2025.07.20, Vasárnap, 01:17
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrosbácsi
szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:45 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak kérdés, ki az...

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 12:46 | Üzenet # 51
Yaoista
- Igen. *Igazából valahol mélyen tényleg kíváncsi voltam.* - Aha... *Ennél cinikusabb ahát még nem hallhattál tőlem.* - Oké. *Én közben tovább hamizok.* - Értem. *Veszem el és nézegetni kezdem a rajzaidat. Csöndben lapozgatom, de az arcomon nem látszódik semmi.* - Tényleg jók.*Mondom végül, ezt be kellett ismerni.* - Látszik, hogy ezt örömmel csinálod. *Nem úgy, mint a cukrászatot.* - Jobban jártál volna, ha valami rajzsuliba kérsz időt, nem ide. *Ezt nem rosszból mondom.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 12:56 | Üzenet # 52
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nem mondok semmit az ahara. Csöndben várom, hogy mit szólsz a rajzaimhoz, hiszen a véleményed nagyon fontos és sokat számít.*  - Köszönöm.*Mosolyodom el boldogan.* - Valóban.*Bólintok, majd a folytatásra csak felsóhajtok.* - Szerinted.*Nekem te még a rajzolásnál is fontosabb vagy.* - Szerinted bármi jobb nekem csak ne legyek a közeledbe.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 13:29 | Üzenet # 53
Yaoista
- Nem egészen erre gondoltam, bár tény, hogy sokkal könnyebb lenne. *Ezt nem tudtam tagadni.* - Csak jobban járnál, ha nem rám pazarolnád az energiádat, hanem a jövődre. *Ebbe nem köthettél bele.* - Sokkal előrébb lennél, ha a jövődért küzdenél és nem egy plátói szerelemért. *Hiszen nekem nem kellettél. Így, ha normális voltál, elvoltam veled, de inkább, mint egy öccsel. Nem igazán láttam benned olyat, aki engem érdekelne.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 13:36 | Üzenet # 54
Yaoista
*Némán hallgatlak, majd az asztalra csapok.* - Elég! Lehet sokkal jobban járnék, de én itt akarok lenni veled. Megmondtam a jövőmből lehet nem lesz semmi és igaz te is kilátástalan vagy, sőt lehet a rajzolásra több az esélyem, de akkor se adom fel. Lehet megkedvelsz egy kicsit és több is lehet köztünk.*Bármennyire rossz neked, akkor is komolyak az érzéseim.* - Nem tudsz az égvilágon semmit az érzéseimről, hogy mi játszódik le bennem.*Közlöm veled igen csak komolyan.* - De nem mondok többet, mert megint felidegesítelek és hibás leszek.*Pakolom el a rajzaimat.* - Az érzéseknek nem lehet parancsolni.*Mondok még ennyit, majd bemegyek a szobámba és elrakom a rajzaimat, utána pedig kimenve mosogatni kezdek, de igen csak fel vagyok húzva.xd*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 21:52 | Üzenet # 55
Yaoista
*Eléggé meglepődtem, ahogy az asztalra csapsz. Azért ilyen viselkedést senkitől nem tűrök meg, főleg nem egy olyan takonypóctól, mint te. Megvárom, míg visszajössz és akkor felállok, majd odamegyek hozzád. Elkapom a karod és megfordítalak. Két oldalt megtámaszkodok melletted.* - Idefigyelj... *Kezdek bele, de láthatod, hogy mennyire dühös vagyok.* - Te így nem beszélsz velem és nem csapkodsz, világos voltam? Még egy ilyen és nem érdekel apád kérése, kiváglak. Egyértelmű voltam!? *Emelem fel kicsit a hangom.* - Eddig elég jól eltűrtem a szeszélyeid... de kezd nagyon elegem lenni.

