2025.07.20, Vasárnap, 05:42
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

MioDátum: Péntek, 2018.02.02, 22:47 | Üzenet # 426
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Farkadon, ahogyan az enyémhez ér csak fokozza az élvezetem.* - A tiéd is.*Teljesen oda vagyok tőled.* - Ezeket váltod ki belőlem.*Mosolyodom. Elég váratlanul ér, ahogyan a bejáratomon végigsimítasz, ennek hangot is adok.* - Még ez is furcsa érzés.*Más férfival el se tudnám képzelni, hogy ott simogasson vagy csak úgy hozzám érjen és csókoljon.* - Nagyon érted a dolgod.*Csókollak meg ismét.*

szela00Dátum: Péntek, 2018.02.02, 23:57 | Üzenet # 427
Yaoista
- Még szép. Meleg van. *Kuncogok kicsit és újra megcsókollak.* - Nem bánom. *Tényleg nem bántam, hogy így reagálsz rám. Ki ne élvezné, ha egy aranyos fiú rá lenne gerjedve? Persze eddig nem voltál valami kis szeretni való, de már kezdek felfedezni dolgokat, amik igencsak imádni valóak benned.* - Érzékeny vagy. *Suttogom füledbe és bele is nyalok.* - Még szép. *Sértésnek venném, ha mást mondanál. Elhúztam az ujjam, majd a szádhoz tettem.*- Nyálazd be. *Ha kapsz egy ujjat, attól még fogsz tudni járni.*

MioDátum: Szombat, 2018.02.03, 01:22 | Üzenet # 428
Yaoista
- Igen nagyon.*Az nem kifejezés, hogy milyen meleg van.* - És ez jó?*Bár úgy jött le, hogy igen. Fülemre csak megremegek, a szövegedre pedig szinte kigyullad az arcom, ami amúgy is szépen vörösödött.* - Oké.*Bólintok és be is nyálazom, ahogyan kéred. Hülye lennék neked nemet mondani.* - Mond, ha tegyek még valamit.*Ismét olyan, mintha álmodnék.* - Ez után haza mehetnék, többet akarok belőled..*Lehelem a füledbe igen csak búján, de a zavarom is ki érezhető.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 16:09 | Üzenet # 429
Yaoista
- Igen, jó. *Mosolyodom el, aranyos, hogy még ezt is megkérdezed. Szexi, ahogy benyálazod az ujjam, de csak figyellek, nem mondok semmit. Újra a bejáratodra simítok, mikor kész.* - Csak élvezd. *Suttogom ajkaidra, majd szavaidra elvigyorodom.* - Kis telhetetlen. *Óvatosan beléd nyomtam az ujjam és megkeresve kis pontocskád, rögtön izgatni kezdelek.* - Mennyit akarsz? *Kérdezlek és megcsókollak újra.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.02.04, 21:51 | Üzenet # 430
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Azzal nincsen gond.*Minden egyes érintésed és csókod élvezem.* - Igen az vagyok.*Még többet és többet akarok belőled. Az ujjadra kissé fájdalmasan nyögök fel, de amint eltalálod a gyönyörpontom felsikkantva az élvezet veszi át a helyét, némi kis kellemetlen érzéssel keveredve.* - Nem tudom...*Nyögöm az ajkaid közé, képtelen vagyok a gondolkozásra.* - Rád bízom..*Csókollak egyre hevesebben.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.02.05, 01:16 | Üzenet # 431
Yaoista
*Elmosolyodom reakciódra, nem hittem, hogy így fogsz reagálni az ujjamra.* - Shh... még meghallanak. *Falom ajkaid végig. Kiélvezem a helyzetet, az már biztos.* - Nem tudod? *Simogatlak folyamatosan és persze gyönyörpontod is nyomkodom.* - Ennyi elég? *Búgom füledbe mély hangon.* - Vagy azt akarod, hogy otthon megdugjalak? *Kíváncsi voltam, mennyire vagy magadnál.*

MioDátum: Hétfő, 2018.02.05, 01:47 | Üzenet # 432
Yaoista
- De nem bírok ennél halkabb lenni.*Nem is akarok igazából.* - Nem...*Csóválom a fejemet.* - Azt akarom.*Vágom rá rögtön.* - Azt hittem, hogy csak itt kérdezed, hogy mennyi ujjat akarok.*Magyarázom.* - Otthon azt akarom, hogy megdugj.*Annyira furcsa így kimondani.* - Te akarod?*Kérdezlek és hevesebben kezdelek el simogatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.03.25, 21:57 | Üzenet # 433
Yaoista
- Hm, túl jó vagyok. *Kuncogok kicsit.* - Szóval a farkam akarod. *Csókolok a nyakadba.* - Itt többet nem teszek. *Nyugtatlak meg. Valahogy még haza kell jutnunk. Elvigyorodom, ahogy kimondod és hevesen megcsókollak.* - Hosszan foglak szeretni és lehet holnap lábra se fogsz tudni állni. *Búgom füledbe erotikusan.* - Kifogás? *Szívom meg nyakad.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.04.01, 11:25 | Üzenet # 434
Yaoista
- Valóban.*Még annál ois jobb.* - Igen azt akarom.*Bólintok, csoda hogy még nem gyulladtam ki.* - Akkor jó.*Még nem szoktam hozzád, de remélem ez változni fog. A csókodat viszonozom, majd a szöveged felteszi az i-re a pontot és elélvezzek.* - Semmi, alig várom.*Alig tudom kinyögni, hiszen elégé lihegek. Addig simogatom a farkad, amíg el nem élvezel te is. Annyira izgatott vagyok, hogy fel se fogom igazán, hogy érünk el hozzád.* - Most már nem kell visszafognod magad.*Csókollak hevesen immáron már nálad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 23:31 | Üzenet # 435
Yaoista
*Mikor hazaértünk, én sem teketóriáztam.* - Miattad fogtam magam vissza. *Közlöm veled. Elkaplak és rögtön a hálóba megyek veled. Mivel már elég laza voltál, szinte rögtön beléd hatoltam, de azért vigyáztam, hogy nehogy megsebezzelek.* - Milyen kemény vagy. *Simogatom farkad, majd mozogni kezdek. Hosszan szeretkeztem veled, jó párszor beléd élveztem és téged is elvittelek a csúcsra nem egyszer. Mikor végeztünk, melletted lihegek.* - Na? Hogy van a popsid? *Simítok rajta végig.*

MioDátum: Kedd, 2018.06.26, 19:00 | Üzenet # 436
Yaoista
- Most már nincs rá szükség.*Nincs ellenemre, hogy rögtön a hálóba viszel és szinte máris belém hatolsz. Nem fáj úgy mint legutóbb, de azért egyáltalán nem kellemes, de mégis hamar átveszi az élvezet a helyét, csak kicsi kellemetlenség marad. * - Ahogyan te is.*Nyögöm. Igyekszem minél több élvezetet adni neked, de még van bőven mit tanulnom. Igen, csak elfáradok a végére, de minden percét élvezem.* - Zsibbadtan, de megérte.*Csókollak meg.* - Neked jó volt?*Kérdezlek, még igen csak kapkodom a levegőt.* - El kéne menni fürdeni elégé ragadok.*Nem zavart, hogy bennem mentél el, de azért zavarba vagyok.* - Csak még picit pihenjünk.*Így is teszünk, majd elmegyünk fürdeni és te mindenben segítesz. Végezve csak egy alsót veszek fel. Pont mennék a nappaliban, de csöngetnek és mivel te éppen mosdóban vagy, így én megyek az ajtóhoz. Kinézve igen csak megdöbbenek, hiszen apám áll ott.* - Szia apa.*Köszönök neki ajtót nyitva még mindig igen csak meglepve.* - Helló kölyök.*Vigyorodok el kissé a döbbent fejemen, majd végignézz rajtam és levágja, hogy bizony nem rég szexeltem. Pont kérdezni akarja, hogy itt van e még a leányzó, de akkor megjelensz te, szintén igen csak lengén, árulkodó nyomokkal a testaden.* - Hello Kai.*Köszön neked is.* - Majd beszélünk most Kaiial van beszédem.*Meg se tudok szólalni, ő csak elsétál mellettem, egyenesen hozzád.* - Hol tudnánk nyugodtan beszélni?*Kérdezi, majd követ téged. Bármennyire is kíváncsi vagyok nem megyek hallgatózni, de semmit se értek.* - Gondoltam megleplek titeket, de arra nem számítottam, hogy én fogok a legjobban meglepődni. Nézd lehet, hogy képzelődöm, de mivel tudom, hogy meleg vagy és a fiamnak is voltak furcsa megszólalásai...*Kicsit elhallgat.* -Ti az előbb lefeküdtetek?*Kérdezi meg végül.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.07.30, 02:31 | Üzenet # 437
Yaoista
- Ha zsibbadt, akkor jó munkát végeztem. *Vigyorgok csókod után.* - Persze. *Cirógatom meg az arcod, aranyos volt, hogy aggódtál ezen.* - Amint rendesen veszed a levegőt. *Bár engem kicsit se zavart, hogy ragadunk. Természetesen a fürdésbe segítek, nem akarom, hogy eless vagy valami. Hallom, hogy csöngetnek, de gondoltam megoldod, ha pedig engem keres megvár. A mosdó fontosabb volt. Mikor végeztem, meglepődtem, hogy kit találtam ott.* - Szia. *Megyek oda kezet fogni.* - A dolgozószobámban. *Vezetem be apád.* - Tényleg megleptél. *Mondom már a szobámban. Kérdésedre kicsit elhallgattam.* - Nem fogok neked hazudni. Igen, le. *Mondom komolyan.* - Elég állhatatos fiad van. *Jegyzem meg.* - Mindenáron randizni akart velem és végül belementem.

MioDátum: Csütörtök, 2018.08.02, 21:15 | Üzenet # 438
Yaoista
- Nagyon jó munkát*Javítalak ki.* - Akkor jó.*Látszik, hogy megkönnyebbülök. A nappaliban várok a cicámmal, de már nem csak kíváncsi, hanem ideges is vagyok, hogy vajon miről is beszélhettek bent.* - Köszönöm, hogy őszinte vagy.*Ő is egy egyenes ember és másoktól is elvárja.* - Az már biztos, csak egy a baj, hogy nem a kellő dolgokba fekteti ezt.*Sóhajt fel.* - Mond csak rágyújthatok itt?*Csak úgy mégse akar.* - Nézd nem hibáztatlak, hiszen kinek nem lenne csábító egy fiatal és vonzó személy közeledése, legyen szó bármelyik nemről. Tudod jól, hogy nincs bajom a melegekkel és téged is kedvelek.*Nem így lenne ide se engedett volna, na meg nem is lennétek jóban.* - Ryu fiatal még beleférnek az ilyen kalandok, főleg hogy tudom nálad jó kezekben van, még ha most ez furcsán hangzik is.*Mosolyodik el picit.* - A lényeg, hogy most kiéli magát, aztán ideje komolyan venni az életet. Te se gondolod vele komolyan nem de? Elszórakoztok, majd mindenki megy a maga dolgára. Ryu tanul majd jön hozzám és amikor eljön az idő, akkor átveszi a helyemet és persze megházasodik és családot alapít. Te nem így vélekedsz?

szela00Dátum: Szombat, 2018.08.11, 22:31 | Üzenet # 439
Yaoista
*Elmosolyodom kicsit.* - Ebben van valami. *Bár én másként értelmezem az energiabefektetést.* - Persze. *Teszek oda egy hamutálat. Csöndben hallgatlak végig és végül én is rágyújtok.* - Figyelj... azért, mert te így gondolod és így döntöttél, még nem jelenti azt, hogy a fiad is. *Mélyet szívok a cigimből. Picit elhallgattam, majd közelebb léptem hozzád. Kedvesen az arcodra tettem a tenyerem.* - Sok-sok éve meghoztál egy döntést, amit én elfogadtam, mert mást nem tehettem. *Elveszem a kezem és az ablakhoz sétálok.* - Ugyan ezt mondtad akkor is... csak egy kaland és jót szórakoztunk. Nem tudom, hogy mit gondoltál végig, de én komolyan szerettelek. *Teszem hozzá, de nem nézek rád.* - Olyan, mintha féltékeny lennél a saját fiadra. *Jegyzem meg. Kicsit ismét csöndben maradok.* - Nem járok Ryuval. *Szögezem le.* - Randizunk, de van más is a képben.  Nem ígértem neki semmit, de az ő döntése lesz, hogy mihez kezd az életével és nem a tiéd. Nem akarja átvenni a helyedet, a többiről pedig nem tudok nyilatkozni. Ahogy mondtad, még fiatal és később még akarhat családot, hiszen nem meleg.

MioDátum: Kedd, 2018.08.14, 19:40 | Üzenet # 440
Yaoista
- Köszi.*Rá is gyújtok.* - Idővel ő is így fog dönteni.*Mondom makacsul. Meglep a mozdulatod a folytatás meg még inkább. Némán végighallgatlak, nem szólok közbe.* - Megmondtam nem érdekel, hogy mit kezdtek egymással, de a többi nem tartozik rád. Elfog helyezkedni a cégemnél és idővel belátja, hogy csak jót akarok neki.*Ebből nem engedek.* - Kérdésedre válaszolva talán féltékeny vagyok vagy inkább te akartál féltékennyé tenni engem, nem?*Kérdezlek miközben elindulok feléd.* - Nem hittem, hogy ennyi idő után felhozod a múltunkat.*Lépek mögéd.* - Meg kell hagyni, hogy az idő csak jót tett neked.*Simítok előre a mellkasodra az egyik kezemmel.* - Legalább a jó ízlésemet örökölte tőlem a fiam.*Vigyorodom el.* - Apja és fia, milyen perverz vagy Kai.*Suttogom a füledbe, miközben ujjaimmal finoman cirógatlak.* - Miattam engedtél neki? Rám gondoltál közben?

szela00Dátum: Hétfő, 2018.08.20, 23:01 | Üzenet # 441
Yaoista
- Mégis érdekel, ha úgy fog dönteni, mint te, nem? *Kérdezek vissza.* - Ha nem akar, nem fog. *Sóhajtok fel.* - Ha így folytatod, el fogod veszíteni. *Ezt komolyan mondtam.* - Nem, nem akartalak. A nyakamba varrtad és tudod, hogy nem mondok neked nemet... soha nem tettem. *Sóhajtok egy jó nagyot.* - Nem hittem, hogy a fiad rám mozdul. *Meglepett nagyon. Ahogy a mellkasomra simítasz, kellemesen sóhajtok egyet. Lassan megfordulok és a szemeid kezdem kémlelni.* - Megint csak játszol. *Simítok végig az arcodon.* - Pontosan tudod, hogy mennyire vagyok perverz. *Mosolyodom el.* - Egyáltalán nem miattad, csak felidegesített és gondoltam bemutatom neki, hogy milyen egy férfivel lenni. **A szemeid kémlelem csöndben.* - Nem hiszem el, hogy még mindig simán a kisujjad köré csavarsz. *Túrok a hajamba.*

MioDátum: Kedd, 2018.08.21, 15:53 | Üzenet # 442
Yaoista
- Persze és alapból érdekel, hogy mit fog kezdeni a jövőével. Neki nem mondtam, de elismerem, hogy van tehetsége a rajzoláshoz, de a megélhetéshez már nem olyan biztos. Még ha más is a kettő, akkor is tudod jól, hogy milyen nehéz a nulláról felépíteni valamit, szerinted menne neki? Nem lesz könnyű dolga a cégnél se, ami nem baj, de legalább a biztos alapok meg vannak.*Látszik, hogy szeretem és fontos a fiam, még ha ellenkezője is jön le.* - Nem fogom.*Meg se fordult a fejembe.* - Igen ezzel visszaéltem, de úgy voltam és vagyok vele, hogy ha én teljesítem a kívánságát, akkor ő is fogja az enyémet. Jövök neked eggyel.*De ezt akkor is megmondtam.* - Én se, sőt még mindig nem fogtam fel hogy ti ketten lefeküdtetek.*De ez érthető.* - Szóval még mindig érzékeny vagy a simításomra.*Mosolyodom el.* - Azt tenném? Ugyan csak nosztalgiázok, ha már felhoztad a múltat.*Simítom az arcom az érintésedbe.* - Azóta biztosan, hogy még perverzebb vagy.*Mindketten szinte kezdők voltunk a szexterén.* - És hányszor mutattad be neki?*Kérdezem kíváncsian.*  De rám gondoltál?*Erre nem válaszoltál.* - Pedig semmit se tettem.*Végigsimítva a hátadon hozzád simulok.* - Lehet adnom kéne Ryunak pár tippet, hogyan csábítson el.*Lehelem a füledbe, a szabad kezemmel pedig a hajadba túrok.* - Vagy szívesebben dugnál meg engem?*Kérdezlek szinte már az ajkaid súrolva.*

szela00Dátum: Szerda, 2018.08.22, 17:52 | Üzenet # 443
Yaoista
- Miért nem adsz neki időt? Mondjuk 5 év, ha nem megy, nálad kell dolgoznia. *Egész korrekt ultimátum lenne, de legalábbis kapnál öt évet.* - Még éretlen, de később el tudom képzelni. Végülis... a te fiad. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Ezt nagyon rosszul gondolod még mindig. *Ezt akkor is elmondtam.* - Pedig le. *Azért helyes fiad van.* - Igen, azt teszed, tudod jól. *Sóhajtok egy nagyot.* - Lehet. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Most vagy mióta először lefeküdtem vele? *Húzom fel a szemöldököm.* - Nem, nem gondoltam rád. *Nem nagyon szoktam más partnerre gondolni, ha valakivel éppen együtt vagyok. Hagytam, hogy hozzám simulj teljesen. Mikor már szinte az ajkaid súrolják az enyém, leállítalak.* - Elég legyen Ryan. *Eltollak és rágyújtok.* - Vagy te akarod, hogy megdugjalak. Bár veled sosem dugtam, hanem szeretkeztem. *Jegyzem meg.* - Ha szexet akarsz, ott a feleséged. Ha kell valaki, aki a seggeddel játszik kérd meg őt vagy mást, de engem hagyj. Soha többé nem lesz ilyen kapcsolatunk és te döntöttél így. *A kezem ismét az arcodra tettem.* - Ezt sosem tenném meg, még érted se. Nem lesz senkivel se viszonyom.

MioDátum: Csütörtök, 2018.08.23, 01:29 | Üzenet # 444
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, ez annyira rád vall.* - Mi van, ha az a 5 év kárba vesz?*Fordítom meg a kérdést.* - De azért gondolkozom rajta.*Teszem hozzá.* - Ebben van valami, de ez akkor se garancia.*A makacsságban nagyon is hasonlítunk.* - Idővel majd kiderül.*Felesleges előre jósolgatni.* - Pedig nincs szándékomban.*Egyszerűen ilyen vagyok.* - Szóval akkor többször megtörtént és kétlem, hogy minden alkalommal felidegesített, de mindegy is elég ennyit tudnom.*Több részletre nem vagyok kíváncsi.* - Értem.*Bólintok, majd igen csak meglepődök és ez látszik is az arcomon. Elsőre meg se tudok szólalni, majd végül elmosolyodom. Megfogom a kezed, amivel megsimogattad az arcom és a tenyeredbe csókolok.* - Most először van, hogy nemet mondasz nekem vagyis már túl léptél rajtam és még se vagyok rád már úgy hatással, mint régen. Tudod nagy bajban lettem volna, ha igen mondasz, mert belementem volna, pedig szeretem a feleségem és jóban vagyunk.*Gyújtok rá én is.* - Igazad van sose dugtunk, de ismersz, hogy ilyen téren nem tudom a legjobban kifejezni magam.*Igen csak nyers vagyok.* - Megtudom, hogy szexelsz a fiammal, olyan stílusban beszélsz velem, mint még soha, nos nem ezt vártam a találkozótól.*Nevetek fel.* - Nem játszottam veled, amikor együtt voltunk, tényleg szerettelek, sőt egy részem mindig is szeretni fog.*Vallom be, úgy éreztem, hogy ezt tudnod kell.* - Sose voltam együtt utánad más férfival és nem is leszek. Nem egyszer elgondolkoztam rajta, hogy milyen lett volna, ha együtt maradunk, de örülök, hogy nem így lett, mert nem érdemeltelek volna meg és ez igaz az egész kapcsolatunkra. Sokkal jobbat érdemelsz nálam, aki tényleg boldoggá tesz és te vagy számára az első.*Önző voltam és mai napig az vagyok, bár annyira már nem mint régen.* - Nem fekszel le Ryuval, akkor ezeket kétlem, hogy valaha elmondom, de örülök, hogy megtettem.*Arcodra simítok és adok egy röpke csókot.* - Tudod, azért még mindig nem játszok tisztességesen.*Vigyorodom el pimaszul, mint régen.* - Azt hiszem ideje lesz mennem, majd máskor beszélek a kölyökkel.*Neked is jobb, ha most elmegyek.* - A munkát illetően még mindig arra hajlok jobban, hogy nálam legyen, de a magánéletbe nem fogok beszólni.*Sok rossz tulajdonságom van, de ha valamit megígérek, akkor azt be is tartom.* - Nem tudom mi lesz veletek, de ő sose tenné meg azt, amit én.*Ebben biztos vagyok.* - Vigyázz magadra és arra a lököttre is.*Nálad tényleg jó kezekben van.* - Elnézést kérek a mostani viselkedésemért. Igazad van féltékeny vagyok és messzire mentem.*Teszem még hozzá.* - Kikísérsz?

szela00Dátum: Csütörtök, 2018.08.23, 23:26 | Üzenet # 445
Yaoista
- Mi lenne? Annyival érettebb és ügyesebb lesz. Nem kínozná, hogy mi lett volna ha. *Magyarázom, szerintem ez nem rossz dolog.* - Helyes. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Valljuk be, elég kényelmes megoldás. *Vigyorgok. Jól esett, ahogy a tenyerembe csókolsz.* - Eddig egyszer se másztál rám így azóta. *Előtte persze imádtam ezt benned, hogy egyenesen a tudtomra adtad a dolgokat, de ez most más.* - Csak hiszed.... de nekem jó, ha ezt hiszed. *Mosolyodom el.* - Sosem volt gond, könnyen meg lehetett érteni. *Volt egy stílusod, de semmi komoly.* - Mit vártál? *Érdeklődöm. Nagyon megleptek szavaid. Csak döbbenten hallgatlak jó pár percen keresztül. Csókodra térek magamhoz.* - Ezzel csak jobban bántasz... *Suttogom halkan.* - Tudod Ryan... megértettem, hogy családot szeretnél és az önzésed sem zavart sosem, szerintem aranyos. Nem az fáj, hogy elhagytál... hanem annak az oka. Meg se fordult a fejedbe, hogy velem is lehetett volna családod. *Benyúltam a fiókba és kidobtam az asztalra egy csomó papírt. Örökbefogadásról, béranyáról, mindenféléről szóltak.* - Ha már egyszer utánanéztem, nem akartam kidobni. *Még szükségem lehet rá.* - Amikor először említetted, akkor szedtem össze. *Teszem hozzá.* - Az se érdekelt volna, ha biológiailag nincs hozzá közöm. *Nem zavart volna, ha esetleg béranyánk fogadunk és úgymond a te gyereked lett volna.* - Rendben. *Valóban jobb volt, ha most mész. Fel kellett dolgoznom a hallottakat.* - Még van időd kitalálni. *Nem kellett kapkodni.* - De azt elmondom, hogy jár rajzolni... nem nálam dolgozik. Nem való cukrásznak az biztos. *Jobb, ha tudod.* - Lehet ezúttal én teszem meg. *Bár tiszta lapokkal játszottam.* - Vigyázok. *Nyomom el a csikket.* - Nincs baj. Megszoktam. *Mosolyodom el kicsit.* - Persze. *Simítok végig még egyszer az arcodon, majd kinyitom neked az ajtót.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.08.26, 21:34 | Üzenet # 446
Yaoista
- Jó igaz, mint mondtam gondolkozok rajta.*Ígérem meg.* - Valóban az csak nem tudok attól elvonatkoztatni, hogy a fiamról van szó.*Így inkább nem mennék bele ebbe a témába.* -  Nem egyszer kellett visszafognom magam, hogy ne tegyem meg.*Ugye ez most nem sikerült, de legalább te észnél voltál.* - Tényleg nem értelek.*Nem gondoltam volna, hogy a mai napig ekkora hatással leszek rád.* - Az biztos.*Vigyorodom el kicsit.* - Egy szimpla beszélgetést veled és a fiammal.*Mégis mi mást várhattam volna.* - Sajnálom, ehhez mindig is tehetségem volt.*Sóhajtok fel. Nem egyszer bántottalak meg a kapcsolatunk alatt is. Most aztán végképp ledöbbentesz és pár percig hol téged vagy éppen a papírokat nézem.* - Mondtam, hogy sose érdemeltelek meg.*Simítok az arcodra.* - Nekem is megfordult a fejemben, de egyszerűen féltem. Féltem, hogy mit szólna hozzá a családom, a barátok, az üzlettársak, mondhatni az egész társadalom. Sose voltam olyan bátor, mint te Kai.*Az lettem volna, akkor veled lenne családom.* - Remélem elhiszed nekem, hogy tényleg tiszta szívemből kívánom, hogy találd meg azt a valakit, akivel mindent megtudsz valósítani, amit velem nem.*Nem kéne magad megerőltetni, hiszen nagyszerű ember vagy.* - Igen van.*Bólintok.* - Nem is baj, legalább hasznosan tölti el az idejét és a cukrászdád se teszi tönkre.*Kuncogok.* - Ilyen téren tényleg nagyon béna.*De ezzel te is tisztában vagy.* - Lehet.*Bólintok és tudom, hogy nem miattam tennéd.* - Tudom.*Te mégis képes vagy mosolyogni, ahogyan régen is tetted.* - Köszönöm.*Utoljára adok egy puszit az arcodra és kimegyünk. Ryu a nappaliban ül, de az ajtónyitásra rögtön pattan.* - Ne haragudj, de most el kell mennem, majd holnap felhívlak jó?*Látszik, hogy most már tényleg nem ért semmit.* - Oké.*Bólint.* - Sziasztok.*Intek és elmegyek.* - Minden oké? Totál ideges voltam vagyis még mindig vagyok. Ugye viselkedett?*Kérdezi tőled.*

szela00Dátum: Szerda, 2018.09.05, 00:13 | Üzenet # 447
Yaoista
*Csak elmosolyodom, hogy nem egyszer próbáltad magad visszafogni.* - Ez érthető. *Valamiért mégis azt hittem, vártál valami csodát, hogy a fiad a nyakadba ugrik és megy veled haza.* - Ne sajnáld. Örülök, hogy elmondtad. *Tényleg jobb volt tudni, hogy legalább nem játszottál velem.* - Ez butaság... *Megérdemeltél, hülyeség volt az ellenkezőjét gondolni.* - Nem a bátorságról szól... nekem nincs más lehetőségem. *Engem egyáltalán nem érdekeltek a nők, nem izgultam fel rájuk egy kicsit sem.* - Elhiszem... *Attól még nem olyan, mintha veled lennék.* - Igen, azért javasoltam neki. *Kuncogok kicsit, ahogy a bénaságot említed. Puszidra én magamhoz ölellek, de csak egy pillanatra. Kikísérlek, majd visszamegyek a nappaliba.* - Igen, persze... *Sóhajtok egy nagyot.* - Tudom kezelni édesapád, ne aggódj. *Simogatom meg az arcod. Leültem a kanapéra és a macskád az ölembe húzom, majd simogatni kezdem.* - Amúgy minden oké. Elgondolkozik rajta, hogy mi legyen a jövőddel.

MioDátum: Csütörtök, 2018.09.06, 13:11 | Üzenet # 448
Yaoista
- Akkor jó.*Megnyugtató, hogy ezt nem csináltam rosszul.* - Édes vagy.*Mosolyodom el, ez annyira rád vall.* - De nálam arról szólt.*Könnyebb utat választottam. Most is boldog vagyok és szeretem a feleségem és a fiamat, de ha nem féltem volna, akkor veled lett volna egy boldog életem. Veled mosolygok, majd ahogyan magadhoz ölelsz én is megölellek.* - Jó neked.*Kuncogok. Az arcom a kezedbe simítom, olyan jó érzés, ahogyan hozzám érsz.* - Tessék? Ezt komolyan mondod?*Döbbenek le.* - Tudod nem örültem, hogy megzavarta a randinkat, de lehet másképpen fogok vélekedni.*Mosolygok.* - Amúgy nem igen értettem, hogy mi is volt ez az egész és miért viharzott el úgy.*Látszik, hogy meg se fordult a fejemben, hogy apám tudja, hogy szexeltünk.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.11, 12:05 | Üzenet # 449
Yaoista
- Igen, komolyan. *Bólintok és elmosolyodom.* - Nem ígérek semmit, de szerintem meg fogja gondolni magát. *Jó lett volna.* - Nem kell aggódnod miatta. *Mosolygok egy kicsit én is, de nem az igazi.* - Ne is foglalkozz vele. *Hagyom rád.* - Flúgos, mindig az volt. *Mondom kicsit lágyabban, de nem túl feltűnően. Közben végig simogatom a macskád és nagyon elbambultam. Nem voltam ott teljesen. Nagy hatással volt rám az apád. Régen találkoztunk és nem is nagyon beszélgettünk ilyesmiről.*

szela00Dátum: Kedd, 2018.09.11, 15:10 | Üzenet # 450
Yaoista
- Már ez is sokat jelent, köszönöm.*Mosolyodom el és kapsz egy puszit is.* - Nem aggódom, csak nem értem. Mondjuk ez általában így szokott lenni.*Ez kölcsönös.* - Nem foglalkozom és igazából annyira nem is érdekel.*Akarom úgyis keresem. Flúgosra, azért felnevetek.* - Még ezt se hallottam apámra, de tetszik.*Nevetek jóízűen.* - Elfáradtál?*Kérdezlek és a combod kezdem el simogatni.* - Köszönöm, hogy eljöttél velem randizni.*Mosolyodom el boldogan.* - Még sose voltam ilyen jó randin.

Keresés: