Cukrosbácsi
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Csak kérdés, ki az...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.07.27, 19:33 | Üzenet # 376 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Köszire csak elmosolyodom.* - Köszönöm szépen.*Mondom mindkettőre. Felveszem az alsóm és iszok is.* - Igen, tökéletes.*Bújok oda. Kicsit fent vagyok, majd én is elalszom. Egész éjszaka bújok és nagyon jót alszok, ami mostanság nem volt elmondható. Reggel is elég mélyen alszom rendesen kifárasztottál és végre kipihenem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.07.28, 21:47 | Üzenet # 377 |
 Yaoista
| *Én is elég jót aludtam és csak öleltelek álmomba. Természetesen hajnalban már szólt is az ébresztőórám. Álmosan ébredek fel és elmosolyodom kicsit, hogy te mér erre sem ébredtél fel. Óvatosan kimászok, mire a cicád odagömbölyödött a helyemre, közvetlen melléd. Finoman megsimogatom a buksid, majd a konyhába mentem. Csináltam reggelit és bevittem neked. Leraktam az éjjeliszekrényre, de nem keltettelek fel, voltam olyan jó fej. Késő délután jöttem vissza egy pörgős nap után és csak bevágódtam a fotelba.* - Hello. *Morgok kicsit. Teljesen elfáradtam és nem volt meg a jó kedvem se.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.07.28, 23:16 | Üzenet # 378 |
 Yaoista
| *Később ébredek csak fel, amikor te már nem vagy ott.* - Szia.*Köszönök a cicámnak, majd meglátva a reggelit elmosolyodom.* - Olyan kedves.*Mosolyodom el és be is falom a kaját, persze a cicám is kap. Kicsit még pihenek, elégé fáj a popsim, de semmit se bántam meg. Nehezen, de kikelek az ágyból és kint rajzolok, na meg cicázok, amíg meg nem jössz.* - Szia.*Köszönök neked boldogan.* - Köszönöm a reggelit, nagyon finom volt.*Feltűnik, hogy neked nincs jó kedved.* - Jól vagy? Hosszú napod volt?*Kérdezlek miközben odabicegek.* - Hozzak valamit? Elmondod mi történt?*Kérdezlek kedvesen és adok egy apró szájra puszit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 19:25 | Üzenet # 379 |
 Yaoista
| - Nincs mit. *Mosolyodom el kicsit, de látszott, hogy feszült vagyok.* - Jól vagyok és igen, elég hosszú. *Csak megráztam a fejem és nem kértem semmit.* - Csak bejött egy idióta. Mindenbe talált kifogást. A kávétól kezdve mindent visszaküldött. Ilyenkor kicsit felcsesznek. *Sóhajtok egy nagyot. Annyira feszült vagyok. Puszidon meglepődtem, de nem mondtam, hogy ne tedd.* - Te hogy vagy? Elvoltál?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 21:07 | Üzenet # 380 |
 Yaoista
| - Ohh sajnálom, sajnos idióták mindenhol vannak.*Bosszant, hogy ennyire kiakasztott téged.* - A fenekem kissé fáj, de jól vagyok. Rajzoltam meg pihentem.*A cicám persze rögtön ment az öledbe.* - Mit szólnál, ha megmasszíroznám a lábadat? Biztos egy percre se ültél le, mit mondasz?*Simítok a lábadra.* - Szeretnék valahogyan segíteni.*Simogatlak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 10:50 | Üzenet # 381 |
 Yaoista
| - Nem a te hibád, nem neked kell bocsánatot kérned. *Nem is akartam, hogy bosszankodj.* - Akkor eltelt a napod. *Sejtettem, hogy fájni fog a feneked. A cicádra azért elmosolyodtam és finoman simogatni kezdem a kis buksiját.* - Aranyos vagy, de nem kell. *Fogom meg a kezed.* - Inkább innék valamit. Azt hiszem van sör, hoznál egyet a hűtőből? *Jól esett volna.* - Mit kérsz majd vacsira?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 12:43 | Üzenet # 382 |
 Yaoista
| - Tudom, de zavar, hogy felbosszantottak.*Mondom.* - Oké.*Úgy vagyok, hogy nem is vágysz az érintésemre.* - Persze és majd kigondolom.*Kimegyek és nagyon viccesen megyek.* - Parancsoljál, hoztam poharat nem tudom, hogy iszod.*Kibontom neked és ha kéred, akkor ki is öntöm.* - Rendelhetünk is valamit, majd én fizetem. Egyszer legalább hagyj álljak én valamit.*Bár tudom, hogy nem fogod engedni.* - Pihenjél nyugodtan, jó a hideg is. Szólj, ha mégis szeretnél valahol masszázst vagy esetleg más kényeztetést.*Pillantok zavartan a farkadra, próbálkozni szabad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 22:22 | Üzenet # 383 |
 Yaoista
| - Nincs gond, csak egy kis pihenés kell. *Jobban leszek hamar.* - Szerencsére nem sűrűn vannak ilyenek emberek. *Azt hiszem, akkor ki is akadnék.* - Jó az üvegből, de köszönöm. *Kortyolok is bele, amit egy kellemes sóhaj követ.* - Ez jó... *Finom, mint mindig.* - Nem fogsz te semmit fizetni. Gondolom a rajzcuccaid így is egy vagyonba kerülnek, fizesd csak azt. *Mosolyodom el kedvesebben. Felszaladt a szemöldököm az ajánlatodra, majd elnevettem magam.* - Ne haragudj, de nem vagy semmi. *Nevetek tovább, még a cicád is rázkódik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 23:42 | Üzenet # 384 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Ennek azért örülök.* - Örülök, hogy jól esik.*Mosolygok.* - Sejtettem, hogy ezt mondod, de azért próbálkoztam. Nem olcsó valóban, de akkor legalább a háztartást hagyj csináljam én, a főzést leszámítva.*Nevetek fel.* - Szeretnék segíteni.*Hasznossá akarom tenni magam.* - Ne nevessél ki.*Pirulok el.* - Csak próbálkozom és erre kinevetsz ez nem szép dolog.*Motyogom.* - Nem voltam ilyen helyzetben még és csak sodródom az árral.*Úgy éreztem, hogy most ebből semmi nem lesz. Azt hittem a tegnapi után, azért jobban fogsz rám vágyni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2017.08.02, 18:21 | Üzenet # 385 |
 Yaoista
| - Abban benne vagyok. *Mosolyodom el.* - Megbeszéltük. *Simogatom meg a buksidat.* - De nagyon édes volt és vicces. *Nevet még picit, majd azért leállítom magam.* - Lehet nem szép, de nem tehetek róla. *Olyan voltál, mint egy aranyos kisgyerek.* - Először is, rendeljük meg a vacsorát. *Cirógatom meg az arcod.* - Másodszor én lefürdök, mert nincs rózsa illatom. *Azért éreztem, hogy leizzadtam.* - Harmadszor pedig... ha valamit szeretnél, először teremts hangulatot. *Lágyabban mondom már.* - Ne ajánld így fel magad. Az a célod, hogy beléd zúgjak, nem? *Kérdezem és az arcodra teszem a tenyerem.* - Persze fontos a fizikai kapcsolat, de nem csak a szexről szól. *Ilyenkor úgy érzem, hogy nagyon gyerek vagy, de igazából tetszett ez a lelkesedés.* - Nem vagyok már olyan fiatal. *Nevettem el magam megint.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.03, 01:08 | Üzenet # 386 |
 Yaoista
| - Igen meg.*Mosolyodom el.* - Na jó, így azért más.*De attól még zavarban vagyok, de mellette jó, hogy így vélekedsz.* - Igazad van.*Fordított helyzetben, én is nevetnék.* - Rendben.*Simul az arcom kezedbe.* - Szerintem nem vagy büdi, bár tényleg nincs rózsa illatod.*Nevetek fel, majd csak figyelmesen hallgatok és csak egyre jobban zavarba jövök, ettől az egész helyzettől.* - Azzal kezdeném, hogy számomra fiatal vagy, oké idősebb vagy nálam, de ne beszélj úgy, mintha öreg lennél.*Attól nagyon messze vagy.* - Igen azt szeretném és teljesen igazad van, de annyira új nekem a helyzet és tényleg nem tudom, hogy mit csináljak.*Sóhajtok fel.* - Ne aggódj nem kezdek el szenvedni, csak mondom és teszem, ami eszembe jut, de közben meg nem tudom, hogy mi sok és mi nem. Legszívesebben megcsókolnálak és hozzád érnek, ezért próbálkozom, ami hát rosszul sült el.*Olyan kis szerencsétlen érzem magam.* - Persze, hogy nem csak a szexről szól, bár nagyon kívánlak most már még jobban, de ez sokkal több.*Hiszen szeretlek.* - Megfogadom a tanácsaid.*Bár még mindig nem tudom, hogy mit fogok csinálni az biztos, hogy adom magam és valamelyik tettem, csak jól fog elsülni.* - Lezuhanyzol vagy eresszek egy kád vizet?*Kérdezlek, de közben folyton kattogok, végül odahajolva az arcodra simítok lágyan megcsókollak, de most nem húzódom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.08.03, 23:07 | Üzenet # 387 |
 Yaoista
| - Azért nem vagyok vénség. *Kuncogok kicsit. Csöndben hallgatlak és egy kicsit elmosolyodom rajtad. Tényleg egész cuki, ahogy próbálkozol.* - Ez nem arról szól, hogy valami sok-e. Inkább csak a megfelelő sorrendről. Megcsókolni nem mersz, de felajánlod, hogy leszopj? *Húzom fel a szemöldököm, mert ez kicsit furán jött le nekem.* - Helyes.*Mosolyodom el.* - Lezuhanyzok gyorsan, de köszi. *Vártam, hogy mit fogsz lépni. Csókodra kicsit elmosolyodom. Lassan viszonozom és finoman a hajadba túrva még jobban odahúzlak magamhoz.* - Megyek fürdeni. *Suttogom ajkaidra. Mosolyogva álltam fel és mentem a fürdőbe. Nagyjából egy 10 perc múlva ki is jöttem egy alsónaciban.* - Na kitaláltad, hogy mit ennél? *Borzolom meg a buksid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.10, 00:14 | Üzenet # 388 |
 Yaoista
| - Ezt mondom én is.*Kuncogok. Ahogyan kifejted a dolgokat, akkor esik le teljesen, hogy mit is tettem.* - Ohh basszus, ezt tényleg nem gondoltam végig.*Vörösödöm el teljesen.* - Oké.*Bólintok, nagyon örülök, hogy a csókom viszonozod és amennyire tudok hozzád is simulok, ha már oda húztál.* - Oké.*Bólintok, de még a csókod hatása alatt vagyok.* - Ehetnénk óriás hamburgert, ha neked jó.*Mondom és mint mindig végigmérlek.* - De más is jó.*Hiszen szinte mindenevő vagyok.* - Jól esett a fürdés?*Próbállak nem annyira bambulni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 19:22 | Üzenet # 389 |
 Yaoista
| - Jól hangzik, van valami hely ahonnan szeretnéd? *Leülök melléd, majd elkuncogtam magam.* - Úgy nézel, szinte zavarba jövök. *Vigyorgok és finoman az arcodra simítok.* - Nagyon jól, felfrissített és már nem érzem, hogy ülve szétolvadok a kanapéra. *Visszahúzlak magamhoz és cirógatni kezdem a vállad.* - Megnézzünk egy filmet? *Kérdezlek és közben a szemeid kémlelem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.08.14, 12:30 | Üzenet # 390 |
 Yaoista
| - Egy helyen ettem már és az nagyon bejött.*El is mondom, hogy melyik az.* - Bocsika.*Én tényleg zavarba jövök.* - Akkor jó.*Kuncogok és rögtön bújok.* - Igen meg.*Automatikusan mondom, szinte elveszek a tekintetedben.* - Mondtam már, hogy milyen szépek szemeid?*Kérdezlek és közelebb hajolok, de nem csókollak meg, de az ajkaim szinte súrolják a tiedet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 20:36 | Üzenet # 391 |
 Yaoista
| - Rendben. *Nekem jó volt. Nem lepett, hogy rögtön bújtál.* - Szerintem te is egy macska vagy. *Hiszen közben kicsit simult a cicád is, majd ismét az ölembe költözött. Nem hittem, hogy ilyen hatással leszek rád, de meg kell hagyni, nagyon élvezem.* - Talán. *Mosolyodom el. Kicsit én is kacérkodtam veled. Finoman végighúztam ajkaim a tiéden, majd megnyaltam, végül megcsókoltalak. A hajadba túrva vonlak még közelebb és kapsz egy igen mély csókot.* - Szerintem rendeljük meg a kaját. *Suttogom még ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.08.15, 23:16 | Üzenet # 392 |
 Yaoista
| - Meg lehet, de még sokat kell tanulnom a macskámtól.*Nevetek fel.* - Nem lepne meg, ha azt is megdicsértem volna már.*Sokat mondom, hogy mi is tetszik rajtad, igazából nincs olyan, ami ne tetszene. Az ajkaidra és a nyelvedre felsóhajtok, a csókodat pedig hosszasan viszonozom.* - Oké.*Igen csak a csókod hatása alatt vagyok, de összeszedve magam, megrendeljük a hamit.* - Tudod előtted nem igen szeretem csókolózni vagyis nem volt vele baj, de semmi extra, de veled teljesen más.*Vallom be.* - Mondjuk veled minden más.*Mondom édesen.* - Milyen filmet rakjunk be?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.08.19, 11:11 | Üzenet # 393 |
 Yaoista
| - Olyan jó sosem leszel. *Piszkállak kicsit. Nagyon aranyos voltál, ahogy szinte alig vagy magadnál, de azért sikerült az a bucirendelés.* - Szóval akkor jól csókolok. *Vigyorgok. Csak egy puszit adok neked.* - Nem is tudom. *Elmélkedem és elgondolkozom.* - Megnézhetnénk a tegnapit, hiszen elaludtam rajta. Vagy te végig nézted? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.08.20, 20:38 | Üzenet # 394 |
 Yaoista
| - Esélytelen tudom.*Sóhajtok fel, végül felnevetek.* - Igen nagyon jól, de nem csak emiatt, hanem mert te tényleg nagyon érdekelsz.*Ez nagyon is sokat számít.* - Ez jó ötlet, én se néztem végig.*Be is tesszük filmet.* - Most csak nem alszunk el.*Kuncogok.* - Már nagyon éhes vagyok, nem tudom te hogy vagy vele.*Dőlök neked.* - Akkor most már megnyugodtál?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.08.22, 21:21 | Üzenet # 395 |
 Yaoista
| - Sajnálom. *Cirógatom meg a cicád buksiját, amire aranyosan bújtatta is a fejét.* - Értem. *Igazából sejtettem, hogy tapasztaltabb vagyok bárkinél, akivel eddig kezdtél.* - Akkor megbeszéltük. *Amint elindítjuk a filmet, kényelmesen elhelyezkedek.* - Nem hiszem, korábban is vagyunk meg nem is vagyok annyira fáradt. *Nem voltam friss és üde, de nem volt vész.* - Igen, meg. *Karollak át.* - Már nem vagyok ideges. Nem szokásom hazahozni a munkát.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.08.24, 00:41 | Üzenet # 396 |
 Yaoista
| - Vicces vagy.*Kuncogok.* - Akkor jó, mármint hogy már nem vagy ideges.*Puszillak meg.* - Holnap nehéz napod lesz? Holnap mond, hogy mit csináljak meg. Olyan sokat dolgozol így is. Mond csak volt már olyan pillanat, hogy azt mondtad elég és befejezed?*Kérdezlek és közben folyamatosan cirógatom a combodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.08.25, 22:18 | Üzenet # 397 |
 Yaoista
| - Csak, mint mindig. *Nekem nem volt olyan, hogy nehéz nap. Imádtam még akkor is, ha beleszakadtam.* - Dehogy mondom. Még felrobbantod a lakást vagy összemosod a ruhákat. *Csóválom meg a fejem. Még egy rózsaszín szakácskabát hiányzott.* - Igen, mikor megnyitottam és még fogalmam sem volt róla, hogy mit csinálok. Akkor voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy hagynom kéne a fenébe és nekem nem való egy saját cukrászda. Tudod nekem nem volt úgy mesterem, mint ahogy én tanítottam Christ. Nem csak sütni tanítottam, hanem arra is, hogyan lehet elvezetni egy cukrászdát. *Mosolyodom el.* - Az összes tanítványom közül rá vagyok a legbüszkébb.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.08.29, 19:34 | Üzenet # 398 |
 Yaoista
| - De azt mondtad, hogy segíthetek, nem vagyok olyan reménytelen eset.*Biggyesztem le az ajkaim.* - Kérlek Kai..*Inkább örülnöd kéne, hogy ki akarom venni a részemet a házimunkából. Igen csak csillogó szemekkel figyellek.* - Milyen jó, hogy nem hagytad abba.*Mosolyodom el.* - Segítséggel is nehéz ennyit elérni, de te mindezt egyedül vitted végig, ami nagyon nagy dolog. Büszke lehetsz magadra és mindenki más is.*Cirógatom meg az arcodat.* - Közel áll hozzád igaz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.09.03, 20:49 | Üzenet # 399 |
 Yaoista
| - Akkor elmosogathatsz ééés felporszívózhatsz. Fel is moshatsz, de a ruhák közelébe ne menj. Legfeljebb én bepakolom a mosógépet te pedig kiterigetsz, rendben? *Tényleg féltettem a ruháim, mert olyan kis béna tudtál lenni.* - Szerintem is. *Mosolyodom el.* - Kemény munka volt, de megérte. *Büszke voltam a cukrászdára és minden alkalmazottamra is.* - Igen, nagyon. Tudod ő született tehetség. Szerintem még nálam is ügyesebb. Olyan érzékkel keveri az ízeket, amire nagyon kevesen képesek. Nagyon messzire fog még jutni, ebben biztos vagyok.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.03, 21:39 | Üzenet # 400 |
 Yaoista
| - Megbeszélve és majd, akkor megtanítasz mosni, mert még tényleg nem csináltam, de szeretnék ezen változtatni. Melletted a végén még felnövök.*Nevetek fel.* - Igen meg.*Értek egyet.* - Szerintem nálad nincs ügyesebb.*Kissé elfogult vagyok veled szemben.* - Meg a legjobbtól tanult.*Azért ez sokat számít.* - Tényleg finomak voltak a sütik, amiket ettem. Az biztos, hogy te is fontos vagy neki nagyon. Tudom, hogy ez lehet meg se történik, de ha mégis összejövünk, ahhoz mit fog szólni? Számít a véleménye?*Kérdezlek.* - Ha ez már sok, akkor mond és nem kell rá válaszolnod.*Azt is megérteném.*
|
|
| |