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:02 | Üzenet # 56
Yaoista
*Meglep, hogy odajössz és a folytatás is. Sokszor voltám rám dühös, hiszen általában az vagy, de ennyire még nem.*  - Értettem.*Sütöm le a tekintetem.* - Sajnálom, hogy felemeltem a hangom és a csapkodást, de mást nem.*Hiszen az érzéseim voltak.* - Te csak egyre jobban megutálsz.*Suttogom, de szinte csak magamnak. Eltollak finoman, de csak azért, hogy eltudjak menni. Bármit mondtam és tettem, mindig ez a vége. Bementem a szobámba és felvettem a sportcuccom, majd csak az ajtócsukódást hallhatod, elmentem futni, az mindig jót tett. A macskám csak nézett utánam, majd rád nyávog egyet.*xd

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2016.01.03, 22:47

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:46 | Üzenet # 57
Yaoista
- Minimum. *Nagyon dühös voltam ezért. A tiszteletlenséget sosem viseltem el.* - Te teszel érte. *Túl erőszakos voltál és ez nagyon zavart. Hagylak elmenni, nem állítalak meg. Mikor a macskád nyávog, ránézek.* - Most mi van? Nem az én hibám. *Mondom neki és visszaültem kajálni, majd elpakoltam, a tidé csak becsomagoltam, hogyha visszaérsz még ennél. Csináltam magamnak még egy kávét és a cicónak is adtam tejet.* - Idióta... *Morgom és leülök a nappaliba.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:57 | Üzenet # 58
Yaoista
*Persze azért a macskám az öledbe kötött ki, nem volt haragtartó. biggrin Jó darabig futók, aminek persze az a vége, hogy elesek és szépen felsérültem a térdemet, na meg egy - két pár sérülés, de a térdem a durva.XD Haza menve nem szólok neked és fürdőbe megyek, de csak annyit hallhatsz, hogy csörgök zörgök mivel keresem az elsősegélyládát.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 23:40 | Üzenet # 59
Yaoista
*Nem bántam a macskát, csak finoman simogattam, közben tv-ztem és cigiztem. Mikor megjössz, már csak hátulról látlak, ahogy bemész a fürdőbe. Hallom a csörgést, ami nem éppen a zuhanyra emlékeztet. Sóhajtok egy nagyot, majd felállok és utánad megyek.* - Veled meg mi van? *Végignézek rajtad és látok minden sérülésed.* - Istenem... *Elkapom a karod és felhúzlak, majd a konyhába leültetlek egy székre.* - Vedd le a nadrágod. *Kimegyek a fürdőbe és hozom az elsősegélyt.* - A térded katasztrófa. *Kezdelek ellátni.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 23:48 | Üzenet # 60
Yaoista
- Semmi.*Nem nézzek rád, de te persze ilyenkor törődsz velem, amikor nem akarom. Követlek, de kissé sántítva. Leveszem a nacimat, de el is pirulok.* - Tudom, nem direkt volt.*Motyogom és fel is szisszenek az ellátásra.* - Sajnálom.*Életembe nem kértem ennyiszer bocsánatot, mint tőled.* - Meg tudom csinálni magamnak.*Nem akartam még neked pluszban gondot.* - Semmi baj.*Mondom a cicámnak, aki közben megjelent és nézi az eseményeket.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 00:22 | Üzenet # 61
Yaoista
- Hát reméltem, hogy nem tartasz ott, hogy magadnak okozz sérüléseket. *Jegyzem meg és próbáltam óvatos lenni.* - Ha nagyon fáj, szólj. *Azért nem akartalak megkínozni.* - Jól van, de engem ez nem érdekel. *Közlöm veled, most én csináltam.* - Lehet ma itthon maradsz. Ilyen térddel nem tudnál egész nap állni. *Nézegetem, mert tényleg elég csúnya volt.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 00:39 | Üzenet # 62
Yaoista
- Annyira nem vagyok veszélyes, na meg anélkül is elintézem, amint látod.*Sóhajtok fel.* - Rendben.*Bólintok és most annyira jól esik a kedvességed, pedig nem akarom felfújni, mert gondolom ez is szokványos nálad.* - Köszönöm.*Mosolyodom el kicsit.* - Rendben.*Igazából erőm sincs veled vitatkozni, na meg kedvem sincsen.* - Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek.*Sóhajtok fel.* - Így nem is fáj annyira, hogy te látod el.*Suttogom, majd kapcsolok.* - Nem mondtam semmit.*Mentegetőzöm.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:03 | Üzenet # 63
Yaoista
