2025.07.20, Vasárnap, 14:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

szela00Dátum: Szerda, 2017.01.25, 19:32 | Üzenet # 301
Yaoista
- Tudom, hogy nem direkt. *Mégis mit mondjak rá neked.* - Menni fog. *Hagytam, hogy megfogd a kezem, majd elmosolyodom kicsit. Tudtam vagyis sejtettem, hogy mi jár a fejedben. Elkaptam a karod és odahúztalak magamhoz. Átkarollak, majd másik kezemmel az állad alá simítok. Felemelem a fejed és odahajolva gyöngéden megcsókollak.* - Ezt szeretted volna, nem? *Kérdezem komolyan.*

MioDátum: Szerda, 2017.01.25, 22:35 | Üzenet # 302
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor jó és köszönöm.*Neked elhiszem. Rögtön bújok hozzád, de finoman, majd ahogyan megcsókolsz nagyon meglepődöm, így nem is viszonozom.* - De igen..*Bólogatok vörös pofival.* - Csak nem tudom, hogy mit lehet és mit nem.*Motyogom.* - Lehetne még egyszer? Az előbb nagyon hirtelen ért, így nem tudtam reagálni és béna is voltam, bár most is.*Fogom be inkább és csak még vörösebb leszek.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.28, 00:29 | Üzenet # 303
Yaoista
*Egész aranyos volt, ahogy reagáltál a csókra.* - Én se tudom, hogy mit akarok. *Kár lenne is azzal előállni, hogy tudom, mert halvány lila gőzöm se volt róla. Elmosolyodom rajtad, majd adok egy apró puszit az ajkaidra, majd lassan megcsókoltalak, hogy legyen időd reagálni. Nem vittem túlzásba és nem is volt szexuális töltetű. Nem akartam tovább menni, csak jól esett most csókolózni veled.*

MioDátum: Hétfő, 2017.01.30, 21:25 | Üzenet # 304
Yaoista
- Akkor jó, hogy nem tudom én se.*Kuncogok. Örülök, hogy ismét megcsókolsz és most viszonozom is és egyre jobban elmélyítem. Most még inkább jól esik a csókod és sokkal bensőségesebbnek és mélyebbnek érzem. Finoman a hajadba túrok és csak csókollak amíg csak tudlak. A szívem, majd kiugrik a helyéről és a pofim is kipirul, ilyen hatással vagy rám.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 17:46 | Üzenet # 305
Yaoista
*Nem értettem, miért vagy ennyire odaértem. Egyáltalán nem zavart, hogy egyre inkább csókolsz, sőt még tetszett is e a csöppnyi hevesség. Miután elváltunk, elmosolyodom az arcodon.* - De szép szín. *Cirógatom meg finoman, majd adok a pofidra egy puszit. Átkarolva odahúzlak magamhoz és gyöngéden simogatlak, meg persze a macskád is.* - Őszintén szólva, fogalmam sincs, mit kezdjek veled. *Hiszen ott volt még a másik srác is.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.05, 21:57 | Üzenet # 306
Yaoista
- Ne is mond.*Motyogom, de azt kell, hogy mondjam nagyon megérte. Meglep a folytatás, de nagyon élvezem.* - Válasz engem és meg van oldva minden.*Kuncogok, bár komolyan gondolom.* - Pedig ezt neked kéne tudod, de úgy vagyok vele, hogy idővel minden kialakul.*Persze hozzád bújok és finoman én is cirógatlak.* - Randizz mindkettőnkkel és akkor idővel tudni fogod, hogy kit is válasszál. Megismersz engem igazán és akkor nem tudsz majd nekem ellenállni.*Kuncogok. Természetesen nem vagyok elszállva magamtól, de sok önbizalmat adtál.* - Mást nem tudok neked mondani.*Tényleg elhatároztam, hogy semmi depi, hiszen annak nincs értelme.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2017.02.06, 00:17 | Üzenet # 307
Yaoista
*Elmosolyodom, azért ez okos válasz volt.* - Igen, idővel biztos. *Jól esett, ahogy odabújsz, de ezt nem ismertem volna be. Egyre jobban megleptél. Nem gondoltam volna, hogy egy érett választ kapok tőled erre a helyzetre.* - Megígérem, hogy nem hozom fel. *Hiszen nem akartam, hogy rosszul érezd magad.* - Tudod... már sokkal jobban tetszik így a történet. *Vigyorgok és kapsz még egy csókot.*

MioDátum: Kedd, 2017.02.07, 12:26 | Üzenet # 308
Yaoista
*Nagyon meglep a kijelentésed, de igen csak jólesik.* - Köszönöm.*Ez így még több löketett adott.* - Nekem meg főleg.*Kuncogok és ismét csak meglepsz, de most azért tudom rögtön viszonozni.* - Örülök, hogy eljöttél.*Simítok az arcodra és kapsz egy röpke szájra puszit, többet még nem merek, de ilyet már nem fogok megkérdezni.* - Mit szólnál, ha csinálnék egy fürdőt, majd megmasszíroználak? Persze, csak ha akarod és ígérem nem nyitok rád.*Az más, hogy szívesen fürödnék veled.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 14:09 | Üzenet # 309
Yaoista
- Sejtettem. *Gondoltam, hogy örültél és a puszid se zavar, még jól is esett.* - Később... nekem most kényelmes így. *Adok egy puszit a buksidra és simogatlak.* - És akár velem is tarthatsz. *Cirógatom meg az arcod.* - Vagy nem akarsz? *Kérdezem, mert azért én se akartam sok lenni. Ki tudja, hogy a múltkori viselkedésem után neked is hogy esik a közelséged.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.12, 21:18 | Üzenet # 310
Yaoista
- Oké.*Mosolyodom el édesen, a folytatásra pedig elvörösödöm.* - De de akarok persze, nagyon jó lenne.*Leszek igen csak izgatott, de azért ismét kapcsolok.* - Tudom tudom nyugi, bocsika.*Nevetek fel.* - A maradék eszemet és teljesen elvetted.*Kuncogok.* - Még sose fürödtem együtt így senkivel.*Vallom be, talán most már elhiszed ezeket.* - Olyan jól áll a borosta.*Cirógatom meg.* - Szerintem nekem sose nő ki a szőröm.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 23:09 | Üzenet # 311
Yaoista
*Valahol aranyos volt, hogy így elpirultál.* - Fejlődőképes. *Nevettem fel egy kicsit.* - Sose volt. *Vágom rá az eszedre, mert hát tényleg nem volt.* - Értem. *Most nem kérdőjeleztem meg, hogy csináltál-e ilyet. A szex után semmi jogom nem volt.* - Tetszik? *Lepődök meg.* - Nem mindig hagyom meg, de most megtehetem. *Dörzsölöm meg az állam.* - Dehogynem. Fura lenne, ha nem. *Kuncogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.12, 23:16 | Üzenet # 312
Yaoista
- Ezt bóknak veszem.*Kuncogok.* - Veled kapcsolatban lehet nem.*Nevetek fel.* - Igen tetszik, nagyon jól áll, bár szerintem neked minden.*Hiszen nagyon jóképű vagy.* - Oké, valami kis szőrpihék megjelennek, de nem több.*Nevetek fel.* - Igazából nem bánnom, mert szerintem nem is állna jól és legalább nem kell borotválkoznom. Mégis szerinted hogy néznék ki? Biztos szétvágnám magam.*Vigyorgok, de biztos vagyok benne, hogy így lenne.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.02.27, 00:15 | Üzenet # 313
Yaoista
- Ennyire tetszik az arcom? *Kérdezem kedvesen.* - Ugyan. *Kuncogok.* - Mondjuk az biztos, hogy veszélyes lennél borotvával a kezedben. *Bele se merek gondolni. Már abból kiindulva, amit a konyhába lerendeztél néha.* - Nem állna jól egyébként. *Elég kölyökképű voltál, furcsa lett volna.* - Na meg így sima és puha a bőröd. *Cirógatom meg.*

MioDátum: Szerda, 2017.03.01, 13:14 | Üzenet # 314
Yaoista
- Igen, nagyon.*Mosolyodom el.* - Ezt mondom én is.*Nevetek fel.* - Ezt mondom én is, szóval teljesen jó így.*Mosolyodom el.* - Mint a baba popsi.*Kuncogok. Kicsit így vagyunk, végül megcsinálom a fürdőt és amikor behívlak már pucéran állok előtted. Elégé zavarban vagyok, de nem takarom magam.* - Hova ülhetek?*Ezt azért megkérdezem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.06, 01:43 | Üzenet # 315
Yaoista
*Bementem a fürdőbe, mikor hívtál. Kérdésed meglepett és igazából nem is értettem igazán.* - Mire célzol? *Nézek bután, miközben vetkőzök. Pucéran odalépek eléd és az állad alá simítva felemelem a fejed.* - Neked nem kellemetlen? Azok után, ahogy bántam veled... *Még bűntudatom volt, hogy gyakorlatilag megerőszakoltalak.* - Tudom, hogy a közelemben akarsz lenni, de nem kell erőltetni sem, oké? *Cirógatom meg az arcod, majd bemásztam a kádba és vártam, hogy beülj elém, ha szeretnél.*

MioDátum: Kedd, 2017.03.07, 11:39 | Üzenet # 316
Yaoista
- Hogy ülhetek e eléd?*Pillantok rád és csak még vörösebb leszek, ahogyan vetkőzöl. Lehajtom a fejemet, de fel-fel pillantok rád, amíg nem simítasz az állam alá, hogy rád pillantsak.* - Tessék?*Nézek rád döbbenten, majd leesik mire is gondolsz.* - Nem erőltetek semmit.*Mondom, de még többet nem. Végül eléd ülök be, de csak nagyon finoman dőlök neked.* - Nem szeretném, ha bűntudatod lenne Kai. Nem kellemetlen veled lenni, sőt nagyon is jó. Kettőnk közül, én voltam erőszakos, nem te. Oké, hogy nem volt a legkellemesebb, de utána azzá tetted.*Már a fülem is vörös.* - Kérlek, ne emészd magad.*Ezt már úgy mondom, hogy hátrapillantok.* - Kétlem, hogy lesz olyan, de ha mégis valami kellemetlen, akkor szólok, oké?*Kérdezlek mosolyogva.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 13:48 | Üzenet # 317
Yaoista
*Hagytam, hogy leülj. Átkaroltalak a hasadnál és rendesen odahúztalak.* - Rendben. *Bár azért még zavart, ahogy viselkedtem.* - Nem fogom. *Cirógatom meg a pofid.* - Tiszta vörös vagy. *Mosolyodom el.* - Megbeszéltük. *Kényelmesen el helyezkedem és nyugodtan ázok.* - Hozhattunk volna egy kis bort is. *Jut eszembe és közben a nyakad fixírozom. Finoman félreigazítom a hajam és végigsimítok rajta. Odahajolva finom csókokkal borítom be, gondoltam nincs ellenedre.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 16:57 | Üzenet # 318
Yaoista
*Amikor odahúzol elmosolyodom és most már rendesen neked dőlök.* - A helyzet miatt, de nem bánom.*Megérte nagyon is.* - Akkor jó.*Jó ezt letisztázni.* - Kimenjek érte?*Érdeklődöm, majd az érintésedre és végül a csókodra felnyögök meglepetten. Már nem is akarok kimenni, ez sokkal jobb, mint borozgatni.* - Kellemes.*Suttogom és oldalra döntöm a fejem, hogy jobban hozzáférjél. Én a karod kezdem el cirógatni és lehunyt szemmel, félig nyitott szájjal sóhajtozok, igen csak szexi látvány nyújtva.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 18:19 | Üzenet # 319
Yaoista
- Nem kell. *Mosolyodom el, de ez aranyos volt. Kíváncsi voltam, hogyan reagálsz a dolgokra, de a hangjaid édesek voltak.* - Tetszik? *Nyalok végig a nyakadon és folytatom a csókolgatást. Finoman súrolják ajkaim a puha bőröd, minden milit kezelésbe veszek. Pocid is elkezdem cirógatni egyre lejjebb és lejjebb, míg nem végül elértem a farkad és megmarkollak.* - Szeretnéd kipróbálni milyen, ha tényleg jó? *Kérdezem a füledbe suttogva.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:17 | Üzenet # 320
Yaoista
- Nagyon.*Nyögöm és egyre forróbb lesz a testem és nem a víztől. A kezed, ahogyan végül a farkamba markol hangosan felnyögök és a szemeim is kipattannak.* - Tessék?*Döbbenek le.* - Komolyan kérdezed?*Fordulok feléd.* - Igen, nagyon szeretném.*Felelem és megcsókollak, már most félig kemény vagyok.* - Kívánlak.*Suttogom és ismét megcsókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 22:13 | Üzenet # 321
Yaoista
- Komolyan. *Hagytam, hogy megfordulj.* - Ebben biztos voltam. *Csókod el is nyújtom. Kimászok a kádból, majd kisegítelek téged is. Gyorsan megtörölközök, majd rólad itatom föl a vizet. Felkaplak és besétálok veled a hálóba. Gyöngéden lefektetlek és föléd kerülök. Hosszasan csókollak, semmi mást nem teszek. Teljesen el akartalak lazítani. Finoman a mellkasod cirógatom és mellbimbóid is izgatni kezdem, de ajkaidtól nem válok el.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 23:09 | Üzenet # 322
Yaoista
*El se hiszem, hogy ez történik, mintha álmodnék, pedig ez a valóság és ettől nagyon boldog vagyok. Hagyom neked magam, bár az meglep, hogy felkapsz, de nincsen ellenemre.* - Olyan jól csókolsz.*Suttogom az ajkaid közé és magamhoz ölelve csókollak és simogatlak.* - Kai...*Nyögök fel halkan, nagyon érzékenyen reagálok rád.* - Kicsit izgulok.*Vallom be, de semmi félelem nincs bennem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.13, 00:47 | Üzenet # 323
Yaoista
- Ez normális, de most óvatos leszek. *Csókollak tovább, majd áttérek nyakadra. Még lejjebb haladok és végül mellkasod csókolgatom. Egyik mellbimbódon végignyalok és játszani kezdek vele. Finoman harapdálom és nyalogatom, majd a másikat is kezelésbe veszem. Tovább haladva pocakod kényeztetem, de nagyon lassan csinálom csak a dolgom. Mikor farkadhoz értem, kikerültem és combod harapdálom.* - Kezdesz odalenni. *Mosolyodom el és megszívok egy érzékenyebb pontot.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 19:37 | Üzenet # 324
Yaoista
- Bízom benned.*Tényleg így van. Halkan sóhajtozok a tevékenységedre és egyre forróbb és keményebb leszek.* - Ez nagyon jó.*Még sose éreztem ilyet mással, ezt csak te tudtad elérni.* - Mert annyira jó vagy és olyan jól esik.*Nyögök fel jobban. Nem hittem volna, hogy a testem itt is érzékeny, bár rád minden porcikám így reagál.* - Én ne csináljak semmit?*Már kőkemény vagyok.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 22:43 | Üzenet # 325
Yaoista
- Örülök. *Mosolyodom el.* - Nem kell, csak élvezd. *Kuncogok. Megfordítalak óvatosan és széthúzva a feneked, végignyalok bejáratodon.* - Ellazítalak, ne aggódj. *Nyalogatlak tovább és közben a farkadra simítottam. Finoman izgatlak, fokozatosan. Mikor elég nedves lettél, lassan beléd nyomtam egy ujjam és rögtön megkerestem gyönyörpontod.* - Fáj? *Kérdezem komolyan.*

Keresés: