Cukrosbácsi
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Csak kérdés, ki az...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.06.08, 22:38 | Üzenet # 351 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Bólintok egy aprót, majd elmosolyodom kicsit.* - Az volt. *Hiszen jó voltál még úgy is, hogy kvázi ez volt az első alkalmad ténylegesen.* - Mire számítottál? *Kérdezem tőled érdeklődve.* - Még magadhoz se nyúltál kíváncsiság miatt? *Azért ez egy érdekes info volt.* - Pedig én még bírnék pár menetet. *Nevetek fel.* - Hamar hozzászoksz és sosem lesz elég. *Csókolok a nyakadba.* - Egyébként jó volt. Forró és nedves voltál, na meg szűk. *Suttogom erotikusan a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.06.08, 22:59 | Üzenet # 352 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó.*Ennek azért örülök.* - Nem is tudom, hiszen még sose voltam férfival, de úgy gondoltam, hogy biztos jó lesz és így lett, sőt annál sokkal jobb is volt.*Ismét kezdek vörösödni.* - Csak kivertem, amit láttál is, bár nem az volt az első, csak akkor lebuktam.*Nevetek fel.* - Szeretnéd még?*Nem mondanék nemet, ilyen szinten nem vagyok hülye. * - Veled biztos így lenne.*Tényleg más pasi nem érdekelt, csak te.* - Akkor jó.*Vörösödöm el teljesen.* - Folyton zavarba hozol.*Csókollak meg.* - Szeretnélek teljesen kielégíteni, szóval ha nem volt elég, akkor folytassuk.*Suttogom az ajkaid közé és finoman a farkadba is markolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.06.12, 21:23 | Üzenet # 353 |
 Yaoista
| - Értem. *Tetszett, ahogy pirultál egyre jobban.* - Nem azért mondtam. *Cirógatom meg az arcod.* - Te jössz folyton zavarba. *Vigyorgok és azért a csókod viszonozom. Megfogom a kezed és csak magamhoz ölellek.* - Inkább pihenj. Ha tovább folytatjuk, esélytelen, hogy holnap lábra állj. *Simogatlak finoman.* - Majd legközelebb, még azért érzed, nem? *Markolom meg a feneked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.06.15, 22:43 | Üzenet # 354 |
 Yaoista
| -Tudom.*Simul az arcom a kezedbe.* - De ez miattad van, senki se hozott még zavara.*De te folyton.* - Rendben, így se lesz a legkönnyebb mi?*Kuncogok, de tényleg nem bántam meg, az se érdekelne, ha nem tudnék felkelni. * - Igen.*Sóhajtok fel.* - Akkor legközelebb.*Próbálok nem nagyon mosolyogni, hiszen bármi lehet.* - Kivételesen aludhatnék veled? Ígérem, hogy holnap már nem fogok, ha nem akarod.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.06.19, 19:54 | Üzenet # 355 |
 Yaoista
| - Nem vagy hozzászokva. *Mosolyodom el.* - Hát, nem hiszem. *Őszintén szólva szerintem alig tudsz majd lábra állni.* - Igen. *Puszillak meg. Kérdéseden meglepődtem, majd elnevettem magam.* - Itt alhatsz, persze. *Puszilom meg a buksid.* - A macskád is. *Teszem hozzá.* - Csinálok fürdővizet. *Mászok ki lassan.* - Szerintem jól esne, nem? *Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.06.19, 22:36 | Üzenet # 356 |
 Yaoista
| - Sejtettem, de nem bánom.*Az se érdekel, ha meg se tudok, majd mozdulni.* - De jó, köszönöm.*Mosolyodom el boldogan.* - Ő alapból sokat alszik itt.*Nevetek fel.* - Igen jöhet, bár nem szívesen mosom le magamról az illatod.*Motyogom zavartan.* - De mellette valóban jól esne, megizzasztottál.*Simítok végig a testemen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.06.23, 09:35 | Üzenet # 357 |
 Yaoista
| - Igaz. Meg alapból sokat alszik. *Azért ezt muszáj volt megjegyeznem.* - Úgy is itt leszel, nem? *Azért ez aranyos volt.* - Oké, akkor csinálom is. *Nézem, ahogy végigsimítasz magadon és még odahajolok egy csókra hozzád.* - Édes vagy. *Hagylak ott. Engedek fürdővizet, mindent előkészítek, majd visszamegyek érted.* - Kiviszlek. *Emellek fel a karomba és úgy teszek, ahogy mondtam. A fürdőbe beleraktalak a vízbe, majd bemásztam mögéd.* - Ez jó... *Engem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.06.26, 21:04 | Üzenet # 358 |
 Yaoista
| - Mert aludni jó.*Kuncogok.* - Na látod ez igaz.*Bólogatok.* - Rendben, köszönöm.*Mosolygok, majd a csókod meglep, de annyira nem, hogy ne tudjam viszonozni.* - Köszi.*Pirulok el kissé. Látszik, hogy nem értem, miért is mondod, de csak örülök neki. Várlak vissza és reagálva sincs erőm, már a karjaidban vagyok, amitől csak még vörösebb leszek.* - Köszönöm.*Motyogom, a kádban pedig rögtön bújok.* - Itt kezdődött minden.*Nevetek fel.* - Igen nagyon kellemes.*Kezdem el cirógatni a karodat.* - Azt hiszem kitaláltam, hogy hol legyen a randi, de nem árulom el.*Mielőtt még kérdeznéd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:12 | Üzenet # 359 |
 Yaoista
| - Nincs mit. *Cirógatlak finoman.* - Azt elárulod esetleg, hogy mit vegyek fel? *Csak mert ha valami elegáns kell, tudjak róla.* - Nem foglak faggatni. *Kezdem el piszkálni a tarkódnál a hajad, majd elhúzom és előre dőlve adok oda egy csókot.* - Nagyon finom a bőröd. *Csókolok még a nyakadba, majd visszahelyezkedek.* - A lányokat hova vitted régen? *Kíváncsi voltam, hogy mennyi a tapasztalatod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 18:31 | Üzenet # 360 |
 Yaoista
| - Ohh basszus, erre nem gondoltam.*Dörgölöm meg a buksimat.* - Így megfogod tudni.*Sóhajtok fel.* - Lehet, hogy amúgy se tetszett volna, szóval vízi parkra gondoltam. Meleg van és az jó móka és szeretek csúszdázni, bár lehet te nem. Basszus nem is értem, hogy gondoltam erre.*Borulok ki magamra. * - Akkor kigondolok mást és mondom a ruhát.*Jó, hogy rákérdeztél.* - Örülök neki.*Sóhajtok fel.* - Neked meg az érintésed.*Annyira jól esik.* - Semmi extra. Mozi, séta valahova kajálni.*Általános dolgok.* - Te vagy az első, aki tényleg érdekel, ilyet még sose éreztem. Jellemzőbb volt, hogy a lányok hívtak el randira.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 11:00 | Üzenet # 361 |
 Yaoista
| - Ennyire belekérdeztem? *Aranyos volt, ahogy kétségbeesel.* - Honnan veszed, hogy nem tetszene? *Kérdezek vissza, hiszen nem kérdezted ismét, csak kijelentetted, hogy te mire gondolsz.* - Látod? Megint ezt csinálod. Magad eldöntöd, hogy én mit szeretnék vagy mit nem. *Cirógatlak közben.* - Akkor semmi extra. *Állapítom meg, végül is alapból egy normális kölyök voltál.* - Szóval akkor elég népszerű vagy. *Állapítom meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 17:57 | Üzenet # 362 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Azt nem tudom.*Hiszen, tényleg nem kérdeztem.* - Jogos bocsi. Igyekszem, erről leszokni.*Teljesen igazad van.* - Akkor szereted? Benne vagy, hogy odamenjünk?*Pillantok rád.* - Semmi, de nem is akartam.*Könnyed kikapcsolódás volt, nem több.* - Valami olyasmi. Helyesnek tartanak, tudok rajzolni és van macskám, ezeket a csajok, úgy látszik kedvelik.*Kuncogok.* - A macskám nálad is nyerő.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 19:26 | Üzenet # 363 |
 Yaoista
| - Helyes, az jó lenne, ha leszoknál. *Még egy puszit is kapsz.* - Egyébként igen, bírom az ilyen helyeket. *Teszem hozzá és közben cirógatlak.* - Értem. *Elnevettem magam a felhozatalon, na meg a macskás megjegyzéseden. Csókod viszonozom, majd megdörzsölöm a fejed.* - Kérlek... *Mosolyodom el.* - Tudod a macskád az jófej és nem dönti el előre, hogy én mit gondolok. Egyébként tényleg szeretem az állatokat.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 21:34 | Üzenet # 364 |
 Yaoista
| - Jujj, de szuper, akkor oda megyünk.*Az a legkevesebb, hogy nem meglepetés, de legalább tudom, hogy szereted.* - Jó jó vettem a lapot. Komolyan a macskám a legnagyobb vetélytársam.*Nevetek fel, de van benne egy kis igazság, neki nem mondasz nemet. * - Majd tanulok tőle.*Kuncogok.* - Lemerem fogadni, hogy te is mindig népszerű voltál, akiért a csajok oda voltak, a fiúk meg irigyek. Tényleg, hogy jöttél rá, hogy nem a nőkhöz vonzódsz? Vagy mindkét nem játszik nálad?*Az még több konkurencia.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 20:45 | Üzenet # 365 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Aranyos volt, ahogy megörültél a dolgoknak.* - Megnyugtatlak, a macskádra nem fogok rámozdulni. *Nevetek kicsit én is. Bírtam a macskád, igazából csak azért nem volt állatom, mert a cukrászda mellett nem lett volna rá elég időm. Nem szerettem volna egész nap egyedül hagyni szegényt.* - Arra gyúrnod kell. *Cirógatlak.* - Meleg vagyok, a nők nem vonzanak. *Szögezem le.* - Egyébként még tini voltam, első barátnőm volt éppen. Nem tudtam még, hogy mi a különbség a kedvelés és a szerelem között. Jó barát volt, rám mozdult, összejöttünk, de szexuális nem izgatott. Meg is kaptam, hogy egy impotens fasz vagyok. *Nevettem el magam.* - Aztán egy görbe estének az lett a vége, hogy kavartam egy sráccal. Nem tudtam, honnan jött a hirtelen vágy, de akkor bebizonyosodott, hogy nem vagyok impotens. Nem feküdtünk le, csak smároltunk, de felizgultam. Utána eltartott egy darabig, mire megemésztettem a tényeket. Te viszont alapból hetero vagy... *Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 21:14 | Üzenet # 366 |
 Yaoista
| - Azt azért gondoltam.*Nevetek fel.* - Gyúrok is.*Feszítek be nevetve. Figyelmesen hallgatlak és azért rendesen megnyugszom, hogy legalább a nők nem a vetélytársaim.* - Ezt mondtam neked.*Nem hitted el.* - Csak te érdekelsz, más férfival nem is tudnám elképzelni. Senki nem érdekelt még így, mint te és lehet nem is fog.*Már csak rajtad múlott, hogy összejövünk e.* - Mit szóltak hozzá a szüleid, meg a barátaid? Már, ha nem kérdezek sokat.*Nem akarok tapintatlan lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.10, 00:32 | Üzenet # 367 |
 Yaoista
| - Más férfivel nem, értem. *Elmélkedem kicsit.* - Na és mi van a nőkkel? *Oké, hogy eddig nem érdekeltek, de amíg nem találkoztál velem, addig a férfiak sem.* - Jön majd életed szerelme, aztán... *Hagyom függőbe. Tudatában voltam annak, hogy nem jó hosszútávra tervezni egy heteroval.* - Majd kiderül. *Abban nem hittem, hogy egy életre belém szerettél.* - A szüleim elég jól fogadták, inkább aggódtak miattam, de nagyon megleptem őket. A legtöbb barátom elfogadta, aki pedig nem, azzal megszakítottam a kapcsolatot, de ez csak egy-két ember volt. *Nem kérdeztél egyáltalán sokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.07.11, 11:12 | Üzenet # 368 |
 Yaoista
| - Mondtam, hogy ők se érdekeltek és érdekelnek. Szimplán csak kalandok, ennyi.*De ezt már jó párszor mondtam.* - Már megtaláltam.*Megértem, hogy nem hiszed el, de remélem idővel változni fog és te is akarsz majd engem.* - Örülök, hogy így lett és akik, nem fogadtak el, nem is voltak igazi barátok.*Hiszen, akit szeretsz úgy fogadod el, ahogyan van.* - Tudom, hogy nem hiszel nekem Kait, de meglátod majd, hogy ez nem egy fellángolás.*Mondom komolyabban.* - Lassan kezdek kiázni.*Nézem az ujjaim.* - Ilyenkor olyan csúnyák nem?*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.07.12, 22:00 | Üzenet # 369 |
 Yaoista
| - Amíg nem találkoztál velem, addig a pasik se érdekeltek. *Jegyzem meg neked. Nem is reagáltam a megtaláltam szövegedre. Olyan fiatal voltál még.* - Igen, szerintem se voltak. Szerencsére klassz szüleim és barátaim vannak. *Tényleg nagyon örültem én is.* - Nem arról van szó, hogy nem hiszek neked. Nagyon is elhiszem neked, hogy te jelenleg komolynak gondolod az érzéseid. *Cirógatom meg az arcodat. A kezedre elmosolyodom kicsit.* - De, ráncos vénember. *Kuncogok, majd kimászok a kádból. Magam köré tekerek egy törölközőt. Téged is kisegítelek, rád adom a köntösöm és felkaplak. Szépen kiviszlek és leraklak az ágyra. Hozok még egy törölközőt és elkezdelek szárítani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.07.14, 12:23 | Üzenet # 370 |
 Yaoista
| - Amíg nem találkoztam veled, senki se érdekelt.*De ezt sose tagadtam.* - Akkor jó.*Mosolyodom el és ez nem fog változni részemről, csak erősebb lesz.* - Pontosan.*Nevetek fel. Hagyom neked magam és persze kissé el is pirulok.* - Tetszik a köntösöd.*Bár nagy rám, de olyan jó benne lenni.* - Megtudnám szokni.*Kuncogok és én is elkezdelek törölni téged.* - Van még valami terved? Bár lehet elterülök és elalszom.*Azért rendesen kifárasztottál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 14:10 | Üzenet # 371 |
 Yaoista
| *Szóval bárkivel találkozhatsz még és mivel hetero vagy, egyértelmű, hogy egy nővel jobban járnál, mint velem.* - Nem pont a méreted. *Mosolyodom el egy kicsit.* - A helyzetet? *Nem tudtam, hogy mire gondolsz.* - Nincs, csak az alvás. *Látszott rajtam, hogy elfáradtam. Hosszú napok vannak mögöttem és néha még nekem is kell aludnom.* - Te szeretnél még valamit? *Közben bejön a macskád és felugrott az ágyamra.* - Na ő már megtalálta a helyét. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 22:18 | Üzenet # 372 |
 Yaoista
| - Nem, de attól még nagyon tetszik. Olyan finom illata van, mint neked.*Mosolygok.* - Így együtt lenni veled.*Motyogom.* - Még nem érzem magam álmosnak, az más, hogy lehet vízszintesbe kerülök, akkor bealszom.*Nevetek fel.* - Az könnyen megy neki.*Cirógatom meg.* - Te pucéran alszol?*Mert akkor én is.* - Hagylak különben piheni.*Nem akarlak zargatni, az a fő, hogy veled lehetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 23:48 | Üzenet # 373 |
 Yaoista
| - Ennyire tetszik az illatom? *Mosolyodom kicsit el.* - Értem. *Aranyos, ahogy zavarba tudod magad hozni.* - Valami filmet berakhatunk, legfeljebb bealszok rajta. *Hiszen volt a hálóban is tv-m.* - Hamar megszokta találni. *Bólintok egy aprót.* - Alsóba szoktam, de nyugodtan pucérkodhatsz, nem zavar. *Puszilom meg a buksidat.* - Reméltem. *Állok föl és fel is veszek egy alsógatyát, ami pont a megfelelő helyeken tapadt. Jól állt rajtam.* - Na, mit szeretnél akkor? Kell valami a szobádból?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.17, 11:51 | Üzenet # 374 |
 Yaoista
| - Igen nagyon.*Mosolygok.* - Ez jó ötlet.*Nekem lényeg, hogy veled legyek.* - Nálad főleg.*Kuncogok.* - Akkor én is felveszek egyet.*Mondom, majd igen csak megnézlek, nem mintha amúgy nem tenném.* - Nagyon jól áll.*Legszívesebben rád ugranék, annyira szexi vagy.* - Akkor egy alsót és egy üveg vizet kérnék szépen, köszönöm szépen.*Annyira kedves vagy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.07.20, 21:55 | Üzenet # 375 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mondom az alsóra és hát éreztem, hogy nézel.* - Köszi. *Mosolyodom el kicsit.* - Hozom. *Megyek ki és kerestem neked egy alsódat és vizet is hozok be.* - Parancsolj. *Adom oda és befekszek melléd. Elhelyezkedem, megvártam míg te is, na meg a macskád is.* - Így jó? *Kérdezem és egy filmet is elindítunk. Nem kellett sok és én be is aludtam rajta, de végig öleltelek.*
|
|
| |