- Igen, látom. *Sóhajtok én is.* - Nincs mit. *Tényleg megtettem volna bárki másnak is.* - Ne terheld ma, ha lehet. *Nem hiányzott, hogy felrepedjen az egész.* - Nem is értem, hogy életed még túl. *Ezt se rosszból, de abból, amit eddig láttam... hát csoda.* - ezért mondom, hogy kölyök vagy. *Jegyzem meg, hiszen ilyeneket a gyerekek mondanak mindig.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:15 | Üzenet # 64
Yaoista
- Pihentetni fogom.*Na meg addig rajzolok, te pedig örülhetsz, hogy nem vagyok ott.* - Néha én sem.*Kuncogok, majd csak felsóhajtok.* - Attól még érdekelsz.*Ezzel nem tudok vitatkozni, hogy kölyök vagyok.* - Köszönöm még egyszer a segítséget.*Mondom, amikor végzel és gondoltam felhúzom a nacimat, de ahogyan felállok hirtelen a térdembe belenyilall a fájdalom, aminek az a vége, hogy elesek vagyis rád és mindketten a földön kötünk ki.* - Bocsánat.*Motyogom vörösen és hát irtó közel vagy.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 01:57 | Üzenet # 65
Yaoista
- Helyes. *Inkább apáskodtam fölötted én is.* - Igen, igen. *Gyújtok rá közben és lassan befejezem a térded, majd a cigit is elnyomom.* - Kész. Húzd fel a nadrágod, aztán megnézem a karod. *Meg se lepődtem már, hogy rám estél, amire igencsak rángatózni kezdett a szemöldököm.* - 3 másodperced van. *Jegyzem meg és letoltalak magamról.* - Direkt volt? *Kérdezem komolyan.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 02:02 | Üzenet # 66
Yaoista
*Már éppen lemásznék, de te megelőzöl. Biztos voltam benne, hogy undorodsz tőlem.XD* - Nem, véletlen volt, ha direkt lett volna, akkor meg is csókollak.*Suttogom, de látszik, hogy igazat mondok. Felhúzom a nadrágom és felállok, majd visszaülök. Legszívesebben menekülnék, hiszen kellemetlen érzem magam, de hát akkor meg ez lesz baj. Így csak csöndben odatartom neked a karomat. Cicám pedig felugrik az ölembe, mert látja, hogy ki vagyok. Elkezdem simogatni félkézzel, neki nagyon örülök, hogy mégis szeret. Kicsit karom is remeg, mert kissé ideges vagyok és nem is nézzek rád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 02:37 | Üzenet # 67
Yaoista
*Pár pillanatig hallgatok, majd csak sóhajtok.* - Elhiszem, hogy nem direkt volt. *Tápászkodok föl én is, majd odahúzva egy széket, leülök veled szembe és folytatom a karoddal.* - Nem vagyok dühös. *Teszem hozzá és nézem, ahogy a cicát simogatod, miközben bekötözöm a karod. Miután elláttam, hátradőltem.* - Valahol megsérültél még? *Kérdezem, miközben pár horzsolást még lefertőtlenítek, mert elég koszosak.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 02:53 | Üzenet # 68
Yaoista
- Akkor jó.*Azért láthatóan megkönnyebbülök ettől.* - Örülök.*Ez csak még jobb volt és a remegésem is abba marad. Nagyon ügyesen és figyelmesen látsz el, azért jobb mint magamnak.* - Nincsen, köszönöm a segítséget.*Mosolyodom el, majd elpirulok hirtelen.* - Kai kaphatnék egy gyógypuszit?*Kérdezlek, ha már úgyis gyerek vagyok.* - Persze, ha nem megértem.*Hiszen nem kedvelsz, de egy kérdést megért.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 03:26 | Üzenet # 69
Yaoista
*Nem gondoltam, hogy te ettől megkönnyebbülsz.* - Nincs mit, csak próbálj meg vigyázni magadra. *Paskolom meg a fejed, majd eléggé meglepődök. Feléd fordulok és pár percig csöndben nézlek.*  - Kérj a macskádtól gyógypuszit. *Közlöm veled, de nem annyira bunkón, mint korábban. Már meguntam a dolgot.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 13:03 | Üzenet # 70
Yaoista
- Oké.*Bólintok. Jó jelnek veszem a hallgatást, de tévednem kell. Bár nem mondod annyira bunkón, de hát a jótól fényekre van.* - Lepihenek.*Állok fel és a cicámat nem engedem.* - Jó munkát, szia.*Hagylak ott. Bemegyek a szobámba és amíg nem mész el ki sem jövök, jobb ez így. Megeszem a maradék kajám, majd egy darabig tévézek a nappaliban, végül rajzolni kezdek vagyis téged. Elégé belemerülök, majd végül elalszom, így rajzostól macskástól kint. Egy száll kis tapadós alsónaciba vagyok, a kötésem a térdemnél pedig kissé átvérzett, pedig vigyáztam rá, de, ennyi menés is elég volt hozzá, hogy ismét vérezzen kicsit. Amikor megjössz persze a cicám üdvözöl és nyávog neked egyet, de én csak durmolok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2016.01.04, 13:57

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 22:35 | Üzenet # 71
Yaoista
- Jó pihenést. *Összeszedem magam, elkészülök és elmegyek dolgozni. Sokkal gördülékenyebb és nyugodtabb minden, hogy nem vagy ott. Késő délután jövök meg, persze a bolt nem zárt meg, de nem kell mindig ott lennem.* - Szia macsek. *Sose hívtam Mirrmurrnak, nem mintha ezt nagyon bánta volna a cicád. Végignézek rajtad és sóhajtok egyet.* - Tényleg bűnbe viszel a végén... *Suttogom és keresek egy plédet. Odamegyek és szépen rád terítem. Persze látom a térded, de nem akartalak ezért felébreszteni. Mikor szépen bebugyoláltalak, közben látom meg, hogy rajzoltál. Felveszem a rajzot és elgondolkozva nézegetem. ~Ez tényleg komolyan gondolja...~ persze tény. hogy ezt neked nem fogom beismerni.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 22:41 | Üzenet # 72
Yaoista
*Olyan egy órával később felébredek. Először az tűnik fel, hogy be vagyok takarva, majd meglátlak téged, így összeáll a kép.* - Szia.*Ülök fel még elég kómás a fejem és a hajam is kócos.* - Köszi, hogy betakartál.*Mosolyodom el, persze a cicám már az öledben van.* - Kicsit elaludtam.*Túrok bele a hajamba és a rajzom az asztalon találom meg, így tudtam, hogy láttad most már biztos.* - Annyira nem lett jó, könnyebb úgy rajzolni, ha az illető modellt áll.*Motyogom.* - Persze neked nem kell és sajnálom, ha erre is ki vagy.*Kezdek el magyarázkodni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:45 | Üzenet # 73
Yaoista
- Szia. *Közben persze a cicád simogatom.* - Nincs mit. *Nagyon dorombol a macskád, látszik mennyire élvezi, hogy az ölembe van.* - Néha nem árt. *Én is fáradt voltam azért, de már nem akartam lefeküdni.* - Szerintem nem rossz. *Mondom őszintén, majd rád pillantok.* - Azt akarod, hogy modellt álljak neked? *Kérdezek rá egyenesen, mert láttam, hogy amúgy szeretnéd.* - Nos, ha kibírod minden hülye megjegyzés nélkül, akkor lehet róla szó.

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:59 | Üzenet # 74
Yaoista
- Neked is kéne.*De ezt tényleg nem rosszból mondom, hanem aggódásból, hiszen tudom, hogy túlhajtod magad, pedig csak most jöttem ide, de már így is tapasztaltam.* - Köszi.*Azért ez nagyon jól esik.* - Igen.*Motyogom, de nem nézzek rád, viszont, ahogyan folytatod, hát tényleg nagyon ledöbbenek.* - Ezt komolyan mondod?*Pillantok rád nagy szemekkel és látszik, hogy mennyire sokat jelent.* - Nagyon jó lenne és viselkednék.*Ezt tényleg nagyon komolyan veszem.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.05, 00:30 | Üzenet # 75
Yaoista
- Jól vagyok. *Tudtam, hogy ezt nem rosszból mondod, ezért sem akadtam rád ki.* - Igen, komolyan. *Mondom komolyan és közben a cicád fészkelődött. Fogtam és felvettem a karomra, így a mellkasomon feküdt, nagyon édesen bújt.* - Akkor megbeszéltük. De egy beszólás és vége. *Jelentem ki hatásozottan.* - A térded mutasd. *Állok föl és megnézem, de szerencsére már nem vérzett.*

Keresés: