2025.07.20, Vasárnap, 17:56
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.25, 22:45 | Üzenet # 251
Yaoista
- Rendben. *Egy sima pólóban jöttem vissza. Le is ülök, ahogy kéred és hagyom magam. Közben persze a macskád már az ölembe. Észrevettem, hogy végigsimítasz a nyakamon, de nem érdekelt.* - Rendben. A cicát simogathatom közben? *Kérdezem meg, hiszen tudtam, hogy nem nagyon kéne mozognom.* - Nem ér hülyét csinálni belőlem. *Jegyzem meg.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.25, 23:07 | Üzenet # 252
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen, csak óvatosan, szóval viselkedjél.*Ezt persze a cicámnak mondtam, de sejtettem, hogy hamar elfog aludni az öledbe.* - Nem fogok, komolyan veszem hidd el, de te még karikatúrába is jól néznél ki.*Jegyzem meg, majd egy darabig rajzollak, de nem bírom ki.* - Azzal a fiúval voltál?*Kérdezek rá végül, bár mással se lett volna jobb, de vele a legrosszabb, mert a végén összejössz vele.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.07.26, 21:24 | Üzenet # 253
Yaoista
- Szerintem nemsokára durmol. *Nagyon finoman simogattam.* - Rendben. *Bólintok egy aprót, de aztán nem mocorgok. Tudtam, hogy előbb vagy utóbb meg fogod kérdezni, hogy kivel voltam.* - Igen. *Válaszolok röviden. Nem gondoltam azt, hogy ki kéne neked fejtenem, hogy hányadán is állok vele.* - Bár kicsit mérges volt. *Ugye azért, mert tegnap elküldtem miattad.*

MioDátum: Szerda, 2016.07.27, 00:07 | Üzenet # 254
Yaoista
- Az biztos. Szeret aludni, így meg főleg.*Kuncogok és persze most is irigykedem rá. biggrin * - Értem.*Suttogom és hát az pont nem izgat, hogy mérges rád.* - Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de mivel megmondtam, hogy feladom a reményt, ha valakivel tényleg komolyan alakulnak a dolgok, így akkor szólsz?*Kérdezlek, de igen csak szomorúan, de nem nézzek rád.* - Többet nem akarok tudni, csak ennyit, meg ha felhozod, mert tudod, akkor elmegyek.*Suttogom.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.02, 22:04 | Üzenet # 255
Yaoista
- Még álmába is dorombol. *Pillantok rá és persze a simit nem hagyom abba.* - Nem fogom semmilyen körülmény között az orrodra kötni, hogy kivel hogy állok. Azaz én dolgom. *Jegyzem meg.* - Ha tudod, hogy nincs hozzá közöd, akkor ne firtasd. *Teszem még hozzá. Nehogy már még beszámolót tartsak neked.* - Nem fogom többet felhozni. *Teszem hozzá kissé félreérthetően. Hiszen azt is gondolhatod, hogy nincs köztünk már semmi.*

MioDátum: Szerda, 2016.08.03, 12:07 | Üzenet # 256
Yaoista
- Igen.*Mosolyodom el, de ez hamar el is tűnik. Nem számítottam rá, hogy ilyen választ adsz, mert azért ez nem nagy kérés és csak neked jó, ha nem lógok a nyakadon.* - Sajnálom.*Már tényleg minden jó kedvem eltűnt a reggeli viselkedésed is csak véletlennek tudom be vagy csak szimplán szórakozol. Nem tudom hova tenni az utolsó mondatod, sőt azt is kinéztem belőled, hogy simán felhozod.* - Mindjárt jövök.*Kibicegek a fürdőbe és lemosom az arcomat. A rajzolástól is elment a kedvem, de mégis csak te teszel nekem szívességet. Olyan 5 percig kint vagyok, majd visszamegyek, de nem mondok semmit csak rajzolni kezdelek, de a szokásos jókedvem ami a rajzolásnál szokott lenni most nincs meg, pedig minden vágyam téged volt lerajzolni, de nem így.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 03:19 | Üzenet # 257
Yaoista
- Rendben. *Azért aggódom érted, ahogy bicegsz, tényleg nagyon durva voltam veled. Hagytam, hogy tovább rajzolj, majd felunva felálltam és odaültem melléd.* - Minden rendben? *Kérdezek rá. Sejtem mi a gond, így sóhajtok egy jó nagyot.* - Figyelj... neked se jó, ha a részleteket hallgatod, nem? *Nem értettelek egyáltalán.* - Mit vársz tőlem? *Azért eléggé a kedvedbe járok.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 19:29 | Üzenet # 258
Yaoista
*Kissé meglep, amikor odajössz mellém.* - Igen...*Motyogom, de látszik, hogy nem.* - Valóban nem jó, én csak annyi kérek, hogy mond el, ha valakivel komolyabb, hiszen megmondtam, hogy akkor feladom és neked is jobb nem? Tudom, hogy szerintem semmi esélyem sincsen, de én azért reménykedek.*Bár ezt tudtad jól.* - Megtennéd kérlek? Csak ennyit és amúgy nem foglak számon kérni és hisztizni se és tényleg nem akarok gondot okozni.*Mondom nagyon komolyan, de mégis kétségbeesve és teljesen összezavarva. Most ismét annyira figyelmes vagy velem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 21:17 | Üzenet # 259
Yaoista
- És mikor számít komolyan? *Kérdezek rá.* - Mármint ha azt is mondjuk, hogy járunk, az se komoly még annyira. *Hiszen azért, mert járok valakivel egy hónapja, még nem lesz komoly kapcsolat. A reményre nem is mondok semmit, minek.* - Rendben... *De akkor sem értettem, hogy miért szóljak.* - Ne ess kétségbe. *Szólok rád, de kedvesen.* - Lökött vagy. *Hagyom rád.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 21:26 | Üzenet # 260
Yaoista
- Ezt nem gondoltam végig.*Fogom a fejemet.* - Talán, amikor már te is úgy érzed, hogy komoly és oda vagy érte.*Mert akkor már nincs esélyem tényleg.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, de még nem az igazi.* - Igyekszem.*Sóhajtok fel.* - Igen valóban.*Bólintok.* - Tudom így aztán főleg nem fogsz belém szeretni, ha ennyire szánalmasan viselkedek.*Csóválom a fejemet.* - Tényleg teljesen elveszed az eszemet.*Simítok nagyon finoman az arcodra, de el is veszem a kezemet.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.08.10, 00:28 | Üzenet # 261
Yaoista
- Oké... *Bár szerintem egy komoly kapcsolatnak idő kell, hogy kialakuljon.* - Nem a szánalmas viselkedésről van szó. *Állok fel, majd sóhajtok egy nagyot.* - Figyelj... *Húzom el az arcom.* - Nem fogok beléd szeretni, kérlek ezt értsd meg. Nem akarok erről többet hallani. *Ezt még komolyabban mondtam.* - Ha azért, mert kedves vagyok veled, azt hiszed, hogy ezért kedvellek, akkor inkább hozzád se szólok. *Nem akartam ezt hallgatni örökké.*

MioDátum: Szerda, 2016.08.10, 11:30 | Üzenet # 262
Yaoista
*Megint úgy húzod el az arcod, mintha egy leprás lennél, a folytatás pedig még rosszabbul esik.* - Akkor tudod mit ne szólj hozzám, ha neked ez ekkora problémát okoz.*Tényleg nem értettelek.* - Azért vicces ez az egész. Tegnap én kértelek meg, hogy ne legyél kedves, mert megzavarsz és elmegyek és mégis te marasztattál, igen persze a rajz miatt, nem mintha nem lenne pénzem elköltözni.*Jegyzem meg.* - De most már tudom, hogy minden gesztusod a bűntudatod miatt volt, ami nem kellett volna, hiszen én akartam az egészet.*Csak magamnak köszönhetem.* - Reggel is teljesen más voltál, most meg ismét, ahogyan hozzád értem, mintha undorodnál tőlem, de biztos nekem magas ez az egész.*Mosolyodom el keserűen.* - A rajzot inkább hagyjuk, igen te tettél nekem szívességet, de így nem fog menni és tudom most el is játszottam a lehetőségem, de magamra vessek.*Odamegyek és odaadom a rajzot, ami még messze sincs kész, de így is nagyon jó és sokkal részletesebb, mint amikor csak úgy lerajzoltalak.* - Nyugodtan dobd csak ki, ha nem kell.*Elveszem a cicámat, aki nem tiltakozik, látja hogy ki vagyok.* - Nem fárasztalak tovább.*Indulok ki.* - Még annyi, hogy nem kell többé hozzám vágnod, hogy nem fogsz belém szeretni.*Suttogom.* - Talán nem is kell olyan sokáig megtűrnöd és sokkal hamarabb feladok mindent.*Ismét úgy éreztem, hogy tényleg semmi esélyem, hiszen még csak nem is kedvelsz, csak a testem jön be és semmi más.* - Szia...*Szobám felé megyek, bár gondoltam, hogy úgyse mondasz semmit, ismét én vagyok a hülye és az idegesítő.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 13:25 | Üzenet # 263
Yaoista
*Csak csöndesen hallgattalak, ahogy végül is kiborulsz. Elvettem a rajzot és sóhajtok egy nagyot. A cicát is hagytam. Kicsit vártam, miután bementél a szobába, majd bekopogtam hozzád. Bemegyek és leülök az ágyad szélére.* - Szeretném, ha megértenél. Először is egyáltalán nem undorodom tőled. Attól azért elég messze vagy. Igen, az agyamra tudsz menni, de ezzel nem vagy egyedül. *Hiszen kár lenne ezt hinned.* - Egyébként nagyon jó a rajz. *A fejedre simítok és finoman simogatlak.* - Nem arról van szó, hogy utállak, de nem romantikus értelembe kedvellek. *Magyarázom.* - Inkább, mint egy bosszantó kis tesó. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem akarom, hogy félreérts. *Húzom el a kezem.* - Pihenj egy keveset. *Cirógatom meg a cicát is.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 14:55 | Üzenet # 264
Yaoista
*Meglep, hogy utánam jössz, erre nem számítottam a mondanivalódra meg főleg nem, azt hittem lecseszel. Annak örülök, hogy nem csak én megyek az agyadra és nem undorodsz tőlem, azért jobb, mint a semmi az tény.* - Tényleg?*Pillantok rád és picit elmosolyodom.* - Köszönöm.*Azért ez nagyon jól esik, a simogatás meg főleg, bár tényleg összezavarsz.* - Nem szeretném, ha így tekintenél rám.*Suttogom letörten, de mondjuk ez a normális, viszont reméltem, hogy ez tényleg változni fog.* - Igen tudom.*Bólintok.* - Rendben van, pihenek.*Ezek az érzelmi kitörések teljesen lefárasztanak.* - Köszönöm, hogy ezeket elmondtad.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 17:21 | Üzenet # 265
Yaoista
- Tényleg. *Bólintok.* - Tudom, de csak így tudok. *Tisztában voltam vele, hogy mást szeretnél.* - Kérsz valamit? *Kérdezem azért meg, mert tényleg nem örültem, hogy sokat mászkálsz.* - Egyébként az nem a te hibád, hogy nem gondolok így rád. *Teszem még hozzá, jobb, ha ezzel is tisztában vagy azért. Nem volt szükség további balhékra.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 17:34 | Üzenet # 266
Yaoista
- Pedig még kész sincsen.*Akkor még jobb lenne.* - Sajnos.*Suttogom.* - Semmit köszönöm.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - De részben mégis, mert mégse vagyok olyan személy, aki érdekelne téged.*Elég kicsi remény volt, hogy ez változzon.* - Sajnálom az előbbi kiborulásom, egyszerűen csak úgy kijött, még magamat is meglepem, hogy milyen vagyok.*Ezt teszi a szerelem velem.* - Visszamehetnénk a nappaliba?*Mégis csak veled akartam lenni.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.08.20, 02:23 | Üzenet # 267
Yaoista
- Ez így szokott működni, de ez senkinek sem a hibája. Ha egyszerűen nem működik a kémia, akkor nem működik. *Persze volt szemem és tényleg jól néztél ki, de nem kalapált tőled a szívem.* - Semmi baj... igazából az én hibám. *Nem lett volna szabad tegnap lefeküdnöm veled.* - Igen, vissza. *Mosolyodom el és felveszlek a karomba, majd kiviszlek. Persze a macskád az jött utánunk.* - Kávét sem kérsz? *Megyek főzni egyet és ha kértél neked is, na meg öntöttem egy kis tejet tálkába.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 12:58 | Üzenet # 268
Yaoista
- Értem.*Suttogom.* - Nem a te hibád, mindenről én tehetek.*Oké két ember kellett hozzá, de én voltam az aki nyomult.* - Köszönöm.*Mosolyodom el és nem tiltakozom.* - Igen, kérek köszi.*Amint visszajössz elveszem és beleiszok.*- Finom.*Suttogom és a cicám most az én ölembe fekszik. Elmosolyodva cirógatom.* - Akkor nézünk egy filmet?

szela00Dátum: Hétfő, 2016.08.22, 00:00 | Üzenet # 269
Yaoista
*Csak bólintok, hogy finom és elhelyezkedem.* - Lehet. *Bólintok és közben rágyújtok. Megbeszéltük, hogy mit nézzünk és azt betettem. Nem mondtam neked semmit elég sokáig csak néztem a filmet.* - Ha akarsz még rajzolni, ma tudsz. Már nem megyek sehova. *Jegyzem meg neked, hogy azért ezzel tisztában legyél.* - Utána nem tudom, hogy mikor lesz megint így időm.

MioDátum: Hétfő, 2016.08.22, 12:50 | Üzenet # 270
Yaoista
*Én is csak csöndben vagyok, az mindenkinek jobb.   biggrin * - Igen tudom.*Hiszen mondtad, bár elmehettél volna mégis.* - Akkor mégis befejezném.*Bólintok és így is teszek. A nap része rajzolással telik, de tartunk szünetet és persze eszünk is és végül estére végzek. Bár a hangulatom nem a legjobb, de már sokkal jobb volt és élveztem a rajzolást.* - Nos kész vagyok. Hogy tetszik?*Nyújtom át.* - Köszönöm, hogy modellt álltál egy hős vagy.*Hiszen azért nem egyszerű, ennyit lenni egy helyzetben.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.08.23, 08:08 | Üzenet # 271
Yaoista
*A rajzot elveszem és nagyon nézegettem.* - Ügyes vagy nagyon. *Tényleg elismertem a tehetséged.* - Tudod, ha mégis cukrászkodnál, díszítésben egész ügyes lehetsz. *Jegyzem meg.* - Ha nem jönne be, bár kétlem. *Valóban jó volt.* - Nem hittem, hogy ebben el lehet fáradni. *Mozgatom meg magam, azért kicsit beállt a hátam.* - Nem is értem, hogy bírja ezt valaki mindig. *Nyújtózkodok egy nagyot.*

MioDátum: Kedd, 2016.08.23, 12:00 | Üzenet # 272
Yaoista
-Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Ez kedves, de akkor más csinálja meg a tortát, mert lehet szép lesz, de ehetetlen.*Nevetek fel.* - Azért remélem, hogy a tervem jön össze, sőt mindent megfogok tenni érte. Tudod én is el akarom érni az álmomat, mint te. A példaképem vagy.*Ezt nem azért mondtam, mert oda vagyok érted.* - Pedig látod, amúgy nekem se menne.*Kuncogok..* - Én se, de biztos szeretik, ha megalkotják őket.*Nevetek fel édesen.* - Különben meg egy ilyen jó modellt, mint te öröm rajzolni.*Mosolygok.* - Amúgy, ha szeretnéd...*Inkább nem fejezem be.* - Felejtsd el.*Mondtam volna, hogy megmasszírozlak, de tudom sok lenne.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.08.24, 11:08 | Üzenet # 273
Yaoista
- Az már csak részletkérdés. *Mosolyodom el picit.* - Köszönöm. *Azért ez jól esett, meg tisztában voltam vele, hogy nem azért mondod, mert "szerelmes" vagy belém.* - Igen, bizonyára. *Bólintok és tényleg aranyos, ahogy nevetsz. Bókodra nem tudtam, hogy mit mondjak, csak bólintottam egy aprót.* - Mit szeretnék? *Kérdezek rá.* - Most már mondjad. *Nem szerettem, ha így félbehagyják a dolgokat.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.25, 11:09 | Üzenet # 274
Yaoista
- Csak magadnak.*Mosolygok.* - Csak, annyit akartam mondani, ha szeretnéd megmasszírozlak.*Motyogom, ha már ennyire akartad tudni.* - Csak nem akartam elmondani, mert nem akarok nyomulni és ismét mindent elrontani.*Sóhajtok fel. Nagyon szeretek veled lenni, de egyben igen csak be is tudok feszülni, hogy mi van ha ismét felidegelek és így tovább, mert meg van hozzá a tehetségem.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.09.10, 23:16 | Üzenet # 275
Yaoista
*Azért picit aranyos volt, ahogy motyogsz.* - Köszönöm, de nem. Ezen majd egy nagy alvás fog segíteni. *Magyarázom kedvesen, tudtam, hogy nem lefáradva vannak az izmaim.* - Értem. Nos... legfeljebb felbosszantasz. *Rántom meg a vállam. Tényleg úgy kezeltelek, mintha az öcsém lennél, leszámítva a szexet.* - Külön érzéked van, hogy kihúzd a gyufát, de nem baj. Legalább edződök. *Gyújtok rá és elgondolkozom nagyon.* - Tudod... lehet összejövök vele. *Mondom ki nyíltan.* - De nem tudom, hogy komoly lesz-e.

Keresés: