2025.07.20, Vasárnap, 17:37
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

MioDátum: Szombat, 2016.06.04, 12:32 | Üzenet # 226
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Szerinted.*Mosolygok.* - Az bizony.*Nevetek fel.* - Hogy visszabeszél?*Kérdezlek, majd csak elmosolyodom rajtatok, annyira édesek vagytok, hogy arra nincsenek szavak.* - Igyekszem annyi idő alatt megcsinálni.*Nem akartalak feltartani, az is nagy dolog már, hogy belementél.* - Csak az arcodról vagyis több úgyse férne bele, aztán majd később keresek mást, na meg a suliba úgyis lesznek, akik modellt állnak.*Bár jó lenne, ha úgy tudnék gyakorolni, hogy minél többször téged rajzoljalak, de nem szabad telhetetlennek lennem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 227
Yaoista
- Igen... ha valaki ilyen haspók és nem kap, persze, hogy visszabeszél. *Mosolyodom el kicsit.* - De ha több idő kell, mondjad. Én nem tudom. *Tényleg fogalmam se volt róla.* - Ha egy nap kell, akkor azt mond, csak akkor úgy tervezem a dolgokat. *Teszem hozzá.* - Értem. *Örültem, hogy tényleg komolyan veszed a rajzolást és ezt az egészet.* - Majd kérek egy példányt az első kiadásodból. *Jegyzem meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 21:53 | Üzenet # 228
Yaoista
- Igazad van.*Nevetek fel.* - Igen jobb lenne egy nap, csak tudod tényleg nem akarlak feltartani.*Motyogom.* - Tényleg ennyire bízol bennem?*Kérdezlek és ez nagyon jól esik.* - Neked fogom ajánlani.*Kacsintok rád.* - Bár tudom, hogy sok idő és lehet nem is fog sikerülni, de alig várom, hogy csak alkossak és alkossak. Tele vagyok ötletekkel is, bár lehet csak szerintem jó.*Nevetek fel. Amikor rajzolásról van szó, akkor mindig olyan boldog leszek.* - Ne haragudj, hogy ezt mondom, de most legszívesebben azért megállítanám az időt.*Mondom hirtelen. Tisztában voltam vele, hogy holnap nem leszel velem ilyen, bár olyan se lesz minden, mint régen.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.06.08, 10:02 | Üzenet # 229
Yaoista
- Ha feltartanál, nem ajánlottam volna fel. *Borzolom meg a hajad.* - Igen, tényleg. Ha rólad van szó, akkor igen. *Tényleg hittem benne, hogy te képes vagy befutni, vagy annyira kitartó és idióta, mint ahogy én a cukrászdával. Ezekhez a dolokhoz kell egífajta kattanád.* - Menni fog. *Jelentem ki. Meglepődtem szövegeden, de elmosolyodom.* - Nem haragszom kicsit sem. *Puszillak meg.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.08, 10:37 | Üzenet # 230
Yaoista
- Jogos.*Nevetek fel.* - Ez nagyon sokat jelent.*Te nagyon sok erőt adsz nekem.* - Tudod mit igazad van és ha mégis elbizonytalanodnék, majd te jól fenékbe billentesz.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Suttogom és a puszidtól elpirulok.* - Jól laktam köszönöm.*Teszem le tálcát és a teát is megiszom. Elterülök, majd rád pillantok.* - Tudod Kai, tényleg nagyon szerencsés lesz az illető, aki a párod lesz majd.*Mondom komolyan és kissé reménykedve, hátha én leszek az.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 16:03 | Üzenet # 231
Yaoista
- Pontosan. *Mosolyodom el.* - Nincs mit. *Én is eszek még, de persze a cicád még mindig kuncsorgott.* - Adhatok neki egy falatot? *Kérdezem meg, azért megesett rajta a szívem.* - Mire gondolsz? *Nem értettem, hogy miért lenne az szerencsés. Én nem tartottam magam különlegesnek, csak egy normális fazonnak.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 17:49 | Üzenet # 232
Yaoista
- Persze.*Mosolyodom el.* - Mert szerintem te egy ideális társ vagy és minden meg van benned, ami kell és mellette nagyon különleges is vagy vagyis én így gondolom.*Mondom édesen.* - Tudom szerintem túlzok, de szerintem nem.*Kuncogok.* - Megkérdezhetem, hogy mikor volt utoljára kapcsolatod és meddig tartott?*Kérdezem kíváncsian.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 19:19 | Üzenet # 233
Yaoista
- Értem... *Furcsa volt, amit mondtál.* - Szóval ideális, mi? *Kuncogok, jó volt a megfogalmazásod.* - Eléggé túlzás, igen. *Bizony nem értettem, hogy hova ez a fényezés.* - Utoljára? *Meglepődtem, hogy ez érdekelt.* - Fél évig tartott és nagyjából négy hónapja. *Igazából nem sokan tudták elfogadni a beosztásom és hogy nem mindig van úgy időm.* - Neked? Az utolsó barátnőd?

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 22:35 | Üzenet # 234
Yaoista
- Az bizony.*Bólintok.* - Túlságosan szerény vagy.*Kuncogok.* - Az akkor nem is volt régen.*Motyogom.* - Igazából nekem sose volt komoly kapcsolatom szóval maximum egy hónap és ez is volt másfél éve. Igazából csak szexeltem, de az se volt az igazi és amíg nem feküdtem le veled, nos jó ideje nem voltam együtt senkivel.*Felelem.* - Na meg nem is leszek.*Teszem hozzá, majd ahogyan te is elfekszel hozzád bújok, ha már megengedted.* - Még rád várok..*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.19, 21:30 | Üzenet # 235
Yaoista
- Nem, nem volt rég... általában van valakim. *Azért nem kellett messzire mennem, ha randizni akartam valakivel.* - Értem... szóval kis Casanova. *Bólintok egy aprót. A folytatáson meglepődtem és sóhajtottam egy aprót.* - Nem kellene... *A cicád is odabújt hozzánk. Finoman átkaroltalak és a vállad cirógattam.* - Kérlek ne várj... *Puszillak meg gyöngéden.* - Keresd meg a saját utad, de engem így felejts el.

MioDátum: Hétfő, 2016.06.20, 10:33 | Üzenet # 236
Yaoista
- Megértem.*Remélem én leszek a következő.* - Hmm nos, ha érdekelnének, akkor talán az lennék.*Értek egyet. Nem tetszik amit mondasz és egy picit hallgatok, majd rád pillantok.* - Csak még egy kicsit hagyj várjak, kérlek.  Tudod a remény hal meg utoljára és talán mégis adsz nekem egy esélyt, de ha mégse akkor mint már mondtam elmegyek és többé nem kell látnod.*Mondom komolyan.* - Csak egy kis időt.*Csókollak meg egy pillanatra, majd visszabújok.* - Engem az időbeosztásod se zavarna.*Suttogom és a hátad finoman cirógatom.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.06.21, 22:35 | Üzenet # 237
Yaoista
*Kérésed meglepett.* - Rendben... de ne reménykedj túlzottan. *Engem igazából nem zavart, hogy itt éltél, már megszoktam. Csókodra elmosolyodom kicsit, majd átfordulok veled. Megragadom az állad és hosszan megcsókollak.* - Sejtettem... *Tudtam, hogy neked már mindegy lenne, de én nem akartam tőled semmi komolyat.* - Most a rajzra kell koncentrálnod. *Fekszek vissza és hagylak visszahelyezkedni.* - Mit szeretnél majd reggelizni? Valószínű nem fogsz egykönnyen lábra állni. *Nem voltam veled egy kicsit sem finom.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.22, 00:05 | Üzenet # 238
Yaoista
- Ha már reménykedek, akkor nagyon reménykedek.*Mondom édesen. Meglep, hogy megcsókolsz és igen csak odaadósan viszonozom.* - Arra is koncentrálok.*Mondom komolyan és rögtön vissza is bújok.* - Mondjuk bundás kenyeret, már rég ettem és imádom.*Mondom.* - Nem baj.*Tényleg nem bánom, hiszen a végén minden jól alakult.* - Mi kéne ahhoz, hogy akarjál?*Kérdezlek hirtelen.* - A külsőm bejön, szóval min kéne változtatnom? A koromat leszámítva, mert azon ugye nem tudok.

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.25, 21:58 | Üzenet # 239
Yaoista
- Ez valamiért nem lep meg. *Hagytam rád a dolgot.* - Rendben, akkor majd csinálok. *Amint visszabújtál, finoman cirógatlak tovább.* - Teával? *Kérdezem még a reggelit, majd eléggé megleptél.* - Ez tudod, hogy nem így működik... *Nem arról volt szó, hogy különös bajom lett volna veled, de egyszerűen nem akartalak.* - Erre nem tudok neked válaszolni. Teljesen más személyiség vagy, mint akikkel járni szoktam. *Mondom végül.* - Egyébként pedig az nem egy jó kapcsolat, ahová teljesen meg kell változnod. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.26, 22:40 | Üzenet # 240
Yaoista
- Gondoltam.*Mosolygok.* - Tökéletes.*Mondom, majd csak figyelmesen hallgatlak.* - Lehet, hogy velem azért működne, mert én más vagyok.*Motyogom.* - Igen tudom és nem is teljesen akarok megváltozni, csak ha lett volna pár apró dolog, de igazad van.*Inkább nem is kérdezzek ezzel kapcsolatban többet, úgysincsen értelme.* - Amúgy ha esetleg, azzal a fiúval komolyabbra fordul a dolog, akkor  feladom és elmegyek.*Bár nagyon rossz lenne.* - Még ha sokszor nem is úgy jön ki, de tényleg nem akarok neked rosszat és azt akarom, hogy boldog legyél, még ha nem is velem.*Mondom őszintén.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.27, 22:31 | Üzenet # 241
Yaoista
- Ebbe ne menjünk bele. *Ez most túl komoly beszélgetés lett volna. Tudtam, hogy igazából rám hagyod a dolgot.* - Értem... nos, nem tudom, hogy lesz-e komolyabb folytatása a dolognak. Majd kiderül.* - Tudom, hogy nem akarsz rosszat... csak néha bosszantasz, de ez már csak így megy. *Hiszen egy kölyök voltál, normális, ha az agyamra mész.* - De most már aludj... a cicád már horpaszt. *Cirógatom meg finoman, látszott, hogy a szívemhez nőtt.*

MioDátum: Kedd, 2016.06.28, 11:09 | Üzenet # 242
Yaoista
- Sajnálom, többet nem hozom fel.*Suttogom és igazából egyre rosszabbul érzem magam.* - Bocsánat.*Többet nem tudok mondani.* - Alszok, alszok.*Igazából már fáradt vagyok, csak nem akartam, hogy véget érjen ez a este, de a te agyadra, se akarok menni.* - Jó éjszakát.*Cirógatom meg a cicám, akinek helyében persze lennék. biggrin Neked adok egy puszit és végül elég hamar elalszom és végig szorosan bújok hozzád.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.07.02, 23:26 | Üzenet # 243
Yaoista
- Nem kell mindenért bocsánatot kérned. *Jegyzem meg.* - Helyes. *Bólintok. Én még megcsókoltalak és végül téged ölelve elég hamar elaludtam én is. Reggel, mikor felébredtem, elmosolyodom rajtad. Minden ellenére nagyon édesnek tartottalak. Óvatosan kimásztam és raktam a cicunak enni meg friss tejet, neked pedig megcsináltam a reggelit. Nagyon jól nézett ki, még a tálalásom és jó volt. Bevittem neked. Lerakom az éjjeliszekrényre, majd leülök az ágyra melléd.* - Ébresztő... *Simogatom finoman a buksid.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.04, 13:22 | Üzenet # 244
Yaoista
- Oké, igyekszem.*Nálad már automatikusan jön. A csóknak nagyon örülök és ki is élvezem. Nagyon jót alszom és csak akkor kelek fel, amikor ébresztesz.* - Jó reggelt.*Nyitom ki a szemeim, majd lassan felülök, mire picit felszisszenek.* - Jól vagyok.*Mondom rögtön és megdörgölöm a szemeim, még igen kómás vagyok.* - Nagyon jót aludtam.*Még sose aludtam ilyen jól.* - Váóóó, de szép ez reggeli, még sose kaptam ilyen szépet.*És ez nem volt túlzás.* - Aki profi, az profi.*Nevetek fel.* - Köszönöm és jó étvágyat.*Kezdek el enni nagyon jóízűen.* - Isteni finom..

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 23:28 | Üzenet # 245
Yaoista
- Nem fáj? Hozzak fájdalom csillapítót? *Kérdezem kedvesen.* - Tényleg nem voltam valami gyengéd. *Sóhajtok egy nagyot, nagyon bántam.* - Akkor jó. *Aranyos voltál ilyen kómásan.* - Na egyél akkor, ha ennyire tetszik. *Mosolyodom el kicsit.* - Örülök, hogy ízlik. *Puszillak meg, magam se tudom, hogy miért.* - Kérsz még valamit hozzá? *Kérdezem.* - Mi lenne, ha ma rajzolnál le? *Igazából most ráértem.* - Persze csak ha bírja a tested...

MioDátum: Hétfő, 2016.07.11, 14:36 | Üzenet # 246
Yaoista
- Jól vagyok tényleg.*De nagyon kedves tőled.* - Kai az én hibám, én erősködtem, kérlek ne okold magad.*Emiatt még én érzem rosszul magam.* - Bármit csinálsz ízlik.*Mondom édesen és a puszi meglep, de nagyon örülök neki és ez látszódik is.* - Semmit köszönöm.*Eszek tovább.* - Benne vagyok és bírni fogom, ahhoz csak a kezem kell.*Nevetek fel.* - Akkor amint végeztem, ha jó neked, akkor neki is kezdhetek.*Igen csak izgatott leszek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 23:17 | Üzenet # 247
Yaoista
- Rendben. *Bólintok, de azért picit aggódtam.* - Ezt sejtettem. *Cirógatom meg az arcod.* - Oké, akkor mára rajz. *Meg legalább látom, hogy mi van veled. Attól, hogy te azt mondod semmi gond, én még itt lehettem.* - Még azért pihenj egy kicsit. *Cirógatom meg a pofidat.* - Még van egy kis dolgom, de aztán itt leszek veled. *Igazából találkozóm volt, de nem akartam elmondani neked.*

MioDátum: Kedd, 2016.07.12, 13:37 | Üzenet # 248
Yaoista
- Megbeszélve.*Bólogatok és nagyon jól esik, hogy ennyiszer érsz hozzám, talán szépen lassan tényleg kapok tőled egy esélyt.* - Rendben, addig előkészülök.*Meg is eszek mindent és nem sokra rá te elmész. Kicsit pihenek, majd felöltözve kimegyek a nappaliba. Mindent előkészítek, majd csak várlak a cicámmal együtt. Igaz fájt a popsim, de nagyon jó kedvem, főleg hogy nem hittem, hogy ennyire közvetlen leszel, de nem bízom el magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 22:03 | Üzenet # 249
Yaoista
*Jó volt az a találkozó, jó éreztem magam. Kicsit csókolóztunk is a mosódba, de tovább nem mentünk. Mikor visszajöttem, rád pillantottam.* - Szia. Mindjárt átöltözök. *Látszott rajtam, hogy nem sima találkozón voltam, hiszen elég jól ki voltam csípve, na meg a nyakamon volt pár apró halvány folt és az nem te voltál.* - Mit vegyek fel? *Kérdezem, hiszen ki tudja, hogy akarsz rajzolni. Amíg tanakodtam a cicád már a lábamnál volt. Lehajoltam és felkaptam.* - Hello macsek. *Cirógatom.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.07.24, 22:14 | Üzenet # 250
Yaoista
*Örülök, hogy visszajössz.* - Szia.*Mosolygok, de ez hamar eltűnik, amikor meglátlak, hogy is nézel ki. A reggeli kedvességed most már tudom, hogy mit se számít olyan szinten.* - Ami kényelmes.*Felelem komoran. Tudtam, hogy nem akadhatok ki és nem kérhetlek számon, sőt azzal csak rosszat teszek, így igyekszem lenyelni a dolgokat.* - Oké, akkor ülj a fotelba.*Mondom, majd odamegyek és azért már jobb a popsim.* - Akkor beállítalak.*Így is teszek és lopva a foltjaidon és végigsimítok, de mintha véletlen lenne.* - Oké, ha megunod akkor szóljál és szünetet tartunk.*Leülök és rajzolni kezdek, de nem az igazi a találkozód miatt.*

Keresés: