Cukrosbácsi
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Csak kérdés, ki az...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.05, 15:06 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
| - Rendben, majd egy szabadnapomon megtanítalak. *Mosolyodom el kicsit.* - Édes vagy, de azért akadnak a szakmában nálam jobbak. *Nevettem el magam.* - Nem tudom mit fogsz szólni, de ahhoz semmi köze, hogy én kivel vagyok együtt. Olyan szinten nem számít a véleménye. Én se szólok bele ő kivel van. *Bár Rin ellen semmi kifogásom se lehet, hiszen egy nagyon kedves és jószívű teremtés volt.* - Más kérdés? *Mosolyodom el kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.09.06, 11:06 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Szuper.*Mosolyodom el.* - Meg lehet, de számomra akkor is te vagy a legjobb.*Annyira már ismersz, hogy ezen a véleményem nem fogok változtatni, csak rám kell hagyni.* - Értem.*Azért ez megnyugtató a jövőre nézve, ha együtt leszünk.* - Nincsen és köszönöm, hogy válaszoltál.*Mosolyodom el és az arcodra simítva lágyan megcsókollak.* - Még mindig nem hiszem el, hogy itt vagyok veled.*Mondom a csók után.* - Neked bármilyen kérdésed? Nincsen semmi titkom előtted.*Bár erre rájöhettél már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 19:20 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Értem. *Mosolyodom el, de rád hagyom.* - Ilyesmit nem kell megköszönnöd. *Viszonozom a csókod, de nem húztam el.* - Mire gondolsz? *Nem igazán értettem, hogy mit nem hiszel el ezen. Nem sok választásom volt.* - Igazából nincsen. Tudod annyit jár a szád, hogy már elég jól kiismertelek. *Kuncogok. Nem rosszból mondtam, de tényleg sokat beszéltél. Közben a cicád is fészkelődött, mre ismét simogatni kezdem, amire heves dorombolás a válasz.* - Tudod... nem is olyan rossz, hogy itt vagy. Már egészen hiányoznál.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 20:56 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok, bár olyan automatikusan jön.* - Arra, hogy itt vagyok veled.*Nevetek fel.* - Nem tudom másként mondani.*Lényeget mondtam.* - Jogos, de azért még sok mindent nem tudsz, meg kitudja, hogy mennyire figyeltél.*Nem rosszból, de ugye az elején idegesítettelek.* - Tényleg?*Pirulok el teljesen.* - Szerintem nagyon jó, hogy itt vagyok és te nagyon hiányoztál.*De ezzel nem leplek meg.* - Kifogok egyszer gyulladni melletted.*Nevetek fel.* - Ohh ez biztos a kaja lesz.*Mondom, amikor csöngetnek. Be is enged, persze nem fizethettek.* - Jól nézz ki ugye? Remélem ízleni is fog. Jó étvágyat.*Kezdek el enni és elégedetten sóhajtok egyet.* - Még mindig nagyon finom.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 22:56 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| - Ja értem. *Már megértettem, hogy mire is gondolsz pontosan.* - Figyeltem. *Bármennyire is zavartál, azért mindig figyeltem arra, amit mondasz nekem.* - Tényleg. *Édes volt, ahogy elpirultál.* - Sejtettem. *Biztos voltam benne, hogy nagyon hiányolnál.* - Dehogy fogsz. *Tetszett a nevetésed.* - Igen. *Hagytam, hogy elvedd a kaját, de én fizettem érte, nem engedtem neked.* - Nagyon jól. Már farkas éhes vagyok. Neked is. *Kezdek el én is enni, persze a cicád már koldult.* - Ugye tudod, hogy pofátlan vagy? *Kérdezem tőle, de nem zavartatta magát, csak úgy sündörgött.* - Nagyon finom. *Ízlett nekem is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.10, 19:13 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| - Akkor visszavonom.*Jól esik, hogy figyeltél rám, de ha nem így lett volna, azt se veszem zokon, hiszen elég gondot okoztam neked.* - Fura lett volna, ha nem hiányollak.*Nevetek fel, de akkor itt se lennék.* - Tudja nagyon jól, de nem érdekli.*Vigyorgok.* - Majd kapsz, de várd ki a sorod, mi se kunyizunk tőled.*Közlöm vele, mire csak lenyávog.* - Pofátlan és még vissza is szól.*Nevetek fel..* - Örülök, hogy ízlek, bár te főztödet meg se közelíti.*Mosolygok.* - Megkóstolod?*Már nyakig maszatos vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.15, 23:07 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - Nem hát... *Csóválom meg a fejem.* - Mit vártál? Macska. Megteheti. *Nevetek veled.* - Köszi. *Mosolygok én is és hát azért csak adtam a szőrgombócnak egy pici husit.* - Meg. *Eszek a tiédből egy a falatot.* - És te? Kérsz belőle? *Tartom oda neked.* - Plusz egy-két folt már nem fog rajtad feltűnni. *Vigyorgok, hiszen teljesen szószos voltál már.* - A krumpli is jó. *Minden nagyon finom volt. Jól meg is tömtem a hasam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.09.21, 23:31 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Nevetek fel.* - Igen kérek.*Bólintok, de mire beleharapnék beszólsz, amire szintén csak nevetek.* - Malac vagyok alapból és ezt nem lehet szépen enni, nem is értem, hogy neked, hogy megy.*Számomra ez hihetetlen.* - Nagyon finom a tied is.*Mondom miután beleettem.* - Igen igen.*Értek egyet. Meg is eszünk mindent és ragaszkodom, hogy én mosogathassak el, amit meg is engedsz.* - Tele vagyok.*Terülök el melletted, amikor visszajövök.* - Fáradt vagy? Szeretnél aludni?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.09.24, 18:44 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| - Lehet szépen enni, csak te nem tudod. *Mosolyodom el. Nagyon jól esik most a kaja, be is laktam rendesen. Hagytam, hogy elpakolj, gondoltam azzal még nem robbantod fel a konyhát.* - Az jó, én is. *Közben a cicád cirógatom, aki kényelmesen kiterült az ölembe.* - Annyira nem. Kevésbé, mint tegnap. Te mit csináltál ma egész nap? *Kérdezem és közben szabad kezem a buksidra teszem és téged is úgy kezdelek simogatni, akárcsak a macskát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.09.25, 19:24 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| - Ez így van, de ezt tényleg nehéz és nekem mint egy kismalacnak meg főleg.*Nevetek fel.* - Nem sok mindent. Pihentem, cicáztam és vártunk téged.*Mondom édesen.* - Nekem is meg kéne tanulnom dorombolni.*Kuncogok és hozzád bújok.* - Akkor mikor is mehetünk randizni?*Kérdezlek és én a combodat kezdem simogatni és egy puszit is adok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.10.08, 22:30 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| - Akkor nem vittél túlzásba semmit. *Mosolyodtam el kicsit.* - Olyan jó úgy se leszel, mint ő. *Vigyorgok.* - Hétvégén. Vasárnap? *Hiszen akkor ráértem kényelmesen.* - Vagy van más terved? *Kérdezem azért. Nem zavart sem a simogatásod, sem a puszid. Kicsit helyezkedtem azért, hogy kényelmesebb legyen, de nem nagyon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.16, 19:40 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| - Nos nem igazán bírta volna a testem.*Motyogom elpirulva.* - Igen tudom jól.*Nem veszem magamra és én komolyan is gondolom. * - Tökéletes.*Vágom rá rögtön.* - Nincsen.*De ha lenne is, akkor miattad lemondanám.* - Már várom.*Mosolyodom el. Hamar eljön a randi napja és addig is minden nagyon jól megy úgy érzem, hogy egyre közelebb engedsz magadhoz. Nem alszunk együtt és csóknál, simogatásnál se történik több, de ettől is boldog vagyok. Korán reggel indulunk, hogy minél tovább tudjunk maradni. Melegszendvicset is csinálok reggelire, az legalább tényleg ehető még tőlem is. Megbeszéljük, hogy ma tényleg mindent csak én állok.* - Már nagyon vártam ezt a napot.*Mondom édesen.* - Alig tudtam aludni.*Ásítok is egy nagyot, de közben ezerrel pörgök.* - Randi veled és végre el jutok ide, már mióta idekerültem kinéztem.*Magyarázom.* - Remélem élvezni fogod.*Odaérve megveszem a jegyeket és átöltözünk.* - Hol kezdjük?*Félszemmel végigmérlek, mint mindig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 18:57 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| - Értem. *Kuncogok kicsit.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Nem viselkedek veled hűvösen, de úgy sem, hogy azt hidd, már együtt vagyunk. Ha megcsókolsz vagy hozzám bújsz, nem löklek el, sőt kezdem élvezni a társaságod. A reggelinek örültem, hiszen ezt tényleg nem lehet elrontani.* - Látom rajtad. *Azt is, hogy nem aludtál sokat, én viszont kipihent voltam.* - Én se voltam még. *Elmélkedem magamban. Hagytam, hogy te fizess, végülis kiharcoltad magadnak.* - Biztos. *Simogatom meg az arcod.* - Nem is tudom. *Láttam, hogy végignéztél rajtam.* - Te merre szeretnél?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 21:56 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy velem jössz el először. Tudom ám, hogy titkon erre vágytál.*Nevetek fel és persze csak viccelek.* - Mindenhova.*Nevetek fel.* - De akkor kezdjük valami lightossal, aztán szépen sorban jöhet minden vagyis legalábbis nekem.*Nem akarsz valamire jönni nem leszek erőszakos.* - Akkor menjünk oda.*Mutattok az egyik csúszdára.* - Jó, hogy még nincsenek sokan.*Hamar sorra is kerülünk. Jó párat kipróbálunk, de még a durvábbak előtt tartunk egy kis szünetet és iszunk egyet.* - Arra gondoltam, hogy én is sörözöm, jó?*Nemet mondasz, azért nem iszom.* - Különben nagyon sokan megbambulnak téged.*Jegyzem meg.* - Igazából szinte minden csaj és pasi. Lehet, hogy nem ide kellett volna jönni.*Csóválom a fejemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.11.11, 00:50 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| - Csakis erre. *Adom alád kicsit a lovat, bár kissé cinikus volt a hangom.* - Rendben. *Mindenhova megyek veled az már biztos.* - Szerencse, nem szeretem a nagy tömeget. *Indulok el veled a csúszda felé. Élveztem az egész dolgot, mindig is jól szórakoztam az ilyen helyeken.* - Ha nem rúgsz be, akkor csak nyugodtan. *Vigyorgok.* - Vagy arra játszol, hogy vízi mentőt játszok? *Kérdezlek kíváncsian.* - Csak képzelődsz. *Jegyzem meg neked.* - Amúgy téged többet. *Teszem hozzá, azért figyeltem rád.* - Hülye vagy. *Nevettem el magam.* - Hidd el, hogy téged is mindenki megnéz. Elég formás a kis feneked ebbe a naciba.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.11.19, 02:38 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy mindenhova jössz velem, mégis csak így a legjobb.* - Én sem.*Kifejezetten utálom.* - Nem fogok.*Nem akarok gondot okozni és elrontani a randit.* - Erre nem gondoltam, de nem is olyan rossz ötlet.*Nevetek fel.* - Dehogy képzelődöm, mintha nem lennél tisztában azzal, hogy milyen jó pasi vagy.*Nem veszem be.* - És én képzelődöm? Oké lehet, hogy páran megnéznek, de nem többen.*Félrebeszélsz.* - Ezt nem tagadhatom.*Nevetek veled együtt.* - Miket beszélsz.*Leszek egy pillanat alatt lángvörös.* - Ülj le, hozok sört.*Ott se vagyok, legalább az arcvonásaim kicsit tudom rendezni.* - Itt is vagyok.*Teszem le eléd az egyik korsó sört és leülök veled szembe.* - Igyunk a randinkra.*Koccintok veled, majd beleiszom.* - Amúgy köszönöm a bókot.*Motyogom és megint meghúzom a sörömet. Nagyon jól esett a bókod, még ha zavarba ejtő is.* - Mások véleménye nem érdekel, de annak örülök, hogy neked tetszik.

|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.12.22, 22:29 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| *Édes volt, ahogy rögtön elpirultál.* - Rendben. *Nyugodtan várlak, majd mikor hozod a sört, megköszönöm. Koccintok veled és én is belekortyolok.* - Csak őszinte vagyok. *Nézek rajtad végig. Most szabadon strölhettelek.* - Pedig szerintem más is dícsér. *Cirógatom meg az arcodat.* - Szerintem elég jól a tudtodra adtam, hogy a külsőd nagyon is bejön. *Hiszen megdugtalak. A személyiségeddel sem volt különösebb bajom, csak a módszereid nem tetszettek.* - Aztán szanuázhatnánk is egyet. *Legalább ellazulok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2017.12.30, 14:48 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| - Ez a legjobb benne.*Mosolygok édesen. Nem zavar, hogy nézel, én is így teszek, bár ez nem újdonság.* - Másra nem figyellek.*Simul a pofim a tenyeredbe.* - Igaz, de nem baj, ha megerősíted.*Kuncogok piroskás pofival.* - Benne vagyok.*Megisszuk a sörünket és nagyon jól elbeszélgettünk közben. Végezve még visszamegyünk csúszdázni, majd jön a szauna. Van a normális és meztelen, amit még sose próbáltam, de mindig is kíváncsi voltam rá. Meg is mondod, hogy az az igazi és te jobban szereted, így azt választják. Levesszük a fürdőnadrágot és magunkra kötjük a törülközőt, majd bemegyünk. Leülök veled szemben, szerencsére csak ketten vagyunk.* - Tényleg teljesen más így.*Nyugtázom, majd csak csöndben lazítok. Kis ideig így vagyok, végül átülök melléd, de nem szólalok meg. Óvatosan a combodra simítok be a törülköző alá, de nem nézek rád. Magam se tudom, hogy a sör miatt, maga a hangulat, az irántad érzett vágy vagy úgy összegesében minden közrejátszik a tettemben. Egyre feljebb simogatom a combodat, de továbbra se nézek rád, sőt még a szemem is le van hunyva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.01.04, 14:27 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| *Kíváncsi voltam, hogy reagálsz majd a meztelen szaunára. Sokkal kényelmesebb volt, mint fürdőnadrágban, úgyhogy én kicsit se bántam.* - Sokkal jobb. *Értek veled egyet. Kényelmesen hátradőlve izzadok, mikor odaülsz mellém. Kíváncsi voltam, hogy mire készülsz. Figyelem a mozdulataid, de nem reagálok elsőre semmit sem.* - Mire készülsz? *Kérdezlek kíváncsian. Megfogom a kezed és az ajkaimhoz emelve adok rá egy puszit.* - Nem izzadunk eléggé? *Vigyorgok, zavarba akartalak hozni.* - Szeretnél jobban? *Simítok a csípődre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.01.05, 13:28 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| *A hangodra abba is hagyom a simogatásod. Nem erre a reakcióra számítottam és a puszid is meglep, már ettől vörösebb leszek.* - Én....*Szóhoz se tudok jutni, a pofim pedig már lángol.* - Igen szeretnék még jobban.*Szólalok meg végül és kapsz egy apró csókot* - Úgy érzem most a hangulat adva van.*Emlékeztem arra, amiket mondtál.* - Kívánlak.*Most már rendesen megcsókollak, egyre bátrabban merek kezdeményezni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.01.06, 19:23 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| *Vártam, hogy megszólalj. Mosolyra húzom a szám, mikor adsz egy apró csókot. Elkuncogtam magam szavaidra, arra nem lehet panaszom, hogy nem tanulsz gyorsan.* - Ügyes... *Suttogom ajkaidra és magamhoz húzva elmélyítem még jobban csókunkat. Végignyalok a nyakadon.* - Sós. *Vigyorgok és finoman cirógatlak, miközben tovább kényeztetlek.* - Nem lenne okos végigmenni, mert még nem bírnád, de majd otthon teszek az ügy érdekébe. *Simítok végig a tagodon törölközőn keresztül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.01.07, 16:33 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Csillannak fel a szemeim a dicséretedre. Örülök, hogy elmélyíted a csókunkat és a folytatásra halkan felnyögök.* - Igen.*Bólintok már most kissé kábultan.* - Tetszik az ötlet.*Mosolygok, majd ismét felnyögök.* - Majd, ha megszokom és tényleg úgy alakulnak a dolgaink, akkor csináljuk lakáson kívül?*Kérdezlek izgatottan.* - Még nem volt rá alkalmam.*Remélem veled lesz, hiszen azt is jelenti, hogy hosszabb távon leszünk együtt.* - Bár most van jobb dolgunk a beszédnél.*Kuncogok, majd ismét megcsókollak. Egyik kezemmel a hajadba túrok, a másikkal a törülköző alá nyúlva a farkadra simítok, azért érződik, hogy igen csak izgulok, de élvezem is a helyzetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.28, 22:43 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| *Édes volt, hogy már ennyitől odavagy kicsit.* - Ki tudja? *Nem hittem, hogy ennyire izgat a téma, bár tény, nem vagyok az izgalmas helyszínek ellen.* - Pedig azt hittem a lányokat elvitted erre-arra. *Vigyorgok és hosszan megcsókollak.* - Pontosan. *Hevesen falom ajkaid és morranok egyet halkan, ahogy a farkamhoz érsz. Szép lassan megkeményedtem. Elkaptalak és szemből az ölembe húztalak.* - Így jobb lesz. *Mosolyodom el. Kibontottam a törölköződ és simogatni kezdelek én is.* - Hm, milyen érzékeny vagy. *Állapítom meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 00:58 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| - Minden kiderül.*Annak is örülök, hogy így állsz hozzá és nem elutasító vagy.* - Sose alakult úgy.*Felelem a csók előtt. Morranásod meg hozzá a bátorságom és rendesen elkezdelek simogatni. Nincs ellenemre, hogy az öledben kötök ki, sőt nagyon is tetszik.* - Igen sokkal.*Bólintok kipirult pofival.* - Miattad van.*Nyögök fel jobban már most kemény vagyok. Ismét simogatni kezdelek és az ajkaidtól egy percre se válok el. Nem érdekelt azt se, ha meglátnak minket, csak az számított, hogy ismét hozzám érsz és én hozzád érhetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.02.02, 21:20 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy miattam. *Vigyorgok. Hevesen csókollak, egyre közelebb vonva. Összefogom farkunk, így egyszerre simogatom magunkat. * - Milyen forró. *Suttogom ajkaidra, de utána már falom is tovább őket. Engem se érdekelt ki sétál erre, ha valakinek tetszik a látvány, hát had nézze. Nem voltál még a párom, hogy rejtegetni akarjalak.* - Tiszta libabőr vagy. *Húzom végig szabad kezem a combodon. Végül a popsidon megállapodik és finoman simogatni kezdem bejáratod is.*
|
|
| |