szomorkásan.* - Tudom, hogy béna vagyok, de igyekszem.*Kezdem el tördelni az ujjaim, egyik rossz szokásom a sok közül. biggrin * - Rendet raktam magam után.*Az tény, hogy káoszt csináltam, de minden egyben maradt. Közben a cicám is megjelent és elkezdett neked dörgölőzni.* - Mirr murrnak is hiányoztál.*Mosolyodom el picit.*  - Jól érezted magad a megnyitón?*Kérdezlek talán ennyire még képes vagy válaszolni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:38 | Üzenet # 5
Yaoista
- Ezt már hallottam. *Sóhajtok én is egy nagyot.* - Ne törteld a kezed. *Szólok rád. A cicára kicsit elmosolyodom.* - Hello macsek. *Hajolok és megsimogatom, vele sokkal kedvesebb voltam, mint veled.* - Igen, nagyon jó volt. *Mondom komolyan.* - Tudod, akinek van tehetsége és elég kitartó, annak egyenes út a sikerig. Chris az egyik legjobb tanítványom volt. *Kapom föl a cicát, mire rögtön dorombolt nekem.* - A nyomába se vagy. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:43 | Üzenet # 6
Yaoista
- Bocsánat.*Teszem a hátam mögé a kezemet.* - De lennék a helyébe.*Mormogom az orrom alatt. :D* - Igen már említetted.*Nem bírtam őt, mindig olyan szépen beszéltél róla és féltékeny voltam.* - Még csak két hete kezdtem, de még sokra vihettem.*Persze nem a cukrászat terén, az csak miattad érdekel.* - Egyszer majd rólam is ilyen szépen fogsz beszélni.*Közlöm veled elszántam.* - Kicsit engem is megsimogathatnál.*Motyogom.XD*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 22:48 | Üzenet # 7
Yaoista
*Úgy csinálok, mint aki nem is hall téged.* - Ő már két hét alatt többet tudott, mint te. Ha nincs tehetséged, legfeljebb egy átlag leszel. *Közlöm veled.* - Ő már második generációs, az apja is cukrász volt, nem is akármilyen. *Láttam képeket ugye.* - Azt lesheted. *Közlöm veled én is.* - Aztán minek? Nem vagy te macska. *Megyek beljebb és közben a cicusod simogatom. Leülök a kanapéra és hamuzok egyet.* - Ha hasznossá akarod tenni magad, akkor hozz egy italt.

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 22:53 | Üzenet # 8
Yaoista
- Nem érdekel.*Morgom.* - Meglátod nekem lesz igazam.*Igen csak elszántam mondom, bár még magam se látok esélyt, de még van időm meghódítani téged.* - Attól még jól esne és azért mert szeretlek.*Közlöm veled, persze tudtam jól, hogy nem veszed ezt se komolyan. Követlek téged és az italra bólintok, majd hozom is neked.* - Parancsolj.*Adom oda.* - Csináljak neked egy fürdővizet?*Kérdezlek és mögéd sétálok.* - Megmoshatom a hátad és meg is masszírozhatlak akár.*Kezdek neki.* - Olyan izmos vagy.*Élvezkedem amíg tudok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:43 | Üzenet # 9
Yaoista
- Nagy a szád. *Jegyzem meg komolyabban.* - Blablabla... *Nem hittem el. Még csak egy taknyos kölyök voltál. Persze a piát nem köszöntem meg. Belekortyoltam, miután elnyomtam a cigit. Kezdem felidegelni magam rajtad.* - A víz jól hangzik, de ne taperolj. *Morranok rád kicsit, de persze a cicát folyamatosan simogatom.* - Gyakoroltál ma valamit?

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:48 | Üzenet # 10
Yaoista
- Nem is.*Motyogom, de már sokkal halkabban.* - Nem vagyok leprás.*Húzom el a kezemet. biggrin * - Igen, amiket vettünk.*Bár tény béna vagyok, de legalább igyekszem.* - Megcsinálom a vized.*Indulok ki.* - Áruló.*Közlöm a macskámmal, aki nagyon jól el van az öledbe. Elkezdem ereszteni a vizet, majd csak akkor megyek vissza, amikor elkészül.* - Elkészült, remélem legalább az megfelel.*Hiszen neked minden rossz, amit csinálok.* - Aludhatok a szobádba? Jó a földön is.*Pillantok rád félénken.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:31 | Üzenet # 11
Yaoista
- Nem mondtam, hogy az vagy. *Nem értettem honnan szedted.* - Helyes. *Bár gondoltam gagyik lettek.* - Csak tudja, hogy nálam jobb helyen van. *Vakargatom a fejét.* - Remélem. *Finoman kiteszem a cicót az ölemből, lehúzom a piám és indulnék a fürdőbe.* - Nem. *Közlöm veled.* - Be ne mer tenni a lábad a szobámba. *Sose engedtem.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:39 | Üzenet # 12
Yaoista
- De úgy viselkedsz.*Jegyzem meg. Nem esik jól, azért amit a cicámra mondasz, hiszen kicsi kora óta velem van. Nem is mondok neked semmit csak lehajtom a fejemet.* - Oké.*Suttogom, majd csak felsóhajtok.* - Mirr murr neked annyira jó.*Ő erre csak nyávog egyet, majd a szobádba vándorol biggrin kezdtem úgy érezni engem már tényleg utál és tényleg féltékeny voltam, hogy neki, mennyire jó. Kicsit kint vagyok, majd hirtelen bemegyek hozzád.* - Bocsi én csak....*Gondoltam keresek valami kifogást, amit igazából úgyse veszel be.* - Nagyon jól nézel ki.*Bámulok és nem mozdulok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:18 | Üzenet # 13
Yaoista
- Te se szereted, ha random taperolnak, nem!? *Csattanok föl. A macskáddal tényleg jól kijöttem és az sem zavart, ha nálam aludt, sőt még az ágyamba is alhatott. Kényelmesen ázok, mikor bejössz.* - Figyelj, húzz ki. Én se török rád, mikor fürdesz, nem??? *Kezdtem tényleg ideges lenni és tudhattad, hogy annak nem lesz jó vége, ha tényleg felhúzol.* - Oké, hallottam már, most kifelé. *Közlöm veled kicsit erélyesebben.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:27 | Üzenet # 14
Yaoista
- Ha te csinálnád nem zavarna.*Fordítom ki a szavaidat.* - Pedig nyugodtan rám törhetnél én örülnék neki.*Ezzel kár jönnöd.*  - Csak egy kicsit hagyj nézzelek, ha már nem érhetek hozzád.*Tudtam, hogy kezdesz ideges lenni, de hát a józan eszemre veled kapcsolatban nem hallgatok.* - Ennyire ocsmánynak tartasz, hogy nem is nézhetlek?*Hiszen teljesen nem is láthatlak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:57 | Üzenet # 15
Yaoista
- De ha egy idegen, akkor igen. *Kezdett elég lenni.* - De nem vagy BUNKÓ, ezért nem teszem. *Már kezdtem unni ezt a játékot. Sóhajtok egy nagyot, felállok, elveszek egy törölközőt és magam köré tekerem.* - Hogy még pihenni se hagyod az embert, fasz ki van. *Indulok ki, de akkor meghallom, amit mondasz.* - Egy idióta kis pincsi vagy, aki nem ismeri a határait. Semmi köze hozzá a kinézetednek. Tudnod kéne hol a helyed. Bekényszeríted magad a lakásomra, a cukrászdámba. Elveszed az értékes időmet, amit igazi tehetségekre szánhatnék, nem apuci kisfiára. A helyedbe elgondolkoznék. *Jövök ki és rád csapom a fürdő ajtaját, majd egyenesen a szobámba megyek, hogy keressek valami ruhát.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:09 | Üzenet # 16
Yaoista
*Erre nem felelek, mert igazad van.* - Igaz.*Suttogom és azért megnézlek, amikor felállsz és igaz egy pillanatra látlak, de azért kissé zavarba jövök.xd* - Én csak szeretnék veled lenni.*Mondom, majd amikor nekem esel, elégé fáj, de végül is részben igazad van. Pár perccel később utánad megyek, majd az ajtód mellet lecsúszok a falmentén.* - Igazad van és megértem, hogy utálsz és lehet ez soha nem fog változni, sőt egyre rosszabb lesz.*Mondom úgy, hogy halljad.* - Apuci kicsi fiának egy éve van arra, hogy azt tegyen, amit akar, mert utána ismét meg van írva az egész élete.*Vagyis eddig nagyon úgy nézz ki.* - Igaz téged ez nem érdekel egyáltalán és nekem se lenne jogom ahhoz, hogy rád kényszerítsem magam, de másként nem lehetnék melletted. Még csak nem is emlékszel rám, bár miért is tennéd.*Mosolyodom el fájdalmasan.* -  Talán idővel megkedvelsz vagy elviselsz vagy nem tudom.*Suttogom, majd felállok.* - Sajnálom, hogy ismét gondot okoztam. Jó éjszakát.*Gondoltam már nem jössz ki. Kimentem a konyhába és szedtem magamnak kaját, de egy falat után kiköptemXD* - Tényleg szerencsétlen vagyok.*Fekszek el az asztalon.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:36 | Üzenet # 17
Yaoista
*Bent vagyok és morgok rád, közben a macskáddal játszok. Mindig idegesített, hogy mire gondolsz emlék alatt,mert tényleg nem emlékeztem. Mégis, mi történhetett? Ahogy elhallgatsz, sóhajtok egy nagyot. Kimegyek, de akkor látom, hogy kiköpöd a kaját. Szó nélkül odamegyek, eltakarítom az asztalt, majd hozzálátok főzni. A cica is kijött és a lábam körül mászkált, úgy tűnt, ő is szerelmes belém. Szépen főztem neked vacsorát, ehetőt és leraktam eléd.* - Egyél. *De nem mondtam többet, csak fölvettem a cicát és leültem a kanapéra. Bekapcsoltam a tv-t és csöndben néztem.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:42 | Üzenet # 18
Yaoista
*Meglep amit csinálsz, de nem szólok semmit csak elmosolyodom és úgy figyelek. Amikor lerakod elém még inkább meghatódom.* - Köszönöm.*Kezdek el enni és igen hamar befalok mindent, majd elmosogatok és bemegyek hozzátok. Leülök a fotelba, majd rád pillantok.* - Köszönöm a vacsorát, nagyon finom volt.*Mosolygok.* - Nem baj, ha itt maradok? Viselkedek ígérem.*Szinte már könyörgően beszélek hozzád. Tudtam, hogy szánalmas vagyok, de annyira vágytam a társaságodra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 03:07 | Üzenet # 19
Yaoista
- Egészségedre. *Gyújtok rá egy szál cigire.* - Ha csöndben és hülyéskedés nélkül tudod nézni a tv-t, nem. *Hülyéskedés alatt persze a taperolást és más egyebet értettem. Nem értettem, hogy miért vagy ennyire ragaszkodó. A cicád az aranyosan odabújt az ölembe és dorombolt. Kicsit elmosolyodtam és finoman cirógatom.* - A macskád aranyos. *Jegyzem meg, de csak az.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.28, 03:12 | Üzenet # 20
Yaoista
- Köszi.*Mosolyodom el és máris jobb a kedvem. Elhelyezkedem kényelmesen és betakarózom.* - Valóban az.*Nem teszek megjegyzést, hogy milyen jól áll, ha mosolyogsz és de jó lenne, ha engem is aranyosnak tartanál.* - Mi is mindig így tévéztünk, de hát most nagyon le vagyok ejtve.*Sóhajtok fel.* - Az utcán találtam még akkor nagyon pici volt, nekem kellett etetnem.*Emlékszem vissza.* - Szóval csak szeret még végül is megértem, hogy miért kötött ki nálad.*Mosolyodom el, ennyit csak mondhatok.* - Látod minden rosszban van valami jó.*Mondok még ennyit, majd a tévét néztem csöndben, ahogyan megígértem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 20:05 | Üzenet # 21
Yaoista
- Nem tehetek róla, hogy mindig utánam jön. *Először nem engedtem neki, de aztán beadtam a derekam. Túl szépen tudott nézni.* - Szóval kidobták szegényt. *Állapítom meg, hiszen biztos nem kóbor macska gyerek volt, hiszen sziámi. Meglepett, hogy tartod magad a dolgokhoz. Teljesen jól elvagyok, így egyáltalán nem zavarsz.* - Mégis... hogy találkoztunk mi? *Kérdezek rá végül.* - Egyáltalán nem emlékszem, bármennyire is próbálom. *Gondoltam, ha eszembe jut, ki tudlak rakni vagy tudok veled valamit kezdeni.*

MioDátum: Kedd, 2015.12.29, 01:54 | Üzenet # 22
Yaoista
- Nem mondtam, hogy tehetsz róla.*Jegyzem meg.* - Igen, de nálam azért jó helyen van és örülök, hogy van nekem.*Mosolyodom el lágyabban, tényleg nagyon szeretem. Csak a tévét nézem és már teljesen jól érzem magam, a kérdésed viszont nagyon váratlanul ér, nem hittem, hogy megfogod kérdezni.* - Ez már több, mint egy éve történt vagyis ha pontos legyek egy éve négy hónapja és 6 napja.*Nekem az a nap tényleg sorsfordító volt. biggrin * - El kellett jönnöm apámmal az egyik üzleti útjára, míg mások a szünetet élvezték. Nem voltam jó passzban és miután mindent letudtam a városban sétáltam és akkor megláttam a te cukrászdádat. Beültem egy kávéra és csak bambultak ki a fejemből.*Emlékszem vissza és tényleg mintha ismét ott lennék.* - Aztán hirtelen egy nagyon finom epres vaníliakrémes süti volt előttem. Felpillantottam és akkor megláttalak téged és a csodaszép mosolyod, ami a szívemig hatolt*Pirulok el kicsit.* - Azt mondtad, hogy ez egy gyógysüti és biztos jobb kedvem lesz tőle és hogy ne búslakodjak, mert az élet túl rövid és azt élvezni kell és nevetni.*Idézem vissza a szavaid.* - Tényleg minden rosszkedvem eltűnt miattad és a süti csak ráadás volt.*Mosolyodom el.* - Utána, mint kiderült ismeritek egymást apámmal és akkor tudtam, hogy ez a sorskeze. Tudom nem veszel komolyan és csak egy kölyöknek tartasz, hiszen tényleg az vagyok, de az érzéseim őszinték és komolyak.*Ezt nagyon komolyan mondom.* - Amikor rossz kedvem volt, mindig eszembe jutott amit mondtál a mély, de mégis kedves hangodon és azzal a gyönyörű mosolyoddal.*Tényleg oda voltam érted.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.12.29, 01:55

szela00Dátum: Kedd, 2015.12.29, 02:11 | Üzenet # 23
Yaoista
- Szépen tartod. *Ha a macskádról volt szó, egész kedves voltam veled.* - Jézusom. *Fogom a fejem a pontos napra. Csöndesen hallgatlak és én tényleg nem emlékeztem egy kicsit sem.* - Ha tudom, hogy bajt hozok a fejemre, sose megyek oda. *Ráncolom a homlokom és már utáltam, amiért ilyen vagyok.* - Nemcsak hogy kölyök vagy, de kétszer annyi idős vagyok, mint te. *Már untam nagyon.* - Hát te nem vagy normális. *Sóhajtok fel még jobban.* - Még így sem emlékszem. *Nekem az egy tök átlagos nap volt.* - Más is kapott már így sütit, mégse kezdett zaklatni...

MioDátum: Kedd, 2015.12.29, 02:24 | Üzenet # 24
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el. főleg hogy ritkán mondasz nekem kedveset. Naivan azt hittem, hogy így emlékezni fogsz, de ha mégse akkor se gondoltam volna, hogy ilyen kegyetlen lesz.* - Tudom, hogy nem vagyok.*Suttogom, majd felállok és összehajtom a plédet.* - Még ha te így vélekedsz az én véleményemen nem változtat.*Mondom komolyan, de már semmi jó kedvem nincsen.* - Azért azt hittem, hogy egy picit különleges vagyok, de úgy látszik inkább csak egy tucat.*Suttogom.* - Nekem ez volt az első és egyben utolsó kedves gesztus az életembe.*Teszem még hozzá, de tudtam téged ez se érdekel.* - Lefekszem. Jó éjszakát.*Indulok el, de nem nézzek rád.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.12.29, 02:53 | Üzenet # 25
Yaoista
- Nem szokásom senkivel kivételezni. *Igazából ennek épp hogy örülnöd kéne.* - Ezt nem hiszem el. *Ismertem apád, tudtam, hogy jó ember és szeret téged, még akkor is, ha te nem érzed úgy.* - Jó éjt. *Hagylak elmenni, de végül sóhajtok egy nagyot. Bekopogok és mikor szólsz, hogy szabad, benyitok.* - Figyelj... nekem akkor ott egy vendég voltál, mint bárki más és emiatt nem hiszem, hogy rossz ember lennék. Nem tehetek róla, ha te egy álom világban ragadtál. Elmondtam neked már az elején a helyzetet... itt lehet, tanítalak, mert kell... de semmi több. Jobban jársz, ha le teszel rólam. *Ezt az érdekedbe mondtam.*

Keresés: