2025.07.20, Vasárnap, 17:55
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

MioDátum: Szombat, 2016.09.10, 23:23 | Üzenet # 276
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Oké.*Bólintok, ha nem akkor nem.* - De nem akarlak és szerintem te se akarod.*Hiába vonogatod a vállad.* - Ezt most nem tudom, hogy jónak vagy rossznak vegyem, de azért tényleg nem akarlak, bár tény, hogy napi szinten sikerül.*Sóhajtok fel, majd a folytatásra megremegek.* - Értem, nos ha ez megtörténik, akkor elmegyek.*Suttogom de nem nézek rád.* - Remélem boldog leszel vele.*Ezt őszintén mondom, még ha nekem fáj is.* - Köszönöm, hogy elmondtad.*Motyogom, de még mindig nem nézek rád, mert félek, akkor el sírnám magam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.19, 21:08 | Üzenet # 277
Yaoista
- Hát nem vágyok rá, ha nem muszáj. *Mosolyodom el.* - Ez igazából egyik sem, csak egy tény. *Legalábbis szerintem.* - De tudd, hogy nem kell. *Tényleg nem vártam, hogy elmenj, már nem.* - Ismerkedj, jó? *Simogatom meg a buksidat. Rájöttem, hogy hiába nem veszem úgymond komolyan az érzéseid, te még komolyan veszed magadnak és ugyan úgy fájhat.* - Nem kell megköszönnöd. *Gyújtok rá közben.*

MioDátum: Péntek, 2016.09.23, 12:08 | Üzenet # 278
Yaoista
- Értem.*Bólintok.* - Tudom, de akkor se maradok. Lehet neked menne fordítva, de nekem nem.*Minek kínozzam magam még jobban.* - Ismerkedjek? Kivel?*Kérdezlek és az érintésed rettentően jól esik, pedig tényleg nem szabadna többet beleképzelnem.* - Rendben.*Bólintok és a cicám simogatom, nem tudtam, hogy mit is mondjak neked.* - Talán a következő életünkben együtt leszünk.*Mondom hirtelen, de nagyon édesen.* - Tudom bolondság.*Nevetek fel zavartan.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.10.04, 23:20 | Üzenet # 279
Yaoista
- Rendben, nem erőszak. *Teszem hozzá azért.* - Bárkivel. Menj el szórakozni. *Nem rosszból mondom, sőt egész kedvesen, látszik, hogy inkább biztatlak. Megleptek szavaid rendesen és csak nagyokat pislogtam.* - Hát erre őszintén nem tudom, hogy is kéne reagálnom. *Mégis mi az, hogy következő életünkben? Annyira gyerekes hozzáállás volt.* - Kissé. *Teszem hozzá és közben füstölgök folyamatosan. Még mindig érthetetlen volt számomra, hogy mit akarhat tőlem egy kölyök.*

MioDátum: Szerda, 2016.10.05, 11:09 | Üzenet # 280
Yaoista
- Jó.*Bólintok, bár látszik, hogy semmi kedvem nincsen hozzá.* - Sehogyan, ne törődj velem.*Legyintek, azt hittem talán nevetsz rajta, de ebből is látszik, hogy tényleg nem akarsz tőlem semmit, de ennek ellenére amíg nem jössz össze azzal a fiúval maradni akartam.* - Viszont most már lefekszem.*Tényleg elfáradtam, hiszen ezek az érzelmi hullámok leszívják az energiám, na meg még a testem sincs a legjobban.* - Köszönöm még egyszer, hogy modellt álltál nekem, remélem holnapra jobban leszel.*Mondom kedvesen.* - Jó éjszakát.*El is megyek és bár a cicámat lerakom, de jön velem most, aminek nagyon örülök. Tényleg hamar elalszom és reggelig nem is kelek fel. Amikor kimegyek, te már nem vagy otthon. Adok a cicámnak enni, majd lefürdök, még fáj a popsim, de jobb már. Felöltözök, majd végül elmegyek a barátod és tanítványod cukrászdájába, mert bár nem voltam még tudtam, hogy hol van és tényleg érdekelt, na meg miattad is mentem. Odaérve nagyon tetszik, kérek is magamnak kettő sütit, akkor már azt is reggelizem meg egy kávét.* - Megtudná mondani hogy a főnök úr bent van?*Kérdezem, miután már fizettem és amikor igent mondanak, elmondom nevem és megkérem, ha ráér, akkor jöjjön ide.*

