Cukrosbácsi
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Csak kérdés, ki az...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.09.30, 17:44 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
| - Majd akkor köszönd, ha meggondolta magát. *Mosolyodom el kicsit.* - Ryan... Ryan egy különös jelenség. *Kuncogok halkan.* - Egy kicsit, de jó volt a mai nap. *Általában a szabad napjaim máshogy töltőm, de néha jó volt így kimozdulni.* - Aranyos vagy. *Hihetetlen, hogy milyen édes tudsz lenni.* - Örülök, hogy jól érezted magad. *Adok egy puszit a buksidra.* - Mond csak.... édesanyádra vagy Ryanre hasonlítasz jobban? *Ahogy kezdelek megismerni, kezdek rájönni, hogy mennyire más vagy, mint az apád volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2018.10.13, 14:12 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor meg ismét megköszönöm, mert már ez is nagy dolog, hogy elgondolkozik rajta.*Te nem lennél, akkor itt se tartanánk.* - Így is mondhatjuk.*Bólintok.* - Az biztos, nagyon nagyon jó volt.*Legalábbis én így érzek.* - Köszönöm.*Jövök zavarba, mint mindig. Igaz azt nem értem, hogy miért is vagyok, de élvezem, ha bókolsz.* - Veled nem nehéz.*Mosolygok, főleg a puszin.* - Te is jól érezted magad?*Bár úgy érezem, de jól jön a megerősítés. A kérdéseddel meglepsz és ez látszódik is rajtam.* - Nos inkább édesanyámra, de erre rájöhettél, hiszen ismered. Tőle a makacsságom örököltem, de azt nagyon.*Nevetek fel.* - De úgy mondanám, hogy magamra hasonlítok a legjobban.*Kuncogok.* - Különben, honnét is ismered apámat? Mert nem annyira tiszta, de az látszik, hogy elég jól ismered.*Sose fejtetti ki és annyira nem is érdekelt, de már igen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.11.12, 00:27 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
| - Igen, én is jól éreztem magam. *Mosolyodom el, de kicsit látszik, hogy egy másik dimenzióban vannak a gondolataim.* - Igen, valóban inkább rá hasonlítasz... *Simítok az arcodra.* - Kivéve a szemeid. Az édesapádé. *Bárhol felismertem volna ezt a szempárt, hiszen sokat jelentett nekem.* - Ez tetszik. *Mosolyodom el.* - Hosszú történet. *Zárom rövidre a témát. Nem nagyon akartam most apádról beszélni, főleg nem a hallottak után. Felállok, mire a cicád méltatlankodik, de csak megcirógatom.* - Rágyújtok, mindjárt jövök. *Megyek ki az erkélyre. Egy kicsit egyedül akartam maradni a gondolataimmal.* - Ha tudom, hogy nem szórakozol, sosem engedlek el... *Suttogom halkan. Nagyon nehéz volt megtudni, hogy a félelem irányította régen Ryant és ez volt a valódi ok. Kicsit úgy éreztem, hogy esélyt se adott nekem, nekünk. Ahogy kint álltam, rettentő magányosnak tűnhetett az alakom. Látszódott, hogy valami az eszemben jár folyamatosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.11.14, 12:56 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Látszik, hogy így már teljesen megkönnyebbülök. Édesanyámra, csak bólintok és persze az arcom a kezedbe simítom.* - Igen azt valóban tőle örököltem.*Egy az egyben olyan, mint az övé.* - Ugye?*Kuncogok.* - Rendben.*Nem akarok faggatózni, csak kíváncsi lettem. Annyira másként viselkedtél és amikor még cigizni is kimész, akkor már tudtam, hogy valami nincsen rendben.* - Oké.*Bólintok és bent maradok kicsit, de végül utánad megyek.* - Kai,megbántott valamivel apám?*Hiszen utána kezdtél el furcsán viselkedni.* - Olyan furcsa vagy, mióta elment.*Semmit se értettem, de tudtam, hogy neki van hozzá köze.* - Tudok neked segíteni?*Kérdezlek és legszívesebben megölelnélek, de úgy éreztem, erre most nem vágynál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2018.11.15, 01:33 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| *A hangodra nagy meglepődök, majd csak elmosolyodom.* - Nem, nem bántott meg. *Intek, hogy gyere közelebb. Mikor így teszel, odahúzlak magamhoz fél karral.* - Csak beszélgettünk és feljött pár dolog, de nem bántott meg. *Puszillak meg kedvesen.* - Nem tudsz... de így egész jó. *Örültem neki, hogy kijöttél hozzám és kizökkentettél. Nem kéne azon rágódnom, ami elmúlt.* - Köszönöm, hogy figyelsz és törődsz velem. *Hiszen nem kellene ezt tenned, mivel tudtál róla, hogy van más is a képben.* - Nem akartalak megijeszteni. *Közben cigizek tovább, de vigyázok vele, nehogy megégesselek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.11.15, 16:53 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| - Biztos?*Nem vagyok róla teljesen meggyőződve, hogy így van. Meglep, hogy intesz a folytatás meg még inkább, de átölelve rögtön bújok és el is mosolyodom.* - Remélem tényleg így van.*Suttogom és a puszin megint elmosolyodom, igen csak oda vagyok érted.* - Ezt a végtelenségig tudom csinálni.*Kuncogok.* - Ezt miért köszönöd meg?*Pillantok rád értetlenül.* - Az a természetes, hogy utánad jöttem és igazat megvallva meg is akartalak ölelni, de nem akartam sok lenni.*Jegyzem meg.* - Nem ijesztettél meg, csak nem értettem, hogy mi történt hirtelen. Elég kíváncsi vagyok, de nem fogok faggatózni.*Majd ha akarod elmondod.* - Viszont apámra dühös vagyok.*Mormogom.* - Mit szólnál, ha néznénk valami vígjátékot?*Az talán kikapcsolna.* - Vagy amit csak szeretnél.*Mosolygok rád és a hátad közben folyamatosan cirógatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.11.26, 00:46 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Biztos. *Nagyon aranyos voltál.* - Tényleg így van. *Erősítem meg, hogy ne aggódj.* - Gondoltam. *Nevettem el magam.* - Mert ez édes tőled, talán nem kéne? *Kérdezem kíváncsian.* - Értem. *Puszilom meg a buksidat.* - Ha sok vagy, úgy is szólok. *Hiszen azt én se bírnám, de ezzel tisztában vagy.* - Örülök, hogy nem faggatózol. *Jegyzem meg és reméltem, hogy nem is fogsz, mert nem akarok erről beszélni, főleg nem veled.* - Nincs okod, hogy dühös legyél rá. *Jegyzem meg.* - Benne vagyok, nézhetünk valamit. *Nagyon édes, ahogy mosolyogsz. Elszívva a cigit elnyomom a csikket, majd hosszan megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.11.26, 02:04 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Ahogy gondolod.*Kuncogok.* - Mondjuk ez igaz, ahogyan eddig is szóltál.*Ugye ilyen nem egyszer fordult elő.* - Nem tartozik rám és ha később meggondolod magad, akkor úgyis elmondod.*Zárom le ezzel a témát.* - Azért mégis kicsit az vagyok, de nem rontotta el a kedvem.*Teszem hozzá.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolygok és a csókodat boldogan viszonozom. Vissza is megyünk és kiválasztunk egy filmet még popcornt is készítek. Visszaérve kényelembe helyezem magam melletted és neked is dőlök.* - Nem baj?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.11.28, 07:44 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy nem faggatsz tovább. Nem biztos, hogy örülnél, ha tudnád, hogy az apád az exem volt és nagyon komoly kapcsolatban voltunk, legalábbis a részemről.* - Akkor jó. *Mosolyodom el picit. Ahogy visszamegyünk, kényelmesen elhelyezkedem és persze a cicád rögtön jött az ölembe.* - Na már nem mérges rám, hogy itt hagytam. *Cirógatom a buksiját. Átkarollak, mikor végre leülsz te is.* - Komolyan mondom... ha még egyszer megkérdezel bármi ilyet, akkor tehet meg utoljára. Világos voltam? *Nem telt el 10 perc, hogy megbeszéltük, minden oké.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.12.07, 13:50 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Szerintem már el is felejtette.*Kuncogok.* - Mondom, hogy szerelmes beléd és ettől főleg elnéző.*Bár ez rólam is elmondható, ha olyat tennél, ami nekem fáj, a szívem győzne a józan eszem helyett. Ahogyan lehordasz, kissé megijedek.* - Sajnálom, csak még mindig annyira új, de igyekszem figyelni.*Ezek automatikusan jönnek, ami érthető is egyben, de téged is megértelek.* - Világos voltál.*Teszem hozzá és elindítottam a filmet.* - Ezt már meg akartam nézni.*Mondom és igyekszem nem törődni az előbbi kijelentéseddel, nincs is értelme.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.12.23, 23:06 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| - Hm, én nem bánom annyira. *Nagyon megszerettem én is, pedig eleinte nagyon ki voltam tőle, hogy jön hozzám egy macska is. Sóhajtok egy nagyot és pár percig nem szólalok meg. Nem leszidásnak szántam, de már kezdett bosszantó lenni.* - Figyelj Ryu.... *Nem hagytam, hogy tereld a témát, nem akartam, hogy félreérts.* - Természetesen nem mondtam komolyan, viszont... *Simítok az arcodra és felemelem a tekinteted.* - Egy ponton túl, tényleg bosszantó. Rettentő aranyos vagy, de ezzel mindig el tudod rontani. Ha valami nem tetszik, szólni fogok és ez rád is igaz. Ha neked nem tetszik valami, nyisd ki a szádat és mond, mert egyébként nem értem meg. *Odahajolva gyöngéden megcsókoltalak és jobban magamhoz öleltelek.* - Oké? Arról volt szó, hogy meg akarsz hódítani vagy mi. *Mosolyodom el féloldalasan.* - Ha folyton kételkedsz magadba, nem fog menni és ezt jó tanácsként mondom.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.12.24, 01:16 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| - Én is örülök, hogy jól kijöttök, de efelől nem is volt kétségem.*Mosolyodom el. Inkább ő se szólalok meg és te is meglepsz.* - Figyelek.*Leállítom a filmet és rád pillantok. Már amikor mondod, hogy nem gondoltad komolyan, azért látszik, hogy nagy kő esett le a szívemről. Figyelmesen hallgatlak és teljes mértékben igazat adok neked. Teljesen megnyugszom és erre a csókod még jobban rásegít.* - Mint mindig most is igazad van és tényleg igyekszem. Mondani fogom, bár nekem most jelenleg minden tetszik.*Az nem, hogy mással is randizol, de ebbe nem szólhatok bele.* - Igen azon vagyok, még ha sokszor nem is tűnik fel.*Nevetek fel.* - Igen tudom és köszönöm. Most, ha belegondolsz segítesz nekem, hogy meghódítsalak vagyis igazából akarod, hogy így legyen.*Vigyorodom el.* - Ismét adtál egy löketet.*Már nyoma sincs az előbbi kis letört hangulatomnak.* - Folytassuk a filmet, de előtte.*Lehúzva most én csókollak meg.* - Most már mehet.*Kuncogok és el is indítom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2019.01.15, 16:13 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolyodom el kicsit. Sejtettem, hogy az nem, hogy van valaki, akivel találkozgatok, de abba az egybe nincs beleszólásod jelenleg.* - Néha nem tudom eldönteni. *Nevetek veled kicsit.* - Részben. Igazából csak fair esélyeket teremtek. *Hiszen a "randimnak" volt önbizalma rendesen. Meglepett, ahogy megcsókoltál, de tetszett nagyon.* - Azt látom. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Meglepett a csókod, de kicsit se volt ellenemre. Sőt, kifejezetten tetszett, hogy így megcsókoltál.* - Mennyivel jobb, hogy nem kérdezgetsz. *Adok egy puszit a buksidra, majd nézem tovább a tévét.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2019.01.19, 17:58 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| - Akkor mondom, hogy mindig azon vagyok.*Kuncogok.* - Ez kedves.*Mosolyodom el.* - Az meg főleg, hogy megengeded.*Vigyorgok. Este további része nagyon jól telik. Megengeded, hogy veled aludjak, de a csókon kívül semmi se történik. A következő napok is jól telnek és a sulim is elkezdődik, ami miatt nagyon lelkes vagyok. Nem alszom veled és továbbra se történik a csókon kívül semmi, de az már megszokottá válik. Nincsenek hülye kérdéseim és nem is idegeskedem éppen a másik srác miatt. Egyik nap te még dolgozol, én meg éppen rajzolok, amikor csöngetnek. Kinézve, nem igen örülök a hívatlan személynek, de azért kinyitom az ajtót.* - Szia, Kai nincs itthon.*Mondom neki kissé morogva.* - Nem is mondta, hogy jönni fogsz.*Biztos, hogy ide nem hívtad, hiszen megmondtad, hogy nem hozod fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 01:28 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| *Teljesen jól elvoltam veled. Sokkal jobb volt így lenni melletted, hogy nem depiztél és aggódtál mindenen. Jobb volt veled otthon lenni. Örültem, hogy tetszik a suli és nem bántad meg, hogy elkezdted. Egyre jobban tetszett ez a helyzet, ami teljesen meglepett még engem is. Nem tudtam, hogy a másik randim beugrik egyszer csak.* - Szia. *Mosolyodik el.* - Gondoltam meglepem, mert sok szabadidőm lett. Te Ryuuji vagy? *Kérd rá, de nem volt bunkó kicsit se.* - Mesélt rólad. Ha nem bánod, megvárnám Kait. *Járt már itt, így nem is feltételezte, hogy gond lenne abból, ha itt van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 01:43 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| - Ő ezt nem mondhatja el.*Különben is, milyen hülye duma már ez.* - Simán csak Ryu, te pedig Mayu igaz?*Hogyan is felejthetném el a vetélytársamat.* - Igen?*Lepődök meg. Nem igen akarom, hogy maradjon, de nincsen jogom elküldeni se és veled se akarok összeveszni.* - Gyere.*Megyek be a nappaliba, ahol szanaszét vannak a műveim, amiken ugye túlnyomóan te szerepelsz.* - Szóval mit mesélt rólam?*Kíváncsi vagyok, hogy vajon ő tudja e, milyen kapcsolatban is vagyunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2019.02.08, 07:21 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| - Igen, tudom... csak mivel te is itt laksz, nem akartam csak úgy bejönni. *Magyarázza kedvesen.* - Igen. *Bólint egyet mellé.* - Köszi. *Helyezi magát kényelembe. Láthatóan nem először van itt és kulcsa is volt.* - Hogy az exe rávette, hogy a fia vele lakjon. *Nézegeti közben a rajzaidat.* - Nagyon szépen rajzolsz. *Szólal meg, ahogy felvesz egyet a földről és az asztalra teszi.* - Azt nem mondta, de sejtem, hogy érdeklődsz iránta és talán lefeküdtetek. *Néz rád.* - Félig-meddig jöttem felmérni, hogy ki is vagy. *Dől hátra kényelmesen.* - Nagyon kedvelem Kait és harc nélkül nem fogom átengedni. *Őszinte volt veled. Igazán gyönyörű és elegáns volt, teljesen más, mint te.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.02.10, 20:20 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| - Micsoda? Az exe? Szerintem valamit félreértettél.*Ez lehetetlen.* - Köszönöm.*Azért jól esik, ha elismerik a munkámat, még akkor is ha a vetélytársam teszi ezt.* - Nem csupán érdeklődöm, hanem szerelmes vagyok belé és igen lefeküdtünk.*Nem fogom tagadni.* - Ahogyan én sem.*Mondom komolyan.* - Tudom, hogy hozzá és hozzád képest is gyerek vagyok és meg lehet, hogy jobban illesz hozzá, de biztosan nem szereted, annyira mint én. Megmondtam neki, hogy küzdeni fogok, amíg lehet, de ha téged választ, abba is beletörődöm, mert számomra az ő boldogsága a legfontosabb. Különben meg egyszer már elmentem, de ő utánam jött és azt is megmondta, hogy nem fog téged ide felhozni. Gondolom erre nem számított, hogy magadtól jössz ide.*Ahogyan én se.* - A lényeg, hogy nem lesz könnyű dolgod.*Jelentem ki, de ez a exes dolog megy ki a fejemből és ahogyan végiggondolom a múltkori találkozót, a viselkedésed, hirtelen elsápadok.* - Az nem lehet, hogy ők ketten....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2019.02.25, 00:12 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| - Hm? Nem, nem értettem félre semmit. *Mondom komolyan.* - Mióta csinálod? *Kérdezem a rajzra.* - Értem... *Kissé féltékeny lettem, de nem tudom, hogy mégis mit mondhatnék erre.* - Nem tudhatod, hogy én mit érzek iránta. *Jegyzem meg komolyabban.* - Szóval ezt mondta... *Kicsit fájt, hogy miattad nem hozott fel mostanában. Annyival több időt tölthettél vele, mint én.* - Egyszer kint vártam nagyon sokáig.... akkor adta a kulcsot, hogy jöhetek bármikor és megvárhatom bent. *Fogom a kulcsot és lerakom.* - Gondolom akkor... ezt se szeretné. *Nem jártunk, azt tehetett, amit szeretett volna, de mégis rossz volt a helyzet.* - Neked sem... *Tényleg akartam őt.* - Jól vagy? *Állok föl és odalépek hozzád.* - Elsápadtál. Kérsz egy pohár vizet?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2019.03.09, 13:28 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| - Komolyabban most kezdtem el, de mondhatni mióta először került ceruza kezembe, azóta nincs megállás.*Mosolyodom el.* - Ez igaz, de mégis úgy érzem, hogy az én érzéseim mélyebbek legalábbis még.*Teszem hozzá, hiszen ő is beléd szerethet akármikor.* - Igen.*Bólintok.* - Valóban sokszor jön haza későn.*Így már értem a kulcsot és ez annyira rád vall.* - Basszus ne csináld már ezt.*Csattanok fel hirtelen.* - Örülnöm kéne hogy visszaadod a kulcsot és annak hogy rosszul érzed magad miattam.*Legalábbis úgy tűnt.* - De még se megy. Beszéld meg Kaillal így a fair. Tudod megértem, hogy miért kedvel Kai, de attól még mint mondtam nem lesz könnyű dolgod.*Jegyzem meg, de sokkal kedvesebb hangnemben.* - Nem...*Elsőre csak ennyit tudok kinyögni és még a vízre se reagálok és pár percig csak némán ülök.* - Mégis mikor voltak együtt? Komoly volt? Miért nem mondta el nekem? Azért némi közöm lenne hozzá nem?*Teljesen össze vagyok zavarodva.* - Őt keresi bennem? Azért adott nekem egy esélyt?*Totál kikészültem, ettől az információtól.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.05.05, 20:06 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| - Tényleg ügyes vagy. Jó lehet így rajzolni. *Elismerően beszéltem, hiszen ez tényleg nagy dolog volt.* - Egy ideje találkozgatunk. Nem rajtam múlik, hogy nem komolyabb a dolog. *Kai döntése volt, hogy még csak randizgattunk.* - Néha mindig kicsit sokat dolgozik. *Kuncogok halkan.* - Majd beszélek vele... *De a kulcsot az asztalon hagytam. Biztos voltam benne, hogy azt kéri, adjam vissza, pedig örültem neki nagyon.* - Azért nem bánnám, ha nem laknál vele. *Nevetek fel halkan.* - De nincs mit tenni... *Láthatóan féltékeny voltam és irigy.* - Öhm... ezekre én nem tudok neked válaszolni. Sajnálom. *Kicsit aggódtam miattad.* - Azt hittem tudod. *Meg se fordult a fejem, hogy egy ilyen dolgot nem mondtak el neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2019.05.08, 22:58 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| - Köszönöm, valóban az.*Bólintok.* - Nos lehet, hogy a végén mindketten koppanunk.*Ez benne van a pakliban.* - Jogos.*Kuncogok vele együtt.* - Rendben van.*Azért nem erősködöm, hogy tartsa meg a kulcsot.* - Megértem, a helyedben én is így lennék.*De még így se bízom el magamat.* - Jogos, csak annyira hirtelen ért.*Még mindig nem tudom felfogni.* - Nem.*Rázom a fejemet.* - Bárcsak egy tévedés lenne ez az egész.*Olyan ez az egész, mint egy rémálom.* - Apám ellen nincs esélyem.*Suttogom, most ismét magamba zuhantan, pedig tudom, hogy ezt nem szereted, de ez a hír túlságosan is sokkolt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2019.12.26, 00:50 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| - Igen, lehet... *Mondom szomorúan, pedig amíg nem voltál képben, minden nagyon jól alakult közöttünk.* - De tudod nekem ez is tetszik benne. *Tetszett, hogy ennyire elkötelezett Kai.* - Igen... így nehéz versenyezni. Sokkal többet lehetsz vele, mint én... *Szívesen lettem volna itt esténként, mint korábban.* - Most úgy érzem valami nagyon rosszat csináltam... *Nézek kicsit aggódva.* - Nem akartam rosszat. *Eszemben se volt bemártani bárkit is.* - Nem apád az ellenfeled. *Jegyzem meg halkan. Kicsit elhallgattam és téged figyeltelek.* - Bár most kicsit úgy érzem, hogy nincs esélyem. *Szomorodom el. Hogyan győzhetnék valaki ellen, aki itt van Kaijal minden nap és mindent meg tud érte tenni, míg én alig láthatom.* - Alig találkozott velem az utóbbi időben, szóval... nincs annyi szabad időm, mint először mondtam. Szabadnapot vettem ki, hogy végre láthassam kicsit. *Mosolyodom el szomorkásan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.01.22, 01:52 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| - Ahogyan nekem is, még a morgását is szeretem.*Nincs olyan, amit nem szeretnék benne.* - Ez igaz, de még ez se biztosíték.*Már több önbizalmam van, de tisztában vagyok vele, hogy még semmi se biztos.* - Nem tehetsz róla és tudom, ha te nem vagy, akkor nem biztos, hogy ezt megtudom. Milyen vicces, hogy pont a konkurenciától tudom ezt meg.*Nevetek fel kínomban.* - Most úgy érzem, hogy mindketten azok vagytok.*Még mindig nem fogtam fel a dolgokat.* - Ugyan ne mond ezt.*Tényleg semmi se volt eldőlve.* - Ez aranyos, én is így tettem volna.*Mosolyodom el egy nagyon kicsit.* - Mit szólnál, ha most én elmennénk te pedig megvárnád őt? Nekem most úgyis levegőznöm kell, te pedig akkor tudnál vele beszélni.*Ajánlom fel.* - Én nem tudom, hogy most hogyan viselkedjek vele ezek után.*Totál összezavarodtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 20:25 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| - Őszintén, ez neked jó hír, hogy ilyet tudsz? *Kérdezek vissza, mert nem értettelek hirtelen.* - Értem... *Mondom halkan.* - Nem akarom, hogy azt higgye elzavartalak vagy nem is tudom... inkább várjuk meg. *Szerintem így lenne a korrekt.* - De nyugodtan menj el sétálni, ha jól esne. *Mondom kedvesen.* - Mármint? *Kérdezem érdeklődve.* - Lehet csak el kéne mennem... *Jobb lenne, ha meg tudnátok mindent beszélni nélkülem.*
|
|
| |