Cukrosbácsi
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Csak kérdés, ki az...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 01:50 | Üzenet # 326 |
 Yaoista
| - Az menni fog.*Mosolyodom el, majd ahogyan a bejáratomon nyalsz végig, hangosabban felnyögök.* - Ez furcsa.*Ilyet még tényleg nem csinált senki. Még vörösebb leszek és elég furcsa érzés, de mégis élvezem. Csak hangosan élvezkedek, de az ujjadra kissé fájdalmasan felnyögök, de a pontom megérezve, igen csak meglepetten nyögök fel.* - Kicsit, de kettős érzés, mert ott ahol megnyomtál az nagyon kellemes és ismeretlen érzés.*Lihegem.* - Jól vagyok.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 21:03 | Üzenet # 327 |
 Yaoista
| - Furcsa? Nem jó érzés? *Vigyorgok. A hangod azért tetszik és megkeményedek tőle én is rendesen. Lehet nem voltál annyira az esetem, de rettentő erotikus voltál.* - Hamarosan csak a jó érzés marad. *Simogatom belülről gyönyörpontod továbbra is. Nagyon lassan haladtam veled, nem siettem el semmit. Kihúztam az ujjam, majd elővéve a síkosítót, egy jó adaggal fenekedre nyomok.* - Így jobb lesz. *Kis simogatás utána lassan két ujjammal tágítalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.03.17, 00:25 | Üzenet # 328 |
 Yaoista
| - De jó érzés, de egyben furcsa is.*Motyogom.* - Oké.*Tényleg bízom benned és megéri a fájdalom, hiszen utána jó lesz. A hidegre meglepetten felnyögök.* - Te vagy a főnök.*Mosolyodom el és azért jobban feszítesz, de nem vagyok egyáltalán befeszülve.* - Sokáig tart még? Szeretnélek érezni és azt is, hogy neked jó legyen.*Igazából, ez volt a legfontosabb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.03.18, 01:09 | Üzenet # 329 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy jobban feszít, de már azért könnyebben mozogtak az ujjaim.* - Amíg hozzá nem szoksz. *Simítok végig farkadon.* - Még így is kicsit fájni fog, mikor beléd megyek. Elég nagy vagyok. *Vigyorgok.* - Ne aggódj miattam. *Puszilom meg a popsid.* - Én ezt is élvezem. *Bárhová szépíteném, már kőkemény vagyok. Nagyon finoman fojtatom és végül már három ujjam is könnyen mozog benned. Megfordítalak és feltolom a lábaid.* - Most lazíts. *Suttogom ajkaidra és heves csókkal terve a figyelmed, szépen beléd hatoltam, de meg is álltam rögtön.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 15:49 | Üzenet # 330 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Oké.*Bólintok.* - Igen azt látom és tapasztaltam, hogy elég nagy vagy.*Motyogom zavartan.* - Akkor jó.*Mosolyodom el. A három ujjad, azért jobban feszít, de amennyire csak tudok próbálok lazítani már most is. Hagyom, hogy megfordítsál és hát a látványodra még jobban elvörösödöm, nagyon dögös és szexi vagy.* - Rendben.*Így is teszek, de azért megérezve a farkad, sokkal nehezebb. Az ajkaidra harapok, de nem szándékosan. Fájni fáj, de teljesen más érzés, mint múltkor.* - Jól vagyok.*Ölellek magamhoz és most én csókollak meg.* - Folytasd.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 17:16 | Üzenet # 331 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű, de nem is baj.* - Biztos? *Cirógatlak, ahol érlek. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Csak lassan... nem sietünk és amúgy is sokáig bírom. *Vigyorgok. Szép fokozatosan haladtam egyre beljebb, míg nem teljesen kitöltöttelek. Akkor is vártam, hogy ne szoríts annyira. Farkadra is rásimítok és kényeztetni kezdelek. Óvatosan kezdtem el mozogni, nem kapkodtam akkor sem.* - Fáj még? *Kérdezem és lökök egy nagyobbat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.03.23, 12:43 | Üzenet # 332 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Azt sejtettem.*Vigyorgok, na meg múltkor is tapasztaltam, csak akkor nem örültem neki. Igen csak feszítesz, de a gyengédséged nagyon sokat számít. Ahogyan mozogni kezdesz felnyögök, annyira furcsa érzés.* - Kicsit, de nem vészes..*Nyögök fel ismét.* - Teljesen más, mint múltkor.*Csókollak meg.* - Mond, hogy mit tegyek.*Azt akartam, hogy minél jobban élvezed, hátha most tudok valamit csinálni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.03.26, 22:19 | Üzenet # 333 |
 Yaoista
| - Lassan hozzám szoksz. *Puszillak meg.* - Igen... *Elég nagy hévvel csókollak.* - Csak élvezd. *Megfogom a karjaid és a nyakam köré teszem őket.* - Harapj, karmolj, ami csak jól esik. *Suttogom a füledbe és mivel éreztem, hogy már teljesen ellazultál, rendesen kezdtem mozogni. Persze nem durvultam, de nem is kíméltelek. Nagyon figyeltem, hogy élvezd az együttlétünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.03.29, 11:19 | Üzenet # 334 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Az menni fog.*A fájdalom ellenére, élvezem nagyon.* - Rendben.*Mosolyodom el. Jobban felnyögök a hevesebb mozgásra. Igyekszem felvenni a tempódat és a nyakadat kezdem el finoman harapdálni.* - Olyan finom illatod van.*Nyögöm és a fájdalom helyét a kéj kezdi egyre jobban átvenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 20:45 | Üzenet # 335 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Cirógatom meg az arcod finoman. Nyakamra morrantam azért halkan.* - Neked is. *Hiszen együtt fürödtünk nem is olyan régen. Éreztem rajtad, hogy egyre jobban élvezed. Kihúzódtam belőled, majd mögéd feküdve felemeltem a lábad és újra beléd hatolok.* - Lazíts... *Csókolgatom a nyakad, másik kezemmel pedig a farkad kezdem izgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.04.04, 13:00 | Üzenet # 336 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el. Hagyom neked magam és úgy fordulok, ahogyan akarod.* - Lazítok, jól vagyok.*Nyögöm, egyre jobban elengedem magam.* - Élvezem....*Suttogom, hátra pillantva a hajadba túrva hevesen megcsókollak. Elkezdek mozogni, amennyire tudok.* - Furcsa érzés, de jó...*Nyögöm az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.04.05, 09:42 | Üzenet # 337 |
 Yaoista
| - Ügyes vagy... *Suttogom füledbe és bele is nyalok.* - Érzem... *Vigyorgok, hiszen eléggé nedves voltál és nem csak a farkamtól. Ez most tényleg más volt, mint a múltkor.* - Még jobbá teszem. *Finoman löktem egy nagyobbat, hogy eltaláljam a gyönyörpontod. Elkezdtem így mozogni folyamatosan és minden egyes lökésemmel a kis pontocskádra koncentráltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.04.07, 20:10 | Üzenet # 338 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Pedig aztán nem csinálok semmi különöset, csak nyögök. Nem értem, hogy teszed még jobbá, de akkor eltalálod a gyönyörpontomat, mire meglepetten és hangosan felnyögök.* - Ez fantasztikus...*Nyögöm kéjesen és még keményebb leszek. Annyira más érzés, mint amit a lányokkal éreztem. Veled mindennel sokkal élvezetesebb. Más férfival eszembe se jutna lefeküdni, sőt semmi testiség se érdekelne, engem csak te érdekeltél, senki más. Szeretlek és csak veled tudom elképzelni a jövőmet, ez nem csupán fellángolás, hanem őszinte szerelem, amit befogok neked bizonyítani.* - Veled legjobb....*Nyögöm kéjesen, már fájdalmat se érzek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.04.08, 12:00 | Üzenet # 339 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom, hogy még keményebb lettél. Nem lep mondjuk azért annyira, mert jó voltam. Mivel feltűnt, hogy már egyáltalán nem érzel fájdalmat, bátrabban mozogtam én is. Folyamatosan gyönyörpontod kényeztetem, nem engedek belőle. Néha beleharapok a nyakadba, majd ismét kihúzódtam belőled és felhúztalak kutyapózba. Bejáratodhoz simítottam a farkam és elmosolyodtam.* - Ahhoz képest, hogy még meleg se vagy... rettentő érzékeny a feneked. *Újra beléd hatoltam. Így még mélyebbre jutottam és egyfolytában gyönyörpontodra koncentráltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.04.08, 12:30 | Üzenet # 340 |
 Yaoista
| *Leírhatatlan az élvezet, amit nyújtasz a testemnek. Ismét hagyom neked magam, hiszen te vagy a profi és igazából nem is zavar, hogy irányítasz.* - Ez csak miattad van...*Nyögöm és még a fülem is vörös lesz.* - Sose élveztem még így a szexet.... más pasival se akarok lenni...*Nyögöm kéjesen. Felegyenesedek és a hajadba túrva megcsókollak igen csak vadul, igazán feltüzeltél.* - Örülök, hogy visszajöttem...*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.04.14, 12:51 | Üzenet # 341 |
 Yaoista
| *Tetszett, hogy még a füled is elvörösödött. Nem kellett mondanod, hogy élvezed, a nedves szűk feneked pont elég bizonyíték volt.* - Felhúzlak, ahogy egyenesedsz. Csókod hosszan viszonozom és egyik kezemmel végigsimítok mellkasodon. Ujjam közé fogva egyik mellbimbód, játszani kezdek vele.* - Gondoltam. *Nyalok bele a füledbe és megharapdáltam a cimpád.* - Meddig bírod még? *Lökök egy nagyobbat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.04.18, 12:31 | Üzenet # 342 |
 Yaoista
| *A mellbimbómra még jobban felnyögök.* - Lassan elmegyek.... de nem biztos, hogy elég lesz.*Nyögöm zavartan és nem is kell sok, hogy hatalmasat élvezve elmenjek, de rögtön kemény is leszek.* - Túl jó...*Motyogom és tényleg már lángolok, ilyen még sose történt velem, sőt most élveztem el először úgy igazán.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.04.21, 12:55 | Üzenet # 343 |
 Yaoista
| - Az nem baj. *Vigyorgok és mellbimbódról inkább farkadra simítok és még jobban izgatlak. Én nem mentem el, mikor te igen, de csak vigyorogtam.* - Még jobb lesz. *Szívom meg nyakad. Ismét helyezkedtem kicsit és a farkamba ültettelek én pedig kiterültem.* - Csináld, ahogy jól esik. *Markolom meg popsidat. Nem hittem, hogy úgymond elsőre ennyire telhetetlen leszel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.04.23, 19:03 | Üzenet # 344 |
 Yaoista
| - Ennél is?*Nyögök fel, de erre a helyzetre nem számítok, igen csak hangosan reagálok rá. Konkrétan most már kiég a burám.* - Ez így nagyon zavarba ejtő...*Motyogom.* - Még jobban bennem vagy.*Nem is értem, hogy minek dumálok.* - Igyekszem.*Megcsókollak, majd elkezdek lassan mozogni, de nagyon furcsa érzés.* - Te élvezed?*Kérdezlek igen csak lihegve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.04.28, 11:28 | Üzenet # 345 |
 Yaoista
| *Nagyon tetszett a reakciód, nem gondoltam, hogy ekkorát fogsz nyögni.* - Dehogy... *Vigyorgok és simogatlak.* - Bizony, tövig. *Azért a színed nem semmi volt. Viszonozom csókod és csak hagylak ügyetlenkedni kicsit.* - Persze. *Kő kemény voltam. Felültem és magamhoz húzlak.* - Segítek. *Suttogom a füledbe. Átölelem a derekad az egyik karommal, a másik kezemmel pedig a feneked markolom.* - Lassan... *Nyalok végig nyakadon és én is elkezdtem mozogni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.05.05, 11:32 | Üzenet # 346 |
 Yaoista
| - Jesszus ne mondj ilyet.*Úgy érzem, hogy kifogok égni. * - Akkor jó.*Azért jó a megerősítés.* - Jó.*Bújok hozzád.* - Igen lassan.*Veled együtt kezdek el mozogni, így tényleg könnyebb.* - Annyira jó veled...*Nem csak a szexre értem, hanem hogy ismét itt lehetek veled, nagyon boldoggá tesz. Tényleg meg akarlak hódítani és küzdeni fogok érted.* - Nagyon....*Lehelem a füledbe, majd az egyik kezemmel az arcodra simítok és igen csak forrón és hevesen megcsókollak. Tényleg teljesen elveszed az eszem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 18:29 | Üzenet # 347 |
 Yaoista
| *Később menni fog ez neked, biztos voltam benne, hogyha netán tényleg tartós kapcsolat lesz közöttünk, akkor bizony telhetetlen feneked lesz. Szavaidra csak megcsókoltalak és löktem egy nagyobbat.* - Csak élvezd. *Én is azt tettem. Csókodba teljesen elvesztem és folyamatosan viszonoztam a csókjaid. Azért bevallom, nem gondoltam, hogy ennyire élvezni fogod és ennyire érzékeny lesz a tested. Finoman nyakad is harapdálni kezdem és ugyan nem akartam, de hagytam jó pár foltot rajtad. Teljesen elborította az agyam a hév.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.05.07, 19:44 | Üzenet # 348 |
 Yaoista
| *Nagyobb nyögésre hangosabban felnyögök.* - Élvezem.*De ugye ezt mondanom se kell. Nem zavar a harapdálás, sőt nagyon is élvezem, főleg ahogyan te csinálod. Érződik, hogy mennyire tapasztalt is vagy. Még a fejem is oldalra döntöm, hogy jobban a nyakamhoz férjél. Azt hittem, azért jobban fog fájni, de csak az élvezet maradt meg, az meg, hogy utána fájni fog a popsim nem érdekelt, mert nagyon is megérte.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.05.21, 22:18 | Üzenet # 349 |
 Yaoista
| *Hosszan szerettelek, de nem vittem túlzásba. Folyamatosan ostromoltam a tested csókokkal és simogatásokkal. Mikor elélveztél, én is elmentem, de figyeltem és nem beléd. Kellemesen eldőlök melletted és megcirógatom az arcod.* - Jól vagy? *Kérdezem és elveszek egy zsepit. Letörlöm azért a pocakod. Előveszek egy szál cigit és rágyújtok igen elégedett fejet vágva.* - Szinte mintha erre születtél volna. *Jegyzem meg.* - Nem hittem, hogy ennyire tetszeni fog.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.05.28, 19:40 | Üzenet # 350 |
 Yaoista
| *Azért igen csak elfáradok a végére és elég nehezen kapok levegőt, de nagyon megérte. Nem bánom, hogy nem élveztél belém, de nem is zavart volna.* - Igen nagyon jól..*Mosolygok.* - Ezt most bóknak veszem.*Vörösödöm el, még mindig kapkodom a levegőt.* - Én biztos voltam benne, de jobb volt, mint hittem.*Mondom édesen.* - Neked mennyire tetszett?*Kérdezlek.* - Még sose fáradtam el, így szex után.*Kuncogok.*
|
|
| |