Cukrosbácsi
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Csak kérdés, ki az...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.03.16, 20:25 | Üzenet # 476 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Azt nem mondtam, de legalább tisztában vagyok a dolgokkal.*Én így állok hozzá.* - Előbb hinné fordítva, bár talán már nem.*Mosolyodom el picit.* - Semmi ne is törődjél velem, hiszen ez nem rád tartozik. Bocsi, hogy téged zargatlak ezzel.*Később majd biztos nevetni fogok ezen a helyzeten, de az nem most van.* - Tudod mit maradjál és maradok én is.*Legalábbis most így gondolom.* - Esetleg kérsz valamit?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.04.07, 22:32 | Üzenet # 477 |
 Yaoista
| - Semmi baj, én sajnálom, hogy elszóltam magam. *Mondja halkan.* - Rendben. *Bólint végül.* - Nem kérek semmit, köszönöm. *Mosolyog tovább. Nem sokkal később megjövök én is.* - Szia... sztok. *Lepődök meg, mert nem számítottam Mayura, de lágyan elmosolyodom, mikor meglátom. Beljebb megyek és leülök.* - Hoztam sütit. Kértek? *Kérdezlek bennetek, de már megyek is tányért hozni.* - Hogyhogy jöttél? *Kérdezem tőle kedvesen.* - Látni szerettelek volna.. régen találkoztunk. *Mondja kedvesen, mire elmosolyodom ismét.* - Valóban. *Nyitom ki a sütis dobozt és hagyom, hogy kiszolgáljátok magatokat. Közben persze a macskád már ott van mellettem.* - Hello neked is. *Simogatom meg és közben titeket figyellek.* - Miért érzem úgy, hogy egy vallatáson ülök...? *Kérdezem költőien.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.04.11, 00:49 | Üzenet # 478 |
 Yaoista
| - Nem kell, jobb így.*Nélküle elég esélytelen, hogy megtudtam volna az igazságot. Amikor megjelensz nem tudok neked úgy örülni, ahogy szoktam. Amit megtudtam, plusz a mosolyod se segít rá.* - Szia, köszönjük*Más esetben biztos örülnék a sütinek.* - Ugyan csak arról beszélgettünk, hogy mennyire szeretnénk téged.*Mosolyodom el, ami igaz is, többi ráér amikor kettesben vagyunk.* - Hagylak titeket beszélni.*Szedek magamnak egy sütit, bár nem kívánom, de megsérteni se akarlak.* - Később beszélünk.*Indulok el befele a szobámba.* - Szi Mayu.*Intek neki. Láthatod, hogy teljesen normálisan állok hozzá, de valami mégis nyomja a lelkem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.06.30, 01:57 | Üzenet # 479 |
 Yaoista
| *Feltűnt, hogy valami van, de úgy voltam vele, hogy majd később megbeszéljük.* - Értem. *Azért gyanús maradt a helyzet. Azért elmosolyodtam, hogy szedtél a sütiből.* - Köszi. *Mondja Mayu neked és szed ő is a sütiből.* - Olyan rég ettem belőle... *Látszott, hogy totálisan odavan értem. Mindig mikor találkoztunk, hoztam neki valamit, mert nagyon édesszájú volt. Integet neked, ahogy bemész. Nem értettem, hogy mi történt, de úgy voltam vele, hogy biztos csak megzavart Mayu. Leültem mellé és átkaroltam, majd adtam neki egy apró csókot.* - Örülök, hogy eljöttél... *Elég sokat beszélgettünk mindenféléről, mondtam neki, hogy a kulcsom nála maradhat, de írjon, ha jönni szeretne. Egy randit is megbeszéltem vele a hétvégére, de apádról egy szó sem esett. Miután egy csókkal elköszöntünk, bekopogtam hozzád.* - Na mesélj, mi a baj? *Kérdezek rá egyenesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.08.25, 23:18 | Üzenet # 480 |
 Yaoista
| *A cicám egy idő után odajön a szobámhoz és elkezd nyávogni. Örülök neki, de így azt is meghallom, hogy nála maradhat a kulcs, pedig azt mondtad, hogy visszakéred, ami azért nem esik jól, ugye a randira meg semmit nem mondhatok. Amikor bejössz láthatod, hogy a sütibe, csak belekóstoltam.* - Egyenesen a lényegre, mi?*Mosolyodom el, de ez nem az igazi. A kulcsot most nem akarom felhozni, igazából az apám most jobban izgat. Kicsit hallgatok, hiszen még magát a kérdést is nehéz volt feltenni.* - Ti apámmal szeretők voltatok?*Kérdezem meg végül, de szinte remegve mondom ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.08.27, 01:26 | Üzenet # 481 |
 Yaoista
| *Nekem fel sem tűnt, hogy kinyitottad az ajtódat, teljesen elmerültem a beszélgetésben. Valóban azt mondtam neked, hogy visszakérem, de rossz érzés lett volna.* - Nem ízlik? *Kérdeztem a sütit, mert furcsa, hogy nem etted meg.* - Kár kerülgetni a témát. Egyértelmű, hogy valami bajod van és nem Mayu. *Teszem hozzá. Türelmesen várok, hogy mit mondasz. Nagyon meglepődtem kérdésedre és pár percig nem is tudtam, hogy mit feleljek. Végül úgy döntöttem, hogy nem hazudok neked.* - Sosem gondolkoztál rajta, honnan ismerem? *Mosolyodom el kicsit keserédesen. Ismét elhallgattam egy pár percre.* - Még egy élettel ezelőtt. Még nem ismerte anyád, vagy legalábbis én nem tudok róla, hogy ismerte volna. Még kölykök voltunk mi is. Én azt hittem életem szerelme, de ő másképp döntött. *Fejezem be.* - Egyébként honnan tudod vagy honnan jött ez? Direkt nem mondtuk soha. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.09.03, 22:40 | Üzenet # 482 |
 Yaoista
| - Dehogynem, nem erről van szó.*Olyan nincs, hogy ne ízlene, amit te készítesz.* - Bárcsak ő lenne a bajom.*Pedig azt hittem, hogy ő a legnagyobb probléma, de tévednem kellett.* - Gondolkoztam és kérdeztem is, de őszintén, az lett volna a furcsa, ha ez megfordul a fejemben.*Még szépen fejezem ki magam. Még azért reménykedtem, hogy ez az egész csak egy tévedés, de sajnos nem így van.* - Szóval életed szerelme.*Ismétlem meg, de igen csak fájdalmas hangon.* - Mayu szólta el magát, de azt hitte, hogy tudtam.*Nem akarom, hogy ezen összevesszetek még akkor se, hogy ő a vetélytársam.* - Én is jobban örültem volna.*De ezen már nem lehet változtatni.* - Mennyivel jobb lenne, ha csak azon lennék ki, hogy a kulcsot még se kérted vissza.*Jegyzem azért meg, még ha jelenleg másodlagos is.* - Most már értem, hogy miért nem kaptam egyértelmű választ tőletek, na meg hogy múltkor miért is voltál, olyan zaklatót.*Bár a konkrét okát nem tudom, de jobb is.* - Ezért kérdezted, hogy kire hasonlítok? Bár ebben aztán tényleg hasonlítok apámra.*Olyan mintha egy hülye vígjátékban lennénk.* - Szereted még őt?*Ezek után ki tudja.* - Ez is közre játszott abban, hogy nem örültél nekem?*Még mindig nem bírtam felfogni.* - Csoda, hogy nem utálsz engem.*Lehet fordított esetben én elsőre így éreznék.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 18:18 | Üzenet # 483 |
 Yaoista
| - Mondjuk ez igaz. *Értek veled egyet.* - Igen... *Nem értettem a problémád, hiszen az már a múlt és itt vagy te élő bizonyítéknak erre.* - Értem. Nem tudhatta. *Nem beszéltünk rólad.* - Tényleg nem akartuk, hogy megtudd. *Cirógatom meg az arcodat. Meglepődtem, ahogy megjegyzed a kulcsot, de csak sóhajtottam rá egy nagyot.* - Ritkán találkozok vele mostanában és egyébként sem itt. Ha jönni fog, pedig szól előre, bár ilyen nem igazán lesz. *Megoldjuk, hogy nála vagy máshol találkozzunk, elvégre itt vagy.* - Apád mondott pár dolgot, ami érzékenyen érintett. *Őszintén bevallom, nem akartam hazudni neked.* - Részben ezért, igen. *Bólintok egy aprót.* - Szeretem, de szerelmes nem vagyok. Már csak egy barát. Nem más, mint a mesterem. *Magyarázom neked türelemmel.* - Nem úgy, ahogy gondolod. Tudta jól, hogy úgy se mondok neki nemet... Egyébként szimplán nem örültem annak, hogy valakivel még foglalkoznom kelljen, mikor így is elég elfoglalt vagyok. Nem a személyed ellen szólt. Szóval nem amiatt nem örültem, mert a fia vagy. *Reméltem érted, hogy mire is gondolok pontosan. A végére viszont nagyon meglepődtem.* - Miért utálnálak egyáltalán? *Az állad alá simítva felemelem a fejed és a szemeidbe nézek.* - Te nem vagy felelős apád tetteiért. Apád... olyan, amilyen. Volt választási lehetősége és egy részem érti, hogy miért így döntött. Egy másik részem természetesen dühös volt rá, de ez ezer éves történet és barátok tudtunk maradni. Az, hogy köztünk mi volt, az nem befolyásolja azt, hogy téged kedvellek vagy sem. *Veszem el a kezem.* - Őszintén, inkább az fordult meg a fejembe, hogyha nem hagy el, akkor úgymond te lennél a gyerekünk, bár ez elég szarul hangzik azután, hogy lefeküdtem veled. *Vakarom meg a fejem kissé gondterhelten.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 20:00 | Üzenet # 484 |
 Yaoista
| - Nem, de mellette ezt mégis tudta.*Bár ez lényegtelen.* - Megértem.*Simítom az arcomat a kezedbe most még inkább jól esik az érintésed.* - Értem, bár igazából ki se lehetek, hiszen a te lakásod és nem is vagyunk együtt. Mégis itt találkoznátok és szól, akkor legalább eltudok menni. Tudod megértem, hogy miért kedveled.*Jegyzem meg.* - Apámnak ehhez külön tehetsége van.*Sóhajtok fel.* - Azért ez megnyugtató.*Látszik hogy nagy kő esik le a szívemről.* - Értem, azért így jobban hangzik vagyis részemről.*Tény, hogy neked gondot okoztam, amiért részben bűntudatom van, de mellette mégse, mert ki tudja, hogy itt tartanák e most. Rád pillantok, de még nem mondok semmit. A vége annyira abszurd, hogy elnevetem magam picit.* - Valóban, bár az is érdekes volt, amikor közölted, hogy úgy tekintesz rám, mintha az öcséd lennék.*Nevetek még picit, majd elhallgatok.* - Azért mondtam, mert lehet fordított esetben én utálnálak vagy legalábbis haragudnék, hiszen mégis csak a volt szerelmem fia állít be, akkor ráadásul szerelmes is még. Komolyan ilyen csak a filmekben van.*Sóhajtok fel.* - Mondjuk jogos, ha utálnál akkor nem is történt volna köztünk semmi.*Beszélem meg szinte magammal.* - Tudod, hogy mennyi hülyeséget tudok összehordani.*Sóhajtok fel ismét.* - Azért én haragszom rá, hogy ezt tette veled, én erre biztosan nem lennék képes.*Remélem lesz esélyem bizonyítani.* - Köszönöm, hogy őszinte voltál velem.*Bár még sokkolódva vagyok és meg kell emésztenem, de egyben azért meg is nyugodtam.* - Különben üdv itthon.*Simítok az arcodra és adok egy apró csókot, bár a helyzet miatt most ettől ismét kissé zavarban vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 22:37 | Üzenet # 485 |
 Yaoista
| - Nem foglak elküldeni, hogy itt találkozza vele. Azért most mégis csak itt laksz. *Elég hülyén jönne ki, valljuk be.* - Nagyon kedves. *Mosolyodom el kicsit. Tényleg kedveltem.* - Valahogy úgy. *Aranyos volt, ahogy felsóhajtasz.* - Ne aggódj. *Borzolom össze a hajad.* - Igen, tudom. Nehéz veled dűlőre jutnom. *Ismerem be.* - Hát... inkább kicsit bosszantó volt, azt beismerem, de egy pillanatig nem voltam dühös miatta. Az ilyesmit nem tudja irányítani az ember. *Teszem hozzá.* - Elég érdekes helyzet. *Értek veled egyet.* - Elég sokat. *Értek veled egyet rögtön.* - Ne haragudj rá. Figyelj, még teljesen már világot éltünk, mint most. Az emberek nem voltak ennyire elfogadóak és látod, még most is mi megy. Apád biszexuális, képes volt szerelembe esni egy nővel. Volt választása és megértem, hogy miért döntött így. Nagyon rosszul esett és mindig is érzékeny téma lesz ez köztünk, de nem vagyunk már gyerekek. *Közben megsimogatom a macskád is. Elmosolyodom kicsit és viszonozom a csókod is.* - Jobb a kedved?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 23:41 | Üzenet # 486 |
 Yaoista
| - Ez igaz, köszönöm.*Olyan kedves vagy.* - Igen az.*Bólintok és részemről lezárom a témát, azért nem akarok róla hallani.* - Igyekszem.*Bólintok.* - Azt megértem és éppen most hányadán állunk?*Kérdezlek kíváncsian.* - És még enyhén fogalmazol, de jó hogy amiatt nem voltál dühös. Igazad van.*Értek egyet.* - Túlságosan is.*Meglettem volna nélküle.* - Ezt nagyon gyorsan rávágtad.*Nevetek fel.* - Oké ez jogos, de attól még önző és mindig úgy csinálja a dolgokat, hogy neki legyen a legjobb.*Részben én is ezt csináltam a beköltözéssel, de azért még sem vagyok olyan, mint ő.* - Valóban, de attól még fájhat, de örülök hogy túl vagy rajta. Nem szeretném, ha szomorú lennél.*Boldognak akarlak látni, legjobb lenne ha én tehetnélek azzá.* - Igen csak még emésztenem kell a dolgokat. Most hogy tisztáztad a dolgokat, azért jobb és nem tekintem az apámat a vetélytársamnak.*Még ha eleve hülye gondolat is volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.09.06, 23:14 | Üzenet # 487 |
 Yaoista
| - Fogalmam sincs. *Ismerem be őszintén. Nem tudtam, hogy folytassam-e, de végül úgy döntöttem, őszinte leszek vele.* - Néha nem tudom, hogy csak azért vagyok veled, mert itt vagy vagy apád miatt vagy mert érdekelsz. Teljesen más érzések vannak bennem, mikor veled vagyok, vagy mikor Mayuval. *Vele ugye teljesen más a kapcsolatunk.* - Mert ez nem vita tárgya. *Mosolyodom el kicsit.* - Lehet önző dolog volt, de mindig az volt és igazából ebben nagyon hasonlítasz rá. *Jegyzem meg sunyin és kicsit elmosolyodom. Meg kell hagyni, az is önző húzás volt, hogy itt vagy.* - Nem vagyok szomorú. Annak is megvan az előnye, hogy így alakult. *Teszem hozzá.* - Semmi szükség rá. *Cirógatom meg az arcodat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2020.09.06, 23:27 | Üzenet # 488 |
 Yaoista
| - Annyival nem lettem okosabb, de köszi.*Jó hogy most már megosztod velem ezeket. Nem vita kérdésre azért kapsz egy nyelvnyújtást.* - Igen tudom jól, nem a legjobb tulajdonságát örököltem meg.*Sóhajtok fel.* - Örülök, hogy így állsz hozzá.*Mosolyodom el.* - Most már én is tudom.*Simítom a pofimat a kezedbe.* - Elég nekem Mayu.*Valamiért úgy éreztem, hogy neki több esélye van, mint nekem.* - Most már megtudom enni sütit.*Neki is kezdek.* - Akkor gondolom mentek, majd randira is mostanság.*Nem tudtam, hogy legközelebb is én hívjalak el vagy te fogsz engem.* - Azért apám inkább ne tudja meg hogy tudok rólatok.*Teszek még ennyit hozzá a témához. Az még mindig nem esett le, hogy ő viszont tud rólunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.09.07, 23:20 | Üzenet # 489 |
 Yaoista
| - Bocsi, de tényleg nem egyszerű. *Valljuk be, nem volt a legegyszerűbb a helyzet. A nyelvnyújtása csak megcsóváltam a fejem mosolyogva. Mintha nem lenne igazam.* - Néha jobban hasonlítasz rá, mint gondolod és nem feltétlen az önzőség itt a megemlítendő. *Jegyzem meg.* - Örülök, hogy megnyugodtál. *Láthatóan jobb a kedved.* - Igen, ott van Mayu, de tudod... ne kezeld őt ellenségként. Hogy is mondjam. Nem miatta lesz, ha nem leszek veled, ahogy az sincs kőbe vésve, hogyha veled nem, akkor majd vele leszek. Még akár besétálhat az életembe egy harmadik fél is és nem leszek egyikőtökkel se. *Nem hasonlítottalak titeket egymással.* - Igen. Még nem tudom mikor és haza sem fogok jönni. *Ez biztos volt.* - Szerintem nyugodtan elmondhatod neki, lehet még válaszolni is tud neked a kérdéseidre, mert gondolom azért van ezzel kapcsolatba pár. Nem magamra gondoltam, hanem az egész helyzetre. *Velem járt, aztán csak édesanyáddal van.* - Meg ő egyébként is levágta rögtön. *Teszem hozzá.* - Ízlik? *Kérdezem utána a sütit tök ártatlanul.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.09.08, 00:52 | Üzenet # 490 |
 Yaoista
| - Ne kérj bocsánatot, megértem.*Másképpen de nekem se az.* - Mégis micsoda? Hiszen csak a szemeimet mondtam, meg persze te.*De eddig ezt nem tudtam.* - Azt mondtam vetélytárs és szerintem semmi rosszat nem mondtam róla.*Sőt jót mondtam róla. Azt is elmondom, hogy miről beszélgettünk.* - Azért nem bánom, ha nem találkozunk és ezzel biztos, hogy ő is egyetért.*Ez a normális.* - Ezt inkább meg se hallottam, így se egyszerű.*Sóhajtok egyet gondterhelten, most ismét annyira lehetetlenek tűnik, hogy összejövünk.* - Különben meg tisztában vagyok vele.*Teszem hozzá.* - Rendben.*Elég szar érzés, de én mentem bele és ugye lemondani se akarok rólad.* - Micsoda? Kizárt.*Nem is értem, hogy jutott ez a eszedbe.* - Nézd én nem akarok erről többet hallani és főleg nem vele, semmilyen szinten. Alapból nem igen szoktunk magánjellegű dolgokról beszélni és rólatok meg főleg nem szeretnék és kétlem, hogy ő másként gondolja.*Magától a gondolattól is kiráz a hideg.* - Tessék?*Sokkolódom ismét és picit el is pirulok.* - De hogyan? Akkor ez is rájátszott, hogy ő is olyan fura volt?*Kérdezlek, elég vicces fejet vágok.* - Finom..*De látszik hogy ez olyan automatikus válasz volt.* - Nekem ez sok egy napra.*Dőlök neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.09.30, 23:03 | Üzenet # 491 |
 Yaoista
| - A viselkedéses. Sokszor mozdulsz úgy, ahogy ő és még ha az arcotok nem is hasonlít igazán, pontosan ugyan olyan fejet tudsz néha vágni. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem, valóban nem. *Cirógatom meg az arcod.* - Egyébként ha nem így találkoztok, szerintem jó barátok lennétek. *Elmélkedem hangosan.* - Nem akarok neked hazudni. *Jobb tiszta lapokkal játszani.* - Mármint nem arra gondoltam, hogy együtt voltunk, nyilván arról nem fog beszélni és te se vagy rá kíváncsi. *Ez egyértelmű volt.* - Gondoltam édesanyádról, vagy miért döntött úgy, ahogy. Nem szeretném, ha haragudnál rá ezért. *Magyarázom, hogy mire is gondoltam.* - Csak rád kellett néznie. *Hiszen előtte voltunk az ágyban.* - Részben. *Kicsit csöndbe maradok, majd megszólalok.* - Neki se egyszerű. Szereti édesanyád, de... kicsit féltékeny rád. Bátrabb vagy, mint ő volt. Bár az is igaz, hogy teljesen más világ már a kettő. *Teszem hozzá. Finoman átkarollak, ahogy nekem dőlsz.* - Elhiszem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.10.01, 00:22 | Üzenet # 492 |
 Yaoista
| - Akkor még se kell DNS teszt, hogy ő az apám.*Nevetek fel.* - Most hogy mondod, ezt már mások is megállapították.*Igazából sose törődtem vele. Az arcom rögön a kezedbe simítom, imádom amikor hozzám érsz és minden egyes pillanatot ki akarok használni, amikor így teszel.* - Van benne valami.*Értek egyet.* - Tudom és ezt köszönöm is.*Sokkal rosszabb lenne, ha nem mondanál igazat.* - Te is tudod jól, hogy mi nem vagyunk ilyen kapcsolatban és szerintem sosem fogunk egymáshoz közel kerülni. Ne értsél félre bármilyen is az apám szeretem őt és tudom, hogy ő is engem, de sosem volt szoros a kapcsolatunk.*Ebbe már bele is törődtem.* - Igyekszem.*Mivel rólad van szó, elég nehéz.* - Oké van benne valami.*Így végig gondolva.* - Nem hittem, hogy valaha féltékeny lesz rám.*Döbbenek le ismét.* - Nos én a helyében biztos nem tettem volna ezt még abban a világban se, ami azért nem volt olyan régen.*Jegyzem meg.* - Tudod nem értem az apámat. Családat akart, de igazából attól nagyon messze van. Szerintem ő egyszerűen nem apának való vagy én nem vagyok megfelelő gyerek számára.*Még kisgyerekként se volt köztünk szoros kapcsolat.* - Mindig azt hittem, hogy az én apám milyen erős, de most rá kellett jönnöm, hogy gyáva és amit mindig is tudtam csak magára gondol.*Ezt nem csak miattam mondom.* - Mit szerettél benne?*Bukik be belőlem. Kíváncsi voltam, hogy vele mégis miért voltál együtt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2020.10.01, 23:30 | Üzenet # 493 |
 Yaoista
| - Nem kell. *Nevetek fel veled együtt.* - Na látod. *Mosolyodom el.* - Ez a legkevesebb, nem kell megköszönnöd semmit sem. *Így is kicsit igazságtalannak érzem, amit teszek veled.* - Értem. *Erről nem tudtam, sosem beszéltünk róla.* - Ez miért meglepő? *Kérdezlek, hiszen nem olyan furcsa, ha féltékeny rád.* - Nem volt régen, de hidd el, hogy 20 éve nehezebb volt sokkal. *Cirógatom meg az arcodat.* - Azért nem jöttök ki jól, mert hasonlítotok. *Mosolyodom el.* - Szerintem egyszerűen nem tudja, hogyan viszonyuljon hozzád. Az üzletben kiváló, de egyébként... mondhatjuk, hogy híján van a szociális képességeknek. *Magyarázom neked.* - Nem tudja magát könnyen kifejezni... ez az egész, hogy kövesd és satöbbi... igazából csak szeret és aggódik miattad, amit sokkal egyszerűbb lenne beismernie, de úgy sem fogja megtenni, inkább hajtogatja a marhaságait. *Csóválom meg a fejem.* - Valóban kicsit önző. *Értek egyet.* - De engem ez sosem zavart. Nem gyávaság, hogy elhagyott. Hidd el, hogy az nem volt egy egyszerű döntés részéről sem. *Én megértettem. Elmosolyodom kérdésedre.* - Őszintén? Erre nem tudok neked válaszolni. Mindent szerettem. Azt, ahogy néha szerencsétlenkedett, azt, ahogy makacsul előrehajtott. Még az önzőségét is szerettem. Szóval tényleg mindent.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2020.10.02, 00:15 | Üzenet # 494 |
 Yaoista
| - Tudod ez olyan automatikusan jön.*Kuncogok.* - Azért mert ő annyira jó mindenben és én meg tele vagyok hibákkal, ezért.*Mind köszönhető annak, hogy apám nem a legjobban fejezi ki magát, ahogyan te mondod. Mellette abban is biztos vagyok, hogy jobbnak tartja magát nálam, sőt mondhatni mindenkinél.* - Elhiszem, de attól még a véleményem nem változik.*Simítok a kezedre.* - Azért annyira mégsem.*Most pont az ellentétjét mondod mint elsőre, amikor közölted hogy nem hasonlítunk.* - És még enyhén fejezed ki magad, de ez jó volt.*Nevetek fel picit.* - Igazából velem jön ki a legnehezebben.*Van egy stílusa, de társasági ember.* - Persze és azért akarja, hogy egy olyan életet éljek, amit én nem akarok. Ideje lenne, ha felfogná, hogy én sosem leszek olyan, mint ő.*Húzom fel magam kicsit.* - Inkább nagyon.*Elég finoman fogalmazol.* - Mivel te mondod, ezért elhiszem.*Bár a szememben akkor is gyáva. Ahogyan elkezded szorulni, hogy milyen is, picit elmosolyodom.* - Akkor még van esély, hogy belém szeretsz, hiszen ezek rám is igazak.*Tudtam nem így működik és még választ se vártam rá.* - Igen a szerencsétlenségben nagyon is hasonlítunk.*Most még a hangom is kedvesebb.* - Akkor tényleg nagy szerelem volt.*Remélem én is megfogom tapasztalni.* - Tudod egyre többször szoktál hozzámérni.*Célzok itt az arc simogatásra.* - Aminek nagyon örülök.*Simítok az arcodra, majd lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.20, 15:29 | Üzenet # 495 |
 Yaoista
| - Hidd el, neki is rengeteg hibája van. *Kuncogok halkan.* - Amit azzal próbál leplezni, hogy felül a magas lóra. Csak menőnek akar tűnni, előtted meg főleg. *Ebben biztos voltam.* - Héé... nyugi. *Mondom kedvesen.* - Nem azt akarja, hogy olyan legyél, mint ő. Csak egy biztos jövőt szeretne neked. Nem a legjobban fogott a dolgokhoz, de hidd el, hogy csak a legjobbat szeretné neked és be fogja látni, hogy meg tudod találni a saját boldogságod. *Tudtam, hogy csak ezért erőltet mindent.* - Kell neki egy kis idő, de minden rendben lesz. *Ismertem elég jól és tudtam, hogy nem lesz gond. Elmosolyodom szavaidra, de nem mondtam semmit. Erre nem is nagyon lehet.* - Igen, az volt. *Kicsit keserédes mosoly ül ki az arcomra.* - Miket észre nem veszel. *Nekem fel sem tűnt. Csókod hosszasan viszonozom, majd mikor elváltunk, magamhoz ölellek.* - Megnyugodtál?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.21, 17:40 | Üzenet # 496 |
 Yaoista
| - Jogos, akkor úgy mondanám, hogy ő csinál úgy, mint akinek nincs hibája.*Legalábbis előttem.* - Igen azt tapasztalom.*Sóhajtok fel. A nyugira csak bólintok egyet, majd figyelmesen hallgatlak.* - Rendben, neked elhiszem. Tudod ilyenkor mindig rájövök, hogy mennyire nem ismerem az apámat. Nem mondom, hogy én a legjobban állok hozzá, de tudod sokat segítene, ha egyszer elismerné a rajzolásomat. Talán majd egyszer azt is mondani fogja, hogy büszke rám.*Még ha így is van, sose fejezte ki semmilyen módon se.* - Szerinted nekem kéne felé nyitnom?*Ha te nem lennél ez meg se fordult volna a fejembe. Nem is mondok semmit már a szerelmetekre.* - Veled kapcsolatban mindent észreveszek.*Mosolyodom el. Kiélvezem a csókunkat, majd amikor megölelsz hozzád bújok.* - Igen, neked köszönhetően.*Puszillak meg.* - Arra gondoltam, hogy miután elmentél a másik randira meg amikor ráérsz, akkor ismét elmehetnénk valahova.*Rájöttem, hogy nem fogok várni, hogy te hívjál el, hiszen én akarlak téged meghódítani és nem fordítva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.07, 22:37 | Üzenet # 497 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam rajtad, pont annyira makacs voltál, mint az apád.* - Csak előtted szeretne parádézni. Ne vedd komolyan. *Cirógatom meg az arcodat.* - Tudja, hogy tehetséges vagy, de valljuk be... nem egy fix szakma és nagyon nehéz benne érvényesülni, ezért aggódik. Hülye? Persze. Igaza van? Egy kicsit... De nagyon büszke rád és csak félt téged. Gondolj bele... Még engem is elhagyott, hogy te megszülethess. *Kacsintok rád.* - Szerintem Jót tenne nektek, igen. Ő nem fog, mert nem tudja, hogy hogyan... meg azt hiszi, hogy utálod. *Teszem hozzá.* - Akkor jó. *Nyugszom meg.* - Jól hangzik. Hova szeretnél menni? *Kérdezem, de kicsit azért még másik univerzumba vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 00:14 | Üzenet # 498 |
 Yaoista
| - Most meg ki is nevetsz, na szép vagy mit ne mondjak.*Csóválom meg fejemet, de közben azért mosolygok.* - Neked tényleg elhiszem, így még sose gondoltam végig, de ez így tetszik.*Kuncogok. Még mindig vicces miket tudsz mondani apámra.* - Igen igaz és tudom, hogy nem lesz könnyű menet és dolgoznom kell mellette, de akkor se akarok csak úgy elmondani az álmomról.*Elszánt vagyok és ettől apám se tántoríthat el.* - És ezeket mondta is neked?*Kérdezlek, majd a következő mondatodra igen csak meglepődők és hirtelen meg se tudok szólalni.* - Ez egy nagyon szép gondolat, bár egyben szomorú is.*Hiszen te ezért egyedül maradtál.* - Akkor majd lépni fog és elsőre tisztázom vele, hogy nem utálom, bár még ezért hibáztatni se tudom.*Azért én se vagyok hozzá a legkedvesebb.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el boldogan.* - Majd kitalálom.*Most valami teljesen más hangulatú helyre akarok vinni.* - Mit szólnál ha filmeznénk?*Látom, hogy nem vagy itt, az talán kikapcsolna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 20:44 | Üzenet # 499 |
 Yaoista
| - Ki bizony. *Nevetek tovább.* - Szerintem minden szülő fel akar vágni a gyereke előtt. *Apádra meg ez duplán igaz volt.* - Minden rendben lesz, támogatni fog. Ne vedd azt se komolyan, hogy kirakna vagy hasonló. *Sose hagyna tényleg magadra.* - Mondjuk úgy, hogy tudok olvasni a sorok között. Már megtanultam a nyelvén. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Egy kicsit. *Értek veled egyet.* - Ugyan... *Cirógatom meg az arcod.* - Nem fog haragudni és mindkettőtöknek erős a személyisége. *Nem volt egyszerű veletek.* - Rendben. *Bólintok egyet, kíváncsi voltam, hogy mit fogsz kitalálni.* - Jól hangzik. *Cirógatlak meg, majd felállok.* - Mit szeretnél nézni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2021.02.12, 22:19 | Üzenet # 500 |
 Yaoista
| - Gonosz.*Nevetek veled tovább.* - Van benne valami.*Értek egyet.* - Jó azt nem hittem hogy kirakna bár az is bennem volt hogy anyum miatt de így általad másképpen vélekedek. Jó neked, szerintem én sosem fogok, de ha már negyed annyira megértem mint te annak is örülni fogok.*Kuncogok. A cirógatásod mint mindig nagyon jól esik.* - Szóval úgy gondolod hogy erős személyiség vagyok?*Én nem tartottam magam annak.* - Valamilyen vígjátékot, az biztosan kikapcsolna. Válasszál te.*Felállva adok neked egy puszit.* - Csinálok popcornt.*Kimenve így is teszek és csak akkor jövök vissza amikor végzek.* - Sikerült választanod?*Kérdezlek és leülve melléd a combodat kezdem el finoman simogatni.* - Én sokkal boldogabbá foglak tenni mint az apám.*Szólalok meg hirtelen.* - Ha egyszer igent mondasz nekem én mindent megfogok tenni érted és sose hagylak el.*Még ha ezt el se hiszed, amiért hibáztatni se tudlak.* - Csak még egy gondolat és befejeztem.*Lehet már így is kiakasztottalak.* - Bármit is mondasz látom rajtad hogy felkavart, amit meg is értek de tudod mindent megfogok tenni hogy csak én járjak a fejedbe és apám vagy éppen Mayu meg se forduljon.*Még ha vannak még mindig aggályaim hogy ez nem fog sikerülni az is látszik hogy igen csak elszánt vagyok.* - Küzdeni fogok érted Kai.*Mondom igen komolyan majd meg is csókollak.* - Akkor filmezhetünk.*Pillantok a tévé felé.*
|
|
| |