/Cukrászda/

szela00Dátum: Szerda, 2016.11.02, 00:43 | Üzenet # 281
Yaoista
*Elég hamar hazaérek és meglepett a fogadtatás.* - Hát te? *Kérdezem értetlenül, nem volt világos számomra, hogy miért vagy összepakolva. Persze a cicád kiugrott az öledből és jött a lábamhoz dörgölőzni, mire felveszem és simogatni kezdem, de még a kabátot se vettem le.* - Mi történt? *Nézek rád és leülök melléd.* - Mi történt? Miért vagy összepakolva? Sírtál? *Simítok a fejedre.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.11.03, 11:24 | Üzenet # 282
Yaoista
- Szia.*Motyogom és azért a cicámon elmosolyodom, de nem az igazi.* - Nem vagyis igen, de csak egy kicsit.... na jó nagyon.*Beszélek összevissza, majd megfogom kezed és elveszem a fejemről és megszorítom, de ha elakarod húzni, persze simán eltudod.* - Elköltözök Kai.*Suttogom, majd mindent elmondok. Tudtam, hogy kifogsz akadni, de igazából szívességet tett neked Chris.* - Tényleg nincsen semmi esélyem és legalább te legyél boldog.*Hiszen nekem ez a legfontosabb.* - Köszönök mindent amit értem tettél, a rajzolást pedig nem adom fel.*Igaz, hogy veled nem lehetek, de ha te nem vagy, sokkal kevesebb esély lett volna, hogy megvalósítsam az álmaimat.* - Remélem egyszer megbocsátasz.*Suttogom.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2016.11.03, 13:49

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 18:36 | Üzenet # 283
Yaoista
- Igen, látszik, hogy nagyon. *Elmélkedem, de nem értettem semmit. Meglepődtem, ahogy megszorítod a kezem, de a folytatáson még inkább.* - Micsoda? *Alig akartam elhinni.* - Én nem vagyok boldogtalan attól, hogy te itt vagy. *Mondjuk kifejezetten boldog se, de az más kérdés. Tényleg nem akartam, hogy olyat kelljen csinálnod, amit nem szeretsz.* - Rendben, de miért most? *Tudni akartam, hogy mi történt veled.* - Én nem haragszom rád... oké, egy kicsit bosszús voltam a helyzet miatt, de nem vagyok dühös. *Teszem le a cicád, majd az állad alá simítva elemelem az állad.* - Legyél velem őszinte, és magyarázd el, hogy mi ütött beléd.

MioDátum: Csütörtök, 2016.11.17, 21:50 | Üzenet # 284
Yaoista
- Nem vagy?*Kérdezlek döbbenten és a folytatás is meglep, de azért ezeket jó tudni. Nem számítottam rá, hogy magyarázatot vársz, na meg szerintem mindent elmondtam az előbb, de akkor még se.* - Mert nincsen esélyem nálad és ebben Chris is megerősített.*Még egyszer elismétlem, hogy miket mondott rám és ismét könnyes lesz a szemem.* - Soha nem akartam neked rosszat.... de mégis azt tettem... szörnyű alak vagyok.*Kezdek el könnyezni pedig nem akarok.* - Minden vágyam, hogy veled legyek, de te ezt nem akarod és a boldogságod útjába se akarok állni, pedig érted mindent odaadnék.*Sírom el magam végül és szorosan hozzád bújok.* - Tényleg szánalmas vagyok...

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.20, 15:56 | Üzenet # 285
Yaoista
- Nem. *Tényleg nem értelek. Csöndesen végig hallgatlak még egyszer, de még mindig nem értettem, hogy lyukadtál ki oda, hogy zavar a jelenléted.* - Tudom, hogy nem akartál... és nem vagy szörnyű, csak rettentően akaratos. *Sóhajtok egy nagyot. Ahogy bújtál, csak simogattam a hátad.* - Figyelj, messze vagy attól, hogy a boldogságom útjába állj. *Ismétlem meg a szavaid.* - Csak kicsit. *Hagylak, hogy kisírd magad.* - Nem értem, hogy Chris miért volt veled ennyire durva. *Még csak egy kölyök vagy. * - Kedvellek, de nem romantikus értelemben. Én sem akarlak téged bántani. Ha el szeretnél menni, rendben. De ne hidd azt, hogy el kell menned, mert engem akadályozol vagy mert gyűlöllek.

MioDátum: Hétfő, 2016.11.21, 01:59 | Üzenet # 286
Yaoista
- Az vagyok.*Kár tagadni, de ha neked ez nem szörnyű, annak azért örülök. Csak bólogatok, azért tényleg megnyugszom.* - Azt hittem, hogy te is így gondolod...*Motyogom, de többet nem mondok, amíg abba nem marad a sírásom.* - Ő csak jót akar neked... ne vesszél vele össze.*Tényleg nem akartam bajt, ő látott engem egy borzalmas alaknak.* - Nagyon kedves vagy és köszönöm, de ha most nem megyek el, utána csak még jobban fog fájni.*Suttogom, majd otthagyva a fürdőbe megyek és rendbe szedem magam, amennyire tudom, de vacakul festek, még így is.* - Tényleg köszönök mindent, talán egyszer még találkozunk és ha nem haragszol meg, akkor majd elküldeném a mangámat, már ha lesz.*Nagyon fogok igyekezni és ha tényleg, összejön azt akartam, hogy te lásd először, mielőtt még kiadnám.* - További sok sikert és találd meg a boldogságot.*Megyek oda és adok egy puszit* - Cicám biztos utálni fog ezért egy darabig. Betennéd te a hordozóba? Neked jobban fog menni.*Kérlek meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.27, 22:31 | Üzenet # 287
Yaoista
- Nem egészen azért. *Nem voltam ennyire drasztikus.* - El tudom dönteni a dolgaim. *Magyarázom.* - Értem... *Ezzel viszont nem tudtam vitatkozni. Tény, hogy minél tovább vagy így mellettem, annál rosszabb és nehezebb lesz.* - Akkor haragudnék meg, ha nem küldenéd el. *Cirógatom meg a pofidat.* - Te is. *Szerettem volna, ha el tudsz felejteni és egy aranyos lányt találsz magadnak... vagy éppen fiút.* - Nem hiszem, hogy az a fajta. *Veszem föl ismét és berakom a hordóba.* - Ne haragudj. *Simogatom meg, majd becsukom.* - Segítsek? *Ha már mást nem.*

MioDátum: Szerda, 2016.11.30, 12:14 | Üzenet # 288
Yaoista
- Akkor jó és igazad van.*Tényleg nem akarom, hogy miattam vesszetek össze.*  - Köszönöm.*Mosolyodom el picit és az arcom a kezedbe hajtom.* - Igyekszem.*Úgy voltam vele, hogy párkapcsolat terén úgysem fogom.* - Darabig biztos, meg hiányozni fogsz neki nagyon.*Ahogyan nekem is.* - Köszönöm, ennyi elég lesz. Lent intek egy taxit.*Felveszek mindent.* - Még egyszer mindent nagyon köszönök és a kellemetlenségeket sajnálom. Viszlát Kai.*Ki is megyek, majd le. Szerencsére pont jön egy taxi, amit le is intek és elindulok egy szálloda felé, amit már kinéztem. Tudtam, hogy ez volt a legjobb döntés bármennyire is fáj.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.12.05, 00:21 | Üzenet # 289
Yaoista
- Szia... *Köszönök el tőled. Teltek, múltak a napok és én azt hittem, visszazökkenek a rendes kerékvágásba, de nem sikerült. Még mindig két személyre vásároltam, sőt előfordult, hogy reflexből még macskakaját is vettem. Annyira megszoktam, hogy együtt élünk... szinte már hiányoztál. Végül meguntam és összeszedve magam előkerítettem, hogy hol szálltál meg. Szerencsére még a szállodában talállak. Felkéredzkedek hozzád, szerencsére a recepciós csajt könnyen meg tudtam venni magamnak. Bemegyek és elkezdek fel-le járkálni, mire persze a cicád folyton követett és nyávogott, hogy vegyem fel.* - Nem csinálhatod ezt velem. *Közlöm végül.* - Betoppansz az életembe, befurakodsz... felborítod a napirendem, főzetsz magadra, megeteted velem a macskád. *Volt rá példa, hogy én adtam neki.* - Erre meg mire megszokom, lelépsz. *Vágom hozzád.* - Azért nem vagy te kicsit pofátlan!? *Borulok ki.*

MioDátum: Hétfő, 2016.12.05, 22:15 | Üzenet # 290
Yaoista
*A napom utána csak sírással telik szinte, de szerencsére a cicám nem fúj rám és végig velem van. A végén álomba sírom magam és a másnap se volt könnyebb, de a könnyeim elfogytak legalábbis most. Aznap ki sem mozdulok és semmit nem csinálok, de tudtam ez nem mehet így tovább, mert nem lesz jobb. Fel is keresem másnap a sulit, hogy mindent megtudjak és ez feldob, hogy egy hónap múlva van egy felvételi, mert azért van egy szűrés. Megveszek mindent, ami kell és csak rajzolok, persze cicázom is. Nem hiába vagy te vagy a múzsám, hiszen téged rajzollak. Egyik nap pihenőt tartok, amikor megjelensz te. Elsőre azt hiszem, hogy megkattantam teljesen és képzelődöm, de aztán rájövök, hogy ez a valóság. Teljesen össze vagyok zavarodva.* - Sajnálom.*Motyogok hirtelen csak ennyit, majd kezdem feldolgozni az infókat, de érteni akkor se értelek.* - Hiányzom neked?*Hiszen ebből az jött le, még ha körbeírtad, akkor is.* - Eljöttem, mert nincs esélyem és úgy voltam vele, hogy neked ez is a jobb vagy akkor tévedek?

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.12.08, 13:44 | Üzenet # 291
Yaoista
- A fene se tudja, hogy hiányzol-e. *Morgom kicsit. Tényleg nem tudtam, nem voltam benne biztos. Csöndben maradtam a folytatásra, majd leültem. Persze a cicád rögtön az ölembe kötött ki, amin elmosolyodom kicsit. Finoman simogatni kezdtem és gondolkoztam.* - Nem tetszik és nem tetszett az, ahogy közelítettél felém. Erőszakkal beköltözni valakihez úgy, hogy még esélye sincs nemet mondani, az azért elég számító dolog. *Jegyzem meg.* - A helyzetet utáltam... de téged nem. *Mondom komolyan.* - Ez így bonyolult... *Sóhajtok egy jó nagyot.* - Igazából már abban a pillanatban, hogy átlépted a küszöbömet, elvágtad magad. *Kár szépíteni.* - Egyszerűbb lett volna, ha elhívsz egy randira vagy valami, mert tudod... itt szajkózod az első pillanattól, hogy jajj de szeretsz engem, de még egyszer sem hívtál el. Csak sajnáltattad magad, hogy nem kellesz nekem. Te döntötted el már a legelején, hogy máshogy esélyed sincs. Senki más. *Oktatlak ki kicsit, közben végig cicázom.* - Folyton depressziós vagy, magadba vagy zuhanva. *Leteszem a macskád, majd felállok. Odamegyek eléd és megragadom az állad, hogy a szemembe nézz.* - Két választásod van most. Az egyik, hogy örökre eltűnsz az életemből. A másik, hogy nem szerelemi vallomásokkal bombázol, hagyod, hogy tényleg megismerjelek a sok depi és önsajnálat nélkül, aztán majd ÉN eldöntöm, amikor itt az ideje és nem te, hogy milyen esélyeid vannak... és visszaköltözöl. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.12.11, 21:59 | Üzenet # 292
Yaoista
*A cicámon én is elmosolyodom, majd csak hallgatlak téged. Sok igazat adok neked és ismét teljesen meglepsz, ehhez már kezdek hozzászokni, de részben nem is értek veled teljesen egyet.* - Nagyon igazad van, de Kai az elejétől azt mondod, hogy semmi esélyem, a testem bejön, de inkább kisöcs vagyok, ezek után mégis mit kellett volna hinnem?*Kérdezlek és végig a szemedbe nézek.* - Nem kötekedni akarok, csak próbállak megérteni.*Mondom, majd elmosolyodom.* - De igaz a jelen a legfontosabb, bár még mindig nem fogom fel a dolgokat.*Mondom édesen.* - Szeretnék visszamenni és.*Elveszem a kezed és megfogom.* - Eljönnél velem egy randira?*Kérdezem, de el is vörösödöm.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.12.11, 23:16 | Üzenet # 293
Yaoista
- Már a legelején beköltöztél hozzám. *Jegyzem meg.* - Tudod mit kellett volna? Legfeljebb a cukrászdába bejárni. *Közlöm veled. Lehet még az érdeklődésem is felkeltetted volna a cuki pofiddal és az édes mosolyoddal.* - Ennek az egésznek lett volna egy sokkal egyszerűbb módja. *Teszem azért hozzá. Csak megráztam a fejem. Ahogy elvörösödsz, elmosolyodom kicsit. Finoman az arcodra simítok és megcirógatlak.* - Ha már ennyit küzdöttél érte, el. *Bólintok és bár így fogalmaztam meg, a kezem rettentő gyengéd volt.*

MioDátum: Kedd, 2016.12.13, 23:43 | Üzenet # 294
Yaoista
- Tudom, de már nem tudom visszacsinálni a dolgokat.*Sóhajtok fel.* - Elcsesztem igen, de most ha odamegyek el is zavarhattál volna, na de ezt már nem fogjuk megtudni.*Kár beszélni róla.* - Mondjuk még?*Kérdezlek, még vörösebb arccal már.* - Akkor gyorsan összepakolok és kijelentkezek és mehetünk is, aztán ha jó akkor randira, bár lehet nem ma kéne, mert nagyon nagyon jó randira akarlak vinni, de nem tudom még hova.*Kezdek el aggódni, de egyben tökre boldog vagyok és persze nem mozdulok, élvezem hogy hozzám érsz. biggrin * - Senkit nem vittem még randira.*Lányokkal mentem ide-oda de az más volt.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.12.21, 04:52 | Üzenet # 295
Yaoista
*Csak megcsóválom a fejem, mert magyarázol és magyarázol.* - Egyenlőre pakolj össze, aztán a randit eldöntjük, hogy mikor legyen, de ma pihenni szeretnék. *Totál ki voltam.* - Időd is van így kitalálni. *Cirógatom meg az arcod.* - Na pakolj. *Én addig kényelembe helyeztem magam és a macskáddal foglalatoskodtam.* - Egyet kérek a randival kapcsolatba... ne cukrászdába menjünk. *Mosolyodom el egy kicsit.*

MioDátum: Szombat, 2016.12.24, 12:44 | Üzenet # 296
Yaoista
- Rendben van.*Simul az arcom a tenyeredbe.* - Oké.*El is kezdek pakolni, majd a kijelentésedre felnevetek.* - Megbeszéltük.*Kuncogok, majd amikor végzek odaülök melléd.* - Tudod még mindig nem fogom fel, hogy itt vagy, ez olyan mintha egy álom lenne.*Mondom édesen és finoman megfogom a kezedet.* - Köszönöm, hogy eljöttél és mindent amit mondtál.*Mosolyodom el, látszik hogy ez már milyen sokat jelent.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.07, 22:00 | Üzenet # 297
Yaoista
*Hagytam, hogy megfogd a kezem és rád pillantok közben.* - Kész vagy? *Kérdezem, de nem reagáltam sokat a szavaidra, csak picit megcirógattam a kezed.* - Mehetünk? *Állok föl, de a macskád fogom.* - Ne haragudj, mindjárt kiveszünk. *Rakom be a hordozójába, de hát így mégis egyszerűbb vinni, nálam meg utána úgy is szabadon mászkálhat. Szépen összeszedtünk mindent, majd miután lerendeztél mindent a recepción, bepakoltunk a kocsimba. Nem mondtam semmit végig, csak mentem veled. Segítettem felcuccolni is a lakásomba és persze már első mozdulattal engedtem is ki a cicát.* - Mehetsz. *Vakargatom meg a fejét, mire már szaladt is és elhelyezkedett a kanapén.* - Miben tudok segíteni? *Kérdezem tőled.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.08, 15:19 | Üzenet # 298
Yaoista
- Igen.*Bólintok és inkább én se mondok többet.* - Persze.*Lemegyünk és bár kicsi pénzt veszítek, hiszen még lett volna pár napom, de ez volt a legkevesebb. Úton én se mondok semmit, majd nálad csak elmosolyodom a cicámon.* - Végre otthon érzi magát.*Bár ez rólam is elmondható.* - Nem kell semmiben köszönöm, már eleget tettél.*Bemegyek a szobámba és pakolni kezdek. Nem tudtam, hogy mi lesz most és hogy fogsz állni hozzám, de úgy vagyok vele, hogy csak sodródom az árral és igyekszem megfogadni a tanácsaid.* - Addig nézd meg ezeket.*Veszem elő mappám a rajzaimmal, majd bemegyek pakolni és közben magyarázok, hogy mit is intéztem. Végezve csatlakozom hozzátok.*- Mit szólsz? Hiába próbáltam nem tudtam mást rajzolni.*Pirulok el.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.01.17, 19:19 | Üzenet # 299
Yaoista
- Úgy fest. *Bár az igaz, hogy a macskád mindig kényelmesen érezte magát nálam és velem.* - Oké. *Így leültem én is mellé, mire az ölembe mászott és veszett dorombolásba kezdett, én meg csak simogattam. Elveszem a mappádat és nézegetni kezdem. Csöndben hallgatlak és örültem, hogy tényleg elmész rajzolni.* - Kicsit ijesztő. *Jegyzem meg.* - De jók. *Ismerem el, mert tényleg ügyes voltál, még én is láttam.* - Már amennyire én értek hozzá.* - Azért mást is rajzolj majd, oké? *Simogatom meg az arcod.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.22, 17:18 | Üzenet # 300
Yaoista
- Bocsika, nem direkt csinálom.*Motyogom.* - Köszönöm, a te véleményed nagyon fontos.*Mosolyodom el, majd felnevetek.* - Igyekszem és most, hogy itt vagyok talán más is fog menni.*Kuncogok és megfogom a kezed, ami az arcomon volt.* - Mond csak megölelhetlek?*Kérdezlek és legszívesebben csókot kérdeznék, de nem akarok sok lenni.*

Keresés: